Taloudellinen sähköinen konvektori

Electric konvektorin - kumpi on parempi valita talon?

Jokainen kausi saapumista kylmällä säällä sähkö konvektori tukevasti pitää ensimmäistä asema rankingissa kaikkein käynnissä kodinkoneiden. Luettelo valmistajat lämmityslaitteiden on valtava, joten kannattaa perusteellisesti tutkia tuotetietoja saatavilla markkinoilla valitsemassa parhaita lämmitin asunnosta.

Sähkökiukaat koteihin

Viime vuosina suosio aikaisemmin öljy lämpöpattereiden ja lämmittimet yhä enemmän korvataan sähkölämmitys konvektorit. Ne eivät ole ilman haittoja, mutta kiitos alkuperäistä periaatetta lämmityksen monin tavoin parempi kuin sen kilpailijat teknisistä ominaisuuksista. Jos työ öljyn paristojen perustuu säteilyn, lämmitys suoritetaan ilman kiertoa massoja, mikä suuresti kiihdyttää prosessia tasainen jakautuminen lämmön huoneeseen.

Edut sähköinen konvektori:

 1. Kyky tarkasti kontrolloida huoneen lämpötila.
 2. Asennustyöt tehdään helposti ilman osallistumista asiantuntijoita.
 3. Konvektori lämmittimet on valmistettu kuumuutta kestävästä seokset, ne ovat kestäviä ja nopeasti lämmennyt.
 4. Standardi sähköinen konvektori on muodoltaan kompakti suorakulmainen litteä, kuluttaa vähän tilaa huoneessa.
 5. Kun lämmittimet päästää vähän melua, ovat edullisia vertailussa suurin osa vanhan tyypin uuniin.
 6. Lämmittimet voivat olla liikkuvia tai paikallaan, suuresti laajentaa niiden soveltamisalaa kotona.
 7. Alhainen hinta verrattuna kattilat.
 8. Sinun ei tarvitse antaa erityisiä dokumentteja kytkettynä.
 9. Käyttämällä sisään rakennettu jäähdyttimen avulla vastaanottaa lämpöä ilman polttamista happea.
 10. Useimmat mallit tulevat hyödyllisiä lisäyksiä - tarkka termostaatit kauko laitteeseen virran merkkivalo, sisäänrakennetut puhaltimet, ajastimet pois, kostuttimet.

Haitat sähkö kiertoilmalämmittimet:

 1. Edullinen mallit ovat rakenteellisia vikoja muodossa avoimen lämmityselementti tai elin huonolaatuisia materiaalia. Työssään henkilö tuntuu epämukavalta ja hajuhaittoja.
 2. Öljyn akuilla on suurempi lämpökapasiteetti, joten enää luovuttaa lämpöä, jos odottamattoman katkos.
 3. Sähköinen konvektori vaatii aikaa lämmittää jopa 20 minuuttia.
 4. Sähkönkulutus kotona nousee 1-1,5 kW / h ja enemmän.

Sähköinen seinälle konvektori

Menetelmällä asennuksen olemassa kolmenlaisia ​​sähkökiukaat - seinä kiertoilmalämmittimet, lattia ja rakennettu. Ensimmäinen lajike varmasti kiinnostuneita ihmisiä, jotka ovat päättäneet lämmittämään talon käyttämällä kiinteitä laitteita. Asennuskehys laite on helppo asentaa betonin ja tiili pinta tapeilla ja lyönti. Tärkeimmät edut seinälle konvektori - keveys, tiiviyttä ja tiukka seinään, kaikki kaapelit ovat piilossa taakse tai alle kipsi eikä kukaan häiritse liikkua.

Miten vahvistaa seinään sähkö konvektorin:

 • Kerros etäisyys - 20 cm,
 • etäisyys seinään - 2 cm
 • huonekaluja ja muita kohteita molemmin puolin on konvektori- ole lähempänä kuin 20 cm,
 • Minimietäisyys edestä ja ylhäältä laitteen lähimpään esine - 0,5 m
 • rakennettu pistorasiaan sijoitettu sähköinen konvektori etäisyys 0,3 m.

Electric konvektorin

Usein ihmiset yrittävät olla asunnossa useita vaihtoehtoisia lämmönlähteitä, jolloin lämmittämään yhden huoneen, ja olla vähemmän riippuvainen kunnan kattilan. Tätä tarkoitusta varten sopii ulkokäyttöön kannettavia laitteita pyörillä. On olemassa universaaleja tehokas sähköinen lämmittimet lämmitykseen, käytetään seinään tai lattiaan suoritusmuodossa, jos halutaan. Tuottaa muutosta tarvitse hankkia joukko vankka irrotettava jaloissa.

Haitat lattia konvektori:

 • pakollinen läsnäolo pitkä virtajohto,
 • Vaihdettavat jalat estää laitetta siirtyä lähelle seinää.

Electric konvektorin lattiaan rakennettava

Yhä useammin yksityiskodeissa panoraamaikkunat ja iso olohuone rakennettu lämmittimet asennetaan. Jalkalistat sähköinen konvektori tarkoituksenmukaista asentaa kehikkoon puulattiat huonetta, voi kerääntyä lämpöenergiaa. Markkinaraon näiden laitteiden suunnittelu etukäteen, tarjoamalla lattiaan tilaa suojalaatikoissa ja virtajohdot. Sisäänrakennettu lämmittimet voidaan piilottaa alle koriste ritilät, paneelit, jalkalistat, ikkunalaudat tai laiturit muotoiluun huonekaluja.

Electric Puhallinkonvektori

Luonnollinen ilmanvaihto on hidasta, lämmityksen nopeuttamiseksi huone on parempi käyttää laitteita ylimääräisiä kompakti faneja. Vähäpätöiset ero kustannusten ja virrankulutuksen enemmän kuin kompensoi käytön aikana, koska olohuoneessa lämpenee paljon nopeammin. Lämmittimet kyseenalaistaa puhaltimet on yksi etu - pakotetun ilmajäähdytyksen vähentää lämpökuormaa kotelon, mikä pidentää instrumentin.

Sähköinen Virtauslämmitin kaukosäätimellä

Yhä, ihmiset yrittävät asentaa ei ole vain vanha Laitepistoke käsiohjauksella, ja laitteet, joihin liittyy erityisiä yksiköt, joissa on kellokoneisto tarkkuus jopa ilman omistajan. Sähköinen konvektori lämmitys elektronisella lämpötilan säätö osaa pidettävä vähintään huoneen lämpötila kun haluat noutaa mukava suorituskykyä.

Tunnetuimpia ovat taloudellisesti sähköllä konvektori NOBO varustettu kahdenlaisia ​​valvontajärjestelmiä. ORION järjestelmä 700 voi suorittaa syöttölaitteen viikko-ohjelma tai säätää lämmittimen toiminta GSM-moduuli, vastaanottaa signaaleja master antoi matkapuhelimella. Lisääntynyt kiinnostus on Energy Control System, joka tarjoaa henkilö yhteyden Internetiin konvektorin. Tällä uutinen, saat täyden antureiden tietoa nykytilanteesta kotiinsa.

Lämmittimet - Tekniset

Kokemattomat käyttäjät maksavat tärkeää huomiota suunnitteluun sähkölämmityksen konvektori- ja brändin valmistaja, välittämättä teknisistä ominaisuuksista. Tämä lähestymistapa on aina ylöspäin suuria ongelmia myöhemmin käytön aikana. Esimerkiksi, vaikka laatu instrumentti tunnettu tuotemerkki ei voi lämmittää enemmän lattiatilaa kuin sen määrä sallii PETN.

Tärkeimmät ominaisuudet sähkö konvektorin:

 1. Sähkölinja konvektori - noin 1 kW riitä lämmittämään huoneen jopa 12 m 2.
 2. mitat - ennen kuin ostat tehdä tarkkoja mittauksia paikka, jossa suunnitelma tehdä kiukaan asennusta. Suuritehoiset laitteissa on suuri paksuus ja pinta-ala etupaneelin. Esimerkiksi laatua 2 kW sähkö konvektori on samalla korkeudella lähes kolme kertaa pidempi kuin lämmittimen 500 wattia.
 3. säänkestävä - altaat, kylpyhuone ja keittiö on parempi ostaa lämminilmakojeelle lokasuoja, sallittu käytettäväksi korkea ilmankosteus. Tunnetuilta valmistajilta tämä ominaisuus on aina ilmoitettava passin tiedot.

Useimmat sähkökiukaat kotiin

On paljon valmistajia lämmityslaitteiden ja markkinoille joka vuosi kasvaa, joten kysymys maallikolle, jotkut sähkölämmitys konvektori paremmin, on aina merkitystä. Päälle uusin rankingissa ovat aina Ballu tuotemerkkejä, Noirot, Atlantic, Hyundai, Timberk TEC. Vaikka jotkut yritykset valmistavat kalliita tavaroita, jotka houkuttelevat asiakkaita laadukkain ja uusinta teknologiaa, muut yritykset lahjoa kohtuuhintaan pelaajat keskellä hintaluokkaan.

Ballu - suuri yhtiö erikoistunut tuotanto nykyaikaisten järjestelmien lämmitys ja ilmastointi kasveja, jotka sijaitsevat Kiinassa, Koreassa, Venäjällä ja Japanissa. Loistavat arvostelut ansaitsee kodin lämmitys sähkökiukaat Ballu Plaza BEP / E-1000 on enemmän kuin tyylikäs plasma, eikä standardin lattian lämmitin. Edut mallin - julkisivu musta korkea lujuus lasi, läsnäolo kaukosäätimen, ei melua, laadukas alumiini lämmitin, digitaalinen anturi.

Konvektorit sähköinen Noirot

NOIROT yhtiö pääasiallisesti valmistaa kaikki tuotteet omissa jotka sijaitsevat Ranskan kaupungin Laon tahansa lämmitin tuotemerkin täyttää korkeimmat kansainväliset standardit. Jos olet epävarma asiasta, miten parasta valita kodin sähkö- konvektori, mikä merkki on parempi, sitten mennä eteenpäin ja ostaa Noirot lämmitin. Suositukset ansaitsevat luotettava ja halpa Sarjavastusläramittimiä NOIROT SPOT E 3, jolla on elinikäinen takuu, 90% hyötysuhde, suojausluokka IP 24, ja valtava määrä asetuksia.

lämmittimet Atlantic

Siinä tapauksessa, että olet rajalliset resurssit ja eivät ole vielä päättäneet, millaisia ​​sähkö konvektori valita, kiinnittää huomiota tuotteiden tuotemerkin Atlantin. Se voi johtua luokkaan edullinen, mutta laadukas koottu tuotteita voi kestää vuosia ilman rikkoutumista. Esimerkiksi Atlantin Bonjour 1000W lämmitin on 2,5 kertaa tai vähemmän laitteita Ballu Timberk, mutta se ei kuivaa ilmaa, ylpeilee hyvä vedenpitävä, ylikuumenemissuoja, hienosäätö, hiljainen.

Hyundai sähköinen konvektorit

Erityinen mainonta tämän yhtiön ei tarvitse sen tuotteet tunnetaan kestävyys, laatu, kohtuullinen hinta. Tahansa sähköinen konvektori Hyundai yhtiö on varustettu laadukas Tan pystyy palvelemaan jopa 20 vuotta, pöly ja kosteussuoja kaikkien lämmittimien IP 24. Hätätilanteissa Automaattinen heti kytkee virran pois päältä eikä sammua lämmityselementti. Omistajat suurten Huoneistoala 24 m 2 tulisi etsiä tehokas, kompakti ja vakaa laitteen keskialuetta Hyundai H-HV14-20-UI540.

Lämmittimet Timberk TEC

Lämmityslaitteet tuotemerkin Timberk TEC mielenkiintoinen ja käytännöllinen, ne on varustettu monilla uusimpia innovaatioita saatavilla tällä hetkellä. Valita paras sähkökiukaat lämmitykseen mökkejä, voit katsoa helposti ja pääsee malli Timberk TEC.E0 M 1500. Hän ulkoista säiliörunko ei lämpene yli 65 ° C: n lämpötilassa termostaatin asetuksia. Jos laite putoaa ja kääntyisi anturi heti työmatkalla. Universal kiinnityksen avulla kannettava ulkona lämmitin muuttua kiinteään seinään konvektorin.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Valita paras sähkö konvektori, miten välttää virheet ostaessaan

Jos analysoimme trendi lämmityslaitteet markkinoilla, on ilmeistä, alati kasvava suosio sähkölämmitys järjestelmiä. Tätä helpottaa puute kaasutoimitusten joillakin alueilla, korkeat kustannukset lämmityslaitteistojen käyttävät aurinko- ja geotermistä lämmönlähde sekä asennuksen helppous.

Luonnossa on luonnollinen prosessi liikkeen lämmin ja kylmä ilmamassa. Lämmitetty ilma nousee, niin kauan, kunnes se jäähtyy ja sitten putoaa alas. Perusperiaatteena liikkeen ilmavirtausten kutsutaan konvektio.

Tyyppisiä lämmitys paneeli lämmittimet

Valittaessa ilmasto tekniikka on tärkeää ottaa huomioon, että sähkölämmittimet saattavat poiketa toisistaan ​​seuraavat ominaisuudet:

Kiinnitä huomiota olisi myös valmistajan tuotanto- ja energiakustannuksia.

Tyypit lämmittimet, yksityiskohtien asennuksen

Lämmittimet, toimivat periaatteesta ilmavirtaus voidaan jakaa kolmeen ryhmään.

 • Seinälle. Konvektorit seinätyyppi on tehokkainta. Sijainti seinällä helpottaa prosessia konvektion ja lisää tehokkuutta ja lämmöntuotto lämmittimien.

Luokitus konvektoreita käytetään lämmityselementin

Yhteensä käyttää kolmenlaisia ​​lämmittimiä. Suunnittelu lämmityselementin vaikuttaa lämmittimen toimintaa mahdollista.

 • Neula tan - yksinkertainen rakenne, on nikkeli-kromi lämmitys hehkulanka on sijoitettu dielektrisen levyn. Top päällystetty erityisellä eristävä lakka.

Lämmitin neula Tan ei sovellu kosteisiin tiloihin, koska lämmityselementti ei ole minkäänlaista suojaa vedeltä, höyryn, lauhteen ja muita nesteitä. Tyypillisesti neulan Tan varustettu low-end-mallit.

Koska puutteet putkimaisen PETN voi korostaa mitä Lämmittimet pitkä lämpenee. Laitteen voi liittyä kuulostaa räiskyvän avotulella.

Jos aiot tehdä sähkölämmitys konvektorit duurissa, sitten malli monoliittinen lämmityselementti on optimaalinen ratkaisu. Minimal lämpöhäviö havaittu käytön aikana. Lämmitin tehokkaasti ja nopeasti lämmittää huoneeseen.

Ainoa haittapuoli monoliittisen nähdään PETN, on korkeat kustannukset laitteen.

Mikä on parempi valita yritys Lämmittimet

Valinta riippuu vaatimuksista lämmittimen sekä ostovoiman mies itse.

 • Optimaalinen vaihtoehto - Noirot Melodie Evolution - sähköinen seinään konvektori uuden sukupolven lämmitys-, palkkio. Se on vedenpitävä, seinälle. Kanssa monoliittinen lämmityselementti, joka tuottaa lähes äänetöntä.

Helpottaa Noirot Melodie Evolution ohjaus tarjoaa kosketusnäytön tai LED (mallista riippuen). Ohjelmoijan on useita sisäänrakennettuja tiloja ja kyky luoda oman aikataulun lämmityksen.

Voit ostaa malli kaukosäätötoiminto. Kanssa Noirot Melodie Evolution ja GSM-hälytysjärjestelmä, lämmitys mökki tai talo sähkökiukaat, se oli täysin turvallista ja mukavaa.

Putkimaisen lämmityselementti tai monoliitin käytetään lämmityselementti.

Miten lasketaan ja valitse Lämmittimet

Itse asiassa oman pick konvektori- ei ole niin vaikeaa. On tarpeeksi ottamaan huomioon useita tärkeitä näkökohtia ja tehdä yksinkertaisia ​​laskutoimituksia.

Odotamme tarvittava voima konvektorin

Laskennan aikana on otettava huomioon joitakin tärkeitä vivahteita:

 • Tehon laskeminen konvektorin lattiatilaa. Edellyttäen, että huone on hyvin eristetty ja on katto korkeus 2,7 m ei ole suurempi, per 10 m, kuumennettiin alue riittää 1 kW lämpöenergiaa. Kylpyhuone 6 m pitäisi riittää yksi lämmitin kohti 1 kW. Suite 20 m - konvektori, jonka kapasiteetti on 2 kW.

Ymmärtää, miten valita oikea sähköinen konvektori lämmitys, se on otettava huomioon lisäksi valtaa laite on myös teknisiä ominaisuuksia ja toiminnallisuutta laitteen.

Valitsemalla Lämmittimet toiminnallisuutta

Lisäksi laitteen suorituskykyä, tyyppi lämmityselementti, kiinnittää huomiota ohjausyksikköön lämmittimen ja siinä on muita toimintoja.

 • Mekaaninen termostaatti. Lähes joka laite on varustettu mekaanisella tai elektronisella termostaatilla. Mekaniikka huonosti kestää kuormituksen, ei voida tarkasti kontrolloiduissa lämpötilaolosuhteissa.

Jätä sähköinen konvektori ilman valvontaa on erittäin suositeltavaa. Kun ylikuumentunut, mekaaninen ohjausyksikkö voi epäonnistua, jolloin palotilanteessa.

Wall säästävä sähkölämmitys konvektorit elektronisella lämpötilan säätö, on suositeltavaa käyttää ensisijaisena lämmönlähde. Ohjausyksikkö on useita asteita suoja taata turvallinen käyttö.

Kuinka paljon valtaa ei konvektorin

Mukavuuden laskennassa virrankulutus tehdään pysyvää oleskelulupaa talossa, jossa on lämmitetty ala 80 m².

 • Kokonaiskapasiteetti konvektorien koti on 8000 wattia.

Tämä tulos voi olla erilainen riippuen lämmittimen, lämpöhäviöiden rakennus ja muut parametrit.

Onko ilma kuivuu Lämmittimet

Toimintaperiaate on erilainen konvektorin kuin lämmittää huoneilmaa tai ase. Jos et käytä järjestelmää pakkokierron sitten huoneen ilmankosteus pysyy muuttumattomana.

Mitä paremmin Lämmittimet tai lämpöpatterin

Lämmittää ilmaa heti viemällä se läpi kuuma kela. Tämän seurauksena, jotta kosteus haihtuu ja kuivattiin ilmassa. Lämmitin järkevää käyttää missä sinun täytyy nopeasti lämmetä huoneen. Älä asenna lämmittimiä kuten ensisijainen lämmönlähde.

 • Sähköjohdon päälle asetetaan puun pintojen erityinen tulenkestävät aallotuksen.

Aika on osoittanut, että paras ratkaisu on asentaa sähkö kiertoilmalämmittimet. Vaikka lämpenee hitaammin kuin lämmitintä, vaan tarjoaa täyden käyttöturvallisuutta, palo- sekä suotuisia vaikutuksia ilmaston maalaistalon tai mökki.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Sen valinnan tekemiseen sähkölämmitin Ensto - alue, ominaisuudet

On parempi valita öljylämmitys tai konvektori- - hyvät ja huonot puolensa

Mitä hyvää sähkökiukaat Bork (Bork), niiden tyypit ja ominaisuudet

Miksi valita sähkökiukaat Atlantin

Miksi upotettu konvektoreita Möhlenhoff (Molenhoff), hyvät ja huonot puolet

Valitsemalla sähköinen Virtauslämmitin Nobo, hyvät ja huonot puolet

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

Top konvektorit käyttäjien arvioita

Sähkö- ja kaasu lämpöpatterit ovat aina suosittuja. Ne ovat varmasti kysyntää, vaikka kaupungissa. Loppujen lopuksi me kaikki voimme muistaa aikoja, jolloin on melko kylmä ja lämmitys lupaus kuuluu vain muutama päivä asunnossa. Tällaisissa tapauksissa se tekee elämästä mukavampaa konvektorin. On syytä huomata, että nämä laitteet ovat hyvin eri näköisiä. Jotkut kiinnitetään seinään kuten perinteinen akku, muut sijoitetaan lattialle. Myös konvektoreita ovat jaotella kulutetun polttoaineen - monia malleja on sähkökäyttöinen, mutta kaasua vaihtoehtoja. Lyhyesti sanottuna, kaikki nämä laitteet käsitellään nykypäivän kokoelma.

Arbonia

Putkimainen Arbonia patterit valmistanut saksalainen samannimisen. Alue - erittäin suuri, voit valita laitteen eri muotoja ja värejä. Lähes kaikki valmistamat konvektoreita ovat saatavilla venäjäksi. Myös tämä brändi tekee erityisen tilauksia pattereiden jopa 3 metriä ja enemmän. Samoin voit tilata välineitä Muodoltaan epätavallisissa - esimerkiksi kaareva tai kulmikas.

Brand Buderus syntyi hyvin kaukana 1731. Kun hänellä oli pieni yritys harjoittaa tuotantoa valuraudan elementtejä, jotka palvelevat rakentamiseen tulisijoja ja uunit. XX-luvulla alle Buderus brändin alkoi levitä nykyaikaisempi lämmityslaitteet, kuten sähkön voimalla. Mutta vuonna 2003, Buderus AG ryhmä tuli osa Saksan ryhmän Bosch GmbH. Kuitenkin historian brändi ei pääty tähän - sen alla tuotetaan edelleen erittäin ihmisarvoisen konvektorien. Etsi tämä tuote voi olla monissa muissa maissa - Venäjällä tältä osin ei ole poikkeus.

Kermi yhtiön tuotteet löytyvät monet venäläiset kaupoissa. Mutta emme voi sanoa, että tuotanto konvektoreita on tärkein yrityksen toimintaan. Sen kasveja ja putkistot mennä suihkut, seinä lämmittimet ja muut lämmityslaitteet. Kuitenkin se on konvektoreita yhtiö on tehnyt itselleen nimeä - nämä laitteet ovat erittäin suosittuja asiakkaiden kustannuksella tehokkuutta ja hyvää suunnittelua.

Purmon yhtiö aloitti historiansa pienessä tehtaassa lämpöpattereiden, joka sijaitsee Luoteis-Suomessa. Sysäyksen kehittämiseen tuotemerkin oli yhtiön tuloa ryhmään Rettigin. Sen jälkeen kun tämä konvektoreita tuotanto on automatisoitu ja uudistettu. Nyt nämä laitteet valmistetaan paitsi Suomessa, mutta myös Puolassa. Ostaa samoja tuotteita tuotemerkin Purmon voi noin kaksi tusinaa maissa.

Tuotemerkillä Zehnder tuotti suuren määrän lämpöpattereiden ja pyyhe. Periaatteessa yhtiö tuottaa korkealaatuisia tuotteita, jonka yhteydessä hintalappu siihen - tarkoituksenmukaista. Historia tuotemerkillä on yli 80 vuoden ajan. Tänä aikana yhtiö on oppinut paitsi massatuotantoa, vaan myös luomista konvektoreita tilauksiin, keskittyen yksittäisten mittojen asiakkaan antamia.

Nykypäivän luokitus, joka perustuu käyttäjien palautteen huomioon:

 • konvektorin;
 • Lämmitys kapasiteetti;
 • Tyyppi termostaattia käytetään;
 • Johdotus menetelmä;
 • suojelu;
 • Arvioitu lämmitys alueella;
 • Paino ja mitat;
 • Käyttöjännitteen (tässä tapauksessa sähköistä mallia);
 • Asiakasvalitukset;
 • Arvioitu hinta Venäjällä.

KARMA beta 5

Hyvä vaihtoehto niille, joiden talo on toimittaa kaasua. Pienestä koostaan ​​huolimatta, tämä laite pystyy lämmittämään huoneen, jonka pinta-ala on 100 m2. Tehokkuus konvektorin saavuttaa 89% - vähimmäismäärää tuhlataan arvokkaita polttoainetta.

 • Tehoyksikkö saavuttaa 4,7 kW;
 • Kuumennusalue - erittäin suuri;
 • Suhteellisen alhainen kaasun virtausnopeus;
 • On tuki eri suojaustekniikoita;
 • Sallittu lämpötila säädettävissä + 13 ° C + 38 ° C;
 • Sitä voidaan käyttää paitsi luonnollista myös nestekaasun;
 • Korkea luotettavuus.

Arviot KARMA beta 5 ehdottaa, että tämä konvektori, on vain yksi ongelma - se on melko kallista. Loput kaasu on lähes ihanteellinen vaihtoehto. Ja älä pelkää, että se toimii avulla räjähtävien polttoainetta. Täällä on myös automaattinen venttiilin ja paineensäädin ja lämpömittarilla sulake - toisin sanoen valmistajan perusteellisesti huolehtia turvallisuudesta. Mitä tulee korkea hinta ... Älä unohda, vastineeksi säästät paljon energiaa (jos vertaamme tätä laitetta sähkö kollegansa).

Useimmat sähkökiukaat pyörillä

Tämä konvektori näyttää erittäin räikeä. Kuitenkin mielenkiintoisin on hänen sisällään. Laitteessa on älykäs elektroniikka ja sisäänrakennettu ilmassa ionointivälineen. Kaikki tämä mahdollistaa laitteen lähes kuivaa ilmaa on positiivinen vaikutus ihmisen terveyteen.

 • Erittäin alhainen hintalappu;
 • Läsnäolo päälle ja pois päältä ajastimen;
 • Pinta-ala lämmityselementti on maksimoida;
 • On erittäin tarkka elektroninen termostaatti;
 • Asianmukaisesti, ohjauspaneelin;
 • Voit liittää lisävarusteita;
 • Valinta kahden lämmitysjärjestelmän tilaa.
 • Napsahtaa, kun kytketään päälle tai pois päältä voi olla ärsyttävää.

Tämä laite on elektronisesti ohjattu. Tämäkään ei pelastanut sen täytäntöönpanoa laitteessa klikkauksiin avaamisen ja sulkemisen. Jotkut omistajat, he voivat ärsyttää tai jopa herätä, jos henkilö on erittäin kevyt nukkuja. Onneksi sta Timberk TEC.PS1 LE 1500 Narrate että tarkempia puutteita tässä mallissa ei. Jotkut ostajat olivat tyytyväisiä paitsi läsnäolo lämmittää taloudellisesti tilassa, mutta myös mahdollisuus ostaa lisävarusteita muodossa ilmankostuttimen ja pyyhekuivain.

Jos et aio käyttää ostosta konvektorin kuinka paljon rahaa, suosittelemme katsomaan tuotetta Electrolux yritys. Tämä budjetti luomista Ruotsin jättiläinen, on tunnettu siitä, että korkea hyötysuhde. Käyttölämpötilassa laitteen ulkopuolella on suhteellisen niukka 75 sekuntia.

 • Mahdollisimman pienin kustannuksin;
 • tehokkuus saavuttaa 0%;
 • Saavuttaisi nopeasti toimintalämpötilan;
 • Kestää erinomaisesti pakkasta;
 • Jolla on käytössä suojaus;
 • Melkein ei kuivata ilmassa.
 • Yksinkertaistettu suunnittelu;
 • lämmitys alue voisi olla.

Katsauksia Electrolux ECH / AG-1500EF sanoa, että valmistaja kertoo verkkosivuillaan ehdoton valhe. Hän väittää, että tämä laite pystyy lämmittämään huoneen 20 m2. Todellisuudessa meidän on rohkeasti ottamaan tämän arvoon 20-30%. Mutta myös saada tulosta voidaan pitää erittäin hyvä - yleensä tämä on mitä odotetaan tällaisen edullinen konvektorin.

Paras sähkökiukaat, kiinnittää seinään

Tämä malli on koostumukseltaan jonkin verran muistia. Näin voit välitä mitä olet ajoittain irrotetaan kokonaan sähköä. Kun käännät konvektorin välittömästi palauttaa kaikki asetukset. Ei pelkää instrumentin ja virtapiikkejä - auto elektroniikka korvaa niitä helposti.

 • Korkea luotettavuus;
 • Ei kovin korkea hinta;
 • Suuri määrä asetuksia;
 • Se ei päästä vieraita ääniä;
 • tehokkuus equals 0%;
 • On ylikuumenemissuoja;
 • Hyvä muotoilu.

Jos tarvitset seinälle konvektori, niin paras vaihtoehto ei löydy. Useimmiten se on tämä ajatus syitä sta Noirot Spot E-3 1000 Laitteessa on mukava ulkonäkö, nopeasti lämpenee ja kokee mitään onnettomuuksia noudattamista vallassa. Rakentaa laatu, myös ei valituksia - se ei ole sattumaa, sillä konvektori tuotetaan Euroopassa. Lyhyesti sanottuna tämä on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat lämmitystä 10-15 m2.

Melko kallis sähkö konvektorin. Mutta se on välttämätöntä omistajia suurten tilojen kanssa alueella enintään 25-27 m2. Lisäksi ostaja arvostavat nopeaa lämmitys - ja käyttölämpötila seinään ulos vain minuutin. Lopuksi on syytä huomata, hienosäädön tarjotaan lämmitin.

 • Mekaaninen ohjaus;
 • Nopea verryttely;
 • Se lämmittää suuri huone;
 • Hiljainen toiminta;
 • Happea tuskin poltetaan;
 • Voit valita tarkka lämpötila;
 • Saatavuus ylikuumenemissuoja;
 • Asianmukaisesti suluissa;
 • Korkea luotettavuus.

Arviot Nobo C4F XSC 20 osoittavat, että valmistaja tekivät parhaansa. Hän teki väline ei ole vain kestävä, mutta myös varsin visuaalisesti. Hän harkittu suunnittelu kiinnikkeet, sillä seurauksella, että konvektorin sai kallistaa. Kun puhdistat sitä et varmasti arvostaa. Lyhyesti, tuote ei ole vakavia puutteita, jos ei muistaa hintaa. Mutta se tuskin pelottava - on lämmittimet ja paljon muuta.

Paras kannettavat sähkö konvektori

Suhteellisen pieni malli, joka voidaan helposti siirtää toiseen huoneeseen. Näin se pystyy lämmittämään huoneen ala 18-20 m2. Tämä saattaa selittyä läsnäolostaan ​​Micatermic lämmityselementti - täydellä voimalla, hän alkaa toimia muutaman sekunnin kuluttua virran kytkemisen jälkeen.

 • Mahdollisimman vähän hintalappu;
 • Välitön lämmitys työskentely lämpötilaan;
 • Korkean tarkkuuden mekaaninen termostaatti;
 • Kunnollinen lämmitys alueella;
 • Ei vieraannuttaa itsensä suunnittelusta.
 • Lämmityselementti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ei voida pitää luotettavina;
 • Pikemminkin suuri virrankulutus.

Arvostelut Scoole SC HT HM1 1000W viittaa siihen, että tuote osoittautui kaunis ulkonäkö ja melko voimakas. Laitetta, joka kykenee riittävän suuri huoneen lämmitykseen. Samalla se on halvempaa monet hänen ikäisensä. On kuitenkin muistettava, että se kuluttaa enemmän sähköä. Lisäksi se voi tuskin kutsua kompakti malli varustettu elementti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, luotettavin.

1. Nyt kaupoissa löytyy kymmeniä ja joskus jopa satoja eri konvektorien. Jopa lista parhaista malleista saada varsin pitkä. Näistä laitteista vapautuu KARMAA beta 5. Tämä on paras ratkaisu ihmisille, jotka haluavat säästää energiaa, koska tämä konvektori kulkee palavan tarpeeksi halpaa kaasua maassamme.

2. Loput mallien keskustellaan nykyään sähköllä. Tietyn laitteen riippuu siitä, miten haluat käyttää sitä, sekä alueen Lämmintä tilaa. Esimerkiksi monet mallit ovat 15-20 m2. Jopa supercheap Scoole SC HT HM1 1000W pystyy selviytymään näitä tiloja. Mutta se ei ole yhtä kestävä kuin hieman kalliimpaa Electrolux ECH / AG-1500EF, joka on myös lattia. Yhtä myönteisiä tunteita pitäisi aiheuttaa käytön Timberk TEC.PS1 LE 1500, varsinkin jos et ärsytä ajoittain kuulostava napsautuksella.

3. No, Noirot Spot E-maaliskuussa 1000 Nobo C4F XSC 20 ovat paikallaan, koska ne on asennettu seinälle. Keskenään, ne eroavat teho ja alue lämmitetty tilaa. Kalliimpi tuote Nobo voi tehdä viihtyisä olohuone 27 m2, kun taas tuotteen Noirot täytyy laittaa kaksi kertaa pienempi huone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin