Tee pinnasänky omin käsin

Miten tehdä sänky lapselle

Lapsille, vanhemmat ovat aina yrittää valita paras, ja kalusteet kuten, mutta tarkastellaan kaikkia lapsellinen hinnat puuvuoteet tai vuodetta, autot, veneet, jne väistämättä te mietitte ostaa sellainen asia muutamaksi vuodeksi ... Osta, ehkä ei, mutta voit tehdä sen itse. Vauvan sänkyyn kädet voidaan kerätä useista levyt ja baareja muutaman päivän sisällä. Extreme toiminnot tai tarvitaan erikoistyökaluja. Periaatteessa minun on vietävä ja halu.

Tämä on tavallinen vuode, ilman temppuja. Esitetyssä sovelluksessa se sopii keski-kouluikäisten ja teini, mutta silloin on mahdollista lopettaa ja lapsille 3 vuotias (toinen kuva-raportti). Takana puuosat (levyt ja pylväät). Hanke voidaan käyttää pohjana, lisää sitten koristelu ideoita.

Mitä värejä, voit lyödä vetoa, mutta perustana - Suuri

Valmistukseen ei vaadi erikoistyökaluja. Kaikki mitä tarvitset:

 • Saha (käsin puu tai levy - joka voi - pää, voidaan leikata levy kahvimylly puu);
 • työpöydälle;
 • poraa poralla ja vastaupotuksen;
 • hiomakone (jos ei toimi hiekkapaperilla voi manuaalisesti);
 • Rulettia.

Työkalut, joita tarvitaan työssä

Tarvittavat materiaalit ovat:

 • puutavaran - 50 * 100 mm;
 • aluksella 25 * 100 * 25 mm ja 75 mm;
 • puuliimaa;
 • kitti puu;
 • hiekkapaperilla.

Pylväiden määrä perustuu levyjen harkita suunnitelman kokoja. puun vaatimukset - alhainen kosteus (ei yli 16%) ja ei ole solmua tai niiden pieni määrä.

Vauvan sängyn kätensä alkaa valmistuksen jalat. Puutavarasta 50 * 100 mm leikataan työkappaleen - pään on kauemmin jalka - lyhyempi. 4 kpl, joita kunkin pituus. Aihiot tarttuvat toisiinsa pareittain. Otamme yksi, takki liima puun, vahvistettuja toinen, tarkista tarkalleen ovatko he altistuvat, kierrä ruuvit. Periaatteessa on mahdollista käyttää puuta 100 * 100 mm eikä rukkaamalla liimaa, mutta sen hinta on hyvin puree.

1

Levyt takki liimalla ja täsmää parit

ruuvin upotettu puu, sitten lähikuva korikittiä. Kuivaamisen jälkeen jauhaa sileä tilaan (hiekkapaperilla keski- tai hienorakeinen).

Valmis jalat kitti

Nazhdachkoy myös tuoda ihanteellinen tila vasteen - kaiken pitäisi olla tasainen ja säännöllinen.

Selkä tarvitsee levyt, joiden raon leveys on 25 mm. Jos välissä on reititin, voit tehdä sen itse tai raivata puusepän kaupassa. Tulpat voidaan myös ostaa valmiina, niiden läpimitta pora valita.

Poraa reiät tappien päihin lankut uria. Täsmällisesti määritellä niiden etäisyys reunasta - niiden on oltava tiukasti samalla tasolla kaikilla kiskoilla.

Myös, reiät tulee olla syvyys yksi - puoli pituudesta tämä pala puuta. Jotta voisi siirtyä poraus, poranterän on kiinnitetty kahvaan - kaistale maalarinteippiä. Sen avulla valvoa reiän syvyyden.

Hole porakone

Sellun 25 * 50 mm, leikattiin lankkuja samanpituisia täyttämiseksi pääty ja astinlauta. Ne uraan, pre-liimaa jäi.

Jalka myös porata reikä vaarna. Ensin löydämme välimaastoon, suorittaa linja (kynä). Laittaa takaisin koottu, kohdistettu yläreunan porakoneosa altistuu linjalla ja merkitä paikoissa, joissa se on tarpeen, että ne porata reikiä (kaksi päällekkäin, kaksi alareunassa). Reikä kaada liimaa ja laittaa takaisin. Kasvien pitäisi olla tiivis, ilman aukkoja. Voit lyödä nyrkki tai vasaralla (älä vahingoita puuta).

Kiinnitä takaisin jalka on sängyn

Sama toimenpide toistetaan toisella jalalla. Ei kovin mukava yläreunassa liitoksen voidaan sulkea hallituksen, saattaa se ruuvien ja sotkee ​​reikiä. Tämän seurauksena se, mitä tapahtuu.

Astinlauta ja pääty ovat valmiita

Yksi tärkeä seikka, joka tulee mitoitus yksityiskohtia. Vaikka liima ei ole jäädytetty, mobiilisti ja yksityiskohdat ovat vinossa. Näin ollen, laittamalla kulmat 90 °, kiinteä osa (pihdit tai jollakin muulla tavalla) ja vasemmalle, kunnes liima on kuivunut. Jatkaa kuivaamisen jälkeen, ja yleensä se alkaa yhteisen pinnoitus, joista vain sementoitu.

Ottaa kaksi lautaa 50 * 100 mm, pituus on yhtä suuri pituus patjan (tai pari senttimetriä enää täyttää helpommin). Reunalla liiman ja ruuvit kasvien bar 25 * 50 mm. Jonka pituus on lyhyempi kuin 10 cm - jää 5 cm: n etäisyydelle reunasta. Kiertämällä baari, varmista kasvot näkyvät oikein. Kuhunkin ruuvi porausreiän - lähellä reunaa, niin että puu ei puhkea. Myös konepellin tehdä reikiä halkaisijaltaan suurempi - ne on piilotettu.

Koska liima yhdiste tässä tapauksessa jäykästi sidottu, ei voi odottaa, kunnes liima on kuivunut.

Levyjen 25 * 100 mm, leikattiin suikaleiksi leveydestä patjan (1-2 cm voidaan lisätä uudelleen). He pitävät tehdä juuri niin nauhat painottaen. Asennus Vaihe - 10 cm, kunkin palkin - ruuvin 2 kummallakin puolella. Kunkin ruuvin reikä esiporattava (poran halkaisija 1-2 cm pienempi kuin ruuvin halkaisija) korkki pitäisi mennä puuhun.

Kiinnitä rajat baareissa

Hole Wizard sotkee ​​kitti kuivauksen jälkeen jauhaa. Äärimmäisissä kosketus on aukot asennus jalat.

Lovea jalka sängyn

Vauvasänky käsillään: kokoonpano

Lopuksi, sulkemaan kaikki pelimerkit ja vikoja näkyvät osat sängyn kitti kuivaamisen jälkeen jauhaa tasaiseksi. Sitten gruntuem ja värit valitulla värillä. Maalauksen jälkeen voi vain kytkeä takaisin ja patjan alle pohja ja voidaan olettaa, että lasten sänkyyn kätensä valmiina.

Laita palat on mahdollinen käyttämällä erikoisvarusteita - leikkeet ja huntu, tai yksinkertaisella tavalla - naulaamalla, baari, jonka pohjalta kootut aluksella patja.

Tarvikkeet asennus pedin pohjalla

Vauvasänky käsillään kerätty

Vähän poikia jätepedin kone. Ja miellyttääkseen lapsi ei tarvitse mennä kauppaan. Vanerin tai MDF-levyt, musteet ja vesi-pohjainen lakka, keskimääräinen nukkuja kääntyy suoritusmuodossa Sei cot käsiään batmobile (tai muu ajoneuvo) on toteutettu viikossa hidasta työtä iltaisin.

Teemme tätä pinnasänky kone omin käsin

Etsi ensin kuvan laitteen, joka sopii sinulle, löytää ohjelma, joka voi visualisoida kuvia. Kuvan siirtoa, se voidaan jakaa neliöiden puolella 100 mm - niin että myöhemmin se oli helpompi kääntää todellisessa mittakaavassa. Edullinen jos koko kohde seisot ostit vanerilevy tai MDF, jopa parempi, jos mahdollista yhdestä levystä tehdä kaksi bokovinki ... Yleensä poimintakokoa, muuttaa muotoaan. Kun olet hyväksynyt tuloksen, on mahdollista siirtää suunnittelun arkille.

Valmis työskentelemään luonnos merkinnällä

Se alkaa viirutusta arkin neliöt puolella 100 mm.

Rascherchivaem arkki neliön

Viitataan olemassa olevaan lehti, siirtää kaikki linjat paperin vaneri. Ensimmäinen, ohut viiva, kun enemmän tai vähemmän prorisuete voi hahmotella ääriviivoja Saatu paksu viiva - leikkaa helpompaa. Vaikka tiedot ovat tarpeen kahtena piirretty toisessa ei ole järkevää: leikata ensin, sen kuvaillaan ja saada toinen.

Kuvan siirtämisestä on suuri pinta-

Tässä projektissa on myös vääriä tietoja - vetää ne erikseen. Kun olet valmis, ota palapelin ja scrollsaw pitkin ääriviivat.

Reunat päästä pois ihanteellinen, joten se on hyvä jauhaa koneessa tai käsin. Siirry sitten leikkaamalla syvennyksiä, reikiä, jne. perinteiset tekniikat - käyttö pora poraamalla reikä lähellä toisiaan, sahataan silta. Epätasainen reuna jauhaa millään saatavilla olevalla tavalla, se on pyöristetty, ulkona ja sisällä, ja kaikkien pitäisi olla tasaisesti ja sujuvasti.

Työskentelemme sisustuselementtejä

Työskenneltyään kaikki yksityiskohdat siitä, mitä täällä tapahtui.

Yksityiskohdat ovat valmiina maalattavaksi

Maalata kannattaa valita turvallisia materiaaleja. Mikä parasta - vodoemulsionku latex ja suojella maali naarmuilta ja sopivaa vesipohjaisia ​​lakka.

Jos tuotteet on valmistettu MDF, erittäin edullisesti kaikki pohjustettu ja paremmin kahdesti. Tämä materiaali voi suuresti imeä maali, etenkin päissä. Aluke vähentää imukykyä ajoittain, myös maalin laskee tasaisemmin.

Tiedot pohjamaalattu ja kuiva

Sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut, maalata ensimmäisen alueen, jonka tulisi olla harmaa. Suunnitelman mukaan, on myös ohuita harmaita raitoja. Jotta ei tehdä niitä musta, uskon on kiinnitetty maalata ohut kaistale liimanauhaa (3 mm), poistamalla että sitten halutun kuvion.

Värjätään ensin harmaa kuivuttuaan kiinni ohut kaistale Scotch

Maalaus on melkein ohi

Ota yksi sivuseinämä, kiinnitä ruuveilla puinen rima 25 * 25 mm minimi. Ruuvit asetetaan 20-30 cm. Etupää hihnan kiinnittämiseksi aluksella rajoitin. Toista sama toimenpide toisen osan (kiinnittämiseen tarvitaan hihnan samalla korkeudella).

Naulattu lankku, laita pysähtyy magneettien kiinnitystä podgolovya ja hyllyt

Jossa toinen osa on kierretty rakenne. Keskellä on tarpeen vahvistaa työntövoiman palkki, joka on vaikea pitää molemmin puolin kansi ja anna heidän liikkua erilleen.

Noin puolivälissä joukko seis - bar, säilyttäen tarvittava leveys sängyn

On hihna on kiinnitetty sivuille kuin kehys, pinottu viipaloitu levyt toimii tukena patjan. Ne voidaan kiinnittää ruuveilla (kaksi kummallakin puolella), ja voidaan yksinkertaisesti sanottuna. Tällöin sängyn nopeasti ymmärtää. Tässä suoritusmuodossa toinen menetelmä valitaan - nauhat eivät ole kiinteitä, ne ovat luoneet patja.

Se perustuu samaan muotoiltu sänky tytöille. Muoto kaiteen helpompi työskennellä vähemmän, mutta vaikeampi maalata. Samoin sen hetkistä.

Pinnasängyt omissa käsissä: mestarikurssi piirustukset ja kuvat

Vanhempien on tärkeää heidän lapsensa kasvaa viihtyisässä ilmapiirissä, ja heidän uni ei mitään ole uhattuna. Jos henkilö on vähintään työkalut ja perustiedot, Lastenvuodemahdollisuus käsillään do ei ole vaikeaa, jos niillä ei käsillä valokuva, tuotteen näytekuva piirustukset. Laite on yksinkertainen huonekalu.

Skeema ja mitat pinnasänky vastasyntynyt

Vanhemmat tietävät, että pinnasänky erityisesti ikä vuoden erityisen tärkeitä neljä vuotta koska vauva nukkuu paljon. Kalusteiden oikea - on avain mukava nukkua. Pienille asunnot Seimi lastenhuoneessa voidaan korvata ja leikkikehä.

On helppo tehdä kaksi - kolme päivää ja antaa kaikki vivahteet ja vivahteita mukavuutta lapselle.

Kalusteiden oikea - on avain mukava nukkua

Ensimmäinen asia, sinun täytyy ymmärtää, mitä elementtejä on tällä grafiikalla.

 • Patja. Se valitaan painon perusteella ja lapsen ikä, koska se on parempi tehdä käsillään, ja vain ostaa varastoon. Osti patja on suunniteltu yhdessä ortopedian ja otetaan huomioon kaikki tarpeet kehon mukava nukkua ja oikea muodostumista lasten selkärangan. Patjat on jaettu kahdenlaisia: kevään lohko ja ilman jousia. Lajike jouset voivat olla itsenäisiä jousilohko (kukin jousi on sijoitettu erilliseen pussi kuitukankaan ja kuormituksen patjan on jaettu siten, piste) ja riippuvainen jousen lohko (yhdistetty jousi metallikehys, ja paino nukkuja jakautuu tasaisesti koko alueen tuote).

Mukava roikkuu pinnasänky

Nämä patjat ovat parasta ostaa lapsille 5 vuotta. Vauvojen pieniä paino tuotteet, joita suositellaan springless lohko, jossa runko itse koostuu yleensä polyuretaanivaahtoa tai vaahtomuovia ja se voi olla, riippuen jäykkyysaste täydennetty kookos kookos tai muuta materiaalia.

 • Kehys. Tämä elementti on koon perusteella oletetaan, patja vuode. Tiedot, jotta se toimii usein höylätty lauta.
 • Lamellin. Nämä osat tuotteen on tarkoitus tukea pohjaan patja ja säleet on sijoitettu kehyksessä huonekalut. Ne muodostavat ristikon, jossa on väli toisistaan ​​oli noin 5 cm: n (ilmapatja).

  Making pinnasänky omin käsin mestarikurssille piirustuksineen ja kuvat

  Piirustuksia ja valokuvia pinnasänky mestarikurssi

  Vuonna lastenhuone käyttävät usein useita lajikkeita vuodepaikkaa:

  • laatikoilla
  • parvisängystä
  • Kerrossänky (jos kaksi vauvan huone)

  Jos huone on lapsen huoneeseen voi laittaa huoneeseen iso sänky ja tarvitsevat pienikokoinen malli voi säästää neliötä, se on parempi valita design laatikoilla. Laatikoita käytetään tallentaa vuodevaatteet, leluja, lastenvaatteita ja kaikkea, joka ei sovi laatikossa tai kaappiin lapsi.

  Cot kahdella tasolla pikkulapsille

  Valmistus Box tarjotaan

  Saadakseen laatu huonekalut on välttämätöntä valita ympäristöystävällisiä materiaaleja sen valmistuksessa. Ihanteellinen materiaali on paksua vaneria tai puuta. Suosittu MDF tai lastulevyä huonekaluteollisuudessa valmistukseen osto suunnittelu ei ole välttämätöntä, koska liimojen valmistuksessa käytettyjen materiaalien. Kemikaalit voivat vaikuttaa haitallisesti kehon vauva, aiheuttaa allergioita.

  Alkuperäinen tyylikäs vuode lastenhuoneessa sisustus

  Vihje: Ei ole suositeltavaa tehdä koko on pienempi sänky kuin 1,5 * 0,6 m, mutta älä tee sitä enemmän kuin valtava 1,8 * 0,7 metriä. Pienestä pinnasänky vauva kasvaa nopeasti, ja jos teet sen liian iso, vauva ei tunne itseään siinä mukavasti.

  Perusteista huonekalut on kiinteä, se voidaan ostaa valmiina, mutta voit käyttää sitä sijaan vanerilevy.

  sen mitat on rakennettava ostettu patjan kokoa. Ritilän voidaan hankkia emäksenä, mutta mahdollisesti voidaan käyttää vanerin, koska lasten paino ei ole niin suuri.

  Ihanteellinen materiaali on paksua vaneria tai puuta.

  Suojaa puusta. Parempi käyttö puun alhainen hartsipitoisuus, kuten koivu, lehmus. Koko suojus on suositeltavaa ottaa kaksi metriä pitkä, 60 cm leveä ja noin 3 cm paksu.

  • vanerilevy
  • Kulmat alumiinista kiinnittämiseen
  • ruuvit
  • pihdit
  • Huonekalujen pyörät ja laatikot halkaisija oli 45 mm.
  • Koota työkappaleen vaatii erityisiä siteitä ja poraa.

  Cot liikkuvalla mekanismilla vastasyntyneille

  Kun lastulevy liitu rascherchivaetsya seuraavan aihion muodon luonnos koko. Jos sivut rakenne on tarpeen tehdä reikiä, ne hahmotella, mikä lasillisen samppanjaa tai tavanomainen lasia.

  Huonekalupaneelit ja vaneri voidaan sahata, ostaa kaupasta. Pääsääntöisesti useimmat kaupat ovat tällaisia ​​palveluita, vaan sen on annettava mitat millimetreinä ja kuvioita. Omasta on suositeltavaa leikata palapelin, mutta jos käsi ei ole palapeli, on mahdollista leikata materiaaleja yleisesti nähnyt.

  Huonekalupaneelit ja vaneri voidaan sahata, ostaa kaupasta.

  Leikkaamisen jälkeen kaikki elementit puun nahkojen avulla hiekkapaperia, että aineet, josta tehdään sängyn, joka ei naarmuta herkälle vauvan.

  Vihje: Kun leikkaus puu on suositeltavaa sulkea viilto teippi paperin kuituun se ei tartu ja alkoi nostaa ylös.

  Jos et löydä kulmat alumiinista, ne leikataan alumiiniprofiilista. Tiedot sängyssä on noudatettava luonnos piirustuksia. Nurkassa pituuden profiilin tulee vastata pituus sivusuunnassa selkänojan huonekaluja. Nämä kiinnittimet ovat reiät ruuvilla. Sivut on kiinnitetty kulmiin sängyn arinan tai vaneri pohja, ja tämä rakenne on viivästynyt kahdeksan ruuvia.

  Alkuperäinen Lastenvuodemahdollisuus autossa pojalle

  Alkuperäiset on kiinnitetty toiselta puolelta, käännä työkappaleen päälle tulevaa kyljelleen. Järjestelmää olisi silloin tällöin tarkastaa tilauksen kiinnityselementit ja osien järjestelyyn. Että tuote oli vakaa ja vahva, katsella vääristymiä ja siirtymiä osien suhteessa toisiinsa. Meidän sänky seinät on kiinnitetty toisiinsa ja veti yhteen, jos seinät ole reikiä, ne tekevät porakoneella.

  Ruhoja tuote on valmis, on aika takaisin, mikä tulee sijaitsemaan lapsen päähän. Haluttaessa se voidaan tehdä minkä tahansa muotoinen, kunhan tämä huonekalu täysin täytä tehtäväänsä eli suojaa vauvaa vammoja.

  Veistetty puuritilä vastasyntynyt vauva

  Hyvin usein pienten lasten unen aikana nostamaan päänsä ylös, joten hallituksen pitäisi olla vähintään 10 senttimetriä korkeat. Toinen etu on korkeat laidat ja pääty - on estää heitetyksi pois sängyn leluja ja vuodevaatteet.

  Alkuperäinen pinnasänky pojille

  Making pää: ota lastulevy, sieltä haluttaessa voidaan veistetty back näköinen kaunis ja jalo tai koristelu. Making pääty ja selkänoja jaloissa on oltava samat suunnitteluun näyttää orgaanista.

  Making pää: ota lastulevy, sieltä haluttaessa voidaan veistetty back näköinen kaunis ja jalo tai koristelu.

  Vuoteen hyvin ruumiin sängyn kiinnitä jalat, jotka ovat kaupoissa huonekalujen varusteet. Teemme sen ruuveilla syvällisesti.

  Piirustus kaksitasoinen lasten sängyt makuuhuoneeseen

  Kaikki sängyt asuntojen elementit lisäksi huolellisesti kiillotettu alas rakoja ja aukkoja lapselle pannen sormensa aukkoon ei loukkaantunut.

  Vihje: Tasainen maanpinta avulla saatu kylvökone mela tai hiomakoneella.

  Pinnasängyt kehtona vauvalle

  Koristeltu kiillotettu takaisin kiinnitetään luuranko runkoon. Kiinnikkeisiin ei voinut nähdä pohjasta porattu rauhassa siirtää ylös pora. leikkaus reikiä olisi oltava mahdollisimman tarkka, koska tämä yksityiskohta on helposti vaurioituu. Reiän alla perän tee itsellesi pora tässä vaiheessa on vaikea tehdä. Jos puun valmistukseen pehmeät vuoteet, aukon murtuu helposti.

  Kiinnikkeisiin ei voinut nähdä pohjasta porattu rauhassa siirtää ylös poran

  Kokoonpano tarjotaan ehdottaa, että varastointi laatikoita ei ole kiinnitetty sängyn runkoon, ja ovat muodoltaan mobiili jalustat. Laatikot tulisi täydentää pyörillä konttivarasto rullaa ulos.

  Tyylikäs vauvan pinnasänky puun

  Jos isäntä on päättänyt muuttaa asetuksia sängyn, esittää laatikot, pohja on kiinnitetty työkappaleen syötön kiskon ja itse tuote tulee olemaan sivukiskojen. Tässä tapauksessa, sivuseinät on tehty suurempi kuin aikaisemmin suunniteltu muutamia senttimetrejä samalla korkeudella laatikkoa. Sam vedettävä laatikko (laatikko) on sijoitettu kiskoille.

  Puinen pinnasänky valoisa ja tilava huone

  Rasioihin ottaa vaneria, jonka paksuus on 1,2 cm, pohjan ja scrollsaw kanavan seinämään kutistettavassa toisiinsa ruuveilla. Lisäksi liimattu ruutuun koska asiat laatikkoon ovat rakenteellisia kuormia. Kiinnittää pyörät pohjaan kootusta laatikosta.

  Valoisa ja tilava huone, jossa pinnasänky

  Jalat sängyllä, jos päätät tehdä oman mestareiden jäänteitä huonekalupaneelit tai romu sahatavara neliön muotoinen. Kiinnitä jalat runkoon huonekalut ruuveja.

  Rasioihin ottaa vaneria, jonka paksuus on 1,2 cm, pohjan ja scrollsaw kanavan seinämään kutistettavassa toisiinsa ruuveilla.

  Kun työ on valmis, on suositeltavaa antaa tuotteen viimeistellyn ulkoasun. On suositeltavaa siirtää verhoilukangas huonekalujen. Pre-leikata kankaan osat 2-3 cm enemmän kuin perustiedot ja testattu saumuri, joten ne eivät murene. Kiinnitetty kangas huonekalut nitoja ja sen osat ovat jättäneet jälkensä seimi, jottei pilata esteettistä ulkonäköä rakenteen. Aikana koristelu kangasta venytetään, jotta ei näy rypyt, poimut ja kuplia.

  Pinnasänky pienin perheenjäsen ja pienikokoisen makuuhuonetta

  Toisessa suoritusmuodossa päättyy lakkaus cot runko, pään, selän jalat. On suositeltavaa käyttää nopeasti kuivuva vesiohenteisia maaleja. Ympäristöystävällisempi huonekalut lastenhuoneeseen on hoito tahra. Pre jokainen yksityiskohta on suositeltavaa hionnan ja kiillottaa porakoneen vispilällä.

  Puinen pinnasänky kehto vastasyntynyt vauva

  Saat koriste eräänlainen laatikot kirkkaita julkisivut Paneeli tai maitotuotteiden sininen, vaaleanpunainen, vaalean keltainen, violetti ja muut värit.

  Kerrossänky käsillään

  Vauvan sänkyyn kädet piirustus 38 valokuvaa ideoita:

  © Copyright 2015-2018 Moderni ideat sisustuskoristeluneuvonta

  Reprinting materiaalien on sallittu vain viittaamalla alkuperäisen lähteen

  Pinnasängyt omissa käsissä: askel askeleelta ohjeet valokuvista

  Pinnasängyt omissa käsissä: kuva

  , Johtuen sen tiiviistä koosta, Cot omin käsin, valokuvia jonka näet useimmissa tapauksissa tässä artikkelissa, on tuote pieni monimutkaisuus. Ja materiaalit se suhteellisen vähän, ja aika kokoonpanoon kestää vähän aikaa, varsinkin jos taitoja käyttää työkaluja olet. Motiivit tehdä Lastenvuodemahdollisuus käsillään, voi olla erilainen, esimerkiksi se voi olla halu yhdistää yhteen malliin ja halutun materiaalin ja halutun muodon.

  Tällaisen ongelmana paljon vanhempia, koska nyt markkinoilla ovat pääasiassa mallin avulla ja lastulevytuotannon, joita vain ehdollisesti voidaan luokitella sovellu lasten huonekaluja. Mutta mallit, jotka käyttävät massiivipuuta, usein yksinkertaisesti kohtuuttomia rahaa, ja jos suunniteltu palatseja, joten ne ovat valtavia ja ovat toimimattomia. Siksi täydellinen ratkaisu isät - lue ohjeet valmistukseen Cot käsillään askel askeleelta, valokuva joka on olemassa verkossa, ja alkaa itse koota.

  Toinen luokka vanhempien kehittää täysimääräisesti suunnitteluun lapsen kädet ja haluavat nähdä sisälle, tietenkin, eksklusiivinen huonekalu, sopii täydellisesti tyyli suunnitteluun makuuhuoneessa. Fancy muotoja, jotka näet kuvassa yllä, ei pidä sekoittaa teitä, koska nukkuminen tässä tapauksessa on kaikki mitä tarvitset ensinnäkin, oikea ja mukava patja. Ja lapsia, jotka rakastavat satuja ja kaikki epätavallinen, tällainen päätös varmasti nauttia omassa huoneessaan. Siksi laatimista yksittäisten runkorakenne (muodossa autojen, linja-autot, veneet, norsuja), ja varmistaa, että ommella helma on pinnasänky omin käsin, ja sitten koristele se sovelluksia ja malleja, niitä kohdellaan täysin intoa.

  Pinnasängyt omissa käsissä - piirustus

  Alussa kaikki alkuja projektista Cot omin käsin - piirustus. Muutamia esimerkkejä löytyy alla olevia kuvia ja voit ajatella ja käyttää mielikuvitusta. On syytä käyttää erityistä online-ohjelma, joka on tarkoitettu suunnittelu huonekalut löydät siellä tyypillinen malli ja ymmärtää, miten se tapahtuu pesintää osia ja niiden kokoonpanoon.

  Tahansa malli yksinkertaisista sängyn-muuntaja vauvan on täytettävä useita kriteerejä. Tämä turvallisuus, joka sisältää laajan valikoiman kriteerejä, ympäristöystävällisistä materiaaleista, jalkoihin vastustuskyvyn rocking. Se on myös käytettävyys testi, se ei ole vain lapsi olisi mukava nukkua, mutta olisi mukava antaa se siellä ja saada. Suunnittelusta annetaan kiinnikettä tai muita kiinnikkeitä tulevaisuutta katos, leluja ja matkapuhelimiin, kehitetään ja viihdyttää vauvoja.

  Ja lapsille, ja vanhemmille lapsille on aina kysymys kuuluu tallentamista paljon asioita, niin täydellinen ratkaisu tulee sänkyyn laatikkoa. Omasta, joiden avulla lisävarusteita, joka on saatavilla rautakauppaa, pystyt tekemään kaiken saman kuin ammatillinen kalusteiden valmistaja. Joka on, muodostaa laatikot, sitoa kiskot juuressa sängyn ja erityinen rullat pohjalle itse laatikoiden. Välittömästi kannattaa tehdä piironginlaatikko vahvistetaan, jotta se kestää aika paljon painoa asioita, ne joka tapauksessa, on aika paljon.

  Lisäksi klassisen mallin, joka on suorakulmainen laatikko, jonka sivut, voit tehdä muita lajikkeita, jotka on myös erityinen toiminnallisuus. Esimerkiksi, älä sänky ja kehto, joka on pyöreä jalat ja heilua, rokkaavaa vauva. Tämä vaihtoehto voidaan kutsua perinteistä, ja jopa kansalliset, mutta se on nyt käytetään vain apuna vauvoille sairaus, eikä koko unen. Ja siellä on paljon rahaa valmiina kehto, että vanhemmat kieltäytyvät usein tällaisia ​​tarpeettomia menoja. Siksi itsenäinen tuotanto on 100% taloudelliset perusteet. Toinen hyödyllinen malli - Laajennusmoduuli, jonka avulla voit käydä läpi välivaihe Imetysapulaitteesta vanhempien sänkyyn. Hän näyttää nukkuvan vanhempiensa kanssa, mutta sen alueella. Lastensänkyyn parvisängystä tai syvä laatikot eivät ole tarpeen, koska hänen et käytä kovin pitkään. Nuo olisi järkevämpää tehdä huonekaluja koskeva itsenäisesti.

  Lasten katosvuode käsillään

  Katos laji, ainakin suurten, ja useita näistä näet kuvassa yllä. lähinnä katos pinnasänky omin käsin, valokuvia Tämä show käyttää valoa, valo kankaat, joka sopii täydellisesti lasten tilannetta ja täydellisesti selviytyä tärkeimmät tehtävät - ei anna pölyn, mutta siirtää tarpeeksi ilmaa ja valoa. Valinta Kankaan Kaikki riippuu henkilökohtaiset mieltymykset ja niiden värien, mutta suhteen toimivuus on parempi valita luonnonmateriaaleja, eivät aiheuta allergiaa, joka on helppo pestä (ja poistaa Lastensuojelun kohteita sinun tulee melko usein).

  Valinta itse mallin, sinun on myös tehdä pohjalta luotu suunnittelu lastenhuoneessa käsillään. Jossain se olisi tarkoituksenmukaista katos, joka on asennettu kohotetulla käsivarrella, ja perustuu vanne, ja jonnekin kiva katsella kiinnikkeet, joka asennetaan suoraan seinään ja pois kahdesta kankaasta keltasirkku kurissa, muodostaen jonkinlaisen teltassa tai teltassa.

  Katos pinnasänky omin käsin

  vaiheittaista toteuttamista katos pinnasänky omin käsin Kukin ehdotettujen menetelmien löytyvät julkista, se on yksinkertainen tiede, joka on vahvuus jokainen, joka on koskaan järjestetty käsissään neula ja lanka. Selviämme optio-rikas, joka lisäksi pää sängyn voi myös koristella lasten talo kätensä mökillä tai päiväkodissa.

  Perusteella työ on pyöreä vanne, joka on tarpeen kerätä kudokseen. Tällainen vanne voit ostaa varastoon käyttövalmis lisävarusteita tai tarpeettomia vanteet, jotka sijaitsevat ympäri talon. Halkaisija tässä tapauksessa ei ole erityistä merkitystä, mutta kaunis verhot, enemmän vanne, sitä enemmän kangas sinun täytyy käyttää. Näet esimerkin ensimmäisten vaiheiden luomisen katos pinnasänky käsillään portaittain. Ensimmäinen vaihe on käsitelty kangas itse on jätetty ja leikataan osiin huolittelua, jos ne ovat ohuita ja hyvin murentua. Teemme sen vuoksi, vaikka aktiiviseen hyödyntämiseen meidän katos toimi niin kauan kuin mahdollista. On välttämätöntä muodostaa alkuun taskun kangasta, jonka sinä tai prodenete langan kierron tai jotka on puristettu piireissä vanne. On myös mahdollisuus asennuksen metallisia renkaita, sirkkoja, sitten teidän käytettävissänne on suurempi liikkuvuus kankaalla. Mutta meidän on ymmärrettävä, että äänetön järjestelmä läpivientisuojusten ei, niin sinun täytyy valita tai helppokäyttöisyys, tai hiljaisuus, loukkaamattomuus unen vauvalle.

  Yritä koristella kankaan katos, käyttäen hänen tekokukat, liput valmistettu kangas ja muut koristeet. Sen lisäksi, että omistat tällainen tuote on suuri ilo tyylikäs huone, niin silti ja lapsi on mielenkiintoista pohtia kirkas fragmentteja makaa kangasta.

  Puskurit pinnasänky omin käsin

  Ja viimeinen vaihe luo täydellisen käsintehdyt sängyn vauvalle - puskurit pinnasänky omin käsin. Niillä on hyvin erityinen tarkoitus - on turvallisuuden vauva, pehmeneminen seinien, hän haluaa tutkia ajan mittaan. Tästä uteliaisuus hyppäsi jalkalistat ja muu toiminto, jota kukaan ajatellut alussa - ne ovat hyvä koulutus-lelut, jolla pieni mies alkaa tutkia ympäröivää maailmaa.

  Ja tähän asti, malleja omatekoinen sivuuttamaan kaksi suurta ryhmää voidaan erottaa - yksi lieventämiseksi seiniä, luoda uusia esteet että vauva ei työnnetä ja putosi sängystä, ja toinen ryhmä on valtavasti erilaisia ​​kirkkaita, hauska, pehmeä, korvien, kahina elementtejä, jotka voivat korvata todellista kehityshäiriöitä matto.

  Puskurit, tietenkin, aina irrotettava, jotta ne voidaan pestä ja puhdistaa aika. Mutta myös kykyä liikkuvuuden ansiosta samoja elementtejä laippojen käytetään hoitopöytä aikana liikuntatuntien ja hierontaa, sekä sängyn ja areenalla. Tarkasteltaessa kirkkaita kuvia häiritsee lapsen ja äidin olisi paljon helpompi selviytyä haasteista vauvan hygienia.

  1