Taulukko reiät metrinen kierre

Mitat Kierrereiät: taulukoita, työkaluja, leikkaamisen

Leikkaamiseen sisäkierre joitakin yksityiskohtia, sinun täytyy etukäteen porata reikä. Sen koko ei ole sama kuin kierteen halkaisija, mutta on hieman pienempi. Etsi poran halkaisija lanka voi olla erityisen taulukon, mutta sinun täytyy tietää enemmän ja kierre tyyppi.

Kierre määrittävät, halkaisija poran

Mikä tahansa lanka on tunnettu siitä, että kaksi parametria:

 • halkaisija (D);
 • nousun (P) - etäisyys yksi kierros toiseen.

Ne määräytyvät GOST 1.973.257-73. Normaali sitä pidetään tärkeänä askeleena, mutta se vastaa useita pienempiä. Pieni askel käytetään, kun sitä sovelletaan ohutseinäisiä artikkelit (putkien ohut seinämä). Myös hieno kierros tulostus kierre - tapa säätää asetuksia. Myös, välissä on pieni kynnys käämien voi parantaa liitoksen tiiviys ja voittaa ilmiö samovyvinchivaniya yksityiskohtia. Muuten leikata vakio (suuri) vaihe.

Kierretyypeillä ja sen tärkeimmät ominaisuudet

Kierre monia lajeja, kuten jokaisella on omat ominaispiirteensä, jotka muodostavat, kierteen halkaisija on kulloinkin erilainen. Kaikki ne on rekisteröity vieraita, mutta yleisimmin käytetty metrinen kolmiomainen ja kapeneva metrinen kierre. Jatkamme puhua niistä.

Kolmikulmainen kierre normaalisti nähdä pultit ja vastaavat kiinnityselementit, kartiomainen - useimmissa hygieniatuotteissa, joissa irrotettavan liitoksen.

Soveltamiseksi langan kanssa kädet käyttää pienissä laitteissa:

 • Levy (jota kutsutaan myös chaser) soveltamiseksi kelojen ulkopuolella (tyypillisesti putken tai metallitanko (pin);
 • hanat - sisemmän (tässä näissä ennalta tarvitse tehdä reikä).

Hana (ylhäällä) ja muotin (alaosassa)

Tehnyt kaikki nämä työkalut seoksia, joilla on eri suuri lujuus ja kestävyys hankausta. Niiden pinnat urat ja urien, jolla saadaan peilikuva työkappaleeseen.

Kaikki hana tai kuolla leimattua - ne syötetään kirjoitus osoittaa tyypin lanka, joka leikkaa laite - halkaisijan ja piki. Ne työnnetään haltijat - palautuvia ja plashkoderzhateli - siellä kiinnitetään ruuveilla. Puristi laite pujottamiseksi pidikkeeseen, sen kuluminen / työnnetään paikkaan, jossa se on tarpeen tehdä irrotettavan liitoksen. Vieritys laite on muodostettu kelat. Siitä miten oikein laittaa laitteen alussa työn riippuu täsmälleen onko "vahvistaa" kierrosten. Koska ensimmäinen käänteen yrittää pitää suunnitteluun pehmeästi ja vältä muutokset ja vääristymät. Jälkeen useita kierroksia, prosessi on helpompaa.

Voit manuaalisesti Katkaise lanka pk halkaisijaltaan. Monimutkaisia ​​tyyppejä (kaksi- ja kolmitie) tai työskennellä isoilla käsi ei voi - liikaa ponnistus. Näitä tarkoituksia varten erityinen koneelliset laitteet - sorvit kiinteillä heihin hanat ja kuolee.

Sovelletaan kierteet voi olla lähes mikä tahansa metallit ja niiden seokset - teräs, kupari, alumiini, rauta, pronssi, messinki, jne. Sitä ei suositella kuuma rauta - se on liian kovaa, ei voida saavuttaa työskenneltäessä alkaa murentua ja laatua kierrosta ja siksi yhteys on epäluotettava.

Työkalu työhön

Meidän on työskenneltävä puhdasta metallia - Poista ruoste, hiekan ja muut epäpuhtaudet. Sitten paikka, jossa sitä sovelletaan lanka, on välttämätöntä rasvaa (muuta kuin valurautaa ja pronssi - "kuiva" on tarpeen käsitellä niitä). Voiteluun on erityinen emulsio, mutta jos näin ei ole, voit käyttää liottaa saippuaa. Voit käyttää myös muita voiteluaineita:

 • pellavaöljy teräksen ja messingin;
 • Tärpätti kupari;
 • kerosiini - alumiini.

Parametrit metrinen kierre

Voit usein kuulla neuvoja käyttää salakuuntelu kone tai mineraaliöljyä tai silavaa. Ne toimivat hyvin, mutta asiantuntijat sanovat, että on parempi olla tekemättä sitä - pelimerkit tarttuu tahmea aine, joka johtaa nopeaan heikkenemiseen hanan tai kuolee.

Kun leikkaus ulkokierteen suulake on sijoitettu juuri kohtisuorassa pintaan putkeen tai tankoon. Töissä hän ei pitäisi heiluttaa tai epäsäännöllinen kelat saadaan ja yhteys on ruma ja epäluotettavia. Erityisen tärkeitä ovat ensimmäinen kierrosta. Miten ne "vahvistaa" ei riipu siitä, onko yhdiste sitten vinossa.

Aiheuttaen sisäkierre osa kiinteä liikkumaton. Jos tämä on pieni, se voidaan kiinnittää ruuvipenkkiin. Jos suuri levy - varmistaa sen liikkumattomuuden käytettävissä olevia menetelmiä, esimerkiksi kiinnittämällä baaria. M

Hana on työnnetty reikään niin, että se on yhdensuuntainen reiän akselin ympäri. Pienellä vaivalla, hieman, alkaa pyöriä tiettyyn suuntaan. Kun tunnet, että vastus lisääntynyt, ruuvata hanan ja puhdista takaisin hänen pelimerkkejä. Kun puhdistus prosessi jatkuu.

Prosessi leikkaus valokuvassa

Napauttamalla sokea reikä, sen syvyys on hieman enää tarvita - Tässä ylijäämä olisi tultava kärki kosketa. Jos rakentavasti ei ole mahdollista, katkaista kärki kosketa. Tällöin käytettäväksi uudelleen, se ei sovi, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole.

Saadakseen laatua kelat, käytä hana tai kahta noppaa - rouhinta ja viimeistely. Ensikierron tehdään karkea, toinen - viimeistely. Myös yhdistetyn päällystyskoneen säiettä. Niiden avulla voit tehdä kaiken kerralla.

Toinen käytännön neuvoja, että pöly ei pääse työalue, leikattaessa tehdä täysi kierros myötäpäivään, ja sitten puoli kierrosta vastaan. Tämän jälkeen työkalu palautetaan paikkaan, mihin jäit ja taas tekevät yhden kierroksen. Tämä jatkuu, kunnes haluttu pituus.

Taulukko valinta poran halkaisija kierteitetty

Kun sisäiset kierteet sen alla aikaisemmin porattu reikä. Se ei ole yhtä suuri kuin langan halkaisija, koska leikattaessa materiaalin ei poisteta lastujen ja suulakepuristetun, koko kasvaa ulokkeiden. Koska ennen hakemuksen täytyy valita poran halkaisija kierteen. Tämä voidaan tehdä olevien taulukoiden mukaisesti. Niillä on kunkin langan, mutta esittää suosituin - metrinen, tuuman putki.

Jälleen kerran huomaa, että halkaisija poran ruuvi annettiin suurille (vakio kierre).

Taulukko halkaisija sauvan ketjuttaminen

Kun toimitaan ulkokierre tilanne on hyvin samankaltainen - metalliosat suulakepuristetaan, ja ei leikata pois. Koska tangon halkaisijan tai putken, joka lanka on sovellettu, tulisi olla hieman vähemmän. Miten tarkalleen - katso taulukko alla.

Taulukko kierteet. Ensimmäisessä sarakkeessa. metrinen kierre gb jo mm, ja se johtuu siitä, että metristä.

Tarkistus. Taulukko reikiä vnutr.rezbu, otsikko 1. sarake

Mm reikää metrijärjestelmän: pöydän koko mukaan GOST

Huolimatta siitä, että salakuuntelu ei ole monimutkainen prosessi toimintoja, on olemassa joitakin ominaisuuksia valmistauduttaessa menettelyyn. Niin, se pitäisi tarkasti määrittää koko valmisteluvaiheen reiän salakuuntelu sekä valita oikea väline, joka käyttää erityistä Pöytäporakoneet halkaisijat langan. Kunkin tyyppisiä lanka täytyy käyttää asianmukaista työkalua ja laskea halkaisija alustavan reiän.

Halkaisija kierteen ja reiän läpi on täytettävä vaatimukset, muuten urat tulevat liian vähän ja kierreliitoksella on epäluotettava

Lajike ja kierre ominaisuudet

Parametrit, joka lanka on jaettu eri tyypit ovat:

 • halkaisija laskentayksikköä (metrinen, tuumaa et ai.);
 • määrä lanka hanat (mono-, di- tai trehzahodnaya);
 • muoto, jossa muodostuneita profiili elementit (kolmiomainen, suorakaiteen muotoinen, pyöreä, puolisuunnikkaan);
 • suuntaan nosto kelojen (oikealla tai vasemmalla);
 • Sijoitus artikkeli (ulompi tai sisempi);
 • pinnan muotoa (lieriömäinen tai kapeneva);
 • nimitys (kiinnitys, kiinnitys, tiiviste, suspensio).

Parametrit metrinen kierre

Riippuen edellä mainituista parametreista seuraavanlaisia ​​kierteen:

 • lieriömäinen, joka on merkitty kirjaimilla MJ;
 • metrinen ja kartiomainen, vastaavasti merkitty M ja MK;
 • putki, osoittamaan joka käyttää kirjaimet G ja R;
 • jossa on pyöreä profiili, joka on nimetty Edison ja merkitään kirjaimella E;
 • puolisuunnikkaan, jota merkitään Tr;
 • pyöreä, käytetään asennus saniteettikalusteiden - Kr;
 • kestävä ja vahvistettu, merkattavissa sekä S ja S45, vastaavasti;
 • tuuman kierre, joka voi myös olla lieriömäinen tai kartiomainen, - BSW, UTS, NPT;
 • käytetään yhteyden putkien asennettu öljylähteissä.

Tyypit langan mukaan GOST am

Ennen kuin aloitat ketjuttaminen, on tarpeen määrittää halkaisijan alustavan poraus ja suorittaa sen. Tämän tehtävän helpottamiseksi se on kehitetty asianomaisten standardin, joka sisältää taulukoita, jotka tarkasti määrittää halkaisija reiät säiettä. Näiden tietojen avulla on helppo valita poran koon.

Ketjuttaminen metrinen tyyppi sisäseiniin reiän tehty käyttämällä poraa tap - kierukka-työkalu urien leikkaaminen, joka on muodostettu tanko, joka voi olla lieriömäinen tai kartiomainen. Sivupinnoilla on erityisiä urat on sijoitettu akselin ja jakamalla toimiva osuus tulee yksittäisiin segmentteihin, joita kutsutaan kuolee. Terävät reunat kammat ovat vain työ pinnat kosketa.

Hana: suunnittelu ja parametrit

Kierroksiin sisäkierteen kääntyi puhdas ja siisti, ja sen geometriset parametrit vastaavat haluttuihin arvoihin, olisi vähitellen leikata vaiheittain poistamalla ohutta metallia koneistetut pinnat. Siksi tähän tarkoitukseen käytettäväksi tai hanat, työskentelee osa jonka pituuden on jaettu osiin eri geometriset parametrit, tai sarjaa tällaisia ​​välineitä. Single hanat, työskentelyä, jolla on sama geometrinen parametrit koko pituudeltaan, tarvitaan silloin, kun tarve palauttaa nykyiset säiettä.

Minimaalinen sarjassa, johon voidaan riittävästi suorittaa käsittely laadullisesti kierrereiät on asetettu koostuu kahdesta hanat - karkea ja viimeistely. Ensimmäinen leikkaa reiän seinämän metrinen kierre leikkaus ohut metalli- kerros ja muodostaa ne matala ura, toinen ei ole vain syvenee muotoiltuun uraan, mutta myös puhdistaa se.

Erilaisia ​​hanat ketjuttaminen ja miten ne eroavat

Vähimmäismäärä hanat

Kahta yhdistettyä-pass hanat tai sarjoiksi, jotka koostuvat kahdesta työkaluja käytetään kierteitykseen porauksiin halkaisijaltaan pienen (3 mm). Käsittelemiseksi metrinen kierre reikien halkaisija on suurempi tulisi käyttää yhdistettyä käyttöä tai kolme syöttö joukko, joka koostuu kolmesta hanat.

Manipuloida hana käytetään erityinen laite - nuppi. Tärkein parametri Tällaisten laitteiden, joilla voi olla eri suunnittelu on koko asennusreikään, jonka pitäisi täsmälleen soveltuvat koko työkalun varren.

Jotkut lajit ovat palautuvia hanojen

Käytettäessä asettaa kolme hanat, jotka eroavat toisistaan ​​sekä sen rakenne ja geometriset parametrit on noudatettava tarkasti sekvenssi niiden soveltamista. Ne voidaan erottaa toisistaan, on mahdollista, koska erityinen riski tuettu akseleihin, ja jonka ominaisuuksista.

 1. Kosketa että reikä ketjuttaminen metrinen kierre käsitellään ensinnäkin eri minimihalkaisija joukossa työkalut ja kouruhampaan, ylempi osa, joka on voimakkaasti leikattu.
 2. Toinen hana on lyhyempi osa saannin ja pidempi harjanteita. Sen käyttöikä halkaisija vie väliarvo arvojen halkaisijat muiden välineiden joukon.
 3. Kolmannen hana, joka reikä pujottamiseksi metrinen kierre käsitellään viime kädessä se on ominaista täydellinen harjojen leikkaus hampaiden ja halkaisija, joka on täsmälleen sama koko muodostetun kierteen.

Joukko kolme hanat

Hanat käytetään ensisijaisesti ketjuttaminen metristä tyyppi. Huomattavasti vähemmän kuin metriikka, hanat käsittelyyn käytetään sisäseiniä putkia. Ne ovat sopusoinnussa niiden tarkoituksena kutsutaan putki, ja voivat erottaa ne kirjaimella G, läsnä niiden merkinnät.

salakuuntelu tekniikka

Kuten edellä on mainittu, ennen työn aloittamista on tarpeen porata reikä, jonka halkaisija pitäisi sopia alapuolella lanka tietyn koon. On syytä pitää mielessä: jos halkaisijat reikiä tarkoitettu leikkaamiseen metriset kierteet valitaan väärin, tämä voi johtaa paitsi sen huonolaatuista toteuttamista, mutta myös hyödyntää rikkoutuminen.

Ottaen huomioon, että hanan muodostava kierteitetyn uria, pääsee paitsi metallia, mutta myös painaa se, poran halkaisija toteuttamista varten langan tulisi olla jonkin verran pienempi kuin sen nimellinen halkaisija. Esimerkiksi, pora suorituksen alaiseksi M3 langan halkaisijan tulisi olla 2,5 mm, M4 - 3,3 mm: n tulisi valita M5 poran 4,2 mm M6 - 5 mm, M8 - 6,7 mm, M10 - 8,5 mm, ja M12 - 10,2.

Taulukko 1. Keskeiset Pultinreikien läpim metrinen kierre

Taulukko 2: halkaisijat reikiä tuuman kierre

Kaikki poraa kierteellä GOST tuloksia erikoispöydät. Näissä taulukoissa on suorituskykyä poran halkaisijan kierteen tavallisena ja alennetun piki, on syytä muistaa, että näihin tarkoituksiin porattuihin reikiin eri halkaisijat. Lisäksi, jos lanka leikataan tuotteet hauras metallien (kuten rauta), poran halkaisija lanka taulukosta saatu olisi vähennettävä yksi kymmenesosa millimetriä.

Tutustuvat määräysten GOST säännellään leikkaus metriset kierteet, on mahdollista lataamalla asiakirjan pdf-muodossa alla olevan linkin kautta.

Poran halkaisija metriset kierteet voidaan laskea itsenäisesti. Vuodesta kierteen halkaisija haluat leikata, sinun täytyy vähentää arvoa sen kentällä. Sam kierteen nousu, koko, jota käytetään suoritettaessa nämä laskelmat, voimme oppia erityinen hakutaulukot. Jotta voidaan määrittää reiän halkaisija tehtävä poralla siinä tapauksessa, että käytetään trehzahodny kosketa, on tarpeen käyttää seuraavaa kaavaa napauttamalla:

Dnoin - halkaisija reiän suorittamisen porakoneella,

Dm - halkaisija hana, joka käsitellään porattu elementin.

Kaavio napauttamalla kosketa

Palautuva, johon on liitetty kierteillä kierretapin voidaan asentaa yksinkertaisella rakenteella tai räikkä. Työskennellä tällaisia ​​laitteita kiinnitetty heille välineet olla hyvin varovainen. Saada laadukasta ja puhdasta lanka hanan myötäpäivään, sitoutunut puoli kierrosta, on vuorotella sitä kääntymästä neljäsosa kierrosta vastapäivään kierteen noususta.

Kierre leikataan huomattavasti helpompaa, jos kuluessa tämän menettelyn käyttää voiteluainetta. Niiden rooli voiteluaineet ketjuttaminen tuote teräs voi olla pellavansiemenöljy, ja käsiteltäessä alumiiniseokset - alkoholi, tärpättiä tai kerosiini. Jos tällaisia ​​nesteitä ei ole käsillä, voiteluun langankatkaisun kosketa ja voi käyttää tavanomaisen moottorin öljy (kuitenkin, se on vähemmän vaikutusta kuin edellä lueteltuja aineita).

 • Metrijärjestelmän: koko kaavio ja parametrien mukaan GOST
 • Whitworth kierre: kokotaulukko, merkintä, GOST
 • Hanat ketjuttaminen - tyypit, koot pöytä, vaatimukset GOST 3266-81
 • Miten leikata kierretappia: algoritmi suositukset, koko pöydän
 • Halkaisijat ruostumattomasta teräksestä putkia - Standard ja taulukko koot
 • Lajitelma kynnykset - taulukko mitat, merkintä mukaan GOST

salakuuntelu koneen tai avaimet hanat yksityiskohtaisesti terästä poran halkaisija on otettava 0, 1 0, 2 mm suurempi kuin määritelty tässä taulukossa. koska hanat paitsi katkaise lankaa, vaan myös "nostaa" metallin puristamalla sitä. Sitten te hanat palvelee pitkään ja sopii kierteen mittareita.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Askel askeleelta video tutorials käytännön Q &

Kysy asiantuntijalta kirjallisuus

Kirjat metalworking dokumentaatio

Passit työstökoneet GOST

Luettelo suosittuja vieras

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Levyn paksuus: mm

Kokonaispinta-ala: m 2

Kokonaispinta-ala: m 2

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Käyttö materiaalia käytetään täyden aktiivinen linkki lähde.

Arkkia koot ja poraa reiät kierre: metrinen, tuuma

Performing sisäkierre ei yleensä aiheuta ongelmia. Kuitenkin, joitakin ominaisuuksia työkaluja ja valinta leikkaamalla reikiä metriset kierteet siellä.

Ne eroavat pääpiirteistä:

 • Järjestelmä hammaskivi halkaisija (tuumaa, metrinen, jne.);
 • useita merkintöjä (kaksi-, kolmi- tai single-pass);
 • profiilin muoto (suorakulmainen, puolisuunnikkaan muotoinen, kolmikulmainen, pyöreä);
 • ruuvin pyörimissuunta (vasemmalle tai oikealle);
 • saattamista työkappaleen (sisäinen tai ulkoinen);
 • muodostaa osan (kartio tai sylinteri);
 • nimitys (alusta, kiinnitys, tiivistys ja kiinnitys).

Mukaan luetellut ominaisuudet ovat seuraavanlaisia:

 • lieriömäinen (MJ);
 • metrinen ja kartiomainen (M, MK);
 • Putki (G, R);
 • Edison pyöreä (E);
 • puolisuunnikkaan (Tr);
 • kierros terveyssiteen kiinnittimen (Kp);
 • Resistenttejä (S, S45);
 • tuuma, myös kartiomainen ja lieriömäinen (BSW, UTS, NPT);
 • OCTG.

Välineitä sisäkierteet

Jotta sisäinen leikkauksia, tarvitsee tap - kierteisen työkalu terävillä uria. Kanta voi olla kartiomainen muoto tai sylinterin. Urat kulkevat langan ja rikkoa osiin, joita kutsutaan kammat. Se kammat reuna ja toimivat pinnat.

Saada puhdas ura, metalli poistetaan vähitellen, kerroksittain. Tämä vaatii hyvin pitkän työkalun tai asetettu.

Yhden hanat havaitsi myös myynnissä, ne ovat usein käytetään korjaamaan revitty kierteet. Viipalointi ostaa uusia pakki. Siksi hanat myydään yleensä pareittain rouhintaan ja viimeistelytyöt. Ensimmäinen leikkaa matala ura, toinen on puhdistuksen ja syvenee se. On olemassa kolme-pass välineitä. Ohut enintään 3 mm hanat myi kaksi, laajempi - kolme. Kolme-pass hanat työnnetään palautuvia. Laite palautuva toisin, mutta niiden koko on vastattava koko leikkurin.

Vuonna joukon työkaluja erottuvat riskejä sovellettu loppupäässä. Jos katsot tarkkaan, huomaat eron muodossa:

 • ensimmäinen tappi leikata huomattavasti yläosien hampaiden, ulkoinen halkaisija on hieman pienempi kuin muiden työkalujen joukon;
 • toinen hana lyhyempi intaking segmentin enää harjojen. Sen halkaisija on hieman suurempi kuin ensimmäinen;
 • Kolmas hana on täynnä hampaita vaakunat, ja sen halkaisija on sama kuin koko tulevaisuuden säiettä.

Hanat on jaettu putkeen (merkitty merkinnällä «G») leikkaamiseksi kierre putken sisällä ja Metric - yleisempää.

Laatu riippuu ominaisuuksista hana: se on hyvä metallin ja terävä. Pidentää työkaluja ja parantaa laatua kierrevoiteluainetta käytetty. Yleensä ostoon kestävän leikkaus taitoa tarvitaan tekemään 3-5 yritystä.

Ennen leikkaus tulisi tehdä käyttäen porausreiän työkappaleeseen. Reiän halkaisija poran tulisi olla sama koko sisemmällä säiettä. Kun koko reiän porat tehty oikein yhteen, on mahdollista rikkoa työkalun tai uria huonolaatuinen saadaan.

Aikana metalli teräpala ei putoa sirut, ja pakotetaan työpintojen hanan muodostamalla urat työkappaleen profiilin. Kun otetaan huomioon tämä ominaisuus, koko pora, joka on reikä lanka, poimia hieman pienempi kuin nimellinen halkaisija kierteen tulevaisuuden.

Esimerkiksi, kun leikkaus M5 (halkaisija ura on 5 mm), tulisi valita porareikään 4,2 millimetriä. Leikkaamiseen M4 poran halkaisijan on oltava 3,3 mm ja esireikä suoritetaan ennen käyttöä 5mm kosketa M6. Tämä luku lasketaan kierteen noususta. Vaihe voidaan laskea matemaattisesti, mutta käytännössä keinona vastaavaan taulukoita, jossa väliottokertoimien M5 askel on 0,8 M4 indeksi on 0,7, M6 - 1. vähennys halkaisija vaihe indeksi ja halutun halkaisijan pora. Työskenneltäessä hauras metallien, kuten raudan, halkaisija poran olisi vähennettävä 0,1 mm verrattuna suosittelemaa kokoa taulukossa.

Laskentakaava reiän halkaisija, kun työskennellään kolmen pass hanat:

täällä: DM - halkaisija hanan.

Taulukko 1. arvo langan halkaisijat ja valmistelu- reikiä

Ennen kuin aloitat hana laitetaan -nelikulmioavainta - nuppi. Palautuvia voi olla tavanomainen tai räikkä. Veistämällä on tehty huolellisesti, jotta ensikierron hana №1 loppuun. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä liikkeen suuntaan: vain myötäpäivään, ja tarve tehdä joitakin vaivaa. Se suoritetaan seuraavasti: 1 \ 2 kierrosta myötävirtaan vuorotellen 1 \ 4 kierrosta ruuvia vasten iskua karkaa pelimerkkejä.

Taulukko 2: halkaisijat reikiä tuuman kierre

Pari rasva putoaa merkittävästi työn helpottamiseksi sokea kierteitettyihin reikiin. Vaikka joskus käytetään voiteluaineena moottoriöljyn käytettäväksi teräksen optimaalinen öljyyn. Alumiiniseosten edullisesti käytetään kerosiinia, alkoholia tai tärpättiä. On mahdollista hakea ja käsitellä öljyä, mutta pienemmällä vaikutus.

Kotitekoinen hana alumiiniseokset

Voit kotitekoisia työkaluja ja poranterät tavanomaisesta asetettu luoda sisäkierteet messinki tai seos osia. Sopivia kalibroitu teräslanka. Jossa kuolee siihen on leikattu ulkoinen kierre, minkä jälkeen kovettunut esimuottiin. Kovettumisen jälkeen on tarpeen vapauttaa kohteen värin kypsä olkia. Leikkuureunat ovat teroitettu avulla baarissa tai teroitin aiemmin kiinnitetty kohde holkki.

Video miten leikata sisäkierre: