Teräskylpyä hyvät ja huonot arvostelut

Kylpy valurautaa tai terästä. Auta minua valitsemaan

Teemme korjaukset ja väittävät, haluan terästä (helpompi), ja hänen miehensä valurautaa. Kerro, mitä etuja ja haittoja kunkin.

paras vastaus

Rauta - meluisa, vesi jäähtyy nopeasti, mutta halvempaa.

Vaihdoin kuukausi sitten kotona rauta rautaa.

Kiille tulee vähemmän kestävä kuin valurauta - on mahdollista vahingossa katkaista (jos pudotat jotain raskasta). Ja hän ei palvele kylvyssä niin kauan kuin rauta. Mutta kustannukset teräksen kylpy on 2-3 kertaa vähemmän kuin rautaa.

Jos sinun on yksinkertaisesti korvata nykyiset vanhat kylpyamme, kiinnittää huomiota proteesi akryylivuori. Tällöin saat 2-in-one: teplosberezhenie, lujuus ja nezvuchnye rautaa ja mielihyvää kehon + huollettavuutta akryyli. Tai rautapalaan lämpenee, vähemmän melua ja esteettisiä.

Valmistautuu nyt uusi kokeilu hänen kylpyhuoneessa vie vanhan sovdepovskie kylpy pootbivayu päällystetään emali ja kullan mosaiikki epoksilla laasti katso kuinka kauan se kestää, jos kaikki muut vaihtoehdot mielestäni - ei ole vaihtoehto ..

Koska se on ainutlaatuinen ja ainutkertainen rahaa maksaa noin 5000rubley ... Vaikka aikana toiminta on rikki mosaiikki se voidaan helposti korvata.

Vain vakautta kylpy on minulle tärkeää. Niin ei ravistella (kyllä, siellä oli, ja on samalla irrotettava kvarire).

Ja laatu kiilteen, ymmärtääkseni ja valuraudan voi olla nevazhnetskie.

Muut tätä aihetta koskeviin kysymyksiin

En voi päättää, millaista kylpy vybrat.Vanna 2 2 metriä (on wc, pesuallas, kylpyamme). Mikä kylpy helpompi käyttää, eli kätevässä valhe? Auta valitsemaan.

Seurauksena huolimattomasta rakennusteknisiä töitä alareunassa meidän ihana kylpy Jacob Delafon muodostunut Spot siru on. Korvaa asennettu kylpy on hyvin ongelmallinen. Onko ammatilliset keinot, esimerkiksi.

En löydä kuori. Integroituminen työtaso on tarpeen, koska seuraava pesu. mashinadolzhna myös stand alle pöydälle. Näin ollen korkeus työtasot 90-95 cm. Stiralki 40 cm: n syvyydessä, ja syvyys kuoren db vähintään 50cm. näin tarvitaan.

Vanhemmat vanhassa talvella lantio, kesällä kesällä suihkussa pestä. Haluan olla yksi huoneista tehdä osio ja kylpyhuone ja wc. Isä sanoo, että tämä on mahdotonta, koska seinät on peitetty multaa. Kyllä, ja mitä laitteita tarvitaan.

Auttakaa minua korvaavan polotentsesushitelya.Rodnoy korkeus on 40 cm., Ja myynti, net.Kto koskaan törmännyt tähän ongelmaan?

 • Jälleenmyyntiin. Alueen 82 neliömetriä

  Toinen parveke. Tämäntyyppinen taloja on yleistä, se on tiili ja vankka.

  Se on yhtä mielenkiintoinen joskus kehittää tapahtumaketjun: ostaa talon Moskovassa.

  Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään kertoa uusista toteuttaa.

  Hei, Rakkaat ystävät ja vieraat resursa.Stranno kun soitan.

  näyttelyt

  • 87 ruutua perheen 6 henkilöä15
  • vinyyli laminaatti11
  • Maamme "ekoloft" 9 ruutua163
  • Skandinaavinen sisustus perheen kaksi poikaa13
  • meidän eteinen53
  • Seuraava muutos tai kalusteita meidän vuosikerta mökit47
  • Meidän asunto (keittiö)44
  • Umpikuja: Apua Board80
  • Svet_laya huoneistossa. Joulutunnelmissa.44
  • Tulos uudestaan ​​Pietarin huoneisto128

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  Mikä on paras kylpy: akryyli, valurautaa tai terästä?

  Lähetetty 12.18.2015 Nikolai Bath // 0 Comments

  Moderni markkinat tarjoavat useita erilaisia ​​kylpyjä, jotka eroavat toisistaan ​​hinnan, muoto ja muut kriteerit. Valtava rooli materiaalin kylvyn tehdään. Ymmärtää, mitä kylvyssä on parempi: akryyli, valurautaa tai terästä oltava perustiedot niistä. Seuraavassa käsittelyssä keskittyy etuja ja haittoja kunkin niistä.

  Kylvyt olivat kotona ihmisen muutama vuosisata sitten. Siitä, mitä materiaaleja he vain eivät tee: puu, marmori, pronssi, keramiikka, sinkkiä, ja lopulta löytyi paras vaihtoehto - rautaa. Lähes kaikki maailman maat heittää kylvyn tästä materiaalista.

  Nykyaikaiset valmistajat kylvyt eivät halua pysähtyä siellä ja joka kerta tarjosi parhaan uusia ratkaisuja. Näin ensimmäinen teräs-, ja sitten akryyli kylpyamme. Tietenkin hyvin, kun on suuri valikoima, mutta samaan aikaan, ostaja voisi kysyä: mikä on paras sauna?

  Valurauta kylpyamme ilmestyi ihmisten arkielämään 19th century ja edelleen suosituin ja edullisin. Yrityksiä varten tuotetaan raakarautaa amme on riittävän pieni koko maailmassa, koska valurauta - monimutkainen teknistä prosessia.

  Esteettistä ulkonäköä valurautainen kylpyamme ja sen käyttöikä riippuu laadusta pinnoitusta. Sam valurauta - erittäin kestävä materiaali. Mutta kiille on altis haketus ja naarmuuntumista. Näin ollen, parempaa ja pitkä käyttöikä rautakylvyn, se levitetään vaikuttava emalikerroksella. Valokuvan - yksinkertaista mallia valurautainen kylpyamme.

  Emali Rautakylpy voi olla himmeä tai kiiltävä ja jopa sisällöltään hopeaa puhdistettavien vettä. Hinnat ovat melko demokraattinen. Eduista ja haitoista valurautainen kylpyamme, puhumme myöhemmin.

  Venäjän markkinoilla teräksen kylpy ei ole kovin suosittu. Uskotaan, että heillä on paljon puutteita, jotka selitämme myöhemmin, mutta ammattilaiset ovat teräs kylpyamme liikaa. Valita paras teräskylpyä, on tarpeen tarkastella paksuus sen seinät. Paksuus terässeinät kylvyn, joka alkaa 3 mm on kaikkein paras, ja paremmin.

  Teräskylpyä on myös houkutteleva ulkonäkö sekä rautaa, joten joskus ne voivat olla jopa sekoittaa. Mutta jos siirrät teräskylpyä tai yritä nostaa sitä, et tunne tällaista vastarintaa ja painovoiman, ikään kuin muutti valurautainen mallia. Jos paino teräskylpyyn on 20-25 kg, joten se on ohuet seinät. Paino hallinta vahvalla laatu- ja parhaat mallit tulisi olla vähintään 30 kg. Miten teräskylpyä, näet kuvassa.

  Akryylikylpyammeiden alkoi tuottaa suhteellisen äskettäin. Olemme siellä 90-luvulla viime vuosisadalla. Viime aikoina he ovat saatavilla monenlaisia ​​kuluttajia, mutta kun pitää ylellisyytenä, joten hinta on hyvin kallista. Kuvassa näkyy suosittu akryyli kylpyamme.

  Tuottaa akryyli kylpyammeet valmistettu polymetyylimetakrylaattia, tai yksinkertaisesti sanottuna - samanlaisesta materiaalista muovi. Akryylilasi kuumennetaan korkeassa lämpötilassa, ja sitten se puhalletaan kylpy tietty muoto. Alaosassa Akryylikylpyammeiden vahvistettu metallikehys. Akryyli kylpyammeet voidaan valmistaa puhtaasta akryyli- tai sekoitettu muovi. Kylvyt komposiittimateriaalin ovat paljon halvempia, mutta myös kutsutaan akryyli.

  Tietäen etuja ja haittoja kunkin kylpyjä, on helpompi tehdä valinta, joten yritä enemmän niiden maali.

  1. Tärkein etu valurautaa kylpyammeet pidetään tietenkin suuri lujuus ja kestävyys. Luotettavuus - on paras vaihtoehto kaikki asiat, jotka ovat markkinoilla. Se tarjoilee vuosikymmenen, kunnes kyllästyt.
  2. Valurauta kylpy on erinomainen lämmönjohdin, niin nopeasti se kuumennetaan.
  3. Tämän tyyppinen altaita riittävän "pehmeä", koska valitun vesi ääni on mykistetty se, seurauksena putoavan esineen tai törmäyksen, se ei ole "värisemään" ja ei resonoi.
  4. Valurauta kylpyamme on helppo puhdistaa ja ole naarmuuntunut käyttämällä puhdistusaineita. Et voi käyttää vain happamia puhdistusaineita. On turvallista uida lemmikkisi ilman pelkoa vahinkoa.
  1. Haitat valurauta-astioiden koskee pääasiassa vaikuttava paino, joka on noin 120 kg. Siksi kuljettaa ja asentaa kylpyamme varsin hankala.
  2. Purkamaan Rautakylpyyn ja poistaa ne asunto on myös helppo. Paino tuotujen rautaa amme on paljon pienempi kuin Venäjän. Ja laatu kiilteen ne ovat paljon suuremmat, sekä hinta. Siksi paras mallit valurautaa kylpyamme on esitetty tuonnin hakemistoja. Kuvassa - Tuotu rautahauteeseen.
  3. Toinen haitta näillä kylpyjä on, että käytännöllisesti katsoen kaikki standardin suorakaiteen muotoinen. Tämä on monimutkaisuuden vuoksi niiden tuotantoprosessiin. Tuotu rauta kylvyt ovat saatavilla enemmän muotoja, mutta valinta on liian pieni.
  4. Kiille kuitenkin voimakas se voi olla, voi irrottautua missä tahansa, jos raskas esine putoaa kylpyyn. Palauttaa eheyden emalipintaa yksin on lähes mahdotonta. Ajan hammaskiillettä voi kynnyslistat ja tumma. Siksi on parempi käsitellä sitä huolellisesti ja valurautainen kylpyamme palvelee teitä pitkään.

  Huonoina teräksen kylvyt ovat seuraavat:

  • Kyky muodonmuutoksia. Jos teräskylpyyn ohuet seinät, korkea kuormitus se voidaan muodostaa lohjennut ja säröillä. Mutta nämä ongelmat esiintyvät vain halpoja terästä kylpyammeet ohuet seinät. Huippumalli paksut seinät ovat kalliimpia, mutta ne eivät kuulu muodonmuutoksia, ja siksi kestää pidempään.
  • Nopea jäähdytys vesi. Tämä johtuu siitä, että teräs huono "omistaa" lämmin.
  • Kova melu. Kun ladonta vettä teräskylvyssä ne ovat hyvin meluisa, ja se voi tuottaa voimakkaan epämukavuutta. Tuonti valmistajat ratkaista tämä ongelma on korjattu melunheikentävät vuori ulkoseinät ja pohjan teräskylpyyn, mutta ei poista melua se tekee. Kuluttajat löytänyt parhaan saannon vaahtoamista ja pohjaseinät tällaisten kylpyjä melun vähentämiseksi. Esimerkkinä voidaan nähdä kuvassa. Ja paras tapa ulos tilanne olisi määrätä kylpy tiili ja laattojen oblitsevat kuten kuvassa, sitten vain melu on paljon vähemmän.
  • Emali teräs kylpyammeet kestävä, koska pinnoitusta tapahtuu uunissa, jossa on korkean lämpötilan päällyste ja melkein "vpekaetsya" teräksen. Valkoiset ja kiilto maalattua terästä kylpy ilahduttaa sinua tulevina vuosina. Tässä suhteessa se on parempi kuin muut kylpyjä.
  • Suhteellisen kevyt teräs kylpyammeet ansiosta ne on helppo kuljettaa ja asentaa.
  • Monenlaisia ​​muotoja. Teräs kylvyt ovat saatavilla eri muodoissa.
  • Valinta kylpy mukautettuja kokoja. Niistä teräskylvyssä voi valita malli sopivat mitat, toisin samantyyppistä valurautaa.
  1. On olemassa monia etuja Akryylikylpyammeiden. Ehkä jopa enemmän kuin, haittoja, miksi ne ovat niin suosittuja.
  2. Tärkein etu akryyli kylpyammeet on, että ne ovat aina lämmin ja vesi pääse jäähtymään pitkään.
  3. Pinnan kylvyn tasainen ja sileä, mutta ei liukas.
  4. Akryylikylpyammeiden eivät ole "meluisa" kuin teräs.
  5. Jos sinulla on mukautettuja kylpyhuone, valitse haluttu muoto kylpy ei ole vaikeaa. Akryylikylpyammeiden tehdään suurta vaihtelua muotoja. Esimerkki akryyli kylpyammeet epäsäännöllisen muotoinen kuva.
  6. Mikäli pieniä vaurioita voi palauttaa akryyli kylpyamme hiomalla ja erityisten pintakäsittelykoostumuksessa.
  7. Akryylikylpyammeiden ovat erittäin mukavat, helppo hoitaa niitä, mutta vältä hankaavia puhdistusaineita ja klooria. Video näyttää, miten palauttaa pintaan akryyli kylpyjä.
  1. Vaan hyödyntää akryyli kylpy varovasti, ajan mittaan kerros akryyli voidaan ohentaa ja syksyllä objektia se, vakavia vaurioita saattaa esiintyä.
  2. Myös, että haitat Akryylikylpyammeiden kuuluu se, että ne ovat alttiita värjäytymistä. Tämän kylpy voi liota ja pese värillisiä vaatteita, jos se on irtoa, maali voi vestsya akryyli ikuisesti. Lisäksi, johtuen kovan veden akryyli kylpyammeet voi kellastua ajan.

  Tässä yhteydessä tiedot, voi herätä kysymys: mikä on paras akryyli kylpyamme tai rautaa? Molemmat saunat ovat hyviä, kestäviä ja niillä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Jos tarvitset akryyli kylpyamme pitkään, valitse väri malli. Kuvassa - väri akryyli kylpyamme.

  Valitettavasti, naarmut akryyli kylpy voi esiintyä suurempi todennäköisyys kuin teräs tai valurauta. Korkealaatuinen akryyli kylpyammeet ovat kalliita. Raudan ja teräksen kylpy on sama muoto ja samat lisätoiminnot ovat halvempia.

  Mikä on paras sauna? Kysymys on maassamme, jos haluat muuttaa kylvyssä tai asentaa sen uuteen asuntoon. Olemme yrittäneet vastata kysymykseen, mikä on parempi kylpyamme, maalattu kaikki hyvät ja huonot puolet kaikista suosituimmista tyyppisiä kylpyjä. Valinta on sinun, on jo luottaa henkilökohtaiset tunteet ja mieltymykset. Sitten yrittää auttaa sinua valitsemaan parhaan akryyli kylpyamme, maalattu kaikki perusteet, joita keskittymään ostaessaan.

  Valintakriteerit akryyli kylpyammeet:

  • Seinämän paksuus. Paksumpi akryylilevy, sitä parempi ja vahvempi kylpy.
  • Alempaa verokantaa varoitetaan, kun voidaan tarjota kylvyn muovia, akryyli- pintakerroksen. Tämä kylpy voi tarjota paljon ongelmia.
  • Joustavuus kylpy. Kun ostat tarvitsee hieman push pohjalle säiliön, jos se taipuu, niin todennäköisesti malli on valmistettu muovista, ei akryyli.
  • Kerrosten lukumäärä vahvistaminen. Ne voidaan nähdä, kun tarkastellaan kylpy vanteen, mitä enemmän niitä, vahvempi tuote. Nämä kerrokset ovat kuin renkaat kaadettu puunrunko.
  • Akryyli kylpyammeet ei ominaista kiiltävä paistaa.
  • Yksinkertaisempi muoto akryyli kylpyammeet, sen parempi. Custom, helpompi luoda epätavallinen muoto ohuesta akryyli, kylpy joten tämä ei ole parempaa laatua ja kestävyyttä.
  • Väri. Sen pitäisi olla samat kaikkialla kylvyn pintaan, jolloin se on osoitus parasta laatua akryyli.
  • Altaan pitäisi olla sileä, ilman karkeita reunoja.
  • Valita paras akryyli kylpyamme, jotka lennetään monta vuotta, älä kitsastella! Tukeva parasta kylpy ei voi olla halpaa.

  Kuinka asentaa oman akryyli kylpyamme voit katsoa videon.

  Miten valita teräskylpyä laadukkaampi

  Valitessaan teräskylpyä, huomioi seuraavat merkit:

  • Seinämän paksuus ja paino kylvyn. Jos teräsputki on ohuet seinät, on olemassa suuri todennäköisyys, että se voi muuttaa muotoaan alle henkilön painon. Edullisia ja optimaalinen seinän paksuus on 3-4 mm. Sama ongelma voi ilmetä, jos kylpyamme painaa alle 30 kg.
  • kylpy vakuuden olisi oltava vähintään 10 vuotta.
  • Syvyys altaan pitäisi olla noin 50-60 cm, niin se ei ole alhainen ja korkea.

  Katso video itsenäisenä asentaa teräskylpyä.

  Mitä etsiä ostaessaan valurautainen kylpyamme

  Valurautaa kylvettää - se on paras ja paras vaihtoehto tavalliselle ostajalle, joka käytettiin kokeilla. Ennen ostamista valurautainen kylpyamme poista mittaukset missä suunnitelma asentaa kylvyssä.

  Leveä sen tulee täsmätä kokoa kylpyhuoneen oven, joten voit helposti tuoda sen, muuten joudut osittain purkaa oven. Päällystäminen emali on virheetön - sileä ja naarmuja. Jos on lapsia perheessä, vammaisten ja vanhusten, se on parasta kylpyyn luistonestopintaiset pohja kuten kuvassa.

  Jos joudut asentamaan valurautainen kylpyamme itse, yksityiskohtainen video auttaa tässä.

  Ehkä suosittelut ihmisiä, jotka ovat asennettu ja ovat käyttäneet kylpyhuoneen tietyntyyppisen, voit auttaa vastaamaan kysymykseen, mitä kylvyssä on parempi.

  Bath - saniteettitilojen laitteet, jotka asettavat lähes koko ikäni. Et halua sinun muuttaa sen 3-4 vuoden välein. Siksi mielestäni - paras rauta kylpy vain. Se on käytännöllinen ja vakaa. Akryyli - kunnianosoitus muoti. Jossain se oli hyvä, mutta ei kylpyamme. Ostin valurautainen kylpyamme laatu emali. Nyt näyttää kylpyhuoneessani, kiiltää ja kimaltelee, onnellinen lumivalkoinen väriä. Internetissä löytyy paljon tietoa valurautainen kylpyamme. Siinä on moderni jätettä ja ylivuoto. Ei Narada.

  Kaikkien merkintöjen akryyli rauta paremmin monta kertaa. Se on helpompi korjata, sillä on antibakteerinen vaikutus. Mahdollista vahvistaa kylpy, jos se. Materiaalit korjaus voi ostaa ilman ongelmia.

  Hänellä oli rohkeutta pestä Rautakylpyyn tuntemattomia pesuainetta (valitettavasti ei lue ennen käyttöä koostumuksen), niin paljon, että kiilteen jo mennyt. En tiedä miten asunnon tänään. Jälkeen tuskin tuonut. Aion etsiä paras vaihtoehto itse olen nyt.

  Steel kylpyammeet näyttää hyvältä ja eivät ole kovin kalliita. Mutta niillä on merkittävä haitta. Ensimmäinen on, että siinä oleva vesi jäähtyy nopeasti. Ja ääni, johon vesi otetaan kylvyssä, aiheuttaen vakavia oireita. Mutta he sanovat, että se ei ole niin paljon melua, jos se on erityinen äänieristys tyynyt.

  Omistan rautaa, usein kaataa kuumaa vettä, jos haluat makuulle. Akryyli kylpyammeet törmännyt hotellissa, pidin parempi ja lämpimämpi. En huomannut, että akrilke oli melua ja vesi jäähtyy nopeasti. Kyllä, ja vaihda se helpompaa. Yksi "mutta". Akryylikylpyammeiden - ihmisille, joilla ei ole ylimääräistä painoa. Jos perheessä on raskaan sarjan, valettu on vahvempi.

  Tietenkin tällaisessa useita erilaisia ​​kylpyjä ja erilaisia ​​malleja voi olla hämmentävää. Alla oleva video selittää asiantuntija kuinka valita paras kylpy, joten se sopii sinulle kaikilta osin.

  Teräs vanna- hyviä ja huonoja puolia?

  Sanoa, sen sivut nopeasti lentää pois emali. Kuinka nopeasti? vuosi, kuusi kuukautta, tai 10 vuotta?

  ..Täällä luin vastauksia edellä esitettyihin ja moniin eri mieltä. .

  <9lt; kyllä ​​ei zhist! ! yksi on vain lähettää nosturi ei ole pohjaa, ja ammeen seinälle - ennenkuulumatonta))

  >9gt; vesi jäähtyy nopeasti

  <9lt; mutta kylpy lämpenee nopeasti! ! Veden lämpötila on tarpeeksi 20..mozhno minuuttia edelleen nostaa kuumavesihanaan. .

  >9gt; kylpy köyhistä ja avuntarpeessa

  <9lt; Pikemminkin talousarvion ja käytännön))

  + et tiedä miten, niin että reuna sulkimen ei kiedottu teitä, kun voimakas paine kuumaa vettä? ? Perävaunun reunaan magneetin - itse ratkaisee ongelman))) - tämä on suurin plussa teräskylvyssä! ! ei rautaa tai akryyli tällaisia ​​urotekoja eivät pysty))

  - - vettä se jäähtyy nopeasti. .

  Akryyli on myös hyvä. .

  Olen eksynyt vain silloin kerran pudonnut ämpäri maalattua

  Skol oli pieni samoin ...

  ammattilaiset - lämmittää nopeasti kaatamalla vettä

  haittoja - jäähtyy nopeasti kuin vesi jäähtyy, jos haluat kylpy kirjasia valehtele, ei teidän vaihtoehto; Vesi kaadetaan kaatuu, ohut tina ääni hukkuu koska paksu valettu: 0))

  Kysy myyjältä myymälässä eduista / haitoista teräskylvyssä, olet tietysti et koskaan kuule mitään pahaa. Tämän seurauksena saatat ajatella, että haitat se vain puuttuu. Vaikka ne ovat:

  Kylpy jonka seinät on riittämätön paksuus, jonkin ajan kuluttua muotoaan. Tämän seurauksena - halkeamien ja haketuksen emali. Muuten, kustannukset kylpy paksummat seinät on suurempi kuin normaali. Strength Indicator - seinämän paksuus 3 mm.

  Korkea lämmönjohtavuus. Eli kylpy lämpenee nopeasti, mutta vesi jäähtyy liian nopeasti, verrattuna kahteen edelliseen vaihtoehtoja.

  Voimakkaita ääniä täytettäessä kylpy (toisin kuin akryyli). Tämä ongelma voidaan ratkaista osittain äänieristys tiivisteet.

  Se on ehdottomasti kiellettyä käyttää hankaavia puhdistusaineita - tai emalia nopeasti tulee arvoton.

  Maadoitus teräskylvyssä - edellytys.

  Edullinen - Suurin etu.

  Paino - neljä kertaa vähemmän kuin valurautainen kylpyamme.

  Hygieeninen emali pinnoite (ei huokosten, edistää bakteerien kasvua).

  Laaja valikoima muotoja ja kokoja.

  teräskylpyä hinta - 4-15 tuhatta ruplaa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin