Tarkastus kuoppaan koko autotallin

Mitat tähystysaukko autotallin

On olemassa useita sääntelyn kuvaavat asiakirjat huoltokierroksen kuoppia ajoneuvot. Ne liittyvät pääasiassa laitteen ilmanvaihdon ja valaistuksen järjestelmiä suurimmilla huoltoasemilla. Tässä he ovat:

 • GOST 12.1.005-88 "Yleiset terveys- ja hygieniavaatimukset ilmaan työalueen";
 • VSN 01-89 "palveluyritysten Car";
 • ONTP-01-91 "Normit teknologian suunnittelu liikenteen yritykset";
 • MGSN 5,01-94 "pysäköinti autoja";
 • TAP 45-3.029ndash, 2419ndash; 2011 «huoltoasemilla ajoneuvoja."

Nämä säännöt ja määräykset rakenteen on hyötyä niille, jotka haluavat rekisteröidä autotalli kuoppa suorittamisesta teknisen auton korjaus liiketoimintaa.

Loput auton omistajat, nämä suhteet eivät ole niin tärkeitä. GOST koko tarkastus kuoppia Henkilöautojen ei säännellä. Pituus, leveys ja syvyys markkinaraon yksityisissä rakennuksissa, voit määrittää oman.

Leveys tähystysaukko riippuu koosta pyöräkerran. Yksinkertaisesti mitata etäisyys sisäsivujen välistä renkaiden ja vähentää 20 cm: n etäisyydelle päästä. Huomaa, että tulevaisuudessa haluat ehkä muuttaa auton, tai järjestää työnsä. Sitten aikana laskemme leveyden tähystysaukko tallissa on hyötyä keskittyä keskiarvojen. Ajan 75-80 cm sopii useimmille automallien jopa miniautot.

Pituuden korjausta markkinarako on oltava sama kuin itse koneen plus yksi metri mennä mennä alas, kun seisoo päälle ajoneuvojen. Jos autotalli alue sallii, on parempi varustaa syvennys marginaalilla oman mukavuuden. Kun riittävä pituus ojan laskeutuminen voidaan järjestää kiinteän tukeva portaat sijasta addl. Pit voidaan tehdä, ja L-muotoinen. Sitten lyhyessä segmenttiin tulee sijaitsemaan vaiheita. Tämä vaikeuttaa prosessia rakentaminen muotti ja betonivaluun kestää kauemmin, mutta se on helpompi käyttää.

Ja sijainti markkinarako voi olla sekä pitkin ja koko kurssin. Jälkimmäisessä tapauksessa, hyödyllisiä siltoja rajan kaivantoon. Kerätä niitä, samoin kuin lattia, käyttävät aluksella on vähintään 40 mm.

Mutta syvyys tähystysaukko autotallissa riippuu pääasiassa isännän kasvuun. Saat kätevästi liikenteen korjaamiseen kuilu pinnan ja pohjan auton sisällä tarvitaan 25-30 cm korkeus pienin tähystysaukko -. Onko kasvu omistajan plus 10-15 cm aikana kaivamaan kuoppaan on parempi kaivaa hieman enemmän kuin riisuttu .. On vaikea sanoa, mikä tulee vedeneristyskerroksen lattialle. Upotettu kaivanto on aina mahdollista nostaa kannen halutulle korkeudelle. Jos syvyys havainto kaivojen ei riitä, täytyy kävellä polusognuvshis.

Tämä "chistye9raquo; koko tähystysaukko autotallissa eli parametrit valmiin rakenteen. He tarvitsevat edelleen lisätä korvaukset asennusta vesi- ja lämpöeristys, savi linna ja pintakerros. Sekaannusten välttämiseksi nämä välein, muista tehdä piirros tähystysaukko autotallissa.

1

Pitkin kehä lattiatason muotin asetetaan valjaat rautateitse. Se voidaan hitsata metallista kulmasta 60 mm. Este ei salli pyörät pudota reikään ja suojella syventäminen vettä lattialle. Se toimii myös tukea lattialaudat, sulkemalla reikä.

Kannattaa muistaa, että maaperä seinillä on tietty harha, mutta koko tähystysaukko on välttämätöntä säilyttää siten, että se oli mukava työskennellä.

Suunniteltaessa muistaa antaa markkinaraon varastointiin varaosat ja työkalut. Ja minun täytyy miettiä paikkoja kiinnikkeistään ja kannettavat valaisimet, ja johdotus suojakuoreen.

Toimittamiseksi tuoretta ilmaa tähystysaukko maanalainen päällystys taipuisan putken. Sen pää on tultava pintaan 20 cm.

Vaiheissa rakentaminen tähystysaukko autotallissa: sen optimaalinen mitat

Autotalli tarkastuksen pit - kätevä ratkaisu itsekorjaamisominaisuuksia auton. Sen rakentaminen on mahdollista sekä rakennusvaiheen aikana ja jo rakennettu autotalli.

Olemme selvittää, mitkä ovat vaatimukset tarkastuksen kuoppia autotallissa, miten lasketaan koko tähystysaukko autotallissa auton, mitä etuja ja haittoja autotalli kuoppaan.

Ennen kuin päättää reikä tarvitaan autotallissa, on syytä harkita etuja ja haittoja tällaisesta rakenteesta.

 • kuoppa tallissa voit itsenäisesti suorittaa korjauksia tahansa monimutkaisuus tarvitsematta turvautua huoltamon;
 • Jos tie oli epäilys, että on vaurioitunut koneen pohjalle, Pit autotallin määrittää tämän vahingon olemassaolo nopeasti;
 • voit määrittää laajuuden vaurioita autoon saapuessaan autotallin tarkastuksessa kuoppa auttaa luomaan tarpeeseen vierailuja huoltoasemilla.

Kuitenkin päättää onko sinun autotalli kuoppaan, on syytä harkita yhden suurimmista haittapuoli. Se tulee jatkuva lähde kosteutta. Jos auto on pysyvä pitkän aikaa sen yli ilman suuri riski korroosion pohjan. Mutta jos et tiedä miten ilman kuiluun autotallissa, harkitse päävaiheiden sen rakentamiseen.

Ensinnäkin on syytä huomata, että jos omistat liikerakennuksen ja kuoppa autotallin tiiliä sinun täytyy suorittaa automaattinen korjaus liiketoimintaa, sen muotoilu olisi noudatettava seuraavia hallituksen asetukset:

 • VSN 01-89 "palveluyritysten Car";
 • ONTP-01-91 "Normit teknologian suunnittelu liikenteen yritykset";
 • MGSN 5,01-94 "pysäköinti autoja";
 • TAP 45-3.02-241-2011 "asemalle huoltoajoneuvojen."

Autonomistajille, jotka aikovat rakentaa omaan käyttöönsä, valtio asettaa mitään rajoja, niin mitä pitäisi olla koko kuopan autotallissa, määrittelet itsesi.

Leveys tarkastuksen kuoppa autotallissa riippuu akselivälin auton koko. Mutta älä tee selväksi tätä indikaattoria. Kun suunniteltu kuoppa autotallin leveys laskennassa otetaan huomioon mahdollisuus ostaa autoja muista malleista.

Myös väli parin pyörät on otettava 10-15 cm kummallakin puolella, joten saapuessa auton pyörät eivät putoaa kuoppaan. Älä tee rakenteesta liian kapea, tai tarvittaessa korjata ylimitoitettu ajoneuvoja, et voi saavuttaa kriittisiä komponentteja. Jos suunniteltu rakenne korjaus kuorma, leveys välisen etäisyyden pyöräpari on vähennetty 20 cm kummallakin puolella.

Kannattaa ehdottomasti harkita ihonväri autoilijan. Keskimäärin standardi leveys 75-80 cm. Tämä on tarpeeksi matkustajaliikenteen ja jopa miniautot.

Todettuaan mitä olisi leveys kuoppa autotallissa, päätämme syvyyden. Syvyys tähystysaukko autotallissa on suunniteltu ottaen huomioon kasvun omistajan. Ja saatu luku lisätään 15-20 cm helppokäyttöisyys.

Pituus riippuu parametrien auton, ja tämä luku on lisättiin 1 metri syöttää organisaation. Jos tätä ei oteta huomioon, et voi mennä alas portaita, kun auto on yläpuolella kuoppaan.

Seurauksena, voidaan olettaa, että optimaalinen koko tähystysaukko autotallissa ovat: leveys - 75-80 cm, syvyys - 2 metriä, pituus - 2,5 metriä.

On tärkeää muistaa, että lasketut parametrit ovat tyhjästä, eli niin on valmis rakentamiseen. Mutta kaivauskustannukset antavat liikkumavaraa vuori Seinien ja lattioiden. Tuloksena lisätä leveys mitat savikerroksen tiivistys-, eristys, suojakuoren materiaalit. Munivien veden ja lämmön eristys on lisättävä kummallakin puolella 20-30 cm, viimeistelyyn kipsi - 5-10 cm, tiili - 10 cm, silikaatti lohkot - 20 cm.

On järkevää tehdä paljon enemmän suunniteltua kuopan. Koska jos päätteeksi työn korkeus ei ole riittävä pituus, kumartui työ on varsin hankalaa. Ja kun, asennuksen jälkeen lattia on varastossa, voit korvata sen puulattiat. Se on paljon helpompaa kuin kestämään haittaa jatkotyössä.

Suunniteltaessa rakentamisen tällaisia ​​erityisiä vaatimuksia koko huoneeseen. Koska kosteus maanalaisissa rakenteissa, ne aiheuttavat kondenssiveden muodostumista pohjalle ajoneuvon.

Tämä johtaa vähitellen korroosion ja epäonnistuminen kaikki olennaiset komponentit. Siksi koko autotalli kuoppa on oltava kaksi kertaa suurempi kuin henkilöautojen pysäköintialue. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että aikana, jolloin ei tarvitse korjata autoa ei ole yläpuolella kuoppaan.

Määrittämisen jälkeen johdinkoko analyysin alueella, jossa rakentaminen tapahtuu.

Asianmukaisesti luovat perustan autotallin kanssa kuoppaan ja määrittää mahdollinen kaivon määräytyy pohjaveden.

Sen pitäisi olla enintään 2,5 metriä. Jos indeksi ei täsmää, on tarpeen huolehtia viemärijärjestelmän, salaojitus pohjaveden tai luopua rakentamista, koska suuri tulvariskiä.

Jos pohjavesi parhaansa, siirry markup. Maahan tai lattialle merkki kuopan leveys ja pituus, ottaen huomioon materiaalien viimeistelyyn.

Jos pohjatyö tehdään ulkona, sinulla voi olla vaikeuksia soveltaa tarkkaa markup, mutta kaivaa kaivannon on paljon helpompaa. Voit käyttää maansiirtolaittei-. Markup huoneessa lattialla jo päättynyt suorittaa helpommin, mutta tehdä kaivaukset sinun tulee alkaa irrota kansi ja pitää manuaalisesti kaivaa. Valmistuksessa kaivaminen Vakiokokojen sinun tulee kestää noin 9-11 kuutiometriä maa.

Ilmanvaihto suoritetaan avulla tulo- ja poistoilman putket. On suositeltavaa yhdistää ilmanvaihto maanalainen rakenne autotalli ilmanvaihto. Tätä tarkoitusta varten, putki, jossa on kaksi haaraputkiin. Tuuletusputki sijaitsee 20-30 cm lattiasta ja oksat syöttämään ilmaa päärakennuksen ja kuoppaan. Ilmavirtaus on myös saatavilla yhden putken, joka ulkonee 0,5 metriä kattorakenteen.

Se levittää lattialle tyyny on järjestetty vuorotellen kerroksittain soraa, hiekkaa ja savea. Seuraavaksi on laskemme vedeneristysmateriaalin pohjalle ja seinät kaivauksia. Tässä vaiheessa ilmanpoistoputket on säädetty, jotka mainitaan edellä. Lisäksi lujiteverkko on lisätty ja on tehty betonilaatan.

Kun pinnoite on kuivattu, pidetään seinillä ja jossa valaistus. Kivitys seinät voivat olla keraamisia laattoja, päin tiiliä, tai yksinkertaisesti rapattu. Suositella käyttöä valaistuksen lyhdyt paristo- tai tekemään asiasta itsenäinen johtoja. Sallitun stressiä maanalaisissa rakenteissa - enintään 36 V.

Viimeistelytyöt liittyy rakentamisen runko kulma teräs, joka toimii pohjana kannen ja estää vahingossa auton rodun kuoppaan.

Tehdä tämän, leikata ja hitsattujen kulma pituudella ja rakenteen leveys. Asennettaessa sitä nostetaan irti lattiasta 5-7 cm.

alentaa tikkaat voivat olla joko: kiinteä tai irrotettava, metallista tai puusta. Sulje käytettyjen levyt tai laudoista, joiden paksuus on vähintään 4 cm.

Tarkastus kuoppaa autoon kädet - se on mahdollista. Asianmukaisella suunnittelulla ja asianmukaisesta toteuttamisesta rakentamisen kaikissa vaiheissa, saat eroon tarpeesta usein vierailut asemilla ja lisäävät huomattavasti autotallin myyntiin tai vuokrataan.

Miten tehdä tähystysaukko autotallin

Huolto- tai pieniä korjauksia autoon, monet yrittävät tehdä sen itse. Ei makaamaan selälleen koneen alla, vaatii havainto pit autotallissa.

Johdotus on asennettava ennen makuu- / tulva seinä

Mitat tähystysaukko autotallin

Tiukat suosituksia koosta kuoppaa autotalli et löydä. Perustuu pääasiassa parametrit koneen ja oman kasvua. Mitat kuopan autotallin valitaan seuraavat seikat:

 • Leveys tulee olla riittävä, jotta olet töissä sitä. Samalla se on rajoitettu välinen etäisyys ajoneuvon pyöriä - jokaisen pyörän on oltava liikkumatilaa. Keskimäärin 80 cm ja leveys on suurempi tähystysaukko.
 • Sen pituus riippuu pituudesta auton. Koon auton lisättiin 1 metri. Tämä riittää mukava työn toteuttamisesta.
 • Syvyys pidetään riippuen kasvuun :. Teidän korkeus 10-15 cm Tällöin et voi murehtia, että lakko. Tarvittaessa pitkäjänteinen työ käsillään, voit kaataa erityinen jakkara pieni korkeus ja kantaa sitä. Hieman nostaa kerroksessa havainto hyvin voi olla kustannuksella puinen tikkaita.

Tarkastus kuoppa poikkipinta

Tämä kaikki ei ole dogmi. Jokainen tekee tarpeelliseksi katsomallaan tavalla. Jotkut syviä reikiä näyttävät epämiellyttäviä ja he tekevät ne lähes täsmälleen korkeus, ja joskus pienempi - 1,5 metriä. Jos ajattelemme välys autoja, lattiasta pohjaan kuopan autojen saada noin 1,7-1,8 metriä. Voit tehdä niin.

Toinen kohta pitkin sen pituutta. Joskus pitkä reikä ei voida tehdä. Tee se noin puolet pituudesta auton ajaminen sen eteen tai taaksepäin, riippuen siitä, mikä osa konetta tarvitsee huoltoa tai korjausta.

Nyt siitä, mistä etsiä reikä autotallissa. Se on yleensä hieman siirtynyt yksi seinä, jättäen laaja kasvoja asentamista varten laitteiden, varaosien varastointi, jne Samaan aikaan reunasta reiän seinämän lähellä tulisi olla vähintään 1 metri.

Tässä kaikki parametrit. Huomautan vain, että se oli valmista koko kuoppaan. Kun merkintä kaivauksia on tarpeen lisätä Seinien paksuus ja kaivaa syvemmälle lattialle perän korkeus (jos teet sen).

Tarkastus kuoppa autotallissa (sen seinät) säädettyjä tiilet, raskaat rakennuspalikat ovat teräsbetonia. Jos puhumme tiili, se on parasta käyttää keraamisia tiiliä: hän ei pelkää kosteutta. Seinät tehdä on puoli-tiili tai tiili. Paksuus seinämän riippuen menetelmän muuraus on saatu 12 cm tai 25 cm. Tämä on tarpeen ottaa huomioon, kun merkintä kuoppaan.

Käytä tiilet voi olla kuiva, tukevalle alustalle. Pohjaveden pinnan olisi oltava alhainen. Jos vesi on erittäin sopiva, se on parempi tehdä kaivon seinän teräsbetonia.

Tiili näköalapaikka kuoppaan autotalli

Rakennuspalikoita myös valittava ne, jotka eivät pelkää kosteutta. Tämä betonitiilet. Loput jos niitä käytetään, niin pakollisia ulko vedeneristys, ja se ei takaa, että ne eivät murene, varsinkin jos pohjavesi on lähellä.

Konkreettisia tarkastus kuoppa kaikki helpompaa: betoni ei pelkää kosteutta, se vain voimistuu siitä. Täytä seiniin betoniluokka M 250, riittää sukupuoli M 200. Why? Koska kun talven heittoliina tärkeimmistä taakka lankeaa seinään. Että ne eivät ole "kehitetty" tarvitaan turvamarginaali, joka saavutetaan käyttämällä teräsbetonia ja lujat. Muuten, jotta vältettäisiin maaperän heittoliina alle autotalli, on tarpeen tehdä sokeaa alueen hyvin, jotta vesi kulkee, mutta ei imeydy maahan.

Seinämän paksuus, kun kaatamalla betoni katselu reikä 15 cm. Pinot on vahvistettava. Tätä tarkoitusta varten valmiin verkkokangasta jonka langan paksuus on 5-6 mm ja nousu 150 mm (kun syvä pohjavesi) tai neuloa jäykistekehys on 10-12 millimetriä. Vaihe asennustarvikkeet - 20 cm. Suurempaa voimaa tehdä voi olla yksi sauva pohjaan ja seiniin, kaartuvat sen mukaisesti.

Tarkastus kuoppa autotallissa voidaan suojata kosteudelta kahdella tavalla: avulla ulkoa vedenpitäväksi, joka suoritetaan yksinomaan rakentamisen, ja sisäinen, joka voidaan tehdä toiminnan aikana.

Jos työmaa autotallin pohjaveden ovat syviä, alle 2,5 metriä ja jopa keväällä tai sen jälkeen rankkasateiden eivät nouse, voit tehdä ilman vedeneristys. Toisaalta, vesitilanne muuttuu jatkuvasti, ja siellä, missä ennen oli kuiva, vesi voi näkyä. Jos tarkastuksessa kuoppa autotallissa jo rakennettu, ulko- vedeneristys voi tehdä. Voimme käyttää vain syvälle tunkeutuminen kyllästys vähentää hygroskooppisuus seiniin. Koska jos voit, tehdä ulointa eristystä millään tavalla.

Toinen tapa naruzhnoygidroizolyatsii

Miten estää kosteuden pääsyn tähystysaukko autotallissa? Useimmin käytettyjä vedenpitäväksi kalvot tai membraanit (butyylikumi Akvaizol jne.). Niiden rainojen zastilaya kuoppa yhdestä reunasta toiseen, ja liikkeeseen on 10-15 cm kummallekin puolelle kuoppaan autotallin lattialla. Paneelit päällekkäin. . Niiden olisi päällekkäin vähintään 15 cm: Saada hermeettinen liitoksen, niiden liima kaksipuolinen teippi, voi olla kaksi kaistaa - alussa ja lopussa "päällekkäisiä". Kalvo on hyvin suoristettu niin, että se sopii tiiviisti seiniä vasten kaivauksia. Jos lisätyötä on tärkeää vahingoittamasta kalvoa.

Sisäinen vedeneristys - se on yleensä jyrkkä seinäpintaan vedeneristys. Jos se on mahdollista - henkilökunnalle uima-altaat. Se luo vedenpitävä tiheä elokuva on hyvin samankaltainen kuin kumi. Hänellä on sininen väri ja kaada hyvä puhdistaa. Käsittele kokoonpanolla parempi puoli seinää, ja se on mahdollista ja paljon muuta.

Impregnointiaikoja tunkeutua syvälle materiaaliin vähentää hygroskooppisuus

Toinen vaihtoehto - pohjamaali tunkeutua syvälle sementin. Sisältämä polymeerihiukkaset estää kapillaarien, joka kosteus tunkeutuu materiaalin paksuus. Yksi tällainen hoito on ajoittain vähentää hygroskooppinen. Kun kyseessä on vesi kaivossa autotallissa tarvitaan vähintään kaksinkertainen hoitoon (tai vielä parempaa, ja enemmän).

On toinenkin vaihtoehto paeta maasta - tehdä metallia caisson. Kokki pelti laatikko vastaavat mitat, käsiteltiin ruosteenesto koostumuksia, sitten asennettu kuoppaan. Jos hitsit tehdään ilmatiivis, vesi ei, mutta voi olla toinen ongelma. Kun suuri määrä vettä voi puristaa caisson. Sanotaan, että hän "ponnahtaa".

Tämän tilanteen välttämiseksi, että laatikon sivut, jotka on hitsattu ulkopuolelle tankojen kulmien, jotka menevät 1-1,5 metriä maahan. Tilavuuteen kaivamisen ei ole liian suuri (pit nämä välikkeet saadaan suuri), on mahdollista huijata. Ennen asentamista laatikko vasara maahan kulmiin tai metalli- tangot, vapauttaen niiden päät pois. Hitsata runkoon laatikon mahdollisimman asennuksen jälkeen. Säätiö pit vielä tehtävä enemmän (tarvitset kokki ulkopuolella), mutta sen mitat ovat vielä pienempiä. Toinen tämän menetelmän etu - tangot ajetaan kiinteä maahan, niin - on parempi pitää kasetin.

Toinen tapa poistaa "kuplii" laatikon - tehdä tietyllä korkeudella seinässä on reikä. Jos vesi nousee sen taso, se alkaa täytetään. Vesi voidaan pumpata pois, niin kauan kuin kaikki jää paikoilleen. Järjestetty tätä periaatetta tarkastuksen kuoppa autotallissa, edusti yli 20 vuotta - kunnes ruostunutta metallia.

Jos reikä on jo rakennettu, ja pinnan vedeneristys tai kyllästys ei antanut toivottua tulosta, on välttämätöntä, tai järjestää viemärijärjestelmään ympärille autotallissa, tai kerätä vettä yhdessä paikassa. Voit tehdä tämän autotallissa tarkastuksessa kuoppaan toisessa päässä, tee kuoppa. Se kerää vettä, josta se pumpataan pumpulla. automaattisessa tilassa, järjestelmä toimii, jolloin saatiin vesi-anturi, joka silloin, kun laukaistaan ​​aktivoi pumpun.

Tekemällä kuoppaan muotti, kaadetaan betoni. Sitten tehdä vedeneristys ja kuoppa, jonka kuopan vedeneristys kaikkialla. Turvalliseksi, voit laittaa sisälle toisen ja metalli caisson.

Koska täynnä kosteutta tässä tapauksessa päästä eroon on mahdotonta, lattialla kaivon ammuttiin alas rantatiellä. Mätänemään pöydällä, ne voidaan kyllästää kaivos. Jos pidä hajusta noudattaa erityistä puun kyllästys ole suorassa kosketuksessa maahan (Senezh Ultra esimerkki).

Talviolosuhteisiin tähystysaukko autotallin

Jos vietät paljon aikaa autotallissa, lämmitys- ja olet todennäköisesti. Jotta lämmetä nopeammin, on järkevää eristää reikään. Se soveltuu parhaiten tähän tarkoitukseen Epps (suulakepuristettua polystyreeniä). Se kestää raskaita kuormia, ei pelkää kosteutta, ei lahoa, se ei rotu sienet ja bakteerit.

Paksuus Epps luoda todellisia vaikutuksia - 50 mm. Tehdyn sen maan ja seinämän reiän. Sitten ulkopuolella-reikä näyttää tältä:

Se - suulakepuristettua polystyreeniä Epps

Styroksi voivat munia ja solmio alareunassa tarkastuksessa kuoppaan. Yli se yleensä vahvistetut betoniteräsverkko, ja kaada betoni.

Miten tehdä tähystysaukko autotallin

Kun olet päättänyt koosta ja materiaalista, josta seinästä tekevät, mitä ne ovat paksuja, voit aloittaa merkinnän kuoppaan. Tämä voidaan tehdä avulla koukkuja ajetaan kehä. Toisen sovelluksen - välillä panokset, ajetaan kulmat, vetää merkkijono / köysi. Merkitsemiseen alku kaivavat. Maan yleensä siedä väliaikaisesti varastoituja portilla.

Tiilet: askel valokuva raportti

Aloimme kaivaa

Varrella, jossa kaivaminen maaperän kosteutta radalla. Jos saavuttanut kohdesyvyys (välttämätön + paksuus lattian tasoite) ja kosteutta tai ei, voit tehdä ilman vedeneristys. Ne, jotka eivät halua ottaa riskiä, ​​voi olla suositeltavaa antaa elokuva heti.

Dub seinään. Ihanteellinen geometrian saavuttamiseksi ei ole välttämätöntä, mutta näkyvään humps ja kuoppia ei pitäisi olla. Me kohdista kuopan pohjalle, myös ramming, hyvin tiivistetty maaperään. Yleensä käyttää kädessä väärentää. Alareunassa kerros soraa kaadetaan (kahdesti 5 cm), kunkin kerroksen myös huolellisesti ram. Seuraava on kerros hiekkaa. . 5 cm se riittävästi kostutettu hiekka, ram suuri tiheys - että jalka ei painettiin. Edelleen lankku vedenpitävä kalvo.

Vuori pohja ja seinät vedenpitävä kalvo

Sen hyvä madaltaa, tucking kulmissa. Paneelien vahvistetut kanssa päällekkäin 15 cm, joka liima kahden- teipillä. Reunat eivät ole työntää, puristettu materiaalit käsillä - laudat, kivet.

Alareunassa eristekerros noudattaen sitä - lujittavan metalliverkko. Kaikki tämä betoni täyttömerkinnän M 200. Paksuus -. 5 cm tai enemmän, kun annetun helpompaa kalvon tehdä merkintä, jolla voidaan ohjata kerroksen paksuus.

Jos käyttö Portlandsementti 400 M, osuudet ovat seuraavat - 1 osa sementtiä, hiekkaa - 3, keski- ja kivimurska sakkoja - 5 osaa.

Rakensi havainto pit autotallissa: lattia täytetään betonilla

Odotamme muutaman päivän, kunnes betoni saavuttaa 50% sen vahvuus. Tarkka aika riippuu lämpötilasta. Jos se on alueella + 20 ° C, on odotettava 5-6 päivää. Jos + 17 ° C: ssa on kaksi viikkoa.

Saada säädettyä seinät. Päätin tehdä puoli-tiili. Käytetyt tiili b / y, meni noin 850 kappaletta (koko reikien 4,2 * 0,8 * 1,7 m). Kyynärpäähän tasolla vahvistettuja muuria.

Kokoavat seinä plokirpicha

1,2 metrin päässä lattiasta se päätti tehdä markkinarako työkalun. Sen korkeus 3 tiilirivit, ylhäältä estetty Käsitelty levy.

Kuinka tehdä reikä Nishcha

Jotta ei tarvitse asetella markkinarako tiiliä, aseta lisätty metallia. Hitsattu laatikko, oikea koko.

metallinen laatikko

Viereisestä seinästä karkota lähes tasolla lattian autotallin. Osaa seinämistä on korvattu kaksi segmenttiä kynnykset. Pohja vasten liittimet tarpeen mukaan. Ylärivissä päällekkäin metallin kanssa kulman, hylly 50 mm, paksuus tuli 5 mm.

Valssilangat molemmin puolin tähystysaukko autotallin

Nurkka kääntyy siten, että yksi sen hylly laski roikkua toisen suljetun osan yläpinnan tiili. Ladata kun ei romahtanut seinä, tämä kulma on hitsattu kiinnityksiä, jotka sitten sitoutuvat hihnan vahvistamaan betonilattian autotallissa.

Corner asetetut hitsattu kiinnitykset

Lisäksi valmistelutyötä laitteen betonilattian ja hän täytetään betonilla.

Täytä lattialla autotallissa - konkreettiset taso yläreunan kulman

Betonoidaan toinen puoli

Piirteet valmistus betoniseinät

Kun valu betoni tukiseinien valmistetaan. Se on helpompi tehdä levymateriaalista - rakentaminen vedenpitävä vaneri 16 mm paksuus, SIR. Knock kilvet tarvitaan koko, betoniteräkset ulkosivulla. Niitä tarvitaan painostaa betonin vaneri- tai OSB ei taivu. Ensimmäinen, laittaa ulko-osa muotti. Jos kuoppa seinään sileä, ei ongelmia. Ne yksinkertaisesti kallistuu, laittaa tasan.

Sitten altistetaan sisempi muotti levyt. Niiden välillä olisi etäisyys ei ole pienempi kuin 15 cm. Jotta täyttää seinään eivät väänny, välikappale laittaa väliin.

Esimerkki betonoimislevyt katseluun reiän autotallissa

On toivottavaa täyttää kerralla. Likomärkä osat on välttämättä shtykovat tai käsitellä upottamalla betonia varten. Poista muotti jälkeen kaksi tai kolme päivää. Sen jälkeen voit määrittää alueen, jossa on hitsattu kiinnitys tangot (palkit) ja alkaa täyttää lattian.

1