terminen maali

Ominaisuudet lämpö maali käyttää metallilla

Terminen maali on uudentyyppinen lämmöneristys, ratkaista monia ongelmia, jotka liittyvät lämmön ja energiansäästö objektia siviili- ja teollista merkitystä. Tuottamiseksi nesteen eristys kehittänyt erityisen yhtenäinen tekniikkaa ja osa termisen maali sisältää mikropalloja ja täydessä vakuumissa mikropalloja, jonka koostumus maalien ja on lämpöä eristävä vaikutus.

Lisäksi, mustekoostumukseen kuuluu erilaisia ​​anti-korroosio ja anti-sieni lisäaineet, eristävään maali on parantuneet ominaisuudet. Terminen maali on tarpeen saada tulenkestävä pinta toimintaa. Useimmissa tapauksissa se levitetään metalli- tai muulle pinnalle tehdä palo-ominaisuuksia.

ehkä tänään on mahdotonta löytää uuniin, jotka eivät sisällä metallia tai sen osia. Hetken kuluttua kaikki metalliosat voivat menettää ulkoasua, ja joka vaikuttaa koko sisustus. Maan taloa kylvyt ja perustaa myös uunin tai muiden metallien lämmityselementtejä, jotka on valmistettu metallista. Kuhunkin laitteeseen täytyy käsitellä termistä maali.

On huomattava, että nämä laitteet, joissa on korkea lämpötila ja lämmittävä vaikutus tavallisen veden emulsioiden ja maalit eivät ole sopivia. Siksi tätä varten on tarpeen käyttää lämmön materiaalia, ja, toisin sanoen lämpö maalilla.

terminen maali Se ei ole yksinkertaista materiaalia, liittyvät maalata tuotteita. Osana maali tulee olla komponentit, jotka ovat tarpeen suojata tuotetta jopa aggressiivisessa ympäristössä ja usein lämpötilan vaihteluille, kuten edellä on mainittu. Lämpötila voi nousta todella suuria arvoja. Kun sitä kuumennetaan, lämpötila uunin pystyy saavuttamaan 800 astetta, niin tavanomaisten maalien ovat sopimattomia.

Huomaa myös, että nPTFE pinnoite metalli on täytettävä kaikki turvatoimet ja ei vahingoita ihmisten terveyttä. Kuumennettaessa metallin ja aineisto, jonka se on käsitelty, ei saa irrota haitallisia aineita. Erityisesti se koskettaa pintaa grilli, jossa jokainen rakastaa ruokaa mehukas kebab tai kyljykset. Tämän rakenteen ei ole palanut, ja kun ne altistetaan kosteudelle ei pilaa se tulisi päällystää lämpö maalilla.

Koostumus termisen maali Se sisältää silikonilakka, joka antaa kaikki olennaiset ominaisuudet lämmönkestävien emalit. On olemassa useita ominaisuuksia, jotka johtavat termistä maali, jotta se voi tulla välttämättömiä metalli:

 • no kuorinta;
 • pitkä käyttöikä;
 • lämmönkestävyys;
 • turvallisuus, mistä ympäristön kannalta, ja sen aikana laitteen toiminta;
 • Sen avulla voit työskennellä erilaisia ​​työkaluja.

Koska sen ominaisuuksien terminen maali on saanut suuren suosion. Lisäksi elämään, sitä voidaan käyttää teollisuudessa, esimerkiksi kattilaan. Toinen etu tällaisia ​​väriaineita on, että se voi myös ostaa tölkeissä, joka auttaa toimimaan ilman tarvittavia laitteita. Johtuen aerosoli korjaustyöt tehdään se on kätevää ja se ei vie paljon aikaa.

Kaikki valmistajat samanväristen He yrittävät houkutella asiakkaita ja siten laajentaa tuotevalikoimaa, ottaen huomioon asiakkaiden tarpeisiin. Tästä syystä lämpö- maali löytyy missään säiliössä. Yleisin valmiin seoksen, joka kaadetaan tölkkien, ja se levitetään siveltimellä. Sumuttimen ohut maalikerros saadaan, mutta tästä huolimatta se olisi silti kestävä.

Jokaisena pankin pitäisi olla kaikki tiedot maali ja kuinka monta astetta se seisoo, koska jokainen instrumentti on valittu eri lämpö- maalilla.

Ennen lämpö- maali levitetään tuotteen pintaan on tarpeen valmistella sen. Metalli on puhdistettava likaa, pölyä ja öljytahroja. Poistaa kaikki tähän, sinun täytyy käsitellä pintaa liuotin metalli. Hän ei ole vain puhdasta pintaa, mutta myös rasva sitä. Metallioksidi ei voida poistaa tällä tavalla, mutta mekaaninen menetelmä. Oksidi poistetaan hiekkapaperilla tai levy, joka on asetettu sähköinen väline.

Ennen kuin käytät näitä työkaluja pitäisi olla käsillä:

jos Se ei ole valmiina ainakin yksi kohde edellä asetettu, jos lämpö maali joutuu silmiin, iholle tai jossain muualla, se tuo haittaa ihmisille. Siksi huoneen pitäisi olla hyvin tuuletettu, eikä käsitellä tuotetta kadulla.

Älä unohda, että levittämisen jälkeen liuotin maalata tuotteita tarvitaan välittömästi. Jos maalaus tehdään huoneessa, esimerkiksi, kylvyssä, sitten maalata koko pinnan on oltava 24 tunnin kuluessa, muuten se on jo ole enää puhdas.

Tarvittaessa lämpö maali levitetään metallin Se voi olla kaksi kerrosta. Koska tämä päällyste on kestävämpi ja käyttöiän pidentämiseksi materiaalin. Kerrokset on vain täydellisen kovettumisen jälkeen edellisen yksi. Ne osat tuote, jonka ei tarvitse olla maalattu, on ehdottomasti jotain piiriin. Kestoikä lopputuotteen jalostuksen jälkeen terminen maali on yli 15 vuotta.

ennen hakemista ehdottomasti lukemisen arvoinen koostumuksen kanssa ja musteen ominaisuuksia. Se soveltaa materiaalin tehokkaasti. Tyypillisesti tämä maali on suspensio, jonka perusteella se ottaa lakan tiettyjä epäpuhtauksia. Kun kuiva pinnalle kalvon muodostetaan, mikä suojaa tuotetta. Usein tällainen maali suorittaa koristeellinen tehtävä.

Edut lämpö maali, verrattuna lämmöneristysmateriaaleilla, seuraavasti:

 1. Se ei lämmitä kulutettu mitään.
 2. Kestää erinomaisesti erilaisiin ympäristövaikutuksille.
 3. Tuotteen ulkonäköön käsittelyn jälkeen, estetiikkaa.
 4. Erinomainen soveltaa mihin tahansa pintaan.
 5. Helppokäyttöinen.
 6. Se ei vaadi turvautumista asiantuntija.
 7. Se ei aiheuta ylimääräistä kuormaa rakenteeseen.
 8. Helposti takaisin korjauksen jälkeen.
 9. Sitä voidaan käyttää ahtaissa tiloissa ja pinnat.

hyötyjä ja ominaisuudet monissa lämpö maali, Siksi nämä tuotteet pitäisi luottaa niiden varusteet ja uunit.

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Uskomaton transformaatio väri autoja Thermochromism

Yksi näyttäviä temppuja luoda ainutlaatuinen ja luova tyyli auton, lämpöherkkä maalilla. Tämä tapa kardinaali värin muutos ei mene huomaamatta teillä tahansa kaupunkiin. Tarjolla on monipuolista useita samanlaisia ​​värejä, jotka vaihtelevat laadultaan, valmistaja ja siksi kustannuksia.

Pääasiallinen vaikutus on muuttaa lämpö- väritystä maalatun pinnan lämpötilan vaihteluita. Joten, jos kaada kuuma vesi elin autoja, tavallista väritys vaihdettu uuteen määritettyyn väri.

Yleisimpiä lämpöherkkä maali sävyt erottuvat:

Jos käytät samanaikaisesti erityyppisiä termokrasok, väri eri lämpötiloissa voidaan vaihdella yhtä väriä, kun taas samaan aikaan muutaman luoden väri lämpömittarilla.

Termokromisia maali koostuu erityisen mikrokapseleista, jotka reagoivat lämpötilan muutoksiin. Väripigmentit sisältämä muste voi olla muodossa, nestekiteiden tai leukoväreihin, ja reaktiivinen elin on liuotettuna liuottimeen tai veteen.

Ominaisuus termokromisia muste on se, että kun lämmitetty ennalta määrättyyn indeksiin kapselit väri muuttuu värittömästä värilliseen värisävy, ja jäähdytyksen aikana - palata alkuperäiseen näkymään. Lämpötila olosuhteet, joissa muste alkaa vastata, se voi olla erilainen, ja se määritetään riippuen erityinen ongelma.

Pinnalla auton maali voidaan soveltaa eri tavoin:

 • rullan,
 • harjalla;
 • sienellä;
 • pistoolista.

Paras laatu tulokset tasaisen päällysteen ja tuottaa vähintään menot maaliruisku. Mutta tämä menetelmä vaatii tiettyjä taitoja ja niiden puuttuessa pitäisi kääntyä ammattilaisten.

Tärkeää: terminen maali on alhainen UV suojaa, joten on tarpeen käyttää suojaavan päällysteen, joka lisää elinikä värillisen kerroksen.

Thermochromism on uusin ja ainutlaatuinen tapa muuttaa ulkonäköä autoon. Niistä positiivisia ominaisuuksia, on syytä huomata:

 • Sen avulla voit vaihtaa väriä autojen minuutti ilman laajaa uudelleenmaalausta;
 • Tällaisten maali voi vähentää "kasvihuoneilmiö", joka tapahtuu kesällä aurinko auton sisällä;
 • Voit luoda yksilöllinen väri vaikutus, joka on mahdollista, koska yhdistelmä eri tuotetyyppejä ja eri lämpötiloissa;
 • Nämä varat eivät sisällä sen koostumus myrkyllisten komponenttien ja täysin täyttää kaikki määräykset.

Vaikka monia myönteisiä puolia käyttäen termokrasok on useita kielteisiä näkökohtia, jotka on otettava huomioon ennen maalaat auton trendikkäässä uutuus:

 • Thermochromism on erityinen herkkyys auringonvalolle, mikä tarkoittaa, että nämä koneet olisi säilytettävä pimeässä autotallissa;
 • kustannukset tämä tapa luoda tyyli on melko korkea, ja maalata koko auton kokonaan, on tarpeen käyttää hyvää rahaa;
 • levittämisen jälkeen on välttämätöntä laittaa auton tilille elimissä liikenteenohjauksen koska autossa ei ole tietyn värinen.

Lisäksi on syytä muistaa, että korjaus tekniikka tällaisten pinnoitteiden hetkellä ei ole olemassa, ja pieninkin virhe on maksettava valtavia summia täydellistä uudelleenmaalausta autolle. Mutta halu erottua joukosta, monet ennen kaikkea kielteisiä puolia auton omistamisesta, joten tiet ovat yhä useammin "kameleontti".

Mielenkiintoinen tapa maalaus. Voit tehdä pari läiskät autossa. Se näyttää vaikuttavan. Vain aikaa, koska se on edelleen epäselvä? Ja vaikutus ei ole niin havaittavissa?

En ole koskaan kuullut tällaisesta maali ja tämä menetelmä maalaus. On käynyt ilmi, hyvin viileä ja epätavallinen!

Terminen maali: eristävä, kuumuutta kestävä ja lämpöherkän päällysteen

Mikä on terminen maali seinien ja muiden pintojen? Mitä funktio se tehdä? Mitä se koostuu eri väriaineiden etuliitteellä "thermo"?

Tässä artikkelissa olemme yrittää vastata näihin kysymyksiin.

Joskus maalaus voi korvata eristys. Ainakin niin sanoa markkinoijat.

Aloita selvittää johon se on viimeistely, aiomme tavata materiaalia. Mennä mihin tahansa hakukoneen ja kirjoita kyselyn aikavälillä kiinnostaa meitä ... oppanki! Tulos näyttää olevan yli odotusten.

Maalit etuliitteellä "lämpö" muodostavat useita ryhmiä, joilla on täysin erilaiset ominaisuudet.

 • Lämpöeristys (lämmöneristyskerros) ovat väriaineet vähentää lämpöhukkaa läpi maalattu pinta.
 • Kestävä emali täydellisesti lämmön siirtämiseksi merkittävä lämpötilaan.

Kuitenkin: maalaus seinät on niitä käytetään harvoin.

Laajuus lämpöstabiilia väriaineet - värjäys patterit, takat, uunit tiili ja metalli.

 • Thermochromism muuttaa väriä lämpötilan muutosten on maalattu pinta.

Siirrytään kiinni intiimimpi tuttavuus vaiheeseen.

Tarkastelemme kutakin väriä erikseen.

Ensimmäinen lämmöneristys- maali kehitettiin USA: 70- ja oli monikomponenttinen kokoonpano, joka käsittää:

 • Pysyviä pigmentit (oksidien sinkki, pii, kalsium, ja titaani).
 • Binder.
 • Tärkein vaikuttava ainesosa - pieniä lasihelmiä, ontoksi.

Suuren määrän lämmöneristyksen maalit onteloita teoriassa pitäisi vähentää lämpöhäviöitä maalattu esine. Sponsoroi takeet myyjät ja jälleenmyyjät näyttää varsin rohkeasti maali paksuus on 1 mm tarjoaa saman lämmön eriste 50 mm mineraalivilla.

Jätetään nämä optimistinen lupaukset valmistajan omantunnon ja kiinnittävät huomiota muiden ominaisuuksien väriainetta.

 • Termisesti suojamaali kokonaan ratkaisee ongelman kondenssiveden maalatun pinnan.
 • Koska sen koostumus, se voidaan käyttää lämpötila-alueella -60-200 C.
 • Koska väri kuivuessaan muodostaa vedenpitävä pinnoite, emäs on kunnolla suojattu homeen kasvua.
 • Noin korroosio, on selvää, myös voidaan unohtaa. Maalattua metallia väriaine lämmöneristys ei vaadi ylimääräisiä suojelutoimenpiteitä.
 • Kotimainen hinta tämäntyyppisten väriaine on noin 500 ruplaa kilolta. Virtausnopeus - 250 g / m2.

Mallin tutkinnassa, me Lämmönkestävä maali metalli kotimaan Celsius-600 tuotantoa.

Se on suunniteltu toimimaan käyttölämpötiloissa enintään +600 C, kestää veden (mukaan lukien korkea suolapitoisuus), öljy ja bensiini.

Lämmönkestävän silikoni emali-600 astetta.

 • Väriaine - lämmönkestävä silikonimaali. Väri - hopea.
 • Virtaus substraatin yhdellä kerroksella on 100-110 grammaa pinnan neliömetriä.
 • Tarkoituksena hakemus - korroosiosuojaus teräksen uunit, savu putket, höyryputket, tislauskolonnit, öljy- ja kaasuputket, sähkömoottori kotelot, pakoputket ja patterit.
 • Saa käyttää emali betonin, asbesti sementti ja stukko pinnat.

Hyödyllisiä: valmistaja säädetään nimenomaisesti, että huokoisen pinnan kiilteen käytetään vähintään kolmesta kerroksesta.

 • Kestävyys staattinen veden vaikutuksesta - vähintään 72 tuntia.

Miten maalata metallin pintaan kädet?

Valmistajan verkkosivuilta on yksityiskohtaiset ohjeet siitä, pinnan esikäsittely ja värjäys.

 1. Metalli puhdistetaan pölystä, liasta, vanhat pinnoitteet tähteet, mittakaava ja öljyt. Sillä mekaaninen puhdistus on suositeltavaa käyttää sinkopuhdistuksen tai hiekkapuhallus asennus; rasvanpoisto käytetty liuotin, asetoni, ksyleeni, lakkabensiiniä tai bensiiniä.

Hiekkapuhallus pyyhkäisy maksimoi laadun metallista.

 1. Maali sekoitetaan perusteellisesti ja laimennetaan liuottimella tai ksyleeni, tarvittaessa.
 2. Emali käytetään ilman primeriä 2-3. Työkalu - siveltimellä tai telalla maalaamiseen. Kukin levitetään liikkeitä kohtisuorassa edelliseen: tässä tapauksessa edelleen EI, koealojen.
 3. Maalata lämpötilat vaihtelevat -20-40 astetta; ilman lämpötilassa alle +3 väriaine on suositeltavaa lämmittää vähintään jopa 15 C suosituksen liittyy musteen paksuuntuminen jäähtyessään.

Kuivaamalla yksikerroksinen "naotlip" kestää 2 tuntia huoneen lämpötilassa ja 30 minuuttia, kun kuumennetaan 150 ° C

Kuten olemme nähneet, lämpöherkkä maali väri muuttuu lämpötilan kanssa maalatun pinnan. Taustalla olevan mekanismin prosessi - kyky tiettyjen kiinteiden aineiden, jota käytetään pigmenttiä ja täyteainetta, kun kuumennetaan muuttaa sen kiderakenne palautuvasti. Faasimuutoksessa, välillä imeytyy ja vastaavasti heijastuneen valon.

On hyvä, että tämä maali ei peitä tuolit.

Tämän tyyppisistä väriaineista ovat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita korvaaminen sähköisen lämpömittarit.

Tällöin maali on joitakin etuja heille:

 • On mahdollista havaita lämpötilan kaarevan pinnan. lämpömittari tässä tapauksessa merkittävästi vääristynyt.
 • Maali voidaan saada lämpötilaan sijaan että arvo tiettyyn kohtaan.
 • Se tekee turvallinen kohde lämpötilalukemaa alijännitteisiä tai vaarallisia ihmiselle tunnelmaa.

Keskimääräinen tarkkuus 5-10 astetta.

Mukainen TU 133-67, lämpöherkkiä väriaineita on merkitty riippuen faasimuutoksen lämpötila.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä.

 1. Väriaine merkitsee 32 85 ° C: ssa väri muuttuu vaaleanpunainen ja vaaleansininen.
 2. Musta lämpö- Värimerkkaus 528 555 C muuttuu tumman vihreä.
 1. Merkitä 12 on tunnettu siitä, että siirtyminen sininen beige 360 ​​astetta.

Kuvassa - täydellinen esimerkki kaupallisen käytön lämpöherkälle väriainetta.

Oletamme myös tuntemus eksoottisia lajeja pidetään väriaineet, vaikka jonkin verran pinnallinen. Videoita tässä artikkelissa, kuten aina, tarjota lukijoille perehtynyt lisämateriaalia kiinnostavista aiheista häntä. Onnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin