taltta kuva

Mikä on taltta, ja mitä voidaan tehdä sen kanssa?

Puutuotteet - aina merkki ylellisyyttä, vaurautta ja hyvän maun omistajilleen. Laatu huonekalut, sisustus kohteita, tämä luonnollinen materiaali koruja kestää vuosia. Tämä kaunis puinen ulkonäkö asiat aiheuttavat voimakasta kysyntää tuotteille, varsinkin jos se on valmistettu ihmisen käsissä, tässä puusepän työpajassa.

Mies, vihkiytymättömille koukeroita kaupan, on vaikea ymmärtää, mitä taltta, taltta, ryhävalas tai Shtaps. Kaikki nämä työkalut auttavat luomaan todellisia taideteoksia. Lähes minkä tahansa työkalu laatikko täyttää taltta puu. Joka auttaa luomaan ja käsitellä syvennyksiä, uria, piikkejä tuotteessa.

Tyypit talttaa, yleisiä ominaisuuksia

Vastata kysymykseen, mitä taltan, muutama sana on mahdotonta. Lajikkeet tämän välineen on hyvin erilaisia, jokainen tavallaan auttaa saavuttamaan parhaan tuloksen. Talttaa voivat vaihdella muodoltaan, kooltaan ja määränpää.

Valita oikea työkalu on tarpeen jälkeen selvä sen käyttötarkoitus. Onhan tarkkaan geometriset linjat tarvitsevat taltat, ja lisää filigraanityö, veistämällä veistoksellinen käyttää hyvin erilaisia.

Mitä etsiä ostaessaan?

Yleiset vaatimukset tämän työkalun vähenevät riittävän laadun aineet, josta ne on valmistettu. Taltta koostuu kahdesta osasta - suora metallinen ja puinen rainan (joskus muovista tai kumista) kynää. Parhaat puun kahvat pidetään lehtipuista. Ne kestävät usein iskuja, älä crack käytön aikana. Professional puusepät kehotetaan kiinnittämään huomiota itse metallia. Koostumukseltaan, on sopivin kromiseoksesta ja vanadiinia. Sen ominaisuudet mahdollistavat työkalu kestää melko pitkään ilman muodonmuutosta ja vaurioita. Metalli pitäisi mennä hyvin lämpöä käsittely. Tämä on avain sen linnoituksen jopa kaikkein lehtipuista.

On tärkeää seurata taltta teroitus aikaa tuottaa, alkamista seuraavien kallistuskulma. Kahvan tulee olla käteen, on mukava ja ergonominen, se työ helpottuu huomattavasti.

Alkaa ymmärtää kysymyksen, että tällainen taltta suora, mitä se on ja millaisia ​​sen erityispiirteet. Rainaleveydessään viriruetsya 3 mm 6 cm. Kaikki riippuu siitä, minkälaista tehtävää. Työkalulla leveän rainan ylimäärän poistamiseksi puuta, pehmentää ja siistiminen puutteita edellisessä vaiheessa toimintaa. Ohuempi talttaa suunniteltu luomaan osia, langat, syvennyksiä ja uria. Lisäksi, arvo terän paksuus on, sitä suurempi se on, sitä syvempi leikkauksia. Hienoa työtä tarvitsee lyhyen taltta terä alustasta kahvaan. Tämä lomake auttaa tuntemaan herkempi työkalu kädessä, liikuttaa niitä ja tehdä hienosäätää liikettä.

Puolipyöreä talttaa: erilaisia ​​ja soveltamisala

Puoliympyrän muotoinen taltta on suunniteltu toimimaan koverat ja kuperat pinnat. Ne eroavat myös pituus, säde, paksuus, muoto rainan. Erillinen alalaji puoliympyrän taltat ovat tsezarik ja klyukarka. Tämä on hyvin herkkä väline, leveys siipien joka tulee jopa 2-3 mm. Ne tulevat puuseppä apua, kun täytyy tehdä herkkä kuvioita, raitoja, miniatyyri kaiverruksia.

Kun teknisen puolen kysymykseen "mikä on taltta" kaikki selvä, meidän pitäisi mainita joitakin tärkeitä vivahteita. He auttavat sinua valitsemaan sopivimman työkalu:

 • Kahva ja työkalun materiaalin tulee olla lujat ja luotettavuutta.
 • Jos aiot työskennellä johon helpottamaan taltta veistämällä lisätyökaluille käytettävä (Mallet, vasara), sinun täytyy olla erityinen varustettu malli kärki tai kynä, joka on suunniteltu juuri tällaisia ​​tilaisuuksia.
 • Siellä ovat stressaantuneita ja painottomat taltta. Ensimmäinen suunniteltu määrä ja tyypit työ voidaan käyttää massiivipuuta. Painottomat taltta liittyy kehittyneempiä prosesseja ja veistoksellisia yksityiskohtia kierteitys.

taltalla

Kukin taiteilija, joka työskentelee puuta, on sen arsenaali kirvesmiehen taltat. Taltta puu on erittäin hyödyllinen työt, jotka liittyvät käsittelyyn puun kuivaus. Ihanteellinen teroitettu terä erimuotoisia käytetään toteuttamiseen kierteen tahansa monimutkaisuus. Vuonna rautakauppaa voi ostaa valmiina sarjaa työkaluja ja talttaa kappaleittain.

Taltat veistämällä. luokitus

Taltta on ammattilaisen työkalu puusepän tai puuseppä, joita käytetään valmistettaessa puisia aihiot jatkokäsittelyä varten. Se auttaa chamfer, sovelletaan syöttöruuvimalleja poistamalla tarpeettomat puukerroksesta. taltta ulkoasu on hyvin yksinkertainen - se on muovia tai puinen kahva ja teroitettu terä eri muotoja.

Seuraavantyyppiset chisels:

 • suora taltta on tarpeen käsittely puun kuivaus ja leikkaus yksinkertainen uria
 • vino taltta on terä, joka on viistetty kulmassa 450. Sitä käytetään leikkaamiseen pitkittäisurat sekä liittyvä työ ensisijainen työkappaleen
 • kulmikas taltta samanlainen Englanti kirjain V, 2 tiivis taso terät ovat eri kulmissa. On välttämätöntä luoda V-muotoisia lovia. Terävämpi pienempi kulma ja leikkuri, master syvemmät syvennykseen
 • puoliympyrän muotoinen taltta puun - tämä on ehkä tärkein laji työkalu. Näin puoliympyrän muotoinen työkalu suorittaa tuotteen valmistuksen ja leikkaa malleja vähemmän monimutkaiset, syy resektio. Puoliympyrän muotoinen taltta voi olla pyöreä, keski- tai viisto
 • kljukarzy hyvin samanlainen kuin puoliympyrän taltta. Tärkein ero on, että sen valmistus on kaareva, ei vain lavan pään, mutta myös sauva. Tämä lomake takaa paremman liikkeen puun työkalun. Kljukarzy ovat erilaisia. Niiden leikkaava osa voi olla kaareva, suora tai hiili
 • tsezariki myös kutsua eräänlainen taltta puoliympyrän muotoinen, mutta niillä on kapeampi työskentelee osa, vain 3 mm leveä. Niiden päätarkoituksena - leikkaus ohut uria ja tutkimus pienimmän koriste yksityiskohdat
 • kuvaavalla on sieni kahva ja vinossa taltta. Niitä käytetään pääasiassa urien leikkaaminen. Syventämiseen päällikön paineen, nauha tulee selkeä ja syvä
 • klopik - on mini-talttaa puuta, joka on hieno jauhaminen kapean terän kuin terävä lehtiä. Tätä työkalua käytetään, kun tavanomainen taltta ei voi luoda halutun kuvion tarkkuus
 • kynsi on myös eräänlainen mini taltat. Se on suunniteltu leikkaamiseen ohuita paloja ovat kuitenkin enemmän pyöristetty kuin Klepikov
 • käänteinen taltta kuin kljukarzy on kupera ulospäin työntyvä syvennys luoda malli tason yläpuolella pohjarainan.

Lähes kaikki niistä lueteltu talttaa voi olla erilaisia ​​muunnelmia. Litteä taltta on leveä tai kapea kulma on laajakulmainen ja kapea pyöreä mutka on litistetty tai ura.

Ennen kuin valitset taltta, sinun täytyy päättää, millaista puusta veistämällä voit suorittaa. Jos harvoin käyttää niitä, voit ostaa edullinen joukko, joka sisältää perusmalli laitteen. Useimmiten nämä sarjat ostavat esimerkiksi korjaukseen ikkunoita tai muita yksinkertaisia ​​tehtäviä.

Kuitenkin, jos olet harjoittavat puusta veistämällä ja haluaa kehittää tähän suuntaan, se ei ole pelastamisen arvoinen. Sinun täytyy ostaa korkealaatuista työkaluja. Valmistamalla menetelmällä olemassa kolmenlaisia ​​malleja:

 • taottu. Kuten uurteet ovat kaikkein paksu terä, jolloin on helppo käyttää puutavaran sahojen
 • Nibblers. Nämä laitteet soveltuvat täsmällisempiä ja työn pehmeä ja keskipitkän pu
 • Leimata. Kun käsittelet niitä täytyy asentaa painelaatan milloin silmiinpistävää nuija laite ei ole epämuodostunut.

Mukavin pitkä taltta Masters harkita 10-15 cm. Pidempi terien kestää vähemmän stressiä. Kahva voi olla valmistettu puusta tai muovista. Mukaan arvioita, muovi kahva on kestävämpi ja paremmin kestämään kuorman puhaltaa.

Laatu taltta on suoraan riippuvainen sen toiminta-ajan, sekä tuotteen laadun. Laatukomponentit riippuu laadusta sammutusveden metalliosia. Parhaat välineet talttaa ovat metalleja, joilla on suuri lujuus ja pidemmän toiminta-ajan. Työkalu teräkset kuten merkinnät merkitään:

On syytä huomata, että merkintöjä on merkitty valmistaja. Jos tätä tietoa ei ole läsnä, ja asettaa hinnan riittävän matala, niin sinulla on käsissä kiinalaisten väärennös.

Siinä tapauksessa, että teräksen tyypistä ei ole merkitty, voit tarkistaa sen todellista laatua hiomakivi. On asianmukaisesti karkaistu teräs teroitus purseet on muodostettu, jotka on helppo poistaa. Jos väkäsiä ei muodostu, joten terästä overtempered ja instrumentti on vaaraksi. Jos purseet muodostetaan, mutta ottaa ne ei toimi, se tarkoittaa, että teräs on liian pehmeä ja eivät estäisi hionta ja teroitettu reuna kohdistuu muodonmuutos, jopa pienellä vaivalla.

Tärkeimmät tekniikat puu

Erilaiset tekniikat vaativat eri kierteen kannan sopivat vasten puupintaa. On olemassa kolme eri tavalla työskennellä taltalla:

 • rajaus. Tällaista työtä suoritetaan kasvua kuitujen; työkalu ei ole teroitettu terä ylöspäin, sinun täytyy toisaalta pitää kynää, ja toinen - kankaalle niin, että peukalo lähetettiin nuppi. Jos pidät talttaa tällaisessa tilanteessa, ohjatun helposti voi antaa tarkkaa keinoin saamaan mahdollisimman paljon tasainen ja sileä pinta
 • sivuleikkausvaikutukset tai poiminta uria. Litteä taltta käytetään saada suorakulmainen lähtö. Terävä reuna on viistetty, onko suora. Useimmiten tällainen taltta teroitettu vain toiselta puolelta. Suoritusmuodoissa, joissa on puoliympyrän muotoinen terävä reuna (kuten neljäsosa tai puoliympyrän) rainan käytetään luoda uria ympyrämäisesti
 • kohtisuorassa leikata. Tässä työssä taltalla pitää kahvaa yhdellä kädellä ja pidä terän peukalon ja etusormen välissä toisen käden. Tällä tavoin on mahdollista, kun harvaan leikata hakkeen. Huomaa, että tämä menetelmä on työvoimavaltaista.

Talttaa veistoon ei ole tarkoitettu leikkaamiseen samanaikaisesti suuri puu kerros. Niiden tehtävänä on poistaa ylimääräinen puu vähitellen, kiinni valmiiksi leikatut viivat.

Tässä prosessissa leikkaus, voit käyttää vasaralla tai vasaralla. Nämä ylimääräiset työkalut tarvitaan, jos haluat tehdä nopeasti painuman tai reikä. Tässä mutkikkaita edellyttää pitkiä käyttöajan ja leikkaa hitaasti.

Vain muutama vuosi sitten työskennellä puu käyttivät käsityökaluja, mutta nykyään on olemassa laitteita, esimerkiksi sähköinen taltta, jotka antavat mahdollisuuden merkittävästi työn helpottamiseksi päällikön sekä nopeuttaa toimintaa ja laadukkaasti.

Sähköinen taltta kutsutaan universaali, koska se mahdollistaa monenlaisia ​​töitä. Mallit korkea teho talttaa voi selviytyä poistamisen vanhan lattialaudan tai suorittaa rouhinta suuri puukappaleen poistamiseksi solmua ja muut kiinteät sulkeumia. Tällaista työtä on mahdotonta selviytyä käyttämällä vain käsityökaluja.

Monipuolinen tämä työkalu pidetään, koska se on paljon vinkkejä eri muotoisia ja kokoisia. Esimerkiksi pieniä puoliympyrän muotoinen ja suora suuttimet 4 mm apua suorittavat kuvioitu lanka tai alkukirjaimet kaiverrettu master, ja lisää massiivinen työkaluja leveys ulottuu 5 cm: n tarkoituksena on poistaa laaja siru ja rouhinta.

Kuten on tunnettua, terävä terä on turvallisempi kuin tylsä. Tämä toteamus pätee taltalla. Tärkeää on puhdistaa terävä taltta kerran tai kahdesti vuodessa, riippuen käyttömäärästä työkalun.

Jopa upouusi taltta ei ehkä tarpeeksi teräviä suorittaa monimutkaisia ​​puu- ja tästä syystä tulisi teroittaa ne ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Jos vanha talttaa kohdistuvat väärin tai vaurioitunut viisteen, voit korjata ne hiomalaikalla. Sinun on pidettävä vahingoittunut taltta viisteen ympäri hiomalaikka poistaa vakavia purseet, likaa ja ruostetta.

Stone tulisi olla kolme tasoa - aloittelija, keskitason ja vähäinen. Se oli niin kiven johtaisi kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa. Teroituskivet myydään puutarha ja rautakaupat. Kivi myydään voiteluainetta, jos sitä ei ole kiinnitetty, myyjä suosittelee ostamaan erikseen. tämäntyyppisiä kivet voivat kutsua tehokkain:

 • vesi kiviä. Näiden kivien voiteluaineena käytetään tavallista vettä. Ne on liottaa vedessä muutaman minuutin ajan ennen käyttöä. Tämäntyyppinen kivi on hyvin suosittu Japanissa
 • Öljy kiviä käyttää voidella öljyä öljypohjaisia.

Teroitus talttaa aloittaa tasainen puoli. Flat edessä on peilikuva pätevän teroituksen jälkeen. Moving taltta tarvitsevat edestakaisin pitkin kivi jauhetta. Pidä sitä molemmin käsin ja tehdä sujuvaa ja progressiivinen liikkeet ilman nykimistä. Kun kivi tasaiselle alustalle naarmuja, työtä on jatkettava keskipitkäjyväinen kiveä, ja sitten matala. Tasainen puoli taltta on täysin teroitettu, kun se on peilikuva.

Terävöittää viiste on vaikea käyttää kiveä. On parempi käyttää erityistä laitetta. Sinun täytyy asettaa taltta teroitin ja kiristä ruuvit tiukat. Riippuen taltta on tarpeen altistaa laitteen muodostama kulma on noin 20-35 astetta:

 • Puhdistava taltta - kulma 20 astetta
 • tavanomainen taltta - 25 asteen kulmassa.

Aseta vastakkaisen puoli kivi karkealla. Pidä sitä molemmin käsin. Siirrä taltta edestakaisin ohut kivi, ikäänkuin kireänä. Kun naarmuttaa viiste, työskentelee edelleen kiven keskipitkäjyväinen ja sitten hieno. Jos muutat kiven pitäisi pyyhi terä.

Onhan näitä tapahtumia taltta käyttövalmis. Kuitenkin, jos tarvitset eniten terävä taltta mikrofasku olisi lisättävä, mikä on pienoiskoossa toisen viisteen luotu kärki viiste. Tämän asettaa teroittimen kulmassa 5 astetta, ja suorittaa hoonaamaan vain kiven hieno raekoko. Tarvitset vain muutaman lyöntiä hienorakeinen luoda mikrofaski, koska on tarpeen poistaa vähimmäismäärä metallia.

Yleiset luokitus työkaluja tänään työskennellä puupinnoille yhdistää ne yhteiseen ryhmään, jota kutsutaan etuhampaat. Tähän luetteloon on leikkuuterät, sahat, kirveet, taltat, lentokoneet ja muita erikoistyökaluja. Tärkein piirre tästä luettelosta instrumentti on suorittaa tietyn tyyppisen puun käsittely.

Puusta veistämällä - tämä on ehkä kaikkein antiikin taiteen. Kehittynein puusta veistämällä oli alueella Kiovan Rus. Siitähän kaikki julkisivut rakennukset on aina koristeltu veistetty elementtejä. Jotkut salaisuudet päälliköiden noiden vuosien menetetään lopullisesti, kun taas toiset, päinvastoin, huolellisesti ajan tasalla ammattilaisia. Tässä artikkelissa puhumme miten puu sopii parhaiten leikkaamiseen käsivartensa sekä perussäännöt puun työstöön.

Ihmiset, jotka haluavat luoda omia sisustus, voi hallita alan ammattitaitoon leikkaus. Puu - materiaali, joka voidaan luoda laatukuvia ja koriste-sävellyksiä. Tällaiset tuotteet voivat olla koristelu omassa kodissaan, ja ne voivat antaa ystävä. Tänään, puutuotteet huipulla suosiota. veistämällä oppitunteja monet puut ovat läsnä Internetissä.

Valitsemalla kirvesmiehen talttaa

Näyttää siltä, ​​että mitä erityistä taltta? Tämä litteä kahvalla? Mutta useinkaan tehdä työtä ilman häntä. Voit ostaa monia eri leikkurit, taltta ovat normaaleja, mutta mielestä kaikkein mestareita, monipuolisin, edullinen ja helppokäyttöinen. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin ostaa niitä.

Uurteet on tyypillisesti terästä ja 125-150 mm ja leveys 3-50 mm reunoilla viisteillä, jonka avulla voidaan työskennellä ahtaissa tiloissa. Useimmat talttaa on teroitettavien 25 °, vaikka joitakin kapeita terät teroitettu kulmassa 30 ° on suurempi lujuus kuin kirvesmiehen talttaa käytetään paitsi viimeistelyyn leikata, mutta karkea työ kuten poistamalla materiaalia pesät ja jopa haketukseen. Vertailun, trimmaus taltta, sillä on pitkä terä, teroitettu kulmassa 20 ° vähentää lastuamisvoimia, ja on tarkoitettu ainoastaan ​​työn käyttäen käsin voimaa. Älä koskaan lyö sitä mailalla. Leveä terä scalers kuten tavalliset puuseppä, mutta oli lyhyt terä ja kahvat tekevät niistä ihanteellisia työkaluja, jotka kykenevät ohjailu ahtaissa oloissa.

Kolme tekijät määräävät valintaan eri merkkien

Lyhyt retken metallurgian. Täysteräksinen (nopea tai työkalu) enää säilyttää terävyyden (ja kalliimpi) kuin pehmeämpi seokset (hiiliterästä). Mutta teräs on helppo teroittaa. Lähes kaikilla testatuilla talttaa on terät hiili työkaluterästä Ol, ja niiden joukossa pisin vireessä Kirschen, Pfeil, Stanley Sweetheart, Ashley piilee ja Veritas. Kummatkin sulat talttaa HSS A2 (Blue Spruce ja Lie-Nielsen) säilyttävät terävyyttä kärjessä on lähes kolme kertaa pidempi kuin paras näytteitä hiiliteräksen, jotka voivat oikeuttaa korkeampia hintoja. Kuitenkin, uusi PM-V11 lejeeringin, johon siivet on valmistettu yhden sarjaa Veritas, kumoaa tavanomainen käsityökalu yleensä "kireällä teräs - tiukka teroitus". Näiden talttaa pysyi terävä jopa hieman kauemmin kuin niiden kilpailijat HSS, ja olimme yllättyneitä nopeus hionnan, joka oli keskimäärin verrattuna teräksen A2 ja Ol.

Leveys terän taltta, yleensä ei ole iso juttu, ellet tarvitse käsitellä lakaista pesiä - leikata päät 6 millimetrin liittimeen, sinun täytyy olla taltta 6 mm leveä. Kaikki testipakkauksia kosketuksiin koostui talttaa leveys 6, 12 ja 18 mm, ja joissakin terät myös koostui 10 mm leveä. Taltta leveys sopii useimmille kirvesmiehen tehtävistä, on kuitenkin joskus huono jopa 3 mm terä, sekä taltta leveys 25 mm tai enemmän trimmausta laaja nastat tai rakojen pitkä.

Paksu terä on kapea viisteillä rajoittaako taltat

Molemmat taltat leveys on 12 mm, mutta paksu terän Lee Valley (vasemmalla) ei salli yhteyksiä puhdistaa kulmat silmät "sovittaa". Terän talttaa Ashley kuuluu laaja viisteet (oikealla) sopii paremmin työtä ahtaissa tiloissa.

Suoran pinnan terän vastakkaisen puoli, ohjaa kärjessä ja antaa vakautta väline, jota parempaa valvontaa, joten arvostamme taltta asetetaan, jotka ovat kaupallisesti saatavana täysin tasainen selkä, - Lie-Nielsen, Blue Spruce, Pfeil ja molemmat Veritas. Kuin muut sarjat, niin kohdistus selkä oli viettää muutaman minuutin ja joskus tunnin ajan käyttäen erilaisia ​​manuaalinen ja mekaanisia laitteita.

Hyvä taltta voi kestää vuosikymmeniä, joten vie aikaa, valitsemalla toiminnon "käsi". Jos mahdollista, kokeilla sitä ennen ostamista. Jos sinulla on suuret kädet, tai ongelmia ranne, on parempi valita taltta läpimitaltaan suuren käsittelee kuin Stanley Bailey, Narex, Irwin Marples, Pfeil, Kirschen ja Robert Sorby Sheaf River. Ne, jotka ovat pienet kädet, paremminkin taltta Blue Spruce, Lie-Nielsen, Stanley Kulta, perinteinen Woodworker ja Veritas. (Noin puolet sarjaa kapean talttaa ovat hieman ohuempia ja lyhyempi kahva kuin laaja terät, jotka tarjoavat enemmän valvontaa aikana herkkä työ.) Muoto kahva, sekä tapoja, joilla pidät suorituskykyä eri toiminnot ovat yhtä tärkeitä kuin sen kokoja. Erilaisia ​​muotoja kahvat valokuvissa on esitetty.

Nauti eri toimintojen

Selvitä myös asennus terä kahvaan. Kuvassa ovat kaksi yleisimpiä menetelmiä - niin sanottu "hame" ja varsi. Testasimme kaksi asennus oli "hame» (Lie-Nielsen ja Stanley Sweetheart). Nämä kahvat ovat tukevasti kartiomainen syvennykset heikentää niitä on helppo säätää valon isku Mallet, ja tämä menetelmä on edullinen, jos taltta vipuna toimii. Mutta niiden tuotanto on vaikeampaa, joten on valmis maksamaan enemmän. Taltanpäähän ovat vähemmän kalliita ja, yleensä, sen kahvat on helpompi, mutta tällaisessa menetelmässä kiinnityksen kahva voidaan helposti murtaa, koska varren sisällä toimii kiilan. Metallisankaan-pidike auttaa estämään chapping, mutta ei takaa sitä. Sillä perustyötä työpajassa on suositeltavaa ostaa edullisia taltta, kuten Stanley Fat Max. Plastisen kahva, jossa on metallinen perälevy kestämään vasaran isku, ja lyhyt terä tupyatsya suhteellisen nopeasti. Nämä työkalut ovat hyödyllisiä rakentamisen ja valmistuksessa amatööri käsityön ja kaavinta kuivattu liimaa tai maalilla.

Kirvesmiehen talttaa (ylhäällä ja keskellä) terä on kiinnitetty vain, jotta ne voidaan suorittaa käyttäen manuaalisia voimaa tai valon maila puhaltaa, kuitenkin, vasara voi jakaa kahva. Varsi edullinen puusepän taltta (alla) yleensä kulkee kahvan läpi ja päättyy metalli perälevy kestämään iskuja vasaran ja vasaralla.

Vaikka tutkimuksen yhteydessä ei muovikahva ole murtunut, olimme enemmän kuin taltta kanssa puukahvaiset (lähinnä esteettinen mieltymykset), erityisesti valmistettu kovasta ja kiinteiden kiviä, kuten vaahtera, bubinga, jalava, valkopyökkimetsät, puksipuu tai tuhkaa. Kahvat pehmeämpi pyökki (Bailey ja Narex) on tyypillisesti metallinen rengas estää halkaisu iskeytyy vasaralla.

Voit ostaa taltta yksi kerrallaan, kun niitä tarvitaan. Mutta usein joukko useiden talttaa suosituimpia koot ovat halvempia ostamaan samaa taltat yksi. Seitsemäntoista sarjaa testattu meille, me jaettiin kolmeen hinta ryhmään: alle $ 90 alkaen $ 130 $ 230 ja $ 275 kalliimpi. Kaikki ne selviytyvät samat tehtävät. Mutta varaudu siihen, että kustannukset on terävöittää taltta ja hallitseva useammin kuin kalliimpi, valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Testaus on käynnissä taltat

Veritas taltta, valmistettu metalliseos PM-V11, olivat resistenttejä, ylitti jopa näytteet on valmistettu pikateräksestä A2, lisäksi ne ovat melko helppo teroittaa, joten otti ensimmäisen paikka testin tuloksiin. Laadusta tämän tason on haarukka - $ 360 joukon viisi taltat.

Jos se on enemmän kuin tarkoitus viettää, suosittelemme sarjaa keskihinnan ryhmä, kuten Pfeil tai Stanley Sweetheart. Pfeil taltat $ 205 on litteä takaisin, täysin teroitettu ja pitkä vireessä. Aseta Stanley Sweetheart tulee maksavat 25 $ kalliimpi, mutta tähän hintaan saat enemmän kuin kaksi talttaa, joiden joukossa ovat 3mm. Ja nämä sarjat sinulla ei ole varaa? Suosittelemme ottamaan joukko 6 talttaa WOODRIVER brändi $ 84 kohta. Vaikka sinun täytyy suoristaa ne takaisin, mutta tämä toimenpide tehdään vain kerran, mutta sinun on vankka ja helppokäyttöinen asettaa taltat suosittuja kokoja.

Nämä artikkelit kiinnostaa sinuakin:

Jaa artikkeli sosiaalisten verkostojen

Rekisteröityä sähköinen uutiskirje uusista artikkeleista

Voit jättää kommentin

Jos et pidä artikkeli, kirjoittaa kommentteja syy.

Olet ehkä huomannut virheen tai sinulla on kysymyksiä, kirjoittaa siitä.

Vain tuntemalla mielipiteesi, on mahdollista parantaa ja täydentää artikkeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin