teleskooppinen teline

Mitkä ovat Räkit teleskooppi muotti?

Käyttämällä teknologian monoliittinen rakenne tekee mahdolliseksi saada kaikki ääriviivat ja paksuus lattiat, luopua nosturi nostaa raskaita laattoja. Säästöjä tekniikka on erityisen tärkeää rakentamisen yksittäisten talojen omin käsin.

Kuten tukijärjestelmä on laajalti käytetty muotti teleskooppi pystytuet, joka on runko puupohjaisten, asennetaan metalli tukee tunkilla tyyppi. Top pinottu arkkia laminoitu vaneri palvelee kerroksessa juotosaineen ja sulkee laitteen ja teknologian alalla aukkoja. Muotti tyyppiä tarkoitettu työskentelevät vaakatasossa korkeus 5 m, jolloin paksuus betonikerroksen jopa 400 mm.

Rakenne metalli tukielementit

Eri valmistajien eri yksittäisiä osia, mutta mitään Räkit teleskooppi muotti koostuu kahdesta putkesta. Ensimmäinen - on suurempi halkaisija, on pohja-tuki pad, vastakkaiseen päähän on hitsattu tai yllään sisäke (kiristin) kierteitettyjen kiinnittimien ja lähtö. Sisäänvedettävä putki koko pituudeltaan samalla etäisyydellä toisistaan ​​reikien (vaihe - 110-175 mm), jonka toinen pää on myös varustettu alustan, jolle rakentaa muotti palkin. Ennen kokoamista tuen on ruuvattu kierteitettyyn kiinnitysmutterin tai erityinen kytkin, työnnetään sitten yläosaan. Putki on kiinnitetty tiettyyn haluttuun korkeuteen tanko tai lävistänyt kiinnitysreikiin ja lähtö, on tuettu mutteri tai holkki. Jos täydellinen teline eikä jalustaa univilki, se on ostettava erikseen.

Kierteet teleskooppinen lisääminen Muotti levitetään valssaamalla metallin, joille plastinen muodonmuutos, tiivistetään ja tulee kestävämpi. Tuki mutteri on luotu valuraudasta, joka johtuu suuresta plastiset ominaisuudet käytetään tekemään osat ohuet seinät, jotka toimivat iskukuormituksia. Joissakin malleissa turvavyön suojattava saastumiselta erityistä suolet, jolloin teleskooppi telineet ovat saatavilla avoimen tai suljetun säiettä. Nitroemalyu pinta maalattu tai jauhelakkojen. Jotkut valmistajat, lisäämiseksi korroosionkeston metallikotelon ja ulottuu eliniän, tuottaa sinkitty:

Sisäänvedettävä teleskooppinen muottipalkki, joka koostuu kahdesta osasta, on minimi ja maksimi pituus. Kuormitettavuutta määritelty teknisessä spesifikaatiossa kaksi numeroa, sitä suurempi makaa yläosan, alempi paino, joka pystyy kestämään suunnitteluun. Alkua välipohjat 20-30 cm, korkeus ei ole suurempi kuin 3 m, käyttäen standardi telineeseen pituus 3,1-4,2 m, joka on valmistettu putkesta 60 mm halkaisijaltaan, seinämän 2 mm. Yläosa 48 eri valmistajilta tai 51 mm, metallin paksuus on yleensä 2,5.

Työhön klo korkeus 3-4 m, tai Lattioiden 30-40 cm käytetään vahvistettu tukea. Telineet pituus 3,9 m, alempi ja ylempi osa, joka - putken, jonka halkaisija on 76 mm ja 60 mm, vastaavasti (seinä 3 mm) kestää kuormituksen yli 4000 kg. Paino yksi (vakio koko) on enintään 20 kg, jonka avulla se voidaan asentaa ilman erikoislaitteita, voimat yhden tai kaksi henkilöä. Soveltamisala ei rajoitu tukemiseen suljin kerrosta, se on yleinen tukea, jota voidaan myös käyttää missä tahansa vaiheessa rakentamisen aikana tai korjaus rakentaminen:

 • alustan vastaanottamiseksi lastin korkeudella;
 • tukirakenne purku- vaakasuoraan järjestetty rakenne osia.

Asennus Laudoitus

Valmistettiin työmaalla sijoitettu jalustan, ne varmistetaan vakaa asento säädettävissä nivellaakereiden. Rakenne profiloitu teräsputken koko 20h20h1,5 mm, ei ainoastaan ​​pitää telineen pystysuorassa asennossa, mutta myös hoitaa osan kuorman. Puristin nostetaan jopa vika, ja kun asennus on teleskooppinen säädettävissä sauvan varten suljin jalustan tuotettu lasketaan ja korjaa tukea. Lavalla alkuun putki sijoitetaan univilka, jonka jälkeen osa ulottuu halutulle korkeudelle ja lukittu sangan. Asennus Järjestelmän tässä järjestyksessä:

 • asentamista pituussuunnassa, sitten poikittaiset palkit;
 • ohjata vaakatasossa;
 • kohdistus muottiosuudelle avulla korkeuden säätö telineet viittaus mutteri;
 • lattia vaneria.

Valu laatan paksuus on enintään 30 cm telineet asennetaan yleensä etäisyydellä enintään 150 toisistaan. On kuitenkin mahdotonta antaa tarkkoja suosituksia ilman perusteellista tutkimusta rakennushankkeen. Lisäksi liuoksen paino, varusteet, laitteet, joita tarvitaan betonin, työntekijöiden ja muotti järjestelmä itsessään, on välttämätöntä ottaa huomioon korkeus, joka on rakennettu lattialle kansilla. Monet yritykset tarjoavat potentiaalisille asiakkaille ilmainen tili. Sekaannuksen välttämiseksi on suotavaa ottaa yhteyttä asiantuntijoita valita oikea teleskooppi tukea, pelkän lukumäärän lisäksi myös koko.

Tämä tarve tietää kaikki, säästää!

Telineet on valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä ja on suunniteltu useita käyttöä. Tarvittaessa itse ostaa tuotetta käytetään sekä - ottamaan sen pois (katso taulukko.). Hinta riippuu pituudesta, halkaisija ja seinän paksuus, laatu pintakäsittely (maalaus galvanoitu kallis). Lisäksi tärkeänä ja valmistajalle. Esimerkiksi Doka on tuki (Itävalta) tai PERI (Saksa) kokonaan galvanoitu, hinta on 3700 ruplaa (3,1-4,2 m), ja ostaa joustintuet Gamma kotimaista valmistusta voi olla useita kertoja halvempaa.

Hintoja muotti osien päällekkäisiä:

Tärinälaitteet Condor - tilaa säästävä asennus, pääasiallinen tarkoitus on saada rakennusmateriaaleja. As.

Luoda wireframes sileät seinät ja perustukset monoliitti talojen tarvitsevat muotti. Yhä tärkeämpi osa.

Kasvava kysyntä, koska sen eduista shlakobloka - tekniset ominaisuudet, yksinkertainen valmistusprosessi, kohtuuhintaan. Hän.

Edessä teleskooppi: ominaisuudet ja käyttötarkoitukset

Vastaanotto on teleskooppinen tärkein tuki ja laudoituksen elementtiä käytetään rakentamisessa monoliittisen teräsbetonia laatat. Työt voidaan tuottaa laaja lämpötila-alue ja korkeus 4,5 m. Laite on tarkoitettu betonisen eri kerrokset, kuten vino, suora, täydennettynä pääkaupungeissa ja teräsbetonia palkit. Useimmiten teline teleskooppi käytetään rakentamisessa asuinrakennusten.

Yhteyskehyksen taitettava kolmijalka mahdollistaa järjestelmän asennus ja laittaa pystyasennossa. Pakkaamiseen puun ja palkit, eri univilki. Kaikki nämä komponentit tarjoavat elementtejä turvallisuuden rakentamisessa ja yksinkertaistaa työtä.

Räkit teleskooppi: Tekniset

Nämä tukevat muottielementtien sallia erilaisia ​​päällekkäisiä, esimerkiksi pyöreitä, ja suorakulmainen uloke. Tässä tapauksessa ei tarvita erityisiä yksiköitä, koska kaikki työ tehdään käyttäen standardia joukko komponentteja. Rakennettu päällekkäisyys voi olla korkeus 5 metriä, mutta on suositeltavaa, ettei se ylitä parametrin 4-4,5 metriä.

On huomattava, perusominaisuuksien hallussa Etu teleskooppi:

 • Tuotetaan lanka kiristin laatu materiaalin plastisen muodonmuutoksen menetelmä. Tämä tekniikka estää lujuuden menetys, joka on tyypillinen kierteitettyjen säiettä. Tämän seurauksena, lisää toiminta-ajan kiristimen.
 • Teline on kustannustehokas, varsinkin kun asuntorakentaminen.
 • Läsnä anti-korroosio pinnoite.
 • Asennus muotoilu haluttuun korkeuteen avulla yksinkertainen ja kätevä säätö.
 • Kevyt tuen, joka riippuu rakenteen korkeus. Esimerkiksi laite, jonka korkeus on 3,1 m painaa noin 11 kg, ja korkeus 4,5 m massa saavuttaa 15 kg.

Nykyään yhä enemmän rakennetaan monoliittinen rakennusten korkeat katot yli 4,5 metriä. Tässä yhteydessä on tarpeen laadukkaita laitteita luoda muotteihin. Vaihtoehtoisesti runko suljinjärjestelmä käytetty, rakenne, joka koostuu luettelon liittyviä kohteita.

Edessä teleskooppi voi olla eri korkeudelle, joka vaihtelee siirtämällä sisäputki, jota on täydennetty kiinnittäminen avaamalla lukko. Saavuttaa tarvittava taso on mahdollista, koska liikkeen ulkoisen kierteellä. Design on antanut mahdollisuuden tasaisesti jakaa kuormaa syyksi.

Komponentit telineet käsittävät seuraavat osat:

 • solmu generaattori tarpeen tiheä kiinnittämiseksi vaaka- ja pystyosien;
 • vaakasuora osat, tuet ja poikkipalkkien tarjotaan yhteys pääosien rakennetta;
 • pystyosien: liittimet ja seisoo, jotka muodostavat muotin pöydän kuormitus.

Yhteyden kautta kaikkien osien ei ole todennäköistä ylimääräisen kuormituksen yksittäisten elementtien paino jakautuu tasaisesti koko laitteen. Tämä takaa luotettavuuden ja korkean pistekuormituksen kestävyys.

Jättämän kokoonpano on muodostettu siten, että kuorman kanssa olennaisesti ylittää asetetun muuttavat muotoaan, joissa rakentamisen yksityiskohtia, ja todennäköisyys, että järjestelmä ei vähenee huomattavasti. Tällä on mahdollista estää vyöryläpilyöntiä muotti, jossa yksi vedetty tuhosi osia viereisen kautta havaitseminen ja toipuminen vaurioituneen sivuston. Tässä tapauksessa, teleskooppinen teline laatan muotti voidaan nopeasti sovittaa olemassa oleviin käyttöolosuhteisiin.

Mukavuus ja helppous kokoonpano saavutti ansiosta seuraavat ominaisuudet:

 • käytetään suuria osia;
 • Nopea kiinnitys kiila kokoonpano;
 • pieni määrä osia.

Pitkä käyttöikä, stressinsietokykyä, nopea ja helppo asentaa, suhteellisen alhaiset kustannukset rakentaminen voi vähentää kustannuksia ja nopeuttaa betonointityön.

Teleskooppinen tuen varten suljin laite

Rakennusten rakenteet käyttävät monoliittinen rakenne tekniikkaa - yksi yleisimmistä tavoista luoda nykyaikainen, vahva ja kestävä rakennuksia. Yksi tärkeimmistä komponenteista tämän muotti on se, että on mahdollista tuottaa erilaisia ​​rakenteellisia elementtejä, perustuksesta päällekkäisyydestä. Sen laatu ja luotettavuus riippuu monista komponenteista, joista erityinen paikka annetaan kannatinsarja on muotti.

Mitä se on, mikä on

Tämä tuki-nostorakenteeseen jacking tyyppi on valmistettu teräsputkista ja se on varustettu lisäelementtejä säätämiseksi ja kiinnittämiseksi. Teleskooppinen kannattimen Laite on tarkoitettu muotin laatat, joiden paksuus on enintään 400 mm korkea ja 4,5 m, joka kykenee kestämään kuormitus 1-4 tonnia, jonka avulla ne voivat tehdä tarvittavat paksuus ja eri muotoja (suora, kalteva, pääomiltaan ja niin edelleen). Sen pääkohdat ovat:

1. vastaanotto, joka koostuu:

 • Alempi putkimainen tuki (opas), joka on putki, jonka seinämän paksuus on 2 mm, ja halkaisija on 54-60 mm. Alempi osa hänen oikeuden hitsattu laippa 120x120 mm, ja ylhäältä - pään kierre, joka suorittaa toiminnon kiristimen.
 • Ylempi tuet (teleskooppinen insertti), joka on putken seinämän paksuus on 2,5 mm ja halkaisija 48-51 mm. Etäisyydellä 110-125 mm: n päässä toisistaan ​​porattuihin reikiin siinä kiinnittämiseksi kannattimeen (korvakorut). Yläosa on hitsattu laippaan saman kokoinen kuin alempi laakeri.
 • Korva-lukko palvelevat ylempi tulppa paikoilleen.
 • Pähkinät tuki, joka liikkuu pitkin lanka-kiristin vaaditulla etäisyydellä ja joka toimii pysäyttimenä tuen päältä.

2. Univilka (tukee haarukkapään) - muodostuu metallilevyn pituus 325, leveys 214, paksuus 5 mm ja hitsata säätöputkissa 4 (sarvet) neliö 134 mm. Asennettu ylätukirakenteeseen, on tarkoitettu kiinnittämistä varten vaaka-I-palkki muotti.

3. Jalustan (trenozhny nousuputken helma) - on valmistettu taivutetusta metalliputkia 3 on viitearvot, jonka avulla teline paljastaa tarkasti vaakasuorassa ja pystysuorassa tasossa, ja lisää sen vastustuskykyä dynaamisia kuormia, jotka aiheutuvat ruokinnan aikana ja kaatamalla betonia.

Laji ominaisuudet ja soveltaminen

Tukea pitkin pituutta ovat saatavissa 4 standardi kokoa:

Riippuen lankatyypistä kiristin teleskooppi telineet ovat:

1. Standard avoin kierre (STO) - lanka kiristin ei leikata ja rullattu, se ei tee metalli on ohuempi, ja päinvastainen - vahvistaa sitä. Tämä tekniikka estää lujuuden heikentyminen, merkittävästi pidentää tuotteen.

2. standardissa suljetun kierteen (STZ) - kiristimen sulkee erityinen holkki, joka suojaa sitä lialta, mikä lisää tuotteen liikevaihdon lähes 1,5 kertaa.

3. Vahvistettu avoin kierre (SRT TOR) - on valmistettu putkien seinät on suurempi paksuus (3 mm). Niillä on suuri kantavuus. Muotti teleskooppinen tuet Tämän tyyppisiä käytetään tiloissa, joissa suunnittelu paksuus betoni kerros on enemmän kuin 300 mm.

Luonteesta riippuen käsittelyn pinnan ero suunnittelu värjätty ja galvanoitu. Viimeaikaiset kestävät pidempään johtuu lisääntyneestä kulutuskestävyys.

Tärkeimmät tekniset parametrit on kuvattu laji:

Ennen kuin aloitat asentamaan tukielinten olisi tunnettava joitakin suosituksia, jotka auttavat välttämään virheitä, jotka vaikuttavat lopulliseen laatuun. Laudoitus päällekkäin alle 30 cm: n paksuinen suositeltava telineeseen SRT tai FCZ ja järjestää niitä välein korkeintaan 150 cm.

Kiinnitysrakenteen valu laattaa korkealla (300-450 cm) ja paksuus 30-40 cm tulisi suorittaa käyttäen liittimiin tai FCZ SRT päälle, välimatkan enintään 100 cm välein.

Tämä tarve tietää kaikki, säästää!

Asentaminen teleskooppi säädettävät telineet Muotit tehdään omin käsin on varsin yksinkertainen:

 1. Laittaa jalustaan ​​säädetään epätasaisuudet rakennustyömaalla, varmistaa vakaa asento kokoonpanon.
 2. Nosto puristin lukita kolmijalka jalusta on asetettu ja kiinnitetty siihen.
 3. Korvakoruja ja pähkinät lukita haluttuun korkeuteen on asetettu.
 4. Ylemmässä osa tuesta liitteenä univilka. Suunnittelu on käyttövalmis.

Hinta joustintuet riippuu ja pituus. Keskimäärin Moskovaan se on:

Kustannus-liitäntään tuki riippuu paitsi näitä parametrejä, mutta myös valmistajalle. Esimerkiksi PERI yhtiön tuotteet maksavat keskimäärin 700-1900 ruplaa / kpl, Doc tuotteet maksavat suunnilleen saman verran, ja ostaa teleskooppi telineeseen Gamma voi olla vähemmän rahaa -. Vuodesta 640-1300 ruplaa / kpl.

On huomattava, että mainitut hinnat koskevat vain tukee-liittimiin. Ylimääräisiä elementtejä on maksettava erikseen. UPnP on keskimäärin 90-140 ruplaa / kpl ja kolmijalka -. 280-360 ruplaa / kpl.

Harvat olisi halvempaa Etu b / teleskooppi 450-850 ruplaa / kpl.

Lisäksi on mahdollista toteuttaa tarvittavat välineet tilapäiseen käyttöön. Sitä tarjotaan täydellinen varuste, sekä niiden yksittäisten komponenttien markkinoilla. Esimerkiksi paikanvuokraa teleskooppi Pohjien laudoitus vuokrataan hinnasta 85-250 ruplaa / kpl. 1 kuukausi. Kuitenkin, kun sen on maksettava pantti 300-450 ruplaa.

Aiemmin voiteluaineena betonimuotteihin säätiöt ja muut.

Voimakas rakentaminen asuin tai kodinhoitohuone on monimutkainen prosessi.

Rakentaminen asuinrakennuksen on pitkä prosessi, joka vaatii huomattavia käteistä.

IG "avila järjestelmä", Moskova, 1st Brick Lane 2, huone 33B