Tee kuvakehys käsillään

Kuinka tehdä kuvakehys käsillään

Kehys mitään kuvaa tänään voi helposti ostaa lähellä myymälässä. Ja mitä etsit kehystys: maalata kuvan, kirjonta, lasten piirros tai kollaasi. Kuitenkin jotkut asiantuntijat uskovat, että hyvä maalaus vaatii erityistä kehystä. Siksi on parasta tehdä sen itse. Ja kysymykseen "miten tehdä kuvakehys kädet" tulisi suhtautua suuri vastuu.

Runko kankaalle voidaan tehdä kotona. Sen tuottamiseen, tarvitset seuraavat materiaali: patonkia tai sisätilojen laudaksi leveys on yli kaksikymmentä millimetriä, puinen baareissa samaan jaksoon, sinkiläpistooli, teippiä ja pikaliimaa.

Miten tehdä kuvakehys kankaalle

Ensin sinun täytyy ottaa mittauksia kuvalla ja trimmaus päät palkit kulmassa 45 astetta, leikkaa ne haluttuun pituuksiin. Tankojen väliin pidetään yhdessä avulla niitit ja superliimalla. On tärkeää, että kuva mukana kehyksessä tarkalleen, ilman vääristymiä ja eroja. Lisäksi on tarpeen tuottaa kehys framing. Tehdä niin, liimaa tulostaa tai laudaksi on puurunko. Viimeistely materiaalin tulisi peittää kokonaan runko ja ulottuvat ainakin yhden senttimetrin päässä ulkosivulla.

Kuvan asettaminen kehykseen, sinun täytyy liittää se puurunko käyttämällä sinkiläpistooli. Jos kuvan koko on yli 40 senttimetriä yksi osapuolista, on tarpeen tehdä ylimääräisiä haltijoille. Usein ne on tehty muovipullot ja varmistaa nitoja sisäpuolelle puinen runkorakenteen. Työntämällä kangas, älä unohda liittää sen apurunkoon.

Myös erittäin suosittu vaihtoehto improvisoitua puitteissa paperin. Useimmat näistä vaatimaton malleja käytetään lasten piirustuksia. Joten, miten tehdä kuvakehys kädet? Hyvin yksinkertaista. Koon kuvakehys leikattava pois pahvista tai julisteen. Tässä tapauksessa erityinen rooli vaihtoehtoinen rakenne paperikehys. Voit keksiä kanssa muotoihin, jolloin runko kuin perinteinen neliö ja pyöreä, soikea tai muodoltaan tähti tai sydän. Sisältö tällainen kehys voi olla samaan tyyliin kuin kuva, että pian se on muotoiluun. Esimerkiksi, jos tämän hakemuksen, tuolloin kehyksen tulisi liittää leikkauksia, ja akvarelli näyttää hyvältä kirkkaanvärisiä ruutuun. On huomattava, että paperi "opravy9raquo, ovat olennaisesti kertakäyttöisiä, kun liimataan piirustukseen.

Tuotanto kuvakehykset kädet liittyy paljon vaihtoehdot paperikääreitä. Esimerkiksi, se on hyvin mielenkiintoista tarkastella "opravy9raquo,, liimattu tapetti tai tekstiilimassasta. Jos aiot tehdä paperia puitteet kuvia tai paneeleihin, voidaan tehdä sen muotoilu scrapbooking tyyliin. Avulla ompelukone ja pahvi voi saada mahtava runko, joka yllättää tahansa vieraita.

Kuinka tehdä kuvakehys kädet: ajatus viimeistely

Valmistukseen ja suunnittelu tämän tuotteen, voit käyttää mitä tahansa saatavilla olevista materiaaleista: pitsinpaloja kipsiin rakentamiseen. Lace hyvä viimeistely puurunko, tämä materiaali liimataan kiinni sattumanvaraisesti kanssa valkoinen liima. Kun tällainen pintalakkana koostumus muuttuu hieno pesäkkeen ulkonäössä,.

Käyttäen kipsi katto listat, voidaan saada ei vähemmän kiinnostavia kehys. Tämä tuote on erittäin helppo käyttää, ja jos maali listat ensimmäinen musta maali ja lisää sitten koskettaa pronssia ja kultaa - osoittautua erinomainen runko antiikkityyliset.

zaholstom.ru

Taiteilija Alexei Epishina

Kuinka tehdä kuvakehys kädet?

Tulossa kehystys Workshop, ihmiset usein kysyvät: "Onko mahdollista säästää ja tehdä kehyksen itse?

Tässä yhteydessä haluan puhua siitä, miten se voidaan tehdä.

Saat reaalitalouteen, tietenkin, se on parempi tehdä paitsi runko, mutta patonki, josta se on tehty. Lisätietoa valmistukseen koristeltu patonkia teknologian kirjoitin tänne. Mitä kehysrakenne, ennen siirtymistään kulmat, on tarpeen näin kiskon patonkia kulmassa 45 astetta. Perinteisesti se käyttää erityinen laite nimeltä Jiirilaatikot. Rake sijoitettu Jiirilaatikot ja handsaw puu lähetetään reikiä tehdään Jiirilaatikot. Mutta tämä menetelmä ei valitettavasti ole täysin tasainen kulmat. Siksi, jos mahdollista, on parempi käyttää erityistä konetta.

Yhdiste kulmat valmistettu takapuolelta patongista. Moderni menetelmällä, kuten: tiivistepinnat on peitetty liimalla, puristetaan, ja edelleen, erityinen metalli siteet kiristetään patonkia. Jos tätä menettelyä ei koneelle suoritettavista, voit käyttää pientä vasaraa ja varovasti ajaa liittimen kiskoon. Vanha tapa kulmaliitos turvallisempi, mutta vähemmän esteettinen. Tiivistepinnat peitetään liimalla, painetaan. Kuivaamisen jälkeen liima päissä kehyksen porataan reiät kynnet. Naulat menevät tarkasti kohtisuorassa toisiaan. Lisävoimaa, takapuolelle kulman vahvistaa kolmio vanerin pieniä nastoja. Pre kolmio voidaan kiinnittää liima-aineella. Tällaisille menettelyt, parempi käyttää liimaa laattoihin. Se on melko vahva ja voidaan täyttää tyhjät tilat yhdisteen aukkoja.

Kun kehys on koottu, se puhdistetaan ja koristella. Tämä voidaan tehdä tavanomaisella värjäyksellä yhtenäinen väri, mutta voit - avulla erityisiä menetelmiä, joista kirjoitin tänne. Jos kaikki on tehty oikein ja tarkasti, suosikki kuvakehys näyttää upea pronssi patonki, ulkonäkö ei toisin tehtaan.

Taulukehykset ja valokuva käsillään

On vaikea löytää talon tai toimistossa, jossa ei ole sijaa kuvia ja valokuvia. Vaan yksinkertaisesti liittää kuvan tai taideteoksen seinällä on ruma, ja naurettavaa. On järjestämiseksi kuvia ja maalauksia keksittiin runko. Niitä voidaan käyttää tarkentamaan sisätilojen ja lisää mukavuutta huonetta. Nyt kaupat ovat edustettuina miljoonia vaihtoehtoja puitteet, mutta et voi aina löytää mitä on oikea kotiisi. Siksi me kertoa, miten tehdä runko kädet, toisaalta käytetään vähintään rahaa ja vaivaa. Sinun pitäisi alkaa valinnassa suunnittelun tulevaisuuden käsitöitä.

Määrittelemme designvalinta

Mitä pitäisi kiinnittää huomiota valitessaan suunnittelu runko:

 • onko se sopii yleisesti sisätilan;
 • runko on yksi väri kuvan, eikä seinien kanssa;
 • kehyksen olisi täydennettävä kuvaa.

Halutun tuloksen, sinun täytyy huolellisesti harkita mistä aineesta tehdään kehyksen.

Mitään erityistä rajoitusta materiaaliin. Ainoa asia, joka on vakio, on perusta, jolle tullaan liitetään koristeluun. Sen pitäisi olla paksu, vahva, eivätkä liota liimaa. Jotta kehys hyvin paksua pahvia ja tietenkin puuta. Varsinkin koska puurunko itsessään on jo päättynyt käsitöitä. Se voi paljastaa lakka ja olisi tarkoituksenmukaista tahansa sisustukseen.

Koristeltu artikkeli voi olla millään tavalla käsillä. Se voi olla pastaa, kivet, leikkeet, napit, helmiä. Mutta älä unohda, että valittu materiaali olisi täydennettävä kuvaa. Niinpä esimerkiksi, sopimaan merimaisema simpukankuoria, ja keittiö on täydellinen runko pasta lisäämällä viljan.

Katsotaan kahta tärkeintä materiaalit, joista useimmiten on valmistettu runko - puu ja polyuretaanivaahdon.

Tree - Tämä on klassinen materiaali käytetään tekemään kehykset. Tällaiset mallit ovat kestäviä, sopii lähes kaikkiin kuvio ja suunnittelu huone.

Jotta puurunko ei tarvitse mennä metsään puun, sitten käsitellä sitä ja leikata hihna. Voit hakea rautakaupasta ja ostaa sen puinen sokkeli. Ne sopivat erinomaisesti tällaista tuotetta.

 1. Sokkelit. Sen pituus ja leveys tulisi vastata koko kuvan. Joten varmasti mitata kuvan ennen kuin ostaa sokkeli ja älä unohda, että runko on pidempi kuin kangas.
 2. No teroitettu veitsi.
 3. Sakset.
 4. Hiekkapaperilla.
 5. Liimaa huonekalujen. Sopivia PVA.
 6. Vannesahan.
 7. Pienillä nauloilla.
 8. Hammer.
 9. Line. On parempi, jos se on kulmikas.
 10. Pahvia tai vaneri.
 1. Ennen kuin aletaan vähentää, on tarpeen tehdä mittauksia sisäkehän kehyksen. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti mitata hallitsija kuvan.
 2. Teemme vastaava merkki jalkalistan tai lankku tavallisia lyijykynällä. Ja katkaista tarvittaviin planochki. Ylikirjoitetaan hiekkapaperilla.

Rikkaampi tyyppi, voit käyttää puisia sokkeli kierteellä. Niiden hinta on sopiva tyypin, joten tällaista materiaalia rungon on maksettava kohtuullisen määrän, mutta työn päätyttyä se on sen arvoista.

Naisilla "polyuretaanivaahto" kuulostaa uhkaava, mutta älä pelkää, sillä tämä on tavallinen vaahto, vain vahvempi. Koska se tekee kattoon sokkelit, joita nyt käytetään peruskorjaus huoneistot. Niiden hinta on alhainen, mutta se on tavallaan vaikuttava malleja. Erot valmistus puusta jalkalista siellä. Mutta älä unohda, että tämä ei ole puu, joten polyuretaanivaahdolla on käsiteltävä huolellisesti. Minkäänlaisia ​​häiriöitä voi aiheuttaa painaumia,-atomia ja se rikkoa koko rakenne.

 1. Katto listat.
 2. Rautasaha tai terävällä veitsellä.
 3. Savea.
 4. Line.
 5. Vaneria tai pahvi (riippuen kokoa ja voimaa Katrina).
 1. Mittaa kuvan. Lisäämällä kummallekin puolelle etäisyyden leveyttä vastaava sokkelin. Mittaa ja leikkaa levy fanery.Ne unohtaa, että siellä on paljon sahanpurua, joten se on parempi tehdä on vahvistetut pinnalla tai tietyllä alueella.

Tutustu videomateriaalia, miten tehdä runko kädet: