Taulukot valmistettu kuormalavojen

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Huonekaluja lavat käsin. Parhaat ideat askel askeleelta kuvat

Huonekaluja lavat käsin. valokuva

Millainen huonekaluja voidaan tehdä kuormalavoja

Käytetystä alustasta valmistukseen tarvittavien huonekalut kuten kahvi, sohvat, kannakkeet ja niin edelleen. Myös tarjottimet käytetään luoda kukkapenkkien erilaisia ​​kukkatelineet, keinut, huvimajat, aidat, joita ei koskaan tarpeeton esikaupunkialueella.

puutarhakalusteet lavaa. valokuva

Sohvapöydät Maljojen omin käsin

Viikonloppuna, jokaisella asukkaalla on mahdollisuus kuljeskella kaduilla kylänsä tai käydä mitään kauppakeskuksessa. Mutta on mahdollista käyttää vapaa-aikaa eri tavalla ja kerätä huonekaluja kuormalavoja käsin. Yksi suosituimmista malleja on sohvapöytä joka voi kaunistaa tahansa kotiin tai huoneistoon.

Taulukko lokerot omin käsin

Se tarvitsee yksi lokero valmistukseen. Nykyään se voidaan helposti saatu yritysten myydä tällaisia ​​tuotteita. Niitä myydään sekä uusia ja jotka ovat olleet käytössä. Myös vielä ostaa:

 • sävytetty puu;
 • pohjamaali;
 • maali tölkissä haluttu väri;
 • neljä jalkaa veistetty puusta.

Lisäksi on tarpeen valmistella välineitä, nauloja tai ruuveja ja laitteiston kiinnittämiseksi jalat.

1

Perusteella sohvapöytä tulee lavalle. Kukin lava on ylemmän ja alemman tason. Yksi niistä tekemään jopa. Sen ei pitäisi olla kuilu levyt. Toinen taso on leikattu harmaa. Seurauksena, ylhäältä lavan on oltava tasosta, jolla Välitangot 6 kiinteä. Joka kolmas heistä on kytketty erilliseen aluksella.

Seuraava vaihe on valmistelu hankitun jalat. Ne on pinnoitettu pohjamaalilla ja sitten maalattu maalilla säiliöstä. Sitten tapahtuu virkistävä pöytätaso tasoon ja sen sivuosia. Lopuksi Asenna jalat.

Tällainen yksinkertainen toiminta mahdollistaa tehdä huonekaluja lavalta, kun tuhlaamaan pienen määrän resursseja. Se voidaan asentaa sekä sisä- ja verannalla tai ennalta järjestetty nurmikkoa.

taulukko kuormalavojen käsin. valokuva

Toisen suoritusmuodon palettipöytä

Etuna sohvapöytä lavoja on, että sen valmistuksessa käytettävä jätemateriaalia. Tässä puutavara, joka on luotu lavan, se on ominaista suuri lujuus. Valmistukseen mukava sohvapöytä tarvitaan:

 • kaksi vanhaa pannulla;
 • palapeli tai käsisaha;
 • maali, valitaan riippuen tyyli, joka luo kalusteyhdistelmä;
 • hiekkapaperilla poistaa purseet.

Ennen huonekalujen tuotantoon trukkilavalta askel askeleelta piirustus sinun täytyy luoda. Yksinkertainen piirros näyttää paras näyttö kokonaan työvaiheet, jotka alkavat analyysin käytettävissä lavan. Lankkuja, muodostaen pääasiallisen pinnan, poistetaan, ja sitten uudelleen vahvistettu samassa paikassa nauloilla, mutta niin, että ei ole aukkoja niiden väliin. koottu lavat kiiltävä hiekkapaperilla kunnes hallitus ei tule olla tasainen. Lisäksi kaksi seuraavan taulukon on peitettävä valitun maali. Voit käyttää väriä musta, joka soveltuu hyvin modernit sisätilat. Kun levitetyn koostumuksen kuivua lokerot pohjat on yhdistetty toisiinsa. Tuloksena on laatikko, jossa on kaksi avointa sivuiltaan. Lopussa se pysyy kiinni jalat, joka on valmistettu puupalkeilla mittaiseksi.

Sohvapöytä lokerosta. kuva askel askeleelta

Sohvapöytä pyörillä, valmistettu kolme lavaa. Sillä se sopii värjäystä maali vihreä. Se on ihanteellinen valinta luotaessa huonekaluja kuormalavoja todistamaan.

Sohvapöytä laatikoilla. Koska jalat ovat lisäksi hallituksen kiinnitetty lavalle kaksi puolta. Maali laatikot ja kattaa vain yhden Boards, jotka muodostavat sen yläpinnan.

Lavalta pöytään lasia

Sohvapöytä valkoinen, valmistuksessa käytetään ainoastaan ​​yhtä lavan. Hänen jalkansa ovat mustia pyöriä, ja tuotteen pinta on suunnattu ja on suojattu läpinäkyvää lasia, joka tekee huonekaluja moderni muotoilu.

Sohvapöytä, jota käytettiin valmistuksessa kaksi lavaa. Ne sijaitsevat vastakkain, mikä luo lisää sisätilaa varastotilat kirjoja ja muita sekalaisia ​​asioita. Se perustuu tämän huonekaluja lavojen neljä pientä jalkaa.

Taulukko lokerot omin käsin

Monet suunnittelijat ovat jo pitkään arvostaneet etuja kalusteiden valmistukseen, joiden käytettyjä kuormalavoja. Sen etuna on se, että lokerot ovat kaikkien ihmisten, koska heillä on alhainen hinta. Ne voivat jopa olla edelleen altistetaan kierrätykseen. Samaan huonekalut kuormalavoja loi lyhyessä ajassa.

Suosittu tuote palettipöydän. Tämä kalusteyhdistelmä on läsnä jokaisessa kodissa. Taulukko Lavojen käsiään sopii olohuoneeseen asunnossa, ja ruokailu maassa. Sen luomiseen alussa sinun täytyy määrittää koon. Tästä arvosta riippuu lavojen lukumäärä. Jos tarvitset mahtuu 6 henkilöä, riittää ottaa sen tuotantoon lavan 2.

kuormalavoja jaettu osiin, joita tarvitaan luomaan objektin kansi. Jokainen yksityiskohta on hoidettu hiekkapaperilla tai hiomakone. Tämän seurauksena puun saa raikkaaksi, ja henkilö on suojattu sirpaleita. Seuraava vaihe on tuottaa jalat taulukko, johon paletin pituus, voidaan käyttää. On suositeltavaa käydä pro shop ja ostaa jalka metallin täydennettynä pyörät. Kiitos heille, koko rakenne olisi hyvä vakautta ja paremman kestävyyden. Tai hankkiiko jalat pultattu kansi, Haluatko varmuuskopioida liimaa. Tätä varten, liima levitetään sisäpuolelle. Seuraava askel on maalata koko rakenne. Tämän prosessin aikana se vaatii unohtaa paikkoihin pääsemiseksi. Värjäyksen jälkeen on odotettava vain päivää ja sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä loi taulukko kuormalavojen käsin.

Taulukko lavojen. video-ohjeita

Luoda huonekaluja kuormalavoja todistamaan, erityisesti Taulukossa pitäisi tehdä työtä vähitellen mukaan aiemmin kehitetyn piirustus. Kun lennoista käsitellään hiekkapaperilla tai sähkötyökalua on tarpeen kattamaan ne pohjamaali. Voidaan soveltaa myös pintaan lavan lakka. Tällöin pöytälevy joillekin sisätilat tehdään parhaiten lankkua säädettyä herringbone. Tätä varten kuormalava on jaettu osiin, ja sitten on tehdä yläosaan kalusteyhdistelmä. Sen varmasti liimata.

Seuraava askel on ruuvaamalla jalat, valmistettu suorakaiteen baareja. On suositeltavaa varustaa pyörien jos taulukko on kahvia. Kerättyään koko rakenne toimii hänen maalaus. Tämän seurauksena lyhyessä ajassa se pystytetään viehättävä huonekaluja kuormalavojen askel askeleelta. Taulukosta valmistusprosessi, joka sopii ihanteellisesti parketin avun, video-ohjeita.

Lavalta pöytään lasia

Taulukko kodin ja puutarhan tehty yhdestä lavan. Se on kiinnitetty ylösalaisin jalat, joista jokainen on luotu kaksi lautaa. Sen pinta, joka on kuormalavan alaosaan, on kohdistettu vastaavan ikkunan kokoa. On käynyt ilmi, alkuperäisen suunnittelun moderniin tyyliin.

Ruokapöytä trukkilavalta käsillään

Taulukko 5 on tehty kuormalavan 3, joita käytetään tukirakenteita. Kaikki komponentit tuotteen ovat sitoutuneet toisiinsa suorassa kulmassa. Koottu taulukkoon muuttuu mustaksi. Tämä muotoilu on alkuperäinen ilme valkoiset tuolit sisustus, jota hallitsee kirkkaita värejä.

Puutarha penkki lavalta. mestarikurssi

Useimmissa tapauksissa puutarhakalusteet lavan edustaa muodossa penkit, joita ilman esikaupunkialueella harvoin maksaa. Valmistukseen näiden huonekalujen esine on otettava kolme tai neljä lavaa. Heidän määränsä vaikuttaa koko tulevaisuuden penkki. Helpoin tapa - on ottaa 2 lavan ja nitoa ne kohtisuorassa toisiaan. Tässä tapauksessa yksi lava täytyy ottaa erilleen. Sen yksityiskohtia tarvitaan valmistukseen jalat ja luoda kylkiluut välillä istuin ja selkänoja penkki. Koko prosessi on melko helppoa. Samalla tehdään penkki voidaan aina purkaa ja sen rakensi joksikin muuksi.

puutarhakalusteet lavat käsin. valokuva

Tuoli on olennainen osa tahansa sisustukseen. Ilman sitä, ei myöskään voi tehdä mökillä. Yksi muodikasta vaihtoehto on luoda puutarhakalusteet trukkilavalta. Käyttämällä lavat erittäin helppo tehdä tarvittava määrä tuoleja.

Valmistukseen tuolin otetaan vain yksi lava. se leikataan mukaan valmistetun piirustus joitakin haluttuun kokoon. Käsittelyn jälkeen ne kerätään kiinnikkeitä. Selkänoja ja tuolin sijaitsevat yleensä toistensa suhteen loivassa kulmassa. Useimmissa tapauksissa se on 10 astetta. Koska jalat tuolin lavalta jalusta levyt tietyn pituinen. Yksi niistä on ehdottoman kohtisuorassa maahan, ja muut - kulmassa 10 astetta. Se on parasta, jos molemmat jalat korkeus on suurempi kuin mutta istuimen korkeutta. Tässä tapauksessa ne voidaan liittää yhteen Dostochka, jotka palvelevat takana kunkin käden.

Puutarhakalusteet trukkilavalta. vaihtoehto 2

Garden puheenjohtaja pannulla tehdään selkä suorana. Se sijaitsee 90 astetta suhteessa paitsi sidushki, vaan myös käsinojat. Jolloin taka- ja sivuseinät tuolin koostuvat lankkuja, jotka on kiinnitetty pohjaan pystypalkit vaaka-asennossa.

Puutarhakalusteet trukkilavalta. vaihtoehto 3

Esikaupunki- tuoli on tehty kaksi penkkiä, joka on sijoitettu keskelle taulukossa. Se sijaitsee yläpuolisella tasolla 2 suhteessa ensimmäiseen elementtiin. Valmistaa koko rakenne vaatii noin 4 lavaa.

Kirkas puutarhakalusteet trukkilavalta

Esikaupunki- tuoli on tehty erilliset osat lavan. Sen erityispiirre on, että ylemmän tason käsinojat sijaitsee vain alle selkänojan yläosan. Kuitenkin ne kaikki reunat on rajattu Boards, maalattu eri väreillä, ja takaisin suhteellisen sidushki kiinnitetty kulmassa 90 astetta.

Kesäasunto bar kuormalavoja

Tällainen huonekaluja kuormalavoja, sekin on menossa vaihe vaiheelta erittäin helppoa, jos valmistautua ajoissa piirustus. Se on suunniteltu käytettäväksi ulkona hyvällä säällä. Sen pohja on kiinnitetty lavoille. Se on hyvin tiukasti kiinni niihin. Valmistamiseksi pohjalevyn otetaan tavallista paksu, joka alistetaan esikäsittelyyn.

Kirjahylly Lavojen käsillään

Nykyään jotkut käsityöläiset valmistettu rykmentin kuormalavoja, suunniteltu mukautumaan erilaisia ​​kirjoja ja oppikirjoja. Voit luoda tämän objektin haluat:

jakautua lava kolmeen osaan.

leikkaus keskialueella, jota ei käytetä tehdä kuormalavojen hyllyiltä.

kansi kaksi muuta puolikkaat lavat pohjamaali ja maali.

Näitä yksinkertaisia ​​ohjeita auttaa luomaan hyödyllisiä huonekalut eri sisätilat.

Couch Maljojen omin käsin

Jotta sohva lavalta valmistelemalla aineen eli kuormalavoja. Ennen työn aloittamista, ne hiottu, pohjamaalattu ja maalattu. Lisäksi on tarpeen valmistaa pysähtyy selkänojan. Sillä tämä otetaan bar ja leikkaa kulmassa 20-40 astetta. Tämä arvo riippuu poikkeama, joka sijoitetaan alle selkänojat. Valmistetut vasteet on kiinnitetty lavoille avulla metalliniiteillä. Sitten ne kirjataan arkkia vaneri. Ne voivat korvata MDF paneelit. Nämä sohvat elementtejä lavalta on myös hioa ja maalata.

Kun kaikki elementit kootaan yhtenäisen rakenteen valmistus suoritetaan jalat nostaa petin lattian yläpuolella. Seuraava askel on päällystää suunnittelu istuin vaahto. Lopulta se on asennettu liinalla. Kiinnittämiseksi sen käyttämällä erityistä nitoja. Tässä valmistuksessa suunnittelu on valmis. Sen sisustus, voit käyttää taustavaloa, joka sijoitetaan selän takana.

Tehdä sohvan käsillään lavalta, joka toimii myös puheenjohtajana, sinun täytyy olla valmiina:

 • kolme koko lavan (1200x800 mm);
 • kaksi rikki puisia kuormalavoja;
 • nelipyöräinen huonekaluja, joissa on jarrujen;
 • vanerilevyjä, joiden paksuus on 6 mm;
 • Kaksi huonekalujen kahvat;
 • kiinnittimet (pultit, ruuvit, naulat);
 • sähkötyökaluja puunjalostus;
 • maalit (kyllästys, pohjamaali, maali);
 • hiekkapaperi;
 • 4 tyynyt sohva;
 • Korjaustoimenpiteitä.

Luominen sohva käsillään lavalta alkaa strippaus hiomapaperilla lavaa. Sitten vuorella pyörät. Tämän seurauksena pohjan sohva valmistellaan. Lisäksi toinen kuormalava leikataan suorakulmion 470h910 mm. Kolmannen lavat on kaksi suorakaiteen osia, joiden koko on 470h800 mm. se tulee puolella sohva lavojen käsin. On tarpeen kuroa umpeen kaikki yksityiskohdat lisäkorteista.

Seuraava askel on vahvistamisesta takaisin pohjaan. Sitten kiinteä puolella rakenteen. Koottu sohva katettu maali tai lakka. Jotta tämä rakenne voisi tallentaa useita pieniä eriä, tehdyt laatikot, jotka on asennettu pohjaan sohva. Että he olivat helppo käyttää, ne kiinnitetään huonekalujen kynät.

Valmistukseen sohvan 11 käytetyt lavat, jotka on yhdistetty toisiinsa suorassa kulmassa. Pohjalta luotu pehmeä patja ja puinen takakannen käyttämällä useita tyynyjä.

Toisen suoritusmuodon lavan sohva

Sohva, joka tarvitaan valmistettaessa 6 lavat. Suunnittelu poissa sivuosien. Istuimet tuotteet obkladyvaetsya lukuisia tyynyt. Ja takana niiden noin 2-3 kertaa enemmän kuin maassa.

Aidat ja karat lavojen maassa

Useimmissa tapauksissa, kuormalava on kooltaan 1200x800 mm. Siksi aidan tarjottimet kätensä melko helppo rakentaa, koska niiden koko ja ulkonäkö on hyvin luomiseen rakennuksen kirjekuoria tyylissä.

Tehdä nopeasti oikeita suunnitteluun on laadittava kaikki tarvittavat materiaali:

 • lavat;
 • nauloilla tai ruuveilla;
 • rakennus tasolla;
 • komponentteja betonimassan;
 • tukipilarit.

Teos alkaa markup osa. Aseta viittaus pilarit, jotka kiinnitetään käyttäen betonimassan. Ne on haudattu maahan syvyyteen, joka ylittää tason maaperän jäätymisen 300 mm. Kun betoni kaada parhaansa ripottele kivimurska. Tämä lisää voimaa tukea. Edelleen, kuormalava kannetaan asentaa. Useimmissa tapauksissa vaatteensa pylväisiin. Sen jälkeen ne kiinnitetään toisiinsa. Seuraavassa vaiheessa voidaan maalata tai luoda suunnittelu suorittavat käsittelemällä sitä muulla tavalla. Lopussa asetettu tuen suojaus märästä ympäristöstä.

Aidat lavojen näyttävät melko karkea. Siksi nämä liitti rakenteet sopivat parhaiten sivustoja tehty vanhaan tyyliin. Jos alue edellyttäen toinen kuvio, lokerot voidaan ennalta hajottaa yksittäisiä osia. Sen jälkeen ne voidaan luoda osion rakenne. On suositeltavaa suorittaa koristelu aidat tehty lavaa. Voit käyttää laatikot kukkia, maalaus tai maalata lempivärisi.

Pergolas niiden mökillä on myös mahdollista luoda avulla paletin. Tällöin sinun on ensin valmistella kehys, joka myöhemmin asennetaan lavaa. Sukupuolen tällaisia ​​rakenteita voidaan tehdä myös lavoja.

Kuormalavoja voidaan helposti käyttää tehdä Puutarhakeinut. Tällaisia ​​rakenteita, kuten esimerkiksi ei vain lasten vaan myös aikuisille. Kuitenkin ne sopivat tyyliin monet sisätilat ja alueilla. Valmistukseen swing vaativat yhden lavan, joka on esikäsiteltävissä, ja vahva köysi.

Prosessi alkaa siitä, että kummassakin päässä paletin poistetaan yhdellä aluksella. Sitten alusta leikataan kahteen osaan täsmälleen keskellä. Lisäksi niissä paikoissa, joissa aluksella on kiinnitetty köysi poistetaan. Sen vapaat päät on kiinnitetty kattoon, puuhun tai on erityisesti suunniteltu baari. Mukavuussyistä, keinu on lähes aina käytetään tyynyt.

Vertikaalinen kukkapenkkien ja kukka seisoo trukkilavalta

Kuormalavoja ovat monipuolisia malleja. Tässä suhteessa nyt usein vuoteet ja kukka seisoo lavalta. Ne on esitetty vertikaalisesti salliessa sijoittaa useita potteja. Luoda niitä, sinun tarvitsee vain asentaa ja kiinnitä lavojen vastaavassa asemassa.

Tällä hetkellä se tuli muotia luoda työpistekalusteet lavaa. Johtuen tällaisia ​​tuotteita tiloihin täysin muuttunut. Vierailijat näihin toimistoihin heti ymmärtää, että luovat ihmiset työskentelevät niistä.

Lavan taulukoita voidaan luotu toimistotiloja. Voit tehdä tämän, kuormalavoja pinotaan ja kiinnitetään toisiinsa hieman offset puolelle. Myös, kaksi niistä jalusta voidaan luoda ensin, jotka toimivat jalustat, jonka päälle on sijoitettu päälle lokero, joka yhdistää ne yhdeksi rakenteeksi. Lisäksi voit ottaa lokeroon ja kiinnitä se seinään toisesta päästä. Tuloksena on tyylikäs kaulakoru muotoilu, joka on suositeltavaa laittaa päälle lasin kokoista.

Erikoista tämä malli on sen yksinkertaisuus. Tehdä henkari kuormalavoja on purettava ne, valitse paras Boards, jotka on maalattu eri värillä tai suosikki. Lisäksi ne seinälle. Tuloksena on yksinkertainen ja ainutlaatuinen ripustin.

Kuinka pidentää käyttöikää huonekalut trukkilavalta

Sijainnista riippuen huonekalujen kuormalavojen eri epäedullisten ympäristöolosuhteiden. Kalusteille kohteita ovat toimineet niiden omistajat niin kauan kuin mahdollista on välttämätöntä tietää ominaisuuksia niiden käsittelystä. Tämä auttaa vähentämään negatiiviset tekijät niitä. Siksi huonekalut on vähemmän alttiita tuhoa.

Ensinnäkin, sinun täytyy puhdistaa lavat ja sitten hionta niiden pinta. Tämän seurauksena se olisi sujuvaa. Sitten lavat hoidetaan puolelta pohjamaali. Kun levitetyn koostumuksen kuivua täysin ja useimmissa tapauksissa toimia väritys kuormalavoja. Tällöin maali haluat käyttää joka on suunniteltu ulkotöihin. Sen väri on valittava ympäristön mukaan. Edelleen parantaa kestävyyttä huonekalut voit käyttää lakka kun viimeinen kerros käsittelyn aikana.

Tee sohvapöytä ja taulukon kuormalavoja

Lakkautettujen puisia kuormalavoja voi kerätä erilaisia ​​huonekaluja suunnittelija yksityiskohtiin, ja käyttämällä valmiita paneelit ja erotettu laudat ja palkit. Kun ensimmäisen kerran päätti kokeilla kätensä huonekalujen valmistuksessa, alkajaisiksi, yrittää kerätä sohvapöytä valmistettu kuormalavojen käsillään - kuvia ja piirustuksia taulukko on helppo löytää Internetistä.

Et voi katsoa mitä tahansa mestarikurssi täydellinen ilman ainakin lyhyt kuvaus valmistelutyötä.

 • porata, poranterät ja hioma harjalla kiillotus puu (tai hiekkapaperi); vasara, kynsiä vasara, harja ja rulla maali, lakka, pohjamaali,
 • ruuvimeisseli ja ruuvit;
 • pohjamaali, lakka tai maali (akryyli, polyuretaani);
 • tarvikkeet (kulmat, kiinnikkeet, pyörät pöydät, kahvat laatikot jne

Ruuvit helpommin mukana puu, voitele ne taloudellisia tai muita saippua. Jos taulukko kuormalavan tulee kadulla kokoonpanon edessä puuosat hoidettavan kosteussulku koostumus.

Valmistamiseksi, joka pöytä, työtaso koko ei ole sama kuin standardi lavan koko, pura lavat vasaralla ja kynsien vedin. Ennen purkamisen tulee puhdistaa pölystä ja liasta (pese tai pyyhi kostealla liinalla ja kuivaa) ja kevyesti kiillotettu. Tämä voidaan tehdä hiekkapaperilla tai käyttämällä suutin poran.

Varoitus! Meidän täytyy puhdistaa kaikki osat kuormalavojen ja jauhaa vain ne osat, jotka ovat kosketuksissa kehoon. Älä unohda naamio ja suojalaseja!

Poista naulat, yrittäen olla rikkoa laudat, lajitella ne leveyttä ja kunnossa, varsinkin jos on työtä käytettyjä kuormalavoja. Uusi lavoille tai niiden osien riittävät kattamaan kosteussulkukoostumusta, ja toisen käden ei haittaa käsitellä antiseptisiä pohjamaali. Jos he kuljettavat elintarvikkeet (esim. Vihannekset tai vilja pusseihin), orgaanisia hiukkasia, loukussa mikrotreschinki levyt lopulta alkavat hajota, ja epämiellyttävää hajua. Pohja- ja lakka tai maali kansi on jo valmiista tuotteista, kun Battened liima kuivuu.

Otchischenny ja värillisiä tai lakkaus (tahra) paletin itsessään voi toimia shortie koristeellinen sohvapöytä. Tämä kaluste sopii hyvin "Itä" sisustus tyynyt lattialle ja nauttia ihmisiä, jotka haluavat juoda kahvia istuu pörröinen matto. No, jos hoitte choby hän oli tottunut korkeus, rakentaa kahdesta tai kolmesta pinota lavoille pinotaan päällekkäin.

, Jolloin pieni pöytä lavalta tarvitsevat 2-3 lavaa, joista yksi hajotettiin esimuottiin. Hallituksissa hänen täytettyjä kiskojen väliin tulevan työtasot, jolloin muodostuu kiinteä levy; valmistukseen on käytetty lattiapaneelien hyllyt ja jalat.

Valmis suuria osia on hiottu, käsiteltiin suojaava yhdisteitä, ja annettiin kuivua. Sen jälkeen, kun he olivat kuivuneet, jää jäljelle, kun esikäsittely karheus trituroitiin hienolla hiekkapaperilla tai jauhaa harja kiinnityksen porat.

Nyt voit kerätä suunnittelu:

 • pohjaan astia on kiinteä suojus kootaan lankkuja, joka muodostaa hylly tai kapealla laatikoita. ylähyllyllä vasemmalle tai latticed tehdä kiinteänä aineena.
 • pöydälle levitetään useita kerroksia tahra tai maaperään ja maali;
 • kulmat taulukon alaosassa on kiinnitetty pulteilla koottu neljä jalkaa tai pyörät, huonekalut pyörät.

Voit sohvapöytä trukkilavalta seisoi tarkalleen etukäteen merkitse kohdat, joissa rullat ovat: kiinnitä ne pöytälevyn ja laita kynämerkintää oikeissa paikoissa. Näiden merkintöjen poraa reiät ruuveja.

Valmistamiseksi ruokapöytä tarvitaan neljä metriä puutavaraa osa 2 x 2 cm ja useita kuormalavoja: neliö, jonka koko on 1 x 1 m (työtasot), ja standardin - 1,2 x 1 m (jäsentää lisätietoja).

Tavallisesta paletti kahdeksan lautaa pöydän jaloille, leveys kukin niistä - noin 7 cm ja pituus -. 66 cm: n puun joivat neljä segmentin 7 x 68 cm, että runko-osan, ja kahdeksan välikkeet, joiden pituus on 32 cm (pitkin pitkä kasvot). Päät välikkeen leikattu 45 asteen kulmaan.

Nyt voit aloittaa kokoonpano. Jos pidät luonnollinen rakenne puun ennen kokoamista osat jauhaa ja peitä ne selkeitä tai värillinen lakka. Askel askeleelta ohjeet:

 • Kokoa runko neljän levyt.
 • Tehdä kaksi lautaa kulmassa 90 astetta, yhdistää ne metallilevyjä tai liimalla ja ruuveilla. Se on taivutettu jalat.
 • Kiinnitä jalat runkoon, lisäksi yhdistämään kehys jalat ja tarpeistoa.
 • Kiinnitä neliön lava pohja ylöspäin runkoon ja aseta se paksu lasi arkki. Lasi työtaso voi olla läpinäkyvä tai värillinen, se on kiinnitetty liimaamalla tai läpinäkyvä lasi levy porataan ja kiinnitetään runkoon suuri pulteilla.

Pöydän voidaan tehdä laudoista purettu kuormalavoja, täytetty niiden jatkuva kangas kehyksen yli. Varten markkinaraon sisällä vetolaatikot taulukon nakutuksen yhdessä lautojen tai vaneri - niihin saat tallentamiseen ruokailuvälineet, lautasliinat ja keittiö kamaa. Rajoitin laatikot tarjolla keskiosa lavan pohjan ja "ylimääräinen" aukot lay paksu sahatavara leikattu puinen kuutioiksi.

Helpoin tietokoneen tai työpöytä koostuu neljästä kuormalavoja, joista kaksi on asetettu pystysuoraan, palvella sivuseinät, ne on varustettu hyllyt pikkutavaroille. Jos vierekkäin lavan emäksiä ulospäin pikemminkin kuin sisäänpäin, hyllyt voi olla pieni kukkaruukut. Kukkasuunnittelijat täydellisessä sopusoinnussa puun ja elävöittää tahansa huoneeseen.

Ylempi kuormalava jätetään ennalleen, mutta sen pinta on valmistettu kiinteän maalin levyt tai puutavara välit liuskojen ja huolellisesti otpolirovyvayut. Alempi lavan osan tulee hyllyn tai kapealla laatikkoa. Toisin kuin lounas desk ne asetetaan vain leveä puolella, joten markkinarako sisällä rajana: kaksi riviä puinen kuutioita kasvot 20 senttimetriä. Kuten kuutiot luoda aukot sivuilla. Jos et aio laittaa pöydän seinää vasten, varustaa laatikot molemmin puolin pöytää.

Työ tai toimistossa vaihtoehto kaappiin

Toinen vaihtoehto on työpöytä ekologisesti tyyli - huippuluokan lavan, sijoitetaan metalli- tai puujalkaisina. Hän ei näytä yhtä hankalaksi kuin edellinen versio, ja voidaan helposti palauttaa täydentää yöpöytä ottamalla pois kaksi huonekaluja samalla tyylillä ja yhdistämällä pöytä jalusta puinen kilpi. Kaksi "kevyt" pöydän lokeroiden erotettu yöpöytä, tulee yhteinen työtila sisarukset asuvat samassa huoneessa.

Vihje! Mukana vastaanotto voi tehdä jakkara vuoasta ja laita se Vaahtomuovipehmike. Kiinnitä jalat huonekalujen pyörät, ja ilman tyyny, hän toimii pieni liikkuva pöytä.

Yksi perusedellytyksistä lasten huonekalut - kestävyyttä ja luotettavuutta suunnittelussa, joten lavat sopivat ihanteellisesti tuotantoaan. Kerää hoitopöytä trukkilavalta omin käsin ei ole paljon vaikeampaa kuin kahvi.

Se tarvitaan neljä tai viisi "puinen tarjotin", joista yksi tullaan käyttämään purkamista. Kuten pöydällä, jalat hoitopöytä kahdella pystysuunnassa nostetaan lavat ja huippu - kiinteät kilpi. Ainoa ero on, että kehä työtasot pakattu puskurit vauvan hänen vahingossa liukastui.

Sisäulkonemien taulukko sivulevyt pohjana kaksi latticed hyllyä. Täällä sijaitsevat vara paketti vaippoja, vaihtaa vaatteet vauvalle, vuodevaatteet, ja niin edelleen. D. Jos tarvitset laatikkoa pikkutavaroille, käyttää yhtä tai kahta lavoja liitetään yhteen laitteeseen ja sulje pohjaan viilurakenne.

Yhdenmukaistaa kuormalavoja pinnan pinta, voit käyttää lasia

Trukkilavalta voidaan valmistaa ja tilava pöytä-kivi vauvalle. Tässä tapauksessa, hylly tehdä kiinteät levyt, ja keskellä pystysuoraan täytetty palkissa siten, että ne muodostivat seinä yhdistää ylä- ja hylly. Kapealla Lisätään laatikot vaneria tai levyt. Kun vauva saa vanhempi, hän on pidettävä sisällä leluja.

Puu - monipuolinen materiaali, joka on yhteensopiva kaikkien muiden luonnon materiaaleja. Säilyttäen sen luonnollinen koostumus, huonekaluja lavat voivat täydentää tekstiili-tarvikkeet lasia; metalli ja taotut osat; maalauksia ja puinen mosaiikki. Meidän on kuitenkin muistettava, että puulaji hoito riippuu paitsi taiteellinen suunnittelu, mutta myös tarkoitus huonekalun:

 • kirkaslakka on välttämätöntä paitsi korostaa puun rakenteen kuitujen, mutta myös suojata pöytää roiskuu sen kastikkeet, teetä, kahvia. Käsittelemättömän puun neste imeytyy, ja aika on vaikea pestä työtaso.
 • taulukko ei voi maalata tai lakata. Mutta jos hän seisoo talossa, on välttämätöntä liota tahra puun (paitsi koristefunktion sillä on myös desinfioivat) ja puutarhakalusteet käsitellään tuholaisilta ja kosteudelta.

Eurolava - ilmaista tavaraa

Suojaavia koostumuksia siveltimellä, telalla tai ruiskulla pinnalle ruiskupistoolin kaksi tai kolme kerrosta. Jos haluat maalata pöydän öljyvärimaalaus, on välttämätöntä ennalta-pohjustettu erityisellä kitillä tai kansi lakka.

Riippuen tarvikkeet ja menetelmän koristelu puu pöytä trukkilavalta sisustaa keittiö talonpoikaistyyliin, on paikka Villa huvimajassa tai menestyksellisesti mahtua trendikäs parvi tänään. Ja opetella tekemän pöydän lokeroiden omin käsin ja treenaamalla, voit jatkaa päivittää sisätilojen epätavallinen ja kauniita huonekaluja.

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Taulukko Lavojen: puisia kuormalavoja muuntua käytännön design-huonekalut

 1. Helpoin vaihtoehto
 2. asennustarvikkeet
 3. toinen vaihtoehto
 4. Koko taulukko

Monille ihmisille, valmistumisen jälkeen rakennustyöt ovat usein jätetään käyttämättä lokeroiden kuormalavoja rakennusmateriaalien. Monet heistä yksinkertaisesti hylätään tai puretaan polttopuun. Tämä ei ole paras hakemusta puisia kuormalavoja. On monia vaihtoehtoja niiden jalostavaa ja soveltaminen. Laajalle levinnyt taulukot lavojen tehty omin käsin.

Tämä muoti tuli Aasiasta, jos huonekalut tehdään usein ilman varoja. Samanlaisia ​​ajatuksia on siirtynyt Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, jossa he tulivat muotiin asioista tekemät kätensä itseään. Niistä on tullut suosittu ansiosta käytännöllisyys - in käytetystä alustasta hyvin maustettua puuta, joka on tarpeeksi vahva, ja sen jälkeen vähintään käsittelyn, sillä on varsin houkuttelevan näköisiä. Taulukko lokerot on paitsi halvempi, mutta myös vahva ja kaunis. Tässä tapauksessa on mahdollista tuottaa paitsi pieni pöytä lavan ja luoda laadukkaat pöydät lavojen laatikoilla.

On huomattava, että puu - se on yksi niistä materiaaleista, jotka voidaan helposti käsitellä.

Tämä tekee mahdolliseksi tuottaa siitä erilaisia ​​esineitä, jopa ne, jotka ovat vähän kokemusta puusepän. Alla harkitsemme joitakin ehdotuksia siitä, miten tehdä taulukoita ja taulukoita lavojen.

Tehdä omiin käsiinsä yksinkertainen ja pieni sohvapöytä on saatavilla lyhyessä ajassa, joilla on vain yksi lava.

Ensimmäinen askel on tarkistaa pannulla löysä levyt tai palkkeja. Se tulee poistaa ja korvata kaikki puuosat halkeamia, jotka voidaan muodostaa lavan halkeamien seurauksena materiaalin, kitka tiiliä tai lohkojen, huono kiinnitys.

Kun tuo kuormalava ollakseen valmis, voit aloittaa hiomalla niitä. Tästä on hyötyä hiekkapaperilla. Onko pyyhkäisy on hyvin yksinkertainen: puu on kevyt sävyjä keltaisesta ruskeaan ja sileä. Sinun pitäisi myös ostaa muutaman lautakuntien naulataan alapuolelle paletin lisätä määrää kylkiluut. On toivottavaa lavalta kynnet, jotka kiinnittävät aluksella korvata ruuvit, ja asennuskehys (puu) ja lankkujen siihen parantaa oleskelualue. Tämän jälkeen sinun on ostettava ja täyttää nauhat alkuun lavan välillä lautoja että pinnalla on aukko. Pöydän pinnan on oltava jatkuvaa.

Seuraava vaihe käsittelee impregnointia pinnat, jotka mahdollistavat Puun suojaamiseksi kostutus- ja tuhoa. Ensimmäinen tuote käsitellään vettä hylkivä. Levittämisen jälkeen kerros puuta annettiin kuivua ja toinen kerros levitetään. Kun kuormalava on kuivunut, kerros tulenkestävää laasti kerroksen 2, myös. Viimeistelee kyllästetään tavalliset pohjamaali.

Kun puu kuivuu, se uudelleen hiottu ja lakattu kerroksen 2 (ensimmäisen ja toisen kerroksen lakattu pinta altistuu myös valon hionta). Lakka pannulla välttämättä, sen jälkeen nähdään puurakenne, joka merkittävästi parantaa tuotteen ulkonäköä.

Jälkeen lakkaus lavat on odotettava niiden kuivumista. On välttämätöntä löytää sopiva myymäläkalusteita. Puiset pöydät omin käsin tarvitaan:

 1. Huonekalut pyörät - 4 kpl. On suositeltavaa ottaa pyörän riittävän suuriin, koska pannu on huomattava paino, mutta muuten se voi antaa kirjan, stand astiat jne, mikä lisää painoa.
 2. Peltiruuvilla. He haluavat korvata kynnet, joka tippuu yhdessä pannulla.
 3. Kalusteet kulmat. He tarvitsevat rakenteen vahvistamiseksi.
 4. Ruuvimeisselillä.

Viimeisessä vaiheessa sohvapöytä on varustettu pyörillä. Ne on kiinnitetty tukipalkkien ruuveilla. Asentaa pyörän tulee olla kulmissa kehän taulukossa. Tee taulukko käsillään ei ole vaikeaa.

Koska läsnä useiden kuormalavojen, vain riitä tekemään kehittyneempiä sohvapöytä.

Valmistelevia vaiheita se on sama kuin edellinen versio - vaurioituneet laudat poistetaan ja korvataan, kaikki puu on puhdistettava ja käsittele suojaava kyllästys.

Avulla huonekalut niitit ja ruuvit, kiinnitä kuormalavojen (yksi kerrallaan). Samalla tehdä työtä on huolellisesti, tarkistaa rakenteellisen lujuuden. Kun korkeus tulevaisuuden pöydän riittää, pitäisi tehdä pöydän pinnan. Tätä tarkoitusta varten, aukot levyjen välinen lavan ruuveja kierretään liuskat tai levyt, niin että ei ole aukkoja ja korkeuserot.

Tämän jälkeen taulukossa pitäisi myös lakata ja varustettu jalat. Kuten jalat, voidaan käyttää pyörien ja tavanomaisia ​​puukiiloja, joka on liitettävä kulmat kehän taulukossa.

Jos väliin jää muutaman kuormalavoja niistä voi tuottaa laatikoita, jotka työnnetään välein lyöty lavaa. Voit tehdä tämän, poista Lavan hallituksen, lyödä ne suorakaiteen muotoiseen kehykseen (pre-teurasti koko kuormalavojen solujen), sinun täytyy korjata niitä avulla huonekalujen kulmat. Loppuvaiheessa tarvittavat vaneri, joka on kiinteä lautoja kuin laatikon pohjalle, ja kahvat laatikot.

Puulavat voidaan tehdä myös käsin, ja koko työpöytä. Prosessi toimii tuotanto työtason ei eroa rakentaa sohvapöydät. Ainoa ero on, että tämä taulukko tarvitsevat pidemmän jalat.

Mikä tekee niistä mahdollisesti myös lavalta. Voit tehdä tämän, he ymmärtävät, ja baareista tehdä jalat. Ei suositella jalat suorana (eli yksinkertaisesti lisätä levyt lavaan), koska he saavat hauras.

Voit pöydän jalat ovat kestäviä, tehty laudoista pitäisi tehdä viitekehys.

Tehdä tämän, koota 4 osaa muoto kirjaimella A on liitetty yläosien paria, sekä tehdä 1 tai 2 tukea alaosassa yli. Tuloksena on tukirakenne 2, joka antaa pannulla (säätö suoritetaan paikan päällä) ja kiinteä.

On mahdollista tuottaa lähes mitään huonekaluja - sohvat, penkit, tuolit, jakkarat. Jos huoneen kaikki huonekalut on valmistettu kuormalavojen, se antaa sille yksinoikeuden näyttää ja tulee olemaan ylpeyden isännät.

"Haluatko tehdä baarijakkara käsiään puusta?"

1