Teline profiilin kipsilevyä

Mitä ja milloin käyttää profiileja kipsilevyjen (GCR)

Missä tahansa laitteessa rakenne Kipsilevy tarvittava emäs - runko, johon on asennettu ja kipsi- levyjen. Tämä kehys tekniikka korjattu erikoistuotteita - profiileja. Siitä, mikä olisi profiilin kipsilevyä, sen tyypit ja koot, soveltamisaluetta - tässä artikkelissa.

Materiaalit: Mikä tekee profiileja GCR

Nonoba kipsilevy minkäänlaisia ​​valmistettu teräksestä ja alumiinista. Yleisempiä teräs (tavalliset tai galvanoitu), kuten alumiinia, vaikka se on erinomainen suorituskyky, ovat todella kalliita.

Nämä ovat perustyyppiä profiileja kipsilevyjen

Teräs voi olla tavanomainen tai suojakerros - galvanoitu. Tavanomaiset - musta teräs - ovat halvempia, sopii huonetta normaaleissa käyttöolosuhteissa. Ne auttavat tekemään katto, seinät ja väliseinät, kaaret olohuonetta, käytävillä. Kosteissa - kylpyhuoneet, keittiöt yms - parempaa käyttöä sinkittyä terästä tai alumiinia.

Erityyppisiä ja -kokoisia profiileja kipsilevyn

Mitä tahansa paikkaa, joka myy materiaaleja FCL on profiilit eri muotoisia ja kokoisia. Päättää olla tehdä virhettä sinun täytyy tietää, miten ne eroavat toisistaan.

Nonoba kipsilevy: se on välttämätöntä tietää, -tyypit, tarkoitus

On profiilin kipsilevyä seuraavanlaisia:

 • Opas. Merkitään PN (UD) (transkripti - opas profiili). U-muotoinen poikkileikkaus, jossa on sileät seinämät. Käytetään pohjana-tuki telineet ja hyppääjiä. Turvataan suunnittelu kehä, se asennetaan sitten kaikki muut osat järjestelmästä. Mitat:
  • 28 * 27 mm;
  • 50 * 40 mm;
  • 65 * 40 mm;
  • 75 * 40 mm;
  • 100 * 40 mm.

  Ohjaavat profiilin giposkartona erottaa mahdollisimman sileillä hyllyillä

  Teline profiilin giposkartona on lisäpoimuilla ja hyllyt

  Likattoprofiili, sekin on opas ja laakeri. Ne ovat pienempiä (verrattuna seinä)

  Tämä on kaikenlaisia ​​profiileja gpsokartona käytetty runkorakenne. Mo kerätään opas "runko", joka on asetettu telineeseen SS, joka liitetään sitten rainat (tyypillisesti mo) - suuremman jäykkyyden.

  Muita profiilit ja tarvikkeet

  On olemassa useita erilaisia ​​muita profiileja, joita käytetään viimeistelytyöt luoda puitteet alaslasketun katon, asennettavaksi telineeseen profiilit seiniin jne

  • Corner. Poikkileikkauksena - suorassa kulmassa hieman ulkoneva keskeinen osa. Käytetty sisustukseen Kipsilevyjen näkökulmista. On olemassa useita erilaisia:
   • Molemmat hyllyt rei'itetään suuria reikiä - että alue tuli osa kipsistä, jonka vuoksi niitä pidetään hallussa.
   • Kulmaprofiili FCL varustettu verkolla. Nurkkaan reunat rei'itetty nauha voidaan liimata mesh - parempi tarttuvuus myöhemmin viimeistely.
   • Paperiset - kartongille liimattu kaksi metallista nauhat. Käytetty kuormittamattomassa alueilla - koristaa ikkuna-aukkoja, reunat markkinaraon, hyllyt ja muita vastaavia tuotteita.

   Kulmaprofiili - rakentaa ja suojella kulmat Kipsilevyjen

   Rei'itetty keskeyttämisiä niiden käytöstä

   Ankkuri riipus - helppoon korkeussäätö katon

   Liittimet - yhden tason ja kahden tason

   Ilman useimmat näistä välineistä tehdä. Esimerkiksi, liitos kahden profiilin avulla ohjauskappale profiilin sopiva koko. Se työnnetään, aallotettu pihdeillä hylly, kiinnitä ruuveilla. Yhdiste on tiukempi kuin erikoislaitteita.

   Kuinka yhdistää / rampin profiilin kipsilevyä

   Kun luot kehyksen, joka sijaitsee pitkin seinää, se ei turvaa rei'itetty kannakkeet ja saappaita - profiilit, taivutettu muodossa "L" kirjaimet (kutsutaan "boot" - alkaen ominainen muoto).

   Kaksi tapaa kiinnittämiseksi telineeseen osat seinään - avulla rei'itetyn ripustin ja profiilikappaleen

   Se ei ole niinkään tapa säästää mahdollisuutena saada jäykempi asennus, kuten rei'itetty riipuksia suunniteltiin alunperin sisäkaton ja kuorma seinästä kipsilevyn ja jopa pinottu kahteen riviin, stand vaivalloisesti.

   Profiili kipsilevyjen kullekin lajille pituus voi vaihdella. Vakiopituus - 2,4 metriä ja 2,8. mutta on jopa 4 m.

   Esimerkki runkojärjestely alaslasketun katon välille kipsilevyjen

   Minun pitäisi etsiä kauan profiili? Paljon järkeä tässä. On, että jäännökset kiihtyy hieman. Profiili alle GCR täydellisesti saumattu, rakenteellinen lujuus ei vaikuta. Vain kun kehysrakenne on tehtävä siten, että liitokset viereiseen telineet eivät ole samalla tasolla. Yleensä, liitokset eivät vuorotellen yläosassa, sitten alhaalta.

   Enemmän tai vähemmän suuria rautakaupasta tai jopa markkinoilla, on profiilit kipsilevy yhtä tyyppiä ja pituutta, mutta joilla on merkittävä hintaero. Kustannukset voivat vaihdella puoli, ja joskus enemmän. Ja kallein - se on tavallista Knauf (Knauf), halvin - nimeämätön Kiina, keskialueen - kotimaisia ​​valmistajia.

   Lisäksi tyyppi ja koko profiilin kipsilevyjen on edelleen valita ja metallin paksuus ja valmistajan

   Ero tulee selväksi kun otat käsiin profiilin. Jotkut - vahva, jäykkä, ruostumatonta terästä, jonka paksuus on 0,5 mm, 0,55 mm, 0,6 mm tai enemmän. Toiset on valmistettu siten, ohutta metallia, jotka muuttavat niiden geometria, vaikka profiilia nostetaan yksi reuna.

   Tässä vaihtoehdossa kaikki enemmän tai vähemmän yksinkertaisia ​​ja selkeitä. Paksumpi metalli, vahvempi ja jäykempi profiili, mutta on myös korkeampi. Optimaalisesti luodaan osiot standardin seinämien korkeuden ottaa profiileja metallin paksuus on 0,5 tai 0,55 mm. Jos se on mahdollista - voit ottaa ja 0,6 mm.

   Standardi mitat, mutta paino on sama profiili voi olla erilainen - koska eri metallin paksuutta, josta se on valmistettu

   Useimmat metallin paksuus on järkevää ottaa vain, jos osion korkeus on suurempi - kuorma kasvaa ja ylimääräistä voimaa ei haittaa. Mutta tässä tapauksessa on tarpeen nähdä, mitä on halvempaa - Profiili kipsilevyjen paksumpi metallia tai kaikkein perustettu pilarit ja palkit. On pidettävä mielessä, että yleensä asetettu teline lisäyksin 60 cm - yhteisen levyt GCR oli keskellä yksi telineeseen profiileja. Kun vähentää askel tarvitaan saavuttamaan saman - liitoksen kipsilevyä levyjä ei roikkuvat ilmassa. Jotta ne voidaan asettaa vain 40 cm. Niin myös on sauma profiiliin. Mutta tämä on - liikaa pilarit ja todennäköisesti halvempaa. Yleensä ottaen.

   Valmistajan valinta oppaita kipsilevy - se on sekä yksinkertainen ja vaikea samanaikaisesti. Kaikki asiantuntijat yhteen ääneen sanoa, että paras - Knauf (Knauf). Ne aina vastaa totesi parametrit ovat täydellisiä geometria: telineessä on mieluiten oppaassa ei hengaile tai puhkaisemalla ne. Yleensä työtä profiilit kipsilevy Knauf helppo, yksinkertainen, työ edistyy nopeasti. Mutta se on - vain kallein koko valikoimasta. Tästä huolimatta neuvo on: jos sinulla ei ole kokemusta kipsilevyä - parempi ostaa Knauf.

   Tämä on kuvakaappaus Reitti on profiileja kipsilevyä yksi verkkokaupoista

   Keskimääräinen hintaluokassa on useita venäläisiä yrityksiä. Se Giprok (kipsilevy) ja Metalist. On vähän tunnettu ja alueellisia kampanjoita. Tässäkin onnekas. Luota tunteita ja vastauksia. Keskity myyjien sana ei ole aina mahdollista. Kotimaisen valmistajat ovat varsin hyvät osapuoli, ovat epäonnistuneet. Useimmissa tapauksissa on ongelma, kuten epäsuhta koko Räkkilaitteet sähköaseman ja ohjata PN profiileja. Telineet olisi määrittelemä oppaan sisällä. Tässä järjestyksessä mainittua leveys, esim. 50 mm, todellinen tulisi olla vähintään 1,5 mm. Mutta sillä erolla täsmällisyys ongelmia. Lisäksi, vaadittu metallin paksuus on tarkistettava (mikrometriä). Yleensä säästää rahaa, mutta niiden hermoja ja aikaa vietät huomattavasti.

   Tällainen vaihtoehto on kipsilevy

   In kipsilevy on profiili, jossa on poimutettu pinta. Kaikki osapuolet profiileihin - ja takaisin ja hyllyt - kohokuvioidaan "kuoppia." Ne lisäävät jäykkyyttä profiilin. On totta - suunnittelu on jäykempi. Mutta yhdiste telineet ja kiskot ovat hankalia - johtuu epäsuhta "PIP", ne eivät ole herättäneet yhtä värin sileä metalli seinät. On toinen asia - rakentaminen näiden profiilien yli kitistä. Kaikessa tässä on sellainen profiili on hieman pienempi kuin Knauf, mutta työskennellä kovemmin heidän kanssaan. Yleensä päätät.

   Miten lasketaan määrä profiilien

   Minkätyyppisiä ja millaisia ​​ovat profiilit kipsilevy, niiden koko ei ole tarpeeksi. On tarpeen laskea määrän kunkin lajin. Katsotaan helpompaa, jos piirtää luuranko suunnitelma paperille, allekirjoittaa nimet profiilien mitoitus. Se vie niin paljon aikaa, mutta auttaa määrittämään tarkemmin määrää.

   Meidän on tehtävä selväksi, miltä se näyttää rungon

   Määrää laskettaessa yhden seinän oppaita

   Jos seinä on hyvin epätasainen, voit suorittaa kohdistuksen avulla kipsilevyä. Järjestetty yhdensuuntaisesti seinään, mutta esillä tiukasti tasolla. Tällöin laskeminen määrä profiileja Kipsilevy on:

   • Oppaat - ma Ne on asennettu kehä. Löytää juoksevuus opas profiileja verhous seinät, mitata sen pituus ja korkeus, lisätä ja kerrotaan 2. Jos seinä on ikkuna / ovi, ohjaava profiili on asennettu kehä näiden aukkojen. Tähän lukuun lisätään kaksi kertaa aukon korkeus ja sen leveys.

   Se näyttää puitteet seinien

   Jos kaikki on päällystetty kipsiseiniin huoneessa, samanlainen laskenta suoritetaan jokaiselle seinälle, niin tulokset on koottu.

   Lukumäärä profiilit kipsilevy katto - PP ja PFP

   Laskelmassa täällä hieman helpompaa: menossa kehystää "häkissä", jotta se on helpompi laskea. Loput on samaa lähestymistapaa kuin on kuvattu edellä. Mieti siis:

   • Metriä PP profiilit alakatoille yhtä suuri kehä kattoon. Mitataan pituus ja leveys huoneen, lisätä ja kerrotaan 2. Tämä on haluttu määrä. Esimerkiksi: tekee väärän huoneen katossa koko 3 * 4 metriä. Laskettaessa neliön kuvamateriaalia PP-profiilit: 3 m + 4 m = 7 m 7 m * 2 = 14 m tulee 14 metriä taitekertoimen profiilia tämän huoneen ..

   Ensimmäinen opas katto- asennetaan

   Kokonaisleijuma huoneen katossa koko 3 * 4 metrin matkalla on 14 m + 20 m = 34 m taitekerroinprofiili, profiilin mittari 21 PNP.

   Koko teline profiilin kipsilevyä. Tyyppisiä telineeseen profiilin

   Metalli profiilit on tarkoitettu kipsilevyä, ovat pitkänomaisen elementin, joka on tehty nykyaikaiset laitteet teräsnauhan kylmävalssaamalla. Käytetyt metalliprofiilit kaikissa rakennuksissa: teollisuuden, julkisen ja asuin.

   Koko järjestelmä kuiva viimeistely Knauf profiileja käytetään pääkomponentteina. Ne on tarkoitettu rakentamiseen kehykset ja erilaisia ​​tarkoitusta ja rakennetta alakattojen ja erilaiset vuoria, mukaan lukien laitteiden eri osioita. Kehysten - vesitiivis pohja, johon sitten kiinnitetään kipsilevyä arkkia.

   Standardi koko teline profiilin kipsilevyjen pituus - 3 ja 4 m, mutta haluttaessa on mahdollista valmistaa profiileja, joilla on erilainen pituus. Levennysprofiileilla on pitkittäiset rivat (urat), joka on suunniteltu lisäämään jäykkyyttä.

   Profiilit kipsilevy on aina kanssa galvanoitu pinnoite. Ilmassa, sinkkikarbonaatti päällystetty ohuella kerroksella sinkki, kykenevät suojaamaan sitä edelleen hapettamalla. Teräksen pinnan yhdistettynä erittäin voimakkaasti sinkkipinnoite, jolloin riittävän tehokkaan suojan, joka voi tuhota ainoastaan ​​vaikutusta sille vahvoja happoja. Paikat, joissa hän teki leikata profiilin, ei ylimääräisiä käsitellä korroosiota.

   Leikkaus ja sitä seuraava kokoonpano profiilien suoritetaan käyttämällä erilaisia ​​työkaluja ja tarvikkeita, kuten Prosekatel, Elektronozhnitsy ja muita, jotka pystyvät lisäämään merkittävästi tuottavuutta.

   Mitkä ovat mitat telineen profiilin kipsilevyä?

   1. Katto teline pituus on 3 m, paksuus 0,5 mm ja mitat 47h17 mm

   Katto teline profiili CD47 / 17 on muodostettu C-muotoinen ja sitä käytetään rakentamiseen telineiden tapetit ja katot. Profiilit CD47 käytetään kiinnittämiseen kehyksen alakatot valmistettu kipsilevy, sekä seinälle rakenteet (falshstena) näillä alueilla, joissa on tärkeää säästää käytettävissä oleva ala eli porraskäytävissä, parvekkeet, käytävät, Loggia, ruokakomero, kaapit, käymälät ja kylpyhuoneet. On sisäänpäin taivutettu reuna laipat, jolloin se kykenee tai kiinnitetty suoraan suspensiota (ES47), tai ripustaa kannattimesta, jossa on laajeneva osa.

   Profiilia ripustimet on kiinnitetty ruuveilla 3,5h9,5 mm. Laajempi seinä (47 mm) on hyvin sopivaa emästä, jotta vahvistamiseksi sheetrock. Käyttämällä erityisiä liittimet, jotka ovat osa ekonomsistemy, profiili-CD47 mahdollistaa yksinkertaisen ja nopean asennuksen. Huolimatta siitä, että mitat profiilin CD47 hieman pienempi kuin CD60, se voi kuljettaa sama kuorma, koska sillä on suuri jäykkyys.

   2. Katto teline pituus on 3 m, paksuus 0,5 mm ja mitat 60h27 mm

   Katto teline profiili CD60 / 17 on muodostettu C-muotoinen ja käytetään ruhon rakenteita päin seinät ja katot. CD-profiilin hyllyt ovat kolme kylkiluuta, jotka antavat sille lisää jäykkyyttä. Seinät on myös profiili kolmeen reunaan - keskellä yksi ja kaksi laajempaa reunat.

   Mukaan päällekkäisyyksiä (tukialustan) CD-profiili on kiinnitetty erityisen ripustimet suoraan puristin. Profiili on sisäänpäin kaarevat reunat, jolloin se voi roikkua ripustin leikkeen. Profiilia ripustimet on kiinnitetty ruuveilla 3,5h9,5 mm. Leveä seinämä (60 mm) on hyvin sopivaa emästä, jotta voidaan vahvistaa sen ja Knauf superlisty Knauf arkkia. Johtuen erikoisliittimet poikittaisprofiilin mahdollistaa yksinkertaisen ja nopean asennuksen.

   3. Rack väliseinän pituus on 3 m, paksuus 0,5 mm ja mitat 42h37 mm

   Teline väliseinän profiili sinkittyä kylmävalssatun metalli. Se on C-muotoinen runko elementin, joka on suunniteltu rakentamiseen sisäverhouslevy ja valo ohjauslevyjen. Tämä CD-profiilia käytetään yhdessä oppaan profiilin 42/30.

   4. teline profiili väliseinien pituus on 3 m, paksuus 0,5 mm ja mitat 50x50 mm

   Tämä profiili on C-muotoinen pystytolppia tarkoitettu päällysteiden ja väliseinät on muodostettu perusteella sekä superlistov Knauf ja Knauf arkkia.

   Teline on vakiopituus 3 tai 4 metriä, mutta haluttaessa voi tilata profiili pituudet. Mount hammasprofiili tarpeen yhdessä sopivan koon opas profiilin.

   Profiili on seinä CW koko, joka pystyy telakka, joilla on korkea laatu muotoa muuttamatta opas profiililaipat ja välykset. Johtuen siitä, että rivat sijaitsevat hyvin hyllylle profiili - yksi keskellä ja reunoilla kaksi, työn master, jossa ruuvit on paljon helpompaa.

   Myös hyllylle profiilin CW on pitkittäisiä ulokkeita, jotka antavat jäykkyyden lisäämiseksi profiilin. Kuten runkorakenteen ja asennus superlistov Knauf ja Knauf arkin keskiripa toimii oppaana. Siksi todennäköisyys päästä ohi ruuvi huilu hyllyt käytännössä nolla. Se on erittäin tärkeää silloin, kun rakennetaan monikerroksinen pinnoite.

   5. teline profiili väliseinien pituus on 3 m, paksuus 0,5 mm ja mitat 66h37 mm

   Teline profiilia käytetään pystysuora runko-osa, joka on suunniteltu verhous seinien ja väliseinien. Hammastanko profiili on asennettu yhdessä oppaan profiilin 66h30. Valmistettu teline profiilia galvanoidusta metallista nauha, jonka paksuus on 0,5 mm, kylmävalssaamalla. Pakkaukseen on 12 kpl profiileja.

   6. teline profiili kipsilevyn vakiopituus 3-4 metriä, jonka paksuus oli 0,5 mm ja mitat 75h50 mm

   Teline profiili käytetty pystysuora runko-osa, joka on suunniteltu verhous seinien ja väliseinien. Tämä profiili on asennettu yhdessä oppaan profiilin 75h40. Valmistettu teline profiilia galvanoidusta metallista nauha, jonka paksuus on 0,5 mm, kylmävalssaamalla. Pakkaukseen on 12 kpl profiileja.

   Mitä profiilia tarpeet kipsilevyjen: tyypit, määrä ja tarkoitus

   Suosiota, joka osti kipsilevyä viime vuosina, mikä johtuu paitsi sen korkean suorituskyvyn.

   Yksinkertainen asennus, joka perustuu kevyt ja kestävä metalliprofiili- - on mitä houkuttelee ostajia, jotka ovat päättäneet tehdä korjauksen tilan.

   Yhdistymisen erikoistuneita rakenteita - tärkein tekijä, joka on tehnyt työtä kipsilevyn käytettävissä paitsi ammattilaisille, mutta kodin yleismies. Ehdotettu markkinat tyypit profiileja kipsilevyjen ovat niukat. Tämä on helppo ymmärtää tarkoituksen jokaisen elementin ennen työn aloittamista.

   Ytimessä eri muotoisia ja kokoisia Kipsilevyjen olemassa kolme eri profiileja:

   Ensimmäinen tyyppi käytetään päällystyksessä yksittäisten tasojen (seinät, katot). Seinässä on lisääntynyt jäykkyys. Sitä käytetään kantavana runko sisäseinät, päällystää GCR. Nimittäminen kaari profiilin käy ilmi sen nimeä.

   Profiilit verhous katot ja seinät

   Ottaen huomioon tyypit ja ominaisuudet kipsilevyä, sinun täytyy tarkentaa rakenneosia, joita ilman ei ole mahdollista sen asennusta.

   Kun luot seinä ja katto malleja käytetään kahdenlaisia ​​sinkittyä terästä profiilit - UD ja CD. Rakenna kaareva pinta et onnistu ilman kaareva profiili. Kaikki nämä tekijät on standardi profiili poikkileikkausmitat. Niiden väliset erot ovat vain pituus ja paksuus metallin.

   UD - opas profiilin kipsilevy. Se on suunniteltu luomaan kiinnitystason ja laittaa ääriviivat tulevaisuuden kattoon tai seiniin. Siihen sisältyy harjoittaja CD-profiilin. Se muodostaa kehyksen laatikoita, joka kuljettaa kipsilevy.

   UD profiili leveys on 28 mm, ja korkeus - 27 mm. Pituus on edustettuna kaksi vaihtoehtoa: 3 ja 4 metriä. Seinämän paksuus riippuu valmistaja ja se voi olla 0,4-0,6 mm.

   Päättäessään profiilin tarvitaan kipsilevyä, ensinnäkin kiinnittää huomiota metallin paksuutta. vain suojakuoren voidaan käyttää ohuesta teräksestä elementtejä (0,4 mm). Paksu metallinen (+0,5-,6 mm) on tiukka ote alakattojärjestelmiin.

   CD - laakeri tasainen kulku. Sitä käytetään muodostamaan rungon ja ottaa vastuun kuorman. Tämä rakenteellinen elementti vastaa spatiaalisen kehyksen jäykkyys ja toimii pohjana kiinnittämiseen kipsilevy.

   Leveys CD profiili - 60 mm, korkeus 27 mm. Vakiopituus valmistajat tarjoavat kahta kokoa: 3000 ja 4000 mm.

   Kaikki hyvä tasaisuus profiili, lukuun ottamatta yhtä asiaa: koska se ei voi tarjota perustan, joka kattaa kaareva tai kaareva pinta. Tämä ongelma, valmistajat ovat päättäneet hyvin yksinkertaisesti: otti tavallisen CD-operaattorin profiilin ja teki sen kihara lovien ja reikiä. Niin se osoittautui kaareva profiili, jonka mitat sama leveys ja korkeus kantajaa.

   Asennusmitoille kaareva profiili kipsilevy: leveys 62 mm, korkeus 27 mm ja pituus on 3 tai 4 metriä. Taivutus profiilin voi vain ja myös sen ulkopuolella. jolloin taivutussäde on oltava pienempi kuin 50 cm.

   Jotkut yritykset, kuten Knauf, tarjoavat valmiita taipunut kupera tai kovera kaareva profiilin suunniteltu kupoli muotoilu ja kaareva katto. Tämä on tavallista profiilin CD, valettu kasvi laitteita.

   Leimattua UW symbolit (opas), CW (kantaja tai terä). Verrattuna tasomaisen profiilit nämä elementit on suurempi leveys ja korkeus.

   Niiden pääasiallinen koko alue seuraavasti:

   • Pallo CW -50/50 mm, 75/50 mm ja 100/50 mm 125/50 mm 150/50 mm;
   • Guide UW - 50/40 mm, 75/40 mm, 100/40 mm, 125/40 mm 150/40.

   Vaihtelut pituus laakerin kannatin profiilia 2,6-4,0 metriä. Standardi pituus opas - 4000 mm. Muoto poikkileikkauksen osion profiilit eroavat merkittävästi tasosta. Ne pyörivät takaisin kaksi pitkittäisruoteita jäykkyyden lisäämiseksi seinän, ja teline tehdä H-muotoinen leikkaus-out kulkua varten kaapelin linjat.

   Arvioitu UW kipsilevy käytetään määrittelemään kiinnitystason osion ja asentaa, joissa profiilit. Ne asennetaan ympäri kehä seinien (seinät, lattia ja katto).

   Teline CW profiilia käytetään muodostamaan rungon. Hän usein asetettu välein 40 cm siten, että liitokset arkkia Kipsilevy putosi sen pinnalla.

   Toinen käyttää valtaa CW ja UW profiilit - sisäkaton valmistettu kipsilevy, jossa ruho suurin vaaditun korkean spatiaalisen zheskost. Tässä, niiden toiminnot ovat samat: luominen ohjaustasossa (UW) ja sitä tukeva rima (CW).

   Kuten olemme todenneet, ohjaava profiili kipsilevy on "base line", joka määrittää pinnan tasossa on vaippa. Se on kiinnitetty seiniin ja kattoon vaarnojen ja ruuveilla.

   Kokoamiseksi kokoonpanon ohjaus- ja laakeri profiilia käytetään kahdella tavalla:

   Viimeksi mainittu menetelmä toisiinsa profiilien nopeuttaa kokoonpano prosessi, poistaa manipulointi ruuvimeisseli. Mutta se ei ole yksi haitta: laatia tällainen yhteys (analoginen niitti) on vaikeaa, jos tarpeen.

   Kiinnittämiseksi tukiosasta seinään tai kattoon levyyn suoraan tai tappi (liukuva) suspensioita.

   Yhdisteille, joissa profiilit kohtisuorassa suunnassa käyttäen yhden tai duplex "rapu" - suorakulmainen leimattu levy.

   Hinnat metallin profiilin Kipsilevy vaihtelevat huomattavasti riippuen koosta ja metallin paksuus. Pohdimme ehdotuksia markkinoiden vakio-ominaisuuksia.

   Ohjainprofiilin UD (pituus 3 m, paksuus metalli 0,5 mm) voidaan ostaa 60-90 ruplaa. Pallo CD-profiilin samanpituiset ja paksuus 80-130 myydään ruplaa.

   Keskimääräiset hinnat seinälle ohjaava profiili UW (PI) 3-metrinen ovat seuraavat:

   • 50h40h0,4 mm - 60-70 ruplaa.;
   • 75h40h0,4 mm - 80-90 ruplaa.;
   • 100h40h04 mm - 90-110 ruplaa.;

   Profile 0,6 mm enemmän keskimäärin 25-30%.

   Arvioidut kustannukset telineeseen CW (SP) profiilin (3 m):

   • 50h50h0,4 mm - 80-90 ruplaa.;
   • 75h50h0,4 mm - 100-110 hieroa.;
   • 100h50h0,4 mm - 120-130 hankaa.

   Kommentit (0)

   Uutta sivustolla

   Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

   Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

   Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

   Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

   Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

   Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

   Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

   Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

   On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

   Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin