Telttatuoli ulkoiluun

Taitto makuuasentoon piknik, luonto, mökki

Vietä aikaa lähellä luontoa, kaukana vilinästä - unelma monet meistä. Mutta samaan aikaan, tottunut miellyttävät olosuhteet, emme voi luopua joistakin niistä ja siellä. Iloisesti sijaitsee pankit joen tai järven tai ehkä vain on kaunis nurmikko perheen ja ystävien pöydässä ja mukavat tuolit. Nämä ominaisuudet tulisi olla kompakti ja helposti kuljetettava. Paras ratkaisu on malliesimerkki taittotuoleja. He eivät vie paljon tilaa auton tavaratilassa, ne voidaan siirtää polkupyörän tai tuottavat itselleen koukkaamalla reppu. Ja jos aiot käyttää taitto huonekalut piknikille maassa, on syytä harkita tarkemmin täysversio taittuvat tuolit tai nojatuolit.

Periaate Laitteen näiden tuotteiden on yksinkertainen. Ne koostuvat runko ja laittaa sitä kankaan istuin ja selkänoja. Riippuen käytetystä materiaalista tehdä ruho voidaan jakaa seuraaviin malleihin:

  • muovi. Ne ovat mukavia ja painaa vähän, on valmistettu ympäristöystävällisiä, kestävä materiaali. Hän ei pala ja kestää painoa suuren miehen ilman äkkinäisiä liikkeitä. On olemassa erilaisia ​​värejä ja vaihtelut suorituskyky;
  • puu. Käytännöllinen ja tuttu. Niissä on klassinen muoto ja rakenne. Kehys ja tanko on valmistettu erilaisia ​​puita ja rottinki. Harvemmin, selkään ja istuin kangasta käytetään;
  • alumiini. Ne ovat paljon kevyempi puuta vastine, mutta niiden vahvuus on pieni marginaali. Tällaiset tuolit ovat yleensä käytetään retkeily;
  • metalli. Kestävin laji kestää kuormitusta ja liikenne. Tapauksessa, jossa valitaan kangasverhouksen kehys voidaan korvata useita kertoja, ja pohja itse kestää pitkään. Ainoa haittapuoli paljon painoa, nämä mallit ovat vaellus ei ota.

Mitkä runko altaat ovat pakkasta?

Käyttötarkoituksen mukaan tuolit on jaettu näiden luokkien:

  • todistamaan. Taitto ovat sopivia missään osassa sivuston. He ilmettä verannalla, että huvimaja, vieressä säiliöön tai voi yksinkertaisesti olla yksinäinen saarilla rentoutua varjossa. He ostavat enemmän kuin yksi, niin odottamaton saapuminen vieraita on aina lisäpaikkaa. Suunnittelu on istuin merkitsee mukava istuin ja pääty, niin näissä paikoissa tarjotaan pehmeällä täyteainetta. Ne voidaan varustaa pieni pöytä tai yöpöytä helpottaa sijoittelua ja varastoinnin aikana tai juomia. On istuu ja makuuasentoon malleissa on jopa tuoli - keinutuoli, joka ei jätä ketään kylmäksi. Aikuiset ja lapset ovat alle nukuttava keinutuolit ja kahinaa tuulta nukkua se, unohtaen ongelmia ja vaikeuksia.
  • kalastus. On monia käyttäjäystävällisiä muutoksia. On malleja, joissa säädettävä selkänoja ja muuttaa jalkojen korkeutta. Niissä on käsinojat, jotka voidaan valmistaa muovista tai liinalla tai ilman niitä. Jokainen tuoli on oma täydellinen: sisäänrakennettu onki haltijat, lasi lasin ja roikkuu taskuja lukuisia osastoja vaihteille. Ne ovat kevyitä ja helposti liikuteltava.
  • camping Tuolit. ne yleensä tulevat sarjaa pöydät ja suunniteltu uudelleenkäyttöä perustuslailla henkilöä. Niiden pinnoite on valmistettu lujasta kankaiden (nailon tai polyesteri). Ne ovat vastustuskykyisiä UV ja kosteutta. Viihtyisää oleskelua luonne malleissa on pehmeät istuimet ja tyynyt, sivuilla on taskut eri asioita.
  • Vaellus ja Matkailun taittotuolit. Ne ovat suosittuja ystäville villieläinten. Ne ovat laajasti käytössä omistajat ja huviveneitä, jotka usein viettävät aikaansa saarilla tai vesistöön. Turistit ja metsästäjät arvioivat niitä keskuudessa erämaa, järjestää pysähtyi, eikä istua maahan asetetaan näiden kätevien malleissa. Osa tuotteista pakki on irrotettava pehmeä tyyny takaisin niiden mukavuuden kallistaa 45 °. Camping tuolit ovat kevyt ja kompakti, joten se on kätevä kuljettaa, yksinkertaisesti liittää reppu. Ne ovat korvaamattomia, jos halusi lähteä vaellukselle keskuudessa keväällä tai syksyllä. Ne säästää istuu kosteaan maahan tai lokin.

Mikä tahansa näistä taittotuoleja voi tarjota mukavan oleskelun luonnossa, ja se korvaa mukavasti istuu märällä. Ne, jotka ovat kaikki kunnossa ajatuksia, on saatu riittävästi materiaalia toiveet ja kyvyt voivat tehdä taitto helposti itse tuotteeseen. Kouluttaa ja rakentaa prototyypin kaikille perheenjäsenille, ottaen huomioon maistuu jokaisen.

1

Täällä voit nähdä valokuvia puhallettavat kahluuallas pikkulapsille.

Tuotanto versioita omasta

Mieti kahdenlaisia ​​kotitekoisia taitto tuotteita.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa on rakenne, joka koostuu kahdesta neliön osaa, toisiinsa viereisten silmukoiden käsin. Kukin niistä koostuu puurunko, joka toisaalta on kiinnitetty vaneri. Selkänoja ja istuin voidaan tehdä muodossa pehmeitä tyynyjä, jotka on täytetty vaahdolla tai puuvilla. Kääntöpuolella selkänojan järjestetty kangaspussiin yksityiskohtia. Taitto tilassa tuolin on kiinnitetty erityistä varsien, jotka on kääntyvästi kytketty toisiinsa. Sivuilla kehyksen kahva on järjestetty kuljetus- ja lukko, varmistaa sen kiinnittäminen koottuna.

Video - taittotuoli ulkoilumahdollisuudet:

Materiaalit valmistukseen tuolin poikkipinta puupalkeilla 20 x 35 mm, 8 mm paksu vaneri, ruuveja, liimaa, huonekalut kangas ja vaahto.

Kaksi sivukehystä on yhdistetty toisiinsa rungon poikittaisen ristikappaleen tai suoraan selkärangan. Nurkissa he asettua liimaa tai pultteja on ruuvattu. Jalat joka seistä tuolin myös ruuvattu maahan pulteilla. Lopussa yhden sivurunkojen asennettu kahva, se voi olla vanha matkalaukku tai käsilaukku, tärkein asia, joka oli pehmeä. Ennen asennusta koko rakentamisen tuolin on maalattava tahansa maalilla mielensä, se suojaa pintaa.

Toisen vaihtoehdon, tarvitset seuraavat materiaalit:

Aluksi se on välttämätöntä valmistaa mahdollisille tuoli kuvio elämän koko pahvi. Sen kanssa ja liitu on tarpeen merkitä kaikki tarvittavat osat ja leikkaa ne irti puusta. Kaikki jalat täytyy siirtää samat, keskittyen ensimmäinen. Selkänoja on tehty yhdestä kappaleesta tai kolme erillistä levyt, paksuus materiaalin ei tulisi ylittää 20 mm. Kummallakin puolella hänen kiinteät käsinojat. Räätälöintiin viitat käytetään kaksinkertainen tiheä kangas, ja takana ja istuin menee vaahto. Jalat ovat toisiinsa palkit, jäykistyminen ja on kiinnitetty käsinojat. Istuin on kiinnitetty rainoja on tukijalat ja laitetaan päälle istuimen kansi ommeltu etukäteen.

Kuvassa - piirustus telttatuoli piknikille:

Valmistajat ja hinnat tuotteistaan

Moskova yhtiö «ARIVA» tarjoaa telttatuoli retkeily ja puutarha, tehty moderni muotoilu putkien halkaisija on 28 mm. Pehmustettu istuin ja selkänoja on leikattu varten tavarankuljetukseen. Tämä malli voi ostaa 2500 ruplaa.

Tuoli kalastuskäyttöön Latvian tavaramerkki «NORFIN» on vaikuttava koko ja houkuttelee näkemyksiä sen sileä ja pehmeä muodoissa. Hänen jalkansa voidaan säätää jokaisen erikseen, joten se voi seistä tukevasti mille tahansa pinnalle. Se on helppoa, t. K. Sen runko on valmistettu alumiinista. Arvoinen 7000 ruplaa.

Lasten taitettava tuoli kiinalainen yhtiö «iBest» on hellyyttä. Se on kätevä vauvan ja viihtyvät joka puolella maailmaa. Kolmiotuen on kumitiiviste rakenne vakautta. Tässä mallissa, käsinojat ovat, joista yksi on kupin pidike. Johtuen kevyt ja kompakti, se on kätevä kuljetus ja huolto lapsille, jotka painavat alle 20 kg. Sen hinta on - 700 ruplaa.

Venäläinen yhtiö «Helios» tarjoaa erilaisia ​​taittotuoleja. Varianttia, jolla on kokoontaitettava Alumiinista valmistettu runko ja venytetyn kankaan päälle tarjoavat mukavan haltija oleskelun luonteesta ja kätevä ateria. Sen kustannukset - 3500 ruplaa.

Nojatuoli valmistajalta «Outwell Banff» Moskovan soveltuu käytettäväksi missä tahansa ympäristössä. On mahdollista istuin kunniavieras, tai nauttia mukavasti itse. Tämä malli on käsinojat kumi tyynyt ja pehmusteet vaipan rakenne, jolla on vaahto täyteaine, joka ei pelkää kosteutta. Takaosassa tuote voi kestää seitsemän asentoa, ja yläosassa on pehmeä huuli roolistaan ​​tyyny. Hinta Tällaisen taitettava mestariteos on 9000 ruplaa.

Tuoli katos yhtiön «Irit» Venäjän valmistajalta on tarkoituksenmukaista myös rannalla, se pelastaa meidät lämmön ja luoda miellyttävät olosuhteet. Sen rakenne on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joka kestää kuorman jopa 100 kg. Hän on korvaamaton apu tahansa kalastaja, joka odottaa saalis. Auttaa ajaa ulos huono sää hänen vedenpitävä markiisi. Kustannukset tällaisten tavaroiden - 1300 ruplaa.

Täysin rentoutua luonnossa ja rentoutua Tack taitettava tuoli, se ei vie paljon tilaa. Mutta se milloin tahansa, voit rentoutua. Jos sinulla on pitkän vaelluksen, tämä asia on tärkein päälle pysähtyy ja antaa hauskaan ystävien kanssa ilman vilustuminen seurauksia. Perheloma rikastuttaa sarjaa, joka koostuu pöytä ja tuolit, ne ovat käteviä, kompakti ja käytännöllinen. Eräänä päivänä hän otti heidät hänen kanssaan, on vaikea unohtaa ne seuraavan kerran käyt. Taittuvat tuolit tarjoavat mukavan oleskelun tahansa luonnossa. Saatat myös olla kiinnostunut roikkuu aurinkotuoleja kuulusteltavaksi.

Olin innokas kalastaja aina välitä mitä istua alas, joten se oli kätevä. Osti vuonna paikan Yritys «Irit», ainoa asia se vielä on jalka. Ottaen aikaa vaimonsa kalastusmatkalla piti pulittaa nämä tuolit maahan, joten he pitivät siitä. Tuoli on todella mukava istua, on kätevä mukiteline ja toistan - mukava jalkatuki, istuin muuttuu täyden aurinkotuolissa.

Maan sisällä olemme vain kesällä, alue ei ole aidattu, joten asentaminen tai rakentaminen jotain pysyvää on vaikeaa. Mutta me rakastamme dachaa, menemme sinne uimaan ystävien kanssa, shish kebabs paistetaan ja vain rentoutua luontoon. No, kuten aina, ei ole mitään paikkaa, jossa kaikki asettuvat. Ostimme tuolit ja pöydän, kaiken muovin. Erittäin apua. Ensinnäkin se ei heikkene vedestä, sinun ei tarvitse ajaa sateessa ja piiloutua katon alle niin, ettei se märkä, toisessa ne ovat kannettavia - voit kuljettaa ja piilottaa talo talvella. Sanojen tuolit ovat varsin vakaat, nyt he ovat selviytyneet toisesta vuodesta, ei kommentteja heille. Yleensä erinomainen kannettava vaihtoehto.

Maisemasuunnitteluportaali. Tekijämme tehtävänä on kertoa yksityiskohtaisesti, valokuvien ja videoiden ohjeilla, kuinka voit varustaa sivuston.

Taitettava tuoli ulkoiluun

Leirintäalueella ei ole vain pysähdyspaikka pitkällä retkellä, se on myös paikka lepoa, luontoa ja ystävien välistä viestintää. Siksi usein luopuessa luontoon, olet yhä ajattelevampi ostamassa yhtä tärkeä osa matkailualan laitteita, kuten taitettava matkailujohtaja, koska hiljainen ilta haluat mukavuutta ja mukavuutta.

On selvää, että pitkiä aikoja, kun menivät ulos piknikillä istutettujen käytettyjen lokien tai kivien kanssa, eikä kukaan kuljettaa heidän kanssaan tuoleja. Nykyaikaiset matkailutuotteiden valmistajat tarjoavat kuitenkin kompaktia ja mukavia tuoleja ulkona virkistäytymiseen. Hyväksy, että tuoli istuu paljon kätevämmäksi kuin kivi tai loki. Ja luottaa tuoli on paljon pehmeämpi kuin puu tai kivi.

Lyhyesti sanottuna kysymys herätti voimakkaasti, ja sopivan tuolin valinta alkoi. Pienet taitettavat tuolit pyyhittiin pois heti, tk. he eivät lisää mukavuutta ja mukavuutta, ja joissakin tällaisissa oli runko. Ne soveltuvat parhaiten retkeilyyn.

Valitessasi taitettavat matkailijatuolit etusijalle asetettiin miellyttävimmistä ja korkealaatuisimmista malleista, joten sinun ei tarvinnut ostaa uutta tuolia heti ensimmäisen ostoksen jälkeen. Mitat eivät ole pelottavia, tk. Rautahevosella voit kuljettaa tiettyä ylimääräistä matkatavaraa.

Ostettujen tuolien perusvaatimukset olivat:

Tällaiset kriteerit täyttyvät kokonaan tuoleilla, jotka koostuvat alumiinista, jossa on kangasistuin. Alumiinista valmistetulla tuolilla on pieni paino ja riittävä lujuus. Teräspohja on kestävämpi, mutta myös raskaampi.

Tuolin ja piknik-tuolin pehmeä osa (istuin ja selkänoja) olisi valmistettava kestävästä, ulkoisista vaikutteista materiaalista. Aikaisemmin käytettävien nojatuolien ja taitettavien tuolien valmistukseen käytettiin tiheitä puuvillapohjaisia ​​kankaita. Nykyisin päämateriaali on polyesteri- ja polyamidi-kuitukankaat: nylon, polyesteri, lavsan jne. Niiden etuja ovat vahva lujuus ja helppo huolto - ne kuivuvat nopeasti ja ovat puhtaita epäpuhtauksia.

Ennen kuin ostat tuolin, kiinnitä huomiota myös sellaiseen parametriin kuin kuorma kestää. Jokainen valmistaja ilmoittaa sen tuotteensa teknisistä ominaisuuksista. Keskimääräinen kuormitus, jonka tavallinen piknikistuin voi kestää, on 100-110 kg. Erittäin vahvat tuolit ja nojatuolit ulkoiluun voivat kestää jopa 150 kg: n kuormituksia.

Toinen tärkeä näkökohta on selkänoja ja käsinojien läsnäolo. Pehmeän selkänojan, niskatukeen ja kangasta lepäävien käsinojien retkisoottoria pidetään mukavuuteen parhaiten, mutta matkatavaroissa on enemmän tilaa. Siksi sitä on aina verrattava siihen, mikäli liikennemuodosta ja matkatavaroiden määrästä riippuen tärkeämpää on merkkikalusteiden lisääntynyt mukavuus tai tiivistyminen.

Eräiden tuolien tärkeä ominaisuus - kiinteä siirtyminen istuimen ja takaosan väliin - niin että se ei pääse puhaltamaan takaa. Myös monet taitettavat tuolit ovat sellaisia ​​lisäetuja, kuten lasit ja taskut - jääkaapit.

Pitkällä valinnalla kaupoista ja testi-ajaa tuolit ystävien ja tuttavien, hänen valintasa pysähtyi seuraavaan vaihtoehtoon.

Suurin kuorma 150 kg

Runkomateriaali Teräs

Istuinmateriaali Polyesteri

Koko toimintakunnossa (dl x leveys x korkeus) 61 x 49 x 46/90 cm

Taitettu koko (pituus x leveys x korkeus) 65 x 35 x 31 senttimetriä

Koostumus Skeleton: 100% teräs, kangas: 100% polyesteriä

Erittäin kätevä ja toimiva. Suosittelen!

Vastaanottajille

Ajoneuvon rekisteröinti

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.

Taitettavat tuolit, nojatuolit

Taitettava tuoli ulkoiluun. Erittäin kompakti.

Taitettava tuoli ulkoiluun. Kompakti yleismaailmallinen malli.

Taitettava tuoli ulkokäyttöön. Kestävä.

Compact tuoli Greenell Compact FC-20 retkeilyyn. .

Mukava Greenell tuoli Elite FC-25 retkeilyyn. Pienet taitokset.

Taitettava tuoli GOGARDEN SUNRISE DELUXE 50322 sopii täydellisesti Fr.

Suuri, mukava kokoontaitettava tuoli Cedar SK-05 kalastukseen, matkailuun ja noin.

Mukava tuoli Greenell Moon FC-21 retkeilyyn. Compactly skl.

Suuri, mukava kokoontaitettava tuoli Cedar SK-03 kalastukseen, matkailuun ja noin.

Suuri, mukava kokoontaitettava tuoli Cedar SK-02 kalastukseen, matkailuun ja noin.

Suuri, mukava ja kevyt alumiininen taitettava tuoli Cedar AKS-03 for.

Taitettava tuoli ulkokäyttöön.

Pyöreä kokoontaitettava nojatuoli (tyyppi "Moon9quot;) Green Glade 2307 mylly.

Tuoli, jossa on pitkänomainen selkä. Laukku säilytykseen ja kuljetukseen.

Kun haluan olla lähempänä toisiaan. Kaksoiskääntöpenkki. .

Helppo taitto - pöytä ja 4 jakkaraa. Säilytyspussi ja trans.

1