tehdä katos

Kuinka tehdä autokatos talon omin käsin nopeasti ja edullisesti

Johtuen asennuksen helppous ja alhaiset polykarbonaattia tahansa pientila tai esikaupunkialueella, voit koristella huvimaja tai karistanut talon vieressä ja katettu terassi, tai yksinkertaisesti luoda oleskelualue puutarhassa.

Mutta jopa usein seuraavia aineita:

 • metalliprofiilit;
 • puu.

Suunnitelmat puurakenne:

Katos nurkassa talon:

Kääntyvät katos melko monimutkainen rakenne:

Kannettava suunnittelu teltta tyyppi:

Silti on mahdollista rakentaa monimuotoinen ja monitasoinen katos puutarhassa, jonka mukaan ei vain voi pitää auton, mutta myös käyttää sitä alustana lasten leikkiä, paikka, jossa voit vain rentoutua seurassa perheen tai läheiset ystävät. Samaan aikaan ei kiinnitä huomiota oikut luonnon ja ei ole huolissaan, mitä odottamaton sade voi pilata tunnelman vapaa.

Suojaus kuistilla:

Asentamiseen kuomun suunnitella se vie hyvin vähän aikaa. Lisäksi sen kustannukset ovat melko helposti perheen, jonka keskimääräinen tulotaso.

Sen kokoonpano tarvita teline pyöreästä tai profiloitu metalliputkia. Tilojen kattamiseksi valmistettu muotoputkeksi poikkileikkaus on pienempi. Ja kiinteä aine tai solujen polykarbonaatti kattotiiliä.

 1. Tukijalat hitsataan metallilevyistä asennettu etukäteen likomärkä säätiö sarakkeita, tai yksinkertaisesti putoaa kuoppaan kaivettu ja täytetty betonilla.
 2. Lomaketasotietoja hitsataan Sähköhitsauksen ja asennettu tukipilarit. Sitoutumisensa viestit, myös hitsaamalla.
 3. Arkkia polykarbonaatista tai metallista profiili on kiinnitetty ristikot käyttämällä erityistä ruuveilla miehitetty thermowasher.

Tyyppi (solu tai kiinteä) ja paksuus polykarbonaattia käytetään kattamaan katos, se riippuu suunnittelun monimutkaisuutta ja katos alue prigarazhnoy kotiin tai rakennuksia. Mutta joka tapauksessa, katos on melko valoisa.

Edullinen, nopea asennus ja varsin esteettinen, toi vajat polykarbonaatista ja metalli profiilit laajan suosion omistajien kesämökkejä sekä arvostetun maan mökkejä. Kun kaikki, hyvin rakennettu autokatos voidaan täydentää tahansa barokkirakennukset koristeena tai itsenäinen rakenne.

 1. Pieni osuus.
 2. Korkea iskunkestävyys.
 3. Lisääntynyt palo- ja lämmönkestävyys.
 4. Suuri vaimennus.
 5. Se ei voi olla aggressiivinen ilmakehän vaikutuksia.
 6. Kestävyys.
 7. Leveä muotoilu mahdollisuuksia.

Solun tai monoliittinen polykarbonaatti, tänään on materiaali, jota voidaan käyttää vapaasti kuvaaja karan kansi, auto- katos, kuistit, lasin sijaan viherhuoneisiin tai kasvihuoneissa. Kaupunkien palvelut käyttävät sitä rakentamiseen pysähtyy matkustajaliikenteen.

Tämä materiaali, kuten lasi korvikkeena, on korkea suorituskyky ja on täysin ympäristön kannalta turvallinen. Polykarbonaatti on täydellisesti yhdistetty kevytmetallia kehyksiä, korostaa niiden keveys ja moderni muotoinen ulkonäkö.

Kun käytät polykarbonaatti, se ei vaadi erityistä huomiota. Tukeakseen kunnossa, huuhtele se pois tarpeeksi vesisuihkulla, ja metallirakenne tarvittaessa vain päivittää maalaus.

Kaikilla on kolmenlaisia ​​rakennuksia:

Tämä materiaali on seuraavat ominaisuudet:

 1. Ihanteellinen paloturvallisuus.
 2. Ulos aineiden yhdistelmä haitallista ihmisille ja eläimille.
 3. Lujuus ja kestävyys.
 4. Ei pelkää lämpötilan muutoksista tai syövyttäviä vaikutuksia luonnonympäristöön.
 5. Ultravioletti ei ole kauhea. Varsinkin Suojamaalien säilyttävät värinsä pitkään.

Niistä puutteet päästää vain monimutkaisuus joitakin rakenteita. Koska molemmat kaaret katolla on tarpeen taivuttaa profiilin kaaren. Ilman asianmukaista laitteiden rauhanen ei tee sellaisessa muodossa ja, edessä tällainen ongelma, mieluummin cellular polykarbonaatti. Karkeasti tämä piirustus:

Monikäyttöinen laajennus talon

Erittäin suosittu autoilijat ovat nykyään katokset polykarbonaattia, läpinäkyvän kattoluukun. Nämä tyylikäs ja varsin houkutteleva katsoa valoa rakenteet on suunniteltu suojaamaan autojen suoran auringon ultraviolettisäteilyä, jotka vaikuttavat haitallisesti maalin.

Myös suojata ajoneuvon altistumiselta saostamalla lunta, rakeita ja sade. Tällainen katos rakennettu tontille tai maan, voi täysin korvata kalliita raskas autotallissa. Lisääntyvä alueella muutaman metrin, et voi vain säästää kuiva ajoneuvoon, mutta myös huolehtia vaatimaton alueen lasten leikkiä.

Pieni rakentaminen avaimet käteen keskialueella maksaa omistajille maa taloa tai mökkiä määrän 60-70000 ruplaa.

Tila, joka on suljettu katon alueen kahteen koneita maksaa noin 130000 ruplaa.

Se julisti hinta suosittu yrityksistä, joten kaikki työ tehdään pari päivää ja vastaa valittua projektin.

Johtuen asennuksen helppous ja alhaiset materiaalien tahansa pientila tai esikaupunkialueilla voidaan koristeltu katos yläpuolella altaalla tai leikkipaikka, katettu terassi ja oleskelualue puutarhassa. Kaikki nämä rakenteet, peitetty läpinäkyvällä polykarbonaatista tai metallilevy, tulee houkuttelevampi ja tyylikäs ulkoasu, jossa voi mukavasti viettää aikaa rentoutua.

Mutta enemmän huomiota tulisi ripustetaan polykarbonaatista pinnoite. Ne ovat yksinkertaisia ​​runkorakenteita, jotka voidaan nopeasti ja helposti asentaa kuin aivan asuintalo ja päällä. Polykarbonaatti, on kova, mutta samalla joustavaa materiaalia voit asentaa katokset pienimmätkin muotoja.

Vaihtoehto on hyvin edullinen turvakoti

Alla oleva video valmistusprosessi nopea ja erittäin halpaa markiisi. Kuitenkin kommentaattorit ovat tehneet perustellusti todeta, että tämä vaihtoehto ei ole keskellä bändi, ja ei kannata edes keskimääräistä lumikuorman ja elinikää katos on enintään vuosi.

Kuinka tehdä irtoa käsiään

Autokatos talon vieressä - hyvin käytännöllinen asia. Alle on mahdollista laittaa auton, kerätä ystävien kupin teetä tai kokki grilli sateisena päivänä. Kuitenkin hänen laite ei vaadi suuria investointeja, jos oikein liittyvät materiaalit. Opetella tekemään irtoa kätensä ja jossa on vähintään kustannuksin, ja siitä keskustellaan artikkelissa.

Autokatos kädet - miten tehdä oikea valinta

Joten, jos tavoitteena on rakentaa halvalla hyvä katos, kannattaa valita paikka ja poimia tarvikkeet huolellisesti. Koska palkattua työvoimaa myös vähentää merkittävästi prosessin kustannuksia.

Materiaalivalinnat - kumpi on parempi

Vuodesta materiaalin valinta ei riipu ainoastaan ​​lopulliseen hintaan, mutta myös rakenteen yksinkertaisuus sekä ulkonäkö. Siten, yleisin kehyksen materiaaleja:

 1. Tree. On paljon helpompi käsitellä yksinään, ei tarvitse kalliita välineitä (Bulgaria, hitsausautomaatin). Jos kuitenkin ottamaan leikata puisia tukia orret - apajille levyt, ja laatikot - jäljessä, saavat suuren budjetin navesik. Käyttöikä puuelementeillä pidentää erityistä kyllästys.

 • Metallia. Vahva ja kestävä materiaali. Pienin hitsaus taitoja voidaan rakentaa päälle kuistilla suuri taivutettu visiiri polykarbonaatista. Säde profiili haluttuun kaarevuuteen voi tilata lähimmästä hitsauspajalla.

 • Tiili tai kivi. Näistä materiaaleista saadaan erittäin tyylikäs tukipilarit. Ja kattotuolit voidaan käyttää puun ja metallin profiileja. Ainoa haittapuoli tällaisen ratkaisun - melko pitkän prosessin erektio.

 • Asbestisementti putki. Kestävä pelkäämättä lämpötilan ja kosteuden, joten erittäin helppo asentaa. Leikkaus voi olla tavanomainen vannesahan, valmiiksi leikattu asema pitämällä pari tuntia vedessä. Ristikon järjestelmä voi myös olla mikä tahansa.
 • Kuten kattoihin uloke usein käytetty:

  • polykarbonaatti - joustavuus ja pieni paino voi olla lähes minkä muotoinen tahansa visiiri;

 • terasseille - edullinen materiaali, on helppo asentaa ja on hyvin kestävä,

 • metal - on kalliimpaa kalvo, mutta se näyttää paljon enemmän mallikas;

 • Roll bitumimateriaalit - vaativat jatkuvaa rima, joten sopii vain kattoja, jotka on tehty samaan tyyliin talon.
 • Paikan valitseminen karistanut - miten säästää rahaa torneja ja katolla

  Optimaalinen variantti Talousarvion katos - tehdä sen vieressä talon. Tässä tapauksessa tarvitaan vain kaksi tai kolme tukijalkaa - kaikki riippuu koosta poikkipalkin ja materiaali. Näin ollen puun osan kanssa, 75x75 mm väli viestit tulisi olla noin yksi metri. Tällöin poikkipalkin ei voi käyttää, vedoten suoraan palkin pylväät.

  Jos käytät baari, jossa on poikkileikkaus 150 cm, voit asentaa vain kaksi kulma virkaa. Ne asettaa poikittainen kannatinpalkki, ja on liitetty siihen polkua. Hänen toisella puolella orret on kiinnitetty tukipalkkiin, nauhoittanut seinälle.

  Jotta suunnittelu luotettavampia, palkki voidaan asettaa muutaman lisätukia.

  Lisäksi vierestä talon markiisi on paremmin suojassa tuulelta. Jos kuomu on irrotettu, se on otettava huomioon tuulen suunnan - alemman reunan pent katon tulisi sijoittaa suojan puolella. Ja se ei ole aina mukavaa, varsinkin jos aiot laittaa auton alle. Harjakatolla on paljon turvallisempi ja käytännöllisempi tässä tapauksessa, mutta vaatii monimutkaisempi ristikon järjestelmä.

  Yhdessä laitteessa yksittäinen uloke

  Universal katos jonka alle huvimaja tai laittaa auton talon alle rakennetaan useassa vaiheessa:

  • asentamista tukipilarit;
  • asennus katon järjestelmän;
  • kattotiiliä;
  • muuttamisesta käytävälaatat.

  Navat, riippumatta valitusta materiaalista, joka on asennettu ennalta kaivettiin reiän syvyys 1,5 m ja halkaisija 10 cm suuri telineitä. Alareunassa kerros kaadetaan hiekkaa tai soraa 20 cm pitkä ja runsaasti irtoa vesi - injektointi.

  Pohja puun ja metallin nastat käsitellään bitumi tai kääritty kattomateriaalin - suojattava kosteudelta. Telineet on asennettu pystysuoraan ja täytetty betonilla.

  Jos valittu asbesti putki sijoitettu raudoituksen ja betonin kaadetaan koko korkeudelta putken. Ilman poistamiseksi valun aikana edelleen vahviketanko putkessa jatkuvasti sekoitettuun liuokseen. Yläosaan telineeseen voi olla välittömästi muurin nastat, joka on kiinnitetty ylempään kiskoon.

  Seinällä talon kiinnitetty tukipalkkiin. Sen pitäisi olla yli telineeseen tason varmistamiseksi rinteen tarvitaan liikkuvan lunta. Puinen seinä palkki on kiinnitetty ruuveilla tiili - tulpat valmiista reikiä.

  Laitteen ominaisuuksia katon järjestelmä

  kattotuolit askelmäärästä riippuen kattotiiliä. Tästä erittäin kätevä käyttää erityisiä ohjelmia. Myös tiivistelmätaulukoista joka antaa joillekin valita väli orret.

  Toinen pää palkin on kiinnitetty tukipalkin seinälle. Voit käyttää kahta vaihtoehtoa - tehdä uria palkin, jossa lisätä palkin jalka ja korjata metallikulmat, tai käyttämällä erityistä laitteistoa.

  Toinen pää lepää ylemmän valjaat telineisiin. Koska vain pieni paino katon, ne myös pitävät metallikulmat. Mutta heittoliina maaperässä on mahdollista epätasainen vajoaminen telineiden ja ympäri taloa, joka johtaa muodonmuutosta katos. Siksi kaikki laajennukset on suositeltavaa käyttää mobiiliyhteyden orret kanssa vanteita.

  Katos ei vaadi ja vedeneristys. Käytännössä kaikki katto kiinni harva häkki. Poikkeus - pehmeä laatta, jotka tarvitsevat kiinteitä vaippa ja vedeneristys levyt OSB. Mutta profiloitua, se voidaan asentaa suoraan orret. Arkit on sijoitettu yli orret päällekkäisiä ja kiinnitetty ruuveilla.

  Jos aiot käyttää katoksen pysäköintitilaa, voit tasoittaa radan käytävälaatat. Tämä estää muodostumista mutaa sateella, mutta säästää paljon viheralueita talon lähellä.

  Laittaa laatat kiinteän tiivistetyn hiekkakerroksen ja kumivasaraa.

  Siitä, miten tehdä metalli irtoa vieressä aidan, selittää video:

  Teemme katos autojen puusta, polikorbonata

  Heti talon rakentamiseen, ja joskus "ennen" kysymys pysäköinti. Rakenna suuri autotalli ei ole aina mahdollista, vaan laittaa katto sauvat - katos - se on helpompaa ja halvempaa. Autokatos voi olla vapaasti seisova rakenne. Sitten hänen piirteensä pihalla, yleensä lähellä porttia tai autotallin. Toinen vaihtoehto - kiinnitetty talon, jossa yksi tai useampi puolille katon nojaa rakennuksen seinään. Vuodesta näkökulmasta kummankin vaihtoehdon toiminnallista vastinetta, miten haluaa yksinkertaisesti perustuu henkilökohtaisten mieltymysten ja vaatimukset.

  Yksi vaihtoehdoista autoon irtoa

  Koska mitat auto voi olla aivan erilainen kussakin tapauksessa, optimaalinen koko määritetään riippuen käytettävissä autoja.

  Korkeus on tyypillisesti alueella 2,5 metriä. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi edes SUV täynnä matkatavaroita. Ja määrittää pituus ja leveys yliulottuvan ulkomittoja koneen koko lisätään, vähintään, mittari. Samaa mieltä, se riittää, jos pilarit on kaksi jalkaa pois.

  Esimerkki vuodatettiin yhden auton

  Se on vain suojaavat sateelta katokset parempi tehdä pidempään he suljetaan ja sateelta ja lumelta.

  Määritettäessä koko irtoa kahden laitteen, kun välinen etäisyys taustapeili yhtä suuri kuin 50 cm. Sama katsotaan pilariin. Katos määräytyy pisimmän autoja.

  Laskettaessa ylitys leveys kahdelle autolle ottaen välinen etäisyys taustapeilit 50 cm. Ennen pilaria pidetään liian kahdella jalalla

  Tuet käytetään pääasiassa puun - sahatavaran tai puu, metalli putki pyöreä tai suorakulmainen poikkileikkaus. Joskus tukirakenteet lisätä jopa tiili tai kivi. Ne ovat massiivisia, houkutella enemmän huomiota olisi kirjattava rakennustapa, joka on vieressä.

  On suoritusmuotoja, joissa pohja tukipylväs on tehty tiilistä, ja top - puuta tai metallia. Ja tässä tapauksessa kaikki on määräytyy stilistiikka talon ja perusteet. Älä tee tiili tuet, jos on rajoituksia alueen koosta: ne ovat melko massiivinen, ja kuluttaa kohtuullisen määrän tilaa.

  Kaikki (paitsi tiili) käsitellään ennen käyttöä. Puu pakollisesti kuuluvat palonestoaineita (jotka vähentävät syttyvyyttä materiaalin). Kyllästää sitten koostumus, joka suojaa sitä hyönteisten, puuta Näytekairauksia samoin kuin kaikissa sääolosuhteissa.

  Mielenkiintoinen projekti avtonavesa polykarbonaatti

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä käsittelyyn tulevan puun haudattu maahan. Se voidaan kyllästää erityinen yhdisteiden puun kosketuksissa maahan (esim., Ultra Senezh ja sen analogit). Se on osoittautunut tehokkaaksi toimi kyllästys. Päät pilaria, jotka ovat haudata, upotetaan säiliössä työskentelee pari päivää. Kuivauksen jälkeen, niitä voidaan käyttää ilman lisätoimenpiteitä. 10 vuotta riittää.

  Toinen vaihtoehto - kaadetaan betoni napa maahan, ja se rakentaa kiinnitys levyyn kenkä tai yo, sitten asentaa puupalkki.

  Metalli navat puhdistetaan ruoste, päällystetty aluketta. Hitsauksen jälkeen, ompelemalla ja käsitellään edelleen kaikki inked kahteen kerrokseen. Toisessa käytetään, kun ensimmäisen maalikerroksen kuivuu "tack-free".

  Tyypit katon (piirustusten ja koot)

  Edullisinta ja helppo kierrosta pent katto. Yleensä sitä käytetään, kun autokatos kiinnitetty talon: on helpompi järjestää kaikki seinämän normaali risteyksessä.

  katos piirustus Pent katto, liitteenä autotalli

  Tee tukahdutettu katon ja kaappiin markiisit. Alueilla, joilla on vain vähän lunta talvet, voit tehdä ilman katon kaltevuus, niissä, joissa lumi paljon, tarvitsee viettää vähintään 8-10 °. Tällöin alempi puoli asiassa etelästä tai idästä: on enemmän varjossa. Myös tässä tapauksessa, etelä puolella kuvun voidaan ommella ja puoli (tai kasvi on korkea kasvi).

  ylitys piirustus pent ajoneuvoa varten

  Jos teet katos polykarbonaatista, katto tekee holvi. Se on optimaalinen näkökulmasta katsottuna kerääminen talletusten ja helppo toteuttaa ansiosta materiaalin joustavuudesta.

  katos piirustus holvattu katto

  Monimutkaisempi harjakatolla. Jos teet sen pois metallista, se on suhteellisen yksinkertainen rakenne.

  Piirustus harjakatolla ylitys metallin koneita

  Kun kyseessä on puinen katto harjakatolla monikomponenttikerroksen järjestelmä saadaan.

  Esimerkki laite pentroof puu

  Jos autokatos on kiinnitetty talon, on järkevää tehdä katolle samaa materiaalia. Alle tyyppisiä pehmeä katto (vyöruusu, Onduline jne) vaativat jatkuvaa laatikon alla kova - harva, ja kentälle valitaan riippuen tuulen ja lumen kuormituksen alueella keskittyen myös valmistajan suositusten kattomateriaalin.

  Pristraivaya irtoa taloon on järkevää tehdä katto näyttää

  Jos koko varjostusta ei tarvita, on mahdollista käyttää polykarbonaattia. Hän on muuten suosituin viime materiaalia. Valitse vain se on oikein: ota monikammioisessa, joissa on vähintään kolme kerrosta muovia ja kaksi riviä soluja. Tällaisessa polykarbonaatista katos jopa aurinkoisena päivänä, ei kuumaa.

  Myös, lämpenemä on riippuvainen värin. Katso tekniset ja valita niistä imeytymistä auringonvalon enemmän. Läpinäkyvä tarve kasvihuoneita lämmittämään kasvi. Markiiseille, päinvastoin, tarvitsemme polykarbonaatista ja hämärässä siirtokapasiteettia.

  Helpoin ja edullisin tapa tehdä sivuston avtonavesom - täytä se soralla. Voit tehdä tämän, se on tarpeen poistaa turvetta, kaivaa hillitä, kaada soraa ja hyvin tiivistetty se maantiivistyskoneet alustoilla. Sitten tuomioistuin on kova ja kappale ei muodostu.

  Tiivistetty sora - hyvä päällystyskoneen pysäköinti

  Suositumpi viimeisen kerran sivuston päällystetty käytävälaatat tai kiveystöihin. Heillä on houkuttelevampi ulkonäkö, mutta niiden rakenne on kalliimpi. Koulutuksen alkaa myös: ensin poistetaan maaperästä. Mutta eivät kuoppa syvyys suuruusluokkaa 20-25 cm. Alaosassa kaadetaan sora, joka on myös hyvä ram. Sitten, sora toivottavaa levittää kerros suodatinkankaat. Tämä on ei-kudottua materiaalia, joka ei herätä hiekkaa, joka kaadetaan päälle, ja sekoittaa soraa. Geotekstiilien tasaisesti jakaa kuorman, joka estää pohja prosest pyörien alle autojen (sitä käytetään tienrakennuksessa). Se on jo kaadetaan kerros hiekkaa, joka on myös tiivistetään. Hiekka vahvistetut katulaattojen, klinkkeriä tiili, mukulakivi ja muut vastaavat materiaalit.

  Pinnoite käytävälaatat

  Keskellä kustannuksista on tehty betonista leikkipaikka. Emäs valmistetaan myös tiivistetty sora. Se etäisyydellä on 1 m on lisätty välipuuhun joilla tasoa tai hieman rinne valuva vesi. Nämä liuskat toimivat majakat kaatamalla, ja sitten näytellä pellin nivelet lämpölaajenemisen kompensoimiseksi betonia. Tällä rakenteella halkeamia harvemmin.

  Säleiden välistä sijoitettu metalliverkko on galvanoitu lanka. Voit tietysti ruostumattomasta, mutta se on kallista. . Wire paksuus 3-4 mm, solu 10 * 10 cm Top kaadetaan betoni ei ole pienempi kuin M-kerroksen 250 paksuus betoni - 7-10 cm.

  Betonilaatta katoksen autoihin

  Kiinnitetty talon karistanut käsiään (kuva raportti)

  Päätettiin liittää katoksen kotiinsa joka piilottaa suosikki tekniikka - auton ja veneen. Ensimmäinen, käyttäen syöttöruuvit kaivettiin kuopan syvyys 1,5 m - pakkasen syvyys.

  Kanssa sekoitinruuvia kaivaa helpompaa))

  Lisätään holkin vedenpitävän kehyksen 10 mm tanko hitsatuilla kiinnitykset, kaadetaan betoni.

  Perusteella alle viestit

  Vaihe Asenna navat - 2 metriä.

  Tässä on määrä täyttää tukia auton alle vajan

  Kun betoni kovettuu, asettaa pilarit ja ylempi yo. Ne jauhetaan ja jalostetaan suojaava kyllästys. Kehystää ei johdeta, turvattu, mitä se oli - alumiini kulmat. Yhteinen pilarit ja leikata vahvistettu metallilevyllä.

  Sauvat pultattu "korot"

  Seinään talon naulattu backboard. Ja se on vahvistettu katon palkit (board 50-200 cm). Luiska saada pieni, noin 9 °, mutta se riittää. Palkit puun alle koko tehdä pieni viilto - lopettaa, leikata reunat saada jopa ylitys.

  Gashes palkkeihin

  Leikata palkki vinosti kiinnitetty nauloilla, 2 kappaletta kummallakin puolella.

  Seinään naulattu aluksella, se on vahvistettu palkit

  Palkit on kiinnitetty seinään U-muotoisesta metallilevystä.

  Levyt, jotka on kiinnitetty seinään palkit

  Koottu ristikon järjestelmä - palkit on asennettu pienin askelin - 40 cm, ne oli tehty levyt 50 * 200 mm.

  Palkin System yksittäinen katoksen alla

  Päälle orret liitteenä OSB. Katemateriaali - Pehmeä laatta. Sen alla tarvitsi vankka häkki.

  OSB ladotaan katolle

  Puoli välissä viestit naulattu lauta sillä jäykempi ja vähemmän sadetta likomärkä alue.

  Sivuseinä ommeltu ateria - vähemmän sadetta otti

  Pehmeä laatta noudattaen. Kävi ilmi - myös tanssia.

  On katos voi tanssia

  Nyt parkkipaikalla kilpailua.

  ready autokatos

  Miten tehdä katos polykarbonaatti (kuvat)

  • proftruba
   • Teline 80 * 80 14,6 m;
   • ja Kaaret 50 * 25-4 kpl. 6 m * 25 + 50-10 kpl. 6 m välikappale .;
  • peskobeton - 3 pussia 40 kg.
  • sepeli - 4 pussia 25 kg.
  • Mönjä - 3 pankit 1 l.

  Katos aikana tehtyihin jo päättynyt radalla. Sauvat haudattu väliseen tilaan rajan ja aidan. Kävi ilmi, että katos tuki asettaa aitauksiin. Päätettiin käyttää niitä näytteille tasolla: ankkurit kiinnitetty, jottei kärsiä, kun kaatamalla.

  Koska pilarit oli kiinnitetty

  Metallitelineisiin pylväät maahan kaivetaan 1,2 metriä, täynnä sepeli, kaadetaan betoni. Kun betoni kovettuu, ylempi tappi hitsattu.

  Ylä yo hitsit

  Alkamisen jälkeen tuotanto maatiloilla. Ensimmäinen, on taivutuskoneeksi kaareva profiilit, joilla on haluttu säde (nousu vyssheytochke 1,2 m). Alkamisen jälkeen kokoonpanoon "suunnittelija."

  Olivat hyödyllisiä puristin, he liimattujen osien, joten he eivät liiku käytön aikana. Kiinnitetty ensimmäiseen tilalla, joten kaikki tehtiin oikein. Puristin oli paljon)))

  Leikkaa, lisätä, kokki

  Kun kaikki tilat ovat valmiit, ne puhdistetaan, hiotaan valkoinen metalli, pohjamaalattu ja sitten maalattu kahteen kertaan. Kun aloitin pyllähdys. On tarpeen vahvistaa raskain maatilalla pylväät, pystysuorassa, lyöden samalla lävistäjä.

  Suoritus akrobaattisia

  Kun olen onnistunut korjaamaan nopeasti napata hitsaus, jättäen perusteellinen provarivaniya saumat "myöhempää", kun viimeistely Proveka: kaiken pitäisi olla samalla tasolla.

  Me kiinni tilalla välittömästi

  Ihme tapahtui, kaikki oli lähes samalla tasolla. Pieni pisara muutaman millimetrin oteta huomioon.

  Kaikkien tilojen altistuvat samalle tasolle

  Nyt hitsata rima muotoinen putki 50 * 25 mm polykarbonaatti. ne sijaitsevat pitkin pitkää sivua katos. Asennus Vaihe 0,8 m on valittu.

  Hitsatut putket kiinnitys polykarbonaatti

  Se pysyy polykarbonaatista. Kiinnitetty sen ruuvit erityisillä thermowashers (myydään samassa paikassa, jossa polykarbonaatti). Kaksi levyä on liitetty toisiinsa erityisten profiileja. Ne ovat irrotettavia ja pysyviä. Jakamaton halvempaa, mutta sitten olet poissa polykarbonaatista mitään muuta voi tehdä. Joten käytämme split.

  Ensimmäinen arkki on kiinnitetty

  On myös tarpeen sulkea reunat kaikki arkit tai kaiverretaan pölyyn, hyttysiä, niin koska savuja kosteutta, ja jäljittää - hometta. Ja näkymä pinnoitteen on valitettavaa. Koska asentaa erityisiä pistoke reunalla.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin