Taulukko laveri

Table-vuode (vaihdettavissa) - kalusteet pienasuntojen

Jos väsyt taistelevat oman lapsen, joka ei halua siivoamaan asia, tai ei kovin suuri asunto ei ole tarpeeksi tilaa lasten luovuutta, niin ihanteellinen vaihtoehto - ostaa pöydän hengen (avoauto), kalusteiden voit yhdistää esineitä, jotka näyttävät yhteensopimattomia. Kiitos sen ovela rakenne keksi suunnittelijat, lapsi on mahdollisuus päivän aikana käyttää taulukko, joka on kätevä tehdä läksyjä tai leikkiä, ja yöllä nukkua omassa sängyssä. Ei tarvitse poistaa tietokoneen näyttö, leluja, sänky. Kaikki on paikallaan. Smart mekanismi tekee aiheesta toiseen. Illalla, kun et enää tarvitse pöytä, sänky-muuntaja alenee ja työtaso ja kaikki, on se, että on maanpinnan tasolla.

On olemassa useita vaihtoehtoja malleja, ne menestyksekkäästi kehittää paitsi ulkomaisia, mutta myös kotimaisia ​​tuottajia. Ostajat on loistava tilaisuus ostaa tämä ihana huonekaluja erikoistuneissa myymälöissä tai Internet-sivujen kautta. Mitä muuta on hyvä huonekalut-muuntaja? Taulukko-sänky huoneessa vie vähän tilaa, erityisen hyödyllinen on laatu olisi perheille, jotka asuvat pienissä asuntoja. Koko voi vaihdella mallista riippuen. Parempi ostaa kohteita puusta, on edullisempaa, koska se on ympäristöystävällinen materiaali.

Kun rakenne on sängyssä-muuntajan pöytä sängyn alla, kahden toiminnallisten osien malli on vielä tarpeeksi tilaa laaja vaakasuora pinta palvelee työtasot, pelottomasti jättää teetä. Tässäkin löytävät kuuluva paikka kannettavan tai tietokone (suuri järjestelmä yksikön kaikki oheislaitteet: näyttö, näppäimistö, hiiri). Sisältää laatikot, ne voidaan kätevästi paperi. Makuutila on hyvin harkittu. Yhdessä design voidaan toimittaa ortopediset ritilä.

Tuottaa taulukko vuode (vaihdettavissa) eri valmistajat, kuten yhtiön Ibed. Niiden mallit ovat hyvin tasapainossa ja noston sängyn pinta kirjoitus- tai tietokoneella työtä. Jotkut heistä loppujen lopuksi on varustettu mezzanine kahden osuuden varastointiin asioista (kirjoja tai pellavaa). Suunnittelun on varustettu mekanismilla kehittämä American insinöörit. Laitteisto kalusteet on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Nukkuja on kooltaan kaksisataa yhdeksänkymmentä cm ortopedinen säleikkö on valmistettu taivutetusta ja liimattu lamelleja. Patja pitää poimia kaksikymmentä senttimetriä pitkä. On neljä laatikkoa palloa oppaita. Koko rakenne on tehty laminoidun lastulevyn. Mukavuus näiden huonekalujen on ilmeinen. Pysyminen vain kaksi neliötä, pöydän sängyn (vaihdettavissa) säästää tilaa huoneessa on suuri harkittuja nykyaikainen muotoilu ja toimivuus.

Vaihtovelkakirjalainan kalusteet (35 kuvat)

Järkevä käyttö jokaista neliösenttimetriä - on haaste monille perheille. Liian monet ihmiset asuvat pienissä asuntoja. Tässä tapauksessa apua on muunnettavissa huonekalut. On olemassa erilaisia ​​malleja eri huoneisiin: makuuhuone, keittiö, eteinen, lastentarha, olohuone. Mitään tällaista huonekalujen vain kylpyhuoneessa tai WC. Ja sekin luultavasti pian.

Convertible huonekalut on mukava, jos hieman lattiatilaa. Pienille huoneistoissa se tallennetaan. Toinen alue - jos huone on monitoiminen. Tämä on myös tyypillistä huoneistoja, joissa on pieni alue. Suurissa taloa tai asuntoa ei ole välttämätöntä. Paitsi järjestely lisäpaikkaa klo vieraiden vierailun.

Joka tapauksessa - taittaa tai laskostumattomassa - se näyttää hyvältä

Periaatteessa vaihtovelkakirjalainan huonekalut yhtenä kappaleena yhdistää kahdenlaisia ​​esineitä. Lisäksi useimmat niistä liittyvät makuupaikkaa. Etsi mahdollisia: vaatekaappi-sänky, pöytä, sänky, vuode-sohva.

Sivumennen sanoen esimerkin tapauksessa - vuode-sohva - varo. Ei pidä sekoittaa suosittu jopa isoäidit pehmustetut huonekalut nimellä "vuodesohva". Se ei ollut mukavin sohva, joka voidaan muuntaa jotain, joka muistuttaa sänky (muuten, liian, ei liian mukava).

Nämä ovat nyt sohvat muuntajat

Nykyisessä versiossa, nämä ovat kaksi eri asia, on järjestetty yhteen. Täysi ja patja päivänä nousee, kuvaa osan kaapin ja takana sohva. On käytettävissä verhoilu. On käynyt ilmi, sohva. Mutta ei taitettava, ja niin sanotusti "paikallaan". Helppous hänestä, yleensä anna ylimääräisen tyynyn. Yöllä, ne puhdistetaan (voi olla säilytyslaatikko istuimen alle sohva), ja sänky lasketaan. Joten, kuten näette, tämä on täysin eri huonekalu.

Taulukot voi myös taitto

On huonekalut muuntaja, joka on kytketty "kynnyksellä" taulukossa. Ja itse taulukko voi olla eri tarkoituksiin:

 • täydentävää (tai ydin) työpaikan;
 • lisätä alueen ruokapöydän;
 • suuremmille työpinta keittiössä kuulokkeita.

Myös kolminkertainen muuntajia. Pohjimmiltaan se on vaatekaappi-vuode-sohva tai vaatekaappi, sänky-pöytä. Kaksinkertaisen ne eroavat vain siinä, että kaappi on suuri kokoisista kustannuksella nontransformable hyllyillä.

Huonekalut Transformers: hyviä ja huonoja puolia

Huonekalut muuntajat etu on ilmeinen: ne vievät vähemmän tilaa kuin kaksi erillistä aihe. Siinä kaikki. Muita etuja, itse asiassa, ei. Mutta on haittoja:

 • Korkeampi hinta.
 • Samaan aikaan käyttöön, periaatteessa vain yksi mahdollinen vaihtoehtoja.
 • Antaa / myynti on välttämätöntä tehdä työtä. Ei kaikki vanhukset tai lapset voivat tehdä sitä omaa. On olemassa useita malleja automaattinen ohjaus, mutta ne ovat kalliimpia. Ja se toimitti jo huomattava hinta vaihtovelkakirjalainan kalusteet ilman automaattista asemaan.
 • Erityisjärjestelyjä käytetään transformaatiota. Ja ne saattavat murtua tai hilloa. Ja se on - ylimääräinen haitta.

Tehokkaaseen tilankäyttöön - se on pääasia ja muunnettavissa oleva huonekalu

Yleensä kaikki. Jos kuitenkin haluat olla huonekalujen muuntaja, valitse paitsi toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Kiinnitä huomiota mekanismeihin. Ne olisi hyvä terästä, prosessin pitäisi olla helppoa. Pienimmästäkin ongelma kehittymässä tai taitto, parempi luopua ostaa.

Kaikki sisäänrakennettu kaapissa sängyt on varustettu ortopediset patjat, jotka on kiinnitetty runkoon. Yleensä huonekalujen muuntaja tämäntyyppisen - saranoitu. Yhden valtion kehyksen nostetaan pystysuoraan, se pidetään jousen tai pneumaattinen haltijoille. Tämä huonekalut näyttää vaatekaappi. Toisessa asennossa kehys lasketaan ja se lepää lattialla jalat. Tässä tapauksessa näyttää siltä, ​​sänky, joka seisoo lähellä kaappiin.

Laveri voidaan piilottaa seinään

Jos aiot ostaa sängyn-muuntaja-tyyppinen nosto, pitää mielessä, että sen pitäisi olla lähellä kantavan seinän. Koska rakenne on kiinnitetty seinään ja että on kestettävä kiinteä taakka. Niin laita huonekalut niin heikko seinät ei toimi. Ellei nostettavissa malli, ja ei ole niin paljon, ja ne eivät ole vaikutuksia.

Ne eroavat toisistaan ​​suunta liukuvan-patja suhteessa kotelon pinta. On malleja, jotka on kiinnitetty pitkä sivu huonekalut, on - lyhyt. Ensimmäisessä suoritusmuodossa kaappi on laaja, sen yläosa voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen - kuten muistilohko.

Vuode-muuntaja sisäänrakennettu vaatekaappi

Tämän tyyppinen seinä-muuntaja sopii ahtaisiin tiloihin. Mutta voidaan rakentaa vain yhden hengen tai queen. Tämä tyyppiä kutsutaan "horisontaalinen etuvuode" - pitkä osa on sijoitettu horisonttia pitkin.

Samantyyppisellä kaappien järjestetty kerrossänky. Ne ovat kaksi erillistä vuodetta on järjestetty toinen toisensa yläpuolelle. Kun se kootaan, ne näyttävät kaapissa.

Kerrossänky seinä sänky, vaatekaappi

Voit siirtyä jopa toisen rivin, laita tikkaat tikkaat. Että tämä on suurin haitta. Ensinnäkin se on kaukana vaarallista kaide 0 ei ollenkaan. Toiseksi on oltava jossain pitämään aikana, jolloin sängyn taitettuna. Yleensä on haittoja. Mutta siellä on myös iso plussa - säästää tilaa erittäin vankka.

Etuja tämän vaihtoehdon - halvemmalla. Näissä malleissa ei vaadi suuria valtaa nostolaitteen niin kuormitus mekanismi ei ole niin suuri. Kaikkein budjetti vaihtoehto saattaa olla käyttää jousta. Tämän takia ja vähentää kustannuksia.

Huonekalut Transformers: pystysuora seinä sänky on mukava pienasuntojen

Edelleen on malli, jossa sänky on kiinnitetty seinään lyhyen osan. Tällaisia ​​malleja ovat joskus kutsutaan "vertikaalinen kokoontaitettava sänky." Täällä hinta on korkeampi, koska kuormitus mekanismiin lasketaan ja nostetaan, paljon. On jo käytetty pneumaattinen hissit, ja niiden on oltava hyvälaatuisia. On jopa versioita automaattisella asemaan ja valvontaa.

Tässä suoritusmuodossa on yhden, kahden ja sesquikarbonaatit paikka. Mitä suurempi koko, sitä enemmän huomiota olisi kiinnitettävä hissiin. Kannattaa myös tarkistaa lukitusjärjestelmä patjan. Sen on oltava luotettava, mutta samaan aikaan, antavat mahdollisuuden poistaa patjan kuivua / desinfiointi ilman mitään ongelmia.

Seinät sisäänrakennettu vuodetta (seinä muuntaja)

Tämä on vielä huomattavampaa ja kallista muoto muuttamassa huonekaluja. Seinämäosa - sivu- tai keskeinen - voi liikkua pois, paljastava piilossa sen takana pystysuora vuode.

Seinän muuntaja liikkuva vuode

Tavara on vähemmän toimintoja kuin tavallinen seinään. Onko tuo alla se vaatii enemmän tilaa "syvyys" - pystyä työntämään kaappiin. Mutta kaikki hyllyt samaan aikaan toimiva, vaihtovelkakirjalainan huonekaluja ollenkaan epätavallista. Vaikka ne ovat vähemmän syvyyttä kuin ne voisivat olla, kun normaalissa kaappiin, mutta sänky ei näy päiväsaikaan. View - liike tai virallisia, huone voi olla olohuoneessa tai ruokasali. Ja illalla, on madallettu vuode, se muuttuu makuuhuone täysi sänky.

Toinen laveri piiloutuneet työ-, pelaamista tai toisen laituriin. Tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten lapsilla. On turvallisempaa, koska nukkuja on alhainen, on tärkeää, että lapsille.

Huonekalut Transformers: nostettavissa sänky piilottaa pöydän alle

Huomaa kuvassa. Ja nukkumaan, ja pöytä oli helppo käyttää, ja pöytä ja sänky ovat esittäneet. Erittäin kohtuullinen ja kompakti. Pienille asunnot - suuri lastentarha.

Toinen yksityiskohta: alusvaatteet säilytyslaatikko sängyn alle. Pohjimmiltaan tämä paikka voisi olla tyhjä. Tässä tapauksessa voit tehdä ilman liukuva pöytälevy, että jalat voidaan taittaa piilottaa sängyn alle.

Yhtä mallia avoauto taulukoita. Elämiseen hyvää kahvia taulukoita muuntajat, jotka on aseteltu ruokasalissa. Pari liikkeiden ja olohuone muuttuu ruokasali.

Muutos menetelmät ovat erilaisia, mutta yleensä käytettävä vain nosto ja liukuva pöydälle. Kun taitettu, kaksi osaa tasot ovat toistensa kanssa päällekkäin.

Myös pöytä-muuntaja makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Tässä tapauksessa, työpöydän nostetaan ylöspäin ja nukkuja on alennetaan kääntönivel ja lepää jalat. Sijainti patjan, tässä tapauksessa horisontaalinen, tilaa säästävä on välttämätöntä. Lisäksi huoneessa ei menetä toimintoja, päivä tai yö.

Tämä on hyvä tapa vapauttaa tilaa lasten pelit, järjestää lisävuoteen vieraille. Ihanteellinen opiskelijoille, ja se sopii opiskelijoille.

On enemmän kunnioitettavan näköisiä vaihtoehtoja, jotka voidaan toimittaa esimerkiksi olohuoneessa tai ruokasali. Jälleen sama mahtuu suuri määrä vieraita.

Pystysuora sänky-pöytä. Tämäntyyppinen muunnettavissa huonekalut ei ole kovin yleistä, mutta voidaan tarvita pieniä asuntoja

Tämä huonekalut voidaan kutsua muuntaja on pöytä-bed-vaatekaappi. Koska monimutkaisempi muutos käsittää toisen osio sivulaippoja. Kun suuri huonekorkeus voi olla päällä, sängyn yläpuolella, tehty hylly ovi - tallentaa harvoin käytetyt kohteet. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos sinulla ei ole pukuhuone, johon tallennetaan off-season kohteet.

Siellä Taulukot muuntajat keittiöön. Jotkut käyttivät samalla periaatteella kuin tunnettu pöytä-kirjoja. Tärkein työtason lisätään tietty "pure" tavalla tai toisella kiinnitetty päälaskurin.

Ruokapöytä avoauto keittiöön

Tämä huonekalut muuntaja on hyvä pienikokoisten yhden makuuhuoneen huoneistoja vanhoissa taloissa, joissa jokainen senttimetri. Kun pienet ihmiset, se voidaan taittaa. Tarvittaessa alue kasvaa.

Osa sisäänvedettävä työtaso voidaan tukea jalkaosan roikkuu ilmassa, joka perustuu ohjaimet

On pöytiä liukuvilla toppeja. Tässä tapauksessa myös, täytyy kiinnittää huomiota vahvistamisesta järjestelmään. Se aiheuttaa suuren kuormituksen, niin että olisi turvamarginaali. Se antaa hyvän ja luotettavan metalliteloihin, johon pöytälevy on esittänyt.

Lisätä käytettävissä oleva ala taulukon keittiössä

Toinen tärkeä metalli keittiöön mielestä jotka tekivät oppaita. Vähintäänkin olisi galvanoitu metalli, mutta parempi - ruostumatonta terästä. Ääritapauksessa, low-end-mallit, lähestyy maalaus jauhemaaleja. Emme voi sanoa, että se on paljon halvempaa kuin sama galvanointilinjalla, mutta antaa enemmän vaihtoehtoja väreissä.

Toisenlainen huonekalujen muuntajat - sohvat. Jokainen tuntee vanhan mallin - vuodesohva. Mutta tämä ei ole hänestä. Se ei ole liian hyvä, joskin laajaa vaihtoehto. On enemmän mielenkiintoisia.

Tämäntyyppinen huonekalut muuntajan radikaalin ero vanhaan malliin: koko sänky muunnetaan ainakin täysi ja mukava sohva. Sängyn esillä olevassa suoritusmuodossa on asennettu pystysuoraan, enimmäkseen sesquikarbonaatit ja kaksinkertainen patjat.

Yleisin versio-muuntaja sohva

Toimintaperiaate on sama kuin kaapin sängyn. Sohvaryhmä on paikallaan, esiin sänky on kiinteä ja se voidaan verhoiltu pehmeällä liinalla vastaamaan verhoilu sohva, toimivallaltaan selkäpehmusteen. Ennen asetella, niiden puhdas, sänky on alennettu, joka sijaitsee sohvalla ja esittää perustuu jalat. Rooli jalat voivat olla rykmentti (kuten kuvassa yllä).

On toinenkin erilaisia ​​näiden huonekalujen: kaappi, vuodesohva. Edellä se eroaa vain siinä, että vierekkäiset osat ovat kiinnitetty enemmän hyllyjä tai kaappeja. Riittävän katon korkeus on hyllyjä / kaapit voi olla sängyn yläpuolelle.

Lastenhuoneisiin hyvä vaihtoehto - sohva, joka muuntuu kaksi sänkyä, toinen toisensa yläpuolelle. Tämä malli mukana monimutkaista mekanismia, jotta kustannukset ovat sohvat, Transformers melko iso.

Vuodesohva muunnetaan kaksikerroksinen

Mutta malli on erittäin kätevä. Ja sohvat ja sängyt mukavat. Verrattuna perinteiseen kerrossänky, ei "laiva" tilaa, ja tallentaa sen ainakin.

Sohva pöytä. Tämä vaihtoehto on melko eksoottinen. Ole yhtä korkea toiminnallisuus. Mutta vaihtoehtona epätyypillisten huonekalut oli hyvä. Ruokapöytä on liikkuva selkänoja puusta (tai sen korvikkeet) tai muovia. Vaikka vaihtovelkakirjalainan kalusteet käytetään huonekalujen, ei ulkoisia eroja. Tarvittaessa loput heitetään eteenpäin, joka lepää lattialla.

Sohvapöytä. Voidaan asentaa kuistilla - paikkana virkistys tai mahdollista kokoontumiset

Pääsääntöisesti tämä vuodesohva on toinen tapa käyttää: hajotetaan petiin. Alta istuimen ulottuu vielä ottomaanien. Eli muunnelma 3-1.

Toinen versio sohvasta - modulaarinen. Kyseessä ei ole aivan mitä kuvattiin aiemmin. Kaikki kalusteet on jaettu segmentteihin, jotka voidaan liittää toisiinsa eri tavoin.

Modulaarinen sohvasta

Tyypillisesti, sohva itse liuku- tai taitto. Se asennetaan kiinteästi, ja pienemmät liikkuvat yksiköt voidaan siirtää. niillä on usein mainoksia.

On olemassa useita muuntajia, joita on vaikea kuljettaa huonekaluja. Esimerkiksi, hylly, joka muunnetaan pieni pöytä. Ihanteellinen sisäänkäynnin huoneeseen, jos ei ole paikkaa laittaa paikallaan taulukon, mutta vain pala seinän käytävän paikalla.

Hyllyt, jotka ovat muunnetaan taulukon - ainakin alkuperäisen

Yhtä alkuperäinen ratkaisu - kuva tai peilin, joka muuttuu taulukkoon. Tällöin työtaso on kiinnitetty seinään saranat. Takana sen pinta (joka on yläasennossa tulee edessä) on kiinnitetty peili tai kuva.

Kuvastin .. tulee .stolom

Jalat ovat muodossa palkan kehyksiä. Kun tarvitset taulukon, se heittää. Kun ei tarvita - jälleen kiinnitetty seinään. Tämä on myös yksi hyvä vaihtoehto, jos pöytä voidaan asettaa vain sisäänkäynnin. Ihanteellinen ratkaisu pieniä asuntoja.

Mukava pöytä sänky vaihdettavissa elintilaa

Toimivaltainen organisaatio elintilaa, tilaa säästävä pienissä asunnoissa, toiminnallisuus - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet laveri. Lukuisien suunnitteluprojekteja, laaja valikoima värejä, erilaisia ​​materiaaleja käytetään moderni keksintö voi myös koristella tahansa sisustukseen, yhdistettynä yhdeksi suunnittelussa sänky, vaatekaappi, lipasto, kirjoituspöytä ja enemmän.

Vain muutaman sekunnin muuntaa pöytään sänkyyn ja takaisin.

Alue sänky muuntaja on akuutein lastenhuoneisiin tai yhdistelmä lasten alue yksi yhteisiä alueita. Tämä huonekalu väistämättä sisältää työtasolle ja nukkuja joka "aktivoitu" tarvittaessa seuraavasti:

 • nosta pöytä ja ohjata sängyn pystyasennosta vaaka-asentoon;
 • samanaikaisesti ohjata vuode ja pöytälevyt, jolloin poistaa esineitä työ- pinta ei ole välttämätön;
 • vaakasuora sänky poistua kapealla pöydän alle;
 • paikan muutosten ja tarkoitus modulaaristen komponenttien.

Helppous muutos.

Sisäänrakennettu sängyssä voit nauttia mukavuudesta täysimittainen sänky ja piilottaa sen ulkopuolisilta.

Imeväisille kehitetty vuode muuntaja, joka käsittää perustan, joka on sijoitettu sängyn ja rintakehän hoitopöytä. Ajan myötä perusmalli muuttuu koko sänky, ja sängyn muuttuu erillisenä taulukkoon.

Ei tarvitse poistaa kohteita taulukosta (pöytätaso on aina vaakasuorassa asennossa).

Jos huoneisto ei ole erillistä lastenhuone, ihanteellinen vaihtoehto olisi malleja, jotka ovat menossa nukkumaan, ja muutos muunnetaan sänkyyn pöytä tai kerrossänky.

Tämä malli pystyy muutoksen kääntämällä yhdeltä toiselle sisustusideoiden, riippuen siitä, mitä tarvitset tällä hetkellä.

Taulukko vuode muuntaja opiskelija kotiin rajoitetusti tilaa voi lisäksi sisältää tilava vaatekaappi, hyllyt ja pöydät, joka luo yhden koostumus. On myös muunnettavissa vuode, jossa on ylimääräinen kiinteä tai liikkuva pöytä ja toinen lapsi.

Monet ehkä jo kuulleet sellaisia ​​asioita kuten kaapit, sängyt, mutta harvat ovat kuulleet sängyt, pöydät, joilla on paljon pidempi toiminnalliset ominaisuudet.

Mitä materiaalien ja komponenttien valmistamiseksi muuntajan vuode riippuu mallista elämää, helppokäyttöisyys ja ulkonäkö.

Pelastaminen asuintilaa on hyvin tärkeää kodeissa, joissa tämä tila ei ole kovin paljon.

Valmistukseen ruhon käytetään seuraavia materiaaleja ja raaka-aineita.

 1. Puuta (tammi, leppä, mänty, pyökki). Kallis, laadukas ja luonnollinen materiaali. Bed puun kääntyy raskas tarpeeksi, joten sitä käytetään harvoin lastenhuoneisiin.
 2. MDF tai lastulevy. Edullinen ja kevyt materiaali, joka on lähes kaikki ominaisuudet puuta.
 3. Metalli sänky. Melko vahva, mutta se ei ole houkutteleva ulkonäkö, joten sitä voidaan muokata muiden materiaalien kanssa.

Ensinnäkin on todettava, että nykyään on olemassa useita erilaisia ​​monipuolinen huonekaluja.

Sängyn-pöytä-muuntaja nuorille suorittamaan tehtävänsä, erityisjärjestelyjä sovelletaan:

 • Jousi (kantama on jopa 20000 sykliä);
 • kaasujousi (90000 sykliä, suurempi lujuus, helppo käyttää);
 • vastapainolla (vaatii lisätilaa yksityiskohtia luonnoksen mallin sisällä, voi olla hyvin pitkä aika);
 • nostettavissa (ne on varustettu ylimääräisellä vuode horisontaalinen laajennus).

Huonekalut valita perustuen toiminnalliset vaatimukset tietyn huoneen.

Rakenteelliset muunnokset näiden huonekalujen voi olla erilainen, se kaikki riippuu henkilökohtaiset vaatimukset ja miten haluat järjestää huoneeseen.

Kun otetaan huomioon jatkuva mekaanisesti, vaihtovelkakirjalainan kalusteet olisi oltava luotettavia. Se on pakollista käyttää vain laadukkaita komponentteja elementtejä.

Taulukko sänky on varsin kätevä ja kompakti, eikä vie paljon elintilaa, mutta pystyy tarjoamaan runsaasti mahdollisuuksia.

Vuode avoauto pöytä Vastasyntyneiden koostuu modulaaristen yksiköiden sen valmistuksessa ei käytä monimutkaisia ​​mekanismeja. Kun valitset mallin tärkeimmistä kriteereistä on materiaali ja väri.

Jos VASTAAT työskentelevät usein kotona, ja sinun tarvitsee vain olla heidän työskentelytila, jossa on työpöytä, mutta samaan aikaan, koska tila on rajallinen laittaa sitä tiukasti mihinkään, kannattaa kiinnittää huomiota tätä vaihtoehtoa.

Valitsemalla sänky, kirjoituspöytä muuntaja teini lukuunottamatta peruspiirteet sinun täytyy kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • ympäristön runko ja etu- osat;
 • Staattinen luotettava liitoselementtien avulla metalliosat;
 • teräsrunko voidaan hitsata ilman näkyviä vikoja;
 • nostolaitteet on karkaistusta teräksestä pinnoitteella, jotta
 • korroosio, jossa on vähintään käyttöön muoviosia.

Pöydät, sängyt - olennainen huonekaluja, jotka muuttavat asunnon.

Koska tämä huonekalut on suunniteltu vauvan, hoitopöytä sängyt säännökset eivät saisi työtä, liittyvät kiinteästi päätepistettä. On parempi, että lastenhuoneessa suosia malleja MDF lisäksi tällainen sänky, pöytä on valtavasti erilaisia ​​julkisivun koristelu ja värejä. Vaatekaappi ja yöpöydät on varustettava ovensulkimet.

Tämä sänky on sekä sänky ja pöytä.

Lastenvuodemahdollisuus pöydän avoauto on jatkuvasti alttiina pilaantumista, joten puuosat on käsiteltävä kestäviä lakka, ja kalusteet MDF ja lastulevy peitetty laminaatti, eikä viilun.

Mukavuus on sellainen tta niiden hienostunut muotoilu, säästää tilaa ja paikka pöytä, sänky seinää pitkin. Tämän vuoksi voit merkittävästi säästää tilaa lapsen tilaa muille huonekaluja, esineitä ja tilaa huoneeseen.

Asentamista muunnettavissa malli vaatii kiinnittämistä kantavaan seinään. Tästä syystä ennen hankinta on välttämätöntä mitata tilaa lapsen huoneeseen tai tuottaa tämän huonekalu elintilaa, maksimi mahdollinen koko valmiin rakenteen, kuten kaappi, penaali, ylimääräisiä hyllyjä.

Toinen piirre tämä sänky on mahdollisuus käyttää samaa mallia kuin täysi työpöytä.

Tärkeä näkökohta on kyky kunkin osan hankitun mallin, olipa se kaappiin tai kaapin, välttää ongelmia taitettava lasten vaatteita, leluja, paperi-ja enemmän.

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti lapsi tottuu tällainen taulukko, sänky.

Koska sänky on varmistettava kunnon lepoa, sänky on varustettava evät, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valinta patja.

Kauneus taulukossa on, että voit jättää kaikki kuuluvat samaan paikkaan ja levisi nopeasti sänky.

Suorien määränpäähän huonekaluja voi muuttaa huonetta, tullut tärkein koristelu huoneeseen. Tapauksessa sängyn pöydän esteettinen komponentti on lisääntynyt huomattavasti.

Vain vähän liikettä käänteinen rakenne ja muunnetaan sängyn taulukkoon ja päinvastoin.

Lastenhuoneessa kalusteet pitäisi olla kirkas, ei-standardi, stimuloivat mielikuvitusta ja kehittää innokas käsitys ympäröivään maailmaan. Kun se tulee valmistukseen malleja järjestyksessä, tulisi olla "play" ja vinkkejä: pöytä maalattu pehmeän hillitty väri, verhoiluun vuodesohva, valitse elävämpiä. Erittäin vaikuttava ulkoasua kuvia ja piirustuksia, soveltaa tapaukseen, ja pieni huone voidaan visuaalisesti lisätä peilin avulla julkisivu.

Suosio tämän tyyppinen huonekaluja johtuu lisääntyneestä pöytä tilat ja mukavat vuoteet.

Kukin näkemykset muuntajan testattu ja on parasta laatua tuotteita.

Huonekalujen käytetty yhteinen huone, on noudatettava yleistä käsitettä ja toimivat virkistysalueiden, joten on parasta valita malli vuodesohva, jossa sänky on piilossa kaapissa, ja pöytä on asetettu pyörivään liikkeeseen.

Tämä taulukko hengen pitäisi tilata lapsellesi ja saamme laadukkaita huonekaluja suoraan valmistajalta.

Desk bed onnistunut tuote mahdollistaa toteuttaa yhteinen ominaisuus kirjoituspöytä ja sänky kahdessa neliömetriä asuintilaa.

Parantaa toimivuutta lasten laveri pöytä varustettu pistorasiat ja valaistus, poistaa tarpeen asentaa näitä komponentteja.

Jos huone on kapea vaakasuora aukko tarjoamme sänky nukkumista.

Taulukot helposti muuntaa vuoteeksi samalla taulukosta ei tarvitse puhdistaa mitään.

50 kuvaa ideoita moderni muuntaja pöydän vuodetta

Kaikki tarvikkeet kotiin ja toimistoon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin