Terassi polykarbonaatista Photo

Miten liittää kuisti taloon polykarbonaatista. Valokuva eri kuistit

Monet asunnon uskovat, että kuisti - se on jotain lämmittämättömässä ruokakomero. He pitävät siellä työkaluja, polkupyöriä ja sementtisäkkejä. Mutta todellisuudessa se on hyvä tilaisuus rakentaa mukavuusalueen perheille. Varsinkin jos liittää kuisti taloon polykarbonaatista. Kuvia tilaa miellyttävä sen keveys ja tyylikkyys.

Veranta polykarbonaatti liukuovet

Klassinen kuisti on suljettu kylmässä, ja kiinnitetty ensimmäiseen kerroksessa. Sen tilavuus pitäisi olla verrattavissa koko talon.

Vihje! Keskimääräinen pinta-ala lisää rakennuksen tulisi olla jopa 6 metriä pitkä ja 3 metriä leveä. Kuistit pienet koot ovat unpresentable muodossa, niitä on vaikea käyttää muihin tarkoituksiin.

Usein Veranda valmistuessaan rakentamisen jälkeen päärakennuksen

Yleensä tehdä veranta rakennettu, eli pystytetty yhdessä talon, samalla perusta. Jos kuitenkin hetki katosi, niin se on sallittua liittää kuisti taloon polykarbonaatista. Kuvat apua designvalinta.

Katokset metallilevyistä: kuva ja kuvaus siitä, miten rakentaa. Prosessi rakenne kuvun. Työkalut, materiaalien valinta, maanperän, maanrakennustyöt, runkorakenne seinien ja kattojen.

Muuten, asettamalla helppo laajennus yhteinen perusta rakennuksen - kysymys on edelleen kiistanalainen. Nämä rakenteet poikkeavat liikaa painoa ja, sen seurauksena, antaa eri kutistuminen. Asiantuntijat uskovat, että pehmeään maahan rakenne voi poiketa toisistaan. Siksi joissain tapauksissa edullista veranta polykarbonaatista, ja kiinnitetty talon. Valokuva läpinäkyvä rakenteita ovat edustettuina tällä sivulla.

1

Attached kuistilla tiili perusta ja suuret ikkunat

Kuistit polykarbonaatti, kiintynyt kotiin, voi olla erilaisia ​​kokoonpanoja:

 • neliö, suorakulmio, monikulmio, kuten pyöristetty ja viistetty kulmat. laajennus voi olla kalteva katto, pääty, pyramidin. Vähimmäiserottamiskykyä kallistus - 40. Tasakatot muovia eivät tee - niitä ei voi heittää lunta;
 • puoliympyrän kaareva katto. Säde taipuminen katon tulee olla vähintään 6 astetta;
 • pyöreä (vyö ympäri rakennusta);
 • terassi - avoimin kuisti polykarbonaatista ja kiinnitetty talon. Kuvat kesäloma tehty terassilla on kaunis näkymä talvi-iltoina.

Veranda Polykarbonaatti alkuperäinen puoliympyrän

Pidentämällä tulisi vastata suunnittelu talo. Tiukka rakennus tyyliin "Gothic" tai "puoli-puinen", jota ympäröi puoliympyrän läpinäkyvä "reunus", aiheuttaa sekaannusta. Toisaalta, täsmällisiä ja hillitty veranta siluetti korostaa ominaisuuksia klassiseen tyyliin.

Polykarbonaatti - läpinäkyvä levy, GRP, monoliitti tai solu (matkapuhelin). Rakentamiseen kuistia yleensä valita materiaali, jolla solujen - se on halvempaa ja turvallisempaa. Arkki koostuu kahdesta tai useita ohuita levyjä, joiden väliin rainat on upotettu - jäykisteitä. Ne tarjoavat rakenteellisen lujuuden.

Vihje! Ei jahdata helppoa materiaalia. Mikä painaa enemmän levyt, joten se on vahvempi. Halvempi "talous versio" on lyhytikäinen, kestävät lunta ja tuulikuormat.

Kulmikas laajennus vieressä seinämien talon

Tärkeimmät muovista:

 • kestävyys mekaanista rasitusta. Levy on kestettävä vasaralla;
 • avoimuutta. Merkkivalo lähetys saavuttaa 0%;
 • kevyt. Polykarbonaatti on 16 kertaa kevyempi kuin lasi;
 • joustavuus. Lämmitetty muovinen voidaan antaa mikä tahansa monimutkainen muoto;
 • tulipalo. Pinnoite t alkaa sulaa 120 °;
 • hyvä ääni ja lämpöeristys. Sisällä kuisti pitkä pidetään lämpimänä tai viileänä;
 • ympäristöturvallisuus. Stekloplast sijaitsee lämpötila -100-100 astetta, ei anna pois mitään aineita ja hajuja;
 • yksinkertaisuus käsittely. Termoplastinen pora voi porata, leikata, saha, palapelin, mylly. Menossa liittää kuisti taloon polykarbonaatista valittu paksuus 10-18 mm.

Polykarbonaatti on erittäin hyvä lämmön ja äänen eristyskyky

Vihje! Jos polykarbonaatti päätti leikata palapelin, sinun täytyy valita optimaalisen nopeuden työkalun. Suurella nopeudella, levyt sulaa alhaisessa - räjähtää. Parempi harjoitella tähteet.

Miten liittää kuisti taloon polykarbonaatista. Valokuva vaiheissa rakentamisen

Liittää kuisti taloon polykarbonaatista, tarvitsee perusta. Alle valo rakenteen perusta täyttää yksinkertaistettuun järjestelmään. Mutta tämä ei tarkoita, että voit rikkoa prosessitekniikan. Menettely täyttämiseksi jatkuva pohjalle:

 • kehä Ketjukaivukoneet suunniteltu laajennuksia 50 cm syvä, 30 cm leveä;
 • Loimme pohjalle kuopan hiekkakerroksen 20 cm paksu ja karistanut vettä;
 • Kaada betonia kaivannon tehdyn sen varusteet;
 • Annamme pohjan seistä kuukauden tai kaksi. Kuumalla säällä betonipinta kastellaan ja peitetään elokuva halkeamien välttämiseksi;

Veranta polykarbonaatista - hyvä paikka viihtyisään oleskeluun

Seuraavaksi levitettiin säätiön sokkelin halutulle korkeudelle. Sen pinta prostilayut katemateriaali asetetaan vaakasuoraan ja pohjan bar (kohta 100 x 150 mm). Kulmissa siihen kiinnitetty 4 korkea pystytuet. Päälle niiden solmion rekki.

Ylemmän ja alemman pohjan pystyprofiilit on ruuvattu, esimerkinomaisen nousu 630 mm. On käynyt ilmi, kehys, joka voi sitoa polykarbonaattia. Kaikki puuosat on rakennettu valmiiksi takki antiseptisella, lakka, maali tai öljyvärimaalaus. Samaa tekniikkaa voidaan kerätä laatikon muotoisen putken. Tällainen rakenne olisi paljon vahvempi ja kestävämpi.

Pieni kuisti, liitteenä autotalli

Yläosassa kaksi rinnakkaista laakerin palkit pinottu orret. Ne voidaan tehdä 40 mm levyt, muurattiin reunalla. Jakoväli orret on valittu, perustuu leveys polykarbonaattilevyyn. Nivelet levyjen täytyy mennä orret. Poikittainen rima valmistettu lauta 20 x 10 mm.

Leikkaa solumuovi kanssa siten, että sisäinen kanavat on suunnattu maata kohti. Tämä helpottaa pölyn ja kondensaatio. On tarpeen tarkkailla oikea orientaatio materiaalin - puolelta UV-suoja ulospäin.

Liukuovi coupe verannalla voit säätää raitista ilmaa virtaa huoneeseen

Päät suljetun profiilin tai levyn suljettiin nauhat. Muuten sisäinen tiivistyminen vähentää merkittävästi läpinäkyvyyttä muovia. Lisäksi porattu reikä ruuvia ja arkit ommellaan runkoon. Saumat on yhdistetty erityisellä irrotettavalla profiilin.

Vihje! Polymeeri lämpötila tarvitaan vastareaktion. Näin ollen, porataan halkaisijaltaan hieman suurempi halutaan. Ruuvit lukita pääse kiertymään. Muiden muovien, muotoaan lämpötilan vaihtelut, heikentää kiinnityspisteestä. Alle pään telineeseen on suljettu kumista pesurit.

Liitteenä kuisti katto päällystetty metallilla

Pestä polykarbonaatti tarvitsevat lämmintä saippuavettä pehmeällä sienellä. Ei suositella käytettäväksi puhdistettaessa teräviä esineitä - muovi naarmuuntuu helposti. Älä käytä voimakkaita pesuaineita, jotka sisältävät hioma-aineet, alkali, kloori. Liiketoiminnan veranta termi polykarbonaatti on lähes rajaton. Asianmukaista hoitoa materiaalia pitkään säilyttää rakenteen, värin ja läpinäkyvyyden.

Terassit ja kuistia talolle, valokuva hankkeiden suunnittelu

Veranda talon omin käsin: hankkeet, valokuvia kiinnostavia ajatuksia

Katokset polykarbonaatista yksityinen talon omin käsin: kuva moderni verho malleja

Kuisti talon omin käsin: hankkeet, valokuvia eri malleja

Katos kuistilla polykarbonaatista. Valokuva ja ominaisuuksista

Autokatos, liitteenä autotalli: Valokuva erityyppisiä ja kokoonpanojen suojien

Suljetut kuistit ja terassit polykarbonaatista taloon. kuva ideoita

Jokaisen vastaanottavan että on talo, etsimään järjestää sen kanssa mahdollisimman mukavasti. Niin usein kodin suunnittelu sisältää erilaisia ​​ulkorakennuksia, lasinen julkisivu monimutkainen muoto katos, kuisti tai terassi.

Tällaiset laajennukset ovat sen toimintaa ja antaa lisää tilaa elää ja virkistys.

Usein nämä tilat laitteisiin polykarbonaattia. Kuistit seinät ja katto on valmistettu tästä materiaalista on taloudellisin ja kätevä tapa luoda lisää tilaa kotona, jossa voit järjestää ei vain paikka kesälomalle, mutta myös talvipuutarha, jossa on hyvä ilmanvaihto makuuhuoneeseen tai keittiöön.

Veranta on aidattu alue tonttu rakenne, seinät, jotka palvelevat erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, tässä tapauksessa polykarbonaatti. Hän, kuten talon, on perusta ja katto.

Rakenteellisesti verannalla voi olla kahdenlaisia:

 1. Voi olla yhteinen perusta talon ja sitten katsotaan rakennettu, mikä yksittäinen arkkitehtoninen rakenne talon.
 2. Veranta voidaan tehdä muodossa laajennus talon erillään talon perusta. Tällainen rakenne voidaan rakentaa ei välttämättä samanaikaisesti taloon. Laajentaminen polykarbonaatista kotiin voidaan tehdä muutaman vuoden toiminnasta linkittämällä rakenne erillisellä pohja perusta talon remontin aikana tai nykyaikaistamiseen rakenteen, kuten näkyy kuva:

Ulkoiset kuisti muoto voi olla erilaisia ​​näkemyksiä. Arkkitehtisuunnitteluun vaikuttaa merkittävästi talon eteen, jolloin se erikoinen nähtävyys.

Laajennus jälkeen eristys voidaan käyttää paitsi kesällä, mutta talvella.

Tontille usein pystytetään rentoutumiseen terassit. Se on foorumi, hieman koholla maanpinnan yläpuolella ja voi olla joko katon, joten ilman sitä. Suunnittelu katto on auki laajennus talon, visuaalisesti koko kasvaa talon ja tehtävänä on suojata seinät ja alusta saostumisen.

Tällainen terassit katolla polykarbonaattia Liitteenä talon kuvattu kuvassa (samankaltaisuus Arbor):

Sivuilla terassilla joskus tehdä pieniä aidan korkeus ihmisen vyötärön.

Kaksikerroksinen terassi - kaunis ja käytännöllinen

Äskettäin järjestävät usein terassit, kiinni kotiinsa, jotka on tuotu kivetty alue, joskus aidattu ympäri kehä on puoli korkeudesta. Aita tyyny voi myös olla polykarbonaattia.

Miksi polykarbonaatti soveltuu rakentamiseen kuistia ja terassit

Polykarbonaatti laite terassien ja kuistia on sopivin materiaali. Se on synteettinen polymeerinen Levyt erityinen ekstrudoitujen rakeiden.

Sisäistä rakennetta levyjen muistuttaa rakennetta soluja. Tuottavat sitä pääasiassa läpinäkyvä väri levyt voivat myös olla eri sävyjä punainen, sininen, keltainen ja muita värejä.

Polykarbonaatti kanssa kennot on valmistettu yksikerroksinen ja monikerroksinen, jossa on jäykistysripoja. Moderni materiaali voi olla suojaava pinnoite pinnan suojaamiseksi ulkoisia vaikutuksia, ja eräitä tuotteita ovat suojassa tiivistymistä.

Lasiverantoja polykarbonaatti on laajalti käytetty rakentamisessa johtuu siitä, että tämä materiaali:

 • pääse kosteutta ja lahoamista;
 • Se kestää lämpötilat vaihtelevat - 45 ° C +&0оС;
 • keveys;
 • sammuu sytytettäessä;
 • hyvin avulla päivänvalon ja ei menetä värin, kun se altistetaan auringon säteet;
 • valmistetaan eri värejä ja on eri paksuisia ja rakenne;
 • Se on riittävä lujuus, kun taas jäljellä oleva joustava. Siksi se voi luoda mielenkiintoisia malleja virtaviivainen.

Saatavana monoliittinen tyyppi polykarbonaattia, jolla ei ole soluja ja on erittäin kestävä. Paksuus on levyjen materiaali voi olla jopa 12 mm. Sen lujuus on suurempi kuin lasi, jolla on sama paksuus 50 kertaa. Siksi nämä levyt sopivat hyvin verannalle katolle.

Vaiheissa itse rakentaa laajentaminen polykarbonaatista

Mieti, kuinka laajentaminen polykarbonaatista talon omin käsin. Päättyä onnistuneesti rakentamisen täytyy noudattaa tietyssä järjestyksessä:

Ensin sinun on päätettävä, mitä tarvitaan veranta, mitkä toiminnot se suorittaa, ja missä ajassa vuoden aikana tullaan käyttämään.

Sitten olisi laadittava rakennushankkeen. Voit piirtää oman kaavion ja merkitse se kaikki tarvittavat mitat, säätiöltä, rungon sivuseinien ja katon.

Katso kuva - hankkeet veranta taloon polykarbonaatista:

Kun projekti on valmis, on tarpeen järjestää perusta. Se voi olla hihna, pylväsmäinen (paalun) tai muodossa alustan.

Valmistamisen jälkeen rakentaminen peruskehikolle kuistilla ja katon. Jatka sitten verannalle päin polykarbonaattia.

Video: kokoelma valokuvan ideoiden telttojen ja kiinnitetty talon polykarbonaatista.

Huolimatta siitä, että kuistilla on valmistettu polykarbonaatista kevyt, se tarvitsee laadukkaan perusta. Mieti perusta hihnatyyppisiä.

Hänen laitteita, tarvitset:

 1. Ensimmäinen, valmistella kaivannon syvyys 50 cm, joka kaivaa tulevasta rakentamisesta kehän linjan. Leveys ojan riippuu kehyksen materiaali ja veranta koot ja keskimääräinen tulisi olla 30-40 cm.
 2. Alaosassa pohjan kaivanto on täytetty noin 20 cm hiekkaa, joka toimii tyyny, ja kaadettiin vähän vettä.
 3. Vesitiivis vaneri tai taulujen muotti nostamiseksi lattian yläpuolella tasolla 15-20 cm.
 4. Sitten vahvistava verkko on sijoitettu ja täyttää laastilla. Täytetty säätiön tulee kuivua ennen seuraavia toimintoja.

Rakentaminen rungon ja kuisti katon

Runko voi olla valmistettu metallista kanavan, tai putkien osia, voidaan myös käyttää puupalkki. Mitat säteen on vastattava kuorman, joka tekee eteisen rakenne.

Jos metallia käytetään kuorimateriaali asennuksen jälkeen suojaamaan metallipinta korroosiolta ulkonäkö pohjamaali ja myöhemmin maalausta. Puuhirret on peitettävä antiseptistä.

Katon verannalla polykarbonaatti voi olla eri muoto. Se voi olla kaareva tai muodoltaan joukko. Virtaviivainen muoto muodossa kaaren ja kupu on erityisesti valmistettu polykarbonaatista, t. K. Se on joustavaa materiaalia. Mutta tällaiset muodot vaativat erityisen kehyksen muodossa metallin kaarien.

Yleisin on yhden piki katto, joka on sopusoinnussa ulkonäköön talon ja on helppo asentaa. Häipyä katto oltava kulmassa noin 30 °. Se lasketaan paikallisten olosuhteiden (sademäärä vuodessa), katto ja katon materiaalin kokoa.

Päät orret yläosassa on asennettu katon kaltevuus kotiin, ja alla perustuvat ylemmän vaakasuoran rungon palkki veranta seinät.

Riippuen kattotuotteiden orsien kattokehyksessä pitää jatkuvasti tai säännöllisin väliajoin palkkien väliin tai baareissa.

Päin polykarbonaatti runko

Jos veranta tarkoitettu käytettäväksi vain kesällä, on mahdollista käyttää polykarbonaattia levyksi, jonka paksuus on 8-10 mm. Rakentamiseen kuistit perusrakenne suunniteltu elävä, tulisi käyttää materiaalia, paksuus 14-16 mm.

Tehdä työtä seuraavan sekvenssin:

 1. Ennen asennusta polykarbonaattilevyt olisi leikattu käyttäen palapelin tai pyörösaha hieno hampaat.
 2. Kun kiinnitetään levyn lämpötila on tarpeen säätää urien leveys ja 4 mm. Talteen levyt on kiinnitetty runkoon ruuveilla ja aluslaatat.
 3. Pre-kohdennettuja paikoissa levyn porattu reiät kiinnitysruuveja varten. Niiden pitäisi olla 2 mm suurempi kuin ruuvin halkaisija. Tämä on tarpeen, jotta estetään polykarbonaatti muodonmuutoksen aikana lämpölaajeneminen aurinkolämmön kesällä ja supistumisen alhaisissa lämpötiloissa talvella. Kuten lämpötilan vaihteluille, voi löysentää kiinnittimet.

Nojalla kukin aluslevy on tarpeen asentaa kumitiiviste jännityksen kanssa kiinnittimen kiinnitys!

Tyypillisesti tukahdutettu katon kuisti katot ja terassit on samaa materiaalia kuin päärakennuksen. Jos se on sama rakenne ja väri, kuten veranta katsoa talon, yhtenä koostumusta, ja näyttää näyttäviä.

Vuodattaa katto voidaan myös käyttää polykarbonaattia katto. Tätä varten se on parempi käyttää kiinteitä polykarbonaatista, mutta sopivuuden ja huokoisen materiaalin paksuus 16 mm kevyt rakenteita tämän.

Vinkkejä päin kuistit ja terassit polykarbonaatti

Tutustunut miten tehdä kuistilla polykarbonaattia, on tarpeen unohtamatta suorituskykyä työn erityispiirteet tätä materiaalia. Että hän oli palvellut pitkään, koska on otettava huomioon kaikki yksityiskohdat suunnittelu ja noudattamaan tiettyjä sääntöjä asennuksen aikana:

 • kun taas kaareva katto muoto tarpeen säätää taivutussäde ei ole pienempi kuin määritetty laitteen valmistajan ohjeissa;
 • Kun asennus polykarbonaattilevyt ei tarvitse poistaa suojakalvo estää vaurioita irrottamalla folio tulee vasta työn suorittamisen;
 • arkkien reunat ei voida jättää auki, se voi johtaa kosteuden ja lian soluihin ja vahingoittaa materiaalia;
 • asennettaessa levyt haluat käyttää erityisaluslevyn täydellisenä kumitiivisteet.

Ohjeet rakennus- ja valikoima liitettävän valokuvan talon kuistia polykarbonaatti

Haluatko laajentaa talon, viettää vähintään keinoin, ja tekevät keittiössä jäähdytin kuumina kesäpäivinä? Tai unelma läpinäkyvää lisärakennuksessa josta voit ihailla rehevän kukinnan ruusut ja romanttisen syksyn lehtiä pudota? Näitä tarkoituksia varten täydellinen veranta polykarbonaatista, ja kiinnitetty talon - valokuvista nämä päätökset säteilee mukavuutta ja kodikkuutta. Avoin vai suljettu - tässä rakennuksessa voi olla erilainen rakenne riippuen sen tarkoituksesta ja halu maanomistajille.

Miten oikein valita materiaali rakentamiseen

Jotta voidaan valita polykarbonaatin kuistit oikein, sinun on ensin miettiä, mitä haluat nähdä pidentämistä. Onko se lämmitetyssä tilassa tai ulkona laitokseen? Aiotte nauttia kauniista näkymistä ja haluavat suojella katseilta naapureita?

Joissakin tapauksissa, kiinteä polykarbonaatti

Muovaus polykarbonaatti on edullinen seuraavissa tilanteissa:

 1. Haluat tehdä lämmittämätön ulkorakennus, ompelu seinille läpinäkymätön materiaali. Värinen kiinteä levyt näyttää paljon enemmän ylellinen ja rikas kuin polykarbonaatti (SPC). Mutta tässä ominaisuuksista lämpöä heillä mitään!
 2. Sinun täytyy rakentaa täysin läpinäkyvä seiniin tai kattoon. Väritön polykarbonaatti laudaksi on täysin läpinäkyvä, kuten lasi. Kun taas usean solulevyissä vääristää näkymä.
 3. Haluat tehdä verannalle oleskelualue ja halua kuulla ylimääräisiä ääniä. SEC toisin kuin sen vastine monoliittinen pyrkii halkeilemaan melko voimakkaasti, kun lämpötilaa muuttamalla (erityisesti öisin). Tämä johtuu laajentumisesta ja supistumisesta materiaalin sekä johtuen sen kitkan tukirakenteita.

Vihje! Vähentää turska on tarpeen soveltaa tiivistysainetta välillä polykarbonaattilevyyn ja metalli, sekä säätää niin, että ne voivat "hengittää". Eli älä purista materiaali profiilien ja pesukoneet, jättäen aukon laajentamiseen.

Lisäksi polykarbonaatti injektio ei ole välttämätöntä käyttää erikoistuneita nauhalle ja erityisiä vinkkejä. Se ei kerry vettä, kerätään lika ja pieniä hyönteisiä vahingoiteta ulkoasun suunnittelu.

Mutta on tämä aine ja ilmiselviä puutteita:

 • korkea hinta (neliömetriä kohti on 5 kertaa suurempi kuin hinta SEC);
 • kun pituus räystään seinän korkeus, tai enemmän kuin 3 metriä, on tehdä yhteinen tai päällekkäin, mikä ei ole toivottavaa, kun käytetään materiaalia;
 • lämpimään IPC eivät toimi.

Polykarbonaatti - onko säästö oikeuttaa keinot

Cellular polykarbonaatti on paljon halvempaa kuin monoliitti. Mutta onko se sen arvoista? onko tällainen säästöt rakentamisessa veranta polykarbonaattia kädet on perusteltua?

 1. Suljetun lämmitetyissä rakennuksissa, on otettava yksinomaan polykarbonaatti. Lisäksi, jos teet kaksinkertainen kotelo etäisyydellä 20-50 mm levyjen väliin SEC, laajennus talon päästä todella lämmin!
 2. Suurilla lumikuorma ottaa massiivista polykarbonaatista liian kallista. Vastaavilla eritelmäs solu maksaa useita kertoja halvempaa! Esimerkiksi, kun kuormitus ominaisuus Moskovan alueen (180 kg / sq.), Solid polykarbonaatti ei pitäisi olla ohuempi kuin 6 mm, ja solu - 10 mm. Kustannukset näiden materiaalien on yhtä suuri kuin 1966 ja 397 ruplaa per neliö vastaavasti.
 3. Taipuma arkin SEC vähemmän kuin monoliittisen polykarbonaatti. Näin ollen, korkean tuulikuorman on parempi ottaa se rakentaa solulevyissä. Muuten kuisti katto kohoaa ja laskee aaltoina.

Läpinäkyvä terassi - ollako vai eikö olla

Kuvassa selvittäminen kuisti polykarbonaatista antaa tunteen yhtenäisyyden luontoon ja antaa meille mahdollisuuden ratkaista monia ongelmia. Joten, voit turvallisesti katsella lasten valmistautuessaan perhepäivällisen tai nauttia kauneuden puutarhan, juomassa teetä.

Mutta käyttää avoimia levyt voidaan saavuttaa vain, jos siihen on laajennus pohjoiseen tai koilliseen. Kun suunta kuisti etelään tai länteen kuumina kesäpäivinä, siitä tulee höyrysauna!

Mikä on tie ulos tästä tilanteesta:

 • Käytä polykarbonaatti maitomaista väriä (se on melkein läpinäkyvä, mutta antaa varjostus);
 • maalattu kuisti kesällä erityistä maali (se voi olla 2, 4 tai 6 kuukautta, koska on selosteen tiedot);
 • avoimia monoliittinen teriä katon;
 • tehdä ilmanvaihtojärjestelmän (tarjota avoimet ikkunat).

Hanke on avoin veranta puusta

Puun ja polykarbonaatti ovat täydellisesti yhdistettynä toistensa kanssa, erityisesti jos se poimi pronssi värisävy. Puurakenteiden visuaalisesti kylmyys pehmentää polymeerin päällystysmateriaali ja anna sen "hengittää".

Rakentaminen säätiö - miten rakentaa luotettavan

Kysymys on, miten rakentaa kuisti polykarbonaattia omin käsin, se alkaa perusta. emäs on riittävä avaamaan pylväsmäinen rakenne:

 1. Selvittämisen jälkeen alue porattavan puutarha pora kaivot 80h15 cm.
 2. Vaihe pilarit olisi laskettava polykarbonaattia paksuus valitaan katon. Täten arkki 8 mm paksu tarvitaan yksi syvennys jokaista 52,5 cm, paksuus 10 mm - joka 70 cm, ja 16 mm: n - 1,05 m.
 3. Peitä seinä reiät kattomateriaalin Asenna muotti ja aseta sarakkeita tiili ja betoni.
 4. Asettamisen jälkeen, sementti joukko Embedded levy edelleen puutavaran kokoonpano.

Kantavat rakenteet -Durable puurunko

Kun säätiö on ratkaistu, tulee vaihteessa kantavat rakenteet:

 1. Sinkitty tukea suljetussa puun asennettu valmiiksi tiili sarakkeita, asettaa kantavat rakenteet. Tätä tarkoitusta varten sopivia liimapuuta 100x100 mm.
 2. Suorita alempi palkit valjaat ja kiinnitä laudat 50h150 mm.
 3. Tee kulma vaiheita.
 4. Petin lattia kansilaudoituksen 38h100 mm, jättäen raon veden virtausta kuuluvat kuistilla viisto sade.
 5. Set kattotuolien katolle hallituksen 40h100 mm.
 6. Peitä katolle polykarbonaattilevyt.
 7. Jos valittu solu polykarbonaatti, prosessi päättyy erityistä nauha ja korjata lukitusprofiilit thermowasher. Monoliitti polykarbonaatti Jos asetettu, käyttö thermowashers aiemmin rassverlivaya ruuvin reikä laajempi jalat noin 2-4 mm. Tämä säästää rakentaminen loimien vaihtelevissa lämpötiloissa.

Vihje! Liittää puutavaran seinään ruuveilla voi olla betoni, kullakin kaksi jalkaa, ja lattialaudat - anodisoitu ruuveilla.

Lopullista viimeistelyä ja merkitys pienistä asioista

Näennäisesti veranta taloon polykarbonaatin on melkein valmis. Mutta itse asiassa on vielä paljon työtä:

 1. Katetaan erityisiä kyllästys tai maalata kaikki puurakenteet. Ensinnäkin tukipilarit, ja sen jälkeen - lattian.
 2. Asentaa kaiteet ja pergola köynnökset (tätä tarkoitusta varten kisko 10x20 mm valita reitittimen lähtö ja työnnä toisiaan muodostamaan 150x150 mm solu). Kattaa nämä tekijät maalata tai kyllästys.
 3. Päällystää kaiteet ja yksi kulmat polykarbonaatti.

Vihje! Enemmän asutuilla lajit veranta valaista verhot ja valot lisätä juhlava tunnelma.

Laskemme budjetin kuistin taloon, tehty omin käsin polykarbonaatista:

 • lokit ja sauvat - 14000 ruplaa.
 • Lattia - 13 s.; Tuhatta.
 • tukea asentamiseksi pilarin viiveellä 7,5 ths.;
 • polykarbonaatti ja tarvikkeet - 12000.

Lisäksi täytyy viettää turvalaitteiden ja maali puulle, sekä maksaa toimituksen materiaalin. Kokonaiskustannukset tällaisten rakentaminen maksaa 50-55000 ruplaa.

Hyödyllisiä vinkkejä ja kuvapankissa

Jopa rakennettu kaikki säännöt kuistilla voi nopeasti tulla huonoon kuntoon ja vaativat kalliita korjauksia. Suurin ongelma on tällaisten laajennusten - se kyvyttömyys sietää ankarat talvet.

Mitä tekniikoita tehdä veranta kestäviä

Kuinka tehdä kuistilla polykarbonaatista luotettavia:

 1. Suojaavat jääpuikkoja ja lunta lumivyöry laskeutumisen jos kuisti katto on alla talon katolle. Tämän vuoksi on välttämätöntä asentaa lunta lopettaa, downspouts ja metalliverkolla venytettyä suluissa lippuja yhtä lähtöä kattokorotusta. Nimittämisen Tällaisen verkon - sammuttamaan lumi osuma ja murskaa jääpuikkoja, jotta ne eivät yritä polykarbonaattia.
 2. Yritä välttää käyttämällä poikittaisia ​​profiileja. Se estää lähentymistä lumen ja voisi johtaa rakenteen luhistuminen. Tämä tapahtuu johtuen siitä, että alalla rajat asennettaessa lumi kertyy, provosoi liiallinen kuormitus laakerikannattimet ja työntää polykarbonaattia.
 3. Abandon kaari malleja, niin miten tehdä työtä asennus kupolin kuisti yksin on hyvin vaikeaa. Ja pieninkin virhe aiheuttaa että rakenne "johtaa".
 4. Ole kiinnitetty polykarbonaatti päällekkäisyyttä - vain avulla liitosprofiilit. Kerroslevyrakenne tulee nopeasti vuotavat, joka takaa vuoto.
 5. Oikein kiinnitä liitosprofiilit. Syvyys tuloa profiilin tulisi olla pienempi kuin 15 mm, profiili - vain alumiinia. Missään tapauksessa ei saa käyttää PVC-suunnittelu! Ne eivät kestä UV-säteilyä ja eivät ole yhteensopivia polykarbonaattia niiden kemiallista koostumusta. Joten, klo kontaktilistaa juuri säröillä.
 6. Polykarbonaatti nauhat pitäisi sulkea ja erityinen okonechnikami. Lisäksi okonechniki on mekaanisesti kiinnitetty levyn, jotta kiristys lumen ja jään tulossa alas. Ja myös - tehdä itkeä reikiä ja jättää rako levyn ja suojaelimellä veden valua.
 7. Suljettu veranta paremmin järjestetty vaiheessa talon rakentamiseen ja aseta se perustuksen pääomarakennetta. Muuten laajennus lopulta liikkuu poispäin seinästä ja muodostaa halkeama.

Kuvia alkuperäisen ja liitteenä kuistia

Kuvan ottamisen kuistilla polykarbonaatista vierestä taloon, voit tehdä oman projektin.

Rakennettuja kuistilla polykarbonaatista avulla voi ratkaista useita ongelmia kerralla. Ensinnäkin, se luo ylimääräistä varjoa ja alentaa lämpötilaa talon kuumina päivinä. Toiseksi rakenne tekee siitä mukavampaa / ulos talosta ja suojata perusta pääomarakennetta. Muista, että rakentamiseen vankka rakenne on parempi käyttää palveluja ammattilaisia!

Materiaalin valinta ulkona verannalla tai terassilla on merkitystä paitsi rakennusvaiheessa, ajan myötä, vanha pinnoite. edelleen

Terassi - maahan, hieman koholla maanpinnan yläpuolella, visuaalisesti laajentaa tilaa talon ja välittömästi sen vieressä. Varten. edelleen

Toisaalta, rakentaa käytännöllinen ja toimiva kuistia kustannuksia ja monimutkaisuutta ei ole missään. edelleen

Ennen kuin lähdet tutustumaan ohjeita siitä, miten rakentaa terassin maassa, pitäisi ymmärtää ero tätä tyyppiä. edelleen

Sisältö statiPodgotovitelnye töihin Mitä sinun täytyy harkita, ennen kuin edessä kuistilla Materiaalit ja työkalut laattojen vuori kuisti. edelleen

Niille, jotka ovat juuri hankkinut sivuston pois metropoli, se on hyvin tärkeä mökkiä mökkiä verannat. Tämä. edelleen

Veranta - osa rakennuksen, joka antaa maan talon tai mökin kodikas ja valmistunut ilmeen. Joskus se on suunniteltu. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

1