Tee antenni digi-tv omin käsin

Digitaalinen Antenni DVB-T2 käsillään

Digitaalinen koodaus mahdollistaa televisiosignaalin toimittaa se saa, minimoiden menetys. TV tukemaan tekniikkaa, tarvitset antennin DVB-T2. Omin käsin tehdä tällainen laite on paljon halvempaa kuin ostaa valmiita, maksamme siitä noin 3000. Ruplaa. Digitaalisia TV korvaa kaikki samantyyppisiä lähetyssignaalien, mutta tarjoaa laadukasta ja monimuotoisuuden televisiokanavien.

Tee antenni putki tv pidettiin vanhanaikainen aikansa arvostetuin ja näyttää taitotaso nykymaailmassa kiinnostus kotitekoinen laitteissa sammu, ja monet ovat välttämättömiä DVB-T2-antenni kädet. Teollisuuden laitevalmistajat sopeutua muuttuviin olosuhteisiin vastaanotto, jotka yhdistävät nykyaikaisen elektroniikan tavalliseen tunnetun rakenteen, ei kiinnitä huomiota siihen, että tärkein edellytys antennin toiminnassa on sen vuorovaikutus maanpäällisiä signaaleja.

Viime vuosina lähes kaikki broadcast tapahtuu alueella DVB-T2, mikä vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa, taloudellisesta näkökulmasta, antennin-syöttölaite maatilan siirtoasemia. Säännöllisen huollon vaatii vähemmän korkeasti koulutettua henkilöstöä, hänen työnsä muuttuu vähemmän haitallista ja vaarallista.

Lähettimet lähettävät signaaleja kattaa kaikki suurimmissa kaupungeissa ja kunnissa harvaan asutuilla niin kiinni ohut aallon yksin asemien kauko-alueella tulee merkitystä, jos on asennettu antenni vastaanottamaan DVB-T2, kädet valmistettu helposti saatavissa olevia materiaaleja.

Johtuen laajennettu rakentamiseen betonirakenteiden kaupungissa ovat muuttuneet merkittävästi edellytyksiä signaalin etenemisen siirtokunnissa. Monikerroksisten rakennusten metalli kehykset ovat eräänlainen peili, joka heijastaa aallot muutaman kerran, kunnes täydellinen hajoaminen.

Nykypäivän lähetystä lukuisia kanavia. Digitaalinen signaali eroaa muista siinä, että se on tai sitä ei ole, keskiasennossa ei anneta. Muut siirtoverkon tunnettu siitä, että kanavat melun kokee eri tavalla, mikä aiheuttaa heikentynyt laatu käännös, joskus kuva voi vain kadota. Antenni DVB-T2, omin käsin tehty, mahdollistaa hyväksyä samaa signaalia kaikille kanaville, jotka osoittavat samaa laatua kuvaa.

erityistä digitaalista lähetyssignaalia, että sitä ei sovelleta häiriöitä, jos se ylittää puoli desibeliä melua, hyvä vastaanotto suoritetaan. Signaalin katketessa epäsuhta vaikuttaa kaapelin tai vaihevääristymä tahansa osan lähetyksen kammion viritin, kuva voidaan hajallaan pieniin osiin, vaikka signaali on voimakas.

Lähtötilanteen ominaisuudet valmistukseen antennin

Ennen kuin teet antenni DVB-T2 omin käsin, olisi tutkittava periaate sen toimintaa.

Kaapata digitaalinen signaali vaaditaan UHF-antenni, joka hyvin yksinkertaisesti rakennettu jopa yksinkertainen kaapeli, jolloin oikea laskennan.

Teoria on, että digitaaliset signaalit on helppo käännetty dm ja sitä voi ottaa minkä tahansa antennin, mutta todellisuudessa eivät aina toimi.

Tee Televisio itsenäisesti mahdollisimman vähäisin kustannuksin ja ilman apua ulkopuolisille, mutta on muistettava, että tuote on saatu vastaanoton laatu on huonompi ammatti laitteita.

Vaatimukset antennit

Uudet edellytykset yleisradio, jakelua ja vastaanottoa ilman muuta perusvaatimukset on täytettävä tv antenni kädet. DVB-T2 on peruuttanut aiemmin merkittävä kertoimet ja suuntaava suojaava vaikutus. Ne ovat nykyaikaisia ​​laitteita ei ole väliä, koska ilma on saastunutta, ja taistella pienilläkin tunkeutumisen puuttuminen on mahdollista ainoastaan ​​käyttämällä elektroniikka. Samalla se on tärkeä rooli kerroin oman antennin vahvistus (CG).

Antenni hyvin jäljittäminen esterin tehoreservin vastaanotetun signaalin, joka mahdollistaa elektroniikka seuloa se ja kohinan. Moderni antenni DVB-T2, omin käsin tehty, ylläpitää sähköinen suorituskyky luonnollisella tavalla, eikä niitä ole mukautettu hyväksyttävien parametrit menetelmiä. Se on sovittu koko toiminta taajuusalueella ilman tasapainotuksen laitteita.

Ominaisuudet amplitudi ja taajuus antennin

Antenni on mahdollista pinta on sileä, vaihevääristymä tapahtuu, koska terävät päästöjen luonne ja laskut. Yhden taajuuden antenni on venytetty hyväksyttävässä suhteessa kohinasignaalin, mikä altistaa ne saada jopa 40 kanavaa. Mutta ne asetetaan yhdenmukaistamisen vahvistimia, jotka imevät aaltoja tai vääristää vaiheen indikaattoreita.

Tehokkain digitaalinen DVB-T2 on tehty omin käsin:

 • chastotonezavisimoy - alhainen suorituskyky, mutta halpa ja helppo valmistaa, rakennetun lyhyessä ajassa, vastaanottamiseksi suhteellisen puhtaan ilman lyhyen matkan päässä lähetetään asemalta;
 • Määräajoin alue, kerätä kaikki aallot avoimessa tilassa, ihanteellinen lajittelee ne joka eroaa yksinkertainen rakenne toimii täydellisesti pariksi Frieder koko vastaanottavan laajennus.

Jos puhumme suunnittelusta, kaikkein yksinkertainen DVB-T2-antenni kädet valmistavat versiossa "vosmerka9raquo;" polskaya9raquo; ja "kvadrat9raquo;.

Se viittaa helposti koottavan konfiguroitu tyypin mukaan standardin kahdeksan, joka heijastin on poistettu. Ihanteellinen materiaali on kuparilanka, mutta sovelletaan alumiininauhaa, kulma, putki, rengas, toinen profiili. Alkuun koko 140 mm, lateraalinen osa pituus 130 mm, mutta nämä mitat annetaan ohjeena tuotantoa ei kestä niitä tarkasti millimetrin.

Aluksi leikkaus lanka pituus on 112 cm, alkaa taivuttaa ensimmäinen osa 140 mm: n pituus, 130 mm, joka menee antenniin, ja 10 mm, ovat silmukka. Kaksi muuta taitettu samalla pituus 140 mm, seuraavat kaksi - 130 mm, seuraavan parin 140 mm, minkä jälkeen toinen 140 mm, sitten - 130 mm, ja tehdä toinen silmukka. Yhdisteet esipuhdistettava, yhdistettiin ja juotettu, ne ovat myös koskettimet asentamiseksi kaapelin sydämen.

Strippaus kaapeli ja liitin on valmistettu veitsellä ja neula-tiedostoja. Juottamisen jälkeen, risteyksessä on suljettu ja sidottu liima kuumasta ase. Jos puhumme pistoke, liima kaadetaan yhdiste kiinnikkeiden, ja sitten onteloon korkin, sitten ylimääräinen on poistettu. Risteyksessä menee niin nopeasti, että ei tapahtunut kuivatuksen liima massa. Se kääntyy kiinteän ja ikuinen joustava liitos. Kosketukseen me puhdistaa kaapeli päättyy tulpan 1 cm: n päässä antenni - 2 cm.

Sisä Digitaalinen Antenni DVB-T2 käsillään yhteydessä liittymällä ja suljettu liimalla, jossa yhteyspisteen on suositeltavaa asettaa jäykkä kehys koosta liitoksen. Jos instrumentti on olla oma itsensä ja on jäykästi kiinnitetty toiminnassa, mutta siirto ei tarvita, niin kehys ei. Laite, joka on sovitettu tämän tyyppisen helposti tallentaa digitaalisia signaaleja suoraa näköyhteyttä TV torni etäisyydellä 10 km ulkoisena asennus.

Käyttäen "polskoy9raquo; antenni

"Polskaya9raquo; lautasen sai nimensä aikana entisen Neuvostoliiton luotettavana laite vastaanottaa Neuvostoliiton televisiosignaalit sekä kanavia UHF. Vastaanottaminen digitaalisiin lähetyksiin on käytännössä toteutettu, koska pienet tehokkuutta. Jotkut fanit yrittävät johtaa ihanteellisen suunnittelun lyhentämällä decimeter pitkä viikset ja poistamalla heijastimen. Tällainen muutos, joissakin tapauksissa voit säätää kuvan digitaalisessa muodossa, mutta puhua taattua luotettavat tulokset eivät voi olla. Puhuu Puolan välineitä, voimme todeta, laadullinen vahvistimen toimintaa, joka toimii tehokkaasti digitaalisen signaalin.

Tämän sisäantenni DVB-T2, tehty omin käsin, on modifioitu kopio standardin suunnittelu, joka tunnetaan nimellä "kolme ruutua", jossa on kuusi osaa ja tarjotaan vastaavia muuntaja. Kotitekoinen antenni, joka on tyyppiä selviytyä varma vastaanotto kanavat digitaalisessa muodossa etäisyydellä 10 km on suora viiva, pitkillä matkoilla tarvitaan signaalin teho.

Antenni on yksinkertainen toteuttamiseksi. Pääasiallinen rakenne-elementti koostuu alumiinista Pyöreä poikkileikkaus lanka ja yksisäikeiset johtimet. Lanka on taivutettu kuusi ruutua Matching ja tehdä poisto edustaa korkean taajuuden muuntaja, yhdistetty liitäntä- ja DVB-T2-antenni vahvistimen. Käsillään suorittaa juottamalla pisteisiin, he heilu lanka, kuparia ja juottamisen ludyat.

Kaapeli on liitetty antenniin erityisiä puristimia tai tavallisilla eristysnauhaa. Päättäminen suoritetaan laittamalla tukea, käyttäen pala puuta tai muuta materiaalia. Kun asennat tai sen ulkopuolella rakenteen tärkein edellytys on hienosäätöä TV-torni. Tämä tehdään käyttämällä Navigator, jos ei ole näköyhteyttä suunta on määritetty tuottamaan vaikutuksen vahva signaali.

antennilaite Oluttölkkien

Valmistustekniikka tehokkaina antenni on hyvin yksinkertainen eikä vaadi erityistä osaamista.

Paksu ruuvimeisseliä tai naskalilla tehdä siisti reikä kaulan kummankin jälkeen säiliöistä ruuvataan ruuveilla. Kaapelin päät ovat vapaita punottu kuparilanka lohkottu veitsen lakka, kiinnitä niille kantaruuvit. Erittäin hyvä juote tuloksena oleva yhdiste, mutta ei välttämättä.

Digitaalinen DVB-T2 valmistettu lähes kätensä jää valmis kiskoon tai putken kiinnittämiseksi pankit siten, että niiden välinen etäisyys on edelleen 7,5 cm. Toinen kaapelin pää on varustettu standardi pistoke, joka saapuu vastaanotin laite on asennettu paikalleen vahvistamiseksi paras signaali. Sijoituksen Tämäntyyppisen välineen kadulla vaatii luotettavaa suojaa säältä. Tämä tehdään millä tahansa vedenpitävä materiaali, usein aikana ovat muovipullot ovat suuria. Antenni vastaanottaa jopa 15 kanavaa satelliitti-tv ja digitaalisten lähetysten.

Käyttämällä välineitä, ja monistus

Tietylle etäisyydelle tv-torni antennin, joka kykenee vastaanottamaan signaaleja, ei tarvitse asentaa ylimääräisiä vahvisteet. Signaalin vastaanottamiseksi kauempaa sileää aalto vahvistin, jossa on erillinen virtalähde. Laite on tyytyväinen lähellä virittimen, ja välitys yksikkö tekee ylimääräisen, sen tuottamiseksi tarpeelliset:

 • potentiometri säätämiseksi vahvistuksen;
 • standardi röyhkeä induktorit L3 ja L4;
 • kelat L1 ja L2 on kierretty koosta hakemiston;
 • kilpi valmistettu metallista erottamiseksi lähtöpiirejään laitteesta piiri.

Vahvistimet laittaa 3 metrin alueella paikasta, jossa antenni on asennettu DVB-T2-kaapelin, sen koskettaa antennikaapeli vastaanottaa virtaa oman lohkon. Kun antennia asennetaan lähelle broadcasting torni, se ei ole suositeltavaa käyttää erillistä vahvistinta, niin vahva signaali huonontaa kuvan ja tarjoaa lisäksi sähköisen kuorman koko rakenteen. Suositeltava pituus on kolme metriä, enemmän lankaa johtaa epätasapainoon symmetrizer.

Tämä väline on välttämätön tahansa antenni, se ei ole merkitystä, olemme tehneet sen tehtaalle tai työpajassa käsityöläisiä. Antenni DVB-T2, tehty omin käsin, hyvälaatuisia kuvia, jos se on kytketty viritin. Jos kaapelin pituus on 10 m, asennus rakenne ulkopuolella epäjohdonmukaisuuksia syntyy avaruudessa ja vastus kaapelin. Tässä tapauksessa haluat käyttää kokonaisratkaisu symmetrizer antennin tilalla, joka merkittävästi parantaa laatua näytön kuvan.

kaapelointi ja asennus antennin

Pääsääntö on asentaa antennin korkeudesta. Jos tämä ei onnistu huoneessa, sinun täytyy siirtää laitteen ulkoseinän. Asentaa antennin erityinen rakenne digitaalisten lähetysten operaattorit luottavat laitteiston korkeuden 10 metriä. Jos antenni sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa talossa, niin on lähellä metallirakenteiden, teollisuuslähetysten aiheuttaa hajoamista vastaanoton.

Kun antennin sijainti alle katos tai talon katolle kiinnittää huomiota katemateriaali - se ei saa sisältää metalloitua pinnoitetta tai ruiskuttamalla koostumusta. Metalli, aallotettu, rauta folio tai eristys aiheuttaa merkittäviä häiriöitä vastaanottaa digitaalisia televisiosignaaleja.

Korkean vastaanottoantennia sijoitettu metalli- mastoon tai tappi ovat teräsytimestä koko ei ole pienempi kuin yksi metri, joka on yhdistetty maadoitusjohtimeen. Yksikkö sijaitsee katolla, kuuluu yleinen järjestelmä kotikentällä.

Kaapelia ei poistu kautta savu- ja ilmanvaihtokanavien, älä sulje nykyisiin sähköjohtoja, vaikka ne näyttävät olevan enemmän kuin turvallinen. Reikiä seiniin kallistus, niin että kosteus kadulta tai tulee huoneeseen, käyttää erityisiä pistokkeet, jotka ovat kaupallisesti saatavilla. Jos antenni on tehty kunnolla ja oikein, ota kaapeli ja laadukas pistorasiat, koska sen jälkeen viimeistely seinät on vaikea muuttaa kaapelin seinään ja korvata sen luotettavampi.

Turvamääräysten kokoamisen aikana antennin

Ennen asennusta tai käsittelyä jo asennettu antenni päälle, varmista, että tämä toiminta on turvallista:

 • Älä astu heikko ja hutera kiinteään rakenteeseen, jos korkeilla työhön liittyviä riskejä, muista laittaa asennuslevyn vyö ja liittää sen kiinteä osa rakennuksen rakenteita;
 • saa pitää hallussaan loppuun asennuslevyn hihnan avustaja ilman varmistusta etukäteen, pudotessaan työntekijä ei pidä käsissä kehon paino;
 • Älä kiivetä korkeus yksin jään malleja, kävellä vanha katto, askel yhdistävät nivelet;
 • Älä asenna antennia sateessa ja sumussa.

Lopuksi, se on melko helppo tehdä oma vastaanotin katsella digitaalista televisiota. DVB-T2 - antenni, tehty omin käsin - laatu (jos noudatat oikea tekniikka) on lähes ole huonompi kaupasta ostettu kollegansa. Materiaalikustannukset auttaa säästämään kunnon summan rahaa, joka on tärkeä joillekin ihmisille.

Miten saada antenni televisioon omin käsin

Laatu antenni on aina ollut vaikea saada - Neuvostoliiton teollisuuden ne ovat lähes ole annettu, joten ihmiset itse tehtiin improvisoitua. Nykyään tilanne ei ole muuttunut - kaupoissa löytyy vain kevyt alumiini, kiinalainen käsitöitä, joissa ei ole hyviä tuloksia ja harvoin elää yli vuoden. Mitä tehdä, jos haluat katsoa televisiota, ja ei ole mitään hyvää vastaanottoa? Vastaus on yksinkertainen - tehdä TV antenni kädet. Kun olet vapaa-aikaa ja pari osaavissa käsissä, joka pystyy selviytymään jokaisen.

Viimeksi Venäjällä se toimi analoginen TV, mutta nyt lähes koko maan siirtynyt digitaalisiin lähetyksiin. Sen tärkein ero on, että se toimii dm alueella.

Luo kotitekoisia antenni digitaalisella alueella voi olla kotona

Se tehtiin säästöistä ja turvallisuusnäkökohdat - hoitaa lähetysantenni-syöttölaite asemat eivät varsinaisesti tarvitse palveluitaan minimoitu haittaa altistumiselta suurta lähetystehoa minimiin Masters. Mutta nämä asemilla on yksi vakava haittapuoli - pienitehoisia. Ja jos vastaanotto voi olla vaikeaa suurkaupungissa, voit saalis signaalin usein jopa pala kuparilankaa, etäisyys lähettimeen. Jos asut maaseudulla, syrjäisillä alueilla tai kyliä, joudut hakemaan oman antennin ja näyttää sen kadulla kiinni oikean sävyn.

Varoitus: ongelma signaali voi esiintyä myös kaupungin keskustassa. Mikroaallot melkein juuttunut muista lähteistä, mutta heijastuvat paksut betoniseinät. Nykyaikaisessa kerrostalot on useita paikkoja, joissa ne ovat täysin vaimennetaan ennen tv-vastaanottimen.

On myös syytä huomata, että DVB-T2 (uusi tv-standardi) on melko vakio, mutta signaali on heikko. Tasolla melun ja puoli-kaksi yksikköä yli normaalin TV selvästi toistaa lähetystä, mutta heti kun kohina on suurempi kuin 2 dB signaali häviää kokonaan. Digitaalinen TV ei ole herkkä sähkömagneettisille häiriöille - se ei heitä toimiva jääkaappi tai mikroaaltouuni. Mutta jos on epäsuhta järjestelmässä missä tahansa paikassa, kuva pysähtyy tai hajoaa. TV-laatu kotitekoisia antenni ratkaisee ongelman, mutta Joissakin tapauksissa on tarpeen päätellä kadulle tai katolle.

Perusvaatimukset antennit

Nykyisten standardien Neuvostoliitossa TV ei sovellu nykyaikaiseen todellisuuteen - suojaava tekijät ja suunnattu toiminta tänään, eivät vaikuta signaaleja. Eetteri kaupungeissa pakattu ja sisältää paljon likaa, joten nämä tekijät eivät saa kiinnittää huomiota. Olet taattu saada mitään antennin kohinaa, joten ei ole tarpeen vähentää DRC ja CPV. Parempi parannetun antennin vahvistus, että se vie suuren valikoiman ilmavirran ja halutun jaettu ja ole keskittynyt erityisen signaalin. set-top box tai TV-käsittelijä itse ilmaisi tarvetta luoda signaaleja ja normaali kuva.

Puola klassinen antenni vahvistimen

Joten, miten antenni televisioon kädet? Kokeneita insinöörit suositellaan rakentaa eri antennin. Ne on suunniteltava asianmukaisesti ottaen vihjeet Klassinen tapa, mutta ei kustannuksella engineering "optimointi" ja ansoja. Ihanteellinen - laite täyttää täysin teoreettiset laskelmat ja geometria. Myös rakennettu antenni on sovi kaapelia käyttöalueilla ilman yhdenmukaistamiseksi laitteita. Jossa taajuusvaste on parasta luoda tasainen ja sileä, koska epäonnistuminen tai hypätä amplitudi-taajuus ominaisuus vaihe vääristymiä näkyviin.

Varoitus: analoginen antennit ferriittiä NCT tarjoaa täyden vanha vastaanottosignaalin oleellisesti eivät toimi DVB. On tarpeen rakentaa "digitaalinen" antenni.

Tässä artikkelissa tarkastellaan nykyisentyyppisiä antennit toimivat uusien digitaalisten lähetysten.

Mikä antenni digi-tv omin käsin voidaan kerätä kotona? Kolme yleisintä vaihtoehtoa:

 1. Vsevolnovoj, tai kuten sitä kutsutaan kinkkuja - chastotonezavisimaya. Menossa hyvin nopeasti, ei vaadi suurta tietoa tai erikoistyökaluja. Sopii hyvin yksityisellä sektorilla, kaupunkien ja esikaupunkien osuuskunnat - jossa ilma on puhdas roskia, mutta ei kaukana lähettimestä.
 2. Log-periodinen antenni asemointikoodien tv käsillään. Se on yksinkertainen rakenne, hyvin vastaanotetun signaalin lähellä ja keskipitkällä etäisyydellä lähettimestä. Voidaan käyttää kauko-, kun lähetin on kaukana, tai kodin antenni seinään.
 3. Z-antenni ja sen muunnelmia. Monet kinkku perehtynyt mittari "zeshkami" - ne ovat melko suuria ja vaativat paljon vaivaa rakentaa. Mutta dm alueella ne ovat melko pienikokoinen ja tehdä hyvin vastuunsa.

Jos haluat rakentaa laadukas antenni, pitää painaa juotos taidetta. Et voi kiertää kontakteja ja oppaita - palvelun, ne hapettuvat, signaali katoaa, kuvan laatu heikkenee. Näin ollen, kaikki yhteydet on juotettu.

Tällaiset yhdisteet ovat ei voida hyväksyä - ne välttämättä propaivayte

Lisäksi sinun täytyy käsitellä nollakohtien potentiaalia, jossa virrat syntyvät vaikkei jännitteen. Asiantuntijat suosittelevat tekemässä niitä yhdestä pala metallia, yleensä ilman hitsausta. Jopa korkealaatuista hitsattu kappaletta voi tehdä melua reuna-arvot, kun taas yksiosainen kaistale "pull" signaali.

Myös silloin, kun luot kotitekoinen antenni digi-tv sinun tulee käsitellä kaapeleita juotettu. Tänään, punos lähes koskaan käyttänyt kuparin, koska se on kallista, ja on nopeasti hapetetaan. Moderni punos on valmistettu teräksestä, joka on ei-syövyttäviä, mutta se on hyvin huonosti juotettu. Se ei voi olla ylikuumeneminen tai kiristä. Yhteyden, käyttää 36-40 wattia juottokolvit, juotossulatetta ja kevyt. Hyvä Dip käämivuon- ja juottaa - se on täysin otettu tämän levitystapa.

Kaikki-aallon antenni on melko yksinkertainen rakenne. Se koostuu kolmiot, kuparilla ja sälepohja. Yksityiskohtainen suunnittelu voit opiskella kuva - se ei ole jotain yliluonnollista.

Paksuus lanka voi olla minkä tahansa vierekkäisten lankojen - 25-30 mm, levyjen välinen etäisyys - enintään 10 mm. Voi parantaa suunnittelun poistamalla levyt ja käyttämällä PCB. Hän tarvitaan antamaan oikea muoto, tai yksinkertaisesti poistaa kuparifolion muotoinen kolmion.

Jäljellä osuus standardi - korkeus laitteen on sama leveys levyjen poikkeavat suorassa kulmassa. Nollapotentiaalia on kotonaan antennijohto televisioon, juuri risteyksessä pystysuoran vaijeriohjainta. Jotta vältät laadun, sinun täytyy vetää nippusiteen siihen - tämä riittää hyväksyttäväksi. Tällaisen antennin, lähetetty kadulla, tai lähettää ikkunan, se vie lähes koko taajuusalueella, mutta on pieni notkahdus, niin sinun täytyy asettaa oikeaan kulmaan kiinnittämällä antenni.

Muuten, tämä muotoilu voidaan päivittää perinteisillä alumiini tölkkiä olutta ja cola. Sen toimintaperiaate on seuraava: kasvaessa olkapää jänneväli on laajentaa toimintakaista, kun taas muut indikaattorit jäävät alkuperäiseen alueella. Sama periaate toimii dipoli Nadenenko usein sotilaallinen kehitys. Alumiinitölkit ovat täydellisiä muodoltaan ja kooltaan, luoda olkapäät hieromasauva on dm-alueella.

Dvuhbanochnaya antenni TV

Luoda yksinkertainen voi Antenni voidaan yksinkertaisesti juotettu kaksi pankkia kaapelin. Tämä sisäantenni televisioon omin käsin katsella kanavien pienten keskipitkän matkan päässä lähettimestä. Koordinoida tähän järjestelmään ei tarvitse, varsinkin kun kaapelin pituus on alle 2 metriä.

Mutkistaa suunnittelu voidaan kerätä kahdeksasta tölkit täynnä verkkoon ja käyttävät valtaa perinteisen antennin puolalainen. Tämä muoto sopii roikkuu ulkopuolella lähettimen syrjäisillä alueilla. Signaalin vahvistamiseksi rakenne voidaan sijoittaa taakse metalliverkolla.

Varoitus: on suositeltavaa luoda rivi 3 tai 4 purkkia. 1-2 antavat liian vähän voitto, 5-6 - se on käytännössä mahdotonta sovittaa.

On monimutkaisia ​​suunnittelu Z-antennit, joissa on useita silmukoita, mutta useimmissa tapauksissa niitä ei tarvita. Se voidaan helposti kokoonpannun rakenteen tavanomaisen kuparin lanka, jonka paksuus on 3 mm. Jos et, niin vain ostaa kiinteä kuparilankaa 3 120 mm - tämä riittäisi voit työskennellä. Tämä rakenne koostuu kahdesta segmentistä. Gnehm lanka ohjelmassa:

 1. Merkintä osan 14 senttimetriä pitkä. Sen reuna on taivutettu silmukaksi yhteyden viimeksi (silmukka 1 cm, kokonaispituus ensimmäinen pala - 13 cm).
 2. Toinen kappale on taivutettu 90 astetta (parempi taipua pihdeillä noudattamaan kulmat). Sen pituus on 14 cm.
 3. Kolmas kappale on taivutettu 90 astetta rinnakkain ensimmäinen pituus 14 cm.
 4. Neljäs ja viides kappaletta - 13 cm, taipuminen ei saavuta silmukka 2 cm.
 5. Kuudes ja seitsemäs osa 14 cm, on taivutettu 90 astetta.
 6. Kahdeksas - palaa silmukan pituus 14 cm 1 on käytetty uusi silmukka.

Seuraavaksi sinun on oltava hyvin puhdistettuja kaksi saranat ja hitsata. Vastakkaiseen kulmaan, liian puhdas. Nämä kontaktit juotetaan kaapeli - yksi keskeinen, toinen - punos. Ero mitään yhteyttä juottamalla, ei. On suositeltavaa eristää juotettu paikkoja, ja voit käyttää tiivisteissä tai kuumasulaliima. Kaapelin päät juotetaan pistoke ja on myös eristetty hihat.

Kerätä tällainen antenni voi olla puoli tuntia

Välttää bias segmenttejä, reuna voidaan vahvistaa. Tehdä tämän, ottaa tavanomainen muovinen kansi, jossa on viiden litran pulloa, leikataan se aikaväleissä 4, joka lanka on upotettu maahan. Viides reikä leikkaa kaapelin. Sitten antaa antennin kansiosaan (tarkistamisen jälkeen laatu ja luotettavuus juote) ja täytä se sulateliima. Tuloksena suunnittelu tulee lähes ikuinen - se voi saada tasainen signaalin etäisyys 10 km lähteestä.

Joten, tiedät jo, että voit käyttää sen sijaan antennin televisioon. Itse asiassa, suunnittelu on paljon enemmän kuin ne, jotka olemme kuvanneet, mutta nämäkin ovat aivan tarpeeksi. Jos asut kaukana signaalilähteestä, tarvitset vahvistaminen antenni - saat klassinen "polkka" saada. Mutta jos eetteri ollenkaan huono, niin käytä satelliitteja.

Miten saada antenni televisioon omin käsin

Huolimatta Internetin nopea kehitys, televisio edelleen tärkein tietolähde useimmille. Mutta jotta on kuvanlaadun, sinun on hyvä antenni televisiossa. Ei ole tarpeen ostaa TV-antenni kaupassa, koska se voidaan tehdä omin käsin ja tallentaa samalla hyvää rahaa.

Kuinka tehdä laadukkaita antenneja eri lähetystoiminnan bändejä ja mitä materiaaleja käyttää samaan aikaan, opit lukemisen jälkeen artikkeli.

On olemassa monenlaisia ​​ja muotoja antennit alla ovat tärkeimmät:

 • vastaanottamiseksi antenni "aalto kanava".

 • Antenni vastaanottaa "etenevän aallon".

 • Log-periodinen antenni. antenniryhmä
 • Antenniryhmä.
 • Antenni vastaanottoon digitaalisen television

  Koko maailma, myös meidän maa, siirtyi analogisista digitaalisiin lähetyksiin. Siksi, jolloin astia itse tai ostavat sen kaupasta, sinun täytyy tietää, mikä antenni soveltuu parhaiten DVB-T2-muodossa:

  • Sisäantenni - signaalin vastaanotto DVB-T2-formaatissa vain etäisyydellä 10 km päässä toistimen. Periaatteessa tämä etäisyys, signaali voi ottaa jopa tavallinen lanka Paljaat ja työnnetään antennikaapeli ja suuntautuvat haluttuun suuntaan, mutta vakaampi ja vakaa signaali on parempi käyttää huoneen antenni.

 • Antennina "Raven" -, joka kykenee vastaanottamaan digitaalisen signaalin etäisyydellä 30 km. Tämäntyyppinen antenni on asennettu kodin ulkopuolella eikä vaadi selkeän keskittymisen toistin. Mutta tapauksissa, joissa etäisyys signaalilähde on yli 30 km tai kohteen häiriön generaattorit ovat toivottavia suunnata antenni tv-torniin.

 • Antennin tyyppi DIPOL 19 / 21-69 - vastaanottaa signaalin etäisyydellä 50 km. Se vaatii asennuksen korkeus 8-10 m ja selkeästi suunnan signaalin lähteen. Yhdessä vahvistimen, joka pystyy vastaanottamaan digitaalisen signaalin etäisyydellä 80-100 km. Erinomainen antennin suorituskykyä tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista signaalin vastaanoton DVB-T2 muodossa etäältä toistimen.
 • Jos asut lähellä tornin, niin se voi tehdä yksinkertainen antenni vastaanottaa signaalia DVB-T2-muodossa omin käsin:

  1. Mittaa liittimen 15 cm antennikaapelin.
  2. Poistaa reunat leikataan 13 cm: n ulkoinen eristys ja punonta, jättää vain kupari sauva.
  3. Viitaten TV-kuvan, altistaa tangon haluttuun suuntaan.

  Kaikki antenni on valmis! On huomattava, että tällainen alkeellinen antenni ei voi tarjota korkealaatuisia ja vakaa signaalin kauko-TV torni etäisyyden ja paikkoja häiriölähteitä.

  Katsotaanpa muutamia vaihtoehtoja tv-antennit, jotka voidaan tehdä erillään materiaaleista käsillä:

  Lautasen Oluttölkkien voidaan tehdä vain puoli tuntia, välittömästi käytettävissä tarkoittaa. Tietenkin erittäin vakaa signaali tällainen antenni ei tarjoa, mutta tilapäistä käyttöä maassa tai vuokra-asunnossa on aivan pielessä.

  Antenni Oluttölkkien

  Jotta lautasen tarvitset:

  • Kaksi tölkkiä olutta tai muuta juomaa.
  • Viiden metrin kaapelitelevisio.
  • Plug.
  • Kaksi ruuvia.
  • Puisia tai muovisia pohja, jolle on asennettu pankit (monet ripustin tai käytetty puisia moppi).
  • Veitsi, pihdit, ruuvimeisseli, maalarinteippiä.

  Varmista, että kaikki edellä mainitut kohteet ovat käytettävissä, toimi seuraavasti:

  1. Kuori yksi pää ja liittää se liittimeen.
  2. Ota toinen pää kaapelin ja poista eristys 10 senttimetriä pitkä.
  3. Purkautua punos ja kierrä sen johto.
  4. Poista muovinen eristävä kerros kaapelin akseliin etäisyys yhden senttimetrin.
  5. Ottaa pankit ja puolestaan ​​ruuvit niitä keskellä pohjan tai kannen.
  6. Join yhden pankin sauva, ja toinen kaapeli punos kaapeli kiristämällä ruuvit niitä.
  7. Kiinnitä pankkien substraattiin käyttämällä sähköteippi.
  8. Kiinnitä perusteella kaapelin.
  9. Työnnä pistoke televisioon.
  10. Liikkuvat huoneessa, määrittää paras sijainti signaalin vastaanotto antennin ja korjata sen.

  On olemassa muita muunnelmia antenni, jossa on neljä tai jopa kahdeksan pankkia, mutta pelkkä määrä altistuksen purkit signaalin laatu ei ole paljastettu.

  Kuinka tehdä lautasen Oluttölkkien voit oppia video:

  Siksak antenni Kharchenko

  Nimi antennin vastaanotettu 1961, jonka nimi sen keksijä Kharchenko KP, jota on ehdotettu käyttää vastaanottoon TV-antenni siksak-muoto. Tämä antenni sopii hyvin vastaanottoon digitaalinen signaali.

  antenni Kharchenko

  tarvitset valmistukseen siksak antenni:

  • Kuparilanka 3-5 mm halkaisijaltaan.
  • TV-kaapeli 3-5 metriä.
  • Juottaa.
  • Juotin.
  • Plug.
  • Sähköteipillä.
  • Pala muovia tai vaneri pohja.
  • Kiinnityspultit.

  Ensin täytyy tehdä rungon antenni. Voit tehdä tämän, ota lanka ja katkaista palan ja 109 senttimetriä. Seuraavaksi taivuttaa vaijerin niin, että se on osoittautunut runko kahden rinnakkaisen rhombuses, kukin vinoneliö puolen tulee olla 13,5 cm jäljellä senttimetri tehdä silmukan lankaliitoksella. Avulla juotin ja juottaa, kytke päät lanka ja sulje rungon.

  Ota johto ja nauhat sen pää niin, että sinulla oli mahdollisuus juottaa tangon ja kaapelin suojus runkoon. Edelleen, juotosnasta ja kaapelin suojavaippa keskellä kehyksen. Huomaa, että näytön ja baarissa ei pitäisi koskea.

  Aseta runko alustalle. Rungon kulmien välinen etäisyys kaapelin liitoskohdassa on kaksi senttimetriä. Pohjan koko on noin 10 x 10 cm.

  Kaista kaapelin toinen pää ja asenna pistoke.

  Kiinnitä tarvittaessa antenni jalusta jalustaan, jotta se voidaan asentaa kattoon.

  Tarkemmat ohjeet antennin valmistamisesta Kharchenko, näet videon:

  Antenni koaksiaalikaapelista

  Antenniin tarvitaan tavallisen liittimen 75 ohmin koaksiaalikaapeli. Antennin tarvitseman kaapelipituuden laskemiseksi sinun on tiedettävä digitaalisen lähetyksen taajuus ja jaettava se megahertssiin 7500: een ja pyöristää vastaanotetun määrän.

  Antenni kaapelista

  Kun olet saanut kaapelin pituuden, toimi seuraavasti:

  1. Kaista kaapeli yhdeltä puolelta ja aseta se antenniliittimeen.
  2. Jätä kaksi senttiä liittimen reunasta ja kirjoita merkki, josta mitataan antennin pituus.
  3. Halutun pituuden mittaamisen jälkeen purista ylimääräiset pihdit.
  4. Poista merkin kohdalla kaapelin eristys ja punos ja jätä vain sisäeristys.
  5. Taivuta puhdistettu osa 90 asteen kulmaan.
  6. Aseta televisio uuteen antenniin.

  Katsele visuaalisesti tietoja, joita voit katsella videota katsomalla:

  Sinun on välittömästi säädettävä, että satelliittisignaalin vastaanottamiseen tarvitaan viritin ja erityinen etuliite. Siksi, jos sinulla ei ole tätä laitetta, satelliittiantennin luominen omilla käsilläsi ei ole mahdollista, koska itse pystyt tuottamaan vain parabolista heijastinta:

  • Plexiglassista valmistettu parabola valmistetaan lämmittämällä. Plexiglas asetetaan aihiolle, joka toistaa parabolisen heijastimen muodon ja sijoitetaan korkeassa lämpötilassa olevaan kammioon. Pleksin pehmenemisen jälkeen se on sika. Plexiglas jäähdytyksen jälkeen se vedetään ulos muotista ja liitetään kalvolla. Itse valmistetun parabolan tällaisen tuotannon miinus on se, että sen valmistuskustannukset ylittävät tehtaan heijastimen markkina-arvon.
  • Heijastin on valmistettu metallilevystä, joka on valmistettu galvanoidusta raudasta, metriä metriä kohden. Lehdet saavat pyöreän muodon ja leikkaukset tehdään reunasta keskelle terälehtien muotoon. Tämän jälkeen levy asetetaan heijastimen kaarevaan malliin ja "terälehdet" kiinnitetään pistehitsauksella tai niiteillä.
  • Verkkoseula on valmistettu kehyksestä ja verkosta. Tee ensin malli, jonka parametrit lasketaan kaavalla. Mallit tuottavat kuparilankasta koostuvia säteittäisiä paraboleja. Johdon poikkileikkaus valitaan antennin halkaisijan mukaan. Esimerkiksi halkaisijaltaan 1,5 metrin antennin halkaisija on 4-5 mm. On myös tarpeen tehdä pyöreitä vöitä. Hihnojen halkaisija vaihtelee 10-30 cm: n välein. Kehyksen jälkeen se peitetään hienolla kupariverkolla.

  Kaikki edellä mainitut menetelmät voidaan pitää vakavasti vain urheilullisesti, koska parabolisen heijastimen valmistus käsikirjaan, prosessi on erittäin aikaa vievää ja kallista. Lisäksi satelliittiantenniparametrien tarkkaa laskemista kotona on hyvin vaikeaa. Siksi neuvomme olemaan alkuperäisiä ja ostamaan satelliittiantenni kokonaisuudessaan.

  Jos paikassa, jossa asut heikko televisiosignaali ja normaali antenni ei pysty tarjoamaan hyvää kuvaa televisiossasi, antennivahvistin voi auttaa tässä tilanteessa. Voit tehdä sen itse, jos tiedät vähän elektroniikasta ja osaa juottaa.

  Vahvistimet on asennettava mahdollisimman lähelle antennia. On parasta kytkeä antennivahvistin koaksiaalikaapelin päälle irrottamisen kautta.

  Virtapiirin irrottaminen

  Irrottaminen on asennettu TV: n alaosaan ja sovittimen virta on 12 volttia. Kaksivaiheiset vahvistimet kuluttavat enintään 50 milliampeerin virtaa, joten tehoyksikön teho ei saa ylittää 10 wattia.

  Kaikki antennivahvistimen liitännät mastoon on tehtävä juottamalla, koska mekaanisten liitäntöjen asennus johtaa niiden korroosiota ja murtumiseen ja jatkuvaa hyödyntämistä aggressiivisessa ympäristössä.

  On olemassa tapauksia, joissa on tarpeen vastaanottaa ja täydentää heikko signaali muiden voimavarojen voimakkaiden signaalien läsnä ollessa. Tällöin heikkot ja voimakkaat signaalit tulevat vahvistintuloon samanaikaisesti. Tämä johtaa vahvistimen toiminnan estämiseen tai sen siirtämiseen epälineaariseen tilaan, joka sekoittaa molemmat signaalit, jotka ilmaistaan ​​kuvan asettamisessa kanavalta toiseen. Korjaa tilanne auttaa vähentämään vahvistimen syöttöjännitettä.

  Huomaa, että mittarialueella olevat signaalit vaikuttavat voimakkaasti desimaalimittariin. Mittarisignaalien vaikutuksen lieventämiseksi ylivirta-suodatin sijoitetaan DMV-vahvistimen eteen, joka estää mittareiden aallot ja lähettää signaalit vain desimetrialueella.

  Alla on kaavio antennivahvistimen antennivahvistimesta:

   Mittariston antennivahvistimen rakenne
  • Voitto on 25 dB. 12,6 voltin jännitteellä.
  • Virrankulutus on enintään 20 milliampeeria.
  • Diodien D1 ja D2 rinnakkaisliitäntä suojaa transistoriin vikaantumiselta salamaniskujen aikana.
  • Kaskadeilla on yhteinen emitteri.
  • Lauhdutin C6 tarjoaa vahvistimen vakioarvojen korjaamisen suurtaajuusalueella.
  • Transistorien tilan vakauttamiseksi vahvistin peitetään negatiivisella palautteella toisen transistorin emitteristä ensimmäisen transistorin emäkselle.
  • Vahvistimen itsensä eksitaation välttämiseksi käytetään irrotussuodatinta R4 C1.

  Suosittelemme myös tutustumaan desimaalimittarin vahvistimeen:

   Decimeter-vahvistinpiiri
  • Antennivahvistin, joka on decimetrialue 470-790 MHz.
  • Voitto on 30 dB. 12 voltin jännitteellä.
  • Nykyinen kulutus on 12 milliamperes.
  • Kaskadeilla on yhteiset emitterit ja mikroaaltotransistorit, joilla on alhainen sisäinen kohina.
  • Resistorit R1 ja R3 antavat transistoritilan lämpötilan kompensoinnin.
  • Vahvistin toimii koaksiaalikaapelilla.

  Antennivahvistimen periaatteella voit nähdä videon:

  Toivomme, että artikkelimme TV-antenneista osoittautui hyödylliseksi sinulle!

  Äänen yksinkertaisimman vahvistimen piiri. Kuinka tehdä oman vahvistimen kaiuttimille, kuulokkeille, tietokoneelle, subwooferille.

  Kuinka tehdä tähtitaivas katolla omalla kädelläsi. Kuva katosta tähtien kanssa lastenhuoneen ja makuuhuoneen kanssa.

  Polypropeeniputkien ja -liittimien juottaminen. Tarvittavat työvälineet ja ohjeet kotitekoisen hitsauskoneen valmistamisesta polypropeenille.

  RemBoo »Sähkötekniikka» Antennien tekeminen televisioosi itsellesi

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin