Talviolosuhteisiin ikkunat talveksi

Ohjeet itse eristys muovi-ikkuna talveksi

Ehkä tärkein syy asennus muovi-ikkunat - on niiden kyky säilyttää lämpöä hyvin huoneeseen. Kuitenkin eri syistä (virheellinen asennus, pitkä käyttöikä, jne.), Tämä ominaisuus voi kadota. Kesällä se ei ole niin paha, mutta puhkeamista kylmällä säällä on huono eristys voisi tuoda suuria ongelmia. Tilanteen korjaamiseksi on mahdollista suorittaa eristys muovi-ikkunat talvella omin käsin.

Pääasialliset syyt rikkomisesta eristys

Jotkut saattavat tuntua oudolta halkeamien ja vääristymät moderni ikkunoiden. Tällainen ongelma on olemassa ja on hyvin yleistä. Se voi olla useita syitä:

 • kutistuminen talon;
 • virheellisesti toteutti ikkunoiden asennus;
 • irtoaminen mekanismi;
 • kulumisen tiivisteen.

Yksi syy kylmä talossa - vanha tiiviste

Riippuen syy sinun pitää eristyksen. On suositeltavaa aloittaa työt kuiva päivä lämpimänä vuodenaikana. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti prosessin. Usein kuitenkin ongelmia voi olla liian ankara lykätä päätöstä. Tällöin eristys on parempi käyttää välittömästi.

Ennen eriste, on välttämätöntä löytää ja tunnistaa kaikki paikat tarvitsevat eristys. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä saumat, sekä tuki seinät kehyksen. Tarkista myös sisäkatot ja ikkunalaudalle. Määrittämään tuleva kylmä ilma alueet, voit käyttää tavallista kevyempiä. Olisi suoritettava kaikissa mahdollisissa paikoissa puhaltaa.

Rikkoo eristys voi aiheuttaa kondensoitumista dioja

Lauhde, huurteen tai luonnoksia voi myös ilmoittaa, alueet, joilla tarvitaan eristys. Riippuen siitä, mitä aiheuttaa rikkomisesta lämpöeristys, on syytä miettiä miten korjata.

On syytä huomata heti, että, jos lämmin muovi-ikkunat talven kädet heidän takuu häviää itsestään.

Jos omistaja vielä uskaltaa tehdä työtä itse, sinun täytyy löytää paikka luonnosta. Joskus käy niin, että se tapahtuu johtuu paineen lasia. Valitettavasti tässä tapauksessa kodin viettää laatuaikaa eristys ei toimi. Useimmissa muissa tapauksissa se on todellista.

1

Jos rinne päin mitätön siellä - se tarkoittaa, että on välttämätöntä tehdä korjauksia. Löytää ne yksinkertaisesti: tämä tapahtuu pintaa näpäyttämällä. Jossa ääni on soinnillinen, on tyhjä tila.

Vanha eriste alla limakalvon rinnettä vaihdettava

Tässä tapauksessa poista täyte. Sen alla on lämmitin. Useimmissa tapauksissa se toimii vaahtoja. Jos ongelma ei ole liian vakava, lisää materiaalia sijasta tyhjien kohtien muodostumista. Kun lämmitin on jo palvellut häntä, se on vaihdettava. Materiaali voidaan varsin vaihdella: basalttivillaan, vaahto, vaahto, jne..

Vaihtamisen jälkeen lämmittimen, tarkista vuorausmateriaalin. Jos on halkeamia levy tai muu vakava vaurio, se on vaihdettava. On parempi käyttää suojakuoren PVC tai muovilevy. Nämä materiaalit eivät vain näytä hyvältä, mutta myös erinomainen lämmöneristyskyky.

Kuten lämmöneristys kaltevuus voidaan valita vaahto

Lämpeneminen katu kaltevuus on sama. Kuitenkin jos asunto sijaitsee yläpuolella toisessa kerroksessa, on tarpeen kääntyä ammattilaisten. ei voi tehdä työtä ilman erikoislaitteita.

Muovi ikkunat yksi nopeasti kuluvia osia on kumitiiviste. Jälkeen useiden vuosien toiminnan se menettää ominaisuuksia ja lakkaa suorittamaan tehtävänsä. Lisätä tiivisteiden käyttöikää, voit käyttää erityistä silikonirasvaa (tämä tehdään kaksi kertaa vuodessa). Jos materiaali on jo kulunut, se on vaihdettava.

Korvata koukku helmi, joka pitää ikkunat. Sen jälkeen se on poistettava. Nyt renkaat helposti vetää ulos paikastaan.

Korvaamalla tiivistelista parantaa lämmöneristystä ikkunan

Se on tarpeen leikata uutta materiaalia (paras vasempaan marginaaliin 5-6 cm, ja asennuksen jälkeen leikata se haluttuun pituuteen). Ennen asennusta, varmista, ettei lika maassa. Jos tarpeen, tiiviste voidaan kiinnittää liima-aineella.

Moderni muovi-ikkuna puitteen puristin voidaan säätää. Tämä tehdään kiertämällä epäkeskoa (sijaitsee päässä päätyläpät). Käytetään säätämään kuusiokoloavaimella 4 mm. Itse asiassa, on olemassa vaara, että eksentrinen, joka auttaa määrittämään säätö. Jos se on kadun puolella, puristin on heikompi.

Nykyaikaiset ikkunat anna seistä kesällä ja talvella tilassa Puristinsiivet

Asennon asettamista puitteen suhteessa runkoon

Saranoitu läppä on toinen mekanismi, jonka avulla se on mahdollista suorittaa säätö läppä. Säätö suoritetaan kiristämällä ruuvit.

Laadulliset eristys voi vaatia käytettäväksi lisämateriaaleja. Tässä muutamia yleisimpiä lämmittimet.

 1. Kivivillan voidaan käyttää eristys rinteitä ja kynnykset. Tämä moderni materiaali täyttää kaikki perusvaatimukset: se on turvallinen, tulenkestävä ja helppokäyttöinen.
 2. Polyuretaanivaahto on myös hyvin suosittu. Sen tärkein etu on helppokäyttöisyys. Kuitenkin omistajien tulisi muistaa, että vaahto ei kestä UV-säteiltä. Merkittäviä lämpötilaeroja se on myös vasta-aiheinen.

Ikkunoiden eristys käy helpoiten avulla vaahdon

 • Joissakin tapauksissa normaali vaahtoa voidaan käyttää. Se on halpa ja ei vaadi erityistaitoja asennuksen aikana.
 • Energia kalvo on liimattu suoraan pinnalle lasituksen. Sen koostumus on metallipinnoite, joka ei lähetä infrapunavalon ja sulkeumien lämpöä. Tämän seurauksena - ja kesällä, ja talvella sisätiloissa lämpötila pysyy samana mukavuuden tasolla.
 • Miten liittää lämpöä eristävä kalvo

  Yleisin energiaa säästäviä elokuva on kutistua. Liimaukseen on tarpeen lämmittää. Seuraavat laskeuma tekniikka tällaisen materiaalin katsotaan.

  Energia elokuva merkittävästi vähentää lämpöhäviöitä huoneeseen

  Tärkeää! Jälkeen kiinni, repiä elokuva on äärimmäisen vaikeaa. Siksi ennen työn aloittamista, sinun täytyy punnita "ammattilaiset" ja "haitoista".

  1. Ennen soveltamalla materiaali, lasitus on puhdistettava pölystä ja muita hiukkasia. Se pitäisi myös poistaa kaikki tahrat ja rasva pinta (tämä tehdään alkoholin tai bensiiniä).
  2. Edelleen, noin kehä kehyksen liimattu kaksipuolinen teippi nauhat. leikattu kalvon tyhjä (jätetään marginaali - noin 2 cm: n kummallakin puolella).
  3. Teipillä yläpuoliseen runko-osaan irtoaa suojakerroksen. Tämä elokuva on liitteenä. Ei ole tarpeen vetää sitä liian kovaa. Tätä seuraa vähitellen poistamalla suojamateriaali liittää koko kalvon.
  4. Leikkaa pois kaikki ylijäämä toimiston veitsen.

  Kutistekalvo on liimattu ikkunan hiustenkuivaaja

 • Viimeinen vaihe on sovelluksen itse kalvon. Tämä edellyttää hiustenkuivaaja. Sen kanssa, on välttämätöntä kuumentaa materiaalin pinnalle (tämä pitäisi tehdä tasaisesti, ilman viivyttää pitkät hiukset yhdessä paikassa). Kun elokuva lopulta liittää, se vaihtaa väriä ja muuttuvat läpinäkyviksi.
 • Suuria virheitä työssä

  Monet omistajat ovat alkaneet työskennellä lämpeneminen kylmänä vuodenaikana. Tehdä niin ei ole sen arvoinen. Ja syy ei ole vain epämukavuutta kestää lämpenee. Monet formulaatiot, jotka saattavat vaatia käyttöä, vaativat erityistä lämpötilan olosuhteissa. Siksi huolehtia miten lämmin muovi-ikkuna talvella, se on parempi keväällä tai kesällä. Jos näin ei tapahdu, sillä työn sinun täytyy valita tyyni ja kuiva päivä.

  Usein omistajat jotkut huolimaton löytää paikkoja syntymään ilmavirtaa. Voit tehdä missään tapauksessa ole sen arvoinen. Pienimmätkin halkeamat ja raot voivat aiheuttaa menetyksiä suuren määrän lämpöä. Siksi ne kaikki olisi poistettava.

  Työn aikana rakentamisen vaahto, sinun täytyy ehdottomasti säilyttää kerroksen paksuus.

  Kuten näette, pystyvät suorittamaan eriste muovi-ikkunat talvella kädet ei ole niin vaikeaa. Kuitenkin ennen työskentelyn aloittamista, harkitsemaan vakavasti, tehdäänkö sitä ollenkaan. Yleisin syy luonnoksia ja kuumuudelle on heikkolaatuinen asennus ikkunoita. Jos näin on, ota yhteys asentajaan, joka on korjattava puutteet.

  Miten eristää puuikkunoiden talveksi - lämpeneminen tekniikka sisältä ja ulkoa

  Kolmasosa tai jopa puolet (alasta riippuen lasien) lämpöhäviö talon osuu ikkunaan, joten lähestymistavan kanssa kylmä sää sinun täytyy huolehtia eristyksen. Harkitsemaan tehokkaita ja edullisia tapoja kunnolla eristää vanha puinen ikkunat talven käsillään.

  Huolimatta laajasta korvaaminen puuikkunoilla muovilla ja ne säilyttävät markkinaosuutensa. Huolimatta siitä, että lämmöntuotannosta säästäviä ominaisuuksia PVC-ikkunat ovat suositeltavampia useita käyttäjiä, eri syistä, se jatkaa toimintaansa vanha puinen ikkunat.

  Tämä seikka on useita selityksiä:

  • korkeat kustannukset muovi-ikkunoiden (joka voi myös vaatia eristyksen);
  • ekologinen Ikkunat ja kykyyn ylläpitää optimaalisen sisäilmaston vuoksi luonnollista ilmanvaihtoa;
  • mitään halua tehdä korjauksia jälkeen korvaavan ikkunat;
  • epäluottamus muovista;
  • Majoitus asuntolassa tai vuokra-asunnossa;
  • tarvetta eristys ikkunoiden työssä, oppilaitoksissa jne

  Kaikki edut puuikkunoilla, ne eivät täytä nykyajan vaatimuksia energiatehokkuuden ja lämmön säästö (paitsi puu ikkunat kaksinkertaiset ikkunat). Joten meidän täytyy miettiä omistajalle kuin eristää puuikkunoita, jottei kuono.

  Kaikki eristys vanha puinen ikkunat tarjoaa okkluusion (päätteet, kitti) kaikista aikavälejä, jotka voivat mahdollisesti olla lämmönlähteen menetys.

  Johtuen siitä, että puisia ikkunoita käytetään vuosisatoja, ja käyttäjät ovat aina edessään yhtenäisyyden puute, he keksivät paljon tapoja tehdä eristys ja korjaus vanhat ikkunat. Loppujen lopuksi lämpöhäviö ikkunan läpi ylittää lämpöhäviö seinän läpi samanlaisen alueen, ja se tarkoittaa asianmukaisesti oppia eristää puuikkunoiden talveksi.

  Aloittaminen eristys ikkunoiden

  Teos alkaa löytää paikka puhaltaa. Kun kyseessä puuikkunoilla, nämä ovat:

  • rinteitä (ulkoinen ja sisäinen), mukaan lukien vahvistaminen palkit avaamista;
  • laskusuunnassa ja kynnykset;
  • istuin taittuu vasten ikkunan kehyksestä;
  • puun runko;
  • lasia.

  Miten eristää puuikkunoiden talven käsillään

  Aluksi toteamme, että kaikki nykyiset menetelmät lämpenemisen voidaan jakaa kahteen osaan - ulkoinen ja sisäinen, tavan ja tekniikan lämmöneristyksen puuikkunoilla pidetään kahdella tavalla.

  1. lämpeneminen puuikkunoiden talven ulkona

  Seinän eristys tehdään ulkopuolelta ikkunan esikatselu. Suorita millaista työtä yksityiskodissa on paljon helpompaa kuin korkea kerrostalo. Kuitenkin asunnossa ja talon ovat käytettävissä suorittamaan seuraavat vaihtoehdot:

  Talvitelakointi rinteillä ikkunoihin

  Lämpöeristys ikkuna rinteitä pakollisen vaiheen, koska eristyksen sisäpuolelta ei sulje pois mahdollisuutta, että lämpöhäviö kadulta. Kuten lämmitin käyttää vaahtoa tai jäykästä eristemateriaalista.

  Lämpöeristys ikkuna rinteitä kadulta

  • tutkia ikkunan kehyksen kehä, poista kaikki kohteet, jotka on huonosti hoidettu (vanha kitti, vaahtoa, eristys, kipsi, maali, jne.);
  • esikäsitelty pinta rinteissä;
  • puhaltaa pois kaikki aukot vaahto ja / tai vaahto liimataan kaltevuus. Asennuksen aikana vaahdon täytyy seurata rekisteröityä arkki rungon;
  • ellei vaahto käytettiin, se pitäisi leikata jälkeen täyden pisteen ja sinetöidä kipsi. Jos käytetään vaahtoa, se on tarpeen, jotta polymeeri verkko kulmissa asettaa rei'itetyn nauhan ja kipsi luiska;
  • kuivauksen jälkeen kipsi kaltevuus pohjustettu ja maalattu.

  Luode - on alempi osa kaltevuus. Täällä on suositeltavaa puhaltaa pois kaikki aukot vaahdolla ja asettaa yläpalkin laskuvesi. On tarpeen mahdollistaa veden poistaminen alas (hihna vuorovesi asetettu kulmassa) paketoida sivureunat, jotta imeytyminen vettä, jotta tanko 20-30 mm reunan yli muuraus, nivelet kaikki säleet ja kaltevuus tai rungon tiivistämiseksi tiivistysaine.

  Älä unohda, että puumateriaali on hengittävä ja hygroskooppinen, niin ikkunan ulkopuolella maalata maalilla tai lakkaus.

  2. lämpöeristys puuikkunoiden sisäpuolella talven

  Harkita perusmenetelmiä sisäinen eristys ikkunoiden (eristys huoneen puolella), joka voidaan jakaa aikaa ja ehdollisesti vakioita. Ensimmäinen ryhmä sisältää ne toimintoja, jotka suoritetaan aikaan Cold Spring ja puhdistetaan pesemällä kehyksiä ja ikkunoita. Toinen - niitä, jotka tarjoavat kireys ikkunoiden pitkään.

  Mitä voi lämmittää vanhat ikkunat

  1. paperi;
  2. villa;
  3. vaahto;
  4. kumista tai polymeeristä tiivisteet;
  5. polyuretaanivaahto;
  6. akryyli- tai silikonitiiviste;
  7. kovan tai pehmeän eristys;
  8. vaha, kipsi, jne.

  Miten eristää puuikkunat paperilla

  Tämä on ensimmäinen vaihtoehto, joka tulee mieleen, kun haluat nopeasti ja edullisesti eristää vanhat ikkunat. Tietenkin ikkunan estetiikka kärsii tällaisen prosessin, mutta vuoto taso on riittävän korkea. Valmius www.moydomik.net sivusto

  Valmistukseen paperin kitti jauhaa paperin (parempi ottaa vanhoja sanomalehtiä), pese se vedellä, vääntää, lisää painoa 1 osa savea ja 2 osaa murskattua liitua ja korjataan kaikki halkeamat tuloksena massa. Kitti on muovia ja helposti tukkeutuvat jopa pienissä rakoja. Soveltamisesta massan käytetty veitsi, ruuvimeisseli, metalli hallitsija tai muulla sopivalla työkalulla.

  Sulje paperin yleisesti käytetty kitti ikkuna nauha tai erityisiä paperin adheesio-ominaisuudet (esimerkiksi liimanauhaa), paperi liittämisen laatikoiden tai kankaan nauhat. Kangas ja paperi promazyvayut saippua kastetaan veteen, ja on liimattu lovien yli.

  Lämpeneminen säilytettävä, kunnes lämmön, ja poistettiin sitten. Samalla ruudulla edelleen houkuttelevaa kaistale, joka on pestävä pois.

  Miten eristää puuikkunat villa

  Menetelmä on samanlainen kuin ensimmäinen, mutta sen sijaan käytettävän paperin kitti villaa, joka on myös suljettu nauhat paperi / kudosta.

  Miten kiinni paperin ikkunoissa - video

  Eristys ikkunat tiiviste (tavanomainen tai putkimainen vaahto)

  Normaali vaahto on sijoitettu rungon ja sulkee läpät. Vaahto on alhainen hinta ja saatavuus. Sekä mahdollisuuden käyttää uudelleen ensi kaudella.

  Lämpöeristys puuikkunoilla vaahtoteippi

  Putkimaisen vaahto kautta teippi on kiinnitetty puitteen ikkunan sisäpuolelta rungon. Etuna tässä menetelmässä on mahdollisuus käyttää ikkuna - auki / kiinni (esimerkiksi, tuulettaa huone). Tiiviste on turvallisesti järjestetään ikkunan ja ei häiritse toimintaa ikkunan. Lisäksi voidaan liimata useita kerroksia, mikä lisää tiiviyttä sopivuuden ikkunanpuitteen runkoon.

  Hyvä vaihtoehto - ikkunointi teipillä kumia tai polyuretaanivaahto tehdä muodossa putkien Liima.

  Lämpöeristys vanha puinen ikkunat ikkuna teipillä

  Valinta tiivisteen riippuu lämpötilasta, materiaalin laadun, koko lähtö. Tiedot ikkuna tiivisteet video

  Lämpeneminen puuikkunoiden Ruotsin teknologian

  Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista lämpeneminen käytön sinetin. Ero on siinä, sen kokoonpano tekniikkaa. Tässä tapauksessa ennen tiivisteen asentamista, tee ura kehykseen ja laita se tiivisteen.

  Kuten näette, ruotsalainen tekniikka on itse asiassa osittainen palauttaminen puuikkunoilla. Yksinkertainen puurunko sen lämpöä säästävä ominaisuuksia lähempänä metallia ja muovia.

  Ruotsalainen teknologia eristys puuikkunaa kysynnän Moskovassa ja Pietarissa, joissa asukkaat vanhoja taloja, jotka ovat osa historiallista perintöä. Monet eivät halua vaihtaa muovin ja yrittää laadullisesti eristää puuikkunoita muuttamatta niiden ulkonäköä.

  Lämpöeristys puuikkunoilla tai silikonilla

  Läpinäkyvä tiiviste (akryyli) tai silikoni (silikoni) välillä käytetään ikkunan kehyksen ja ikkunalautaan, tai rungon ja lasin.

  Lämpöeristys puuikkunoilla silikonilla

  Miten eristää puuikkunat tiivistettä:

  • uutetaan runko Lasituslistojen;
  • istuin puhdistetaan roskia, pölyä, maali jäännös;
  • Tiiviste levitetään istuin;
  • kuivauksen jälkeen tiiviste Lasituslistojen asetetaan takaisin. Jäsenet suosittelevat uusien lasituslistojen. Ensinnäkin, koska vanha Lasituslistojen murtautuvat usein poiston aikana, ja toiseksi, suoritetaan siis pieniä korjauksia ikkunan yksikön.

  Vaihda tiiviste voi olla erityinen kitti ikkunoihin. Menettely sen soveltaminen olisi samanlainen, mutta sen sijaan, että kitti tiiviste on sovellettu, joka tiiviisti puristuu paikkaa, linjassa, poistettiin ylimääräinen veitsi, ja kuivauksen jälkeen, on maalattu kipsi. Usein, kitti levitetään kehyksen sisällä, ja lasin väliin tiloista, paikka asetus koristeltu lasi Lasituslistojen.

  Teknologia eristys vanhat ikkunat kitillä ikkunoita

  Lämpöeristys puuikkunoilla vaahto

  Kyky vaahdon täyttämään minuutin Puutteiden ohjelmaikkunoita ja eristys. Tietenkin voi käyttää ikkunan vaahto sijoitetaan vain rungon ja seinän väliin. Tiivistämiseksi väliset raot lehtien se ei ole sopiva. Lisäksi, vaahto on suojattava, joka vaatii suunnittelua sisäisen rinteillä.

  Miten eristää puuikkunat vaahdolla:

  • Kipsilevy leikata tyhjäksi koko kaltevuus;
  • Puhaltaa viilto vaahto;
  • asettaa esimuotin kaltevuus;
  • välillä kipsilevy lämmöneristys seinään on säädetty;
  • rinne pistosta ja maalattu.

  Lämpeneminen ikkuna-aukon kynnyksen alla on myös suositeltavaa tehdä käytön kanssa vaahtoa.

  Talviolosuhteisiin ikkunat Lämpö-elokuva

  Uusi markkinoilla - Lämpö-elokuva ikkuna. Periaate energiansäästö toiminta on kyky heijastaa infrapunavaloa, jättää huoneeseen. Kalvo on päällyste eri puolille. Kun liimaus on välttämätöntä suunnata metalloitu puolella katua. Tässä tapauksessa kalvo on juuttunut paitsi lasin, mutta myös ramy.Takoy vastaanotto paranee lämpöä säästävät ominaisuudet puuta ikkunat. Liimana on vesi, ja mikä tärkeintä liisteröitymisen aikana takaa täydellisen tarttumisen kalvon pinnoille, ilman kuplia tai ryppyjä.

  Lämpöeristys ikkunoiden poistamalla raot

  Puu pyrkii halkeilemaan vaikutuksen alaisena lämpötilan muutoksia. Tämän prosessin seurauksena puun runko ja liukuikkuna kehyksen verkon kattama pieniä rakoja, joka menee läpi lämpöä. Poistaa aukko kehykset ja välillä ikkunan ja ikkunalaudalle monella tavalla.

  Korjatun halkeamia puuikkunat

  • crack kaada sulanut parafiini;
  • käyttämällä erityisiä täytettä;
  • voidaan käyttää yksinään kypsennetty seos, esim., kipsi ja murskattua liitua suhteessa 2: 1.
  • asennetaan tiiviste.

  Kaikki nämä menetelmät käsittävät täyden ruudun uudelleenjärjestäminen vanha maali (koristepinnoitteet) ja sen jälkeen maalaus jälkeen teemme työtä lämpenemistä. Värjäys öljy maali runko vähentää myös lämmön menetys läpi Mikrohalkeamien puun.

  Yhdistetty eristys ikkunoiden

  Tekniikka liittyy käytön useita menetelmiä samanaikaisesti. Yksityiskohtaisesti video

  Talviolosuhteisiin ikkunat puutalossa

  Erikseen pohtia miten oikein eristää ikkunan puutalossa. Onhan täällä sinun täytyy antaa hyllyn häiritsemättä ulkonäkö rakennetta. Masters sanoa, että lähes kaikki nykyaikaiset menetelmät sopivat käytettäviksi puutalossa. Erityisesti, kuten:

  • Käyttö vaahdon sisällytetään myöhemmin asettaa sen soveltamista platband;
  • käytön selvä tiiviste lasin väliin ja lasilistaan.
  • teippaamalla ikkunoiden Lämpö-elokuva;
  • asennusta ikkunaluukut.

  Ikkunaluukut - on yksi tapa lämmittää talon, joka tarjoaa lisäsuojaa ikkunoita, mutta luukut eivät mahdu ulkoapäin modernin puutalon.

  • lämpötilan nousu huoneessa. Laatu eristetty ikkuna nostaa huoneen lämpötila on 3-4 ° C: ssa;
  • Se estää tunkeutuminen kylmää ilmaa (ei luonnos);
  • vähentää kustannuksia lämmitys kotiisi tai huoneisto.

  On kuitenkin olemassa haittoja, jotka tavoittelevat enintään tiiviys. Erityisesti puute luonnollinen ilmanvaihto. Ottaen huomioon tämän, on kondensaatiota ikkunat, joilla on kielteinen vaikutus ikkunan karmiin. Tasoitettu koneellinen ilmanvaihto laitteen tai määräaikaisia ​​ilmanvaihto.

  Olemme keskusteli lyhyesti miten eristää puuikkunoiden talven käsillään, ja alhaisin kustannuksin käyttäen materiaaleja käsillä. Valitseminen optimaalinen menetelmä tietyn huoneen, käyttäjä voi antaa lohtua ja kodikkuutta talossa sekä pidentää puulaatikko, ja vähentää kodin lämmityskustannuksia.

  Kommentit (0)

  Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

  Miten lämmitä muovi-ikkuna talven omin käsin - opetamme!

  Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten lämmin muovi-ikkuna talven kädet nauttia kylminä miellyttävän talon lämpötilaa.

  Mikä aiheuttaa tarvetta eristää?

  Asentaminen polyvinyylikloridi (PVC) ikkunat, on moderni korkean teknologian suunnittelu, monet kuluttajat uskovat, että nämä tuotteet ovat taatusti suojella kotinsa kylmältä. Teoriassa mitä tulisi tehdä. Oikein asennettu ikkunoiden hoitamisessa pitkään - varaavat lämpöä. Mutta paraskin PVC profiilit ajan menettävät suorituskykyä ja lämmöneristys huoneen hintaan pienenee. Jos muovi ikkunaratkaisuille jotka asennettiin vastoin tekniikan ongelma niiden kanssa aloitetaan pian.

  Lämpöeristys muovi-ikkunat tahansa valmistajan talvella yleensä tarpeen, koska:

  • luonnollinen tiivisteen kulumisen;
  • pad ulottuu lasitus;
  • rikkoo geometria ikkunoiden aiheuttama kutistuminen seinän asuinrakennuksen;
  • kulunut säätämällä lukituselementit PVC-rakenne;
  • Käytettävä materiaaleja, jotka olivat valmistetut tuotteet;
  • väärin asennettu alapalkissa tai rinteissä.

  Ongelmia PVC rakenteita ratkaista kahdella tavalla. Voit soittaa yrityksen asiantuntijat, joka käsittelee lisäeristys, myynti, korjaus ikkunoita. Ja ne ovat tiukka aikataulu ammatillisen tason suorittaa kaikki tarvittavat työt. Mukava? Epäilemättä. Mutta ongelma on, että palvelut näiden asiantuntijat arvonsa usein samankaltaisia ​​kustannuksia ostaa uusia PVC-profiilin. Kaikki eivät suostu maksamaan tällaista rahaa. Tällöin on järkevää ymmärtää, miten ja mitä eristää muovi-ikkunat. Ja yrittää tehdä kaikki toimet omasta.

  Mikä toimii todella tehdä itse?

  Kotona, on mahdotonta poistaa vakavia puutteita ikkunat ovat muovia. Hänen kätensä voidaan suorittaa vain entisestään eristää nämä elementit PVC-tuotteiden:

  • Sisäinen kaltevuus;
  • ikkunan karmiin ääriviivat;
  • Ebbs ja kynnysten ulkopuolella.

  Samalla emme saa unohtaa turvallisuutta. Esimerkiksi, ulkoinen työ ei ole toivottavaa suorittaa tapauksissa, kun ikkunat asennetaan huoneistoissa yläpuolella toisessa kerroksessa. Tärkeä varoitus. Lämpeneminen on tehtävä vain lämpimänä vuodenaikana. Valitse kuiva, tuuleton kesällä tai kevätpäivänä ennen työn tutkitaan teknologian kanssa, varastoon tarvittavat materiaalit ja työkalut. Ja vasta sitten edetä palauttamisen operatiivisten ikkunoiden ominaisuuksia.

  Ensimmäisessä vaiheessa sinun täytyy määritellä selkeästi, mitä erityisiä osia ikkunan rakentaminen on suoritettava eristyksen. Pidä valaistu tupakansytyttimeen ikkunan profiilin ja aloittaa siirtämällä sitä ympäri kehä PVC-tuotteita. Paikoissa, joissa liekki alkaa horjua, ja se on tarpeen tehdä eristyksen. Kaikkein haavoittuvia alueita pidetään rungon liitokset ja seinäpinnat, rinteitä ja virtaus. Kun merkittäviä rikkomuksia tiiviyden et edes tarvitse käyttää kevyempiä. Isku tuuli tuntuvat avoimen kämmenen.

  Kannattaa myös tarkistaa tilan ikkunahelat. Se on usein syynä rikkomisesta tiiviyden muovista. Jos näet puutteelliset varusteet, vika, yksinkertaisesti asentamaan uuden osan. Ehkä sitten mitään lisätoimia tarvitaan suorittamiseen.

  On pakko tutkia valtion Paineprofiilin mekanismi. Se varmistaa tiiviys ikkunan. Kiinnitä huomiota tiivistys ikenet. Käytön aikana tiiviste asennettu PVC rakenteesta, se menettää tiheys (ilmiö johtuu sääolosuhteista, mekaanisia vaikutuksia). Tämä johtaa merkittävään määriä ja paksuus kumia. Jos tiiviste on murtunut, syvennys, ryppyjä, se on vaihdettava välittömästi. Seuraavassa osiossa kuvataan yksityiskohtaisesti, miten palauttaa tiiviys ikkunaprofiileja.

  Reanimate eristys - järjestys toimia eri tilanteissa

  Aloitetaan korvaaminen kulumisen tiiviste kuminauhat. Jos syy on se (munivat ohennettu ja menettänyt alkuperäisen jousto), toimi seuraavasti järjestelmä:

  1. 1. purkaa helmi osan mukainen rakenne havaitun vian.
  2. 2. Pois vuori, poista varovasti lasitus.
  3. 3. Vedä pois vanha sinetti, laita uusi. Pituus jälkimmäisen tulee olla 40-50 mm suurempi kuin alkuperäinen kappale. Extra tuumaa keskeytitte asentamisen jälkeen uuden purukumia. Sen asennus on tehtävä liioittelematta ja liiallista vaivaa.
  4. 4. Aseta aiemmin irrotetut osat (Lasituslistojen, tyynyt, paketti) käänteisessä järjestyksessä.

  Reanimate eristys PVC-ikkunat

  Ennen asentamista uusi tiiviste poistaa ikkunan lähtö pölyä, pese ne huolellisesti ja kuivaa. Asenna tiiviste ei aiheuta ongelmia. Hän nousee ylös, kuin hansikas.

  Tapauksissa, joissa tiiviste näyttää ehjä, jatka paineen säätäminen mekanismi. Tätä toimintoa varten sinun täytyy varastoida erityisen ikkunan avain. Tutki ensin lasitus. Kevyesti paina sitä, anna sen mennä. Jos se ei ole kovin löysä, kiinnitä puristin silikonilla. Tällainen koostumus ei pitäisi sisältää happoja, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti kumitiiviste. Jos lasitus huomattavasti löysä, sinun täytyy säätää spec. avain pin - metallin sylinterit on kiinnitetty aukkoihin. Irrota ruuvit käytettävissä. Kiristä sitten koukkuja, jotka pitävät sylinterit.

  Joissakin tapauksissa on tarpeen säätää säädön lukot ikkunoihin. Järjestelyssä kallistuu osan PVC-rakenteen pitäisi löytää kaksi ruuvia. Yksi niistä on vastuussa tason lehdistön puite, toinen pitää sitä paikallaan. Ota Löysytä (täysin) kiinnitysruuvi, ja sitten vähitellen kiristä elementti (myötäpäivään). Kiristämisen jälkeen, sulje ikkuna, varustettuna kevyempi, tarkista läsnäolon suunnittelun luonnoksia. Jos liekki heilahtelee hieman taaksepäin kiristä säätöruuvi. Suorita määritetyn operaatioiden järjestys, kunnes olet varma ei ole vetoa.

  Eristys PVC-ikkunat - miten valita ja miten sitä käytetään?

  Lisäeristys muovi-ikkuna rakenteita voidaan valmistaa eri materiaaleista. Pääsääntöisesti näihin tarkoituksiin:

  • Mineraali- tai vuorivillaa. Hieman vanhentunut, mutta se on melko tehokas lämmön koteloinnin materiaalit muovi-ikkunat (erityisesti niiden ikkunalautoja).
  • Rakentaminen vaahto. Käytä tätä lämmittimen tulee olla varovainen. Hän murtuu, ja sitten romahtaa vaikutuksen alaisena korkeita lämpötiloja ja auringon säteet.
  • Silikonitiiviste. Helppo käyttää materiaalia paljon energiaa säästäviä ominaisuuksia.
  • Aluke koostumus vettä hylkivä ominaisuudet (esim., Aluke Betonokontakt). Sitä tarvitaan soveltaa myös ylimääräistä maalikerros.
  • Vaahto. Sitä käytetään tiivistämään aukkoja rinteillä.
  • Lämpö-elokuva. Nykyaikainen tapa lämpenemisen muovista malleja, joka nauttii suurta suosiota kotimaisten Masters.

  Lämpeneminen silikonitiiviste

  Katsotaanpa, miten käyttää energiaa säästäviä elokuva. Tämä vaihtoehto takaa eristyslaadun tuloksia pienin kustannuksin voimia. Tarvitset hiustenkuivaaja, teippiä (muista kaksipuolinen), terävät sakset ja paremmin kirjallisesti veitsi. Eristä ikkuna yksinkertaisen algoritmin. Ensimmäinen lika ja pöly, monikerrosrakenteesta märällä liinalla, rasva kuoritut osat. Tämän jälkeen kaksipuolinen teippi liittää ikkunan päälle ruutuun.

  Raskraivajut energiansäästö elokuva halutun kokoa paperitavarat veitsi. Tuloksena nauhat on kiinnitetty nauha. Jää vain tukahduttamaan liittää lämmitin kuumaa ilmaa kuivaimen ja poistaa ilmakuplat kalvon alle tarvittaessa (siististi puhkaista ne veitsellä). Kuvattu menettely omistajille muovituotteet on paras kannalta rahoituskulut.

  Sisempi ja ulompi rinteitä eristetyt ikkunat, kuten on todettu, vaahto, sekä kolmikerroksinen erityinen paneelit, kappaletta ekstrudoitua polystyreeni, lasikuitu materiaaleja. Pieni rako (jopa 4 cm) voidaan tiivistää vaahto. Sisäinen rinteitä niin eristetyn vaahto: hoitaa ongelman alue Sytytinseoksen kipsi pinta, asentamalla vaahtolevyn käyttäen kiinnitettävä liima, odottaa, kun lämmitin tarttua, sovelletaan pintakerros kitti. Joitakin kotiin käsityöläiset lisäturvaa kerros lämmöneristyksen kipsilevyjen.

  Ulkopuolella rinteillä eristetty hieman erilainen. Kohdella heitä pohjamaalilla. Tässä tapauksessa on tarpeen käyttää yhdisteitä, joilla on antibakteerisia lisäaineita. Sitten kipsi pintaan (jos se on tasainen, voit tehdä ilman tätä vaihetta). Leikata kappaletta levyn polystyreeniä. Sen pitäisi kattaa koko rinne. Mount levy käyttäen metallia ulkopuolelle ja vaarnojen (valinnainen ja voidaan käyttää asennusliimanauha). Päälle Saatu konstrukti asentamista lasikuituverkkoa. Se on yleensä laitetaan liimaa. Kuivauksen jälkeen, kaltevuus on maalata sitä maalilla-vodoemulsionkoy.

  Valmistelu kynnyksen talven ajan - on yksinkertainen riitä!

  Erikseen haluan sanoa muutaman sanan siitä, miten eristää ikkunalaudalle muovisesta ikkunan. Jos huonolaatuisia kokoonpanon rakenne-elementtien PVC: suurella todennäköisyydellä leveä ja syvä halkeama.

  Pistokkeet Muovi-ikkunalaudat

  Myös lukutaidottomia asennus tulee syy suhteellisen pieni ero kosketukseen osien kynnys, jonka usein laittaa jäähdytin. Ja ensimmäisessä ja toisessa tapauksessa, kylmä ilma tulee kotiin. Tätä ei voida sallia. Suorita seuraavat toimenpiteet:

  • varovasti auki spec. caps ikkunalaudalla;
  • ruuvimeisselillä irrota kiinnityselementtejä;
  • Poista kynnys.

  Ennen kuin avaa kaikki ongelma-alueita, jotka eivät aiemmin nähtävissä irrotetut rakenteet. Pienikokoisia raon tiivistämiseksi silikonilla tai kokoonpano vaahto. Suuret aukot täytetään kivi tai mineraalivillaa, peitä ne muovikelmuun päälle ja kiinnitä jälkimmäisen. Tämän jälkeen käyttöön ikkunalaudalla. Nyt kotona on paljon lämpimämpi.

  Jos kylmä tunkeutuu talon läpi muovi-ikkuna, älä kiirehdi soittaa ammattilaiset. Kuten näette, paljon työtä on helppo tehdä käsillään, saavuttaa hyviä tuloksia. Kokeile itse takaisin mukavuutta ja lämpöä kotiisi!

  Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

  1