terälehti kuvio

Mallit terälehtiä ja niiden soveltaminen

Oletetaan, että aiomme tehdä kukkakuvio - piirtää tai tehdä applique. Jos ajattelee sitä, kaunis, säteittäin-symmetrinen terälehtiä samalla näyttää edullisempi kuin kuvio mielivaltaisen ääriviivat. Tietenkin se voisi auttaa kukka kuvio. Kuitenkin tämä malli vielä jotenkin saada tarvittavat ja juuri niin näemme kukka. Tämä. monimutkaista.

Mutta on tapa ja yksinkertaisempi!

Voit tehdä kukkakuvio käyttäen malleja (stensiilit) terälehtiä. Tämä antaa noin leveyttä muunnelmia. Ja koska olen aina etsinyt keinoja kehittää käden ja silmän arvioon, niin, suoraan sanottuna - työskennellä malleja (stensiilit) terälehtiä on tässä mielessä paljon paremmat. Mutta tarpeeksi crack ylös, siirry suoraan potilaalle.

Terälehdet ovat erimuotoisia, suosituin - ovat:

No, tämä pöytä lataa, tulostaa ja leikkaa tietyn koon shablonchik? Vaihtoehtona on hyväksyttävä. Mutta on myös mahdollista tuottaa mallin kaiken kokoisille ja kokoonpanon itse. Valmistelussa Tässä artikkelissa, leikkasin suorakaiteen muotoinen jäykkää paperia, taivuttaa ne kahtia ja puolet veto (tarhasta!) Puolikkaat terälehtien, joka tuli mieleeni.

Ja niin minä pilkkoa kourallinen ihana symmetrisiä hyvin selkeä shablonchik. Murskata. Ilman tulostus tuskin löytyy verkossa näytteitä.

Nyt voin olla säteittäin symmetrinen kukkia. Esimerkiksi olkoon ruiskukka. Tai neilikalla - niiden terälehtiä hampaat reuna.

Arkki ilmaisee keskuksia tulevaisuudesta kukan ja sen varren. Ja sitten kirkon terälehtiä mallin, tärkeintä saada selvää terälehti tukikohdan kukka, ja pitää yhtäläiset etäisyydet terälehdet.

Ja soittaa täyden ympyrän:

No, se oli kokeiluversio - normaali, muuten osoittautui ruiskukka.

Nyt naudaluyu, silti piirtää päivänkakkara. Toimimme samalla tavalla. Valitsemalla tulevaisuus keskellä kukka, tarkoittavat varren. Keskustan läpi me tehdä vertikaalinen, horisontaalinen ja diagonaalinen akselilla. Vain hyvin helposti, ilman painetta.

Aivan oikein, käyttämällä kaavaimia, malleja terälehtiä voidaan nopeasti ja laadullisesti tehdä kaunis kukka.

Google+

jakaa ystävien kanssa - klikkaa sosiaalisessa painikkeita

Hyvää päivää. Tervetuloa joukkueen blogin kirjoittajat Handykids.ru - Marina Novikova ja Jevgeni Novikov.

Niille, jotka haluavat kuvata tulppaani malleja ja monisteita kukkia ja yhden kasveja auttaa.

kuviot värejä

Sinulle, meidän ystäville kaunis, olemme koottu parhaita mielestämme kokoelma kukat malli. Käyttämällä mitä tahansa näistä malleja, voimme tehdä värejä huopaa, kangas, paperi tai kartonki.

Siirrä malli huovan tai kankaan, leikkokukat ja koristella itse.

ja yhä kukkia malleja haluttuun kokoon ja käyttämällä jättiläinen kukkia koristeluun, voit dramaattisesti muuttaa seinät tahansa huoneeseen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on valmistella mallin tulostamista ja tulostaa sen.

Seuraava, leikkaa kaavain paperi vahingoittamatta paperin templaatin ympärille kiinnitetään seinään tai muuhun pintaan, varmistaa kaavain teipillä ja maalata maali haluttu sävy.

Maalata ei tunnoton paperiin, maalaus, ota sienellä tai telalla ja yrittää aika päästä eroon yli maalin. Jos aiot käyttää mallia luoda tarvikkeet kukat ovat pieniä, et edes tarvitse tulostin.

Yksinkertaisesti liittää paperin näytön piiri ja maalata pehmeällä lyijykynällä.

Myös nämä värit kuvioita voidaan käyttää stensiilit maalaamiseen lasi- tai maalilla.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

sivusto-osioita

 • Christmas gnome huopaa (42 näkymät)
 • Kuten maali pasta (25 näkymät)

asiakirjat

TOP 5 tässä kuussa

Alert selaimessa

Voit vapaasti käyttää materiaaleja "TriDevitsy" verkkosivuillaan, sovelletaan pakollisia sijoittamista käänteinen kello TriDevici.com.

Yllättää ystäväsi Halloween, tee pienoiskoossa kurpitsat täällä ovat ylellisiä kynttilä.

Kuvan alkuperäinen kukka foamirana: malleja ja askel askeleelta opas

Tee kuvio foamirana ole vaikeaa, siis käsitellä että jopa noviisi opiskeltuaan teoreettinen materiaalin kukat foamirana neula naiset kuin sen realismia ja uskomatonta samankaltaisuus luonnon kasveja. Kanssa kuten esimerkiksi fuksia, ruusunmarja, pioni, ruusu, cyclamen, gladiolus, uurnalehdoissa, freesia, kirsikka, Alstroemeria. Tällaisia ​​tuotteita käytetään koristamaan sisätilojen, vuonna ompelu, värikäs sisustus vapaapäiviä. Voit myös koristella vaatteita, kenkiä, koruja, tai vauvantossut, kyllä ​​mitään.

Flowers of St. Thomas: mistä löytää ja miten tulostaa kuvioita

Foamiran - tämä ei ole luonnollinen kangas, joka rakenteellisesti muistuttaa mokka tai kumista. Tämä ominaisuus mahdollistaa tuotteiden kaikkein luonnon ja kaunis. Tee kukat pois tästä materiaalista kädet ei ole niin vaikeaa, se vaatii vakiotyökalujen, piiri, jonkin aikaa, halua ja hyvällä tuulella. Fantasy tehdä käsitöitä hieno ja ainutlaatuinen. Kaunein ja uskottava saatu suurikokoisten kukkia, koska ne eivät yleensä vaadi pitkää huolellista työtä.

Etsi malleja voi olla internetissä, ja sitten tulostaa ne tulostimella

Jotta ruusun haluat tulostaa kuvio ja valmistaa seuraavat materiaalit ja työkalut:

Periaatteessa lapojen lukumäärä ei ole rajoitettu, mutta on tärkeää selkeästi keskittyä tulevaisuuteen ulkonäkö kukka, niin että se oli niin paljon kuin mahdollista luonnollisempi ja esteettisesti miellyttävä. Terälehtiä tuotteen on erikokoinen. Root kiinnitetty vihreä perusteella on ensin pieniä yksityiskohtia ja laajentaa reunaan.

Kaunis terälehdet ovat seuraavat:

 • Ensimmäinen askel on tehdä tai tulostaa kuvioita terälehdet;
 • Malli on määrättävä asiasta ja ympyrän hammastikulla;
 • Leikattu pitkin kuvion;
 • Rauta on välttämätön lämmetä, saada hänet lämpimänä;
 • Kiinnitä terälehti rauta muutaman minuutin ja antaa sille luonnollinen muoto;
 • Arkille, voit vetää suonet, mutta voit käyttää erityistä muotoa kuvioita;
 • Äänenvoimakkuuden ja kirkkauden antaa pastellit, joka on tarpeen hieroa terälehtiä.

Kun terälehtiä tehdään, voit tehdä pistorasiaan ja liimaa kukan. Roses täysikokoinen hyvältä ja tehokkaasti.

Do kukkaset: kuvio for foamirana

Pikku kukat foamirana - se on mielenkiintoinen tuote koristeluun, jolla voit koristella oman pään tai käytettiin suunniteltaessa koruja. Performing kukkia ei vie paljon aikaa, koska se ei ole välttämätöntä käyttää rautaa, ja pieni määrä kukkia.

Jos aiot tehdä paljon kukkia, on välttämätöntä suorittaa kuvion eri kokoisia

on varauduttava valmistukseen pieni ruusut:

 • Foamiran eri värejä, jotka kuten;
 • sakset;
 • lanka;
 • Liimapistooli.

Järjestelmässä luomiseen mini-ruusut eivät tarvitse, koska kaikki kukat ovat samankokoisia ja leikata yhdessä. Jos haluat käyttää erikokoista terälehtiä, on välttämätöntä työskennellä kuvio. Kukka valmistetaan seuraavasti.

Master luokka suorittaa vaiheittain:

 1. Leikkaamiseen taitettu foamirana olisi huomattava cm 3 ja 3 cm: n nauhan leikkaus.
 2. Sitten on välttämätöntä taittaa katkaistu nauha palkeiden muotoon useita kertoja koko 2,5 cm.
 3. Edelleen on tarpeen leikata puolin harmonikan, saatiin tasainen neliöitä.
 4. Jokainen pieni neliö tulisi leikata pisara.
 5. Vaijeri korjata terälehtiä yksitellen ympyrän käyttäen liimapistoolilla.
 6. Viimeinen vaihe koostuu leikkaamalla raaka tähdet ja sitomalla se pohjaan kukka.

Pienellä vaivalla ja kukkia valmiina.

Malleja värit foamirana kättensä

Miten eri ja kauniita kukkia luonnossa, joten ne ovat erilaisia, ja luomiseen foamirana. Se loi valtavan määrän luonnoksia voit luoda paitsi ruusut, vaan myös pionit, lumikelloja, gerberas ja enemmän.

Koska luonnokset kuvio on parempi käyttää tuoreita kukkia

Uskomattoman vilkas, siro ja söpö kierrosta orkidea luotu takia foamirana.

Orkidea ei vaadi suurta määrää terälehtien, mutta on välttämätöntä hyödyntää luonnon prettification avulla akryylimaalit. terälehtiä järjestelmää ei ole monimutkaista. Se yksinkertaisesti leikata useimmat kaikenkokoisille.

Luo luonnon kukka ja suorittaa todellinen mestariteos apua:

Suonet terälehdet voidaan tehdä käyttämällä erityistä leima, ja voit käyttää hammastikulla. Se on helppo tehdä foamirana lilja, koska se ei ympäröi kukka. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käyttää terälehdet kuvio, joka seuraa käyrä kasvi.

Keskellä lilja, on mahdollista ostaa valmiina, yhdessä itse materiaali.

Anna luonnollisuus apua kiinnitys lämpimään rautaa. Elastinen materiaali voi olla minkä muotoinen tahansa, jossa se annetaan. Sinun täytyy luoda useita raitoja hammastikulla ja tehdä väri merkinnät on akryyli maalit.

Luonnonkasvit of foamirana: miten tulostaa stensiilit

Luonnonkasvit rakastavat monet naiset. Ne ovat ylellisiä sisustus, valmistettu korkealaatuisesta jos foamirana. Tällainen luova mestariteoksia voidaan helposti saattaa koristeellinen rengas ja tappi, hattuja ja rintakoruja. Voit myös luoda puitteet ja laatia sisätilojen. Jos puhumme runsaasti nimiä, niin se vie paljon aikaa. On niin paljon silmät "karkuun."

Yhdelle arkille Voit tulostaa useita luonnoksia luonnonkasvi, eri kokoisia

Luominen kukkia foamirana, sinun täytyy selkeästi kuvion mukaan, että tuote on mahdollisimman luonnolliselta, ikään kuin kynittyinä kentällä tai perennat.

Luonnonvaraiset kukat eivät ole suurikokoisia ja siksi niiden luomista - työlästä, pitkä tarpeeksi työtä.

Se vaatii riittävän yksityiskohtaisesti, väriliite:

Useimmiten luoda kaunis kukka kuin orvokki. Se on tehtävä kaavaan, koska yksityiskohdat ovat moninaiset ja monimutkaiset. Muiden yhtä näyttäviä alan kukkia voidaan tunnistaa lempeä sininen ruiskukka, joka laimentaa tahansa kimpussa, toimii kontrasti tahra. Sininen kukka, joka on siisti lehdet, mieluiten yhdistettynä kamomilla, auringonkukka tai esimerkiksi kanssa voikukkien. Tärkeintä on muistaa, että kukkia kenttä on aina sopusoinnussa upea vihreät ruohosta, lehdistä, joten älä unohda laimentaa kimppu lehtiä, ruohonkorret, varret ja tähkylöiden.

Yksinkertainen kuviot terälehdet kukka foamirana: fanelopsis, pioni, päivänkakkara

Phalaenopsis on kaunein näkemykset orkideoita. Uskomattoman tyylikäs ja näyttävä kukkia voidaan tehdä foamirana. Tee se ei ole vaikeaa, koska kuin kukka, itse asiassa koostuu vain 3 terälehdet, joista jokainen tarvitse lämmittää raudan antaa sille luonnollisuutta. On myös hieman tummentaa reunat käyttäen pastellit.

Tulostuksen jälkeen jokainen osa kukka seisoo kyltti

Contrasting reunat ja pienet pilkkuja piste tehty käyttäen akryylimaalia.

Nämä tekniikat auttavat tekemään kukka alkuperäisen ja luonnollinen. Jos toisintaa tarkasti väri Phalaenopsis, niin se voi olla erottaa luonnollinen.

Pioni alkaen foamirana muuttuu uskomattoman tyylikäs johtuu siitä, että terälehdet riittävän monta kierrosta ja kukka:

Tee terälehtiä esteettisiä ja lähellä alkuperäistä apua pastelli, jota on sovellettava reunaan jokaisen terälehti ja luomisen saksilla paloitellaan pois nurkasta, kuten luonnossa. Foamiran on niin joustava, että hänen rakastajattarensa venyy, crumples, käänteitä, se muotoutuu. Jos teet niin monimutkaista kukkia aikaisin, voit aloittaa yksinkertaisesta päivänkakkara.

Ainoa ehto - on käyttää Print kuvio. Tämän vuoksi kukka saadaan samankokoisia.

Kamomilla on valkoinen foamirana ja ydin voi olla valmistettu puoliskojen keltainen helmiä. Kamomilla kukat ovat erinomaisia ​​koristeluun ja toteutus koristeet hiukset. Se voi olla valmistettu materiaalista paitsi kukkia, vaan myös valtava määrä eri asioita, kuten nukkeja. Niinpä enkelit foamirana olisi suuri lahja ja aikuinen ja lapsi. Angel suoritetaan on vaikeaa, joten ennen kuin teet sen, on parempi harjoitella yksinkertaisempi värejä.

Ainutlaatuinen kukkia foamirana: kuviot (video)

Käytäntöä, voit oppia ja tulla todellinen mestari. Vähän aikaa, kärsivällisyyttä, vaivaa ja halua ja kaikkien on onnistuttava.