Teippi kylpyhuoneeseen

Teippi kylpyhuoneeseen

Esitelty markettien tai verkkokaupoista tarrakalvo kylpyhuoneeseen on monipuolinen malleja, kuvioita ja värejä. Alhainen hinta ja ihmisarvoisen ansiosta voit valita ratkaisun, joka sopii makuun ja avulla, jonka avulla voit täysin muuttaa huoneen.

Tärkein etu materiaalin - sen saatavuus. Alhaisin kustannuksin, ja tarpeeksi nopeasti, voit päivittää seinät, huonekalut, käyttäytyminen kaavoitus ja tiivistä viestintää. Joissakin tapauksissa, kylpyhuone liittämällä tarrakalvo selviää aikaa seuraavan perinpohjaisesti.

Kaukana ovat ne ajat, jolloin materiaali on esitetty lähes ainoa väritys "marmoria" useissa sävyjä. Nykyään valmistajat tarjoavat valtava määrä ratkaisuja, jotka voivat tyydyttää maku vaativimmankin asiakkaan.

Ominaisuudet itseliimautuvan kalvon

Kuten minkä tahansa rakennusmateriaali, joka perustuu liimakalvo on omat ominaispiirteensä. Mutta tärkeintä on alhainen hinta, jonka avulla omistajat asuntoja ja taloja edullisia korjata kylpyhuoneessa.

Tärkeimmät edut materiaali voi sisältää:

 • Saatavuus. Elokuva on myyty kaikissa rautakauppaa ja supermarketeissa. Hintaluokan - alhainen, mikä mahdollistaa tehdä korjauksia, vaikka rajallinen budjetti.
 • Valtava valikoima. Voit ostaa kaikenlaista materiaalia kuvia ja värejä, mukaan lukien mahdollisuus elokuvan Photowall.
 • Vedenkestävä. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista viimeistelyyn kylpyhuoneeseen. Sillä on erityinen merkitys huonekaluihin, suojaava laatikot puusta ja MDF.

Toinen merkittävä piirre - helppokäyttöinen ja puhdistaa.

Teippi kylpyhuoneeseen ei kestä kauan toiminnassa, tästä syystä sitä käytetään tilapäisenä, vaan esteettinen vaihtoehto. Kahden tai kolmen vuoden aikana se alkaa "ramp up" piirustus, rikki tiivistysreuna. Seinillä materiaalin pysyy pidempään, mutta ruuhkaa alueilla heikkenee nopeasti.

Tämä ominaisuus on vedenkestävä, näet toisella puolella - elokuva kattaa ilman pääsyn pohjaan, puu ei enää tällaisissa tapauksissa "hengittää". Mutta on toinen väite - niillä alueilla, joilla on huonekalut julkisivut puusta, älä käytä elokuva.

Joissakin tapauksissa, varsinainen käyttö tarrakalvo

Varsinkin rajallinen budjetti korjaukseen kysymys - onko mahdollista liimata teippiä kylpyhuoneessa. Eikö että hän välittömästi menettää muodossa tai vaikutuksen alaisena kosteuden jäljessä seiniä tai muita pintoja?

Voimme vakuuttaa teille - ei toimi. Liima pohjalta eikä tiukasti tarttua emäksen kanssa, erityisesti korkea tarttuvuus.

Voit liittää yli elokuvan kaikki seinät, tai yksi niistä. Erityisesti tehokkaasti näyttää fotopolotno. Käyttämällä tätä ratkaisua voidaan muuttaa täysin sisätilan koko kylpyhuone. Jos hyvin valittu ja lattialaatat jäljitellen marmoria, koko huone saa aivan eri ulkoasua.

Voit käyttää elokuvan ja koristelussa. Yleensä tällaisissa tapauksissa valita hahmo, fragmentteja, jotka voidaan leikata ja liimata päälle monochromatic keraaminen laatta. Yleensä hyvä vaihtoehto luoda vaikutus uutuuden ja mieliala.

Myös, käyttäen liimakalvoa voidaan aksenttien tietyille alueille. Esimerkiksi noin pesuallas ja tilaa pyyhkeet ja kylpytakit. Voit liittää yli hyllyt pieniä asioita.

Usein käytetty materiaali koristeluun suojalaatikoissa jotka kattavat terveyttä johtoja. Tällöin on järkevää kiinnittää huomiota tähän kohtaan - jos iho on valmistettu kipsilevy, sen pinnalla on ohut kerros rappaus.

Alkuun mennessä työn tarpeen valmistella terävä veitsi, rakennus- hiustenkuivaaja, pehmeät lastalla tai kumilastalla, hallitsija, lyijykynällä. Ilman rakennuksen voi käyttää kodin kuivain, mutta suuritehoinen.

Leikkaaminen säännöt tai kuinka paljon elokuva on ostettava

Lasketaan määrä materiaalia ovat samat kuin liitettäessä taustakuvaksi. Ensimmäinen, sinun täytyy laskea tarvittavan määrän liuskoja, ja kehä mitataan "vsploshnuyu" eli ilman ikkunoita ja ovia.

Jokaisella levyllä on lisättävä vähennyksen 10-15 senttimetriä tapauksessa epäsäännöllisyyksiä seinät. Valitessaan kalvon geometrinen kuvio on lisätty bändi 35-40 senttimetriä. Sitten pitäisi laskea, kuinka monta kappaletta saadaan samasta rullan ja määrittää rullien lukumäärä jo. Elokuva on ostettu reilusti, koska se on erittäin helposti vahingoittaa.

Leikkaus suoritetaan väärällä puolella, jossa on rako sopiva kuvio - etupuolella.

Miten liittää kylvyn itseliimautuvia elokuva

Saada täydellinen tulos työtason tulisi huolellisesti valmisteltu liimaamalla kalvo. Ehdoton edellytys - puute pienimmätkin roskia, pölyä ja pieniä ulokkeita. Kukin näistä tekijöistä yksin pystyy vähentämään liittäminen "out".

Seinien rapattu, tasoitetaan ja saatetaan mennä päälle. Yleensä käytetään tähän tarkoitukseen akryyleille ottaa hyvä tarttuvuus. Värjäyksen jälkeen testattiin kovalla pinnalla kinnas, harjalla tai pala pressu kankaalla poistaa muodostuneet kokkareet.

Metalli, lasi ja muovi pinnat on poistettu rasva, ja myös poistaa ne pölyhiukkaset.

Tärkeää. Huomaa, että elokuva hyvin nopeasti ymmärtäneet, ja joissakin tapauksissa se on mahdotonta korjata. Myös, jos suuri pala poista suojaava kerros, kalvo voi tarttua toisiinsa. On jo hemmoteltu kappale olisi heitetty ulos varmasti.

Elokuva alkaa pysyä päälle merkityn linjan huolellisesti. Ensin poistetaan pieni pala suojakerroksen ja puristetaan reunaa vasten. Sitten johtaa pala varovasti alas vapauttaen asteittain liimakerros ja sitten tasoittamalla kangas kädenliikkeillä keskustasta reunaan. Tätä tarkoitusta varten, käytä pehmeää lastalla tai huopa vetolastan. Liimauksen jälkeen alareuna leikataan terävällä veitsellä alapäässä.

Tärkeää. Kun käytät kalvoja, älä käytä saksia, rakennuksen tai toimistossa veitsellä.

Tuloksena ilmakuplat kevyesti puhdistaa kevyesti reunaan, ja jos se epäonnistuu, turvonnut tarkkuudella huolellisesti lävistetään neulalla ja purista ilma, minkä jälkeen tasoitus.

Käsiteltäessä kupera paikkaa ja kulmat kiertymä esimerkiksi oven kylpyhuone ja wc, osoittaa käytön hiustenkuivaaja rakennuksessa. Kuumenna venytetään varovasti ja tarkasti sijoittaa pinnalle ilman ryppyjä ja huokoset. Parantaa asetusta hiustenkuivaaja voit kävellä koko pinnan tarttunut kalvon, varsinkin huolellisesti käsitelty kulmat ja käännellen.

Peili, lasin ja metallin pinnat voidaan ennalta kostuttaa vesiruiskutusmäärän pesuaineella. Tämä mahdollistaa parantaa piirustuksen ja laita se paikalleen.

Tärkeää. Seinillä, puu, laatat epätasainen tarttuvuus voidaan poistaa vetämällä voimakkaasti filmin. Mutta tuntia myöhemmin on mahdotonta tehdä.

Teippi voidaan käyttää myös keittiössä - päivittää julkisivu huonekaluja, esiliina, sen sijaan tavanomaista tapetti seinillä, se on nopea ja edullinen tapa piristää huoneeseen.

Teippi kylpyhuoneeseen: kaunis ja edullinen

Joskus sinulla ei ole aikaa tai resursseja tehdä täyttä korjaus, mutta haluan jotenkin päivittää sisustus. Tällöin paras vaihtoehto olisi kosmeettinen palauttaminen tiloissa. Onhan nykypäivän valikoima viimeistely materiaaleja voit valita edullisen pinnoite, joka kestää sinulle aikaa. Joten, tarrakalvo kylpyhuoneeseen auttaa muuttamaan kylpyhuone.

Ominaisuudet ja materiaalin ominaisuudet

Tämä pinnoite soveltuu hyvin kylpyhuoneissa, koska se on kosteutta kestävä ja kestää lämpötila jopa 80 astetta. Lisäksi erilaisia ​​koristeluun näiden pintojen avulla voidaan toteuttaa minkä tahansa ajatus suunnittelussa. Positiiviset ominaisuudet näiden materiaalien, erityisesti, täytyy sisällyttää edullisia, saatavilla kunkin vastaanottavan. Lisäksi liitä yli seinään tai huonekaluja ei ole paljon vaikeuksia, ja ei vie paljon aikaa. Tällöin voit aina yhdistää useita eri versioita, kuvioita ja värejä. Puhumattakaan siitä, että elokuva voidaan soveltaa millä tahansa perusteella kaikkien tunnetuista materiaaleista. Se on yhtä hyvin hoidettu lasin ja puupinnat, kipsi ja Kipsilevyjen, sekä metallisten ja keraamisten pinnoitteiden.

Huolimatta selviä etuja, jotkut omistajat vielä epäselvää, onko mahdollista liimata teippiä kylpyhuoneessa, sillä etujen lisäksi sillä on myös joitakin haittoja. Tiheä hydrofobinen pinta peittää kokonaan ilman pääsy seinään, mikä voi aiheuttaa sieni alla. Tämä voidaan välttää varustamalla huone on hyvin tuuletettu ja vähentää mahdollisuutta kosteutta ilmassa minimiin. Lisäksi tällainen pinnoite ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Keskimääräinen käyttöikä elokuva tulee kylpyhuoneessa kolmeen vuoteen. Liitä yli tämä materiaali voi olla täysin tasainen pinta. Tämä ominaisuus on toinen negatiivinen ominaisuus vinyyli, koska se edellyttää alustavaan valmisteluun seinät.

Miten tällainen päällyste sopii kylpyhuoneeseen, jokainen päättää itse, ottaen huomioon tietyt tekijät sekä yksilölliset ominaisuudet kylpyhuone.

Teippi seinät kylpyhuoneessa myydään rullina. Leveys kunkin niistä vaihtelee neljäkymmentä senttimetriä ja puoli metriä. Osta se voi olla pala kokoista. Näin niputtaa pituus voi olla jopa 15 m.

Erityinen arvo tämän koristelu on eri värejä ja jäljitelmä erilaisia ​​kuvioita. Lisäksi, on mahdollista hankkia, joka on päällystetty kuvion tai koristeluun. Special kysyntä pinnat, jotka jäljittelevät laatta tai erilaisia ​​puulajeja. Myös joitakin kiinnostavia ovat materiaaleja, on muodostettu metalli- tai peilattu pinnoite.

On aina valita kiiltävän tai mattapinnan kalvon pinnalla. Lisäksi, kaupallisesti saatavissa olevia materiaaleja esitetään heijastava pinnoite ja kolmiulotteinen vaikutus, aikaan optinen illuusio. Joissakin tapauksissa on sopivaa tai läpikuultava mattakalvon. On olemassa muunnelmia tästä materiaalista, täysin jäljittelemällä lasimaalauksia tekniikkaa. Lyhyesti sanottuna, muutamia erilaisia ​​vinyylipinta voit muuttaa sisätilojen totaalisesti kylpyhuoneet.

Tietenkin voit käyttää nauhaa sijaan liisteriä päälle ja täysin kaikki tilat. Tällainen päätös ei ole kaikkein esteettisesti miellyttävä vaihtoehto, ja vaatii paljon aikaa niiden toteuttamisesta. Paljon parempi olisi käyttää materiaalia fragmentteja korostamaan eri toimintayksiköiden tai piilottaa ruma elementtejä kylpyhuone. Tällä kattavuus voit voittaa hävinnyt mielenkiintoinen geometria kylpyhuonetta tai lisätä sisätilojen valoisa aksentti.

Jos kylpyamme on lähde luonnonvaloa, on mahdollista liittää yli värjättyä lasia tai sävytys kalvo. Tämä teet huoneessa suunnittelussa hohto ja varmistaa sen yksityisyyttä. Toinen vaihtoehto koristelu - peittää avointa viestintää. Joissakin tapauksissa voit saavuttaa hämmästyttäviä vaikutuksia, esimerkiksi liitä yli seinän pieni kylpyhuone paneelit 3D-vaikutus. Näin voit saavuttaa visuaalinen kasvaa kylpyhuoneeseen.

Toinen tapa käyttää elokuva - palauttaminen ovipaneeleita tai huonekaluja rintamalla. Meidän ei kuitenkaan pidä unohtaa suhteellisuudentajua ja maku on sisätilojen. Liika liittää pinnat usein näyttää naurettavalta.

Mitä se vaatii työstä

Ennen liimata kylpy tarrakalvo, on hyödyllistä tehdä alustavasti pinnan esikäsittely, ja varastossa vuoteen tarvittavat työkalut. Kuten edellä on mainittu, tällaisten päällyste on mahdollista vain kuiva, puhdas ja sileä pinta. Ensinnäkin poistaa viat karkea tapetit. Saavuttaakseen tällainen tehtävä, on tarpeen kitti ja pohjamaalattu niitä. Tätä tarkoitusta varten sopivia aineita pohjalta akryyli. Liitettäessä metalli viestinnän ne tulee puhdistaa ruostetta ja siitä poistetaan rasva. Lasi tai puu pinnoitteen riittävän pyyhittiin alkoholilla tavallista poistaa pölyltä ja rasva elokuva.

Tarttumaan paremmin itseliimautuvat vinyyli, metallista tai lasista osia, se on parempi kostuttaa viimeistään välittömästi ennen liittämistä.

Kyllin tärkeä vivahde tulee aihiota tarvittavat työkalut työn. Voidaan yleensä rajoittunut seuraavista:

 • kynä ja mittanauha;
 • metalli hallitsija;
 • sakset ja terävällä veitsellä;
 • erityinen lastalla - kumilasta;
 • teollisuus- kuivausrumpu.

Tietenkin, hankinta jälkimmäisen välineen maksaa paljon kalliimpaa kuin kustannukset elokuva. Siksi voit joko vuokrata tai käyttää tavallista kodinkoneiden eivät sisälly maksimiteho.

Prosessin asennus kuivalle pinnalle

Aloita merkitsemällä ja leikkaamalla elementtejä, jotka tarvitset. Valmistamiseksi tavallista kappaletta asianmukaiseen käyttää väärälle puolelle, joka on päällystetty verkkoon. Joten, voit helposti siirtää soluja tahansa muodon tai siluetti. Suorakaiteen yksityiskohtia parempi leikata hallitsija ja veitsi. Jos elementti kokoonpano tarjoaa kaareva leikkaus, veitsi, leikataan ensin suorakulmion halutun kokoinen, ja sitten varovasti leikata saksilla muoto.

Jos kalvo on valittu kuvio tai modulaarinen simuloituja kuvia tällaiset yksityiskohdat paremmin leikattiin kääntöpuoli pinnasta.

Valmistella tarvittavat palaset, voit aloittaa liittämällä. Täytyy sanoa, että yleensä väärällä puolella kankaan valmistajat ilmoittavat yksityiskohtaiset ohjeet materiaalin käyttö. Sinun täytyy kuoria kulmaan suojakerroksen. Lisäksi, tarkasti kiinnittää se pintaan. Liikkeet litistää etenemään kohti reunoja.

Vähitellen poistaa väärän osa, samanaikaisesti tasoittaa pinnan vetolastan. Tämä on melko monimutkainen prosessi, joten älä kiirehdi. On tärkeää, että kokonaan poistaa esiintyminen kalvon ryppyjen tai ilma tulon alla.

Jos teet virheen, ja muodostettiin pinnalle kertaiseksi, jyrkkä liike, vedä ja kytkemällä se uudelleen. Aiheutti kuplat voivat lävistää terävällä esineellä, ja sitten varovasti tasoittaa tämän sivuston ja sen lämmin hiustenkuivaaja.

Kiinnitä erityistä huomiota missä kaksi osaa ja liittämällä kulmat elokuva. On sopimatonta liittää yksi kohde toiseen on ääntöpaikka. Suorakulmainen risteyksessä kahden seinät liittää asianmukaisia ​​yhtenä kappaleena. Kun tämä ylimääräinen materiaali on leikattu 45 asteen kulmaan ja taitettu. Jos järjestää pyöristetty kulma, sitten vain on hyvä lämmetä yksityiskohta hiustenkuivaaja ennen häntä kiinni.

Liimausmenetelmän koristeet märällä tasossa

Tällä tavoin päällystetty lasi ja sileä metallinen alusta. Joskus on tarkoituksenmukaista käyttää sitä ja liittämällä Huonekalujen julkisivut liimapuun levyt. viipalointi prosessi täällä tapahtuu samalla tavalla kuin ensimmäisessä tapauksessa. Kuitenkin asennus materiaali on hieman erilainen. Sinun pitäisi lääkeannos liitä pinnalle saippuavedellä. Jälkeen kokonaan poistaa Tausta suojakerroksen osat ja liittää sen tasoon nähden. Tasoittaa elementti, lastalla tai pala muovia, kääritty huopaan. Yritän tehdä sen huolellisesti, jotta se ei vahingoita tai murskata sisustus. Litistää kalvo tarvitaan sen keskustasta, vähitellen vetolastan ylimääräinen neste reunoja kohti.

Tietenkin tarrakalvo kylpyhuoneeseen, kuvankäsittelyä näytteitä kylpyhuoneet jonka näet galleriassa, ei ole kovin pitkä. Kuitenkin ajoissa ja asianmukaista hoitoa ja huolellinen käsittely se voi pidentää sitä jonkin aikaa.

Poista pöly ja lika pinta pehmeällä kostealla sienellä. Älä mene liian usein pyyhkiä tätä sisustus. Riitä tekemään sen kerran viikossa.

Jatkuva saastuminen voidaan pestä tavalliseen alkoholiin aine. Kuitenkaan ei pitäisi käyttää tähän tarkoitukseen vahvoja kemikaaleja tai hankaavia pesusieniä.

Myös, älä yritä poistaa liuottimia tai bensiiniä tahroja. Tällaiset nestemäiset voi vahingoittaa päällysteen eheyden tai pilata sen väri.

Lyhyesti, vinyyli sisustus tulee korvaamaton materiaali, jos haluat nopeasti päivittää kylpyhuoneen sisustukseen. Hänen demokraattinen kustannukset saatavilla monia, ja erilaisia ​​paletteja anna ymmärtää mitä uskomattomin ideoita. Haurauden Pinnoitteen tulee myös etu, koska voit muuttaa ulkoasua ja tyyliä kylpyhuoneen ensimmäisessä kysyntää.

Miten liittää yli kylpyhuoneen tarrakalvo?

Jos haluat nopeasti ja edullisesti päivittää viimeistely seinät kylpyhuoneessa, niin materiaalia kuten teipin sopii kylpyhuoneeseen. Tämä materiaali on PVC-kalvon liima pohja paperia. Yläosa kalvon lisäsuojaa polyesteriä, joka suojaa pintaa vaurioilta ja antaa sille kiiltoa. Tällaisia ​​kalvoja voidaan käyttää liimaamalla eri pinnoille -. Seinät, ovet, ikkunalaudat, huonekalut, jne. Me ymmärrämme,

koska itseliimautuva kalvo liittää kylvyn.

Itseliimautuva PVC-kalvo on laajalti käytetty tänään, koska se on edullinen ja helppo tapa päivittää erilaisille pinnoille. Kalvot käytetään asuintilojen, julkisissa - kouluissa, toimistoissa, klinikoiden ja niin edelleen.

Erilaisia ​​värejä, joten voit kuvata eri tyylejä. Markkinat voivat löytää tai useamman kuviollisen kalvon, jonka pinta jäljittelemällä luonnon materiaaleja. Joten jos herää kysymys, mikä liittää muurin yli kylpyhuoneessa kun talousarvio korjaus on harkitsemisen arvoinen tätä materiaalia.

Edut itseliimautuvat PVC-kalvo

Hyvä tarrakalvo kylpyhuoneeseen? Ensinnäkin se, että materiaali on vesitiivis, lisäksi elokuva on kestettävä melko korkeita lämpötiloja - jopa 80 astetta. Muut edut materiaali:

 • Alhainen hinta.
 • Ääretön erilaisia ​​muotoilun, valmistetun kalvon eri värejä. Mahdollista ostaa materiaaleja ja värejä, joka simuloi pinta puuta, marmoria tai muita materiaaleja. Elokuvat ovat matta ja kiiltävä, lisäksi voit valita kanssa hologrammiefekti. Joissakin tapauksissa, matot kalvoa voidaan käyttää. Esimerkiksi, tällainen kalvo voidaan värillinen tahna seinän yli lähellä kylpy, suojelemiseksi päällysteen suoraan kosketukseen vesisuihkulla.
 • Helppoja tapoja tarroja. Mutta pitää muistaa, että elokuva etiketti vaatii taitoa, ensimmäisen kerran ehkä toimi.
 • Helppo huoltaa käytön aikana.

Toinen etu elokuva on, että se voi pitää kiinni lähes mihin tahansa pintaan. Se voi olla vain oshtukaturennaa, kipsilevyä, vaneri, puu, metalli, kipsi, keraamiset laatat, jne. Ainoa ehto -. Pinnan tulee olla väärinkäytöksiä, koska kaikki viat välttämättä näy pinnalla itseliimautuvan kalvon.

Miten liittää kalvon kylpyhuoneen seinät?

Mieti miten tarrakalvo on liimattu seiniin kylpyhuoneessa.

Suorittamaan työ täytyy olla valmis:

 • Rakentaa veitsi heille me leikataan tarrakalvo.
 • Lyijykynä piirustus markup.
 • Alue (parempi käyttää metallin 1 metri).
 • Sakset.
 • Hiustenkuivaaja rakennus.
 • Raquel huopa tai pehmeä lastalla.

Vihje! Raquel - työkalu suunniteltu toimimaan materiaaleja, jotka vaativat huolellista hoitoa, heidän joukossaan ja soveltaa PVC. Se on suorakaiteen muotoinen lohko huovasta tai polymeerimateriaalia, jolla on samanlaiset ominaisuudet.

Suosituksia pinnan esikäsittely

Koska PVC-kalvo on hyvin ohut, valmiin päällysteen vaaditaan kaikkien tukiasemien kulutuspinnan vikoja. Näin ollen, tärkein edellytys valmistamiseksi - perusteellinen pinta tasoittuu.

Lisäksi perusta on pakollinen rasva, ja jos kiinni kalvon huokoiselle pinnalle, niin se on tarpeen ensin soveltaa pohjustuskerroksen 1-2.

Vihje! Suositusten sytytinseoksista perustuvat akryyli-, tämä antaa paremman tarttuvuuden kalvon pintaan.

Jos teipin tarttua odotettavissa kylvyn pinnan lasia tai metallia, niin alustan olla hieman ennalta kostutettu. Tämä antaa mahdollisuuden laittaa tasaisemmin filmille.

 • Alapuolella materiaalilla on paperisubstraatin, joka on merkitty neliöt. Tämä linja auttaa vähentämään kalvon tasainen osuuksilla haluttu pituus.
 • Lyijykynällä ääriviivat leikkauslinja. Sitten veitsellä ja leikkaa itseliimautuvan linja.

Vihje! On suositeltavaa leikata nauhan ei ole täsmälleen pitkin seinien pituus, ja jättää pieni lisä - 2-2,5 cm.

 • Jos valittu elokuva on geometrinen kuvio, on tarpeen leikata se etupuolella, katsomassa rekisteröinti kuvio. Joten, jos käytät elokuvan "alla laatta", on leikattava niin, että vaikutelma kiinteää pintaa ilman liitoksia.

 • Ohjeet liimaamalla kalvon, yleensä, on paperisubstraatti. Siellä kuvataan kaavamaisesti, kuinka tarra pitäisi tehdä.
 • Osa erotetaan kalvo substraatista (noin 2-3 cm) korkeus. Erotettu kalvo levitetään paikassa etikettien ja liimataan priglazhivaniya vetolastan.
 • Seuraavaksi varovasti pitämällä keskellä substraatin, on tarpeen poistaa paperi kalvo, kun taas liittämällä se seinälle. Epäjärjestykseen kalvo tarve keskeltä reunaan, muuttaa suuntaa, toisin sanoen, epäjärjestykseen tarvitse kääntää molempiin suuntiin. Tämä tekniikka etiketit muodostumisen välttämiseksi suuri määrä ilmakuplia.

Jos olet jo liittänyt minkä tahansa pinnan tarrakalvo, prosessissa, todennäköisesti kohtaamaan erilaisia ​​vaikeita hetkiä. Niissä olisi otettava huomioon suunniteltaessa kiinni elokuvan vessaan:

 • Jos kupla muodostuu edelleen, on tarpeen lävistää neula ja sileä tässä vaiheessa kalvo seinään.
 • Jos prosessissa virheen ja tarroja muodostettu kalvo prässi on tehty, se on tarpeen huomattavasti häiritä pinta ja yrittää pitää kiinni uudelleen. Se, että lopullinen kovettuminen liimakerroksen on vain muutaman tunnin kuluttua tarroja.
 • Mutta jos kalvo muodostetaan ja liimataan sitten "elvyttää" materiaalinauhan ei todennäköisesti onnistu. Kun yrität jakaa kankaalle, elokuva on vaarassa heikentyä. Tällaisen tapahtuman kohtaavat usein, erityisesti aloittelijoille päälliköille. Siksi materiaali on suositeltavaa ostaa pienellä marginaalilla.
 • Liitettäessä kulmat, kalvon reunojen on lohkottu kulmassa 45 astetta ja liimaa ne.

 • Jos se on tarpeen liittää minkä tahansa ulkonevat elementit, joissa tasaiset reunat, kalvon tulisi olla lämmitettyjä kuivausrumpuja rakentaminen, siitä tulee elastinen ja se on helppo tasoittaa pullistuma.
 • Rakennus kuivain on suositeltavaa käsitellä ja liittää koko pinta päätyttyä tarra, se auttaisi korjaamaan tulosta.

Seinä tarroja PVC

Vinyyli kalvoja voidaan käyttää paitsi täydellistä liittämistä seinät, mutta myös koriste eri pinnoitteita. Tätä varten valmiina tarra osaksi kylpyhuoneen seinään.

Etiketin suunnittelu voi olla hyvin erilainen, se voi olla hienostunut koristeet, ja hauska pikku eläimiä ja sarjakuvahahmoja - kuva eri vaihtoehtojen löytyvät verkosta.

Minkälainen tarrat valita - päättää asunnon omistajat. Tärkeintä on noudattaa yleistä liitetyn kuvan tyyli kylpyamme ja sopusoinnussa muun sisustuksen väri.

Tarroja, kaupallisesti saatavilla, eroavat hinta ja laatu. Kallein säilyttävät muutosta viiden vuoden käytön, kun he voivat liimata useita kertoja paikasta toiseen. Halvempi - tehdään vain kerran, ja se voi kestää noin kolme vuotta.

Mieti, kuinka liittää tarroja seinille kylpyhuoneessa:

 • Pinta on puhdistettu pölystä ja rasva (alkoholi voidaan pyyhkiä).
 • Jotta tarkka asettaminen tarra seinään, on suositeltavaa tehdä etukäteen markup.
 • Ei ole tarpeen poistaa välittömästi koko pohja tarralla (lukuun ottamatta - erittäin hienoja yksityiskohtia). Liimaus toteutetaan vaiheittain, koska samalla periaatteella kuin liimaamalla elokuva.
 • Tarrasarja paikallaan olisi silittää sen pinta kumilastalla.
 • Töiden jälkeen pinnalla kalvo on poistettu.

Itseliimautuva kalvo polyvinyylikloridia voidaan käyttää viimeistely seinien materiaaliksi kylpyhuoneen, ja koriste-elementti koristella valmiin leikata. Stick elokuva voi olla sekä omasta, koska tämä prosessi on hyvin yksinkertainen, mutta se vaatii tietyn prosenttiosuuden tarkkuutta.

Kommentit on suljettu.

© I Vannoy.ru, 2014-2017 - Kaikki korjaukset kylpyhuoneessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin