Taulukko manuaaliselle pyörösahalle omilla käsillä

Taulukko pyörösahalle. Kädellämme teemme pöydän pyörösahalle

Pyörösaha on kätevä ja tuottava työkalu, jota käytetään rakennustöissä. Käyttämällä tätä laitetta sinulla on mahdollisuus käyttää ohjattavuuden laatua ja nopeutta. Kuitenkin, kun leikkaat suuria määriä sahatavaraa, on melko vaikea työskennellä tämän työkalun kanssa. Merkittävä helpottaa pöydän tehtävää pyörösahalle, voit tehdä sen itse ilman mitään vaikeuksia.

Suunnittelu voi perustua vaneriin tai laudalle. Työkalu on asennettava pöytälevyn alaosaan, kun taas hammaslevy on sijoitettava työpöydän aukkoon. Leikkaamiseen käytetty elementti ulottuu suorakaiteen muotoisen aukon ulkopuolelle.

Kun saha on päällä, levy kiertää ja materiaalin syöttö saha- taan. Jalostetun materiaalin suurin paksuus riippuu levyn mitasta sekä työkalun tehosta. Kun valitset laitteiston, sinun on otettava huomioon työtason paksuus, johon saha kiinnitetään pohjaan.

Jos sinulla ei vielä ole pyörösahaa, voit ostaa sen, kun otetaan huomioon joitain ominaisuuksia, joista voit tunnistaa laitteen voiman. Jos työkalu on tarkoitus käyttää kotitaloustehtäviin, niin 800 watin teho riittää tekemään pöytä pyörösahalle omilla kädillä. Tämä osoittaa, että työn määrä on keskimäärin.

On tärkeää kiinnittää huomiota leikkauksen syvyyteen, mikä määrittelee käsitellyn materiaalin enimmäispaksuuden. Puoliammatti- tai ammattiryhmän manuaaliset sahat ovat pääsääntöisesti 40-70 mm: n syvyysleikkauksia.

Työpöydän pintojen on porauduttava merkkien läpi. Jäykisteiden merkitseminen, kun kehät pyörösahaa, on tarpeen toteuttaa ennen sahausvaihetta. Reunojen kiinnittäminen pöydälle tehdään puusepän liimalla, jonka jälkeen liitokset on pakattava tynkäillä. Paikoillaan on tarpeen osoittaa lateraalisten jäykisteiden sijainti, joka sitten on sahattu ja liimattu samalla tavalla.

Jos päätät tehdä pyöreän sahan pöydän itse, piirustukset voidaan valmistaa itse. Kiinnittimen kiinnittämisen jälkeen sitä ei tule irrottaa välittömästi, mutta rakenne on kiinnitettävä myös reikiin asennettavien itsekierteittävien ruuvien avulla. Ne on valmistettava alapuolelta niin, että kiinnityskorkit hukkuvat rakenteeseen. Liiman kuivumisen jälkeen jäykisteet voidaan poistaa kiinnittimistä. Tällöin voimme olettaa, että pöytälevy on valmis.

1

Suositukset jalkojen käsittelemiseksi

Pyöreän sahan pöydän omat kädet tulisi tehdä jalkoja käyttäen, jotka on valmistettava 50x100 millimetrin levyisestä. Näiden elementtien korkeus määräytyy ohjatun toiminnon korkeuden mukaan, normaalisti tämä parametri on 110 cm. Levy on leikattava akselin suuntaisesti pieneltä kulmalta toiselta puolelta. Seuraavaksi työkappale levitetään pöydän yläosaan niin, että kun asennat jalat, ne ovat jonkin verran askeleelta. Näiden elementtien kiinnitys on tehtävä jäykisteiden ulkopuolelta, pulttien käyttöä suositellaan.

Pöydän tekeminen pyörösahalle omilla kädillä, joiden kuva voidaan katsoa etukäteen, jalkojen kiinnityksen rinnalla on pyrittävä parantamaan rakenteen vakautta. Tätä varten voit tehdä tasoitetta, joka on tehty 50 x 50 mm: n palkkiosuudelta. Manuaalinen pyörösaha on asennettava valmistettuun uraan työpinnan alapuolelta. Pohja on kiinnitettävä pultteihin ja hammastettu levy on asennettava uraan. Taulukko voidaan merkitä, mikä helpottaa huomattavasti leikkausmateriaalien toteutusta.

Pöydän pinta voidaan peittää lakalla, jota käytetään useissa kerroksissa. Kun pyörösaha on tehty, ensimmäisen kerroksen käyttämisen jälkeen on ehdottoman välttämätöntä odottaa sen kuivumista kokonaan, joten vain pinta voidaan päällystää vielä kerroksella. Tämä lähestymistapa eliminoi sahatun puun liukumisen vaikutuksen työpintaan.

Pöydän tekeminen pyöreälle pyörösahalle omalla kädellä, sinun on viimeisessä vaiheessa ratkaistava yksi tärkeä kysymys. Se koostuu siitä, että saha käännetään pois päältä ja päälle. Jos päälliköllä on riittävästi kokemusta ja osaamista sähkötekniikasta, hän voi siirtyä virtapainikkeesta ja poistamalla ohjauspainikkeet edessä olevan jäykisteen ulkopinnalta. Jos tämä järjestelmä osoittautuu liian monimutkaiseksi sinulle, se riittää poistamaan avaimen langalla. Voit kuitenkin käynnistää ja katkaista sahan sähköjohtimella.

Taulukon valmistus vaunun muodossa

Jos haluat pöydän liikkuvan, sen yläosa voidaan tehdä vaunun muodossa. Koska sen sivuseinät, jotka sijaitsevat takana ja edessä, voit käyttää lastulevyä, sen paksuus voi olla 16 millimetriä. Pöydän jalat ovat palkit, joiden poikkipinta on 50x50 mm. Rakenteen pyörien tukia edustaa levyt, joiden paksuus on 35 millimetriä. Taulukon jäykkyyden parantamiseksi taka- ja etuseinät on vahvistettava levyllä, jonka paksuus on 20 millimetriä. Kaikki osat on koottava itsekierteittävät ruuvit ja lisäksi PVA-liimalla. Pyörien tukilevyt on kiinnitettävä metallikulmilla.

Tukirakenteen kiinnittämiseksi pöydän pinnalle tukilevyissä on tarpeen tehdä matalia lovia, joiden säde on yhtä suuri kuin pyörän säde. Tikapöydän pinnalle kiinnittämiseen on asennettava kaksi elementtiä, jotka on kiinnitettävä yhteen levyyn. Tällöin voimme olettaa, että pyörösahan pöytä on valmistettu käsin ja sitä voidaan käyttää yhdessä päätyökalun kanssa, joka ainakin kerran oli tarpeen jokaiselle kodin käsityöläiselle, joka rakastaa puuta.

Jos päätät kehittää pyörösahan (DP 2000) tämän tekniikan käyttöön, työprosessiin ei liity tarpeettomia vaikeuksia. Tämä kykenee selviytymään mihin tahansa kotiopettajaan, jopa sellaiseen, jolla ei ole tiettyjä taitoja tehdä tällaista työtä. Jos haluat laajentaa merkittävästi pyörösahalle suunniteltua työpöytää, voit lisätä sen turvatarkastusta. Voit tehdä suunnittelusta entistä monimutkaisemman, kaikki riippuu taidoistasi ja ennen kaikkea halusta oppia uusia rakennustyön näköaloja. Onnea sinulle ja onnistuneita uusia ratkaisuja!

Kuinka tehdä taulukko pyörösahalle

Kätevä pyörösaha voidaan kiinnittää pöydälle helpommin. Tällainen muotoilu auttaa nopeasti ja helposti käsittelemään ja näkemään puisia osia.

Erikoispöydällä kiinnitetty pyörösaha yksinkertaistaa huomattavasti sahausprosessia ja on turvallinen erikoistyökalujen avulla.

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit tehdä taulukon manuaaliselle pyörösahalle omilla kädilläsi.

Pyörösahakiinnitys

Pyörösahan pöytä voi olla puinen tai metallinen.

Työtaso on valmistettu metalli- tai arkkimateriaalista. Pyöreän sahanterän alla on tehty reikä.

Pöytälevyn oppaissa on kannattimia, jotka siirtävät palkkia ja mitä tahansa muuta sahaa.

Ensinnäkin pöydän on oltava mukava, vakaa (ei epätasaista!), Pöydän pinnan tulee olla tasainen. Nämä tekijät auttavat henkilöä välttämään työtapaturmia.

Pohjan reikä leikataan sahan nimenomaiseen merkkiin

Ennen kuin alat leikata materiaalia ja asentaa pyöreän pöydän, sinun on laskettava sen mitat ja piirrettävä piirros.

Pohjan reiän on vastattava pyörösahan sivun mittoja. Jokaiselle merkkileimalle se on tietty koko.

Pöytälevyyn asennettu levy ei saa ylittää pöytää yhdestä suunnasta - pohjan on vastattava ulkoisia mekaanisia kuormituksia.

Pöydän yläosan mitat vastaavat sahausvirtausta.

Jollalla on tarpeeksi taittopöytää, pieni pöytä, jossa on irrotettava pyörösaha. Ihmiset, joilla on tilava työpaja, tarvitsevat täyden pöydän pyörösahalle tai jopa pyöreälle koneelle.

Materiaalit, joista voit tehdä pöydän puun sahaamiseksi:

Muovi soveltuu huonosti sahauspöydän valmistukseen.

Ennen lopullista kokoonpanoa kaikki pöydän puiset osat tulisi käsitellä antiseptisilla yhdisteillä, jotta ne voidaan suojata kosteudelta ja roiskeilta.

Sahatavaroiden valmistukseen omilla käsillämme tarvitsemme seuraavia materiaaleja:

 • Laminoitu lastulevy tai vaneri, jonka paksuus on 21 mm;
 • pöydän kehyksen palkki (on mahdollista käyttää reunuslevyä 50 - 150 mm pituudeltaan 3 metriä - 5 kappaletta);
 • puiset tapit 10 mm - 12 kpl;
 • liimapuuhiomakone;
 • metalliset kiinnikkeet jalalle ja jaloille - 4 kpl;
 • metallikulmat - 10 kpl;
 • itsekierteittävät ruuvit.

Vaaditut työkalut:

 • kynä, merkki, mittanauha, mittari;
 • sähköinen palapeli;
 • kädessä pidettävä jyrsintä;
 • hiomakone;
 • keskipitkän ja hienon jyvän hiekkapaperilla;
 • höylä;
 • pora;
 • ruuvimeisseli.

Ja voit tehdä pöydän sähköisen palapelin lukemalla tämän artikkelin.

Vaihe 1. Aluksi leikkaamme palkin kaikki puolet koneella. Palkista rakennamme pöydän runko: Pöytäkoneen kummallakin puolella porataan kaksi reikää 5 mm väkipyörien alle jokaista paalia kohti ja yksi reikä jokaiselle pöydälle.

Vaihe 2. Kuninkaiden on tehtävä kaksi reikää (5 mm) ja jalat - yksi kerrallaan (5 mm).

Vaihe 3. Asennamme työtasot työtasossa, koska ne on rasva-aineet liimattu aiemmin. Yläosassa on jalat ja jalat.

Jos niissä on kiinnikkeitä, voit korjata pöydän niiden kanssa. Kun liima on kuivunut kokonaan, kuninkaat kiinnitetään jaloilla ja toistensa kanssa taulukoiden erikoislaitteiden kiinnittimiin ja kiristetään ruuveilla.

Vaihe 4. Nyt sinun täytyy korjata sirkkelisahan sisäpuolelle pöytälevyn. Ei voi olla kaksi vaihtoehtoa: asentaa M4 pultteja sahoja pad tai kiinnitä laikalla baareja ruuveilla. Ensimmäinen vaihtoehto on nopeampi ja luotettavampi. Toisessa suoritusmuodossa ei vaadi reikien poraamiseksi metalli sivuston pultit.

Vaihe 5. Kiinnitä sahan voidaan pultata tai baareissa ruuveilla. Vahvistamme baareissa, joten tee pieniksi kuutioiksi joi laajan alueen ja sahalla. Palkit ruuveilla molemmin puolin pidetään yhdessä pyörösahan kanssa pöytälevy.

Vaihe 6. Kun saha on asennettu, ota toinen baari ja runsaasti ruuvien kiinnitä se pöytälevyn (oikealla aikaisemmin merkittyihin kohtiin, laskutetaan täsmälleen sahat alustalla). Tämä baari on tarpeen edelleen, kun poistamalla terä taulukosta, voit nopeasti palauta se paikalleen ilman markup.

Vaihe 7. Asentaa levy pyörösaha paikallaan, ja näin läpi pöydän saamiseksi pituussuuntaisen reiän. Kaataa työtaso.

Vaihe 8. Teemme repäisysuojusta. Tämän sahaa kahden kaistaleen vaneri pituus on yhtä suuri poikkileikkausleveys, ja leveys noin 8-10 cm. Kulmat pyöristetään avulla astelevyn ja kynä.

Vaihe 9. Jauhamme molemmat bändit ja kiinnitetty ruuveilla kulmassa. Sisällä kiinnitä metalli nurkkaan.

Vaihe 10. Jatkuvasti siten, että pöydän sirkkeli ja tarve lujittaa koko matkan pöydälle kohtisuorassa levyn opas on kiinteä. Rulla tai toinen ohjainelin on kiinnitetty alaosaan aita, joka vaste voi ajaa / levyasema pois pyörösahalla.

Ja miten tehdä oman työnsä penkki autotallissa, voit oppia tämän artikkelin.

Jotta ei satuta itseään työssä, tilanne on seurattava tarkoin sahapöydälle, sen laitteen kestävyyttä.

Ennen jokaista käynnistämistä pyörösahalla on tarkistettava, onko se on hyvin kiinnitetty paikoilleen.

Pidä materiaali leikkausvarsille on ehdottomasti kielletty! Tämä voi aiheuttaa vahinkoa sormia tai pomppia puun kasvoihin kosketuksissa solmua ja väärinkäytöksiä.

Myös välttämiseksi silmävammoihin operaation aikana, muista suojalaseja.

Älä laiminlyö näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, huolehtia omasta terveydestään.

Lisätietoja siitä, miten tehdä pöydän käsikatkaisukoneille pyörösaha omin käsin, katso seuraava video:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Taulukko pyörösaha omin käsin: piirustus ja ominaisuudet

Pyörösaha, joka on yhteistä on nimeltään sirkkeli on tehokas ja kätevä työkalu. Sitä voidaan käyttää suorittamaan valtava määrä tehtäviä. Ehkä olet omistaja, tai vain haluavat ostaa sen. Kuitenkin, kun leikkaus suuria määriä materiaalia toimimaan tällainen laite on melko raskas. Tämän prosessin helpottamiseksi voit käyttää taulukon tehdä, että voit omistaa. Tämä ajatus on helppo toteuttaa ja valmistella ennen töihin, hallituksen ja vaneri.

Handsaw siten alapuolella työtason, mutta se on toimiva ajaa korttipaikkaan. Päällekytkennän jälkeen asema pyörivien laitteiden, ja leikkaus prosessi alkaa jättämisen puun. Suurin työkappaleiden riippuu moottorisahoissa ja levyn koko. Valittaessa työkalu olisi otettava huomioon paksuus työtaso, jolle se kiinnitetään.

Jos päätät tehdä pöydän pyörösaha omin käsin, on ensin välttämätöntä huolehtia hyvin eräiden materiaalien ja välineiden olisi jaettava niille:

Jos päätät valmistaa pöydän itse, sinun on oltava taitoja puun sahaamiseen. Kuten vaneri, sen paksuuden tulisi olla 20 mm tai enemmän. Etsitkö hallituksen tulisi kiinnittää huomiota, jonka mitat ovat 50 x 100 mm. Mutta baarissa on oltava neliön poikkileikkaus side 50 mm. Sitä tarvitaan jaloille.

Olisi varattava enemmän ja sähköinen palapelin, ruuvimeisseli ja manuaalinen reititys. Kuten kiinnitysruuvit suorittaa. Suunnittelu valmistuksen jälkeen täytyy lakata pidentää sen käyttöikää. Ennen kuin teet pöydän pyörösaha omin käsin, sinun on päätettävä sen koosta, joka riippuu pituudesta työkappaleiden.

Leikkaus on sileä, tarkemmin, jos työ perustuu koko tasossa pöydän. Kuitenkin liian suuri parametri työpinnan ei pitäisi olla, koska suunnittelu sotkua tilaa. Tulla keskiarvoa, mutta korkeus pöydän valitaan yleensä erikseen, se riippuu operaattorin kasvua.

Suoritettuaan piirustustauluna sirkkelisahan, voit välttää paljon virheitä. Jos et vieläkään voi määrittää koko työtason, voit ottaa pohjaksi seuraavien parametrien :. 50h50h25 cm Ne soveltuvat pieni kauppa. Ehkä tarvetta vaihtaa ja pistorasia ja leikkaa sähkökaapeli. Tämä on kuitenkin totta, jos aiot nykyaikaistaa sähkölaitteita.

Käyttämällä 20 mm: n vanerista, sinun tulee tehdä tyhjäksi työtaso, on tarpeen ohjata valitun mitat. Raina on merkitty merkki ja hallitsija, ja sitten sahattu sähköinen palapeli. Reunat on käsiteltävä reititin. Materiaali hiottu.

Alapuolella työtaso on suoritettava asettelun sahan. Tätä tarkoitusta varten rata kääntyi ja näki asetettava ilman ajaa aiottuun sijoitus. Joten voit merkitä parametrit ainoa. Kanssa reititin työtaso syvennys on alueella 8-10 mm, joten on tarpeen seurata paikkaa, jotka on merkitty pois etukäteen.

Tuottavat pöytä pyörösaha omin käsin, seuraava vaihe voi olla kokeilla sahan ja säädä sen asentoa tarpeen mukaan. Sitten, kiinnittymispisteet on merkitty, samoin kuin paikka hammaspyörävälitystä. Jos leikattu materiaali tehdään eri näkökulmista, sitten merkintä rako tällä kertaa on otettava huomioon. Tässä tapauksessa aukko on puolisuunnikkaan muotoinen poikkileikkaus, kun taas kuva tulee asettaa ylhäältä alas.

Alaosassa työtasolle hallitsija ja kynä on suoritettava markup Jäykisteiden. Nämä kiinnitetään myöhemmässä pöydän jalka. Rivat on valmistettu lauta, jonka mitat ovat 50 x 100 mm. Nämä elementit on järjestetty kehälle, mutta taulukko reunat ne tulisi poistaa 10 cm.

Hallituksen olisi liitettävä pinnan ja ympyrän molemmin puolin, niin rivi on merkitty keskilinjaa, joka sijaitsee ruuvien. Kunkin reuna reunat ne tulisi poistaa 5 cm, on sijoitettu 20 cm: n koko pituudelta. Tuottavat taulukossa pyörösahan omin käsin, mukaan markup sinun täytyy porata reikä sen läpi.

Pituusjäykisteiden tulisi suorittaa markup sahattu levyt. Ne kiinnitetään pöytälevyn päälle puusepän liimaa, ja sitten piirtää pihdit. Paikassa puolella kylkiluiden on merkitty, ne ovat tarpeen sahaa ja liimaa. Rakentaminen olisi edelleen kiristää ruuveja irrottamatta puristimet. Heille valmisteltu reikä ulkopuolelta korkkiin olivat täysin hukkui. Jäykisteitä kiristetään yhteen ruuveilla, on asennettu kummallekin puolelle. Puristin voidaan poistaa, jonka avulla ymmärtää, miten se näyttää työtaso.

Suoritetaan taulukon käsin pyörösaha, seuraava vaihe voi edetä tuotannon ylöspäin, tätä tarkoitusta varten, kartonkia mitat 50 x 100 mm. Jalat täytyy tehdä suhteen työskennellä mukavasti. Keskimäärin, tämä parametri saavuttaa 110 cm. Hallitus on leikattava pituusakselia pitkin, joka tarjoaa pienen kulman yhdellä kädellä.

Korjuu on yrittänyt työn pintaan niin, että asennettaessa se oli hieman vraspor. Jalat on kiinnitetty ulkopuolelta elementtejä jäykistyminen, tämä olisi käytettävä pultti. Jotta voitaisiin saavuttaa vakaus, voit käyttää tie, ne on valmistettu baari neliöleikkausta kanssa puolella 50 mm.

Pyörösahat kanssa kiinnittämiseksi pöytään on erittäin helppo käyttää. Seuraavassa vaiheessa voit ottaa kiinnityksen työkalu. Tämän pohja on kiinnitetty pulteilla, ja siten valmistusta levy on kurkistelisi korttipaikkaan. Pöydällä levitetään markup, se helpottaa leikata. Taulukko on suojattava kosteudelta ja liukumisen helpottamiseksi työkappaleiden päällystää lakalla, levitetään useita kerroksia.

Kun joku on valmis, voit ratkaista ongelma, miten kytkeä päälle tai pois päältä laitteen. Jos sinulla on asianmukaiset tiedot sähkötekniikan alalla, avain on sinun vuorosi, voidaan järjestellä. Hallita painiketta asetettu ulkopinnan reuna.

Jos olet tehnyt taulukon käsikatkaisukoneille pyörösaha omin käsin, mutta automaation sähkölaitteet on liian vaikea tehtävä teille, avain voidaan vetää lanka, ja laite kytketään päälle ja pois päältä virtajohto. Edellä olevassa taulukossa muotoilu on melko yksinkertainen. Tehtävä tuotantoon voi käsitellä mitä tahansa yleismies. Jos haluat, voit laajentaa toiminnallisuutta huolehtia turvallisuudesta, tehdään suunnittelultaan monimutkaisempi.

Käsi sirkkelisahaa kiinnitys pöytään voi olla suureksi avuksi niille, jotka haluavat työskennellä puu. Jos puu sinun täytyy leikata pois melko usein, on syytä viettää yhden päivän tuotantoa tällaisen rakenteen, joka kestää pitkään ja lisäävät tuottavuutta.

1