Tee kaari valmistettu kipsilevy kätensä

Tee tyylikäs kaari sisätilojen itse (ohje)

Jotta sisätilojen hänen asunnossaan tyylikäs, voit tehdä sen arkkitehtoninen muutos. Enimmäkseen modernisointi auttaa pääsemään eroon yhteisen katon vika - välinen ero välipohjat. Alkuperäinen ja järkevä päätös on kaari valmistettu kipsilevy kätensä.

Tyyppisiä rakenteita ja niiden ominaisuudet

Tuotanto tällainen rakenne ei ole vain peittää viat, mutta myös laajentaa oviaukosta. Jos haluat säästää rahaa, voit suorittaa kaikki toiminnot omin käsin.

Aloita valitsemalla aukon suunnittelu (se voidaan tehdä valokuvaa). Se voi olla:

 • Classic - oikean kaaren sädettä;
 • Yhdistetyt - ylärivillä, kulmat on pyöristetty;
 • taivutus - keskiosassa on nousu;
 • muodossa kaareva ellipsin.

Myös enemmän hassu vaihtoehdot kaaria. Mutta niiden tuotanto edellyttää kykyä työskennellä kipsilevy. Jos ei ole kokemusta rakentamisesta tällaisten rakenteiden, on suositeltavaa valita ensimmäinen vaihtoehto. Löytää tyyppi kaari voit harkita ominaisuuksia eri malleja valokuvassa.

Tärkeä kärki toimittajat!

Jos on ongelmia kunnon hiukset, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä shampoot, jotka käyttävät. Häiritseviä Näkymät - 97% shampoot tunnettuja tuotemerkkejä ovat komponentteja myrkytykset kehomme. Aine, minkä vuoksi kaikki epäkohtiin koostumuksessa kutsutaan Natriumlauryylisulfaatti / laureth sulfaatti, kookos sulfaatti, PEG, DEA, MEA.

Nämä kemialliset komponentit hajoavat rakenne kiharat, hiukset haurastuu, he menettävät joustavuus ja sitkeys, väri haalistuu. Myös tätä tavaraa joutuu maksaan, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme vastaan ​​varojen käyttöä, mikä on tätä kemiaa. Äskettäin meidän asiantuntijat tekivät testit shampoot, jossa ensimmäinen paikka ottanut avulla yhtiön Mulsan Sosmetic.

Ainoa valmistaja kaikki-luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan ja sertifiointijärjestelmiin. Kannattaa käydä virallisia verkkokaupassa mulsan.ru. Mikäli on syytä epäillä luonnollisuutta meikkejä, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sen ei pitäisi ylittää yhden vuoden varastoinnin.

Mitä minun pitäisi kiinnittää huomiota?

Hoitoon Kipsilevy työkaluja minimi. Läsnäolo sileä pinta poistaa tarpeen sen spackling. Tällainen toiminta on vaikea suorittaa kokematon rakentaja omin käsin. Kipsilevyä Asennus ei vaadi apua.

1

Ennen kuin teet kaaren käsillään, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Voit muuttaa korkeutta oviaukon poistamalla seinän yläosaan;
 • jos vain pyöristää kulmat, korkeus pysyy samana.

Voit tehdä kaaren yhdessä seinien. Se on vähennettävä aukon kokoa. Erityistä varovaisuutta suorittaessaan näitä tehtäviä ei ole tarpeen. Rosoisia reunoja, kuten kuva osoittaa, ihania piilottaa pystytetty suunnitteluun.

Jotta kaareva oviaukko, sinun täytyy ostaa näitä materiaaleja:

 1. Kaksi kipsilevyn 12 mm seinämän ja 6,5 ​​mm kaaren.
 2. Opas. Se profiilit U-muotoinen. Suora rakenne-elementit on tehty hammasprofiili 60h27 mm. Ääriviivat kaari voi olla valmistettu profiili 28h27 mm.
 3. Tarvittava määrä kaareva vahvistetut kulmat.
 4. Useita ruuveja: metallipinnoille, puu ja kipsilevy.
 5. Nylon tulpat. Ne ovat tarpeen vahvistaa kehys seinälle.

Luoda kaari tulee erikoistyökaluja. Niiden joukko koostuu ruuvimeisseli, sakset metallin leikkaus. Suorittaessaan tällaista työtä käsillään voi tehdä ilman terävää veistä, mittanauha, kynä. Jotkin toiminnot ovat palapelin ja rei'itin. Tarkkuus geometria tarkastetaan tasolla.

Master kaaria valmistustekniikka auttaa askel askeleelta ohjeet ja erityinen video:

Getting rakenneuudistukseen oviaukon

Työskennellä luomista kaareva aukko alkaa mittauksia. Meidän täytyy tietää mitat kuten korkeus ja leveys aukon, alkaen ylhäältä kaaren ja viimeistely.

Seuraava vaihe - leikkaus Kipsilevy. Siitä on leikattu kaksi kappaletta suorakaiteen muotoisia. Niiden on oltava sama koko, joka vastaa rakenteen mitat.

Tee ensin kynänjälkeen. Piirillä olisi tasainen kiskon leikata pala kipsilevyä. Tähän toimintaan, veitsi on kätevää. Kun ulomman kerroksen kartonki on leikattu, ja leikattu levy karkaa vastakkaiselta puolelta.

Preformi sijoitetaan lattialle. Se piirtää pystysuoran akselin ympäri. Tehostamalla 1 cm pohjasta aihion ruuvattu tämän ruuviviivan. Hänelle sitoa köyden. Sen vapaassa päässä on silmukka, jossa kynä on asetettu.

Tällaisen hätävara työkalut ääriviivat lyijykynällä puoliympyrän. Prosessin tehdä rakenteessa oli ymmärrettävää, järkevä näkymä video. Kanssa palapelin irrotettiin kaari.

Korjata kaari ovella, vaaditut. Voit tehdä tämän käyttämällä telineeseen metalloprofili. Tämä operaatio tehdään saksilla metalli. Profiili leikata, otetaan huomioon koko aihion. Tämän seurauksena muodostuu neljän sisäisten elementtien, jonka korkeus vastaa korkeutta työkappaleen. Myös saatu kaksi vaakasuoraa osaa, joiden leveys on yhtä suuri kuin leveys kuvioita.

Profiili kiinnitetty aukon seiniin marginaalilla oboyudostoronnim 1,4-1,5sm tietty paksuus kipsilevyä ja vahvistamalla nurkat. Jos seinät ovat tiilestä tai betoni, reiät porataan kiinnitysrakenne. Tästä pora käytetään poraa 6 mm. Käyttää askel 20-30 cm syvyyteen reikiä -. 5 cm. Ne ovat tarpeen sijoittaa nylon ankkureita. Itseporautuvilla kiinnittimet toimivat metallikehys. Mikä on yhteydessä tässä vaiheessa näet kuvassa.

Sekvenssi asennus kaari

Klassinen kaari valmistettu kipsilevy kätensä kerätään seuraavassa järjestyksessä:

 • valmistus etupuolelle;
 • valmistus ja kokoonpano päätyosien.

Tehdä ensimmäinen rakenne voi olla käyttökelpoinen seuraavan lausuman: kipsilevy aihioita käyttäen metalli ruuvit (3,2h25 mm) pultattu runkoon. Ne olisi hieman upotettu levyyn. Tee se pitäisi olla varovainen, jotta vältetään vahingot Kipsilevy. Itse ruuvit ruuvataan 10 cm: n etäisyydelle toisistaan.

Making iho kädet koostuu viidestä perusvaihetta:

 1. Mittaus holvi kaari. Tämä arvo on huomattava profiilin 28h27, sitten leikata palan profiili saksilla.
 2. Jotta vaadittu kokoonpano saksilla tehdä leikkauksia. tulisi olla välillä noin 6 cm.
 3. Profiili kädet ristissä (saatu muoto pitäisi näyttää näytteet tarjotaan kuvassa). Ominaisuus sen sisäpinnan ja kiinnitetty ruuveilla (gipsokarntonovogo puoli arkki).
 4. Mitataan etäisyys sisemmän ja ulomman kasvoja. Tämä indeksi on tarpeen tehdä jumpperi. Ne kiinnitetään kaaren. Ulkonäkö kootun rakenteen voidaan nähdä kuvassa.
 5. Taivuta kipsilevyä. Tätä varten työkappale kastuu. Että vesi liottaa yksityiskohtaisesti, se pakataan reiät. Voit käyttää piikkitelauksen.

Nyt sinun tarvitsee vain liittää kaaren. Koko prosessi, jossa vaatesuunnittelun voidaan nähdä videon. Tämä yksinkertaistaa rakennetta omiin käsiinsä. Sisustus kaari voidaan koristeltu eri tavoin. Valamisen jälkeen nivelet, hänen maali, tapetti tai rappaus tajunnut. Tyyli voidaan valita käyttämällä kuvan huoneen sisustus.

Arch omin käsin: askel askeleelta ohjeet (kipsilevyä), 3 tavalla

Yksi tapa lisätä elintilaa - poista luukku. Mutta se ei aina ole mahdollisuutta tai halua tuhota seinää. Sitten entinen oviaukko muotoiltu kaaren. Toinen käyttö kaareva aukot - jakaa pitkän käytävän vyöhykkeisiin, rikkomatta liian yksinkertaista geometriaa. Kun korjaukset omasta usein kaari valmistettu kipsilevy: kädet, jotta ne olisi helpompi.

Sisäovet tai käytävän kaari voi olla erilaisia ​​muotoja. Ne eroavat lähinnä muodossa ylä- ja joskus - jotka on liitetty pystyosien. Niiden tärkeimmät lajit ovat edustettuina valokuvan.

Tyypit kaaria ja sisätilojen käytävällä

Tämä ryhmä ei ole yksi suosittu viime vuosina - poluarka. He ovat pyöristetty nurkassa vain toisella puolella, toisella hän on suora. Siksi nimi - poluarka. Hän näyttää hyvältä moderni intrerah: minimalismi, hi-tech, voi olla - art-deco-tyyliin.

Yksi vaihtoehdoista sisustus poluarki

Klassinen eroaa korjata muodostavat alkuun. Tämä on ehdottomasti puoliympyrän, jonka säde on yhtä suuri kuin puoli leveys oviaukon. Tämä näkymä näyttää hyvältä kun aukko korkeus vähintään 2,5 m. Hyvä istuvuus missä tahansa huoneessa, mutta se on parasta tarkasteltava pitkä käytävä tai sijasta etuoven keittiössä.

haluttuun korkeuteen on vähintään 2,5 m klassisen kaari

Kaareva oviaukko "Modern" tyyli poikkeaa pieni kaarevuussäde ja terävä siirtyminen liitoskohdassa pystysuora rako on. Se näyttää hyvältä, jos seinät ja katto ovat enemmän tai vähemmän yksinkertainen rakenne. Näyttää hyvältä entisellä paikalla parvekkeen oven, on hyvä tullessaan huoneeseen.

Kaari jugendtyylinen entisellä paikalla parvekkeen oven

Arch tyyli "Romance" on melko yksinkertainen pyöristetyt kulmat (pääasiassa käsityöläiset ja niin sitä kutsutaan). Se näyttää hyvältä, jossa on suuri leveys ja suurin korkeus.

Muoto "romanssi" hyvä on suuri leveys ja korkeus on pieni

Shape "ellipsi", "hyvin lähellä" romanssi. " Se eroaa vain suurempi kaarevuus keskiosan. Myös sopivia matala ja leveä aukkoja. Se näyttää vain hieman pehmeämpi.

Sopiva suuri aukko leveys ja ei ole kovin suuri korkeus

Trapetsi - ei-standardi suunnittelu, joka koostuu viivat. Voimakkaasti pelataan ylös sisustus, koska ei ole usein käytetty: joidenkin ei-standardi malleja.

Yksi vaihtoehdot - Keystone

Hyvin samanlainen kuin normaali aukko, mutta se on itse asiassa se on, mutta ilman ovilevyn. Suurempaa omaperäisyys liittyy usein veistetyt puiset elementtejä muodossa sarakkeita kummallakin puolella. Sinänsä hyvä klassinen sisustus sekä etno-tyyliin - Kreikan tai Rooman, riippuen pylvään.

Portaalin kanssa runko puusta

Koristeluun nykyaikaiseen tyyliin käyttämällä eri huomata - vieressä tärkeimmät kaari, pienempi portaaleja. Tämä tekniikka antaa meille mahdollisuuden "voittaa" yksinkertaisen lomakkeen.

Toinen versio "portaali" kaari

Ennen siirtymistä valmistuksen kaari, sinun pitää määrittää sen parametrit. Valitse tyyppi ja sitten Valinnat: missä se alkaa ja mikä on kaarevuussäde. Se voi olla todella terävä mutka, ja se voi olla vain nurkkapyÇristyksien.

Pyöristetyt kulmat oviaukkojen näyttävät paremmilta kuin jyrkkä kaari käyrät

Ymmärtää, miten lomakkeen haluat katsella, voit leikata mallin pahvista ja teippaa se oven. Vaikutuksen arvioimiseksi. Jos kaikki olet tyytyväinen, on mahdollista, että tämä malli tehdä aihion. Mutta vain yksi - yhdelle puolelle aukon. Toinen on tehtävä paikassa, ei saada vino.

Askel askeleelta ohjeet valokuvista: nopein tapa

Kaari valmistettu kipsilevy kätensä tekevät monin eri tavoin. Tämä kestää vähintään aikaa. Joilla määritellään muodossa yrität asentaa. On Aukon valmistettu - puhdistetaan hilseily kipsi ja suhteellisen tasapainoinen, koko tulevan kaaren kiinnittää runko. Se on valmistettu profiilin kipsilevy tai kuiva puukappaleen sopivan kokoisia. Joskus, jos seinä on kapea, voit valita vain puuta.

Mukaan valittu koko pultattu kehysprofiilin

Aloita leikattu kokoinen suorakulmio drywall kaaria tulevaisuudessa löytää hänen Keskellä merkille ja sitten väliaikaisesti kiinnitä paikalleen. Takaisin alas reunasta 12,5 mm - paksusta kipsilevyä. Jos viereiset seinät kipsissä jo, lisätä pari millimetrin kipsi - voi kohdistaa pintaan.

Kierrä Kipsilevy paikallaan

Nyt, ottaa pala profiilin tai kova kulmat, yhdestä reunasta lykätä puoli leveys aukon. Tässä vaiheessa nurkassa tehdä reikiä, työnnä neilikka siihen. Tämä merkitsi naulata kiinni aiemmin keskellä oviaukosta arkilla. On käynyt ilmi eräänlainen kompassi, joka helposti vetää täydellinen viiva.

Keinot rajaamista kaaren

Muuttamalla asennuskorkeus voidaan saada enemmän tai vähemmän korkea kaari. Jos tarvitset ohuemmiksi käyrä, lisätä pituutta "ympyrä".

Avulla jäljittämään kulman kaari

Poistamisen jälkeen levyn suunnitellun ääriviivan kaaren leikata. On mahdollista tehdä erityinen sahaus kipsilevy, rautasahalla - hienohampaisella tasaisemman reuna, palapelin (on paljon pölyä). Jos leikkaus ei ollut kovin tasainen, se kohdistaa avulla kiinteän raastettua hiekkapaperilla. Tämä laite saavuttaa täysin tasainen muoto tarvitsemme käyrä. Carved kaaria pala - sivuseinä - jälleen kiinnitä paikalleen.

Roskatilan ankkurointi

Jos kaikki on yhtä suuri, ei bias tai väärinkäytöksiä ei, toisella puolella aukon liittää arkki Kipsilevy on muutaman askeleen ennen - tai suorakulmion neliö - muodosta riippuen. Se on pystysuunnassa kiinnitetty. Nyt siirtää muoto kaaren se. Ottaa neliö, oikeassa kulmassa ja toinen puoli on vasten kipsilevyä, joka siirtää kaari, toisen osapuolen - runkoon. Operaattorin kohtisuorassa kulmassa, muistiin kynä piste. Nämä pisteet eivät koko kaaren. Useammin ne tehdään, sitä helpompi on vetää raja ja tarkemmin vastaamaan - vähemmän täytyy jauhaa.

Me siirtää kaaren muoto toiseen arkki Kipsilevy

Miksi se on niin vaikeaa, eikä vain kopioida ensimmäisen levyn? Sillä on vain vähän aukkoja, jotka ovat symmetrisiä. Tämän seurauksena asetetaan toisen levyn, niin että yhtyvät kaari erittäin ongelmallinen.

Huomata kaikki kohdat, poistamme arkki, piirtää viivan, scrollsaw sitä. Asenna sen tilalle. Nyt taas ottaa lastalla hiekkapaperilla ja nyt tasaantunut molemmat reunat loppuun sattumaa. Yksi piste - silityslaudan tulisi olla laajempi aukko yhdellä ajolla jää molemmat kaaret seinään.

Vastasi molemmat seinät samanaikaisesti

Me mitata kaaren pituus, leikattu pala profiilin sama pituus, jolloin viillot seinillä joka 3-4 cm. Tämä nauha tulee kiinnittää kaaren pitkin kaaren yksi ja toinen.

Miten leikata profiilin kaaria

On kiinnitetty ruuveilla, kevyesti painamalla profiilia baareineen, eikä sormet päästä ruuvit sormin alkeis. Muuten, leikkaa profiilin on tarpeen työskennellä käsineet. Ellei - käsiä siivu tarkka.

Kiinnitä lovettu profiili, samanaikaisesti antamalla sille kaaren muotoinen

Muuten, takaisin profiilin voi asettaa reunalla - se on helpompi työskennellä, ja yhteinen sitten vielä läheltä. Vastaavasti nauha kierretään toiselle puolelle.

Tämä näkymä alla - sivuilla liitteenä Profile

On toinenkin tapa asennusprofiilista - laittaa hänet nopeasti kiinni universaali liimaa, kuten nestemäinen nauloja. Tämä menetelmä on hyväksyttävä, jos pieni aukko leveys. On suuri paksuus kaari, liima ei kestä painoa kipsilevyn, joka on kiinnitetty alhaalta.

Seuraava askel - Kiinnitä jumpperi. Ensimmäinen menetetty syvyys kaari vähennetään 1-1,5 cm. Tämä on pituus hyppyjohtimeen. Leikatut profiilin tämä pituus.

Pistikkeiden on leikattu saman profiilin

Paikoissa JUMPERS asennus katkaista "terälehtiä", on perustettu ja kiinnitetään valmistetut fragmentti. Se ei saa olla vasten seinää, sijaitsee etäisyydellä 5 mm takaisin. Hyppääjiä täytyy suunnitella kääntyi kiristymiseen tai hän "kävelee" painettaessa.

Edelleen kipsilevy leikattava suorakulmio, joka kattaa suunnittelun alla. Sen leveys määritetään - ulkoreunasta yhden kipsilevy ulkoreunaan toisen levyn. Mitattu pituus joustava hihna (Sartorius), jossa nauha tai avustaja. Tämä levy on kiinnitetty ruuveilla runkoon kaari. Ulkopuolisille tileille mutka, ja miten tämä, katso alla - loppupuolella artikkelin.

Pidämme nauhan kaaren giposkartona

Seuraavina olivat viimeistelytyöt: on kulmassa kiinnitetty erityistä nurkkaan kaikki kitattavan on perinteiseen teknologiaan, ensin aloittaa nivelet ja kulmia, sitten lopuksi.

Kaareva aukko kipsilevy: Toisessa menetelmässä (kuvat)

Tämä on hyvä tapa, jos Seinien paksuus on pieni: yrittää liittää profiileja, jos kuilu muutaman sentin, ja silloinkin korjata silta. Se alkaa: leikataan ensimmäinen kaari seinä, turvattu ja siirretään toisen levyn.

Aluksi Myös leikkaa sivuseinän

Jälkeen raon kahden arkkia leikataan puinen perekladinki, jotka on asennettu pitkin reunaa kaari ruuveihin.

Aseta leikata aukon leveys puupalikat

Leikkaa kaistale Kipsilevy on kiinnitetty, koska yksi osapuolista. Jotta se olisi kätevää, voit lukita puristimet, hyöty pieni paksuus väliseinän. Asennuksessa nauhat voidaan ohjata ruuvien jotka kiinnittävät baareissa. Joten mitä saavat laukausta.

Avulla nauha voidaan kiinnittää pihdit

Sitten se on vain vahvistaa erityisen nurkassa rei'itetyn alueen ja raze väärinkäytöksiä.

Arch kaari liitetty alue, kaikki kitattavan

Caulking voi piilottaa kaikki virheet

Dub kuivattu kipsi kaari on myös kätevä koko tason hiekkapaperilla kiinnitetty raastin. Valitettavaa, että vaikka pöly kaataa silmiin, joten se on lähes mahdotonta työskennellä ilman laseja.

Kaari valmistettu kipsilevy kätensä valmis

Miten saada kaaren sijaan ovi: Kolmas tapa - -tyypin koneet

Toinen tapa tehdä kaari valmistettu kipsilevy kätensä - ladontaan. Runko on jaettu segmentteihin ja kootaan kappaletta, jotka luovat lähellä haluttuun kaarevuuteen.

Kaari kerätään levyjen, leikata kipsilevy

Liittää ne täyteaineen, laimennettiin seoksella, jossa PVA: n ja veden. Kuivuu erän nopeasti, koska ensin leikataan levyä ja kokeilla. Voit säätää pöydälle, vain joukko puolestaan ​​ylösalaisin, mutta kuinka totta kerätään arvioimaan levyn avulla.

Näkymä oviaukosta kaaren puolella

Sitten levyt alkavat kiinnittyä aukkoon parantaa luotettavuutta määräajoin ruuvit. Päällikön alaisuudessa liittää aluslevyt - ei työntää pahvi. Poista ylimääräinen kitti välittömästi. Jos napata, repiä epätodellinen. Valmiin pinta pohjustetaan tartunnan parantamiseksi (adheesio), ja sitten shpaklyuyut kohdistamalla kaari. Jotta olisi helpompi näyttää, voit käyttää mallia kiinnitetty molemmin puolin.

Zashpaklevanaya kaari näyttää

Tehdään tämä tekniikka tiukka mutkia ei ole helppo, ja pyöristetyt kulmat ja poluarok - hyvä tapa tehdä ilman profiileja.

Yksi tärkeä yksityiskohta: standardi kipsilevyseinän taipuu huonosti. Kaareville pinnoille, jotka on erityisesti keksitty ohut - 6 ja 6 mm: n paksuus. Että taivutettu osa on helpompi tehdä irti. Niin pienellä kaarevuus ohut arkki voi taipua helposti ja contrivances. Jos ohut GVL ei halua ostaa, on olemassa kaksi tapaa taipua standardin.

ensimmäinen - ottaa neula ja hyvin leikattu segmentti on rullattu yhdeltä puolelta. Minun täytyy roll kanssa työtä hajottaa valettu. Sitten arkki märkä vedellä ja jätä se kaksi tai kolme tuntia. Näiden toimenpiteiden jälkeen, se on mukavaa taivuttaa. Ota kiinnitä sitä yhdellä kädellä, ja vähitellen painetaan runkoon kaaria, taivutus, ruuvaamalla ruuvit vähitellen reunoista. Menetelmä on melko hyvä, vain ei ole kokemusta ja hoidon puute kipsiä levyn saattaa rikkoutua. Ja sitten peittää raon tai aloittaa alusta.

Rulla neulojen valssinauha

toinen tapa taipua kipsilevyä :. toisaalta tehdä viillot veitsellä noin joka 4-5 cm viillot pitäisi leikata paperia. Tämä bändi on myös vähitellen kiinnitetty, rikkomatta kipsi tarpeen. Hän leikkausviivoista täynnä kevyesti.

Lovet toisaalta on helppo murtaa kipsi

Merkittävä haittapuoli tämä malli on pienentää oviaukkoa. Onko hyvin kaari sovi tiettyyn oviaukko, on parempi ensin leikata tyhjän paperin tai kartongin ja liittää sen oven yläpuolella. Jos aukon korkeus on alle 2,5 m, voi olla tarpeen vähentää kaaren taivutus tai tehdä pieniä mutkia vain kulmissa kaaren.

Asennus kaari, jolla on pieni taivutussäde

Kompassit mahdollistavat ja leikkaus metallin profiilin

1. Ensimmäinen vaihe on leikata ensimmäisen kerroksen läpi ja Kartonkirungon kipsin. Tätä tarkoitusta varten suunnitellun linjan sovellettu linja ja sen varrella on käynyt useita kertoja terävällä veitsellä tai sahaamalla metallia.

Leikkaamalla kaksi ensimmäistä kerrosta

Leikkaa toinen kerros

Leikataan aihioita ylemmän holvin kaaria

Kätevin työskennellä palapeli tai lentokoneessa erityistä kipsilevy. Niiden avulla voit leikata mitään muotoa kipsilevy. Lisäksi tällä menetelmällä on käytännössä ole pölyinen kipsi, ja tuloksena reuna lähes eivät vaadi lisäkäsittelyä.

Leikkaavaa-saha kipsilevyä

Kruunun pora

Leikkaus ja taivutus metalli kiskot

Alumiinikiskoa leikataan tavanomaisella Sakset metallin. Kiinnittämiseksi kaaren huipulla tarvitaan erityistä kaareva profiili. Se voi ostaa kaupasta tai tehdä omin käsin.

Laitteille kaaria voi ostaa kaari Kipsilevy. Se on sitkeää ja, koska sen paksuus on pienempi kuin tavanomainen arkki taipuu helposti. Kuitenkin ostaa listan melko kalliita. Jotkut kaupat myyvät tällainen materiaali ei ole lakanat ja segmenttejä, joka on erittäin kätevä. Jos ostaminen ei ole mahdollista leikata pieniä, voidaan taivuttaa ja tavallinen arkki Kipsilevy.

Slim Arch kipsilevyä helposti taivuttaa, mutta on kalliimpi

Ennen joustava työkappaleen on rullattu piikkitela

Kuiva joustava kipsilevyä

Purkamisen jälkeen oven kehyksen paisutettu pinta puhdistettiin kipsi pölyn ja lian ja lyödä kaikki väärinkäytöksiä. Lisäksi, kummallakin puolella oviaukon tapeilla, ruuveilla, jossa on 20-30 cm välein on kiinnitetty Kaksi Räkkilaitteet metalli profiili. Näin ollen lähtö reunasta 11-12 mm kipsilevyä ja soveltamalla kitti. Jos aukon leveys on suuri (enemmän kuin 1 m), on kiinnitetty ohjaimien hyppääjä. Pieni segmentit profiilit, jotka yhdistävät kaksi sivukiskojen on asennettu aukon pohjasta. Niiden pitäisi alustaa vasten.

Kiinnitys ylemmän profiilin

Asennus profiili oikosulkupaloilla

Segmenttien välinen profiilin on kiinnitetty ruuveilla

Varhaisimmat ruuvit välein 25-35 cm on kiinnitetty preformin ylempään puoliympyrän kaari. Niiden leveys olisi sama leveys oviaukon plus 10-15 mm. Sitä ei pitäisi kiinnittää ruuveja liian lähelle nurkkia - on tarpeen sisennyksen 1-1,5 cm, tai vahvistaa halkeamia.

Asennuksen jälkeen kaari peitetty kitti

1