Taulukko viirasta nykyinen

kaapeli poikkileikkaus laskentatehoa: tärkeimmät ominaisuudet taulukon

Laatu sähkötyöt on vaikutusta turvallisuuteen koko rakennuksen. Ratkaiseva tekijä kulusta tällaisten toimien on indikaattori osa kaapelin. Jotta voidaan laskea tarpeen selvittää ominaisuudet yhdistetty sähkön kuluttajat. On välttämätöntä suorittaa laskennan kaapelin poikkipinta-tehon. Taulukko piti nähdä halutun suorituskyvyn.

Laadulliset ja sopiva kaapeli tarjoaa turvallisen ja kestävän käytön tahansa verkkoon

kaapeli poikkileikkaus laskentatehoa: taulukon tärkeitä ominaisuuksia

Optimaalinen kaapelin poikkipinta-ala mahdollistaa virran kulun ja enimmäismäärä ei ole lämmitetty. Performing johdotuksen hanke, on tärkeää löytää oikea arvo langan halkaisija, joka sopisi määritelmään virrankulutuksen olosuhteissa. Laskelman suorittamiseen, nopeus kokonaisvirta voidaan määrittää. Siten on tarpeen selvittää valtaa kaikki laitteet, jotka on kytketty kaapeliverkkoon.

Tämä taulukko auttaa sinua valitsemaan optimaalisen parametrit

Ennen työn arvioidaan osa lanka ja kuorman. Taulukon avulla löytää näitä arvoja. Varten standardin 220 volttia, nykyinen arvioitu arvo lasketaan seuraavasti, I (virta) = (P1 + P2 + ... + P n.) / 220, Pn - teho. Esimerkiksi optimaalinen virta alumiinilangan - 8 A / mm, ja kupari - 10 A / mm.

Taulukko esittää, kuinka tehdä laskutoimituksia, tietäen tekniset

Jopa määritellään halutun arvon, on mahdollista tehdä tiettyjä muutoksia kuorman. Sen jälkeen kun kaikki laitteet harvoin toimivat samanaikaisesti verkossa. Data tarkemmin sanottuna poikkileikkaus on kerrottava arvo Kc (korjauskerroin). Siinä tapauksessa, että sisällytetään kaikki laitteet samaan aikaan, kerroin r ei sovelleta.

Tehdä laskutoimituksia soveltanut oikein taulukko virtajohdon mitoituksen. Pidä mielessä, että on olemassa kahdenlaisia ​​parametreja: reaktiivisia ja aktiivisia.

Joten laskenta suoritetaan ottaen huomioon kuorman

Sähköverkkoihin vaihtelevan tyyppinen, sähkövirta, jonka määrä voi vaihdella. Aktiivinen tehoa tarvitaan laskea mediaani. Pätöteho sähkökiukaat ja hehkulamput. Jos verkko sisältää sähkömoottorien ja muuntajien, saattaa olla joitakin poikkeama. Ja jossa loistehon tuotetaan. Laskettaessa reaktiivinen kuorma se heijastuu kertoimeksi (cosf).

1

Piirteitä virrankulutus

parametrit pituudessa rakennusalalla tarvitaan tuotantolinjojen, kun kaapeli altistuu voimakkaalle kuormia. Laskelmat käyttävät taulukko tehon ja nykyisen kaapeli poikkileikkaus. Kun kulkee valtimoiden läpi näyttää nykyisen tehon menetystä, joka riippuu vastus esiintyy piiri.

Erittelyt, suurin jännitehäviö arvo ei saa olla suurempi kuin viisi prosenttia.

Hakemus taulukko auttaa tietää arvo kaapelin poikkileikkauksen pituudella

Käyttäen taulukko-osassa johdot teho

Käytännössä, taulukko käytetään laskelmissa. Laskeminen kaapelin osa suoritetaan virran riippuvuus nykyisen näytettyjä parametreja ja kapasiteetti poikkileikkauksen. On olemassa erityisiä standardeja rakentamiseen sähköasennusten, jossa voit tarkastella tietoja halutut mitat. Taulukossa on esitetty yhteiset arvot.

Tiedä tarkkaa lukua voidaan käyttää erilaisia ​​parametrejä

Poimia kaapelin alle tietyn kuorman, on tarpeen tehdä joitakin laskelmia:

  • Indeksin laskennassa nykyisen;
  • pyöristettynä korkein, käyttäen taulukko;
  • Valitse lähin normien vahvistamista.

Miten Hang kattokruunu sisäkaton. Videoinstallaatio vaihe mahdollistaa työn tuottaa omasta turvautumatta asiantuntijoita. Mitä sinun täytyy valmistautua työhön ja miten välttää virheet ja kerromme artikkelissa.

teho laskentakaava jännitteen ja virran

Jos sinulla on jo jonkinlainen kaapeleita varastossa, niin löytää oikea arvo olisi sovellettava paksuus. Kun tämä jakso on mitattu ja laskettu pinta-ala. Koska kaapeli on pyöreä muoto, sitten laskenta suoritetaan ympyrä ja neliö näyttää: S (alue) = π (3,14) R (säde) 2. Voidaan tunnistaa asianmukaisesti, käyttämällä taulukon osa kuparilanka tehon.

Standardi kaava määrittämiseksi nykyinen vahvuus

kaapeli muunnokset eri tarkoituksiin

Skeema määritelmiä avulla voit tehdä oikean valinnan poikkipinnoille oman asunnon. Ensinnäkin suunnitella tila, joka sijoittuu valot ja pistorasiat. Kannattaa myös selvittää, mitä laitteita on kytketty jokaiseen ryhmään. Tämä mahdollistaa suunnitella yhteyden kaikkien elementtien sekä laskea pituus johdotuksen. Älä unohda lisätä 2 cm nivelet johtoja.

Määritelmä vaijerin osiosta, ottaen huomioon erilaisiin kuormiin

Käyttämällä saatuja arvoja, lasketaan seuraavien kaavojen mukaisesti ja nykyinen arvo määräytyy taulukon osa. Esimerkiksi haluavat tietää johdinkoko varten kodinkone, joka on 2400 watin. Uskomme: I = 2400/220 = 10,91 A. Kun pyöristys on 11 A.

kaapeloinnista

Määrittämään tarkka osoitin, jonka poikkipinta-ala sovelletaan eri nopeuksilla. Erityisesti data-arvot merkitystä verkon 380 V. lisäämiseksi turvamarginaali saatuun indeksi lisätään 5 A. Lisää

Kolmen kapellimestari johdotus järjestelmä

On syytä pitää mielessä, että kolmen core johdot käytetään asuntoja. Olevan taulukon avulla voit valita lähinnä nykyinen arvo ja vastaava osa langan. Voit nähdä, mitä sinun tarvitsee johdon koko 3 kW, sekä muita arvoja.

Tehdä erilaisia ​​lankoja tarjotaan vivahteet ratkaisuun. Kolmivaiheisen virta syötetään tarvittaessa huomattavaa valtaa laitteita. Esimerkiksi, tämä on käytetä tuotantoon.

Jotta voitaisiin tunnistaa tarvittavat parametrit toimialoilla tärkeää laskea tarkasti kaikkia tekijöitä, sekä ottaa huomioon tehohäviö kanssa vaihtelun jännitteeseen. Esittävät sähkötyöt kotona, ei tarvitse suorittaa monimutkaisia ​​laskutoimituksia.

Pitäisi olla tietoinen eroista alumiinin ja kuparilankaa. Kupari suoritusmuoto on suuremmat kustannukset, mutta ylittää analoginen käsittelyssä. Alumiini voi murentua liitoksissa, sekä hapettuneen ja on pienempi lämmönjohtavuus. Turvallisuus asuinrakennuksissa käytetään vain kupari tuotteita.

Perusaineita kaapelit

Koska vaihtovirta kulkee kolmen kanavan kautta, asennusta varten käyttäen kolmen johtimista. Kun asennat akustisia laitteita käytetään kaapelit, joilla on vähintään resistanssiarvo. Tämä auttaa parantamaan signaalin laatua ja poistaa mahdolliset häiriöt. Liittää tällaisia ​​rakenteita käytetään johtimen koko 2 * 15 tai 2 * 25.

Valitse paras indikaattori osio käytettäväksi kotona auttaa joitakin keskiarvoja. Pistorasioissa pitäisi ostaa kaapeli 2,5 mm2, ja suunnittelun valaistus - 1,5 mm2. Laitteet, joilla on korkeampi teho vaatii leikkausta koko 4-6 mm2.

suoritusmuodot johdotus

Erityisen taulukon avulla, jos on aihetta epäillä laskelmissa. Tarkasti määrittää parametrit sinun on otettava huomioon kaikki tekijät, jotka vaikuttavat piirissä kulkeva virta. Tämä on pituus yksittäisten osien, pinoaminen menetelmä, tyyppi eristys ja sallittu arvo ylikuumenemisen. Kaikki tiedot voi auttaa parantamaan tuottavuutta teollisessa mittakaavassa ja tehokkaammin käyttää sähköenergiaa.

kaapeli poikkileikkaus laskenta ja johdot tehon ja nykyisen ulostulot, liittämistä varten omakotitalon (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

  • Sivukartta
  • Kysy asiantuntijalta
  • Ehdot ja tekijänoikeus
  • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Miten valita osan kaapelin

Kun johtoja ei tarvita tietää kaapelin johtimiin poikkileikkaus sinun tulee asentaa. Valinta kaapelin poikkipinta voidaan tehdä joko virrankulutus tai virrankulutus. Meidän on myös otettava huomioon kaapelin pituus ja menetelmän muuttamisesta.

Valitessaan kaapeli poikkileikkaus teho

Pick lanka poikkileikkaus voi olla teho laitteita voidaan liittää. Nämä laitteet kutsutaan kuorman ja menetelmää voidaan edelleen kutsua "lataus". Sen olemus ei muutu.

Valinta kaapelin poikkipinta riippuu tehon ja virran voimakkuuden

Aloita etsiä kodinkoneet passin tiedot virrankulutus, pura se lehtiä. Jos se on helpompaa, voit tarkastella etiketti - metallin tai tarroista kiinnitetty koteloon teknologiaa ja laitteita. On perustiedot ja ennen kaikkea, valta on läsnä. Tunnista hänen helpoin tapa mitata yksiköissä. Jos tuote on valmistettu Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa maksaa tyypillisesti nimitystä W- tai kW, laitteiden Euroopasta, Aasiasta tai Amerikan pitäisi yleensä Englanti nimitys wattia - W ja tehonkulutus (se on välttämätöntä), lyhennettynä «TOT» tai TOT MAX.

Esimerkki nimikyltti perus teknisiä tietoja. Jotain tällaista on mitä tahansa tekniikkaa

Jos tämä lähde ei ole käytettävissä (tietoja jumissa, tai esimerkiksi olet vain aikoo hankkia laitteita, mutta ei ole vielä päättänyt mallista), voit ottaa keskiarvotietoihin. Mukavuussyistä, ne taulukkona.

Taulukko eri sähköteho

Etsi tekniikoita, jotka suunnittelevat perustaa, kirjoittaa valtaa. Antanut sen joskus iso levitä, joten se on joskus vaikea tietää kuinka monta ryhtyä. Tässä tapauksessa parempi ottaa maksimi. Seurauksena laskennan joudut hieman suuri teho laitteiden ja ne vaativat suuria kaapeleita. Mutta on hyvä laskea kaapeliosuus. Polttaa vain kaapeleita, joiden poikkileikkaus on pienempi kuin on tarpeen. Polkuja, joilla on suuri poikkileikkaus työn kauan, kun lämmitetään vähemmän.

Poimia langan poikkileikkaus kuorman, lisätä jopa voima laitteita, jotka on kytketty tähän johtimeen. On tärkeää, että kaikki valta oli ilmaistaan ​​samoissa yksiköissä - tai wattia (W) tai kilowattia (kW). Jos sinulla on eri merkityksiä, mikä heitä yhteiseen tulokseen. Muuntaa kilowattia kerrottuna 1000, ja ne wattia. Esimerkiksi kääntää wattia 1,5 kW. Se on 1,5 kW * 1000 = 1500 wattia.

Tarvittaessa on mahdollista suorittaa käännetyn muuntaminen - muuntaa wattia kilowattia. Tähän lukuun wattia jaettuna 1000 saamme kW. Esimerkiksi, 500 W / 1000 = 0,5 kW.

Edelleen, itse asiassa, alkaa kaapelin poikkipinta-valinta. Se on hyvin yksinkertainen - käytä taulukoita.

Löytää oikea osa kaapelin vastaavan sarakkeen - 220 tai 380 - löydämme luku, joka on yhtä suuri tai hieman lasketaan aikaisemmin teho. Pylväs valitaan sen perusteella, kuinka monta vaihetta omassa verkossa. Yksivaiheinen - 220 V, kolmen vaiheen 380 V.

Linjassa näyttävät löydetty arvo ensimmäisessä sarakkeessa. Tämä tarvitaan tietyn kaapelin poikkipinta kuormitus (virrankulutus laitteet). Kaapelin johtimet osa ja on tarpeen etsiä.

Hieman kuparilangasta tai alumiinia käyttöä. Useimmissa tapauksissa asennettaessa johdotuksen talon tai asunnon, käytä kuparikaapeleita. Nämä kaapelit ovat kalliimpia kuin alumiini, mutta ne ovat joustavampia ja niillä on pienempi poikkileikkaus, on helpompi käsitellä niitä. Kuitenkin, kuparikaapeleita suuri poikkileikkaus ei ole joustavampi kuin alumiini. Ja suuren kuormituksen - Tullessaan taloon, asunnon, jossa on suuri suunnitellun teho (10 kW tai enemmän) tarkoituksenmukaista käyttää kaapeleita alumiinijohtimia - voit säästää hieman.

Miten lasketaan poikkileikkauksen nykyisen kaapelin

Voit valita osan nykyisen kaapelin. Tässä tapauksessa teemme samaa työtä - keräämään tietoa liitäntäteho, mutta katsot ominaisuuksista suurimmalla virrankulutuksella. Kerättyään kaikki arvot me niistä yhteenvedon. Käytämme että saman pöydän ääreen. Vain etsivät lähimmän korkeamman arvon sarakkeen allekirjoittanut "nykyinen". Samassa linjassa näyttävät poikkileikkauksen langan.

Esimerkiksi on tarpeen kytkeä lieden kanssa huippu virrankulutus on 16 A. Asetamme kuparikaapelia, joten katso, että sarakkeessa - kolmas vasemmalta. Koska ei ole arvo tasan 16 Katse linja 19 A - on lähin suurempi. Sopiva poikkileikkaus 2,0 mm2. Tämä on pienin arvo poikkileikkauksen kaapelin tässä tapauksessa.

Kun liitetään suuritehoinen kodinkoneiden erillisestä paneeli syöttölinja on vedetty. Tällöin kaapelin poikkipinta valinta hieman helpompaa - tarvitset vain yhden tehon arvoa tai nykyisiä

Kiinnittämään huomiota ei vain paikka alempaan arvoon ei pitäisi olla. Tässä tapauksessa, maksimikuormituksessakaan johdin olisi kuumennettiin voimakkaasti, mikä voi johtaa siihen, että eriste sulaa. Mikä voisi olla seuraavaksi? Voi toimia katkaisijan, jos se on asennettu. Se on edullisin vaihtoehto. Se voi olla vahingoittunut laitteita tai sytyttää tulipalon. Koska kaapelin poikkipinta-valinta aina tehdä suuremman arvon. Tällöin voit myöhemmin asentaa laitteet hieman enemmän tehoa tai virrankulutus ilman johtoja muutoksia.

Laskenta kaapelin pituus ja teho

Jos pitkä voimajohdon - muutamia kymmeniä tai jopa satoja metrejä - lisäksi kuorman tai toimituksia on otettava huomioon häviöt kaapelissa. Tavallisesti pitkän matkan voimajohtojen tullessaan sähkön napa taloon. Vaikka tiedot on määritetty hankkeessa, voit pelata varman päälle ja tarkistaa. Tähän tarvitaan tietää vallan jako talon ja etäisyys napa taloon. Edelleen, taulukon mukaan voidaan valita langan poikkileikkaus tappiot pituudella.

Taulukko määrittämiseksi virtajohto osa ja pituus

Yleensä johdotettaessa, se on aina parempi ottaa joitakin hyllyssä poikkileikkauksen johtoja. Ensimmäinen, on suurempi osa tulee olemaan vähemmän lämpöjohtimena, ja siten eristyksen. Toiseksi elämässämme on enemmän laitteita käynnissä sähköstä. Ja kukaan ei voi taata, että sinun ei tarvitse laittaa pari uusia laitteita lisäksi vanhan muutaman vuoden. Jos on varastossa, ne voidaan yksinkertaisesti kytkeä päälle. Jos se ei tarvitse jakaa hiuksia - tai muuttaa johdotus (uudelleen), tai huolehdittava siitä, että kuulumattomana samalla voimakas sähkölaitteet.

Ulkona ja sisällä johdotus

Kuten me kaikki tiedämme, kulun aikana virtajohtimen sitä kuumennetaan. Mitä suurempi virta, sitä enemmän lämpöä vapautuu. Kuitenkin, läpikulun aikana sama virta johtimien läpi eri poikkileikkaus, lämmön määrä muutoksia: poikkileikkaukseltaan pienempi, lämpöä syntyy enemmän.

Tässä suhteessa, kun avoin lanka annetun sen poikkileikkaus voi olla pienempi - nopeammin kuin se jäähtyy lämpö siirtyy ilmaan. Kun johdin jäähtyy nopeammin, eristys ei heikkene. Suljettuna muuttamisesta tilannetta - hitaampi lämmöntuotto. Johtuen suljetun vuori - kanavissa kaapelin putkia seinässä - suositella ottaen suuria kaapeleita.

Valinta poikkipinnoille tyypin perusteella sen vuori on myös mahdollista suorittaa avulla pöydän. Periaate on kuvattu, mikään ei muutu. Ota huomioon toinen tekijä.

Valinta kaapelin poikkipinnan kapasiteetista riippuen ja tiivisteen tyyppi

Ja lopuksi, muutamia käytännön vinkkejä. Menossa markkinoille kaapeli, ota työntömitalla. Liian usein väitetty-osassa ei vastaa todellisuutta. Ero voi olla 30-40%, joka on paljon. Mitä menetettävää? Burnout johdotus kaikkine seurauksineen. Siksi on parempi tarkistaa paikan päällä vai ei tietyllä kaapelista johtimen poikkipinta-(halkaisija ja vastaavat kaapelin poikkileikkaus on edellä olevassa taulukossa). Entistä määritelmästä osio Kaapelin mukaan sen halkaisija voi lukea täältä.

Valitseminen osa johdot ja kaapelit sähkövirran ja tehon avulla taulukoiden

Kun johdotus laite on tarpeen määrittää etukäteen tehoa kuluttavia. Tämä auttaa optimaalinen valinta kaapeleita. Tämä valinta mahdollistaa pitkän ja turvallinen käyttää ilman korjausta johtoja.

Kaapelit ja johdot ovat hyvin erilaisia ​​niiden ominaisuudet ja tarkoitus, sekä suuria eroja hintoihin. Artikkelissa kuvataan tärkeimmät parametrit lähettämistä - poikkileikkauksen johdon tai kaapelin virran ja tehon, ja miten halkaisijan määrittämiseksi - lasketaan seuraavan kaavan mukaan tai valitun taulukon avulla.

Yleistä tietoa kuluttajille

Virrallinen kaapelin osa on valmistettu metallista. Osa tasossa, joka ulottuu suorassa kulmassa viiran, metalli, joka rajoittuu kutsutaan jakso johdot. Mittayksikkö on neliömillimetrin.

jakso määrittää sallitut virrat, kulkee johto ja kaapeli. Tämä virta Joulen lain johtaa lämmön (verrannollinen vastuksen ja virran neliöön), ja joka rajoittaa virran.

Tavanomaisesti, kolme lämpötilat ovat:

  • eristys säilyy ennallaan;
  • eristys polttaa, mutta metalli pysyy ehjänä;
  • metalli sulatetaan lämmön.

Näistä vain ensimmäinen on hyväksyttävä käyttölämpötila. Lisäksi väheneminen poikkileikkaus lisää sähkövastus, mikä lisää jännitehäviö johdot.

Materiaaleista teollisessa tuotannossa käytettävien kaapeleiden puhdasta kupari tai alumiini. Nämä metallit on erilaiset fysikaaliset ominaisuudet, erityisesti resistiivisyys, ja siksi poikkileikkaus valitaan tietyn virran, voi olla erilainen.

Selvitä tässä video, miten valita osan lanka tai kaapeli sähköverkkoa kotiin:

Määritelmä ja laskeminen elävä kaavan mukaisesti

Nyt katsomme miten laskea langan poikkileikkausta valta tietää kaavaa. Täällä me ratkaista määritelmän osassa. Tämä jakso on standardi parametri siitä syystä, että nimikkeistön sisältävät sekä kiinteä vaihtoehto ja säikeinen. Etuna moniytimisiä kaapeleita niiden suurempaa joustavuutta ja kestävyys taukojen asennuksen aikana. Yleensä, on kerrattu kupari.

Helpoin tapa on määrittää osa umpinainen lanka, d - halkaisija, mm; S - alue neliömillimetreinä:

Hienoksi laskettuna on yleinen kaava: n - useita lankoja, d - halkaisija johtimen, S - Kerrosala:

Sallittu tiheyden sähkövirran

Virrantiheys määritetään hyvin yksinkertainen, se on määrästä ampeeri-osa. On kaksi Kaapeloinnit: auki ja kiinni. Avoin mahdollistaa korkean nykyinen tiheydet, johtuen paremmasta lämmönsiirto ympäristöön. Lukittu edellyttää muutoksia pienten puolella lämpöä tasapaino ei ylikuumentua lokeroon, kanava tai akseli, joka voi aiheuttaa oikosulun tai jopa tulipalo.

Tarkka lämpö laskelmat ovat erittäin monimutkaisia ​​käytännössä perustuvat sallittu lämpötila kriittisin elementti suunnittelussa, ja jossa valittu virrantiheyttä.

Taulukko osa kupari ja alumiini lanka tai nykyinen kaapeli:

Taulukossa 1 esitetään sallittu virrantiheyden lämpötiloissa ei ole suurempi kuin huoneenlämpötila. Useimmat nykyaikaiset johdot ovat PVC tai polyeteeni eristys, myöntää lämmitys käytön aikana ei ole enemmän kuin 70-90 ° C:. Varten "kuuma" tilat virrantiheys on vähennettävä kertoimella 0,9 kunkin 10 ° C: n lämpötilassa raja toiminnan lanka tai kaapeli.

Nyt pidetään auki ja mikä on suljetun johtoja. Johdotus on auki, jos se on tehty kiinnikkeet (varsi) seinät, katto, pitkin suspensio kaapelia tai radioteitse. Lukittu noudattaen kaapelihyllyjen, kanavat haudattiin seinään kipsi, joka on muodostettu putkien tai kuori asetetaan maahan. Sinun tulisi myös harkita johtamiseksi suljettuna sen ollessa haaroitusrasioihin tai kilvet. Suljetulla jäähdytyksellä pahempi.

Oletetaan esimerkiksi, sisä- lämpömittari osoittaa kuivaamista 50 ° C: ssa Mitä arvo olisi alennettava kuparikaapeli virrantiheyttä, joka asennetaan huoneen kattoon, jos kaapeli eristys voi kestää lämpöä jopa 90 ° C? Ero on 50-20 = 30 astetta, niin sinun täytyy käyttää kerrointa kolme. vastaus:

Esimerkki laskenta johdotus osan ja kuormituksen

Let katto valaistaan ​​kuusi lamppua 80 wattia kunkin ja ne ovat yhteydessä toisiinsa. Meidän täytyy tuoda heille ruokaa käyttäen alumiinikaapeleille. Oletamme johdot kiinni, kuivassa tilassa, ja huoneen lämpötilasta. Nyt oppia laskea virran voimakkuus vaijerin osiosta virta kuparista ja alumiinista kaapeleita, voimme käyttää tätä yhtälöä tehon määrittämiseksi (verkkojännite uuden standardien on oltava yhtä suuri kuin 230):

Käyttäen asianmukaista virrantiheys alumiinioksidia taulukossa 1, löydämme osa toimintaan tarvitaan rivin ilman ylikuumenemisen:

Jos meidän täytyy löytää säikeiden halkaisija, käytetään seuraavaa kaavaa:

sopiva olla APPV2h1.5 (poikkileikkaus 1,5 mm.kv) kaapeli. Tämä on ehkä kaikkein ohut kaapeli, joka löytyy markkinoilla (sekä yksi halvin). Tässä tapauksessa se tarjoaa kaksi kertaa tehomarginaali, eli. E. kuluttajalle mukaisesti sallittu kantavuus voidaan asettaa 500 W, esimerkiksi tuuletin, kuivain tai muita kiinnittimiä.

Nopea valinta: hyödyllisiä standardeja ja suhde

Säästää aikaa, laskelmat ovat yleensä taulukoitu, lisäksi, että nimikkeistön kaapelituotteiden on melko vähäinen. Seuraavassa taulukossa on esitetty laskettaessa poikkileikkauksen kuparista ja alumiinista johdot virrankulutuksen ja nykyinen kohteesta riippuen - sisällä ja ulkona johdotus. Halkaisija saadaan tehon funktiona kuorman, ja metallijohdin tyyppi. Verkkojännite oletetaan olevan 230 V.

Pöydän antaa mahdollisuuden valita nopeasti osio tai halkaisijan, jos tiedämme voiman kuormaan. Saatu arvo pyöristetään lähimpään arvoon nimikkeistön numero.

Seuraavassa taulukossa on yhteenveto sallitut virrat kohdissa ja virtajohdot ja lankamateriaaleja laskemiseksi ja nopeasti valita sopivin:

johdotus laitteen, muun muassa, Se vaatii suunnittelun taitoja, joka ei ole kaikille, jotka haluavat hänen tehdä. Se ei riitä, että on hyvä taitoja johtoja. Jotkut sekoittavat muotoilu suunnittelun asiakirjat joitakin sääntöjä. Nämä ovat täysin eri asioita. Hyvä hanke voidaan läksivät arkkia muistikirjan.

Ensinnäkin, Piirrä suunnitelma oman tilojen ja merkitse tulevaisuuden myyntipisteistä ja kalusteet. Opi voima kaikki asiakkaat: silitysrauta, valaisimet, lämmittimet jne Lisää tämän jälkeen virta kuormitukset, yleisimmin kulutetaan eri huoneissa ... Tämän avulla voit valita parhaat vaihtoehdot kaapelin valinta.

Sinun on yllättynyt siitä, miten paljon mahdollisuuksia täällä reservinä säästää rahaa. Valitsemalla johdot, laskea pituus jokaisen rivin, johon ollaan menossa. Laittaa kaikki yhteen, ja sitten saat mitä haluat, ja niin kauan kuin on tarpeen.

Kukin rivi on suojattava laite (katkaisija), lasketaan vastaava virta sallittu teho linja (summa kuluttajien teho). rekisteröityä koneet, kojelaudassa, esimerkiksi "keittiö", "Lounge" jne ...

Kosteissa tiloissa, käytä vain kaapeleita kaksoiseristyksellä! Käyttää nykyaikaisia ​​pistorasiat ( "EUR") ja kaapeleita, joiden maadoitusjohdin ja maadoitettu pistoke oikein. Kiinteä lanka, erityisesti kuparin, mutka sujuvasti, jolloin säde on muutamia senttimetrejä. Tämä estää sen murtumisen. Kaapeli tarjottimia ja kanavat, johdot on oltava suora, mutta vapaasti, missään tapauksessa ei voi vetää ne jonona.

Pistorasiat ja kytkimet on varastossa muutama ylimääräinen senttimetrejä. Vedettäessä on varmistuttava ei ole teräviä kulmia missä tahansa, että voi tehdä viilto eristyksen. Kiristä päätteiden on oltava tiukka, kun yhteys, ja pitäisi tehdä uudelleen, niillä on ominaisuus kutistua suonet, jolloin yhteys saattaa heikentää tämän menettelyn johtimet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja informatiivinen video, miten laskea kaapelin poikkipinta tehon ja pituus:

Vaalien järjestämisen poikkileikkaus on tärkeä osa hankkeen voiman tahansa mittakaavassa, huoneen, suuriin verkkoihin. Tämä riippuu virta, joka voidaan vetää kuormaa ja voimaa. Oikeilla lanka myös sähkö- ja paloturvallisuus, ja on edullinen budjetti projektin.

Ensimmäisessä taulukossa "left" jonkinlaisia. Toinen oik.

Kerro, miksi Annettu merkkejä ei ole kovin sopusoinnussa keskenään. Esimerkiksi 1,5 mm² kuparijohdotuskuvio 1. taulukko saada sallittu virta 6 kiinni valjaat (7,5 A avaa), 2. levy jonnekin 5 A (6,5 A avaa) 3 minuuttia - 19 a (PUE vastaa kaksi yhden sydänlangan noudattaen putken). Luultavasti melkein oikein keskittyä viimeiseen levy, eli PUE?

Ja artikkeli sivustosi Olen lukenut ja oppinut paljon hyödyllistä! Jälleen kerran, paljon kiitoksia. Nähden admin !! Te teette hyvää työtä! Ja opettaa meitä ...

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

1