Teline sisätilassa

Hyllyt sisätilojen

Mukavuutta tahansa asunto huonekalut on vastuussa, koska ilman sitä on vaikea kuvitella elämää nykyihmisen. Joukossa erilaisia ​​huonekaluja, voit valita yhden kysytty lajike - on raastava. Syynä suosioon on, että hyllyt sisätilojen modernin asuntoja ja taloja voi vain käyttää niitä paikka säilyttää eri asioita, mutta myös käyttää niitä ratkaisemaan monia ongelmia. Joka joskus antaa odottamattomia tuloksia sisustusratkaisuihin.

Telineeseen sisustus valokuvan

Hyllyt sisämaassa eri huoneissa

Kaikista huonekaluja telineitä monipuolisimpia. Hehän ovat helppokäyttöisiä, ei läpät avulla panna asiat ja ottaa ne pois helposti ja nopeasti. Tämän-läpivienti muotoilu on hyvä, koska kanssa samat toiminnot kuin kaapit, se ei lataa tila ei ole luotu vaikutelmia nukka. Kaikki tämä tekee tarpeelliseksi käyttää niitä, erityisesti sisätilojen pieniä huoneistoja ja huoneita on tärkein huonekalu tallentamiseen asioita. Mutta erilaisia ​​malleja ja kokoja sallii niiden käytön asuntoa ja taloa kaiken kokoisille ja asettelua.

Niitä käytetään tallentamaan erilaisia ​​aiheita. Tämä tekee niistä suosittuja lähes kaikissa huoneissa: keittiö tallentaa keittiötarvikkeet ja tuotteita, vaatekaappi säilytykseen vaatteita ja kenkiä olohuoneessa ja toimisto varastointiin kirjoja, lehtiä ja matkamuistoja. Telineeseen sisätilojen lastenhuoneeseen on todellinen paeta häiriö, koska se pinottu hyllyt mahtuu satoja lasten leluja.

Telineeseen sisätilojen lastenhuoneeseen valokuva

Hylly - välineenä käsissä suunnittelija

Hyllyt sisätilojen voidaan käyttää paitsi varastointiin, he voivat pelata ja toinen suurempi rooli suhteen huonejärjestystä. Suunnittelijat käyttävät niitä suoritettu onnistuneesti kaavoitus. Erityisesti tämä tekniikka on merkitystä tilavia huoneita, jotka voivat sijaita eri toimintayksiköiden, moderneja studiohuoneistoja ilmeinen esimerkki. Keittiö ja olohuone yhdessä - se on tyylikäs ja varsin mukava olosuhteissa nykyaikaisen yhteiskunnan. Mutta kun on ainakin jonkinlainen näköestevaikutuksen, sisätilojen huoneen tulee paljon mukavampaa ja harmoniaa niiden välillä. Siksi telineeseen sisätilojen asunnon tämän suunnitelman ei usein laittaa seinää pitkin, ja koko, rajalla kahden vyöhykkeen.

Telineeseen sisätilojen asunnon valokuvan

On myös todettava, että tällaisissa tapauksissa, suunnittelijat suosittelevat käyttämään ei tavallista valmis teline 16 mm laminoitu lastulevy th ostettu kaupasta. Räätälöity malleja enemmän arvokkaita materiaaleja kaunis muotoilu. Täytä niiden seisoo kaunis sisustus tarvikkeet: kokoelma patsaita, maljakoita, matkamuistoja ja muita esteettisiä objekteja, mutta koska muuhun sisustukseen.

Telineeseen sisustus valokuvan

Pohjimmiltaan kaikki telineet yhden - muutaman osiot pysyvät yhdessä useiden horisontaalisen hyllyjä. Heillä ei ole julkisivu, ei takaseinä on rakenteen läpi ja tekee siitä ainutlaatuisen huonekalu. Mutta kaikki monimuotoisuutta niiden mallit voivat olla suuria.

Kaikki ne voidaan jakaa kahteen tyyppiin, se on vakio ja rakennettu. Ensimmäinen tyyppi voidaan myös upottaa, mutta toinen, vakio olla voi. Syynä on, että sillä ei ole sivuseinät ja yläosa kapealla seinän palvella, jota varten se on tarkoitettu. Niin kiinnostavia telineiden sisustus nykyään on erittäin tärkeä, koska rakennukset kapealla, ne eivät näy taustalla seiniin niin, että ne näyttävät erittäin siisti ja silti he ovat ergonomisia. Lisäksi, todennäköisyys putoavien esineiden kun on telineeseen kapealla, paljon vähemmän.

Sisäänrakennettu hyllyt sisätilojen kuvan

Lisäksi on olemassa kulma hyllyt ja suora, kyynärpää käytetään tallentamaan paljon asioita ne ovat yleensä laittaa ladovkah, pukuhuoneet ja kodin bibilioteka.

Mitat ja teline rakenne voi olla hyvin erilainen. Esimerkiksi, kaikki tunnetut teline-dia on tikkaat muoto. Tämä lomake suunnittelijat kääntyvät usein hänelle paikan se portaiden alla. Siten paitsi hyödyllinen paikka talossa tulee hyvin käytännöllinen.

Valkoinen kirjahylly sisätilojen kuvat

Toisessa suoritusmuodossa sisältää telineeseen tai yöpöytä antresl, se poikkeaa tavanomaisesta vain siten, että alempaa tai ylempää laipat sen suljettu saranoitu julkisivut. Joten mitä tahansa teline voidaan muuntaa täynnä kaapissa, yksi on vain poimia lehtiä koosta ja ripustaa ne.

Erilaiset hyllyt valokuvan kotona

Myös muunlaisia ​​hyllyt talon ilman takaseinään, näet ne kuvassa alla, heille löydät esimerkkejä niiden sijoittamisesta sisätilojen eri huoneissa.

Teline sisätilassa

3. helmikuuta 2013

Kaikkea hyllyille!

Teline - huonekalujen suunnittelu monitasoisen hyllyt tallentamiseen eri kohteita. Etuna hyllyt mahdollisuutta käyttää aluetta mahdollisimman tehokkaasti: pienikin alue on sijoitettu paljon kohteita, niihin pääsy on vapaa. Siksi telineet käytetään perinteisesti laitteiston pukuhuoneet, varastotilat ja kirjastoja, mutta ei pelkästään.

Nykyaikaisessa asuintilojen telineet on joka puolella - myös silloin, kun ei yleensä tallennusjärjestelmän - esimerkiksi olohuoneessa. Täältä tulee esiin toisen etu hyllyt - helppoa. Verrattuna huonekalut seinät, näyteikkunoita ja työnnä teline sisätilojen näyttää helpommin. Hän ei sotkua tilaa, paitsi tietenkin, ei hyllyille pölyttymään valtava määrä kirjoja. Lisäksi teline - monipuolinen huonekalu, joka sopii mihin tahansa huoneeseen erilaisia ​​tyylejä.

Mitkä ovat telineet sisustus?

Mikä telineeseen valitse kotona?

Classic hyllyt - muutamia tasoja hyllyjä asennettu puolella telineissä. Tällainen teline ei ole takana ja usein sivuseinät. Tämä on yksinkertainen, vaatimaton, kevyt muotoilu. Sopivampi varastotilat, komerot, keittiöt ja huoneet tyyliin hi-tech, minimalismi ja kantria.

Myös vakaampi hyllyjärjestelmä, jotka ovat itse asiassa kirjahyllyt tai mini-seinä. Tällaiset telineet ovat usein sivuseinien ja takaisin. Pitkäikäiset jaettu väliseinillä osiin. Osa hyllyt voidaan sulkea ovia. Koko pohja voidaan järjestää taulukoita tai lipastot, ja keskellä telineen - paikka alla TV.

Hyllyt tulevat ja riipus, kiinnitetään seinään. Olohuoneeseen hyllyt ovat matalia emäksen.

Suunnittelu moderni hyllyt Asuminen on monipuolinen. On olemassa joitakin todella mielenkiintoisia, alkuperäinen malleja. Esimerkiksi telineet ristikko edustavat "joukko" hyllyt ja osiot. Tässä tapauksessa puolella ja takaseinät yleensä poissa. Telineet ristikoita voi olla "kierretty" vaaka- ja pystysuunnassa elementtien tai lävistäjä. Tällainen teline voidaan asentaa lattialle tai ripustaa seinälle. Nämä mallit soveltuvat paremmin modernit sisätilat.

Omaperäisyys telinemallina on säädetty ja epäsymmetriaa sekä porrastettu hyllyjä ja osioita. Nykyaikaisessa malleissa voi havaita läsnäolon siksak-, kaareva ja pyöreys. Jos teline tehdään tilauksesta kotona, omistajat osoittavat mielikuvitusta ja luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön malli. On syytä pitää mielessä, että tällaiset mod telineet eivät sovellu klassinen sisustus.

Toinen huomionarvoinen suunnittelu - pyörivä teline-sylinteri. Tällaisia ​​malleja käytetään messuilla ja kaupoissa, mutta ne ovat sovellettavissa ja kodin sisustus, jos omistajat jotain näytettävää linjoilla: esimerkiksi hedelmiä luovuuttaan, palkinnot, kokoelma kohteita.

Erillinen luokka on tarjota sisäänrakennettu hyllyt. Laitteilleen tarvitse markkinarako, joka on varustettu hyllyillä.

Nyt pitäisi sanoa rakennemateriaalit sisätilojen hyllyjä. Useimmiten tämä puu tai lastulevyn ja MDF. Nämä telineet sopivat jokaiseen sisustustyyli. Nykyaikaisen ja minimalistinen sisustus, voit ostaa telineeseen lasihyllyt. Telineet lasi hyllyt puusta tai metallista. Sisäverhot etnisten, ekologisten ja maalaismainen kuviot sopivia teline tehty bambusta tai rottinki. Muovi telineet ovat hyviä vain Varastotiloille ja komerot.

Valitessaan väri teline talon, suunnata väri muiden huonekaluja, ja seinät varjossa. Taustaa vasten kirkas, mehukas valkoiset seinät näyttää hyvältä telineeseen. Hän tuo matkustamoon valoa ja tyylikäs.

Valkoiseen seinään, myös voi laittaa valkoinen hyllyt. Hän sulautuu seinään, niin että esineet seisoo hyllyt on kuin leijuvan ilmassa. Se on mielenkiintoinen suunnittelun menetelmä.

Laittaa aihioseinämä valoa pimeässä hyllyt. Sen linjat näyttävät olevan selvästi määritelty - tämä tekee sisätilojen grafiikan laatu ja geometriset, joka luo vaikutus tilaus.

Voit poimia kirkas ja hyllyt kotiin, joka on aiheena accentual sisustus.

Missä ja miten sijoittaa telineeseen sisätilassa?

Hyllyt olohuoneeseen on vaihtoehto perinteiselle seinään tai ikkunan liukumäki. Hyllyt olohuone ovat usein monimutkaisia ​​suunnittelu pöytiä, kaappeja ja pannaan tekniikkaa.

Kapea hyllyt olohuoneessa ja laittaa sohvan taakse. Useimmiten tämä huonekalu käytetään kirjoja ja lehtiä. Erittäin mukava, ei nousta sohvalta, valitsevat käsittelyssä.

Makuuhuoneen seinällä telineeseen pääty voidaan varustaa. Tämä on käytännöllinen ratkaisu, jonka avulla voit järjestää tallennusjärjestelmän väärässä paikassa, joka on yleensä vähän käytetty. Hyllyt tässä usein on U-muotoinen, eli jos hän "ympäröi" sänky seinää vasten.

Hyllyt makuuhuoneessa

teline makuuhuoneen

Hyllyt on erittäin hyödyllinen lastenhuoneessa. Täällä, tallennuspaikka on välttämätöntä, koska lapsi tarvitsee teeman monia leluja, kirjoja ja erilaisia ​​koulutarvikkeita.

Teline lasten tarpeisiin on alhainen (korkeintaan koholla lapsen käteen). Jos rakenne on raskas eikä kovin vakaa, on tarpeen lisäksi kirjaa, kiinnitetään seinään tai lattiaan.

Telineet vauva usein kirkas, värikäs. Tytöt yleensä mieleen telineet-taloa: vakio kaappi avohyllyt varustettu koristeellinen katto. Tavara ei ole vain käytetty varastointiin, mutta myös leikkialue. "Solu" hyllylle tytöt jättävät nuket ja lelu eläimiä.

Kun keittiö hyllyt, myös käytetään. Ensinnäkin, suurkeittiöissä ovat erittäin kätevä metallirakenteita pyörillä: niitä säilytetään esimerkiksi kattiloita ja muita käyttöesineitä. Teline voidaan liikuttaa keittiö ja laita se missä se on mukavin joka hetki.

Toiseksi telineet ovat perinteisesti asennettu ruokailutila moderni vaihtoehto vanhan hyvän senkki. Panna pöydälle asetetaan, ja erilaisia ​​koriste-esineitä.

Kolmas Henkilö telineen keittiössä - jousirakenteet työskentelyalueella, korvaamalla ylempi kaapit Keittiökalusteiden. Käyttäen telineet sijaan suljetuissa yksiköissä voit visuaalisesti vaalentaa työalueella. Tällainen menetelmä on tyypillistä keittiö laitteelle skandinaaviseen tyyliin.

Hyllyt - tyypillinen huonekalu toimistoihin. hän tarvitaan myös kotitoimiston. Yritä asettaa telineeseen puolella istuu pöydän - niin, että suurin osa sisällöstä oli loitolla. Valitut telineeseen väri työpöydän.

Hyllyt kotitalouksien sijoitetaan usein ahtaissa tiloissa - käytävät, kylpyhuoneet. Sisätilojen käytävällä, kapea ja pitkä, kirjasto tai pieni altistus voidaan järjestää. Tätä tarkoitusta varten erillinen joukko roikkuu hyllyille tai telineeseen-osainen, myös sisäänrakennettu. Kapeassa kylpyhuone teline on erittäin kätevä, mutta se on toivottavaa tarjota hyllyjä ovet pitää heidät henkilökohtaiseen hygieniaan.

Paikka portaiden alla voidaan käyttää myös alle telineeseen. Ja portaiden kaiteet voi olla ... kyllä, samaan telineeseen.

Korkean kapea hyllyt - todellinen siunaus alueelle lähelle ikkunaa. Jos ikkuna sijaitsee täsmälleen keskellä seinää kummallakin puolella hänet pystyssä kaksi suurta telineeseen. Joten ei ratkea pedaliruetsya symmetriaa huoneen. Paikkakunnalla ja ikkunan hankkii ominaisuuksia viihtyisä koppi - piilopaikka, joka sekoittaa onnistuneesti mini sohva.

Suosittu vastaanotto - käyttää telineitä kaavoitus tilaa suurissa tiloissa ja studiohuoneistoja.

Jos tarvitset suljetuille alueille, kannattaa valita telineeseen takaseinään.

Teline-osio voi olla korkea - lattian ja lähes kattoon asti. Jos ei ole tarvetta läheisen, voit laittaa pieni kirjahylly. Alakori - enemmän ilmaa ja valoa. Tämä tietenkin visuaalinen vaikutus.

Suosittu astui telineitä osioita. Mitä suurempi osa on, jos tarvitsemme sulkemista. Seuraava, pinon korkeus vähenee vähitellen. Muuten, porrastus voidaan toistaa huoneessa, jolloin sisäosan muodon korostus.

Väri teline, toiminnan suorittamiseen osio on identtinen väriä seiniin - tässä tapauksessa sitä ei pidetä huonekalu, "kasvoi" keskellä huoneessa, mutta osana suunnitelmaa.

Studio Huoneistot ovat mukavia mobiili telineet pyörillä. Voit muutamassa minuutissa muuttaa geometriaa studio, voittaa sijainti alueita. Asettelu muuttaa tunnelman isännät.

Teline sisätilassa: sisustus ja täyttö

Suuri tumma telineet sektsiyami- "soluja" tulisi korostaa, ainakin osittain. Ensinnäkin, se sisustaa hyllyt. Ja toiseksi, mahdollistaa esitellä esillä eriä parhaimmillaan.

Jos teline ilman takaseinään, hänen takanaan seinä voidaan maalata accentual värien esimerkiksi istuimien väri tekstiilit. Jos pino on takaseinässä, sisäpuolelta voidaan tapetoida, jossa eri.

"Sisäinen" hylly ja peili make - tässä tapauksessa "kaksihaarainen" alttiissa kohteissa hyllyille. Huoneen visuaalisesti syventäminen. On tärkeää, ettei ylikuormittaa hylly kohteita, pitäen mielessä, että koska useita peilien visuaalisesti kaksinkertaistuu.

Vuonna apukeittiöt komerot, käytävillä, makuuhuonetta ja lasten on helppo säilyttää erilaisia ​​kohteita laatikoihin ja koreihin asennettu teline hylly. Se auttaa noudata määräystä. Mutta hyllyt olohuoneessa, keittiö ja ruokasali on parempi laittaa kirjan ja eri rihkamaa: matkamuistoja, valokuvia sisällä, hahmoja ja mini-hahmoja, kynttilöitä ja kynttilänjalkoja, maljakoita, laatikoita jne

LiveInternetLiveInternet

 • Jännite (324)
 • neulonta (597)
 • Auttaa vyazvlschitse (41)
 • Kirjonta neuleet (4)
 • Lehdet (44)
 • Prosessointimenetelmiin neulonta (225)
 • Kuvioita (291)
 • johdot (19)
 • Virkkaa (683)
 • Auttaa neulojille (63)
 • liivit (5)
 • liivi (2)
 • Kevyt malli. (201)
 • Syksyllä ja keväällä (81)
 • Vaipan (13)
 • Takit (3)
 • topit (2)
 • Kuviot (154)
 • Lume neulominen (1)
 • Puikot (974)
 • Neuleohjeita miehille. (63)
 • Neulotut hameet ja mekot. (134)
 • liivi (41)
 • Takit, takit, takit. (447)
 • Takit (315)
 • topit (81)
 • Vaatteet (64)
 • Neulotut laukut (113)
 • Neulottu vauvan malli. (314)
 • tossut vauvoille (86)
 • Neulotut lelut (286)
 • Neuleita kotiin. (164)
 • neulotut jutut (63)
 • neulotut tohveli (150)
 • Sisustussuunnittelu. Maisemointi. (137)
 • Tutkimus vieraita kieliä (10)
 • Mielenkiintoisia seikkoja. (33)
 • Kalvo (10)
 • Kauneus ja terveys (450)
 • Kaikki kasvot (58)
 • Kaikki nauloja. (1)
 • Voimistelu (5)
 • Silmät ja näkö. (6)
 • Laihdutus ja detox. (6)
 • Nivelille. (2)
 • hyvä runko (5)
 • Voiteet ja salvat (7)
 • Voiteet (1)
 • Maskit vuosisatoja. (7)
 • Maskit hiukset (19)
 • Hieronta (2)
 • Decoctions ja infuusiot (20)
 • Ambulanssin (13)
 • Leikkaus ja ompelu. (75)
 • Ruoanlaitto (492)
 • Kera, dumplings (2)
 • Magic pot (1)
 • Hot (9)
 • Välipalat (42)
 • Makeisia ja jälkiruoka. (28)
 • Kerma. (12)
 • Marinadi ja suolaus (20)
 • Ice (1)
 • Juomat (9)
 • Maksa (27)
 • PIES (17)
 • Salaatteja. (13)
 • Kastikkeet ja mausteet (3)
 • Kakut (32)
 • Kebabia ja paista. (14)
 • Työni (16)
 • Oma suosikki "ruohoa". (21)
 • kärjet (63)
 • kärjet (34)
 • Muut (62)
 • Uskonto (27)
 • Käsitöitä tai korjaustöissä. (91)
 • Puutarhanhoito. (Hedelmät ja kasvimaa). (89)
 • bloggaajia vinkkejä (100)
 • Kukkarot pakkausten (10)
 • Photoshoot. (3)
 • Photoshop. (50)

Johdon I-johto liittää osat Tekijä Jayceebee 1. 1. Etsi osat kaverillesi.

Pilot cap tytöille. Helppo malli baskeri. Saatu taittamalla oikealle.

Neulotut siteet. Kaavio kadulla joka päivä on viiletessä ja olemme jo saatettu lämpöä.

Jumpperi neulasia (vapaa). Boho tyyli possu - neulominen ja ompelu! Kuvaus venäjäksi.

Blogeja - Widgetit lomien, valuuttakurssien päivässä + kuukalenterin hoitoa kasvaa.

-sovellukset

 • postikortitReborn luettelo kortit kaikkiin tilaisuuksiin
 • I - ValokuvaajaPlugin valokuvan blog. Järjestelmän vähimmäisvaatimukset: Internet Explorer 6, palo Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 mukana olevalla JavaScript. Ehkä se alkoi
 • nettipeli "Empire9quot;Tee pikku linnan mahtavaksi linnoitus ja tullut suurin hallitsija valtakunnan pelin GoodGame Empire. Rakenna oma valtakunta, laajentaa sitä ja puolustaa muita pelaajia vastaan. B
 • nettipeli "Suuren maatilan"Uncle George on jättänyt sinut tilansa, mutta valitettavasti se ei ole kovin hyvässä kunnossa. Mutta kiitos teidän liiketoimintaosaamista ja apua naapurit, ystävät ja perhe voit kääntää kuolemaisillaan hozyayst
 • Aina käsilläole analogit ^ _ ^ voit lisätä profiiliin paneeli tahansa HTML-koodia. Se voidaan sijoittaa sinne bannerit, laskurit, jne

-Etsi Blogit

-etu

-säännölliset lukijat

-tilasto

Kaikkea hyllyille!

Teline - huonekalujen suunnittelu monitasoisen hyllyt tallentamiseen eri kohteita. Etuna hyllyt mahdollisuutta käyttää aluetta mahdollisimman tehokkaasti: pienikin alue on sijoitettu paljon kohteita, niihin pääsy on vapaa. Siksi telineet käytetään perinteisesti laitteiston pukuhuoneet, varastotilat ja kirjastoja, mutta ei pelkästään.

Nykyaikaisessa asuintilojen telineet on joka puolella - myös silloin, kun ei yleensä tallennusjärjestelmän - esimerkiksi olohuoneessa. Täältä tulee esiin toisen etu hyllyt - helppoa. Verrattuna huonekalut seinät, näyteikkunoita ja työnnä teline sisätilojen näyttää helpommin. Hän ei sotkua tilaa, paitsi tietenkin, ei hyllyille pölyttymään valtava määrä kirjoja. Lisäksi teline - monipuolinen huonekalu, joka sopii mihin tahansa huoneeseen erilaisia ​​tyylejä.

Mitkä ovat telineet sisustus?

Mikä telineeseen valitse kotona?

Classic hyllyt - muutamia tasoja hyllyjä asennettu puolella telineissä. Tällainen teline ei ole takana ja usein sivuseinät. Tämä on yksinkertainen, vaatimaton, kevyt muotoilu. Sopivampi varastotilat, komerot, keittiöt ja huoneet tyyliin hi-tech, minimalismi ja kantria.

Myös vakaampi hyllyjärjestelmä, jotka ovat itse asiassa kirjahyllyt tai mini-seinä. Tällaiset telineet ovat usein sivuseinien ja takaisin. Pitkäikäiset jaettu väliseinillä osiin. Osa hyllyt voidaan sulkea ovia. Koko pohja voidaan järjestää taulukoita tai lipastot, ja keskellä telineen - paikka alla TV.

Hyllyt tulevat ja riipus, kiinnitetään seinään. Olohuoneeseen hyllyt ovat matalia emäksen.

Suunnittelu moderni hyllyt Asuminen on monipuolinen.On olemassa joitakin todella mielenkiintoisia, alkuperäinen malleja. Esimerkiksi, telineet hila edustaa "svyazku9raquo; hyllyt ja väliseinät. Tässä tapauksessa puolella ja takaseinät yleensä poissa. Telineet voivat olla ristikoita "perepleteny9raquo; vaaka- ja pystysuunnassa elementtien tai lävistäjä. Tällainen teline voidaan asentaa lattialle tai ripustaa seinälle. Nämä mallit soveltuvat paremmin modernit sisätilat.

Omaperäisyys telinemallina on säädetty ja epäsymmetriaa sekä porrastettu hyllyjä ja osioita. Nykyaikaisessa malleissa voi havaita läsnäolon siksak-, kaareva ja pyöreys. Jos teline tehdään tilauksesta kotona, omistajat osoittavat mielikuvitusta ja luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön malli. On syytä pitää mielessä, että tällaiset mod telineet eivät sovellu klassinen sisustus.

Toinen huomionarvoinen suunnittelu - pyörivä teline-sylinteri. Tällaisia ​​malleja käytetään messuilla ja kaupoissa, mutta ne ovat sovellettavissa ja kodin sisustus, jos omistajat jotain näytettävää linjoilla: esimerkiksi hedelmiä luovuuttaan, palkinnot, kokoelma kohteita.

Erillinen luokka on tarjota sisäänrakennettu hyllyt. Laitteilleen tarvitse markkinarako, joka on varustettu hyllyillä.

Nyt pitäisi sanoa rakennemateriaalit sisätilojen hyllyjä. Useimmiten tämä puu tai lastulevyn ja MDF. Nämä telineet sopivat jokaiseen sisustustyyli. Nykyaikaisen ja minimalistinen sisustus, voit ostaa telineeseen lasihyllyt. Telineet lasi hyllyt puusta tai metallista. Sisäverhot etnisten, ekologisten ja maalaismainen kuviot sopivia teline tehty bambusta tai rottinki. Muovi telineet ovat hyviä vain Varastotiloille ja komerot.

Valitessaan väri teline talon, suunnata väri muiden huonekaluja, ja seinät varjossa. Taustaa vasten kirkas, mehukas valkoiset seinät näyttää hyvältä telineeseen. Hän tuo matkustamoon valoa ja tyylikäs.

Valkoiseen seinään, myös voi laittaa valkoinen hyllyt. Hän sulautuu seinään, niin että esineet seisoo hyllyt on kuin leijuvan ilmassa. Se on mielenkiintoinen suunnittelun menetelmä.

Laittaa aihioseinämä valoa pimeässä hyllyt. Sen linjat näyttävät olevan selvästi määritelty - tämä tekee sisätilojen grafiikan laatu ja geometriset, joka luo vaikutus tilaus.

Voit poimia kirkas ja hyllyt kotiin, joka on aiheena accentual sisustus.

Missä ja miten sijoittaa telineeseen sisätilassa?

Hyllyt olohuoneeseen on vaihtoehto perinteiselle seinään tai ikkunan liukumäki. Hyllyt olohuone ovat usein monimutkaisia ​​suunnittelu pöytiä, kaappeja ja pannaan tekniikkaa.

Kapea hyllyt olohuoneessa ja laittaa sohvan taakse. Useimmiten tämä huonekalu käytetään kirjoja ja lehtiä. Erittäin mukava, ei nousta sohvalta, valitsevat käsittelyssä.

Makuuhuoneen seinällä telineeseen pääty voidaan varustaa. Tämä on käytännöllinen ratkaisu, jonka avulla voit järjestää tallennusjärjestelmän väärässä paikassa, joka on yleensä vähän käytetty. Hyllyt täällä usein on U-muotoinen, eli jos hän opoyasyvaet9raquo; bed seinää vasten.

Hyllyt makuuhuoneessa

teline makuuhuoneen

Hyllyt on erittäin hyödyllinen lastenhuoneessa. Täällä, tallennuspaikka on välttämätöntä, koska lapsi tarvitsee teeman monia leluja, kirjoja ja erilaisia ​​koulutarvikkeita.

Teline lasten tarpeisiin on alhainen (korkeintaan koholla lapsen käteen). Jos rakenne on raskas eikä kovin vakaa, on tarpeen lisäksi kirjaa, kiinnitetään seinään tai lattiaan.

Telineet vauva usein kirkas, värikäs. Tytöt yleensä mieleen telineet-taloa: vakio kaappi avohyllyt varustettu koristeellinen katto. Tavara ei ole vain käytetty varastointiin, mutta myös leikkialue. In "kletochki9raquo; teline tytöt jättävät nuket ja lelu eläimiä.

Kun keittiö hyllyt, myös käytetään. Ensinnäkin, suurkeittiöissä ovat erittäin kätevä metallirakenteita pyörillä: niitä säilytetään esimerkiksi kattiloita ja muita käyttöesineitä. Teline voidaan liikuttaa keittiö ja laita se missä se on mukavin joka hetki.

Toiseksi telineet ovat perinteisesti asennettu ruokailutila moderni vaihtoehto vanhan hyvän senkki. Panna pöydälle asetetaan, ja erilaisia ​​koriste-esineitä.

Kolmas Henkilö telineen keittiössä - jousirakenteet työskentelyalueella, korvaamalla ylempi kaapit Keittiökalusteiden. Käyttäen telineet sijaan suljetuissa yksiköissä voit visuaalisesti vaalentaa työalueella. Tällainen menetelmä on tyypillistä keittiö laitteelle skandinaaviseen tyyliin.

Hyllyt - tyypillinen huonekalu toimistoihin. hän tarvitaan myös kotitoimiston. Yritä asettaa telineeseen puolella istuu pöydän - niin, että suurin osa sisällöstä oli loitolla. Valitut telineeseen väri työpöydän.

Hyllyt kotitalouksien sijoitetaan usein ahtaissa tiloissa - käytävät, kylpyhuoneet. Sisätilojen käytävällä, kapea ja pitkä, kirjasto tai pieni altistus voidaan järjestää. Tätä tarkoitusta varten erillinen joukko roikkuu hyllyille tai telineeseen-osainen, myös sisäänrakennettu. Kapeassa kylpyhuone teline on erittäin kätevä, mutta se on toivottavaa tarjota hyllyjä ovet pitää heidät henkilökohtaiseen hygieniaan.

Paikka portaiden alla voidaan käyttää myös alle telineeseen. Ja portaiden kaiteet voi olla ... kyllä, samaan telineeseen.

Korkean kapea hyllyt - todellinen siunaus alueelle lähelle ikkunaa. Jos ikkuna sijaitsee täsmälleen keskellä seinää kummallakin puolella hänet pystyssä kaksi suurta telineeseen. Joten ei ratkea pedaliruetsya symmetriaa huoneen. Paikkakunnalla ja ikkunan hankkii ominaisuuksia viihtyisä koppi - piilopaikka, joka sekoittaa onnistuneesti mini sohva.

Suosittu vastaanotto - käyttää telineitä kaavoitus tilaa suurissa tiloissa ja studiohuoneistoja.

Jos tarvitset suljetuille alueille, kannattaa valita telineeseen takaseinään.

Teline-osio voi olla korkea - lattian ja lähes kattoon asti. Jos ei ole tarvetta läheisen, voit laittaa pieni kirjahylly. Alakori - enemmän ilmaa ja valoa. Tämä tietenkin visuaalinen vaikutus.

Suosittu astui telineitä osioita. Mitä suurempi osa on, jos tarvitsemme sulkemista. Seuraava, pinon korkeus vähenee vähitellen. Muuten, porrastus voidaan toistaa huoneessa, jolloin sisäosan muodon korostus.

Väri teline suoritetaan partitiofunktio, voidaan vastaavat väri seinät - tässä tapauksessa sitä ei pidetä huonekalu, "vyrosshiy9raquo; Keskellä huonetta, vaan osana suunnitelmaa.

Studio Huoneistot ovat mukavia mobiili telineet pyörillä. Voit muutamassa minuutissa muuttaa geometriaa studio, voittaa sijainti alueita. Asettelu muuttaa tunnelman isännät.

Teline sisätilassa: sisustus ja täyttö

Suuri tumma telineet sektsiyami- "kletkami9raquo; pitäisi korostaa, ainakin osittain. Ensinnäkin, se sisustaa hyllyt. Ja toiseksi, mahdollistaa esitellä esillä eriä parhaimmillaan.

Jos teline ilman takaseinään, hänen takanaan seinä voidaan maalata accentual värien esimerkiksi istuimien väri tekstiilit. Jos pino on takaseinässä, sisäpuolelta voidaan tapetoida, jossa eri.

"Vnutrennost9raquo; telineeseen ja peili make - tässä tapauksessa altistuvat hyllyillä esineitä "razdvaivayutsya9raquo;. Huoneen visuaalisesti syventäminen. On tärkeää, ettei ylikuormittaa hylly kohteita, pitäen mielessä, että koska useita peilien visuaalisesti kaksinkertaistuu.

Vuonna apukeittiöt komerot, käytävillä, makuuhuonetta ja lasten on helppo säilyttää erilaisia ​​kohteita laatikoihin ja koreihin asennettu teline hylly. Se auttaa noudata määräystä. Mutta hyllyt olohuoneessa, keittiö ja ruokasali on parempi laittaa kirjan ja eri rihkamaa: matkamuistoja, valokuvia sisällä, hahmoja ja mini-hahmoja, kynttilöitä ja kynttilänjalkoja, maljakoita, laatikoita jne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin