Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

Väriyhdistelmä sisätilassa 70 parhaista ideoista

 • Useimmat tietoa maailmasta muodostavat visuaalisen kokemuksen, ja suuri merkitys käsitys kuvin soittaa väri. Kyky huomata pienintäkään sävyt vaikutti merkittävästi selviytymisen ja kehityksen ihmislajin. Lähes kaikki ihmiset ovat alitajuntaan reaktion väri: pehmeä luonnon värit rauhoittaa, kun taas luonnottoman kirkas hälyttävä. Tästä johtuen luoda viihtyisä sisustus on tärkeää ymmärtää periaatteet vaikutusta psyyken yksittäisiä värejä ja niiden yhdistelmiä.

  Värin vaikutus sisätilassa ihmisen

  Fyysikot sanovat, että värit todellisuudessa ei ole olemassa - se on vain erilainen valon aallonpituuksia, jotka aivot tulkitsevat niin tai näin. Uskoa Työssä on melko vaikeaa, koska olemme melko pystyvät tarkasti määrittää varjossa objektia aineellisen maailman, ja se säilyy ennallaan riippumatta paikasta tai ajasta riippumatta. Mikä se oli, jokainen tuntee vaikutus ympäröivään väripaletti. Mekanismi tämän vaikutuksen ei täysin ymmärretä, mutta joitakin yleisiä piirteitä psykologien vielä tiedossa.

  Mukavuussyistä, värit jaetaan luokkiin perustuu perusominaisuudet: vaalea ja tumma; pastelli ja kylläisellä; kirkas ja mykistetty. Lämpötilasta riippuen päästää lämmin, kylmä ja neutraali väriaineita. Musta, valkoinen ja harmaa kutsutaan akromaattinen, kaikki muu - kromaattinen. Viimeksi mainituissa on kolme väriä: punainen, vihreä ja sininen, sekä kaikki variantit, jotka johtuvat sekoittamalla keskenään tai musta-valkoinen paletti. Tuloksena on silmiinpistävää - henkilö pystyy tunnistamaan jopa kymmenen miljoonaa väriä.

  Ottaen huomioon psykologinen vaikutus väri, on syytä huomata, että puhumme ensisijaisesti puhtaita sävyjä. Epäpuhtaudet muuttaa laadun käsitys. Esimerkiksi pehmeän korallin toimii rauhoittavasti, kun taas kyllästetyllä punainen kiihottaa hermostoa.

  Yleensä lämpimät värit kuten punainen, keltainen ja oranssi pidetään tonic: ne nopeuttavat sykettä, parantaa ruokahalua, lisätä huomiota. Kylmä sama sävyjä, sininen, vihreä, rentoutua, alentaa verenpainetta ja hidastaa reaktion jonkin verran. Runsaus valon (valkoinen, pastellivärit), kehon alitajuisesti kokee aurinkoinen päivä, automaattisesti tason nostaminen energia, kun taas harmaa, musta, tummansininen ja violetti perusti synkkä mies tulevien nukkumaan.

  Virheiden välttämiseksi valitessaan värejä sisätilojen, on otettava huomioon luontainen optisia efektejä. Jos esimerkiksi laitat seuraavan kahden identtisen kokoinen esineitä eri värejä, sitä kirkkaampana näkyy aina suurempi. Tummat hillityt värit visuaalisesti vähentää äänenvoimakkuutta, kirkas ja kiiltävä - korotus. Käyttämällä näitä ominaisuuksia, voit säätää leveyttä seinien, katon korkeus, korostetaan tärkeimpiä kohtia ja kaavoitettu tilaa.

  Käyttöiän aikana jokainen luo oman suhtautuminen väripaletti. Valinta voi vaikuttaa persoonallisuuden piirteet, henkilökohtainen kokemus, mielleyhtymiä, mielialan ja jopa terveydelle.

  Making sisustus, tulisi kiinnittää huomiota tuntemuksia yhteisvaikutuksesta johtuvat eri värejä. Esimerkiksi on suositeltavaa muistaa suunnittelun mukavin paikka sinulle: suosikkiravintoloillesi, asuntoja ystäviä isoäidin talon vihdoinkin. Voit lainata paletti ja luonto - tämä voisi olla meren rannalla, metsän reunassa, kukinnan puutarhassa tai vuoristoseudulle.

  Ihana innoittajana voi olla kaunis kuva Internetistä. Etsi kuva sielun ja yrittää toistaa sitä henkisesti sisätilassa - taustan siirtää seinien ja katon, elävän yksityiskohdan näkyi huonekalujen osia, tekstiilejä ja sisustus. On toivottavaa tarkkailla mittasuhteet värejä luonnostaan ​​kuvan, niin että lopulta kääntyi saman harmonian. Ei ole tarpeen valita valokuvasuunnittelua - ota mitään: kimpun tulppaaneja kannussa, maaseutumaiseman, simpukankuoria rannalla tai suklaakermaa jälkiruoka. Tämä menetelmä mahdollistaa itsenäisesti luoda hyvin luonnollinen ja kaunis näköala koostumuksesta.

  Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

  Väriyhdistelmä - koko tiedettä. On tarpeen ymmärtää perus säännöt, joiden värit on sovitettu yhteen täydentää ja korostaa toisiaan, mikä lisää tyylitajua. Paras yhdistelmä värejä sisätilojen saadaan seuraavilla tavoilla:

  1) Monochrome - käyttävät erilaisia ​​syvyys ja rikas sävyjä yksi väri. Käyttäen esimerkkinä punaista - se voi olla pastelli pinkki tausta tiili ja viininpunainen aksentteja. Sininen paletti - ehkä yhdistelmä vaaleansininen, turkoosi ja ultramariini. Vihreää väriä - limenvihreä, oliivi ja sammalta.

  2) Muita sävyjä. Lähellä pitch sijaitsee naapurissa, samassa neljänneksellä väriympyrän. Esimerkkejä - sininen, violetti, vaaleanpunainen; keltainen, oranssi, punainen; sininen, vihreä, keltainen.

  3) Kontrastivärit. Täällä harmonia rakentuu kontrasteja - väri pyörän värit ovat suoraan vastapäätä toisiaan, ja niiden erilaisuus luo dynaamisen ja näkyvä pari.

  4) Vastaavat-kontrasti yhdistelmä. Tällöin värit yhdistetään epäpuhtauksien takia niihin kolmannen värin. Esimerkiksi vaaleanvihreä ja oranssi keltainen on läsnä, yhdistää ne, ja tämä kolmio näyttää täydellisesti yhteen.

  Yhdessä kukkia: kaikki pastelli ja puhdas kirkkaita värejä, musta, harmaa, kulta; lämpimällä parempi käyttää kermaa, kylmä - valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: Se luo tunteen puhtauden, avaruutta ja luonnonvaloa. Kiiltävä lumivalkoinen huone voi tuntua liian steriili, ja muistuttaa laboratorioon.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, makuuhuone, eteinen.

  Yhdessä kukkia: keltainen, punainen, oranssi, vihreä, violetti, pinkki, sininen, musta, valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: kulta, ruskea.

  Väri Effect: psykologisesti neutraali, ei sinänsä aiheuta tunteita. Liittyvä varjo, sateinen sää, talvi. Yksivärinen harmaa sisusta voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: studio huoneistoa, yksi makuuhuone, keittiö, kotitoimiston.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, harmaa, kulta, punainen, vihreä, oranssi, violetti.

  Ei yhdistetä värit: kaikki pastelli, hämärtynyt, tummennetut; keltainen - merkki vaarasta (liikennemerkit, varoitusmerkit säteilyn ja korkean jännitteen virtalähde).

  Väri Effect: tila, joka soveltuu luoda tunnelmaa ylellisyyttä. Muistuttaa yön, visuaalisesti vähentää tilantarvetta.

  Sopivat: studio huoneistoa, suuret salit.

  Yhdessä kukkia: musta, valkoinen, harmaa, kulta, ruskea.

  Ei yhdistetä värit: violetti, pastellivärit; sininen ja vihreä näyttää kohtuuton.

  Väri Effect: Se kiihottaa hermostoa, lisää aktiivisuutta. Lapset voivat aiheuttaa aggressiivisuutta ja ahdistusta.

  Sopivat: sisätila keittiö, olohuone.

  Yhdessä kukkia: ruskea, vihreä, violetti, pinkki, sininen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: ystävällinen, lämpeneminen värit. Muistuttaa kesä, aurinko ja appelsiineja. Lisäykset sosiaalisuus, energiaa, luo hyvällä tuulella. Ei edistä rentoutumista, on vasta kuumassa ilmastossa.

  Sopivat: keittiö, lastenhuone, olohuone ikkunat pohjoispuolella.

  Yhdessä kukkia: ruskea, oranssi, vihreä, valkoinen, harmaa, violetti.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: lämmin, avoin, iloinen. Aurinkoinen keltainen pehmeästi valaisee näyttämön, antaa elinvoimaa, edistää keskittymiskykyä, lisää uteliaisuutta. Pitkäaikainen altistus kyllästettyä väri voi ylikuormittaa.

  Sopivat: keittiöt, lasten huoneet, toimisto.

  Yhdessä kukkia: ruskea, harmaa, valkoinen, musta, keltainen, pinkki.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: kaikkein luonnollinen väri, harmoninen ja rauhoittava. Virkistävä, se antaa levätä silmiä, saa virtaa. Vaalean sävyjä vihreä suurina määrinä voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: kylpyhuoneen sisustukseen, lapsi.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, beige, harmaa, pastellinsininen.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: naisellinen pinkki luo pehmeän ja rauhallinen ilmapiiri, poistaa masennuksen ajatuksia. Aktiivinen ja liian korosti ihmisille tämä väri voi olla ärsyttävää.

  Sopivat: olohuone, kylpyhuone, lastentarha, makuuhuoneet.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, oranssi, harmaa.

  Ei yhdistetä värit: musta, violetti.

  Väri Effect: luonteeltaan värin tummuminen taivas, myöhään hämärä, ukkosta, mereen ennen myrskyä. Suhteellisen hiljainen, hän nähdään "meri" design, ja joissakin tapauksissa voi näyttää synkältä, vaikka satunnaisia.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, olohuone, makuuhuone.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, vihreä, beige, keltainen, oranssi.

  Ei yhdistetä värit: punainen, ruskea.

  Väri Effect: ei kovin usein löydy sisätilat. Mystisessä järjetön väri valittu visionäärejä, romantiikan ja fantasia ystäville. Violetti tukahduttaa ruokahalua, mutta suurina määrinä voi sortaa.

  Sopivat: kylpyhuone, makuuhuone, olohuone.

  Yhdessä kukkia: beige, keltainen, vihreä, oranssi, turkoosi.

  Ei yhdistetä värit: harmaa, musta.

  Väri Effect: merkitsee vakaus, luotettavuus, yhteys luontoon, sekä varastointi perheen perinteitä. Puolueettomalla harmaa ruskea on samanlainen, mutta keltainen epäpuhtaus tekee siitä lämmin ja kotoinen.

  Sopivat: Sisustus olohuone, keittiö, kylpyhuone.

  Yhdistelmä värit sisustus. yhteensopivuustaulukko

  Harvat pitää tärkeänä väri, vaikka se on melko hyväksi ihmisille. Siksi kaikkien pitäisi tietää väriyhdistelmä sisätilassa, taulukko, joka on esitetty artikkelissa. Onhan avulla väri on mahdollisuus luoda kauniita visuaalisia tehosteita, yllättävää ympärillä sekä tuoda oman kodin erityinen psykologinen ilmapiiri. Tästä johtuen paljon helpompaa on järjestää -johtoon itselleen ja veloittaa niistä myönteisiä tunteita pitkään.

  Jokainen ihminen omasta luo ympärilleen ympäristö, joka vaikuttaa hänen psyyke ja yleistä terveydentilaa. Yksinkertaistamiseksi ongelma, asiantuntijat teki selväksi kaava, nimeltään "taulukko värien yhdistelmillä sisätilassa" (kuvat voidaan nähdä alla).

  Asianmukainen käyttö värien harkitsemaan valitessaan sekä perustavanlaatuinen sävy huoneen, ja paljon muuta. Värit ympärillämme, olisi vastattava sen ihmisluonnon, koska se on vain kiitos tämän asunnon omassa talossa on paljon mukavampaa.

  Tai että väri ihmiset voivat pitää silmät ja koko keho. Kuten tiedetään, sävy määrittää mielialaa, huonoja vaikutteita terveyteen, ja on myös mahdollisuus parantaa tai pahentaa terveyttä. Jo antiikin aikoina uskottiin, että väri sen oikealla valinnalla, voidaan parantaa kaikkiin vaivoihin. Myös Japanissa usein parantamisen kyvyt tiettyjen värejä.

  Siten pöytä on väriyhdistelmä sisätilojen keittiön suosittelee violetti sävy, koska se on erittäin tiiviisti työtä ja voi aiheuttaa henkilö kehittää omaa mielikuvitusta. Se on ensimmäinen apulainen tapauksessa pessimismin, hetkillä, joilla he menettävät uskonsa ja epätoivo tulee.

  Valkoinen on väri on suhde hengellisyyttä. Hänen ansiostaan ​​voimme luottaa, vaikka emme saa unohtaa, että aikana pitkä oleskelu huoneessa että väri henkilö voi merkittävästi muuttaa omakuvaansa. Hän nopeasti alkaa tuntua jonkinlaista huonommuuden tai päinvastoin, ylivertainen kaikkiin muihin.

  Verenkiertoelimistön voi parantaa punainen. Se vaikuttaa verenkiertoa ja myös ainutlaatuinen ominaisuus, joka on parantaa yritysten kasvua punasoluja. Tämä väri tekee meistä työskentelevät hermoston ja edistää tuotannon adrenaliini, kohonnut.

  Huone, sisustettu keltainen, välittömästi unohtaa kaikki huonot hetket. Täällä saat riittävästi energiaa ja heräisi suojan. Lisäksi väri auttaa parantamaan ruoansulatuskanavan, aktivointi kognitiivisia prosesseja.

  C voidaan sovittaa vihreä sävy. Tämä väri rauhoittaa ja yhdistää ihmisiä. Yksi sen tärkeimmistä eduista on se, että huoneessa, jossa vallitsevana vihreä on paljon parempi tuntea ihmisiä, jotka kärsivät klaustrofobia. Lisäksi se kuivuu liittyvät sairaudet keuhkoihin ja flunssa nopeammin kuin joitakin lääkkeitä.

  Sininen väri mahdollistaa jättää puitteissa tietoisuutemme todellisuudesta ja sukeltaa maailmaan unelmien ja ajatellut jotain kaukana. Sävy voimme rentoutua, se on täysin auttaa insomniacs, usein stressi, migreeni ja niin edelleen.

  Harvat ihmiset rakastavat ruskea väri, mutta sen käyttökelpoisuus on tärkeää lähes jokainen ihminen. Hän tekee päättäväisemmin ja luja ihmisiä, periksi yleisen mielipiteen, ei ole itsetuntoa. Hänen ansiostaan ​​luo melankolinen tunnelma, on ilo, ja kaikki paha on unohdettu.

  Yhdistelmä värit sisätila, joka auttaa tyhjentää pöydän määrittää oikea kaava sävy valinta tietyssä huoneessa, määritetään teorioita. Ne ovat yhdistelmä menetelmiä, eli kaavat, jotka on suunniteltu huolellisesti, jotta löydettäisiin värejä. Tällä hetkellä, on olemassa useita teorioita, mutta yleisimpiä ovat väri pyörä, samoin kuin sen antipodi, noin joka kuvataan alla.

  Kuten on tunnettua, yhdistelmä värejä sisätilaan (taulukko alla), perustuu kolmeen perusväriä:

  Ne voidaan sekoittaa saada muita värejä, esimerkiksi:

  • Violetti (sininen ja punainen);
  • vihreä (sininen ja keltainen);
  • oranssi (keltainen ja punainen).

  Kun kytket tärkein ja muita värejä on saatavilla auttaja. Tämän perusteella, käy ilmi väriympyrä, jossa nämä värit ovat läsnä:

  • Toisiinsa - on järjestetty vierekkäin (esimerkiksi: vihreä, vihreä ja keltainen);
  • Yksivärinen - ovat vain sävyjä samaa väriä on järjestetty suoraan linjaan, joka on lähempänä keskustaa ovat valoisia, ja reuna - tummia;
  • täydentäviä - värejä, jotka ovat selvästi vastakkaisella puolella (Esimerkki: sininen ja oranssi).

  Tärkeintä on suunnata oikein tässä asiassa, ja valita täydellinen väriyhdistelmä sisämaassa. Pöytä (vihreä ja muut värit ovat myös edustettuina) tekee sen. Voit valita seuraavista kaavoista:

  1. Triad yhdistelmä. Tämän otetaan yleensä kolme väriä on järjestetty ympyrän yhtä kaukana toisistaan.
  2. Split täydentävä järjestelmä. Tässäkin kolme väriä, mutta he ovat valinneet eri kaavaa. Ensimmäinen ensisijainen väri on otettu, minkä jälkeen sille komplementaarinen, joka puolestaan ​​on jaettu kaksi väriä, jotka ovat yhtä kaukana sen (oikea ja vasen).
  3. Kaksinkertainen split täydentäviä järjestelmään. Nämä värit ovat jo neljässä eri värissä. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan kaksi suurta, ja sitten kaksi täydentävät niitä.

  Yksilöllinen ja liian kirkas yksilöt pariksi ihanteellinen yhdistelmä värien sisämaassa. Taulukko ruskean sävyjä lähelle sitä, tietenkin ovat, mutta käytetään harvoin. Pääsääntöisesti nämä sävyt koristella oman työpaikan liikemiehiä tai vain luovia ihmisiä.

  Antipodin on valinta pari päävärejä joka on vastakkain toistensa kanssa. Seuraavat yhdistelmät ovat ne, (ympyrän ne ovat kaikki komplementranymi):

  Nyt ymmärrän, kuinka käyttää pöytään ja että yleisesti ottaen väriyhdistelmä sisustus. Taulukossa, joka on annettu edellä, - värillinen ympyrä - varmasti auttaa värien. Mutta sen lisäksi on myös tarpeen ottaa huomioon suositukset asiantuntijoiden takaa täydellisen tuloksen.

  Paras vaihtoehto valita täydellinen väriyhdistelmä sisämaassa - taulukossa. Beige, esimerkkinä, sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Siksi useimmat ihmiset eivät tiedä, millaista väriä valita tietyn huoneen, kiinnitä huomiota häneen.

  Aina ei ole helppoa valita väriyhdistelmä sisätilassa. Taulukko (lila sävy erikseen alla) sisältää useita värejä, joiden joukossa on myös yleinen. Mutta jos ei pitäisi olla ongelma valita värit satunnaisesti. Samassa huoneessa on suositeltavaa käyttää enintään neljä väriä.

  Värejä, joita ei missään tapauksessa voida käyttää yhdessä osana perussääntöjä, jotka osoittavat oikean värin yhdistelmän sisustus. Taulukko (harmaa on välttämättä läsnä) voidaan yhdistää toisiinsa sävyjä on myös tärkeää.

  Asiantuntijat neuvovat välttämään yhteyden kylmä valo värejä lämpimällä pimeässä. Lisäksi meidän ei pitäisi sallia yhdistelmä kylmä pimeä ja lämpimiä, kirkkaita värejä. Tähän mennessä suunnittelijat mahdollistavat yhdistelmä nurinkurinen, niin luova ystäville voi liittää kaikki suosikki sävyjä. Edelleen pöydällä nurinkurinen värit pitäisi kiinnittää huomiota:

  On olemassa vaihtoehtoja valita vain alueen puitteissa yhden värin. Tämän taulukon ei vaadita, koska eri sävyjä pohjaväri on aina yhdistetty toisiinsa. Esimerkiksi ihanteellista olisi vihreäsävyisinä jota voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Loppujen lopuksi vihreä pystyy rauhoittaa ja auttaa järjestämään tuottava loma.

  Värien kontrasti vastaan ​​harmonia

  Ihanteellinen yhdistelmä joukko kelta-oranssi. Tämä sisätila joka tapauksessa edullista, koska nämä värit ovat toisiaan täydentäviä. Useimmiten tämä yhdistelmää käytetään lastenhuoneisiin tai olohuonetta. Kelta-oranssi sävy muistuttaa auringonvaloa ja lämpöä, niin että talo on täynnä tunnelmaa vieraanvaraisuudesta ja ystävällisyydestä. Keittiössä on kylliksi joitakin lisävarusteita kuten värit, herättää halu valmistaa herkullisia ja luovia annoksia.

  Väri yhdistelmä sisätilassa

  Vaikutus värejä ihmisen - tieteellisesti todistettu tosiasia. Elääkseen oli mukava, on tarpeen valita oikea väriyhdistelmä sisustus. Se ei ole niin yksinkertaista. On olemassa erityisiä sääntöjä, joita on noudatettava sen varmistamiseksi, että värit ovat johdonmukaisia. Myös valmiita taulukoita, jotka helpottavat koko prosessia.

  Periaatteita ja tyypit muodostumisen yhdistää väri

  Luonnossa on monia sävyt. Mutta, kuten varmaan huomannut, ei niitä kaikkia vierekkäin näyttävät yhtä hyvältä. Jotkut näennäisesti odottamattomat yhdistelmät ovat kiehtovia, muilta pikemminkin haluavat näyttää pois. Tämä johtuu siitä, että valikoima värejä sisätilojen, kukkapenkki, kimppu, vaatteet olisi noudatettava tiettyjä sääntöjä ja periaatteita.

  Paletti yhteensopivien värit voivat olla kahdesta seitsemään värejä ja sävyjä

  Jotta olisi helpompi muistaa, loimme erikoistyökalua - väriympyrässä ja taulukoita yhdistellä värejä. Periaatteessa, tärkein työkalu - se on ympyrä, ja taulukko - tämä on lopputuloksen hänen valinta. Jos haluat oppia perusasiat väriyhdistelmä, käytä ympyrä. Muuten luomme taulukoita.

  Väriympyrä ja sen käyttöehdot

  Väriympyrässä on jaettu kolmeen tasoon. Sisällä sisältää perusvärit - punainen, sininen, keltainen. Niitä kutsutaan ensisijainen. Niiden pareittain yhdistelmä antaa kolme ylimääräistä (toissijainen) väri - violetti, oranssi, vihreä. Kolmannella tasolla on tertiäärinen väri - on seurausta useiden sekundäärisen ja primäärisen. Näiden pohjalta valitut värit ja väriyhdistelmä sisätilassa (eikä vain).

  Ympyrä yhteensopivuus värejä - valinnassa perusvärejä sisätilojen

  Kuten näette, musta, harmaa ja valkoinen ympyrä eivät ole edustettuina. Ne ovat puhtaita luonteeltaan ei tällä sisätilojen voidaan käyttää ydin (valkoinen ja harmaa) tai enemmän.

  Ennen selittää säännöt värin käyttö pyörän, sinun täytyy käsitellä värien määrä niiden harmoninen yhdistelmä. Yleensä voit käyttää kahta, kolmea tai neljää yhdistetyn värin. Niitä voidaan myös lisätä yleistä - valkoinen, harmaa, musta. Tämä on juuri sitä, mitä sisustussuunnittelijan ja taiteilijoita.

  Kukat ovat monet, mutta yksi sisustus, ne näyttävät harmoninen. Tämä johtuu siitä, että valittu oikein - yhdistää toisiinsa

  Mutta kaksi sävyjä sisustus - se on liian yksitoikkoista ja tylsää. Paljon mielenkiintoisempaa huoneiden sisustuksessa on yhdistelmä kolmesta neljään tai useampia värejä. Niinpä käyttää värejä tasasuhtaisesti väärässä. Yksi tai kaksi heistä valitaan tärkein, he ovat "paljon". Nämä värit ovat maalatut seinät, lattia, he ovat läsnä verhoilu, tekstiilit. Yhtä tai kahta käytetään ylimääräisenä. Ei ole monta, mutta ne ovat näkyvissä. Loput - koska ne eivät olisi - käytetä lisättyä erilaisia ​​ja painotus. Ne ovat läsnä pieniä määriä - se on yksityiskohtia sisustus, tyynyt, jne Jos tarkastellaan sisustus, jonka pidät todennäköisesti löytää malli värijakauman.

  Yhdistelmä värit sisätilojen perusteella väriympyrässä

  Käyttäen väriympyrä, voit valita sen yhdistää värejä. He tekevät sen tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Useita periaatteita muodostamaan yhdistelmiä:

  • Analoginen kolmikko - muutamia sävyjä, joka sijaitsee yksi toisen tahdon. Joten kahden tai neljän värin voi valita.
  • Kontrastivärit - kaksi väriä, joka sijaitsee vastapäätä toisiaan. Ne näyttävät hyvältä yhdessä.

  Periaate muodostamisen harmoninen väriyhdistelmiä

  Vain nämä periaatteet voivat muodostaa useita kymmeniä yhdistelmiä. Mutta on vielä hyvin kaukana parin ja vastaavat neljä väriä. Se lisää myös useita vaihtoehtoja.

  Muihin periaatteet muodostavat ryhmät yhdistää väri

  Mutta ei siinä kaikki. Kutakin väriä levyn voimakkuus vaihtelee - kevyempi keskellä tumma ulkopuolella. Eli useita sävyjä sävy voit poimia valitussa alalla. Tämä väriyhdistelmä sisätilojen nimeltään yksivärinen. Niitä käytetään myös suunnittelussa.

  Osana samaa väriä voi kestää useita värejä, lisätä aivohalvauksia neutraaleja värejä - joka on valmis yksivärinen sisustus

  Värileikki joskus mielenkiintoisia. Ja se ei ollut liian tylsä, kuten aksentteja, voit käyttää "universaali" - musta, valkoinen, harmaa tai punainen - maun, riippuen halutusta mielialaan ja tarkoitus tiloissa.

  Taulukot yhdistelmiä värejä sisätilojen

  Useimmat valita väriyhdistelmä sisustus, voi olla mielenkiintoista, mutta tietämättömyys voi tehdä virheitä. Yksinkertaisuuden luoda taulukon, joka yksinkertaistaa luominen sisätilan. Varsinkin jos osaat käyttää niitä.

  Taulukko väriyhdistelmät sisätilojen - useita vaihtoehtoja

  Värikartan väriyhdistelmä sisustus annetaan numero viisi tai kuusi väriä. Käyttämään niitä olisi harkittava sääntöä. Ensimmäinen sävy - tämä on tärkein väri, toinen ja kolmas - ylimääräistä lepoa - aksentti. Täällä ja levittää värin.

  Näissä taulukoissa etsivät varjoa ensimmäiselle sijalle, haluat tehdä hallitseva. Kokeile löydät kolme tai useampia vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi on pöytiä, jotka kontrastin, täydentäviä jne periaatteita. Niin paljon valintoja. Esimerkiksi, edellä pala taulukoiden (itse asiassa nämä levyt ovat hyvin, hyvin paljon) kirkkaan sinisen, on olemassa kaksi yhdistelmiä: 127 ja 135. Toisaalta levyt on enemmän. Yksi löysi mahdollisuus valita väriyhdistelmä sisustus, johon enemmän vaikuttunut.

  Taulukot harmoninen väriyhdistelmiä sisätilassa voidaan esittää muodossa

  On taulukoita, jotka on eri mieltä: ne ovat määräävän sävy on sijoitettu kohtisuoraan lisää ja korostus. Käyttöehdot taulukoita yhdistää väri ei muutu. Vain pääväri valitaan niin, että hieman helpompaa.

  Valokuva esimerkkejä sisätilat osoitus käytetyistä väriyhdistelmä

  Se, että värit vaikuttavat mielialaan ja hyvinvointiin on ollut pitkä. On jopa ala vaihtoehtoisen lääketieteen väriterapiaa, jossa kaikenlaisia ​​rikkomuksia kohdellaan ollessa sisustus vallitsevana tietty sävy. Näin ollen "mieliala" jokaista väriä on hyvä pitää mielessä valitessaan paletti.

  Värien vaikutus perustuu ihmisten

  Punainen on erittäin aktiivinen ja aggressiivinen. Tyypillisesti sitä on läsnä sisätilat aksenttien - hajottaa yksitoikkoisuus muotoilun valkoinen, harmaa tai beige. Tässä tapauksessa se on lähes välttämätöntä - hyvä elävöittää kuvan. Näet itse - Tässä muutamia kuvia. Punainen sisätilojen olohuoneen vain tässä versiossa, ja voi olla, tai asukkaat lisääntynyt ahdistus, voi jopa alkaa terveysongelma.

  Paikka, jossa punainen väri voi olla hallitseva - keittiöön. Tarvitset suuri aktiivisuus, ja tämä väri antaa sinulle rohkeutta. Ja samaan aikaan, se myös lisää ruokahalua.

  Jos haluat samanlainen vaikutus - Valitkaa yhdistelmä punaista ensisijaisena. Ylimääräisenä hänelle menee harmaa, sävyjä valkoinen, beige, musta osia saattaa esiintyä. Voit silti löytää vähän vihreä - muodossa kasvien tai useammasta osasta. Muut värit ovat kudottuja harvoin tai liian pramea edes ruokaa.

  Harmaa - pehmeä, niin sanottu pohjaväri, jossa yhdistyvät kaikki muut. Sisustusmateriaalien olohuonetta on - yksi parhaista vaihtoehdoista. On olemassa useita tapoja luoda oikean yhdistelmän värejä sisustus pääasiassa harmaa. Ottaa kaksi tai kolme sävyjä harmaasävytulostusta lisätä yhden tai kaksi sävyjä eri väriä ja antaa erittäin harmonisen.

  Yhdistelmä harmaa muut värit luovat harmonisen sisustuksen

  Kuva yllä tästä periaatteesta muodostuu sisätilojen makuuhuoneeseen. Vaaleanharmaa niissä - pääasiassa kaksi täyteläisiä värejä - ylimääräistä. Koska painopiste käytetty yhdessä tapauksessa sininen (komplementtivärit) toisessa - pastelli pinkki.

  Muuten, mukava katsoa harmaan ja ruskean, ja jos lisäämme siihen aksentti magenta, keltainen, oranssi - lämpimät värit - saada erittäin viihtyisä ja "lämmin" sisustus, joka sopii makuuhuoneeseen, tyttöjen huone, suunnitteluun soveltuvat keittiöstä.

  Lisää vaihtoehtoja yhdistää väri harmaa

  Harmaa keittiössä on myös erittäin hyvä ulkonäkö. Se sopii luominen sisätilat on loft-high-tech, moderni. Tässä huoneessa, asiat voivat olla jopa helpompaa kolme tai neljä harmaasävyä lisätä kirkkaan - keltainen, punainen, oranssi, sininen, vihreä. Yhdessä kirkkaita ja lämpimät värit. On käynyt ilmi, hyvin epätavallinen ja ei lainkaan surullinen yhdistelmä.

  Magenta ja keltainen aksentteja - asettaa tunnelman

  Yleisesti, sisätilojen harmaa väri - minkä tahansa aksentti - ovat hieman kylmä. Keittiö on hyvä, varsinkin jos se avautuu etelään. Tällaiset yhdistelmät ovat varsin hyviä ja käytävällä / käytävällä. Vuonna sisustus, jossa harmaa on ainakin kaksi lämmintä sävyä ja sisustus lämpenee, se sopii makuu-ja olohuoneessa.

  Beige ja sovittaa ne värit

  Beige sisustus entistä monipuolisempi väriä. Kuten kaikki, se on lämmin ja viileä sävyjä, mutta joka tapauksessa, se luo ilmapiirin mukavuutta ja luotettavuutta. Voit luoda yksivärinen sisustus perustuu beige. Tämä vaihtoehto on varattu ystäville sisustus. Tämä väriyhdistelmä sisustus on tyypillistä klassikoita.

  Beige kirjo ylimääräisiä ruskea - mukavuutta ja rauhaa

  Jos tarvitset luotettavuutta, lisätä ruskea, sillä helpomman sopimaan mitään väri paikat - kuten tapauksessa harmaa. Jäähtyä beigen lisää kylmää värisävyjä tahroja, lämmin - lämmin.

  Beige on valittu ensisijaiseksi. Sen jälkeen maalata seinät ja lattia - in kevyempiä sävyjä. Huonekalut valita tummempi, mutta liian beige tai ruskea. Lisää muutama aksentti kirkkaita värejä. Siinä kaikki, harmoninen sisustus on valmis.

  Usein valitessaan värejä sisätilojen sidoksissa olemassa oleviin huonekaluja. Näissä tapauksissa myös on pöytä yhteensopivista värejä. Työssään varsin yksinkertainen: oikean sarakkeen valita värin huonekalut, keskimmäinen sarake on rekisteröity ystävällisiä värejä vasemmanpuoleisessa niistä ovat yhteensopimattomia.

  Miten valita värin nykyistä huonekaluja

  Mutta se ei ole välttämätöntä käyttää kaikkia mahdollisia värejä. Sen lisäksi, että väri huonekalut voi olla viisikymmentäseitsemän yli neljä väriä. Tällöin pohja - valkoinen, harmaa, musta - pidetään myös. Joten älä liioittele.

  1