Talonrakennusta betoniharkkojen

House of kevytbetoni käsillään

Äskettäin talonrakennusta kasvaa suosivat halvempia materiaaleja - kevytbetoni tai vaahto betonitiilet. Päättää, josta rakentaa talon - Vaahtobetoniasuintalot tai vaahto - on huomattava, että jokainen näistä materiaaleista on omat etunsa ja haittansa.

Puhutaanpa betonia, koska vaahto ei ole hyvä ominaisuus murentua, joten henkilö ilman jonkinlaista kokemusta työskennellä melko kovasti hänen kanssaan.

1) Höyrykarkaistu betoni on suuri lujuus, että ei, ei murru tai murene, säilyttäen ulkonäkö.

2) talo on tehty tämän materiaalin voi kestää yli kolmekymmentä vuotta (valmistajan takuu).

3) Höyrykarkaistu betonielementeistä on tehty melko suuret mitat ja siten nopeus erektio laatikon kotona.

4) alhainen lämmönjohtavuus, joka on yhdistetty pieni ompeleiden avulla pitää lämmön talon.

5) Taloudellinen, alhainen hinta voit säästää materiaaleja.

Video: Munivat Vaahtobetoniasuintalot - varsinkin pinoaminen lohkot

1) kevytbetoni sisältää runsaasti kalkkia epäpuhtauksia, joten se ei voi kutsua hygieeninen.

2) Höyrykarkaistu kerää kosteutta voi tallentaa sen vuosia, mikä jäädyttämistä seiniin tai homeen kasvua.

Ensimmäisessä vaiheessa tahansa rakennustyöt - suunnittelee alueilla. Rakentamisen aikana kevytbetoni tulisi käyttää tutkimustietoja, jotka heijastuvat dokumentissa, voit saada tällaisia ​​asiakirjoja STT.

Meidän ei pidä unohtaa Tuuliruusu, eivät saata pohjoisen puolella makuuhuone ja lastenhuone.

Lasketaan lohkojen

Joten, aikovat rakentaa niiden käsissä, nyt meidän täytyy selvittää, kuinka monta lohkojen tarvitsevat.

Vie liikaa mitään, ei hyvinvointi johtaa taloudellisia lisäkustannuksia (toimitus jne). Meidän täytyy laskea, kuinka monta kuution.

Ohjaavat koko etanoita ja rakennuksia. Ensin täytyy laskea seinäpintaan.

Esimerkiksi seinän pituus 10 metriä (kuten seinät 2) ja toinen - 8 metriä (myös kaksi). Tarkoittaa 10 + 10 + 8 + 8 = 36 - pituus kehän. Korkeus taloja esimerkiksi 3 metriä. Ajattelemme 3 x 36 = 108 neliötä - alueen seiniin.

Kevytbetoni lohkot myydään kuutiometriä. Nyt 108 kerrotaan 0,3 (yksikkö paksuus) saatiin 32,4 kuutiometriä. Tämä on määrä, joka tarvitaan rakentamiseen ulkoseinien (sisä- tuntea samalla tavalla).

Ostaa tavaroita, älä unohda, että saatat tarvita pääomaa tiiliseinät ja pohja, joiden lukumäärä voidaan laskea samalla periaatteella.

Lisäksi rakennuskustannukset tarvitaan konkreettisia ja liimaa.

Talon rakentaminen Vaahtobetoniasuintalot

Rakentaminen tahansa rakennuksen alkaa perusta. 1-2 kerroksinen asuinrakennuksen tarpeeksi perustamissyvyys 1,8 m ja leveys 40 cm. Kaivaa reikä pohjan ympärillä kehä, ja laskea betonin määrä.

Täytä pohja, ja kun hän seisoi ja tarttui tekee kellarissa.

Tärkeä prosessi - oikea laskemme ensimmäisen rivin.

On vedenpitäväksi lastalla tai kampa leviäminen ja litistää tason sementti-hiekka laasti (suhde 1: 3).

Vetämällä ensimmäiset ojensi seinästä johto ja pysyvästi käyttäen tasolla voit hallita sujuvan toteuttamisen muuraus.

Ja tarvittaessa kumivasaraa vastasi silmukat ensimmäisen rivin. Rakentamisen aikana, saattavat vaatia pienemmän koon.

Tällöin voit hyödyntää erityisen käsisahalla tai käyttämällä sähkösaha. Cut-off-pinta voidaan tasoittaa levitin tai lentokoneessa.

Asennus sivupinnat runsaasti promazyvayut liiman liuosta.

Se tarvitsee - kampa-lasta erityinen tasossa kevytbetoni, lastalla liiman liuosta. Tällainen lastalla on ämpäri kaareva reunat tai kuljetus leveys yhtyy leveys lohkoja.

Koska se on tarpeen valita liima johdonmukaisuuden pitäisi olla kuin paksua kermaa. Levitetty liima on kerros ei paksumpi kuin 3 millimetriä.

Lastalla juoni liimaliuos päälle valmistettua substraattiliuosta litistää kampa -shpatelem sitten tasaisesti kevytbetoni lohkot.

Päätyttyä sarja, erityinen leikkaus tasaiselle alustalle ja pyyhkäisee pois harjalla, jäljellä pieniä fragmentteja ja pöly ilmastetaan. Toista tämä asennuksen jälkeen jokaisen uuden sarjan.

Muista tarkistaa tasoa muuraus, se auttaa tulevaisuudessa välttää ulkonäkö halkeamia seinissä.

Tarkkaile tekniikan ja rakentamisen parametrit, ja sitten purkaa ja remake kytkin ei ole mahdollista - tulee olemaan vain rikkoa.

Säätämällä, että kaikista näistä rivit alkavat kulmasta. Suurilla pituus seinään noudattaminen tasaisuus sarja voi käyttää kulma ja väli- majachnye kevytbetoni lohkot.

Tässä prosessissa laskemisen älä unohda bandaging, syrjäyttää kunkin seuraavan numeron suhteessa edelliseen vähintään 8 cm.

Kun tehdyn välisten liitosten lohkojen työntyy liiman liuosta, joka on poistettava lastalla, ja ei korvaa. Yöllä ja sateessa Peitä vaakasuoran pinnan kalvon sateelta, pystysuoria pintoja ei tarvitse sulkea.

On myös tarpeen sulkea seinään, jos talo on talvella ilman kattoa, ja poistaa lunta useammin. Kevytbetoni suojata kosteudelta tarvitaan koko ajan, kunnes talo ei ole varustettu katto.

Jos kaikki oppia ja oikein soveltaa tätä tietoa, voit rakentaa talon Vaahtobetoniasuintalot ilman suurempia vaikeuksia. Muista - muurareita eivät synny, ne tulevat.

Video: talon rakentaminen betonitiilet

Tervetuloa! Haluan rakentaa kaksikerroksinen talo Vaahtobetoniasuintalot, kerro meille tarkemmin siitä vahvistamiseen ja siitä päällekkäisyydet etazhami.Spasibo.

Dear Dmitri. Lyhyt vastaus tähän kysymykseen ei toimi, tämä on teema koko artikkeli. Kirjoitin sen erityisesti sinulle. Jos yhtäkkiä on lisäkysymyksiä, kysy! Tässä on linkki artikkelin - >>>

Tervetuloa! Minulla on rakenteilla kaksikerroksinen omakotitalo. Käytetyt materiaalit seinien rakentamisessa: kasvot tiili + gazoblok 250 mm. Prosessissa tehdyn Kevytbetoni huomasin yksi rakentajat mielestäni epämiellyttävä vivahde - jotkut pystysuorat saumat ovat puutteellisia, ei tiukka, he väittävät, että tämä on sallittua. Onko se todella? Mielestäni tämä "sallittu" voi johtaa märkä laikkuja sisäpuolelle seinän myöhemmässä hometta, hometta, sekä vaikuttavat pakkaskestävyys, kiitos jo etukäteen!

Oman rakentajat kertovat koko tarinan. Mukaisesti ohjeiden SNP 3.03.01-87 "Tuki ja Walling" ja SRT suosituksia NAAG +3,1-2013 "Rakennelmat käyttäen höyrykarkaistut betoni rakennusten ja rakenteiden rakentaminen: pystyrakoilu vedettäessä lohkojen tasaisten pintojen on täytettävä ratkaisun kokonaan. Parantaa lämmöneristyskyky saa suorittaa pystysaumat kahtena juovana reunoilla on kevytbeton on rako, joka on täytetty elastisella eristysnauhaa ei homeelle.

Hyvää päivää! Talo on rakennettu; Päin tiili + gazoblok paksuus 250.no jäi välinen eristys päin tiili tai betoniseinään. Voiko talon lämpimänä, mutta jos ei, niin pyydän teitä neuvomaan. kiitos

Älä huoli, tämä talo on lämmin. Gazoblok luonnossa ja on lämmitin. Lohko paksuus 200-250 mm, on lämmön eristyksen sekä 10-15 cm min. villaa tai vaahto.

Sergey, ei siitä. Ota jos mitään, kuin voin auttaa.

Kerro minulle, kiitos, on mahdollista suorittaa vahvistaminen lasikuitulujitetta? Jos näin on, mitä halkaisija?

Vahvistettu hiilihapotettujen lasikuitulujitetta voi olla vain pohtia, että lasikuitu toimii 4 kertaa pahempi kuin teräs vahvistaminen. Esimerkiksi, kun käytetään 8 mm: n lasikuitulujitetta, saadaan analogi, 4 mm: n teräslevystä. Lisätietoa seinien vahvistus Vaahtobetoniasuintalot löytyy tässä artikkelissa.

Paul, kiitos paljon vastauksesta! Ja toinen kysymys: syöminen talo ei ole vain on Kevytbetoni, tiili ja obkladyvaetsya asetettu lävistys. Tällöin mitat talon 7h15 m. Pitääkö tässä tapauksessa vahvistaminen?

Yleensä on parasta vahvistaa tahansa kotiin, riippumatta siitä, mitä se on rakennettu - tiili, karrelle lohkojen tai gazoblok. Joten se on luotettavampi, koska he sanovat parempi katsoa, ​​mitä en kadu.

Hei, Haluan rakentaa talon, ensimmäisessä kerroksessa Kevytbetoni ja toisen katto ja osa-asuintiloja. Nyt kysymys on siitä, että seinän paksuus (Kevytbetoni) ja sen tiheys. Asun Nizhny Novgorodin alueella, keskellä bändi, mutta tietenkin ilmasto on sokerilla. Rakentamiseen aivan uutta. Nopea vastaus kysymykseeni kiitos.

Yksikerroksinen talo parvi gazoblok parempaa käyttöä lämmön eristävä tyyppinen tiheys D500 - D900. Paksuus talon seinät on 300-400 mm. Toisin sanoen, jos lohkon koko = 200 x 300 x 600 mm, seinän yhdellä rivillä lohkot ovat 300 mm ja kaksi riviä - 400 mm.

Paul, kiitos paljon vastauksesta! Ja vielä yksi kysymys, todennäköisesti rakennetaan kahdessa rivissä kokonaispaksuus 400 mm ja tiheys 500-600 epäillä se riittää. Ribbon -säätiölle haluavat tehdä joitakin sen paksuus ja korkeus tehdä? Jos ei ole vaikeaa, kehota.

Pohjan tulee olla 30-40 cm alle maaperään jäädyttäminen, korkeus maanpinnasta 15-50 cm. Koska Kevytbetoni imevät kosteutta hyvin, välillä perusta annetun ehdottomasti laittaa höyrysulun.

Hihnan leveys on jossain prosenttia leveämpi seinä 25, jolloin kun paksuus seinien 40 cm leveys perusta on 50 cm.

Hyvää päivää. En alkaa rakentaa talon kevytbetoni. Montako kytkimet tarvitsevat vahvistamista. Ja miten voimme katkaista katto w / w levyt?

Vahvike on sijoitettu ensimmäisen ja toisen rivin, sitten joka 4-5 riviä. M / B -levyä käytetään päällekkäisyyttä kuin mahdollista. Lisätietoja vahvistaminen ja lattiat löytyvät tämän artikkelin, katto ja kevytbetoni vahvistaminen.

Hyvää päivää. Jos käytät usein raudoituksen 2-3-sarjassa. Ja sitä käytetään aukkoja ikkunoiden ja ovien tai käyttää metallia (tai kulma-profiili)

Jos haluat, voi vain 2-3 riviä vahvistettu, mutta jokainen rivi. Kuten siltaliitäntä aukkoja voidaan käyttää valmiina hyppääjä Vaahtobetoniasuintalot tai teräsbetonista, ja metalli tangot.

Paul, kiitos vastauksesta! Ja tässä on kysymys, haluan tehdä paksuus seinien 400, ulkoseinät ovat eristettyjä ja haluavat määrätä kiven julkisivu, joten se miten paksu aikaansaada perustus oikein? Jos voit varmasti kertoa vastauksen.

Paksuus säätiö ei ole väliä tässä. Take 50 cm että voisit Merkitessäsi lävistäjät ensimmäisen rivin pelata yhteen suuntaan tai toiseen.

Aion rakentaa 2-kerroksinen talo ja kevytbetoni, mutta epäillään vahvuus, onko mahdollista tehdä kantavia kevytbetoni vai ei?

Vaahtobetoniasuintalot saa rakentaa kantavia seiniä jopa 5 kerrosta.

Hyvää päivää. Paul, kerro minulle, kiitos, joitakin vivahteita rakentamisen. Päätin rakentaa talon. Olen valmis luonnoksen, täytetty nauhat perusta. Talo on kahdessa kerroksessa (toinen kerros - ullakko) 6,9 * 2,6 6,9.Vysota jokaisessa kerroksessa. Päätti pysyä lohkoissa 400 * 200 * 600, ts seinämän paksuus 200. vaan. Will lämpenee 5-10 cm kummaltakin puolelta. Päällekkäiset puinen. Will itse kevytbetoni? Jotkut sanovat kyllä, se riittää, toinen segmentti - ei!

Kevytbetoni lohkot 200 mm ja jopa lämpeneminen vyderzhatvse riippuu tiheydestä kevytbetoni.

Jos käyttää 200 mm: n lohkoja, se on parempi ottaa tiheys on 500 kg / m3.

eli käyttää 200 400 kg / m3 voi olla, mutta paras 500 I ymmärtää ... mutta jos palkki putoavat kahden kantavien seinien + väliseinän 150 500 kg / m3 - se myös poistaa myös kuormituksen.

Oleg, ei aivan ymmärrä kysymystä. Jos tarkoitat onko hiilihappoa ylläpitää kuormaa katosta, palkki on tapahduttava Muurausverkko. Se tasaisesti jakaa kuorman luoman seinät toisen kerroksen ensimmäisen säteen ja myy yksiköitä ilman sitä. Artikkeli kattoon ja hiilihapotettujen betoniteräs - http://alina-sharapova.ru/stroitelstvo/perekrytie-armirovanie.html

Se, että yksiköt on jo toimitettu ja muuta kukaan ei (valitettavasti) .a on D400. Muurausverkko Myös ei tee, koska hyvin rajoitetun ajan ja talouden ... .Vuonna ikkunat ja ovet - ja pinottu kulmat on vahvistettu, kuten lohkot ikkunan alla ja ikkunan yläpuolelle, ja sen sijaan Muurausverkko - levyt 3-4 mm paksu koko pituudeltaan seinän palkin alle, laitteen alle - lujiteverkon lohko - istuva 8-10mm. Voisitteko kertoa minulle, että rakentajien Nadurin "tai niin myös, voi.

Ei, ei Nadur. Jos talous on rajallinen, ja se on mahdollista tehdä niin. Naapurini sijaan Muurausverkko laittaa hallituksen samassa talossa Vaahtobetoniasuintalot, parvi, arvoltaan yli 3 vuotta. Joten mikä tekee rohkean lohkoja hengissä.

Paljon kiitoksia neuvosta ... Nyt aion rauhoittaa)))))))

Hei Olen talon Vaahtobetoniasuintalot paksuus 300 ja tiheys 500. Muurausverkko ei saa eristää. Vastakkaiset karoed. Elämme Krasnodar. Talo on kolme kulmaa alkuun muotin ilmestyi. Koska mikä on mahdollista ja miten päästä eroon. Ohje. Kiitos.

Todennäköisesti oli muotti huonon tuuletuksen vuoksi tai sen puuttuessa.

Siitä, miten päästä eroon hometta löytyy tämän artikkelin: Fight homeessa asunnossa

Hei, rakentaa talon 2 kerros plus ullakko, isännöitsijä sanoo, et voi olla vahvistettu ja joka toinen riviä raudan tehdä verkkoon, se on okei? Kiitos jo etukäteen!

Kevytbetoni on vahvistettu vahvistaminen mutta parempi siedetty ja vahvistaminen muuraus netto. Mesh vahvistaa, jos lohkot on sijoitettu ratkaisu, ei erityisellä liimalla. Ja verkkoa ja se on suositeltavaa ottaa ole metallia, ja lasikuitu. Kevytbetoni vahvistaminen: http://alina-sharapova.ru/stroitelstvo/perekrytie-armirovanie.html

Tervetuloa! Halua rakentaa kaksikerroksinen talo on Kevytbetoni, kerro meille, mitä ja mitä pitäisi tehdä, mikä on vahvistaminen, että tarpeen ja mikä ei. Toivon kovasti apuanne))

Hei. Kerro minulle, millaista johtosarja tehdä, jos haluan tehdä välipohjissa dvuhtavrovoy palkit, ja miten tehdä todellinen testi?

Hei, Haluan rakentaa yksikerroksinen talo Vaahtobetoniasuintalot, onko sinun täytyy täyttää kulmissa Kalona? Sanoa se takia hypätään gazabeton ei kannata kuormaa

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Muovinen (polymeeri-) laatoitus

 • © 2012 - 2018 STROYDOM - Täysi tai osittainen kopiointi on sallittua vain silloin, kun on aktiivinen linkki.

  Miten rakentaa talon gazoblokov omiin käsiinsä?

  Luultavasti jokainen haaveilee oman kodin. Mutta eri syistä ostaa yksityinen elintila on usein mahdotonta. Jos et voi ostaa talon, niin se voidaan rakentaa. Uuden rakennuksen tekniikat on nyt mahdollista suhteellisen lyhyessä ajassa rakentaa talon kättensä gazoblokov. Tällaiset rakennukset ovat kestäviä ja palvelee sen omistaja jo vuosia. Tällöin rakennuksen ei menetä sen suorituskykyä.

  Hyvin prosessi rakentamisen betoniharkkojen ei ole helppoa. Kuitenkin, verrattuna tiili tai pyöristetyt palkki, määrä työtä, joka olisi tarpeen tehdä, paljon vähemmän. Miten saada taloon gazoblokov omiin käsiinsä? Askel askeleelta ohjeet käsitellään meidän artikkeli.

  Kevytbetoni lohkot - se on suhteellisen uusi ja teknisesti kehittyneitä rakennusmateriaali. Sen tarkoituksena on luoda seinään matalissa asuinrakennusten. Lohkot on valmistettu piidioksidista sementin ja hiekan kanssa lisäämällä kalkkia ja vettä. Paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa muodostuu kuplia tähän seokseen. Jälkeen massa kovettuu, lohko saadaan huokoinen rakenne. Tämä valmistus tekniikan avulla tuottaa suuren yksikön tilavuus. Tässä tapauksessa se on helppo ja kestävä.

  Niiden etujen joukossa, - hyvä lämpö- ja äänieristys ominaisuudet, vakaus ennen altistumista alhaisissa lämpötiloissa, sitkeys, ja tiheys. Laite on erittäin helppoa - se on merkittävä etu, koska siellä on suuri kuormitus perusta. Koko yksi osa on paljon enemmän kuin tavallinen tiili. Tämä nopeuttaa merkittävästi käytetty aika rakentamisesta. Hintaan gazoblokov talon omin käsin luotu, tulee paljon halvempaa kuin jos rakennus on rakennettu perinteisistä materiaaleista. Tämä johtuu suhteellisen alhaiset hinnat lohkojen kevytbetoni koska suuri suosio rakennusmateriaali. Lisäksi joukossa etuja voidaan tunnistaa korkea paloturvallisuus. Rakentaminen Vaahtobetoniasuintalot epätodennäköisemmin altis tuleen ja palo. Jos laitteessa on oikea ja kaunis muoto, ja ne sopivat siististi ja ammattimaisesti, tuloksena seinä voi edes loppuun. Tämä antaa mahdollisuuden rakentaa "dyshat9raquo;. Kevytbetoni koska pitkä hinnat on suuri vesihöyryn läpäisevyys.

  Ennen kuin rakennettua Kevytbetoni, sinun täytyy määrittää sopivaan paikkaan. Seuraavaksi sinun täytyy valmistella kaikki tarvittavat asiakirjat. Tämän projektin dokumentaatiota, jotka on jo sertifioitu paikallisviranomaiset. Seuraavaksi sinun täytyy tilata ja toteuttaa tutkimus, asentaa aitaus määrittää pisteen nolla horisontin ja tuoda kaiken viestinnän.

  Kun kaikki asiakirjat on kehystetty ja vastaanotetaan, voit aloittaa työskentelyn suunnitteluun perustein. Jos aita on jo asennettu, asenna valaistus sekä tehdä asennuksen rakennustelineitä.

  Hankinta, kuljetus, varastointi gazoblokov

  Osta tämä rakennusmateriaali ei ole vaikeaa. Yksinkertaisesti löytää oikea valmistaja ja tilauksen yhdessä sen toimituksen suoraan sivustoon. Mutta on vivahteita. Kaikki yritykset eivät osallistuneet Rakennusmateriaalien toimitus, valmis menemään kaukaisissa paikoissa, joissa huonot tiet. Tässä tapauksessa on löydettävä omat liikenne. Niille, jotka ovat päättäneet alkaa rakentaa talon Kevytbetoni (kuva esimerkkejä - tässä artikkelissa), sen ei pitäisi olla liian vaikeaa.

  Usein kevytbetoni toimitetaan lavoille. Lohkot ovat kunnolla pakattu polyeteenikalvon. Kun tallennetaan nämä rakennusmateriaalit liiallinen kosteus voi kertyä ja voi vahingoittaa rakennetta. Rakennustyömaalla sijoittaa materiaalit ovat parhaita alle katos. On toivottavaa purkaa ainoastaan ​​käytettäväksi työssä. Kuormalavoja voidaan asentaa muodossa pinot. Mutta älä salli tämän asetuksen yli kaksi riviä.

  Lukumäärä rakennusmateriaalit

  Joten, kun sinulla on kädet kaikki projektin dokumentaatio, sinun on päätettävä, kuinka paljon sinun täytyy gazoblokov kotiin. Ei osta liikaa. On olemassa tiettyjä ongelmia, jotka liittyvät varastointiin. Sinun täytyy laskea kuinka monta kuutiometriä materiaalia tarvitaan. Otetaan esimerkiksi seinän pituus 10 m x 8 m. Tarpeen laskea kehä. Se on 10 + 10 + 8 + 8 = 36 m: n korkeudella seinän -. 3 m. Näin ollen, 3 * 36 = 108 m 2. Tämä alue seinät.

  Lohkot alennus kuutiometriä. Laskea, kuinka paljon sinun tulee rakennusaineet rakentaa talon gazoblokov tarvitse 108 kerrottuna 0,3. Tämä on paksuus yhden yksikön. Tämän seurauksena joudut 32,4 m3 materiaalia. Tämä määrä on vain rakentamiseen ulkoseiniin. Sisäseinät on laskettu samalla tavalla.

  Seuraavaksi kaada pohjan omin käsin. Talot Kevytbetoni ole raskas, mutta pinta on kestettävä pintapaine. On mahdollista kaataa betonilaatta perustuksen tai nauhan pohjan käytetään, että pienet 1-2-kerroksinen rakennus edullisemmin.

  Mikä se on? Nauha vankka - seos betonialustalle lujat ominaisuudet. Muihin rakenne voidaan vahvistaa jäykkä metallipuikkoja halkaisijaltaan 15 mm. Ne on pinottu kahteen kerrokseen. Jos sivuston rakentamiseen sijaitsee paikalla, jossa kohonneita pohjaveden tai heittoliina maaperä, niin paras ratkaisu tässä tapauksessa - se on perusta monoliittinen grillage.

  Ennen kuin aloitat vakavaa työtä perustukselle järjestelyn, on puhdistettava ja tasoitettiin paikka niin paljon kuin mahdollista. Pienelle 1-2-kerroksinen rakennus on tarpeeksi perusta 2 m syvä. Kaivanto olisi noin kehä koko tulevaisuuden rakentaminen. On tärkeää laskea tarvittava määrä betonia. Kun valmis, kaada materiaali ja sen jälkeen täydellisen jähmettymisen talon rakentaminen Kevytbetoni.

  Mitä valita kiinnittämiseen lohkojen

  On kaksi vaihtoehtoa kiinnittämiseen hiilihapotettu tuotteita. Tämä erityinen liimaa tai laasti. Molemmat vaihtoehdot on joitakin etuja ja haittoja.

  Kun liiman voi saada oikea nivelet. Muuraus on hyvin tasainen. Mutta toiminnan aikana liiman vapauttaa myrkkyjä ilmakehään, ja se maksaa enemmän kuin ratkaisu. Kuten laasti, sitten työskennellä sen kanssa enemmän aikaa, koska se on tarpeen valvoa tasaisuus seinät. Mutta jos virheenkorjauksen ratkaisu on helpompaa kuin liiman kanssa. Lisäksi, jos meillä rakennettua Kevytbetoni omin käsin juuri ratkaisu ei ole tiukkoja ohjeita vaivaamista. Yleensä tehdä seos suhteessa 3-1 (osaa hiekkaa ja sementtiä, vastaavasti). Sitten lisätään vettä ja kaikkea sekoitetaan.

  Kevytbetoni lohkot on yksi tärkeä ominaisuus - ne ovat kevyitä. Näin ollen, liuos tai liima ei puristuu ulos painon alla materiaalin ja, näin ollen, ei virtaa ulos saumat. Tämä suuresti nopeuttaa prosessia muninnan seinät. On huomattava, että toiminta tällä rakennusmateriaali vaatii erikoistyökaluja.

  Pystyttää kantaja seinät on suositeltavaa käyttää yksiköitä, joiden koko vaihtelee 375-400 mm. Jos kyseisen sisätila osio, sitten leveys voi olla enintään 250 mm.

  Jos siis rakentaa talon Kevytbetoni omiin käsiinsä, niin prosessi rakentamisen ensimmäinen sarjan pitäisi tulla hyvin vastuullisesti. Ennen kuin aloitat, sinun on oltava vedeneristys. Ensimmäinen rivi, asiantuntijat suosittelevat vain Maannut sementti-hiekka laasti. Munivat alkaa korkein nurkassa tulevaisuuden talon. Päissä lohko on kielen ja uran, joten ei ole tarvetta liittää elementit liiman. Ensimmäisessä sarjassa vetää johto valvoa tasaisuus muuraus. Tarvittaessa, lohkot kumivasaraa dub. Jos aikana tehdyn on muodostettu rako, jonka pituus on pienempi kuin yksi lohko, sitten tehdä erityinen lisäelementti. Toteuttamaan kirjoitus rautasahalla, sähkösaha ja neliö. Päätypinnan lopullinen kokoonpano lohkon on etukäteen hahtuva liuos tai liimalla. Liima, joka vaaditaan annetun lohkojen Vaahtobetoniasuintalot, valitaan ohut saumat. Johdonmukaisuus tulee muistuttaa sen kerma. Levitä seos erikoistyökalua. Jälkeen - tasaantunut sen pinnalla rakennusmateriaalin lastalla. Ensimmäinen rivi on kirjattu, ja jatkamme rakennat gazoblokov omissa käsissä. Pyyhi opas suosittelee, että kaikki väärinkäytöksiä muodostivat erityisen kellua. Seuraavaksi pinta kaikki lohkot poistetaan lika ja pöly. Tämä prosessi toistetaan jokaisen seuraavan rivin. On tärkeää, että jokainen uusi sarja fit hieman tasoittaa 8-10 cm. Jäänteet liuoksen tulisi poistaa lastalla. Toinen rivi on asennettu noin yhdestä kahteen tuntia ensimmäisen jälkeen. Suojella seinät kosteudelta valmis aloilla muovikelmulla.

  Vahvistettu kevytbetoni silta voi käyttää vain, kun luot aukot ovia ja ikkunoita. Ne asennetaan käyttämällä erityistä puinen laite. Paksu osa U-muotoinen lohko on rakennettu ulkosivuun. Onkalolohkon asettaa kehyksen liittimet. Sitten ontelo täytetään hieno betoni. Kun rakennetaan seinien sisään, vesi- ja äänieristys on tarpeen. Huomaa myös, että joka toinen rivi sisäseinän on yhteydessä tuki- seinäankkureita tai niittejä kanssa perfopolosy.

  Tahansa talon Kevytbetoni (tehty omin käsin tai avulla ammattirakentajiin, sillä ei ole väliä) toiminnassa tehdään erilaisia ​​kuormia. Tämän kyykky maaperän, tuuli, lämpötila muuttuu. Välttää epämuodostumia, tiili on vahvistettava. Katsotaanpa, miten se tehdään.

  Vahvistaminen: miten tehdä se. liikuntasaumat

  Urat leikataan, niin tuloksena syvennykset puhdistetaan pölystä, ja edelleen näitä syvennyksiä sopivaksi varusteet. Sen jälkeen, kun kaikki on täytetty liuoksella. Välttää rikkoutuminen, tee liikuntasaumat. Ne sijaitsevat usein paikoissa, joissa muuttamalla aukko tai seinämien korkeuden. Nämä saumat ovat seinämien välissä, jotka voivat olla eri lämpötiloissa. Myös, liikuntasauman on tarpeen, jos Kevytbetoni yhdistää muiden materiaalien kanssa, että lujittamaton seiniin. Liitokset on sitten kondensoida polyeteenikalvolla, mineraalivillaa. Ja ulkoa, ja niiden sisällä käsitellään sen jälkeen erityistä massaa.

  Päällekkäisyyksiä ja kaltevien pintojen

  Vahvistettua turvavyötä käytetään tukena lattialaatan. Nivelet saadaan levyjen väliin tulee täyttää liuoksella. Ulommat päät palkkien sulkea kömpelö.

  Ohiajovarana sopiva betonilaatta, jossa on useita onteloita niitä. Mutta se on myös myynnissä siellä ja analogit kevytbetoni. Jälkimmäinen on korkea kantava kapasiteetti, tulenkestävyys ja alhainen lämmönjohtavuus. Nämä levyt ovat hyväksyttävää vain, jos laakeri seinien välissä vähintään 6 m. Tämä levy on perustuttava konkreettisiin jakelija vyö. Jos talo on kevytbetoni käsillään rakennettu oikein, niin on mahdollista välttää kylmäsiltojen. Ikkunat, katto ja säätiö eristetty standarditekniikoilla. Mitä tulee kaltevien pintojen ja aukot monimutkaisia ​​muotoja, ne voidaan helposti tehdä sahalla. Tämä on helppo selittää sillä, että lohkot kevytbetoni on helppo näki ja poranteriä. Kaikki kiinnitysreiät porataan poralla ja erityinen leikkuri. Roilokone helposti selvitä luominen urien johdotus.

  Katto gazoblokov kotoa voi olla mikä tahansa - on mahdollista tuottaa yhden, pääty, katto, hipped ym. Uusin tyyli - paras valinta asuinrakennusten. Riippumatta rakenteen, katto on välttämättä varustettu vesi-, lämpö- ja höyrysulun materiaaleja. Joissakin tapauksissa, regenerointi ullakon asennettu ylimääräinen alusmassa. Kiinteät päälle kattotuolien vedeneristys. On paljon helpompi tehdä pitkät sauvat. Jälkimmäinen toimii kontrobreshetki. Alle gibroizolyatsiey välillä telineiden laittaa lämmitin. Sitten eristekerros sulkee höyrynsulkukalvo. Dale pino viimeistely katto.

  Asuinrakennuksen Kevytbetoni kättensä käytännössä tehty. On vielä suorittaa tarvittavat viimeistelytyöt, tehdä tarvittavat mukavan elämän viestintää, asentaa ikkunat ja ovet. Työtä julkisivujen voi alkaa vasta, kun valmiin kokoonpanon katon ja räystäiden. Ennen pinnankorkeuden uimuri ja lohjennut täyttää liuos. Materiaalina, voit valita mitä haluat. Hyöty nykyaikaisen markkinoiden tarjoaa paljon variantteja kuvioita ja värejä.

  Joten, me tajunnut, miten tehdä kodin kättensä gazoblokov. Askel askeleelta ohjeet auttavat suorittaessaan rakennustyöt sekä säästää kömmähdyksiä.

  Taloja silikaatin lohkojen: erityisesti rakentaminen

  Solubetoni käytetään pitkään, mutta tekniikan kehittyessä sovelluskohde on laajennettu. Jos aikaisemmin rakennetussa talossa Vaahtobetoniasuintalot usein, mutta nykyään tämä materiaali käytetään jo 15-20% uusista rakennuksista. On muodostettu kesäasunto väliaikainen oleskelulupa ja pääoman kotona. Kaikki johtuu saatavuuden materiaalin hinta, hyvät termiset ominaisuudet, helppo ja nopea asentaa.

  House of kevytbetoni rakennuksen kerroksessa pieni määrä: enintään 3

  Perustuksissa talon vaahtopalat

  Kuten on tunnettua, kevytbetoni lohkot on ominaista pieni paino. Toisaalta se on hyvä: työstä helpompaa ja perusta tällaisen rakentamiseen tarvitaan vähemmän kantavuutta, ja siksi halvempaa. Mutta toisaalta, jos liikkeiden perustuksen seinät pieni paino voi "selittää" prosesseja, raskaampi tiili tai korvata ne puun. Mikä tarkoittaa, että alle kevytbetoni rakennuksen perustuksen vaatimukset lisääntynyt: pienetkin virheet johtavat halkeilua, "hoitaa" ovat erittäin kalliita. Siksi on parempi olla säästää rahaa projektiin: saat kalliimpaa.

  Minkälaista säätiö käyttää

  Mitkä ovat perustukset talon tehty Vaahtobetoniasuintalot. Päällä, ei altis kiskoa, yleensä tehdä monoliitti nauhat säätiöt. Syvyys - alapuolella maaperän jäätymisen eikä muutoin. Nojalla sen suunnittelu, vahvistaminen nauha korvaa kaikki johtuvat läähättää kuormaa.

  Jos syvyys jäätymisen maa 2 metriä ja enemmän nauhan alustakerroksen tulee liian kalliiksi. Tässä tapauksessa, esiintyminen tällä tasolla normaalin maaperän kantokyky, talon alla on kevytbetoni pino-tehdä rostverkovy perusta. Tällöin ei voi tehdä ilman lauttaa perusta: se kompensoi epätasaista, mikä usein esiintyä paaluttamisen: yksi kasaantuvat enemmän kuin muut vähemmän. Ilman grillage se johtaa halkeamia, koska sen seinät tämän materiaalin on vapaaehtoista.

  Mitä tarvitaan perustus talon kevytbetoni päättää, riippuen maaperän työmaalla

  Kallein, mutta myös kaikkein vaurioidu - perusta muodossa monoliittisen levyn. Sen laittaa maahan alhaisen kantavuuden - turve, hienorakeinen bulk hiekka. Se voi olla, että se on halvempaa verrattuna nauha perusta, annetun syvyydessä 2 metriä. Tässä tapauksessa levy sopii paremmin, jos johtuen geologiset ominaisuudet tekevät paaluttamisen on mahdotonta.

  Elementti- säätiöt ei suositella tällaista materiaalia. Suurin osa ongelmista syntyy taloja Vaahtobetoniasuintalot perustuksissa FBS, rakennuspalikoita tai tiiliä. Johtuen siitä, että niillä itsellään on taipumus halkeilla, rinnalla solubetoni on tulossa vakava ongelma: liikaa, ja usein on halkeamia. Koska joukkueet eivät käytä perusta.

  Ja se vain kiinnittää huomiota, vastata 100% takuu tarvittavat perustan talon kevytbetoni voivat vain suunnittelija nykyisten kädellä tulosten geologisten tutkimusalue.

  Kevytbetonia helppo työstää, jolloin voit rakentaa monimutkaisia ​​kokoonpano House

  Toinen piirre Vaahtobetoniasuintalot - absorboitumiskyvyn. Kosteuden lisääntyessä se menettää eristysominaisuudet, ja pitkäaikainen altistuminen vesi voi aiheuttaa osittainen tuhoutuminen materiaalia. Koska talo Vaahtobetoniasuintalot on pakollista nostaa jalustalle, joten useita kerroksia vedeneristys sulku. Ja että - lisäksi kaikki toimenpiteet kellarin vedeneristys, joka määräytyy myös geologian ja pohjaveden pinnat.

  House Vaahtobetoniasuintalot: tyyli yksikköä

  Se alkaa valmistelevat toimet:

  • Tarkista tasaisuus perusta. Jos on poikkeamia on enemmän kuin 30 mm, olisi poistettava. Jos on pieniä humps, se on helpompi leikata ja kuoppa täyttää liuoksella. Jos pinta on liian karkea, ylimääräinen muotti upotettuna betonipinta ja tasoitettiin tasolla. Pidä mielessä, että vähintään paksuus betonikerros - vähintään 3 cm, ja tarpeen yhtenäistää tai lisätä pehmittimiä parantaa hajautuskäsittelyn tai vibraattorin betonin liuosta. Työtä voidaan jatkaa, kun betoni saavuttaa 50% sen vahvuus, ja se on 7-9 päivää + 20 ° C, ja 14-20 päivää alemmilla.
  • Asenna sulku- vedeneristys. Ensimmäinen voideltuun bitumisen mastiksin yli telan rullattu vedenpitäväksi. Ja ei kannata kattomateriaalina. Hän varmasti halpa, mutta modernilla otteella on tehotonta ja hyvin lyhytikäisiä. Risteyksessä bändejä, toisistaan ​​on vähintään 15 cm.

  Valmisteluvaiheessa on tarpeen prodelat kaikki mahdollisimman huolellisesti. Sitä sujuvampi on pohja, kytkin menee helpommin. Tärkeydestä vedenpitäväksi jo kirjoitit: haluavat talon Vaahtobetoniasuintalot oli lämmin - Varmista, että se on kuiva.

  Säännöt, joissa betonitiilet

  Päälle sulku- voi alkaa laatoitat vedeneristys kevytbetoni. Se suoritetaan samoja sääntöjä, että tiili: kanssa vaakasuoran rivin ligaation. Tämä tarkoittaa sitä, että pystysuora sauma alemman lohkon limittyy rungon makaa päällä. Se näyttää kauniilta seinään, kun sauma on keskellä lohko, mutta pienin painuman on 10 cm.

  Periaate pinoaminen lohkojen kaasubetonin

  Muuraus gazoblokov käyttää erityistä liimaa. Sitä kutsutaan - vaahto konkreettisia. Levitä ohut kerros 1-2 mm työkalua käyttäen - varustettuun vaunuun hammastetun reunan. Miksi minun pitäisi laittaa se tähän kerrokseen? Ensinnäkin kallis liima, toisaalta se on kylmä silta, koska sillä on paljon suurempi lämmönjohtavuus kuin Kevytbetoni. Koska mainittu optimaalinen paksuus: se tarjoaa kiinteän telakointi ja kulutuksen minimoimiseksi.

  Yhtenäistä laskemme liiman merkkituotteiden kuljetukseen. Ne edustavat laatikko, joka on ladattu liuoksessa kauhan. Kaatamalla betoni lohkoja omin käsin avulla kelkan esitetty seuraavassa videon.

  Vedä se seinät ylös ja alas kyseenalainen ilo, ja on perusteltua ainoastaan ​​silloin, kun suuria määriä, kun kaikki kauha voidaan vierittää seinälle kerrallaan. Siksi, kun riippumaton rakennuksen kevytbetoni asuntojen usein yksinkertaisempia laitteita - pieni käsi vaunun (katso kuva). Kuten näette, se näyttää kauha ja se on helppo tehdä omia käsiä pala sinkitys. Leveys on leveydestä (tarkalleen millimetrin voi olla 1-2 mm pienempi). Reunalla leikkaus neilikka (voit hienontaa), kiinnitetty kahva. Periaatteessa voit tehdä lastalla ja suuri hammaslastalla, mutta työ ei ole niin kätevää.

  Toinen keskeinen väline - sahaa. Se on myös erityinen, mutta vaahto leikataan täysin normaalia käsisahalla kanssa terävät hammas.

  Kuljetukseen ja saha - perusvälineet

  Vielä laitteen shtobleniya. Mukaan rakentamisen teknologian Vaahtobetoniasuintalot joka 4. krs kunnossa varusteet. Näissä sauvat tehdä kehossa Stroebe lohko. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen työkalu - leikkaavan reunan kahva kämmenellä toisen käden. Älä jotain omasta voi myös olla.

  Kaksi mallia Roilokone Kevytbetoni

  On myös välttämätöntä laitteet siirtojakson. On lohkojen leikkauksia kainaloissa, mutta ne ovat kalliimpia, ja sitten tulee kytkeä mitätön ratkaisu. Siirtää lohkojen sileä kasvoja on erityisiä pihdit, jotka toimivat painovoiman.

  Laite, jolla siirretään lohkojen

  Lisäksi kaikki tämä edellyttää kykyä sekoittamalla liima, maalipurkkityökalu, Mallet - kohdista lohkot, harja - puhdistaa pois pöly, rakentamisen taso, joka on johto, tai asettaa erityisiä nahat raastin - tasoitukseen. Siinä kaikki tarvittavat työkalut. On toinenkin mielenkiintoinen laite - kulma, joka mahdollistaa arkkeja. Kuvassa se on lähellä kypärät, mutta voit tehdä, jos haluat ilman sitä.

  Joukko tarvittavien välineiden talon rakentaminen Vaahtobetoniasuintalot

  kevytbetoni muuraus tekniikka on yksinkertainen: enemmän tai vähemmän tasaisesti liiman alapinnalle. Suositeltu paksuus 1-2 mm. Tämän sovelluksen avulla vaunun ylimääräinen liima ei tapahdu, ja puristetaan harvinaisia. Myös liima levitetään sivupinnalle viereisen kappaleen. Tämä voidaan tehdä lastalla lastalla, tai vain vaunun. Ylijäämä poisti hammastettu instrumentin sivussa. Liiman, kokeile, että se ei valu yli harkon reunasta: poista se kova valkoinen pinta.

  Miten liimaa ilmakuplituk-

  Kaikki edellä mainitut viittasi makaa erityistä liima. Joitakin käytetään säästämiseksi Sementtihiekkakattotiilet laasti. Ohut kerros ei selvitetä, koska ylimääräinen on. He poistivat työkaluterä, mutta tehdyn se näyttää samalta epäsiisti. Termisen parametrit seinä ei yleensä parempi olla sanoa, kylmäsiltoja ovat hyvin laajat.

  Ennen laitteen asentamista obespylivajut: ota harjalla ja kulkua kaikkien pintojen yli. Jos sää on kuiva ja kuuma, sirotellaan veteen lohko. Voit proazyvat yleispätevä, on mahdollista - alkaen sprinkleri. Kuoritut ja liotetaan lohkossa nostetaan ja laitetaan liimaa, lähellä jo. Käyttäen mailan, nakutuksen netto sivupinnan lohkon asetettu saavuttamaan haluttu sauman paksuus 1,5-3 mm. Purista ylimääräinen liima poistettiin lastalla.

  Nyt otamme tason lohko ja tasoitetaan pysty- ja vaakasuunnassa pinnat: knock sopivia paikkoja vasaralla. Ponnisteluja on ehkä vakavia. Suulakepuristettu liima, jos näin on, valita.

  Kohdista lohko kaikissa tasoissa

  Tämä operaatio toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen. Yksinkertainen mutta toistuvia vaiheita. Vaan rakentaa talon Vaahtobetoniasuintalot kädet voi olla rakentamisen taitoja. Tärkeintä - noudattaa tekniikkaa.

  Hyödyllisiä työkaluja ja käyttökelpoisena parannuksena teknologian muuraus seuraavissa videon. Ihmiset omin käsin rakennettua Vaahtobetoniasuintalot itse, tehdä kaikki laadullisesti, mutta nopeasti mielenkiintoisia lisävarusteita. Liuos levitettiin lastalla muutettu. Molemmin puolin kiinnitetty sen pieniä levyjä, ne eivät tarjoa ratkaisua valua laitteen ulkopuolelle. Rakentaminen saadaan muodossa kirjain "P", mutta pienellä "jalat" ja laaja "takaisin" keskeltä kahvan törröttää lastalla.

  Rakentaminen laittaa lohko, pitkin leveä puoli tankata liimaa. Reunat tai kahva vedetään pitkin lohko. Näin hampaista suulakepuristetun liiman. Hän heti jakautuu tasaisesti. Avulla saman työkalun liima levitetään puolella, mutta ei ole asennettu, ja asennetaan lohko. Päällystys- nopeus tällä menetelmällä on korkea.

  Erittäin mielenkiintoinen laite siirtoyksikkö. Metallilevy, jossa on kaksi hitsattu kahvat. Hän tietenkin joka kerta kiinnitetty kahdella ruuveilla laitteeseen, mutta se on helpompi kuljettaa kuin vain tilalla reunaan. Yleisesti, käyttökelpoisia video kohdistamaan lohkot "silmämääräisesti". Tässä on "vastaanotto" hyväksymään tuskin sen arvoista, ja loppumatka muuraus kevytbetoni lohkot video hyvin.

  Asettamalla ensimmäinen rivi kevytbetoni

  Mistään rakentaminen on erittäin tärkeää asettaa ensimmäinen numero: se on sitten ohjataan seinien rakentamisessa. Koska kaikki mitä teemme on huolellisesti uudelleentarkistuksia useita kertoja. Ensimmäinen rivi betonielementeistä laittaa sementti-hiekka laasti, ja kaikki muut - liimaamalla. Varoitus! Sivupinta sotkee ​​liima: nämä liitokset on OK - ei enempää kuin 1-2 mm.

  Ensimmäinen säädettyihin nurkkakappalei-. Hyvin usein niiden ulkoreuna ulottuu korkki. Ensimmäinen korkki on sitten lämmittää ja jopa hylätä, ja se lisää merkittävästi sen paksuutta. Leijuu pistorasiaan - ei vain näyttää enemmän orgaanista, se myös vähentää tulossa liottaa korkki, ja ennen kaikkea - sen käyttöliittymä seinään, mikä on erittäin tärkeää, että kevytbetoni rakennukseen.

  Ensimmäinen askel käyttäen laser tasot rakentaja tai vedenpinnat ovat suurimmillaan nurkka korkki. Hänen alkaa kytkin. Koko kohta ensimmäisen rivin - paksuutta liuoksen tasolle yksiköiden vaakatasossa. Vaiheessa valmistelun suurimmat erot on poistettu, mutta pinta on edelleen epätodennäköistä tulla täydelliseksi. Voidakseen jatkaa laittaa betonitiilet oli helpompaa, ja pääsemme tasaiselle pinnalle.

  Miten löytää suuri kulma perusta, katso video.

  Koska korkein kulmassa ratkaisu laittaa vähimmäismäärä. Levittää kerros 0,5-1 cm, tasoittaa. Laitoimme ensimmäinen lohko siten, että sen ulkoreunat eivät olleet vähintään 50 cm leveämpi. Kuten kirjoitettu, tämä uloke ei tarvita, mutta se ratkaisee paljon ongelmia, ja, mikä tärkeintä, - sulkee niveltukipintaan.

  Paljastavat ensimmäinen lohko kolhi Mallet, kohdistamalla

  Ottaa taso ja vasaralla naputtamalla linjaan vaaka- että pystysuunnassa. Viereisellä nurkkaan Me tehdä saman toiminnon, vain korkeus yksikön säätelee ensin ja tämän käytämme vedenkorkeus. Paras kokemus, pullo voidaan asentaa tasolla tasainen tablettien sama paksuus. Asettamalla yksi pullo yhdessä nurkassa mukaisen lohkon toisen korkeutta voidaan säätää.

  Sama toimenpide toistetaan jäljellä lohkoja. Yksi hienous: taso siedetty ainoastaan ​​ensimmäiseen yksikköön. Joten virhe on vähemmän. Loppujen kulmayksiköt näytöllä (niitä kutsutaan merimerkit) niiden ulkoreunan venytetyn johto. Ja johto merkitsee yläreunan yksikön ja kohdista se kaikki loput. Kiristä ruuvi ruuvattu lohko: se kääntyy helposti, ja pitää hyvin. On mahdollista kiinnittää hihnan palikat, jotka on ruuvattu ruuveilla.

  Side kynsien kaksi lankkua, joka jo on kiinnitetty hakkaaminen useita johto tason

  Muuraus toteutetaan edullisesti kahdesta näkökulmasta, liikkuvat keskelle. Joten enemmän mahdollisuuksia välttää vääristymiä sitten tasata, häiritsevät jo asennettu yksiköitä.

  Päätyttyä annetun useiden ottaa hiekkapaperia, lentokone, rakennus taso ja siirtää ympärillä kehä, vie liikaa korkeutta. Tämä on - tärkeä seikka, jonka avulla voit viettää vähintään liimaa. Mutta pienin yhteinen - tämä ei ole kaikki. Jos et kohdista korkeus kunkin rivin, on muodostettu seinämään paikka paikallisten korostaa, että vähintään kuormitus voi aiheuttaa halkeilua. Joten älä ohita tämä vaihe.

  Hiekkapaperilla työ ei ole kovin kätevää, on tätä varten erityinen raastin. Hän ei niin tukossa. Niin, kaikki linjassa tasolla. Sitten ottaa harja ja palata kehä, lakaistaan ​​pois pölyä. Myös tässä vaiheessa on mahdotonta kulkea: n läsnä pölyä merkittävästi vähentää tarttuvuutta lohkoja.

  Korkeusero tarkistetaan tuntuista))

  Kaikki tämä, jotta ne kestävät suositellun liimakerrokseen 1-2 mm. Geometria jopa mukavimmista lohkojen vielä vauhtia. Olkoon ero on 1 mm, mutta niin paljon liimaa se merkittävä. Koska kaikki kohdistettu täydellinen sattuma.

  Palvelukseen joukkueet usein ohittaa tämän vaiheen sijoitetaan vastaisesti tehprotsessa liima 5 mm tai enemmän. Mutta näissä kodeissa tulee kylmä, ja kulutus kallista liimaa - valtava. Keskimääräinen kulutus liimaa kuution:

  Annetun toisen ja sitä seuraavien rivien betonielementeistä alkaa myös kulma altistuu vain kulman lohko niin, että ommel poistettiin. Sovelletaan nyt kaikki pinnat liimakoostumuksen. Teknologia kevytbetoni tiiliyksikön edellä on kuvattu.

  Miten laittaa nurkkaelementistä toisen rivin

  Lisätä aste rakennuksen vastus voiman, kun maa heittoliina, valmistettu raudoitusta seinät. Tehdä tämä on pinottu peräkkäin lohkojen työkalua käyttäen urat pituussuuntaisia ​​uria. Paksumman ulomman kaksi uraa alle kahden baarin paksu rainojen jopa 200 mm, jotka on sijoitettu säiettä. Reunasta lohkon, ne olisi sijoitettu vähintään etäisyydelle 6 cm: Jos shtroblenie kaksi uraa on helpompi ylläpitää etäisyyttä, mikä levyn :. Stroebe yksi - toisaalta, toinen - toisella.

  Kun paikat ovat valmiita, me pyyhkäisi pois harjalla pölyn. Sitten ottaa venttiili 8 mm säädettyihin valmiina Stroebe. Saavu juuri ajoissa, jotta kulmat olivat massatangoissa: sijoittunut yksinkertaisesti taitettu. Liitokset vahvistaminen olisi tullut noin keskellä lohko, mutta ei kulmissa rakennuksen eikä risteyksessä seinät.

  Yksi palkki levitetään toiselle, mikä rinnakkain. Päällekkäisyyttä olisi 10-20 cm. Jotta maahan aukkojen (ovet ja ikkunat) päättyy armaturinami ei tartu, pienet voivat taipua, joten ne pieni Stroebe.

  Vahvistaminen kulmat ja liitosten valmistettu pylväs

  Kun kaikki hajoaa, poistaa tangot, Stroebe kostutetaan vedellä ja puoli on täytetty liimalla tai betonilaastilla. Ja muista puhdistaa ja märkä, muuten ratkaisu kytkeytyy lohkon materiaali ja hyvä raudoituksen ei. Liima upotettu tanko, lastalla sitten siirtää pitkin uria, ja poistamalla ylimääräinen pinnoituslaastina.

  Tällainen vahvistaminen suoritetaan ensimmäisen rivin, ja sitten - joka neljäs. Säännöllisellä pukeutuminen, vaikka painumaerojen säätiön, talo kevytbetoni tulee sakko.

  Mutta tämä ei - ei kaikkia vahvistaminen. Edellä ikkunat ja ovet, sekä viimeinen rivi kerros tarvitaan edelleen vahvistamista elementtejä, mutta vakavampia, 4 tangot on liitetty yhteen järjestelmään. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen U-muotoinen lohkoja. He ovat tehneet kuin viimeisen rivin alle enimmäismäärän toisessa kerroksessa tai katon alla mauerlat. Yksi sivuseinämä yksikössä on paksu, toinen - ohuempi. Paksuseinämäiset se avautua kadulla, hieno - huoneeseen.

  Esimerkiksi laite vahvistaa hihnaa, jos talon rakentaminen ulos vaahtopalat

  4-raudoitustangoista 10-12 mm neulottu jatkuva vahvistava vyö. Hänen neuloa samalla periaatteella kuin perusta nauha (voit lukea täältä). Esimerkki vahvistavan runko - video.

  Päättynyt pinottu päällekkäin lohkon joka on täytetty betonilla merkki M200. Kun betoni asetetaan 50% voimaa voidaan asentaa päällekkäisyyttä tai paikka palkin katto järjestelmään.

  Vahvistaminen ikkuna-aukkojen kevytbetoni koteihin

  Tekniikan mukaisesti, jos talo Vaahtobetoniasuintalot on ikkuna avaaminen laajempaan kuin 1,8 metriä, edelleen vahvistaa toiseksi viimeinen rivi gazoblokov. Tehdä tämän kahteen pituussuuntaiseen Stroebe, että ainakin 0,5 m pitkä ikkuna-aukko. Varmuutta, voit tehdä ennusteet enemmän - jopa 1 metri, ja vahvistettu jokaisen ikkunan avaaminen.

  Tekniikka samanlainen seinät: kaksi urat, jotka sopivat sauvan, zapolyanetsya liiman tai laastin. Päälle raudoituksen asennetun viimeisen rivin lohkojen ja myöhemmin - ikkunakehyksiä.

  Yleiset toimintaperiaatteet vaahdolla betonitiilet kuvataan seuraavassa videon, korosti myös periaatteita vahvistaminen ikkuna- ja oviaukot

  Miten viettää talven ilman lämmitystä

  Usein rakentaa talon Vaahtobetoniasuintalot ei toimi yhden kauden, seurauksena ruutuun - katon alle vai ei - ei ole lämmitystä talvella. Että kun talvehtii seinät ole halkeamia, vaatii erilaisia ​​toimia:

  • Jos pohjavesi on korkealla, ennen kylmä sää on tarpeen tehdä viemärijärjestelmään.
  • Vedenpitäväksi ja ulompi eriste perustuksen ja pohjan (Epps varten keskimmäinen vyöhyke ei ole pienempi kuin 100 mm).
  • Eristetty sokea alue ympäri taloa.
  • Lämpeneminen lattian kellarissa.

  Kaikki nämä toimenpiteet on suunniteltu estämään jäädyttämistä maaperään säätiön ja erityisesti lattian alle kellarissa. Jos maaperä laatan alla jäätyy, se alkaa pullistuvat kuormittamattomassa sijainti - keskellä. Jos tiiliä ja muita raskaampia materiaaleja yksinkertaisesti painamalla alas nurjahdus, massat ei ole riittävästi kaasua silikaatti. Koska kaikki edellä mainitut vaiheet ovat pakollisia.

  Mitä jälkeen voidaan todeta jäädyttämällä

  Lisäksi ne kylmässä on kellarissa tukemaan positiiviseen lämpötilaan - ainakin pari uunit lämpöä. Jos järjestät lämmitys ei ole mitään keinoa laskea sinun täytyy ladata kellariin paluyu lehtineen. Kerros edullisesti korkea - vähintään 20 cm: n yhdessä lämpöeristettyjä se ei jäädy levy .. Muuten, se on edelleen pullollaan, seurauksena seinän murtuu - kuormien kyynelkaasun silikaatti seinä antaa halkeama saumat eivät pidä tiili, ja "ruumiin" lohkon. Se näyttää pelottavalta, mutta normaalissa Foundation (jos se pysyi ennallaan), se ei ole niin pelottava ja lämmitys kaikissa myöhemmissä vuodenaikoina, tämä ei voi toistua.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin