Termostaatit lämmityskattiloiden

Termostaatti kattila: lämpötilansäädin, tai jotain muuta?

Kattilan hallintaa ja koko lämmitysjärjestelmän erityisiä elementtejä on järjestetty, joka voi vähentää energiankulutusta lämmitykseen, sekä auttaa luomaan optimaalinen lämpötila ja siten ylikuumenemisen estämiseksi huoneeseen. Nämä elementit kuuluvat lämpötila säädin lämmityskattilaan. Lämpötilan säädin voi säästää jopa 20% polttoaineen resursseja, ja koska se kuvaamme tässä tarkastelussa.

Laadukasta termostaatti vähentää huomattavasti polttoaineen raaka-ainekustannukset

Termostaatti kattila: lämpötilan säätö vai ei ainoastaan?

Joskus useita lajikkeita kattiloiden. Tämä kaasu, kiinteä polttoaine ja sähkö malleja. Laitteet tuottavista valuraudasta tai teräksestä materiaalia. Lämpötilan säätö ja säätö suoritetaan erityinen lämpöparilla. Tämä laite on rakenteeltaan metallia. Seurauksena lämpölaajenemisen muuttaa vivun, joka liikkuu läppä. Kasvoi palaminen, säätöpelti avataan hieman. Uudemmissa malleja on asennettu säädin, joka voi säädellä ilmavirran.

Termostaattinen vedonsäädin kiinteän polttoaineen kattiloiden

Yleisimmin käytetty kaasu malleja, jotka ovat yhden piirin ja kaksi piiriä. Joissakin malleissa on erillinen huone termostaatit kaasukattila piirille kuumalla vedellä ja lämmitykseen.

Sähkölaitteet ominaista erittäin tehokkaasti ja yksinkertainen liitäntä. Tällaisissa rakenteissa on ylikuumenemissuoja ja lämpötilan valvonta. Eri menetelmiä lämpötilan valvonta tehdään käyttäen mekaanista ajastin. Useimmat laite yksinkertaisesti kytketään päälle / pois päältä pienentyessä / ylilämpötilan. Mutta on myös mahdollista asettaa tiettyyn aikaan osallisuutta.

Suunnittelu sähkökoneen

Erilaisia ​​sääntelyvälineitä

Termostaatit lämmitykseen kattilan lämpötila vaihtoehto on jaettu eri tyyppiä:

 • mekaaniset malleja yksi toiminto;
 • Ohjelmoitava malleja, joissa on erilaisia ​​ylimääräisiä vaihtoehtoja.

Myös tällaiset rakenteet ovat langaton ja langallinen. Lämpötila ohjaimet asetetaan valittuun paikkaan, lämpötila-anturi on liitetty ja on yhteydessä ohjauslaitteeseen.

Ajo valvonnan väline suunnittelu

1

Valinta sisätiloissa ohjelmoitavan laitteen

elektroninen lämpötilan anturi lämmityskattilan mahdollisuus auttaa löytämään sopivan lämpötilan ja muuttaa sen oman harkintansa mukaan. Huonetermostaatti asettaa uusi arvo joka päivä. Jotkut asetusarvot voidaan ohjelmoida, esimerkiksi kun päivä seuraa yötä.

Nämä säätimet on muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi ominaisuus, jonka avulla voit lopettaa lämmityksen jonkin aikaa, ja sitten jatkaa sitä. Voit myös muuttaa ohjelmoidun lämpötilan ajaksi asetettu aika. Toinen käyttökelpoinen vaihtoehto katsotaan olevan kyky muuttaa intensiteettiä lämmin-up.

Huone-tyyppinen

Termostaatti keskeisenä osana

Lämmityskattilan termostaatti (lämpötila-ohjain), joka on etäisyyden päässä lämmittimestä ja mahdollistaa poista ja mahdollistavat laitteet talon ympärillä.

Kytkentäkaavion termostaatit lämmitysjärjestelmän

Termostaatti lämmitys jäähdytin. Mikä ongelma tekee tämän laitteen ja mikä on sen etu? Mikä on periaate ja oikea asennus? Hinnat ovat myös merkityksellisiä. Lue lisää erityisessä julkaisun.

Malli aikaisempien vuosien johtimilla liitetty lämmitin suoraan, mutta enemmän modernia grafiikoita eroavat kauko-ohjauksella. Uusin laitteet on asennettu kaksinkertaisen piiriyksiköitä Beretta, Ferroli ja AOGV. Suosittu tilaa sääntelymekanismeja kattiloiden PROTHERM tuotemerkin ja GSM. Ne eroavat dilatometric mekanismi.

laitteet malli PROTHERM

Huone lämmityslaite pysäytetään, kun tarvetta ilmenee. Ne ohjaavat ilman lämpötila ja lämpötilan lasku arvojen kytkeä lämmitys. Paras paikka mikro pidetään makuuhuone ja olohuone.

Asentaminen ohjaimen avulla saada tarkkaa tietoa sisäilman

Termostaattiventtiilejä säätöä

Tällainen laite luo tietyn jäähdytysnesteen lämpötila sekoittamalla virtauksen ja paluulämpötilan. Laite auttaa hallitsemaan lämpötila-arvot muuttamalla kuuman veden virtausta läpi akun. Tässä mekanismi ohjaa kuuman veden virtauksen patterin läpi, mutta ei kattilan läpi. Se asennetaan mihin tahansa huoneeseen, jossa sinun täytyy säilyttää tietyn lämpötilan.

Laite termostaattiventtiili tietyn malliesimerkki

Valinta lämpötila-anturi lämmityskattilan

Valitessaan huoneen lämpötila-anturi kaasun kattilan tulisi pitää mielessä, että ne on jaettu kahteen tyyppiin. Tämä malli langattomasti lähettää informaatiota lähettimestä laite ja mekanismi radioaaltoja vastaanottavaa. Sekä lanka, joka välittää datan ohjaimeen kautta johdot.

Lämpötila-anturin valmistaja on tiettyjä toimintoja

Menetelmän mukaisesti sijainnin lämpötila-anturit ovat:

 • laskut, jotka on asennettu runko;
 • Upotettavat että kontakti nesteen;
 • huoneyksikkö on sijoitettu tiloissa;
 • ulkoinen asennettu ulkopuolella.

Malli upottamalla mekanismi

Tyypillinen lämmitysjärjestelmä käyttää yhtä tilaa anturi, keräilijä järjestelmän ja tyyppi säteilyn voidaan käyttää useita antureita.

Miten kytkeä termostaatti kattilaan

Voit valita laadukasta integroitu mekaaninen termostaatti lämmityskattilan täytyy myös tietää hinnan. Kustannukset Joissakin malleissa voidaan nähdä taulukosta.

Piiri yhdistää termostaatti kattilan

Asennus tällaisten laitteiden noudattaa näitä ohjeita:

 • on toivottavaa, että ohjauslaite ja lämmittimen tehtiin yhdellä tuotantoa, mikä helpottaa kokoamisprosessia;
 • ennen ostaa, laskea pinta-ala lämmitetty tilaa ja optimaalinen lämpötila, jolloin vältetään seisokkeja;
 • Mieti ennen asentamista lämpöeristyksen huoneen. tämä estää merkittäviä lämpöhäviöitä.

Liitetään mekaaninen säädin lämmitysyksikön

Asiantuntijat neuvovat asentaa sääntelyviranomaisten olohuoneet. Jos ne laitetaan tiloissa Kotitaloustuotteet, se aiheuttaa ongelmia järjestelmään. On myös parempi valita kylmähuoneessa. Kävelymatkan päässä tällaiset laitteet eivät saa olla lämmönlähteitä ja sähkölaitteita.

Kattilan käynnistämistä tehdään releet. Nykyaikaisessa kaasukattilat, on erityinen paikka termostaatin liitännät. Kytkeä laitteeseen sijaitsevien päätteiden kattilan. yhteys määriteltyä menetelmää passin kattilan.

Asennuksen jälkeen laitteiden tarpeen perustaa. Etupaneelin painikkeet on järjestetty, jonka avulla säätölaitteen on tehty. Kytkimet voidaan ohjata ilman jäähdytys ja lämmitys, sekä lämpötilan vaihtelut ja viiveen toiminta-anturit.

Käytä ylläpitää optimaalisen lämpötilan indikaattori, joka on tuettu päiväsaikaan. Yöllä, tämä luku vähenee antamaan polttoaine- resursseja ja estää heitä ylitys.

Termostaatti kattilajärjestelmissä AOGV

Termostaatti on tärkeä aihe akun lämmitysjärjestelmä. Se tarjoaa korkealaatuisen järjestelmän toimintaan sekä välttämään tarpeetonta menoja polttoainetta. Tämä laite, huolimatta sen yksinkertaisuus, tarjoaa pitkäaikaisen toiminnan kattilan ja koko järjestelmän.

Liittäminen huonetermostaatti tai ohjelmoija kattila (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Termostaatit kaasu lämmityskattilat: vinkkejä valitsemalla ja arvostelut

Ylikuumenemisen estämiseksi ja suuren kuormituksen kattilan asennettujen erikoislaitteita. Se termostaatit kaasukattiloiden. Nykypäivän artikkelissa yritämme kertoa yksityiskohtaisesti osasta, mutta myös harkita sen rakennetta ja tarkoitusta.

Toiminnassa, kattila lämmittää veden järjestelmässä, jonka jälkeen se siirretään patterit. Ja jos paine nesteen taso tai lämpötila on korkeampi kuin normaalisti, jonkin ajan kuluttua tulee olemaan onnettomuus järjestelmässä. Joten, jotta järjestelmä ei kohdistu usein ylikuumenemisen, se doukomplektovyvaetsya termostaatit. Käytetään usein huoneessa joitakin yksityiskohtia. Termostaatit kaasukattilat asennetaan tiensä ulos, samoin kuin jokainen akku. Tämä on tarpeen, jotta lämpötilan säätämiseksi lämmitysväliaineen.

On huomattava, että kaasulaitteet on aiheena lisääntynyttä vaaraa. Kun virheellisestä toiminnasta Polttimen voi polttaa polttoainetta tarvittaessa, minkä vuoksi kaasu täyttää palotilan, riski kasvaa räjähdyksen ja tulipalon. Näin ollen kattilan ylikuumenee, ja järjestelmä vesi muuttuu höyryksi (paine putken kasvaa kertaa). Tietenkin, moderni kattilat pystyvät kytkeä pois huomattavia ylikuumenemisen koska erityisiä antureita säädetty niiden suunnittelussa. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että kun lämpötila nousee liian nopeasti, ja jossain etäisyys lämmityselementti, ne eivät pysty reagoimaan näihin muutoksiin. Tämä johtaa ylikuumenemisesta järjestelmän. Sellaisissa olosuhteissa, vain auttaa paikallisen sulake, joka on lämpötila säädin kaasun kattilan. Signaali se lähettää muutamassa sekunnissa, joten et voi murehtia ylikuumenemisen vaaraa järjestelmän.

Mikä sai nämä tekijät? Termostaatti (ja kaasun kattilassa AOGV) koostuu useista metallinauhojen. Jälkimmäinen on eri kertoimet kasvavat lineaarisesti. Näiden kaistojen toimivat sähköinen kosketus kytkin lämmityspiirin. Koska ero kahden suhde metallit ovat epämuodostuneita, jolloin piiri on rikki. Teräsnauhat ovat kosketuksessa venttiilin sulkumekanismi. Kun lämpötila nousee yli nimellisen kontakti pienenee. Lisäksi venttiili sulkee vedenkorkeus, höyryä ja kaasua. Näin ollen, toimintaa kattilan pysähtyy ja jäähdyttimen jäähtyä luonnollisesti, lämmön vaihtamiseksi ilman kanssa huoneen.

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Sen jälkeen, kun höyry / veden lämpötila laskee normaali taso termostaatin venttiilit avautuvat ja jatkaa toimintaa kattilan. On huomattava, että rakentaminen venttiilien ja turvallisuuden lukot voidaan rikkoa usein ylikuumenemisen järjestelmän. Siksi jokaisen tällaisen tilanteen vuoksi on tarpeen tarkistaa eheyden tärkeimmistä mekanismeista.

Kuten voidaan nähdä, ulkoinen lämpötila ohjain Kaasukattilaan on sama toimintaperiaate kuin auto termostaatti - kun lämpötila nousee, järjestelmä avaa erityinen venttiili, ja neste pumpataan suuri ympyrä. Kuitenkin, kun kyseessä on koneen anturi ei voi sammuttaa polttomoottori.

Ostaessaan tuotetta on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä ja ominaisuuksista lämmitysjärjestelmä on tarkoitus käyttää sitä omassa huoneessa. Alla me tarkastelemme joitakin termostaatit kaasukattilat on ja mitä kukin näistä lajeista on ominaista.

Tämäntyyppinen termostaatin toimii yksinomaan vapaan ilmavirran. Joka on sen vieressä pitäisi olla mitään tekijöitä, jotka estävät ilman kierron. Tämä voi olla sokea, kaappiin tai muut huonekalut, joka sijaitsee lähellä lämmönlähteen (patteri). Tämä on suosituin termostaatti Kaasukattiloiden ( "Beretta9raquo, mukaan lukien). Nämä laitteet voivat myös käyttää pyyhkeen.

Huoneen termostaatti - laite, joka ohjaa kattilan toiminta riippuen nykyisestä huoneenlämpötilassa. Eli Anturi ei toimi perustuu veden lämmittämiseen putkissa. näin:

 • Lämmitin (tässä tapauksessa kaasu kattila) puuttuessa asennettu termostaatti kytkeytyy päälle ja pois päältä riippuen veden lämpötilasta.
 • Lämmitin huoneen termostaatti toimii riippuen ilman lämmitys huoneessa.

Siksi termostaatit kaasukattilat ei suositella sulkea koristepeitteitä, huonekaluja ja muita asioita. Muuten, tällainen varustetut laitteet digitaalinen näyttö ja kätevästi voidaan ohjelmoida yhdellä napin painalluksella.

Tämän lyhenne kätkee erikoinen elementtejä - termostaattiventtiilit. Nämä laitteet eivät ole suoraan säädetty kattilan. Niiden rakenne, ne vain vähentävät veden virtausta läpi akku, ja vain siinä tapauksessa, että lämpötila nousee yli normaalin. Useimmiten, paisuntaventtiili asennettu paikkoihin, missä veden paine taso on alhaisin. Termostaattiventtiilit Tämäntyyppisissä kuten huoneen, se ei ole suositeltavaa asentaa peitteen alla ja muita suunnittelun työkaluja. Se, että loukkaus ilmankierto huoneessa laite ei mittaa tarkka määrä lämmitysjärjestelmän vastaavasti ovat turhia kotona.

Asiantuntijat suosittelevat asennus vyöhyke kauko-ohjaimet yhdessä termostaattiventtiileillä. Nämä laitteet auttaa hallitsemaan ilman huoneen lämpötila tai erilliseen tilaan osan avulla infrapunasäteitä. Kun järjestelmä alkaa kiehua, anturit antavat signaalin laitteen tai venttiilin ohjain pysähtyy lämmittimen toiminta.

Tämän tyyppinen laite suositeltavaa silloin, 2 asentaa sisätiloihin-piiri kattilan. Lähdössä järjestelmän vesi saavuttaa hyvin korkean lämpötilan (yli 80 astetta), ja estää muodonmuutoksen virtausputket ja, ennen kuin se kulkee jäähdyttimen asennettu tällaisen nesteen säätölaitteet. On huomattava, että sylinteri termostaatti on täysin ohjelmoitavissa. Tämä tarkoittaa, että omistaja voi itsenäisesti asettaa lämpötila, jossa kattila suljetaan jonkin aikaa. Useimmat näistä sääntelyviranomaisten järjestetty olemaan luokkaa 60 astetta.

"Umnye9raquo; termostaatit kaasukattilat

Nämä laitteet niiden toimintaperiaate on hyvin samankaltainen kuin veden regulaattorit suoran toiminnan. Ne myös ohjata tila järjestelmän komento lohkon, ja tarvittaessa sammuttaa kattilan nesteen lämpötila vakauttaminen. Lisäksi, "umnye9raquo; Termostaatit voidaan poistaa kattilan laitteet, myös määrän säätämiseksi pumpataan kuumaa vettä putken. Mikäli hätätilanteen elektroniikka reagoi nopeasti ja sulkee venttiilit järjestelmässä. Tämän tyyppinen laite voi olla joko digitaalinen tai sähköinen. Jälkimmäinen koostua useista osista - näyttö levyt ja yhteystiedot.

Päätellen arvosteluja, ohjelmoitava termostaatti Kaasukattiloiden on täysin mahdollista asentaa huoneen käsillään. Sillä ei ole väliä, se on tehty Laitteen asennus metalli, valurautaa tai alumiinia akut - koko prosessi on sama ja vaatii vähintään työkaluja.

Joten, kuinka käynnistää säätimen lämmitysjärjestelmään? Ensimmäinen vaihe on valuttaa veden putkista. Joten me purkaa keskuslämmitys. Useimmiten tämä edellyttää avaamalla venttiili sijaitsee sisäänkäynnin vettä järjestelmään. Sisään puhallettiin vielä putki ja kiertää auki sovitin. Miten se tehdään? Voit poistaa sovittimen, sinun täytyy tehdä muutamia manipulointia.

 1. Laittaa paljon paloja kangasta. Se voi olla kangasta tai pyyhkeellä. On tärkeää, että ne kaikki koostuivat frotee tai puuvillan - koska ne imeytyvät enemmän vettä. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää tavallista paperi- tai kartonki.
 2. Push vanha venttiilin runkoon jakoavaimella. Toinen avain on tarpeen irrottaa mutterit, jotka pitävät venttiilin putken ja sovittimen. Sitten rohkeasti ottaa pois jäähdyttimen. Joissakin tapauksissa on tarpeen käyttää akkua venttiili, joka on integroitu jäähdyttimen.

Seuraavassa vaiheessa uusi laite asennetaan. Ennen asennusta, on tärkeää puhdista sisäpuoliset kierteet. Se soveltuu parhaiten tämä pala puhtaalla liinalla. Jälkeen lukituskierre käännöksellä erityinen nauha (valkoinen palkki) myötäpäivään. On suositeltavaa tasoita jokaisen vuorollaan. Kytke ruuvi jäsen kulmapohjan välikappaleita.

Asennettaessa hattumutteri on vaihdettava ja vanha teräs kaulus kupariputken. Jos tämä ei luista, huolellisesti ja tarkasti leikattu osa sitä ja repiä irti toisistaan ​​avulla kompakti ruuvimeisselillä.

Kun termostaatti Kaasukattilaan (kuva valmiin tuotteen käyttökunnossa näet alla), on välttämätöntä kiristää mutteri, joka sijaitsee sovittimen ja venttiilin. Viime tarpeen järjestää jakoavaimella. On tärkeää, ettei kiristä lanka, muuten järjestelmä voi kehittyä vuotoja.

Seuraavaksi on asennus varmuuskopio suojajärjestelmä. Tämän putki täytetään vedellä uudelleen. Kun järjestelmä on täynnä nestettä, tarkista kaikki liitokset vuotojen varalta. Jos venttiili on sijoitettu suuri huone (esim olohuoneessa), se on täysin avoin. Kun kyseessä ovat pienikokoisia huone (keittiö tai lasten) täytyy sulkea puoli.

Huonetermostaatti Kaasukattiloiden: Käyttöä koskevat säännöt

Perusteella sanoa, että kun ohjain on tärkeää välttää pienintäkään vahinkoa. Muodonmuutoksen tai isku voi vahingoittaa herkkää laitteen osat ja anturit. Myös silloin, kun lämmityksen toiminta (jos talo on useita termostaatit) on suositeltavaa sulkea oven kaikissa huoneissa. Tämä on tarpeen, jotta voidaan vähentää yrityksistä verhoilulevyjen offset lämpöä. Lisäksi, yrittää asettaa eri asetuksia termostaatit, eli kunkin erillisen huoneenlämpötilassa avaamalla ja sulkemalla venttiilit.

Paljonko on termostaatti? Ja kaasu kattila Baxi tämä tuote on myyty yhden hinnalla ja puoli kahteen tuhatta ruplaa kohti. Kuten näette, hinta on hyvin korkea niin pieni laite. Mutta älä unohda, että se on tämä pieni yksityiskohta voi olla ratkaiseva rooli turvallisuuden varmistamisessa kodin, aika lopettaa työn kattila äkillinen jyrkkä nousu lämpötilassa.

Arviot ihmiset väittävät, että parasta laatua ja luotettavia termostaatit kaasun lämmityskattiloiden tehdä seuraavat yritykset:

Myös arviossa, että venäläiset valmistajat teemme myös erittäin hyvä termostaatit, laatu ei ole huonompi Saksan vastaaviin.

Joten, huomasimme, että lämpötila ohjain kaasun pannuhuone, josta se koostuu, ja miten se toimii.

Termostaatti lämmityskattila (termostaatti): näkemykset ja suositukset valintaa

Kun talo lämmitysjärjestelmä on suorittaa kaasu kattila, säätää optimaalinen huoneen lämpötila on tarpeen manuaalisesti. Lisäksi tällainen mahdollisuus lämmitys on hyvin herkkä sään muutoksia. Kun kadulla on kylmeni, on välttämätöntä nostaa jäähdytysnesteen lämpötilan. Vaikka kalliita ja tarjoavat korkean tason automaatio, edellyttävät nämä toimet. Lievittää käyttäjiä tällaista työtä, valmistajat vapautetaan termostaatti lämmittämiseksi kattilan (lämpötilansäädin).

Variantteja "älykkäitä" laitteita

Lämmityskattila termostaatti (lämpötila säädin): miten se toimii

Asennettu lämmitysjärjestelmän kattilan kaasu lämpenee huoneenlämpötilaan esillä riippumatta siitä, kuinka lämmön ja kylmän sisällä. Tämä henkilö on hyvin tuntema päivittäiset vaihtelut sää, jos et muuttaa manuaalisesti tilassa.

Vaihtoehto termostaattiasetuksen

Voit ratkaista tämän ongelman pienessä talossa ilman toisen kerroksen, riittää asentaa termostaatti käytävällä.

Kiinnittää huomiota! Sinun täytyy kunnolla yhdistää ja asentaa laite, jotta se toimisi kunnolla ja antaa signaalin kattilan.

Yksinkertaisessa muodossa laite sisältää elementin suurella herkkyydellä (toimilaitteen) ja ryhmä kosketukseen säädin. Ulkonäkö - suljettu palje, joka on yleensä sijoitettu kaasuseos, joskus neste. Tämä täyteaine reagoi lämpötilan muutoksen ja siirtää tangon kosketukseen sulkimen lämpötilan noustessa ja laskiessa tapahtuu käänteinen toiminta.

Kaavio anturin toiminta

Lämpötilan säädin suorittaa tehtävän päälle- ja pois päältä lämmitysjärjestelmän, kun ennalta määrätty lämpötila itsenäisesti, ilman ihmisen puuttumista. Yksinkertainen piiri käsittää kaksi nastaa, johdot jotka johdetaan kattilan ja yhdistetty venttiiliin.

Variantti yhteyden laitteiden

Kun laite on kytketty päälle, viimeinen elementti on avoimessa tilassa. Kun vika ilmenee, se pysähtyy polttoaineen syöttö polttimeen ja liekin pysähtyy. Käänteinen prosessi tapahtuu sytytys sytyttimen.

Ohivirtaus- kaasu kattila, jossa on suljettu kammio. Mitkä ovat sen ominaisuudet, edut ja haitat, miten valita ja asentaa sen - lukea tämän tarkastelun.

Muunnelmia lämpötila-anturit kotitalouksien lämmityskattilan

Termostaatit lämmityskattila (lämpötilan säätö) ovat useita lajikkeita:

 • Wired. Avain oikeaan toimintaan on oikea asennus johtimia. Tämä on välttämätöntä sujuvaa viestintää laitteiden kattilaan.

 • Langaton. Käyttäen radiosignaali on syötetty tietoa lämpötilan muutoksen asunnossa. Laitteisto koostuu kahden korttelin, joista toinen on asennettu huoneessa, toinen itse kattilassa. Kämmenlaitteen yksikkö on nestekidenäyttö ja näppäimistö.

Kauko-anturi vaihtelu

Mietitäänpä kunkin vaihtoehdon yksityiskohtaisemmin, kokonaispaino noin kustannuksia ja tarkistettujen useita malleja.

Mekaaninen (langallinen) lämmönsäätimellä

Termostaatti lämmityskattilan on sen mekaanisten ominaisuuksien kehittämiseen, hinta eri malleja sekä ominaisuuksia. Tällainen laite, sinun on ensin säätää optimaalisella huoneenlämpöön. Tämä on monimutkainen prosessi, joten on parempi kuulla asiantuntijan.

Pieni mekaaninen malli

Paketti tahansa malli sisältää kaksi osaa: terminen pää ja venttiili. Sen toiminta vaikuttaa:

 • usein tuuletus;
 • kirkas aurinko säteet, jotka tulevat ikkunoista;
 • äkillinen muutos sää.

Asennus on tehtävä vain vaaka-asennossa, ja tarve valita paikka, jossa ei ole mitään esineitä estää laitteen, ja suoraa auringonvaloa. Nykyinen mallit sisältävät pieni koko, joka voidaan asettaa pieneen markkinarako.

Vaihtoehto ympäristössä lähellä kaasulaitteet

Asennusta ei kestä kauan. Jos sammutat lämmityksen, seuraava on välttämätöntä kääntää termostaatin. Tämä suojaa laitetta selvittämisestä.

Tässä on esimerkki kahden suosituista malleista mekaaninen termostaatti:

Mekaaninen huonetermostaatit Kaasukattiloiden ovat suosittuja, ovat edullisia ja voidaan suorittaa riippumaton asennus.

Tärkeää! Asianmukaisesti suorittaa säätö mekaaninen laite ennen käyttöä, muuten syntyy seurauksena. On parempi kutsua asiantuntija.

Kauko varustevaihtoehdoilla

Lämmityskattila termostaatti (lämpötila-ohjain) voidaan käyttää etäältä.

Miellyttävän lämpötilan ylläpito koko talon

On olemassa useita erilaisia ​​tällaisen laitteen:

 • yksinkertainen;
 • Ohjelman huone.

Ensimmäinen vaihtoehto on luotu, jotta haluttu huoneen lämpötila. Ja asennus toisen version vuokranantaja saa seuraavat edut:

 • kauko-ohjaus;
 • voit asettaa tilan riippuen vuorokaudenajasta;
 • nopeus vallanvaihdos;
 • voit ajoittaa muutoksia viikossa;
 • nopea reagointi muutoksiin kattilassa;
 • polttoaineen kulutus on vähäistä;
 • akkua käytetään.

Etäohjelmointiin lämpötunnistimista (huone) kaasukattilat on suunniteltu ihmisille, jotka nauttivat mukavuutta ja uutta teknologiaa. Tässä muutamia suosittuja vaihtoehtoja tälle laitteelle:

Ohjelmisto lämpötila-anturit kattila ovat erilaisia ​​kustannukset ja funktionaalisuus. Tässä tapauksessa kaikki mallit tekevät erinomaista työtä, jossa on lämpötilan säätö ja helppous säätö mahdollistaa lisätä lämpöä talossa, eikä sängystä.

Miten kytkeä termostaatti kattilaan: asennusvinkkejä

On välttämätöntä valita oikea paikka termostaatti. Keittiö ja ei-asuintiloja (sali), eivät sovellu, koska ne eivät anna oikeaa lukemista oikean lämpötilan. Valitse huone, jossa useimmin käymään.

Tärkeää! Ei pitäisi olla mitään lämmönlähdettä laitteen lähellä!

Ei ole välttämätöntä asentaa laitteeseen luonnoksista. Älä asenna laitetta lähelle muita sähkölaitteita.

Kytkemiseksi päälle ja pois kattilan vastaa releen. Kaikki kattilat ovat liitoskohta termostaatin, riippumatta malli ja tyyppi, se tapahtuu laitteen läpi johdon. Kytkeä voit käyttää napoja tai kaapeli termostaatin. Täysin kytkentätapa, katso passi laitteita. Alla on suoritusmuoto videoeditointijärjestelmässä:

Video: miten kytkeä termostaatti kaasukattilaan (tarkemmat ohjeet)

 • Termostaatti voit paitsi asettaa halutun huoneen lämpötila, vaan myös säästää polttoainetta, koska se sammuttaa kattilan tarvittaessa.

"Älykkäät" laite lämmittää tilaa teille

 • Valitse malli, joka sopii sinulle parhaiten. On parasta hankkia laitteita yhden valmistajan.
 • Jos et voi pitää erillistä asennus ja käyttöönotto, katso erikoislääkärin.

Ilmoitettava, mitä automaattiseen säätöön ostaa:

Kattilan-gaz. LEMAX Kliver- elektroninen ohjaus.

Voi olla termostaatit asettamiseen ylemmän ja alemman sammutettava kynnyksen. Jotain tällaista: vkyl 18gr, 22gr. pois.

Tarvittava huoneen lämpötila päivisin noin:

23,00-06,00 18 astetta

Vuodesta 06,00-09,00 22 astetta

09,00-17,00 18 astetta

17,00-23,00 22 astetta

Hei, Eugene! Toisessa osassa kysymyksen vastaus: tietysti on termostaatit. Lisäksi mukaan passiin kattilan, on mahdollista liittää ulkoinen huonetermostaatti. Mutta jotta ei harhaan teitä, se on parasta tehdä yhden puhelun tämän kattilan malli ja he kertovat teille varmasti mitä mallin termostaatti oman lämmityskattilan sopii sinulle parhaiten.

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

1