Tee talon kissa omin käsin

Pieni talo kissan omin käsin, kymmenen muunnelmia monipuolinen monimutkaisuus

Emme aio mennä meditaatiota ja sanoa vain yhden asian: lemmikkisi kissa tai kissa tarvitsevat aina pieni talo. Jos et anna nelijalkaisen omassa kotona, niin hän tekee sen sinulle, ystävällinen paikka nukkua ja levätä kaapissa, sängyn alla, pesukoneeseen, mutta myös missä tahansa sopivassa kulmassa. Ja miten tehdä talon kissa omin käsin, kerromme tässä artikkelissa.

Yleisiä suosituksia siitä, miten tehdä kotona kissoille

Ei keinotekoisia materiaaleja!

Kissat, kuten ihmisillä, ovat hyvin herkkiä eri materiaaleja. Ja varsinkin se on epämiellyttävää, jos materiaali jaetaan terävä, epämiellyttävä haju, koska heillä on korostunut hajuaisti. Siksi vain suosia luonnonmateriaaleja: muovi, muuttaa puuksi, lue koostumus tyynyt, ja kaikki kankaat ostaa vain luonnollista koostumusta kuten puuvilla. Synteettisiä voi vain epämiellyttävä haju, mutta ilma on huono kulkee, ja usein sähköistetty, että kissa paksu turkki on hyvin epämiellyttävä. Joten arm itseäsi eniten luonnollisia ainesosia luoda kotiin.

Clay? Klassisten PVA tai muita vesipohjaisia!

Käytettynä liima ei saa irrota aavemainen epämiellyttävä haju, kun kuivattu, ja olevan myös edullista, liima, joka on mahdollisimman turvallinen eläimen, ts PVA: n ja sen analogien tuottamiseksi. Se, että kissa saattaa yrittää pureskella liimattu elementti, jonka vuoksi liima voi päästä sisälle sylkeä. Kiinnittää siihen huomiota.

Valmistuksessa talon käyttää PVA liimaa

Tietenkin, sinun ei tarvitse liioitella, myös, mutta kissoille taloa olisi saatava niin, että lemmikkieläinten voisi nukkua kuin käpertyneenä ja ojensi täyspitkä. Ja tietenkin, suunnittelu talon, harkitse kokoa eläin.

En halua pilata doroguschy parketti- tai laminaatti? Keksiä jotain muuta kautta vahvistamista esimerkiksi seinään. Kissanpentu törmätä heidän pienen talon käynnissä, hyppää sitä, joten suunnittelu pitäisi olla enemmän tai vähemmän kiinnitetty tukevasti. Ja silti suunnittelu on tutkittava paino eläimen: korkeampi se on, sitä voimakkaampi on perusta.

Asenna uusi talo lemmikki

Siinä kaikki suositukset. Ja nyt siirtyä suoraan rakentamiseen!

Tämä yksinkertainen mestariteos, tarvitsemme neliön pala pahvia tai vaneria, kaksi kappaletta langan noin 5-7 mm: n paksuinen, sekä tyyny, paita ja jotain korjata.

Pahvi tai vaneria, tee reiät kulmiin, johon haluat lisätä lanka ristikkäin. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada runko samanlainen teltan rungon. Alaosassa tyynyn asetamme (luonnonmateriaaleista, älä unohda), pohjan hieman pienempiä. Ja viimeinen vaihe on käsittely T-paita. Ottaa tavallisia paita, niskasta do tulon pohja johtaa pohjan alle, ja aukot munivan ja korjata käsissä. Se on yksinkertainen talo-nenäliina, jossa Kitty on kodikas ja mukava nukkua.

Variant №2 - alkaen pahvilaatikossa

Jos sinulla on sopiva koko laatikko, voit tehdä sen kotiin kissa. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain sinetöidä kansi ja leikkaa reiän päästä.

Mutta sitten herkutella mielikuvitus. Voit koristella ruutuun täydentää luova pahvi katto, laittaa tyynyn sisällä ja paljon muuta. Jos haluat, voit korvata pahvi vanerille, tässä tapauksessa, voit jopa luoda monikerroksinen rakenne useita tiivisteitä.

Talon pahvilaatikossa

Ja silti voi ottaa tikkaat pieni (noin metrin korkuinen) pystypalkeista langan kääreeseen ja vaiheiden välillä antaa Vanerilevyjen, pre verhoilu niitä millään pehmeää materiaalia. Ja lehdillä, jotka putoavat alemmalla tasolla, voit tehdä täyskäsi. Joten kun saat kolme yhdessä: ja kissa talon omin käsin, ja raapimispuita, ja hyllyt johon lemmikki voi nauttia rauhasta ja hajautumista.

Vaihtoehto №3 - ottaa hyväksymään paperimassamainen

Monet neula naiset ja rukodelnikam tunne tätä tekniikkaa. Sen ydin on yksinkertainen: otat paperiarkin (sanomalehti), aihe, muodossa, josta haluat toistaa (esimerkiksi savesta veistää iso kala), ja sitten vähitellen liitä paperi objektin PVA liimaa. Seurauksena, saat kiinteää monikerroksinen rakenne halutun muodon.

Kuinka kissa talo tehty tällä tekniikalla? Hyvin yksinkertaista! Ota tarpeeksi iso paketti on täynnä pyyhkeet, rätit (älä ota kauan, anna sen olla paljon, mutta hieman kauempana kiinnitä halutun muodon pakkauksen (esimerkiksi suuri kivi) ja aloittaa obkladyvat hänen sanomalehtiä neuvoo tekemään niin: .. Ensimmäinen kerros liota hieman sanomalehden ja yksinkertaisesti päällekkäin paketti ilman promazyvaya liimaa. ja sitten kerran märällä paperilla liimata toinen kerros. jokainen myöhempi kerros on takki sanomalehden PVA liimalla ja tikku kiinni. Suosittelemme tehdä paljon kerroksia, niin että malli on ry vahva.

Kun kaikki on kuiva ylös, toisaalta veitsellä leikattu reikä kissa. Alle sanomalehti, tietenkin, löydät saman paketin, leikkaa se ja saada kaikki sisälle kangas yksitellen. Lopullisessa pakkauksessa vetää itsensä, hän ei saa mitään ongelmia, koska ensimmäinen kerros on liitä vettä eikä liimalla. Seuraavaksi anna tulevaisuuden kotiin Mike Farley hieman kuiva, sitten obkleyte useita kerroksia tilaa sisällä.

Talo tehty paperimassamainen. Jää sisustaa

Meidän kehys on valmis, voit nyt sisustaa sitä, tehdä kantaa, laittaa sisälle tyynyn haluttaessa. Suosittelemme tekemään jäljitelmä kivi, yhdistettynä tekniikka paperimassamainen näyttää todella hyvältä, luo tunne, että olet kivi veistetty talossa lemmikkisi.

Vaihtoehto №4 - Aaltopahvilaatikot, mutta hieman eri tavalla

Niin tavallisia aaltopahvin ja leikkaa se pois renkaasta. renkaat on liimattu ja sitten yksi kerrallaan, ja sitten saamme kotona kuori kuin etana. Löydät kuvia samanlaisia ​​malleja selvemmin nähdä, miten se kaikki näyttää. Toimimaan vain tarvitsee liimaa ja pahvi itse, ja tulos on hyvin omaperäinen ja mielenkiintoinen.

House aaltopahvista

Vaihtoehto №5 - kolmion vanerin ja matot

Talon kissa omin käsin tehdä hyvin helposti, vain kulmikas profiili, ruuvit, matot ja vaneria. Kestää kolme suorakulmioita vaneria, laatia muodossa kolmio, profiili ja kiinnitä ruuveilla, ja sitten ottaa takaseinä vanerin kolmion.

Sen jälkeen saatu rakenne obsheyte matto - ja on valmis, voit viedä lemmikin työskennellä, anna heidän arvioida.

Variant №6 - yksinkertainen rakenne niille, jotka osaavat ommella

Mutta entä jos haluat vastata kysymykseen: miten tehdä kaunis ja mukava talo kissa omin käsin, koska on ompelukone kotona? Nyt kerromme, täällä selviytymään jopa aloittelijoille!

Niin, ottaa tiheä luonnollinen kankaita ja paisutettu polystyreeni (solumuovi voi olla), jonka paksuus on muutamia senttimetrejä. Paperinvalmistuskoneilla kuvioita, seinä maali ennen ja takana talon. Jos sinulla on pieni kissa, voit ottaa mitat ovat seuraavat :. Leveys - 45 cm, korkeus - 35 cm, korkeus kolmion katto tekevät noin 30 cm: n mallin eteen tekevät pääntien ovella.

Kaikkea levitetään kankaan kuvio ja merkintöjä, tarvitsemme jokainen osa kaksi kappaletta. Sitten ottaa vaahtoa ja myös merkitä ainoastaan ​​vähennä puolelta 1 cm saumat. Seuraavaksi keräämme yksinkertainen sandwich: ota kudos, me aseta se polystyreeniä, ja päälle saman kankaalla. Leikkaamalla työkappaleen työstöä ja on päällystetty siksak tavalla.

Mutta osan kanssa, jossa reiän, tehdä toisin. Ensimmäinen, asetamme vain kaksi kangasta päällekkäin muiden, merkitä ympyrä, tämä ympyrä ommellaan siksak tavalla. Sitten varovasti leikata sisemmän ympyrän osassa, ompelemalla, tietenkään ei loukkaantunut. Karmaiseva, laitamme vaahtoa sisälle ja ommeltu pitkin ääriviivoja. Joten sinulla on reikä piilotettu sauma, siisti ja kaunis.

Ja se on vain kerätä. Tehdä tämän, kaikki ommellaan yhteen yksinkertaisella ompeleen, ja sitten saatu tuote on karmaiseva sisällä syöttöaukon läpi. Joten saat pehmeä ja erittäin mukava talo kissa omin käsin, joka ei roikkua saumat. Lisäksi se voi jopa pestä tarvittaessa!

Vaihtoehto №7 - sanomalehtipaperista putkista

Voit mennä vielä monimutkaisempia tapoja ja hyväksyä sanomalehden putki, joten viileä kotikissa. Internetissä löytyy monia esimerkkejä siitä, kuinka käsityöläisten kääriytyi sanomalehti putkessa, ja sitten, ikään kuin viiniköynnös, kutoa kaunis koreja. Olemme myös lainata tätä tekniikkaa, vain tuota kori, ja kissa talon omin käsin.

kudontatekniikkaa on täsmälleen sama, emme mene yksityiskohtiin. Aloitamme alhaalta, sitten mennä ulos sivuseiniin, ja työskenneltyään katolla. Ainoa asia huomata: tämä on sisäänkäynti. Ei ole tarpeen leikata lopussa, se on parempi tehdä reikä prosessissa kudonta, joka haluaa hyötyä tämän tekniikan avulla on mahdollista tehdä niin. Ja kuitenkin lopulta suosittelemme ponadezhnee korjata putket maalien ja lakkojen, koska se on paitsi kaunis, mutta myös käytännöllinen.

Vaihtoehto №8 - hiekkalaatikko talon

Toisin sanoen, sitä kutsutaan suljettu wc lemmikkieläimille. Älä kuitenkaan käsitellä sitä täyskäsi on wc, eikä asumiseen.

Siten, laatikko täytyy rakentaa. Kyllä, kyllä, tavallinen laatikko riittävän kokoinen (30-50, enemmän on parempi). Jos ei ole, voit katsoa IKEA ja muiden suurten huonekalujen myymälöissä. Tai voit ostaa MDF huonekalujen ja kerätä edellä mainitut.

Laatikko on sijoitettu niin, että kansi on päällä, niin scrollsaw pienimpiä puolin. Seuraavaksi laita matto tai muita pentue, laita lokero - ja valmis, sitten jopa kissan talon käsillään piirtäminen ei ole erityisen tarpeen.

No, sitten muokata makusi. Voidaan asentaa sisäseinään kauha, voit sitoa pohjaan pyörät, päällystää koko rakenteen värillisellä kankaalla, tee pehmeää valjaat, niin että lopulta osoittautui jotain homo tai banquettes. Kaikkiaan tarjolla on niin paljon ideoita. Muuten, kuten suljettu tarjotin voidaan kerätä vanhasta kaapit aukeava ovi. Yksinkertaisesti leikata pois palapelin oviaukkoon, asettaa sisällä lokero - ja olet valmis!

Vaihtoehto №9 - talo raapimispuita

Kissan talo raapimispuita omin käsin - välttämättömänä asia, koska Monet kissan ajan alkaa repiä kaiken, kuului kyntensä. Kogtetochno omin käsin on erittäin helppoa: ota puisia tai muovisia napa, joka juuri kääritty tiukka punosta tai muita paksuja köysi. Kunhan et kiinnitä kelat kynnet!

Miten naarmuuntumista yhdessä asuntoyhteisöjen? Kyllä ehdottomasti mitään yhdistelmä! Ota vanerilevy, se asettaa itse talo, jossa hänen napa raapimispuita, ja post naulattu pehmeä sohva. Kaikki hyvin yksinkertainen rakenne on valmis! Voit vain liittää itsesi teroitin koteloon, rakentaa monimutkainen monitasoinen rakenne, aseta raapimapuuta asuntojen yläpuolella - niin kuin sydämensä kyllyydestä!

Pieni talo kissan pentuja

Variant №10 - kissa monimutkainen omin käsin!

Jos sinulla on paljon aikaa ja vaivaa, jumaloida lemmikin, voit rakentaa valtava monimutkainen! Voidaan aikaansaada ja portaat, ja asennetaan kattoon suunnittelu, ja pehmeä putki, kirjekuoreen sohva, ja jättää seiniin. Muokata pinottu taloa, kaikki on koristella keinotekoista tai eläviä kasveja ja paljon muuta. Internetissä on paljon ideoita, ja miten tehdä kissan talon omin käsin, ja miten rakentaa valtava monimutkainen, jossa voit jopa eksyä! Ja mielenkiintoisin asia on, että ei ole rajoja: voit pyyhkiä työtä vaikuttava mittasuhteet.

Kissan monimutkainen omin käsin

Kuten näette, koti Mike Farley on helppo rakentaa, ja se voi tehdä erilaisia ​​materiaaleja.

Näytimme kissa taloja, ja heti johti kymmenen vaihtoehtoja, miten järjestää kotiin Mike Farley omasta. Olemme yrittäneet kertoa miten kaunis talo omin käsin, alkaen kaikkein yksinkertainen vaihtoehtoja kehittyneitä mökkiä eliitin todellinen kissa!

Toivottavasti pidit siitä, ja olet löytänyt päätös, jonka avulla toteuttaa kaikki ideasi todeksi. Muokkaamme ehdotetut ratkaisut kuin sydämesi toiveet, sodavaya epäsovinnainen ja luovia mökkejä sinun lemmikki.

Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tieto tällä sivustolla tarjotaan vain tiedoksi. Ennen kuin mitään suosituksia sinun tulee neuvotella vrachom.Polnoe tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Kussakin yksikössä on aina lemmikki useita taloja kissoille. Voit siirtää ne, löytää mielijohteesta koko ajatusta erillisen talon eläin, joka on jo kotona. Voit ostaa valoisa ja kallis tuote, jossa sinun viiksekäs raidallinen jostain syystä ei halua tyytyä pitkään. Ja voit rakentaa oman version ainutlaatuisia, aivan uskomatonta, mukava ja rakasti kissan.

Miksi rakentaa "kotikissa"? Onhan kissa, ja niin koti

Talo, jossa hän asuu kissan häntä - koko laajalla alueella, metsästykseen, maastohiihto- ja akrobaattisiin aukiot tehopisteet ja aivohalvauksia.

Hän tarvitsi kuitenkin jotain muuta ... baleen pyrstö olento voi sanoa, että se oli etsimässä.

Se palvelee vain selviä merkkejä kiipeily tuoli, työnnetään pöydän alla, sisäkkäin syvyyksiin kaapit ja jalustat, jotka tahattomasti jätetään auki, asettuvat laatikot, enemmän tai vähemmän sopivan kokoisia.

Henkilökohtainen turvapaikka - sitähän puuttuu kissa, joka ei ole talossa. Tämä tarve on vahva ja syvä - se menee näissä kaukana aikoina, jolloin villi esi kotimaisten kehrää vaanivat eristyssellissä väijytyksiä yöllä ja järjestää turvallinen den päiväunien.

Huomaavainen ja huolehtiva isäntä (valtava bipedal antaja ruokaa, juomaa ja kärpät) tietenkin ottaa hoitaakseen ylläpito kissan sopivia asuntoja.

Alkuperäinen ratkaisu voi olla kodin kissoille valmistettu matkalaukku.

Vuonna erityisosastojen ja myymälät tarjoavat kattavan valikoiman taloja kissoille - kanssa raapimispuita, sohvat, hyllyt.

Kuitenkin valmistuksessa tällaisen asunnon omin käsin on merkittäviä etuja.

Ensinnäkin, voit manuaalisesti valita materiaalit, mukaan lukien sisäiset varannot. Tulos: säästöt hinta ja luottamusta tarpeen laatua.

Lisäksi voit rakentaa talon, koko, muoto ja vahvuus jotka sopivat täydellisesti mieleisekseen ja koosta lemmikkisi.

Henkilökohtainen, luovaa lähestymistapaa luo todella ainutlaatuinen "Cat House", joka muuten sopisi sen sisustukseesi, jos se ajatella etukäteen.

Yläpuolella ovat kuvia koteja kissoille tehty omin käsin.

Kissa ja kissa: erilaiset tarpeet

kissa voi olla suoraan talon katolle, jossa on vain yksi reikä. Loppujen lopuksi hän on jatkuvasti yksinäinen metsästäjä, sinun täytyy - se on yksityinen turvallinen paluu ja mahdollisuus tarkistaa.

kissa mukava jos hänen kotinsa on varustettu lisätulo, tuotos, ja "näköalatasanteelle" ei ole katolla, ja erillisellä telineeseen. Nämä ominaisuudet liittyvät siihen, että kissan kotelo - on periaatteessa on myös paikka mahdollisen suojaan pentuja. Siksi perhe on kaukana katselu asemalta, ja jos hyökkäys on pesä jälkeläiset tallennetaan vuotaa ylimääräistä reiän kunnes kissa, kynnet ja pystyt hampaat puolustaa ensisijainen tulo.

Yksinkertainen ja helppo ratkaisu, miten tehdä kotiin kissan ulos putkesta.

Ratkaisuja asunto-ongelma kissan riippuu luonne ja koko lemmikkieläinten sekä tulevasta käytöstä talon.

Lanka-tai matkapuhelin

Jos aiot pitkäaikainen sijoitus tietyssä paikassa, materiaalit myös valittava vankka - puu ja metalli.

Tapauksessa oletetaan matkustaa (esim., Maata ja takaisin) ja kotelon korvaamalla kissan valittu pehmeämpiin materiaaleihin - pahvi, pahvimassasta lanka kehyksiä, paperi putki, tiheä kangas, nahka vaahto.

Kotiin kissoille voidaan tehdä ja kättelyssä.

Useimmissa tapauksissa vakio laatikon muotoinen kätevä valmistaa ja yksinkertainen asentaa.

Joidenkin rotujen kissojen, joiden esi-isät ratkaistaan ​​kuopat puiden - Bengal, Siamese ja abessinialaisten - kuten venytys pystysuoraan ylöspäin. Jotta ne korkeampi kotiin - sylinterimäinen matkien ontto puunrunkoon tai alkuperäisen "Wigwams".

Wigwam for "tulla ulos ontto" kissat:

"Pehmeät" ratkaisuja ei ole suunniteltu pitkään, yleensä pyöristetty ja uurrettu muotoja.

Mesh turvaa vanhasta T-paidat:

Kotelot tai kunnallisista

Joillekin kissat voivat rakentaa rakennetta yksittäisten talojen, kiinnitetty eri korkeudelle. Johtaja kissa hierarkian ottaa varmasti kannattavin, ylimmässä kerroksessa.

Sisempi tilaa talon luodaan laskelmaan, jonka vuokralaisena se voi mukavasti olla teidän puolellanne. Siksi keskimääräinen talon koko - katso 40h60h40 tarvitaan suuremmassa mittakaavassa suurten rotujen ..

Halkaisija kulkuaukon on oltava riittävä kehrää johdetaan vapaasti läpi. Kuitenkin liian suuri aukko - on "vuotava" huono suojaa. Tämän seurauksena keskimääräinen tulo-lähtö halkaisija -. 15-20 cm pullea tapauksissa se lisää vastaavasti.

Yksityinen näköalatasanne tulisi olla sellaisella korkeudella, että eläin on helppo kiivetä sitä, seisoo takajaloillaan seistessään.

Kotiin kissoille voidaan tehdä jopa sanomalehden putkia, katso kuva yllä.

Materiaalit: valvonta ohut ja pehmeä tuoksu shorstkoy

Väritys talon ja sen verhoilu ei ole väliä asuva kissojen hieman eri väriä. Siksi voit poimia sävy täydellisessä sopusoinnussa sisä- tai värin kissa itse.

Haju, sen sijaan, on keskeinen rooli. Haju turvapaikka ainoastaan ​​hänen, perhe, ystävät - kodin omistajat.

Tässä on kätevä kotiin vaneri romu!

Verhoilu on parempi käyttää käytettävän materiaalin, jopa vanha vaahdon jäljellä nostamisen jälkeen huonekaluja tai antiikin master-paita - muista säästöistä?

Jos talon rakentamiseen Koshkin sai uuden rakennusmateriaalin, hän aluksi ei ole omaa tuoksua - ainakin yksi, joka tuntee ihmisen nenä. Osto hengissä vielä viikon, ensimmäinen parvekkeella, niin asunnossa, ja vasta sitten käyttää sitä.

Edellä videon näet yksi vaihtoehdoista, miten rakentaa talon kissa.

Hienous kissan hajuaisti määrää luokalla ja ainoa liima, joka voi käyttää: PVA.

Luonnon- tai synteettisestä materiaalista - on olennaisen tärkeää paitsi tärkeää, että sähköistettävää tekijöitä ei pitäisi olla rakenteessa. Tästä syystä, esimerkiksi, on sopimaton silkkiä säiettä.

Altistuneet metalliosat ovat myös hyväksyttävissä: lävitseen shorstki sähköistetty kitkan voi esiintyä. Lisäksi avoimessa metallikiinnittimiä - oleskelutila, esimerkiksi - usein kapeita aukkoja, jotka heikentävät karvojen kissannahkojen.

Lopulta täydellinen setti tuotantoon mökissä:

 • vaneri paksuus 6-12 mm, kuiva, hyvin haalistua puu lankut;
 • kierteinen vääntö köysi luonnonkuituja;
 • puutikun halkaisija 5-10cm;
 • vaahto huonekalut;
 • huonekalukankailla tai matto;
 • Sintepon tai vastaavaa materiaalia;
 • PVA liima;
 • pieni naulat, ruuvit puun.

Vanhasta monitori, voit tehdä kotona kissa.

Työ tarvitsee puuta, kangasta, liimaa ja nauloja, niin joukko työkaluja on yksinkertainen ja helposti:

Yksi riittää kevyt valmistaa taloja kaksi pyöreää lazami, raapimispuita ja sängyt, näköalatasanne piirroksissa näyttää tältä:

Handsaw puu- ja palapelin leikkaa yleispuitteiden vaneriosasta talon ja perusteet.

Sahattu kierros puinen haluttuun korkeuteen.

No, jos katto on irrotettava - se helpottaa sairaanhoitoon sisälle taloon.

Koon seinän ja leikkaa pois palaset syntepon tyynyjä, vaahto, huonekalukankailla Pintaviimeistelytarviikkeet.

Pehmeyttä ja mukavuutta - se on meidän motto. Kiinnitys ja kokoonpano

Vaneri ja puukappaleet saatetaan liima, joka pitää kynnet ja ruuvit.

Kangas ja vaahto-osissa on huolellisesti kiinnitetty käyttämällä PVA kehän ympäri kangaspala ja säteislinjoihin keskustasta

Sekvenssi kokoonpano toiminnan on seuraava:

 • valmistella perusta ja kiinnitä se viestin solarium
 • kerääminen talon osat liitetään sisällä kankaalla
 • liitä ympäri taloa ja sen ulkopuolella lepotuoli koriste kankaalla
 • asettaa talon pohja turvaaminen liimalla

Ja teroittaa kynnet? Puusauvan promazyvaya se liimalla, olisi huolellisesti kääri köyden, navivaya hänen vuoronsa jälkeen puolestaan ​​ilman aukkoja, lue lisää siitä, miten tehdä kogdetochilku.

Jälkeen päivä tai kaksi hän keräsi ja kuivuneet talon valmis käyttöasteen. Sijoitettu irrotettava matto laskemisen.

Yllä olevassa kuvassa esitellään talon kissat sdeanye omissa käsissä.

Tupaantuliaiset: mistä löytää viidennen nurkkaan?

Nimittäin silloin, kun laittaa ylimääräistä, jo valmis, kissa nurkassa?

Yhteisen kaikkien tarpeet pörröinen ja periä seuraavasti: he ovat onnellisia asettua jossa on lämmitys ja perspektiivikuvan korkeus ympäröivän alueen. Ehdottaakin, tietoisen päätöksen: juhlimaan uuden kodin lähellä akku (liesi) ja ikkunalaudalle.

Sitä voidaan lähestyä yksilöllisesti.

Seurallinen kissa mielellään avoimin järjestelyn uuden pesän.

Eläin, joka kääntää selkänsä yhteiskuntaan ja nauttii nokoset kaapissa, nurkka mieluummin

Jos kehräsi haluaisi tavata ja tarkastaa saapuvien vieraiden, tuskin avaa oven - talo on parempi sijoitettu siten, että se näkyi käytävällä.

Siinä tapauksessa, että ilmiö muukalainen - se on stressiä ja kotieläin odottaa ulkomaisia ​​hyökkäystä turvallisin, hänen mukaansa osa talon - ja että siellä on paras paikka kotona tehty.

Video-ohjeita siitä, miten rakentaa talon kissa.

Kun lemmikkisi tutkia tuotetta, kokeile sitä nenään ja kynsiä, ja sitten autuaana venytetään rentouttavan loman, tyytyväisenä katselee ulos pieni ikkuna-kuilussa erehtykö: hänelle se on hänen pikku karvainen kissan onnellisuutta.

Olla onnellinen ja te - järkevä mies, joka ymmärsi halu tyhmä pikkuveli.

Pieni talo kissan omin käsin: ominaisuuksista, yksityiskohtaiset ohjeet valmistukseen

Kissat - yksi suosituimmista lemmikit, joka usein löytyy asunnossa. Lemmikkieläinten viihtyvät ja kodikas, omistajat yrittävät luoda kaikki sopivat olosuhteet sen: se tarjoaa herkullisia ja ravitsevia aterioita, ostaa hänelle mukavaa koiran kaulapannat tai vaatteita, säännöllisesti kampaa hiukset, kuluminen tapaaminen eläinlääkärille. Mutta kaiken tämän lisäksi kissa tarvitsee myös omaa tilaa - pieni talo, ei jokainen omistaja asettaa se sen kotelon armoilla.

Tämä muotoilu on pakollisena osana normaalia eläinten elämää, se voi olla kuin ostaa varastoon, ja jotka on valmistettu romun. Yksityiskohtaiset ohjeet tässä artikkelissa auttaa tekemään kaunis ja mukava talo kissa omin käsin.

Luokittelu kissa taloa, valokuva esimerkkejä valmistuneiden töiden

Rakenteesta riippuen tuotteen ominaisuudet, kissan talot on jaettu:

 • mini sängyt ja sohvat;
 • rakennettu taloja;
 • monimutkaisia ​​järjestelmiä pelin elementtejä.

riippumatot - kaikkein yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen suunnittelu, sekä oppilaiden ja omistajilleen. Ne ovat kiinni jalkoihin huonekaluja, eivät häiritse liikettä huoneen, lähes huomaamaton. Ne voivat tuottaa omasta avulla yksinkertaisia ​​esineitä.

Töihin tarvitaan:

 • vähän kestävä kangas;
 • lanka;
 • neuloja;
 • kiinnikkeet, joka korjaa tuote haluttuun paikkaan.

Tärkeää! Karabinchiki, ja Velcro välilehdet - kiinnikkeet kissa riippumattoja.

Kissan sohvat - Tämä on helpoin tyyppi taloja. Niitä tuotetaan muodossa korit tai laatikot pehmeä vuori. Tämä muotoilu on hyvin yksinkertainen valmistaa, niin että jokainen asunnonomistaja voi tehdä sitä omaa romusta materiaaleista.

House-koppi. Suunnittelu talon muistuttaa koirankoppi, se on katto ja pehmeä sisävuori. Tyypillistä tuotteen - saatavuuden erityinen raapimapuuta, jossa lemmikkieläinten terävöittää terävät kynnet. Tällainen kotelo voidaan molemmat ostettu lemmikkieläinten tallentaa, ja tehdä omiin käsiinsä.

Pahvi suunnittelu. Tämä on kaikkein epäkäytännöllinen tuotteita lemmikkieläimille. Ne ovat melko helposti vaurioitunut, menettävät mallikas ja repiä. Valmistettu kartonkiarkeille tai laatikoihin.

Omilta sängyt ja sohvat kissoille. Ne ovat miniatyyrejä esineitä kodin huonekaluja. Tällaiset talot ovat erittäin mukavat, sopivat harmonisesti sisätilat, älä sekoita sitä.

Rakennettu taloja. Taloissa - tämä on yleinen suunnittelu. Usein ne sijaitsevat sisällä kaapit, yöpöydät ja ottomaanit. Nämä huonekalut täyttää kaksi tehtävää:

 • aseta turvakoti lemmikki;
 • Masters käytetään jokapäiväisessä elämässä (varastointia tai muita esineitä).

Leikkipuistot. Tämä on melko monimutkainen ja suuria tuotteita, jotka koostuvat useista elementtien (portaat, kogtetok, lezhanok jne. Jne ..). Ne ovat erittäin mukavat kissoille, mutta ei joka asunnonomistaja voi asentaa pieni talo hänen asunnossaan, että ne mahtuisivat tarvitaan suuri alue.

Materiaalit tehdä rakenteesta

Rakentaminen kissa talossa on useita tekijöitä. Näitä ovat:

 • luuranko puitteet;
 • Pehmeä vuori;
 • erityinen täyteaineita ja lämmittimet;
 • Raapimapuuta;
 • yhdistävät rakenne-elementtejä;
 • erilaisia ​​kiinnittimiä.

Ja valmistus perustaa kehystys käyttöä levyt, viiniköynnökset, muovi, vaneri, lastulevy tai MDF. Tärkein edellytys oikean materiaalin valinta - ei pitäisi olla epämiellyttävää hajua, joten kissa voi hyväksyä tätä "tuoksuva" kotiin.

Vuoraukset tehty kaikki käytettävissä pehmytkudoksen, joka on vain käsillä. Muhkea turkis, matto - suosituin materiaali valmistukseen ihon kissa talossa.

Taloon oli hyvin suojattu ja eristetty, asiantuntijat suosittelevat käytöstä -sintepon täyteaineita sintepuh tai vaahtoa. Ne eivät vain säilyttää lämpöä rakenteen sisällä, mutta on myös ääni-proof-toiminto.

Raapimispuita, toisin kuin muut elementit, on tehty enemmän kestävästä materiaalista. Rakentamiseen ruhon käyttö metalli- tai muoviputki, ja sen pinnoitus - kiinteä juutti köysi.

Ennen siirtymistä Production House, on tarpeen millainen sen rakentamiseen. Perusvaatimukset kissan kotelo:

 1. Korkeus talon on oltava sama kuin taso, jolla lemmikki viettää suurimman osan ajasta (korkeus sohva, tuoli, pöytä, yöpöydät, ja niin edelleen. D.).
 2. On mahdotonta asuntojen oli epämiellyttävä haju, koska eläin vain ei hyväksy sitä.
 3. Mitat on vastattava kissa, joten hän viihtyvät sen seinät.
 4. Vakautta.

Ennen siirtymistä suunnittelu talo, on välttämätöntä tehdä hänen piirustus. Asiantuntijat suosittelevat:

 1. Korkeus on vähintään 40 cm.
 2. Kehä omaisuuden kissa keskikokoiset - vähintään 40 x 40 cm.
 3. Halkaisija sisääntulon - vähintään 15-20 cm.

Neuvoston. Self-tuotanto talon, sinun täytyy harkita koko lemmikin!

Jotta kissa talon omin käsin, päällikkö ei tarvitse omistaa asiantuntemusta. Suorittamaan tuottavaa työtä vaatii paljon kärsivällisyyttä, kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut.

Töihin tarvitaan:

 • kartonkien (edullisesti suuri);
 • lyijykynä raidat;
 • tempopistolet sauvat liimalla;
 • rivi;
 • veitsellä tai saksilla.

Valmistusteknologia kaksinkertaisen talo:

 1. Luo talon piirustus, se levitetään pahvilaatikko, on leikattu pois kaikki elementit (lattia-, seinä-, katto).
 2. Piirtää ikkunat ja ovet, leikkaa ne.
 3. Kerää ensimmäisessä kerroksessa kissa suojia, kaikki saumat liimataan avulla Sulata (se on tiukasti kiristää kaikki elementit).
 4. Ensimmäisen kerroksen katon tekee liittimen, joka toimii miesluukku kissan toisen tason.
 5. Valmiiseen rakenne on sitoutunut elementtien toisen rivin.
 6. Sisustaa ja maalata valmiin talon.

Asunnon puun (levyt, puukuitulevy, ja niin edelleen. D) Kuten koppi

Töihin tarvitaan:

 • levyt, vaneri tai mitä tahansa muuta sopivaa materiaalia;
 • eristys (täyte polyesteri, polystyreeni);
 • kankaalla romu;
 • kiinnityselementit;
 • pora;
 • ruuvimeisseli;
 • kynä;
 • hallitsija tai mittanauha.

 1. Tee piirustus talon kissat (kukin elementti).
 2. -Merkintä mukaan valmiin piirustus, materiaalista.
 3. Leikkaa pois kaikki elementit tulevaisuuden rakentaminen (lattia, seinä, katto pääsy lemmikki).
 4. Kiinnikkeiden yhdistää ne toisiinsa (paitsi katto).
 5. Kiinteä Sintepon siististi talo päällystää pehmeällä kankaalla (sekä sisä- ja ulko-osa).
 6. Erikseen päällystää katon, kiinnitä se valmiiseen suunnitteluun.
 7. Sisustaa talon.

Toinen versio kissan talon - riippuvan rakenteen useiden pehmeitä tyynyjä. Se on kiinnitetty kattoon tai pöytälevyyn (pohjasta taulukko).

Töihin on välttämätöntä:

 • 2-3 tyyny;
 • paksu koriste köysi;
 • ankkuri koukku (jos malli on kiinnitetty kattoon);
 • pora;
 • neula ja lanka;
 • koriste-elementtejä.

 1. Katto tehdään reikä.
 2. Kiinnitä ankkuri koukku.
 3. Pussit yhdistetty toisiinsa koriste-johdot (tietyllä etäisyydellä toisistaan).
 4. Ommella reunat Päällistyyny 3-4 pitkän köyden yhdistävät ne toisiinsa, ripustetaan kattoon koukkuun.
 5. Koristele talon valmis perämoottorin käytettävissä olevia kohteita.

Kuvan alkuperäinen Cat House on suosikki lemmikki. Tee se johonkin Ehdotettujen asetusten omin käsin, ja iloa lemmikkieläinten olisi mitään rajaa.

Pieni talo kissan omin käsin: video

 • Onnistunut kalojen kasvattaminen keinotekoinen lampi dacha
 • Kanat muna suunta: paras rock-kerroksia ja niiden kuvaus
 • Mikä tuoksuu kissat eivät pidä: pelota eläin puutarhassa ja maassa

Olen tyytyväinen tarkastella eri taloa kissoille, mutta jolla on kokemusta niiden sisältöä itsepäinen eläimiä, voin sanoa, että tekemällä tai ostamalla talon - se ei tarkoita, että kissan rakastavat sitä ja se on se asettuu), mutta kaikenlaisia ​​laatikoita - se on heidän suosikki paikka.

Aikaisemmat kissa halunnut jonnekin kiivetä, joten hän todella piti talossa, jossa hän asui. Teemme sen itse vaahtoa. Materiaali on erittäin hyvä, ja se voi olla helppo kiinnittää. Vaahto keskimääräinen paksuus (povybirat laatikoita kodinkoneet) obtyanuli pehmeää materiaalia (jotain muhkea). Tuloksena oli mini talossa, jossa on ikkuna ja ovi. Erittäin viihtyisä. Mutta toinen kissa - rakastaja avoin tila, ja talosta kieltäytyi. Hänen täytyi tehdä tilaa sänkyyn. Me teimme sen liian alkaen penopalsta, obtyanuli samaa pehmeää materiaalia, ja se on lisännyt täyte polyesteriä, joten todella todella mukava. Tässä on laatikko oli hänen maku. Mutta mielenkiintoisin, jos hän halusi pysyä sohvalla, sänky, ja on tarpeen tehdä, on meow kunhan se ei täytä toive.

Ilona, ​​niin tapahtui minulle ja valitettavasti ostin kaupasta ... Sängyt kissallesi, hänellä oli poobzhivala pari päivää, ja sitten meni pois .. En edes vaihdetaan omaksi sohvat. Tuloksetta ... Ja sitten ostettu laitteiden iso laatikko, kissa vain rakastin sitä, niin laitoin sohvalla ruutuun, ja nyt se on kaikkein suosikki paikka talossa Koshkin.

Kotona minulla on kissa ja kissa, ja minun piti tai ostaa tai tehdä kaksi sänkyä. Päätin tehdä kaksiportainen talon laatikot. Otin kaksi laatikkoa sopiva koko, liimattu, kääntyi talo kaksi sisäänkäyntiä. Sitten vaahto liittänyt seinärasioihin ja verhotun materiaali saada pehmeä taloja. Sitten vahvisti toinen toisensa yläpuolelle ja paikka valmiina. Kissat eivät vain nukkua kodeissaan, mutta myös pelata. Ei välttämättä ostaa sänkyä, parempi tehdä se itse.

Kissat eivät halua vain olla siellä, he tarvitsevat paikan, jossa he voivat pelata. Suosikki toimintaa kissojen on pelata laatikoita. Materiaali on melko edullista, vaihtoehtoja tehdä paljon nukkumatilaa. En tehnyt mitään iso talo kättelyssä, kissa on nyt olemassa ja pelaaminen ja nukkuminen. Lisäksi laatikko voidaan aina korvata, tee uusi talo.

Kissani on todella talon ja ei ollut. Mutta nyt Artikkelissa ilmaantunut tämä pieni artikkeli. Pidin kovasti jossa talon huonekalut on rakennettu. Pyydän miehensä tehdä jotain vastaavaa. annamme pillua huvittaa uusi asuinpaikka.

Kaunis kurssi taloja, mutta minusta tuntuu, että kotikissa piti siitä tehtävä lähelle luonnollinen elinympäristö, oikeaa puuta, ruohoa, oksat, lehdet ..

Huomio kilpailu meidän tilaajille!

Annamme 10 erilaista automaattista kastelu "Gardena"

Niin joka viikko lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

* Voit peruuttaa tiedotteen tilauksen milloin tahansa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin