Teline pyörät autotallissa

Tuotanto hyllyt varastointiin pyörien autotallissa käsillään

Hyllyt pyöriä autotallissa on välttämätön aihe. Kiitos heille, talvi- ja kesärenkaat varastoidaan sopivissa olosuhteissa, ei muuta muotoaan eikä vie paljon tilaa.

On kaksi tapaa kumia varastointi: levylle ja ilman. Jos pidät kumi levylle, se on vähemmän epämuodostunut, mutta se tulee sijoittaa makuulla, taittuvat yhden pyörän toiseen muodossa hyvin. Tässä tapauksessa kuorma on jaettu tasaisesti ja kumi ei muuta muotoaan.

Jos tallennat renkaita ilman levyjä, niiden sijainti saattaa olla lopussa. Ottaen huomioon tallennus ominaisuuksia, harkitaan, miten tehdä omin käsin hyllyt autotalli varastointi renkaiden ajaa ilman niitä.

Suunnittelun varastointiin renkaiden levyille

Renkaiden varastointi telineeseen tallissa on kulmikas ja hyllyt on pyöristetty ulkonurkkaa. Tämä mahdollistaa pienikokoisin ritilä huoneeseen.

Valmistukseen tarvitset:

 • Lastulevyn;
 • metalliputken neliömäinen poikkileikkaus;
 • neteräskulmaprofiileilla;
 • ruuvi;
 • hitsaamalla;
 • pistosahat;
 • bolgarka metalli levy;
 • maali metallista.

Työ alkaa muodostumista kehyksen. Tehdä tämän, leikkaamista metalliputki 3 osaan arviolta pinon korkeus. Korkeus lasketaan autotallin kattoon tasolla ja asettaa kumin määrän. Jälkeen putki leikataan toisiinsa alueilla, jotta saadaan stabiili rakenne, yhdeltä sivulta avoin. Sitten runko värjätään maalilla, kiinnittäen erityistä huomiota hitsaussaumat.

Käännymme muodostumista hyllyille. Ne tullaan kanssa pyöristetty reuna rykmentin ei vie paljon tilaa. Koko määritetään halkaisijan kulutuspinnan.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy levittää lattialle arkki lastulevyn jotta ne mahtuvat läheltä kulmaa, joka asennetaan rykmentti. Laittaa sen pyörän, poikkeamatta reunat 5 cm. Ympäröi renkaan reunaan, ja lisäämällä sen jälkeen saatuun rivi 5 cm.

Leikkaamiseen palapelin sai mallin ja sen esimerkki keitä muita hyllyjä. Jää korjata ne runkoon pulteilla.

Rakentaa oli stabiili, se voi olla kiinnitetty kulmakappaleet, jotka on kiinnitetty pulteilla ennalta seinään. Tai käytetään asennettaessa kappaletta tangon, joita käytetään seinään, ja sitten se on hitsattu hyllyyn.

1

On mahdollista edelleen parantaa hylly jos se sijoitetaan seinille pysäyttimien, joka estää renkaan kanssa kosketuksissa seinän. Voit tehdä tämän, laita rengas hyllyyn ja siirrä se seinään kynällä merkitse paikka kontakti ja pitävät kumi leikataan vanhat renkaat.

Teline pyörät autotallissa (ilman HDD)

Varastointi telineeseen pyörät tallissa on kehys, johon rengas sijaitsee lopussa.

Työskennellä tarvitset:

 • Ala 6 kpl 2 metriä;
 • profiloitu putki;
 • ruuvi;
 • hitsaamalla;
 • bolgarka metalli levy;
 • tasolla.

Valmistus alkaa muodostumista ruhon. Tämän profiloitu putki leikataan 4 kpl ja säätölaipan kappaletta 6 pitkin sen leveyttä. Sitten ottaa kaksi pitkiä putkia ja liittyä niihin keskenään kolme lyhyttä rainan hitsaamalla, jotta loput kaksi pitkää kappaletta. Tämän seurauksena saat kaksi telineet, vahvistettu siltoja, johon olet hitsataan kulmat.

Seuraavaksi ota nurkkaan ja leikkaa pituudelta hyllyn. Kulmat on hitsattu pystytukien korkeudella toisistaan, joka on sama halkaisija renkaan, ja sitten ne suorittavat toimivat tukena pyörät. Tämän jälkeen malli on lähes valmis. Jää vain maalata ja kiinnitä pultti seinään.

Samaa periaatetta voidaan teline renkaiden autotallissa puusta.

Työskennellä tarvitset:

 • 6 levyt pituus 1,5 m ja paksuus ei ole pienempi kuin 3 cm;
 • ruuvi;
 • alue;
 • 4 levyn 2 metriä pitkä muodostamiseksi tukirungon.

Työkalut tarvitset:

Ennen kuin aloitat, valmistella hallituksen. Kohdella heitä kone ja hiekkapaperilla. Sitten ottaa 4 pitkällä levyt, jotka toimivat pystysuorassa viestit, ja liittää ne ruuveilla pitkittäinen lankku-haltijoille. Vakauden takaamiseksi rakenteen pystytukien kytkeä levyt tai rainoja metallin kulmassa. Korjata hyllyt lähellä seinään metallirungon, joka on kiinnitetty pulttiin. Lopussa puinen elementtien lakan tai pellavaöljy.

Teline pyörät autotallissa käsillään on paitsi vastata määrä ja koko talvi- ja kesärenkaat, mutta myös ei pitäisi vievät liikaa tilaa. Rakennetta suunniteltaessa, pitää mielessä, että se ei peitä lähestymistapoja auton eri näkökulmista. Jos asennat päinvastainen liikkua seinien, hyllyt pidä ottaa autopaikka.

Hyödyllisiä työkaluja autotallin käsillään

Autotalli - ei ole vain paikka pysäköinti. Se on myös kauppa, ja lepopaikan ja klubi. Koska järjestely autotallin pitäisi olla kätevä ja harkittuja. Pienellä alueella olisi sijoitettava paljon asioita, ja käyttämään niitä olisi helppo. Tämä auttaa kotitekoisia autotallissa. Mitä ihmiset eivät tee heidän omissa käsissään. Alkeis hyllyt monimutkaisiin laitteisiin. Kaikki tämä voi tehdä oman. Mutta sinun täytyy osata. Muutamia ideoita nykyaikaistamiseen autotallin ja suunnitelma niiden toteuttamiseksi artikkelissa.

Kotitekoinen autotalli: Ideoita kehittämiskeskus

Rakentaminen autotalli - pitkällinen prosessi. Välittömästi tehdä kaikkea ei toimi, minun on jatkuvasti jotain päivittää, muuttaa puuhastelun jotain uutta. Tällöin käytetään pääasiassa kotitekoisia autotallit. Se vaatii vähemmän rahaa, mutta silti nautittavaa - sokea jätteistä on välttämätön asia, sen arvoista.

Jopa pienellä alueella, voit laittaa kaikki

Jokainen auton omistaja edessään ongelma varastointi off-season "Shine" koneen. Jossa kiinni renkaan - arka. Yleensä menetelmä varastoinnin renkaiden riippuu siitä, miten ne kulkevat pyörillä tai ei.

Menetelmät tallennetaan renkaat

Joten rengas levyt voidaan ripustaa tai säilyttää kyljellään - muodossa pinot taitettu ne toisiinsa. Rengas roikkuu matkatavarat on mahdollista käyttää hihnoja, ketjuja, metalli köysi 4 mm tai enemmän polyeteeniä kuori. Vyöt kiinnitetty kattoon, seinään, erään yläpalkkiin.

Toinen edullinen tapa - ajaa seinärunkoina tai koukkuja pienellä taivutussäteellä. Välinen etäisyys koukkujen - hieman enemmän kuin halkaisija renkaan. pin pituuden tulisi olla sellainen, että ne eivät törröttää yli renkaan ha. Ne voi täyttää miltei kattoon nousi pyörän.

Renkaat ilman levyjä voi tallentaa vain "pysyvä". Heille tekee erityinen hylly. Ne ovat yleensä tiivistetty profiloitu putkeen. 20 * 20 mm, korkeintaan 30 * 30 mm. Voit myös käyttää aluetta. Pyöreä putki kokki epämukavaa, mutta se on mahdollista tehdä rajat - renkaat pinottu ja pidetään tässä tapauksessa on parempi.

Leveys hyllyt - 4 kertaa leveys renkaan, plus 10-15 cm marginaali jossain vapautta. Korkeus takaseinän - hieman ulomman pyörän halkaisija. Rakenne on yksinkertainen = puoli muistuttaa suorakulmaisen kolmion. Jossa invertteri hitsauskone, hitsata hylly ei ole läsnä vaikeuksia.

Tällaisia ​​hyllyt ovat yleensä ripustaa seinälle. Mutta paikka on valittava siten, että kumi ei aiheuta valoa - se on tästä portista. Ei kokeneimpia kotitekoisia autotallissa, mutta erittäin hyödyllinen.

Luultavasti suurin määrä samodelok autokorjaamotarvikkeet liittyy työpaikan ja työkalun tallennusjärjestelmät. Ja hyllyt ja telineet tallissa - ei ole ainoa tapa ratkaista tämä ongelma. Ensin täytyy päättää, missä tulee sijaitsemaan työpaikalla. On olemassa kolme vaihtoehtoa:

 • Koko leveys takaseinän. Jos autotalli on riittävän pitkä ja on mahdollisuus "varastaa" noin 1,5 metriä. Ihmisarvoa - kaikki sijaitsevat tiiviisti käsi ei häiritse kävelemässä kone. Haittapuolena tällainen ratkaisu - sinun on käytettävä pois työkaluja, jos työ tehdään kadulla.

Pöydälle tai työpenkkiin autotalli valmistettu lankkuja, päällystää vaneria. Halpaa, varsin luotettavasti. Jos on hitsauskone ja sovinnon taitoja voidaan hitsata kehyskulmaa tai profiloitu putkeen. Päällystää uudelleen on parempi vedenkestävä vaneri. Se kääntyy sileä hankausta kestävä pinta. Voit varmasti käyttää ja laminoitu lastulevy, mutta laminointi kerros nopeasti vaurioitunut.

U-muotoinen penkki autotalli

Sijoittaa "älä kävele" voidaan asettaa altaan alta hyllyille tai laatikoiden ansiosta. Laatikot ovat helpompaa, mutta tehdä niitä - jotka vielä pimeydessä. On mahdollista tehdä hyllylle ja laittaa ne kermavaahdon vanerilaatikoille. muoviset laatikot ja korit ovat myös sopivia. Mutta seinät on paksu.

Hyllylle voit laittaa laatikoita

On muuten hyödyllinen idea - jotta Hyllyt väline b / a tölkkejä. Etsi joissa kahva sijaitsee yläosassa. Sitten kaikki on yksinkertainen - leikata pois yksi sivuseinät ja tulevaisuudessa, tämä säiliö on käytetty laatikko.

Hyödyllinen ja yksinkertainen kotitekoista autotalli

Ei välttämättä tee telineeseen - vielä vaikea muistaa, missä kaikki on. Mutta samalla tavalla voit tehdä laatikot hyllyille. Päissä, muuten, voit liimata kirjoituksia tai kuvia (kuva tunnistaminen on nopeampi). Nämä kotitekoiset autotalli tuovat tyydytystä - luoda hyödyllinen asia pois roskat - miellyttävän tunteen.

Vaikein tehtävä - järjestää varastointi työkalujen autotallissa. On tarpeen varmistaa, että kaikki oli kunnossa, mutta samaan aikaan, on käsillä ja näköpiirissä. Lisäksi suljetun laatikot soveltuvat vain hyvin järjestäytynyt ihmiset aina laittaa varastetun kohteen. Muuten et jatkuvasti tutkiessani laatikot ja unohtaa, mistä se on. On olemassa useita ideoita kätevään säilyttämiseen pienistä asioista ja työkaluja. Se on hyvin yksinkertaista kotitekoista autotallissa.

Ongelman ratkaisussa auttaa tavallisia metalliverkolla. Sopivia vahvikeverkon lankaa, 2 mm: n, solun 10 cm. Se asennetaan seinään, kun purra pois risuja, taitettu, joten ne koukut, palkit ja vastaavat Voit ostaa erityisiä koukkuja, jotka on kiinnitetty net (On kauppoja, jotka myyvät kaupallisia laitteita), sopivia tavanomaisia ​​kahdenvälisiä koukkuja, jotka voit ostaa tai tehdä joitakin lanka.

Ruudukko seinälle - nopea tapa järjestää varastointi työkaluja

Ruuvitaltat säilytetään sopivasti erityisellä hyllylle. Take aluksella fanerku, 10-15 mm. Aluksella on hyvin hiottu - että ei ollut sirpaleita. Kone poraa reiät halkaisijaltaan erilaisia ​​yhden tai kaksi riviä. Jos pöytä on tarpeeksi leveä, on mahdollista tehdä reikä isompi - taltat vasaralla tai edes kyniä. Kaikki pelimerkit taas tasoittaa. Nyt meidän täytyy keksiä Seinäasenteiset. Voit käyttää tavallista kiinnike. Aukot ovat Lisätään ruuvitaltat, taltta, muusta vastaavasta materiaalista. Kätevä, nopea, kaikki mielessä.

Ajatus pitää ruuvimeisseliä autotallissa

Vielä on hyödyllinen kotitekoinen autotalli, jonka avulla voit järjestää varastoinnin käsityökaluja. Pihdit, pihdit, lanka leikkureita jne paikka kätevä ongelmallinen. Se voidaan ripustaa setku.Snimat kätevä ripustaa - no. Mutta on olemassa yksinkertainen ratkaisu - stick kapea aluksella ja työkalun kuluminen hänen. Joten se on kätevä "istu" toisella puolella hallituksen Whittle. Leikkauksessa sen on oltava samanlainen tasakylkisen kolmion.

Varastointi käsityökaluja autotallissa

Toinen yksinkertainen idea on säilytä akkua väline latureita ja vara-akut heille. Tee hylly kuten kuvassa yllä. Alareunassa tehdä leikkauksia eri muodoissa, ja ylhäältä käytetään tavallisia hyllyt. Ajatuksena on, että kaikki on yhdessä paikassa, saa nopeasti / asetetaan paikoilleen. Nämä kotitekoinen autotalli tehdä työpaikalla mukava. Järjestyksen ylläpitämiseksi on helppoa.

Camodelnye kuljettaa Garage

Jopa erittäin hyvä valaistus autotallissa tai kadulla päivällä, pohjan alla koneen näkyvyys on hyvin pieni. Valaisemaan työkenttä kannettavilla valot - kantaa. Tämä on yksinkertainen kotitekoista autotallissa. Niiden avulla on mahdollista aloittaa eeppinen järjestely tilaa ja autotalli laitteet.

Laajimmalle levinnyt laji perenosok autotallissa. Kotitekoinen yleensä tehdä hyvin samankaltainen

Yksinkertaisimmillaan se on patruuna liitetty johto voidaan kiinnittää pienellä näytöllä koukulla. Tämä hyvin mutkaton asia. Sipulit käytetään tavanomaisia ​​- hehku- tai taloudenhoitaja standardin kasetti. Kaikki hyvä, paitsi että nämä lamput taistelevat hyvin usein, on syytä etsiä miten ripustaa niin, että ne loistaa tietyssä paikassa. Yleensä suunnittelussa tarvitsee työtä. On olemassa useita vaihtoehtoja muokata.

Tämä sävy muovipullojen täydellisesti suojaa herkkää virransäästöominaisuus lampun. Voit myös käyttää LED-lamppu, mutta sipulit ei mene - liian kuuma. Suunnittelu tavallista - johto pistokkeet ja pistorasiat päähän.

Päätavoite - haku muovinen astia, jossa on seinät läpikuultava muovi maidon keskimääräinen paksuus. Läpinäkyvä mene - ei hajottaa valoa, ohuet seinät eivät tallennu iskuilta putkeen. Kun olet löytänyt sopivan alus on pikkujuttu:

 • ikkunan leikata noin 1/4 halkaisijan pullon;
 • leikataan kaulan niin, että oli mahdollista lisätä lampun, mutta niin että lamppu on ruuvattu painetaan sen kasetin;

Kotitekoinen autotalli: särkymätön kulho kuljettavat

Se on yksinkertainen, mutta tällainen katto on mahdollista valaista kirkkaasti tarkasti haluttuun paikkaan, kaikki loput tilasta on täyttynyt tasaisesti valoa, ei leikkaa silmää.

Suorittaminen LED Downlights

Yksinkertaisin ja yhteinen kotitekoisia autotalli - kannettava lamppu. Ilman niitä hankala työskennellä paitsi kuoppaan autotallissa, ja jopa vain penkillä. Tarvitsemme tasainen upotettava LED-valaisin, joka voidaan kytkeä 220 V. Näitä malleja kutsutaan "tabletteja", koska niiden muoto. Tarvitsevat edelleen kaapeli, jossa on pistoke, pala muovia ikkunalaudat - rakentaa lamppu. Pala kynnys koon tulee olla suurempi kuin lampun. Erityisiä kokoisia poimia itseään. Seuraavat vaiheet ovat:

 • Kynnyksen toisella puolella scrollsaw ympyrä, jonka halkaisija on hieman pienempi kuin halkaisija lamppukotelon.
 • Henkilöstöä asennuskiinnike poistettu (on vieläkin ohuempi).

Liikkuva autotalli käsillään LED Downlights

Kaikki kotitekoisia kuljettaa valmiina. Tämä vaihtoehto on asennettava lattialle. Irtainta jalka avulla voidaan muuttaa kallistuskulmaa. Jotta se vähemmän kumosi sisällä kotelon (pohjaosan) voidaan liittää parin käynnistys.

Kiinnitä johto harjoittamasta kattoon

Tilat koostuvat pienistä asioista, ja auttaa tässä hyvin yksinkertainen kotitekoinen autotallissa. Esimerkiksi voit poistaa sotkua ikuisesti allensa kaapeli kannettavasta lamppu. Siirrettävyys yleensä tehdä halvalla kaapelilla. Hän ei ole kaikkein joustavin, huonosti muodostunut sen kelat lattialla polvistua hänen eteensä. Yleisesti käytössä epämukava. Voit suojautua kuljettavia - ripustaa kaapelin kattoon. Ratkaisu on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas.

Tässä "jousitus" kattoon voidaan kuljettaa omiin käsiinsä tunnissa

 • Kaksi ankkuri rengas lopussa.
 • Tasoite kaapeli.
 • Clamp.
 • Metalli kaapeli. Pituus riippuu koosta autotallin - se on välttämätöntä seinältä toiselle.
 • Teräs / muovi rengas tai stalistaya lanka ja pala putken tehdä näitä renkaita.
 • Kirjanpitoarvo kaapeli on pitkä - sen pituus on noin kaksi kertaa pituus autotallissa.

Köysi on venytetty pitkin pitkää sivua autotallissa. Kätevä - lähellä "työ" seinän jossa työpöytään tai muita laitteita sijaitsee. Työskennellä hieman:

 • Kattoon ja toistensa päälle etäisyydellä 30-50 cm nurkasta porausreiän lattiaan, ankkuri ruuvataan.
 • Toisaalta kiinnitetty köysi sitoa.

Aseta ankkuri silmukat, kiinnitä kaapeli

Renkaisiin kaapelin ovat suspendoivat kaapeli kuljettaa

Tee koukku (tai enemmän) roikkuu kaapelisilmukoiden

Yleensä kaikki. Voidaan käyttää. Tällainen laite siirrettävyys voi roikkua kiinni kumpaankin päähän autotalli, kaapeli ei ole sekava eikä takertua. Kätevä, vaatii vähän aikaa.

Kompressori autotalli käsillään

Kompressori tarvitaan autotallin. Ja muuten, ei ole kaikkein vaikein kotitekoista autotallissa. Virransäästötilaan kompressori autotalli vaihtaa renkaita ja muita pienempiä työ voidaan tehdä omin käsin pois ylimääräisiä aineita. Esimerkiksi, kompressorin jääkaapissa. Tarvitset:

 • kompressori jääkaapin;
 • suljetussa sylinteri paksut seinät (pullo voidaan käyttää sammutin, pieni kaasupullo);
 • varoventtiili 8 atm;
 • painemittari;
 • sovitus;
 • happiletkujen liitoksiin (poimia pituus perustuu koosta osat);
 • perustan kompressorin - sopiva paksu lauta, pala vaneria.

Jotta ei saa injektoida likaisimmat linja, on toivottavaa edelleen laittaa suodatin - erillisiä öljyn, pölyn ja muut epäpuhtaudet. Järjestelmä improvisoitua kompressori on esitetty kuva.

Järjestelmä kompressori improvisoitua

Kompressori on oltava laukaisulaite. Me muuttaa sen verkkoon, katso, jossa putki imetään ilmassa juhlii sitä. On mahdollista laittaa auton suodatin - pumpataan puhdasta ilmaa.

Sylinteristä ja varoventtiili kerätä vastaanotin-erotin. Tätä tarkoitusta varten, ilmapallo iskeytyvät asennus - ilman sisäänmenon ja ulostulon. Sisääntulolämpötilan paineenalennusventtiili asettaa sen avulla hapen letku yhdistää kompressorin ulostulon.

Kotitekoinen kompressori autotalli perusteella jääkaapin kompressorin

Ulostulossa vastaanottimen-öljynerottimen laittaa toiseen autoon öljynsuodattimen - öljyn poistamiseksi kokonaan. Suodatin yhdistää painemittari, ja on jo letku siitä, mikä, asianmukaisen sovitin on liitetty väylään.

Kokoonpano on valmis. Mutta laitteen kuljettamiseen oli mukava, kaiken pitää olla jotenkin korjata. Voit kokki kehyksen kokoa, kiinnitä pyörät ja kahva - on helppo kuljettaa. Eräässä kompressori pumppaus pyörä on kuvattu videon. Ei ole vastaanotinta, mutta sen toiminnot suoritetaan öljynsuodattimen. Voit tehdä niin, saa enemmän luotettava rakenne saadaan.

Koska kompressori jääkaapissa pienitehoisia, pitkä aika saattaa olla tarpeen vaihtaa pyörät. Se saadaan tehokkaampi asentamalla kaksi kompressoria voidaan suorittaa samanaikaisesti. Niinpä paine pumpataan kaksi kertaa niin nopeasti. Mutta tässä asennus vaatii vankan turvallisuuden ryhmä. Nämä kotitekoiset vaativat hieman enemmän laitteita, koska järjestelmä on edelleen vaikeaa.

Teline pyörät autotallissa

Pidä talvirenkaita laitteen tulisi olla oikein, niin et pahastua koska lisämenoja uusien "jalkineet" autoille. Tehdä yksinkertainen teline pyöriä autotallissa puuta tai metalliosia helppoa.

Niille, jotka eivät halua viettää aikaa parantamiseen autotalli, muitakin mielenkiintoisia ja yksinkertaisia ​​vinkkejä säilytykseen ja renkaita.

Varastointi talvella ja kesärenkaat tulee vastata tietyssä lämpötilassa ja kevyttä järjestelmää. Kumi oli kuin uusi, sinun tulee noudattaa seuraavia sääntöjä:

 • on mahdotonta pyörän levy kosketuksiin kupari tuotteet;
 • Kumi haitallisia bensiinihöyryt ja otsoni;
 • Varastointilämpötila - -30-35 astetta;
 • terävä lämpötila laskee ovat ei-toivottuja;
 • teline on sileä ilman teräviä reunoja, jotka voivat aiheuttaa pitkään varastoitaessa kumi muodonmuutos;
 • Renkaat 205 mm, voidaan pinota kasa, mutta ei suurempi kuin kaksi metriä;
 • suuremmat pyörät edellä 215 mm säilytetään pystyasennossa altistaa heidän riviä;
 • suora auringonvalo on huono lujuus ja kestävyys, kumia;
 • ulkona pyörät voidaan varastoida enää kuin kuukausi, hyppysellinen, voit rakentaa pienen aitta autotallissa, jos ei ole tilaa telineeseen;
 • Pyörän kansi teline pala pressu tai tiheä kalvo kosketuksen välttämiseksi öljyn ja emäksisen liuottimen;
 • kosteus lämmittämättömään metalli autotallissa on huono kumin ja metallin.

Tärkeää. Käännä pyörää levyille tallennetut pitkään, se olisi kolmen kuukauden välein, jotta vältetään muodonmuutosta.

Jos säilytetään asianmukaisesti renkaiden levyt, niin se on välttämätöntä, ei törsätä perebortirovku kauden alussa.

Yksinkertainen teline renkaiden omin käsin

Hyllyt renkaiden kaupassa on 5-8000 riippuen hyllyjen lukumäärä. Omin käsin tehdä näitä hyllyjä voi viettää enintään puolitoista tuhatta. Helpoin teline - puuta, mutta se on lyhytikäinen ja alttiita hometta. Tämä tulee ottaa huomioon.

On välttämätöntä valita sijainnin räkkiasennussarja kerran tallentaa pyörät ja poistaa ulottuvuuksia (korkeus, leveys ja syvyys). Paikka hyllyt olla pois ovet ja jäähdyttimet. Siirrymme valmisteluun asennuspaikalle:

 • yhdenmukaistaa betonialustalle, hylkivät betonoidut ulkonemia ja väärinkäytöksiä;
 • parempi tehdä pieni betonilaatan koosta pinon, se antaa rakenteen vakautta;
 • piirtää kuvio, jossa sovelletaan kaikkia kokoja, pidämme hylly (tarvittavasta määrästä). Suunnitelmien on oikein laskea tarvittava määrä materiaalia telineeseen;
 • Materiaaleja, joita tarvitaan: palkkien (50x50 tai 50x70 rungolle tai laudalla 150 tai 150 x 40 x 50), hyllyt lattia voidaan tehdä lastulevy, särmikäs levyt, paksu vaneri tai OSB);
 • Enemmän työtä on oltava ruuveilla puun pituus koko baari, ruuvimeisseli ja metalli kulmat, kynnet, handsaw ja vasara. Kulmat tarkistaa vedenkorkeus tai gon;
 • teline pyörillä hankkia neliveto (myydään huonekaluliikkeet), voit ostaa erillisen metallikehys pyörillä.

Tärkeää. Palkit ja levyt tulee olla kuiva, käsittele antiseptinen kyllästetty homeelta ja maali.

Kerätä puu on helppoa:

 • Yksi osio vaatii neljä telineet tukevat paino telineen pyörät;
 • välinen jako pystyosien mittari - puolitoista, ei enempää, rykmentin ei taivu;
 • sinun on ensin leikata baarissa tai piirustuspöydällä, ja siirry sitten kokoonpanoon;
 • seinään liidulla, piirtää tulevaisuuden rakentamiseen, joten se on helpompi kerätä yksityiskohtia puitteet ja hyllyt;
 • jos takaseinän ei, niin pystypalkki voidaan kiinnittää suoraan ruuveilla tulpilla, niin luotettava, ja sitten edelleen altistaa koko puitteissa vakaa kiskojen;
 • kerätä suunnittelu, kaikki liitokset vahvistaa entisestään metalli puu kulmat;
 • korkeus hyllyt on ajoitettu renkaan korkeus plus 10 cm.

Neuvoston. Jos hylly renkaiden pyörillä, asettaa vielä ja astella vinosti pisin puolella teline jäykistämiseksi runkoon. Tätä sovitusta varten, ja metalli kaapeli 5 mm, joka on kiinnitetty poikittain takaseinään.

Säilytykseen renkaat voidaan toteuttaa, ja yksinkertaisempi ratkaisu - vasara metalli koukut ja ripustaa ne bussissa. Haittapuolena vaihtoehdon - paljon pyörien tässä tapauksessa ei sovi autotallissa.

Koukut on toivottavaa sementti, koska ajan mittaan ne löystyvät painon alla pyörien levyt, ja pudota pois. Jotta ei pilata pyörän koukku voi kääriä pehmeällä liinalla ja kiinnitä teipillä.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto varastointi pyörät - kattoon vahvan köyden ja sijoitettu pitkin seinää, kuten kuvassa.

Tuotanto metallihyllykkö tallentamiseksi pyörien edellyttää hitsaaja. Mutta on mahdollista koota telineeseen ja pulteilla.

Työkalut ja materiaalit:

 • kulmassa 40 th - 12 suikaleita 2 metriä pitkä;
 • 40h20h1.5 putkiprofii-, sinulla on 40 metriä, putki 20h20h1.5 - kolme metriä;
 • Bulgarian ja ruletti;
 • pora ja ruuvimeisseli;
 • M8 pultit itsestään lukitusmutterilla.

Valmistusprosessissa telineen:

 • kohdista takana, tarkistamme tasolla;
 • leikattu putki kappaletta 18, koko 1,65 m, ja 6 osaa 0,5 metriä, 6 metriä kaistat 0,45 ja 6 nauhojen 0,4 metriä;
 • kussakin pala poran putken porata kahdeksan kahden reunan reiän, poikkeamatta reunasta 1,5 cm;
 • merkitä kulmat tunnisteen etäisyyden päässä reunasta 0,2 - 1 m - 1,7 m;
 • porata reikiä kulmissa liuskojen 6 - reikää yhdessä tasossa, kaistat 6 - toiseen;
 • kunkin reiän kulmassa vastakkaiseen tasoon 0,05 m tehostamalla porata useampia reikiä.
 • putki 20 on leikattu 3 nauhat 0,7 m ja 0,8 m 3 nauhan Se puomin, jotka antavat jäykkyyttä telineeseen ..;
 • me puhdistaa kaikki kolot metallin gruntuem ja maalaa kaikki yksityiskohdat.

 • kuivaamisen jälkeen keräämällä rakenne katolla pulteilla (se on kätevä linkous ruuvimeisseli).

Hyllyt valmis. Tulos oli hieman kapeneva kohti kärkeä kestävän suunnittelun. Tällainen telineeseen pyörä tallissa hinta on hyvin halpaa, vaikka otetaan huomioon sähkön ja mustetta kustannuksia.

1