-televisiotaso pitkä moderni

Sijoittaminen kivi alla televisio (80 kuvat) - mahdollisuudet ja ratkaisut

Tumba - muodikas, kaunis ja nykyaikainen ratkaisu sijoittamisesta television. Tämän päivän televisiot voivat olla eri kokoa ja painoa. Siksi moderni kaappien alle TV on täytettävä kaikki vaatimukset helppo sijoittaa ja asentaa television tahansa muodossa. Tärkeintä tässä ei tehdä virheen valitessaan television jalustalle.

Perussäännöt valittaessa TV TV-

Jotta voitaisiin valita oikea kaappi pitää tarkkailla muutamia poimintoja:

 • TV Mitat;
 • Koko huone;
 • Tyyli sisustus;
 • Mahdollisuus sijoittaa tarvikkeet;
 • Taloudellisia mahdollisuuksia.

Mieti kunkin kohteen tarkemmin ..

Mitat television ja litteä

Tässä tapauksessa koko avainasemassa valittaessa television kaappien alle TV. Yleensä tähän mennessä lähes kaikki on taulu LCD-televisiot. Jos ne ovat pieniä lävistäjä, voit valita kaappiin suorakaiteen, neliön tai suorittaa mukautettuja kokoonpano. Jos kuitenkin iso tv lävistäjä, on parempi valita pitkä kaapin alla TV.

Koko huoneen myös vaikuttaa valintaan television kaapit. Pienessä huone näyttää ulos paikka iso tv on valtava ja massiivinen jalusta ja päinvastoin.

koska kaappi on sisustus, niin se pitäisi ehdottomasti sovi se täydellisesti ja kauniisti. Siksi se ei esteettisesti miellyttävä, ja älä katso kaunis puukotelossa massiivinen huoneessa, tehty tyyliin hi tach. Tässä tapauksessa on parempi käyttää kevyt ja ilmava materiaaleja, kuten lasi. Mutta klassinen, maalaismainen tai provencelaistyyliin puiset yöpöytä näyttää varsin sopiva ja kaunis.

Mahdollisuus sijoittaa tarvikkeet

Yleensä TV: n sijoittelu on olettanut ja sijainti eri konsolit, kaiuttimet, musiikkisoittimet, jne Siksi valinnassa kaappi, on syytä harkita asiaa ja selventää läsnäolo lisää hyllyt, telineet, markkinaraon ja aukot.

Lopuksi valittaessa ja ostaa mitään tarvetta harkita taloudellisia mahdollisuuksia. Jos raha sallii, niin tietenkin, voit valita erilaisia ​​kaappeja, tammi tai mahonki loppuun tien. Kuitenkin ainakin voit valita mukava ja jalusta on valmistettu lastulevystä, MDF, jne

Sisältävät mielikuvitus ja onnistutte!

Pitkät pöydät alla TV - täydellinen ratkaisu olohuoneeseen

Todella monipuolinen pala tahansa olohuoneessa voi olla pitkä TV pöytä. Siinä yhdistyvät onnistuneesti toiminnalliset ja esteettiset komponentti, ja taitava suunnittelu roolissa keskeinen tiloissa aiheesta.

Pelaa tilaa tv

Meidän mentaliteetti on, että televisio, pääsääntöisesti on tärkeä osa olohuoneessa. Useimmissa tapauksissa, tämä on kiinteä paneeli, joka on sijoitettu seinään tai huoneen keskellä, jalustalle. Hänen vieressään mukavassa nojatuolissa tai sohvalla sijoitetaan perheenjäsenten asiakkaat, ystävät ja katsella televisiota tai elokuvaa liittyy aktiivista mielipiteiden vaihtoa.

neuvosto: Tällä järjestelyllä viemä tila TV näyttää harmonisesti, ja läsnäolo osiot huonekalujen avulla voit tallentaa levyjä elokuvia, musiikkia ja muita kohteita, jotka on helppo aina käsillä.

Tällainen sisä- näytettä voidaan pitää optimaalista useista syistä:

 • original design ratkaisu;
 • luo visuaalisen illuusio tilan tilavuutta;
 • pitkä ja kapea kalusteet yhdistyvät täydellisesti litteä plasma-tv ja korkean kaiuttimien;
 • hyvin valittu tyylikäs sängyn suotuisasti täydentää yleistä näkymä olohuoneeseen;
 • täynnä tarvittavat asiat osastojen ja laatikot - näyte toiminnallisuutta.

Joka tapauksessa, osto tämän huonekalun merkittävästi parantaa ulkonäköä ja toimivuutta olohuoneessa.

Klassiset taulukot alla TV

Klassinen versio pitkät pöydät vähentää merkittävästi suorituskykyä tyyli kehyksen. Silti mitään kokenut suunnittelija varmasti kykenee tarjoamaan tusinaa tapoja luonnollisesti täydentää sisätilojen sali hyödyllisiä ja kauniita esineitä:

 • Käytä modulaarinen huonekalujen vaativat monimutkaista asennusta erityisiä osastoja äänentoistolaitteiden, ja myös asennettu päälle hyllyille;
 • laite pystysuoraan järjestetty variantti on tarkoituksenmukaista suorittaa kanssa, kun läsnä on kuuro tai läpinäkyvä ovet, niin osastoissa voi tallentaa kirjan tai astiat;
 • periaatteen soveltamisesta symmetria kova, kokenut suunnittelijat suositeltavaa käyttää tällaisia ​​taulukoita korvaa vanhan lipasto, laatikot henkilökuntaa.

On selvää, että vaikka nämä muutamat vinkit tarjoavat laajan ajattelemisen aihetta. Ja jos käännymme ammattilaisille, huonekalujen valmistajat, tässä tapauksessa luultavasti vielä enemmän mahdollisuuksia tehdä tilaa enintään esteettisiä ja toiminnallisia. Tahansa mittarilla tietokoneohjelma tarjoaa monia erilaisia ​​ratkaisuja, jotka valitsevat kaikkein paras ei ole vaikeaa.

Pitkät pöydät alle TV moderniin tyyliin

Lukuisia muunnelmia valmistus pitkiä kaapit nykypäivän tyylien voit valita objekteja takaseinän, tai ilman sitä.

Jos vaihtoehto on tuote lähes koko pituudeltaan seinän osana sisätilojen monimutkainen, on olemassa kaksi vaihtoehtoa kiinnitys paneelin:

 • TV voidaan asentaa suoraan seinään, on sijoitettu keskelle huonekalut kokonaisuus;
 • Toinen ehdotus liittyy varustamiseen kiinnike taulukoita, jolloin sinulla on mahdollisuus kääntää television, riippuen siitä, mikä sijaitsee paikkaan, josta voit katsoa sen.

neuvosto: Toisessa tapauksessa katseleminen on miellyttävää, ja ei tarvitse porata seinään, varsinkin jos se on konkreettinen.

Tahansa huonekaluliike tarjoaa valikoiman kymmeniä tai jopa enemmän esineitä, jotka ovat:

 • toinen väri, pituus, yhdistelmä laatikot, lisäyksityiskohtia sisä- tai kompleksi kahden tai kolmen komponentin erilaisia ​​konfiguraatiossa;
 • koriste-elementtejä, jotka edustavat sävyttää tai läpikuultavaa lasia, ne voidaan yhdistää erottuvan rakenne ja väri;
 • kuuro ovi, jossa on herkkä lanka ja lakka pinnoite.

Asiantuntijat uskovat, että ulkonäköä tiloja voidaan parantaa, miten tuote näyttäviä sisustus, sekä tiukempia versioita. Se kaikki riippuu tyyli esineitä, jotka muodostavat olohuoneen kalusteet ensemble ja niiden harmoninen suhde.

Missä tahansa näistä tapauksista, rooli kaappien on yhtä tärkeää kuin sohva tai vaatekaappi useista syistä:

 • johtuu siitä, että johdot voidaan kätkeä sisällä, tallennettu suurin esteettinen olohuone;
 • Rakenteelliset tiiviyttä voit poistaa suurimman seinän ja voittaa ulkoasun tasolla säilyttäen toimivuutta ja käytännöllisyyttä huonekalut;
 • suunnittelupäätös tekee tyylikkään ja ergonominen muotoilu, sisustus on varmasti tulee olemaan ei voida kutsua tylsä ​​ja banaali;
 • Nykyaikaiset materiaalit ja kestävä huonekalut auttaa lisäävät kestävyyttä ja luotettavuutta kotiympäristössä.

Siksi miljoonat ihmiset ovat valinneet tämän ratkaisun sisätilojen.

Eri tyylejä ja malleja tv jalustat

Huolimatta valtava määrä erilaisia ​​pitkiä TV pöytä, niissä kaikissa viitataan tietyn tyylin. Käytä jokainen niistä olisi perustuttava koko suunnitteluratkaisu olohuoneessa:

 • malli klassinen muotoilu ei pidä sekoittaa perinteiseen, tämä klassismi, olettaen täyttäminen puutavaran ja työtasot tummaa lasia, sopii täydellisesti modernin teknologian on suositeltavaa avohyllyt, ei liikaa koristeita ja ilmeikäs puurakenne;
 • tyyli barokki - veistos, applique, tai jopa enemmän omaperäisiä ratkaisuja, loisto tapaus ei ole este, tyytyväinen valkoinen TV väri, joka saa täydellinen yhdistelmä valkoista yhteiskunnan akryyli julkisivu, tämä tyyli on hyvä valoisa olohuone;

 • varten nykypäivä vaaditaan metalli ja lasi, ja puuta - ei ole paras, että voimme valita, mutta sama akryyli- ja puun puku yhtenäinen, mahdollisimman hyvin;
 • korkean teknologian ja tekno - paras mahdollisuus käyttöönoton sisä- ja monipuolisin plazmostenda konfiguraatio ripustimet, lipasto ja hyllyt, mutta tyyli- johdonmukaisuutta ja absoluuttinen neutraalisuuden.
 • Eri kokoisia ja mallisia modernin tv paneelit ovat kuitenkin lähes mallisuojilla neliöön. Yleensä tämä on melko suuri huonekalu huoneessa, joten se oli pitkä, kapea kaappi sopii tasaamiseksi yleinen käsitys huoneen. Mitä enemmän television, mitä kauemmin on suositeltavaa valita hänet lisäelementti.

  Kaikenlaisia ​​tuotteita voidaan jakaa seuraavasti:

  1. konsoliversiota - paikallaan, ja seinälle, se on hyvä kaikenlaisia ​​sisustus ja vapaa maa lattiaan antaa helppous ei vain kaapin, mutta koko seinän;
  2. ratkaisu takaseinät - mahdollistavat saman telineeseen tai ilman käyttöä tilaa laatikot ja osastojen.

  Myös malleja, mikä viittaa ratkaisuja esineet upotettu olemassa monimutkainen, sekä muutoksia pyörillä ja muiden laitteiden, jotka mahdollistavat mobiili muuttaa järjestely huonekaluja huoneessa. Joissakin tapauksissa tämä auttaa asentanut pollarit keskellä huonetta. Tässä tapauksessa ylempi osa oletetaan, jossa voidaan pyörittää TV.

  Paras vaihtoehto on mukautettu. Viime vuosina, Huonekaluhelat tuotantoa merkittävästi parantunut, läsnäolo tietokoneen suunnittelun ohjelmia täyttämään kaikkien asiakkaiden mielikuvitus ei ole vaikea tehtävä. Sama koskee materiaaleja, jotka ovat kestävämpiä, kevyt ja esteettisesti houkuttelevampia. Tällainen valinta olisi kalliimpi, mutta huone on henkilöitymä tyyliä ja valitus.

  Ei kommentteja, mutta voit kirjoittaa mielipiteensä tai esittää kysymyksen.

  TV pöytä moderniin tyyliin - pitkät Tv, keskeytettiin ja valkoinen valokuvia ja luettelo

  TV-teline moderniin tyyliin on yksinkertainen osto. On tärkeää ottaa huomioon, että tämän huonekalun on oltava kestävä, käytännöllinen ja ulkoa houkutteleva. Jalkakäytävän pitää olla täydellisesti yhdistetty pääosaan. Artikkelissa kerromme:

  • Mistä materiaaleista ne on valmistettu;
  • Kuinka valita oikea kaappi, jotta huoneen rakennussäännöt eivät loukkaisi;
  • Täydellisen sarjan ominaisuudet ja markkinatilanteessa TOP 10 modernin peukalon vaihtoehdot.

  TV seisoo moderniin tyyliin - mitä etsiä ostaessasi?

  Valtava määrä vaihtoehtoja, jotka voivat olla tv-teline moderniin tyyliin, valokuvat ja hinnat eri luetteloissa vahvistavat tämän. Mutta miten valita parhaat niistä? Muutama vinkki:

  • Määritä television koon ja paino. Jotkin mallit on suunniteltu tiettyihin kuormituksiin. Lue nämä tiedot ennen kaupankäyntiä;
  • Päätä tyylin seistä. Se on klassisen tai modernin tyylin päättävät vain sinä;
  • Valitse sopivin materiaali valmistettavaksi sisätilasta riippuen. Joissakin huoneissa puu ja muovi soveltuvat muille - lasille ja metallille.

  Miten valita oikea koko peukalot?

  Suojamaalin mitat riippuvat pääasiassa television mitoista. Ihannetapauksessa laite ei saa ylittää reunakiviä, muuten näytön reuna koskettaa kävelyä.

  Korkeus määräytyy sijaintisi perusteella television katselun aikana. Jos istutte nojatuoliin tai sohvaan, paras vaihtoehto on kulmakiven korkeus 500-600 mm. Jos haluat olla lattialla, valitse huonolaatuinen huonekalut (noin neljä sata millimetriä).

  Mittasuhteiden valitseminen, katso elektronisten laitteiden paikka: kaiuttimet, digisovittimen digisovittimet, DVD. Ne sijaitsevat TV: n alla olevissa alemmissa hyllyissä.

  Emme suosittele subwooferin asettamista jalustalle tai alle 30 cm siitä. Se luo ylimääräistä kohinaa kanavia katseltaessa, lopulta irrota kiinnityselementit.

  Missä televisio ja teline sijoitetaan?

  Ennen kuin asennat uuden kauniin kaapin televisioon, harkitse sarjan sääntöjä:

  • Mitä enemmän tv: n lävistäjä on, kauemmas etäisyys teistä on kaappi. Tästä syystä valtavat näytöt eivät sovi pienille huoneille (televisio, jonka lävistäjä on 920 millimetriä, paras vaihtoehto on kolmen tai viiden metrin välinen etäisyys).
  • Vältä altistumista auringonvalolle näytöllä.

 • Jätä televisiokotelon ja seinän väliin useita kymmeniä millimetrejä.
 • Jotta vältät värinsiirtymän vääristymisen nestekidenäytön ja plasmatelevision välillä näytön akselin ja näytön välillä, harkitse oikeaa kulmaa.
 • Standardi- ja televisiolähtöliitäntä, äänentoistolaitteiston tila ja johdon ulostulo, on suositeltavaa suunnitella korjausvaiheessa.
 • Valmistusmateriaalien kuva ja kuvaus

  Uuden tekniikan ansiosta oli mahdollista luoda todella ainutlaatuisia ja kauniita jalusta. Suosituimmat materiaalit ovat:

  Se on ominaista käytännöllisyys ja kestävyys. Puu pystyy pitämään lämpöä niin, että reunakivi pysyy aina miellyttävänä kosketukselle. Klassiset puumallit näyttävät kiinteältä ja jaloilta. Ne sopivat hyvin minkä tahansa tyyliin, myös moderniin ja klassikkoon.

  Sisusmateriaalin koristelu massiivipuusta suoritetaan millä tahansa tyylillä, alkaen minimalismista ja päättyy manuaaliseen veistämiseen ja tyylikkään sisustuksen.

  Jos puhutaan väreistä, on tavallista tarkastella jalustan valkoisen ja mustan sävyn ja maalaamattomien lajikkeiden alla. Puutteiden joukossa havaitsemme kosteuden imeytymisen. Kohonnut ilmakehän kosteus estää tällaisen kohteen.

  Lastulevystä valmistetut TV-telineet ovat tavanomaisia ​​tai laminoituja materiaaleja. Heillä on hyötyjä:

  • Erilaisia ​​sisustusvaihtoehtoja. Lastulevyä voidaan helposti maalata mihin tahansa haluamaasi väriin, joka soveltuu sisätiloihinne;
  • pitkä käyttöikä (vähintään kymmenen vuotta);
  • edullinen hinta verrattuna analogeihin.

  Tuotteet on luotu erilaisiin sisustuksiin, mukaan lukien korkean teknologian, klassiset, tekniset ja modernit. On myös tyyliltään universaaleja malleja. Kiintolevyn haitta on sen kyky imeä kosteutta, huomioi tämä hetki jalustan ollessa käytössä.

  MDF on kestävä materiaali, nykyaikaisen tv: n muotoilu perustuu sen luotettavuuteen. MDF: n kalusteet on suunniteltu pitkä käyttöikä. Kaapit kestävät raskaiden televisioiden painon.

  Jalustalajikkeita löytyy eri sisustusvaihtoehdoista, mukaan lukien huipputekniikka ja klassikot. Näistä ominaisuuksista huomaamme erilaisia ​​väriratkaisuja, alkuperäistä sisustusta, monitoiminnallisuutta ja kompakteja mittoja. Haittojen joukossa on MDF-kabinetin taipumus imeä kosteutta.

  Tyylikäs TV-kaappi PVC-televisioon sopivaksi huipputeknologiaan ja modernismiin. Muovi on maalattu missä tahansa varjossa, se on helppo kiinnittää epätyypilliseen muotoon. Usein tällaisissa kaappeissa on osastoja eri pelaajille.

  Muovin etu on pieni massa, i.e. tuote voidaan helposti siirtää toiseen huoneeseen. PVC: stä valmistetut reunakivet on usein varustettu taajuuskorjaimella ja taustavalolla. Kun katsot elokuvaa tai kuuntelet musiikkia, hehkuvat raidat luovat hyvän taustan. PVC: n haittoihin kuuluu alhainen kimmomoduuli, joka johtaa muodonmuutokseen suurilla kuormituksilla ja lämpötilan vaihteluilla.

  Nykyään lasi-tv-telineiden suuri kysyntä on moderni tyyli pitkällä seinällä (katso kuvagalleria artikkelin lopussa). Ne ovat erinomaisia ​​huoneistoissa uudella tyylillä. Rakennukset ovat ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin tavallinen kahvipöytä, joka on varustettu hyllyillä laitteisiin ja muihin tarvikkeisiin. Erikoispäällyste kalvon muodossa antaa lasille ehdottomasti sävyä.

  Valmistajat käyttävät karkaistua lasia, jonka paksuus on noin 15 millimetriä.

  Merkittäviä etuja vahvuus, ja reunojen kiillotuksen ansiosta sulkemisen ja haketuksen mahdollisuus ei ole sallittua. Haittojen joukossa on huomattava, että lasipinta on aina viileä kosketusnäyttöön, ja jokainen vahingossa tapahtuva kosketus, varsinkin kun huone on kylmä, tuo epämiellyttäviä tuntemuksia. Toinen lasin painava haitta on hoidon tarve. Se näyttää kirjaimellisesti kaiken - sormenjäljet, pöly. Pyyhi pinta usein.

  Jotta tulipalon todennäköisyys ei kuulu sisäänrakennetun laitteen toiminnassa, tuotteilla on oltava seuraavat osat:

  • Ilmanvaihtoaukot kuumennettujen ilmamassojen poistamiseksi.
  • Erikoisreiät ja urat kaapeleille. Edullinen huonekalu ei välttämättä ole. Tämän seurauksena tällaisten tuotteiden paloturvallisuus on vähäistä.

  Tutustu materiaalin paloturvallisuusluokkaan, josta jalustasi on tehty

  TV-teline on valmistettava materiaalista, joka ei aiheuta myrkyllisiä komponentteja korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta. Edulliset tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka aiheuttavat myrkyllisiä höyryjä ja merkityksettömän lämmityksen.

  Siinä on eri muotoisia jalkoja: suorakulmainen, pyöreä, abstrakti, pyöristetyt tai terävät päät, monikulmio. Valinta on täysin yhdistetty ulkoasuun ja sisustukseen.

  Jos huonekaluille on ominaista sileys linjat, lopeta valinta soikea curbstones. Jos suunnitelmissasi on TV: n asettaminen nurkkaan, osta kulmaosasto.

  TV seisoo pitkä moderni ja niiden ominaisuudet

  Nykyaikainen televisio näyttää tasaisen muodon nelikulmalta, jolla on merkittävä massa. Innovatiivisten TV-mallien mukaan jalustat ovat myös muuttuneet. Pieni syvyys ja vaikuttava pituus tuli melkein niiden pääpiirteeksi.

  Pitkä valokeila televisioon huipputekniikalla

  Useimmissa tapauksissa on tyypillistä lattialevyt televisioon, jossa on pitkä moderni konsolin toteutus. Jälkimmäistä pidetään suunnittelumallin tehokkaana vastaanottana, visuaalisesti laajentamalla tilaa. Pitkän muotoinen syvyyden tapauksessa auttaa osastojen asettamisessa laatikoihin ja oviin, eikä synny raskauden tunne.

  Corner yöpöytä TV: lle - kuva ja kuvaus

  Televisiolaitteiden asentaminen kulmaan on pakko päätös. On optimaalista pohtia, mitä näytöllä tapahtuu, jos katsot sitä suoraan ilman kallistamista. Jos katsot elokuvia televisiossa nurkassa, nojatuolia tai sohva sijoitetaan näytön suuntaan, i. E. Diagonally toisessa huoneessa nurkassa tai lähellä keskustaa.

  Plasman tai LCD-TV: n mittoja suositellaan noin 800x550 millimetriä. Siksi kulma-jalustan kansi ei saa olla pienempi kuin yhdeksänsataa millimetriä diagonaalisesti. leveys valitse pieni - noin 350-450 millimetriä.

  Jalustan korkeus on 450-850 millimetriä. Tässä ei ole selkeitä suosituksia. On loogista keskittyä istuimen sohvan ja sohvapöydän korkeuteen. keskus- korkeus lattiasta 550-600 millimetriä.

  Etäisyys televisioruudusta vähintään kolmen metrin katseluun. Siksi kulma-jalustat ovat erinomainen vaihtoehto huoneisiin, joiden leveys on noin 2-2,5 metriä.

  Suspensoitu teline TV: lle (saranoitu)

  Jos huoneesi alue on pieni, paras vaihtoehto on ripustettu TV-teline. Siinä on useita etuja, toisin kuin muut samantyyppiset kalusteet. Ne on valmistettu muovista, metallista tai lasista. Puusta valmistetut ripustetut yöpöydät ovat yleisempiä.

  Muoviset ja metalliset jalustat - paras vaihtoehto keittiölle tai olohuoneelle.

  Ne eroavat käytännöllisyydestä ja luotettavuudesta, sopivat täydellisesti huoneen yleiseen suunnitteluun. Usein niitä valmistetaan hyllyjen muodossa.

  Korkealaatuinen televisio, joka on luotu moderniin tyyliin, tehdään useimmiten puusta. Usein on lajikkeita, joissa on elementtejä lasista tai nahan koristelusta. Ennen korkean kaapin ostamista määritä TV: n mitat ja huoneen ominaisuudet, joissa kalusteet sijaitsevat.

  Rakenteen korkeus lattiasta on 550-650 millimetriä. Näyttö on suuri, koska television katselu matalasta sohvasta on epämukavaa. Tällaisille reunakiveille ei valita pitkä pituus (noin 600-1000 millimetriä), muuten ne ovat yhtä hankalia kuin kaappi. Tämän seurauksena sisätilaan tällainen asia näyttää neutraalilta, joka muistuttaa neliön tai suorakulmion.

  Moniin televisioihin suunniteltu lasi- tai mustaa muovia, kalusteen valmistajat sopeutua siihen. Markkinoilla löydät erilaisia ​​väriyhdistelmiä peukalot.

  On mahdollista, että haluatte tehdä tuotteesta kirkas, niin että se erottui taustaa vasten koristelu huoneeseen. Tämä vaihtoehto sopii faneille rohkeita päätöksiä suunnittelussa. Moderni -televisiotaso maalattu tahansa väri, mutta on toivottavaa, että tällainen sävy oli jo läsnä huoneessa. Muuten niin suuri huonekalu säilyttämiseksi tarvittavan istuimeen tai matto on samanlainen sävy. Tämä aiheuttaa oversaturation värejä sisustus.

  Kaappi tyyliin Provencen valkoinen

  Sillä moderni sisustus paras vaihtoehto - antiikki valkoinen lipaston provansovoy tyyliin.

  Kuvia ja hintoja 10 nykyiset mallit

  TV kaapit ovat tärkeä osa jokaisen sisustus, kuten päivämäärä. Teolliset muotoilijat pystyvät tyylitellä niille moderni. Fanit luovia ideoita tarjoavat erilaisia ​​ratkaisuja, mutta voit vapaasti valita sopiva vaihtoehto. Tarjoamme kymmenen lajikkeita modernin TV-teline. Kuvia ja hintoja alla olevassa taulukossa:

  20 kuvia parhaista vaihtoehdoista pitkään!

  Jaa sosiaalisissa verkoissa:

  Uusia artikkeleita:

  Energiaa säästävät seinän kvartsikuumentimet Home - arvosteluja, lajike, toimintaperiaate ja kuinka valita

 • Paikallaan grilli tehty tiilistä omin käsin: piirustuksia ja valokuvia todistamaan, askel askeleelta ohjeet, hyvät ja huonot puolet

 • Rakentaa pergola minibrusa: askel askeleelta opas

 • Katos polykarbonaatti allas - luokittelu ja neuvoja asennuksesta

 • Mitat autokatos ja niiden hinnoista

  Siirrä materiaalia jaTIENAA

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin