Talojen lämpöeristys polyuretaanivaahdolla

Polyuretaanivaahdon haitat lämmittimena

Ennen minkään materiaalin ostamista jokainen kuluttaja pitää puutteita. Polyuretaanivaahto ei ole poikkeus. Tietoja tästä materiaalista, jota muutoin kutsutaan PPU: ksi, jokainen rakentaja kuuli paljon tietoa tänään.

Jos olet ajatellut kodin eristämistä, olet luultavasti kiinnittänyt huomiota tähän vaihtoehtoon lämpöeristeenä. Ehkä hänestä tulee paras ratkaisu, koska puutteiden lisäksi hänellä on monia etuja.

Polyuretaanivaahto, jonka haitat on tunnettava ennen eristystyön aloittamista, on eräänlainen muovi. Tuotteista on solukkorakenne. Polyuretaanivaahdon koostumus on kaasumaista ainetta, joka on 85 - 90%: n tilavuus. Koko rakenne koostuu pienistä soluista, jotka ovat hyvin eristettyjä toisistaan ​​seinillä, nämä solut on täytetty kaasulla. Loput tilavuusosuus on kiinteä osa, nimittäin seinät itse.

Olisi harkittava polyuretaanivaahdon heikkenemistä. Lajikkeita PPU käytetään nykyään melko usein, materiaali on suosittua kuluttajien keskuudessa, koska se on erittäin helppo tehdä, voit tehdä sen suoraan rakennustyömaalla. Kaksi nestemäistä komponenttia on sekoitettava, minkä jälkeen ne reagoivat kemiallisesti. Jos noudatat tarvittavaa ainesosien mittasuhteita, polymeeri syntetisoituu, jota edustaa karkaistu vaahto. Jos muutat kypsentämistekniikkaa hieman, saat polyuretaanivaahdot, jotka eroavat ominaisuuksiltaan toisistaan. Osa niistä sopii ovien ja ikkunoiden eristykseen, kun taas toiset soveltuvat betoniteräksen tai tiilen rakennusten lämpöeristykseen. Kolmannen lajin osalta niitä käytetään laajalti putkistoihin. Niinpä aineiden osuuksista riippuen polyuretaanit voidaan saada tuotoksesta, joka koostuu useista erikokoisista soluista. Niiden seinät voivat olla eripaksuisia ja vahvuuksia.

Suurin haitta polyuretaanivaahdosta

Polyuretaanivaahtoa, jonka haitat esitetään jäljempänä, voidaan käyttää monilla rakennusalalla. Ennen hankkimista on kuitenkin tärkeää tutustua materiaalin heikkouksiin. Auringonvalon tärkein kielteinen vaikutus pintaan, mikä voi johtaa tuotteiden nopeaan kulutukseen. Jotta lämpöeristeen tuhoutuminen voitaisiin sulkea pois, on tarpeen säätää sen suojaamisesta. Tätä varten voit käyttää kipsiä, tavallista maalia ja kaikenlaisia ​​paneeleja. Nämä tapoja ovat kokeneet rakentajat suosittelevat.

Vaahtomuovin muurahaiset seinälämmittimiksi antavat sinun ymmärtää, kannattaako käyttää sitä. Suojaava yhdiste voi suojata lämmittimen ultraviolettisäteilyn vaikutuksilta ja myös tehdä polyuretaanivaahtoa houkuttelevammaksi. Jos tarkastelemme tätä miinus yksityiskohtaisemmin, voidaan huomata, että PPU: n ominaisuuksien säilyminen vaatii enemmän varoja kuin suoritetaan eristystyötä, kun kyseessä ovat materiaalit, jotka eivät vaadi riittävää suojausta. Muun muassa kaikki talonmestarit eivät kykene tuottamaan rappaustöitä ja maaliyhdisteitä laadullisesti. Tämän seurauksena pinta voi olla jopa vähemmän houkutteleva kuin ennen hienostuneisuutta.

1

Jos päätät valita polyuretaanivaahtoa, jonka haitat voivat olla liian vaikuttavia joillekin kuluttajille, silloin on otettava huomioon, että tämä materiaali on lämpöeristys, joka palon vaikutuksesta alkaa hiipua. Tätä puutetta huomauttavat asiantuntijat. Huolimatta siitä, että PPU toimii palamista hidastavana materiaalina, se ei kykene selviytymään tulipaloista 100 prosentilla. Luokituksen mukaan tämä eristys kuuluu syttyvyysryhmään G-2. Tämä osoittaa, että syttymistä ei tapahdu alttiina alhaisille lämpötiloille. Liekki sammuu, prosessi pysähtyy heti, kun materiaalin pinta jäähdytetään. Jos on olemassa voimakas lämmitys tai mahdollisuus sytyttää tietty lämmöneristysvyöhyke, älä käytä tässä tapauksessa älä käytä polyuretaanivaahtoa.

Miksi et valita PPU: ta talon eristykseen?

Tietenkin olemassa on eristyksen haitat polyuretaanivaahdolla. Jos päätät tehdä lämpöeristeen, on tärkeää ottaa huomioon. Jos käytät väärää tekniikkaa työn aikana, se voi vaikuttaa haitallisesti rakennuksen suorituskykyyn. Jotta tämä voidaan sulkea pois, on otettava huomioon kuvattujen aineiden ominaisuudet. Näin ollen PPU: lla on pieni höyryläpäisevyys - tämä viittaa materiaalin jäykkään vaihteluun. Jos käytät koostumuksen seinämiä, käsiteltäessä ullakkolattiaa tai muita paneeleita, tämä johtaa väistämättä kosteuden ilmenemiseen sisäpintoihin ja rakenteeseen. Seurauksina voidaan mainita kosteus ja muotti, mutta jos jäätyminen tapahtuu, kantavat elementit tuhotaan pysyvästi. Kokeneet rakennusmestarit huomaavat tämän kohdan usein tarkasteluissaan.

Jos päätät ostaa polyuretaanivaahtoa, ostajien arvion puutteet on kuvattava yksityiskohtaisesti. Loppujen lopuksi se on negatiivisia hetkiä, joita ihmiset huomaavat ensiksi. Siksi on välttämätöntä olla valmistautunut siihen, että ajan myötä rakenne menettää lämmöneristysominaisuutensa, parhaimmillaan ne voivat vain laskea. Tämä tulos ei johdu ainoastaan ​​materiaalin vanhenemisesta, vaan myös lämpötilan muutoksista sekä ultraviolettisäteilyaltistuksesta. Usein riittää, että lämpöeristys käyttää ruiskutusmenetelmää, mikä suojaa avotulen vaikutuksia vastaan. Jos ei ole toivomusta luoda lisää tulipalovaaraa, on ryhdyttävä asianmukaisiin turvatoimiin. Ne tulevat myös lisäkulutuksen lähteeksi, joka ei aina sovi kuluttajille.

Vähemmän: tarve ottaa huomioon rakenteen vahvuus

Penopolyuretaania, jonka haitat, joita tarkasteltiin artikkelissa, määrittelevät tarpeen määrittää oikein rakenteen vahvuus. Tämä on merkityksellistä siinä tapauksessa, että työ vaatii puhaltavan eristyksen seinämien väliseen tilaan. Tämän jälkeen rakenne alkaa laajentua, ja sen jälkeen vaahto voi aiheuttaa tuhoa. Ei aina yksityisten talojen omistajilla ole mahdollisuutta tehdä oikeita laskelmia.

Miksi kuluttajat kieltäytyvät joskus käytä polyuretaanivaahtoa

Jos päätät soveltaa PPU: ta, puutteita, palautetta materiaalista, jota on arvioitava. Joten, se ei ole toivottavaa käyttää sitä eristys sisällä rakennuksen. Tämä voi aiheuttaa kastepisteen siirtymisen ulkoseinään huoneen suuntaan. Tällöin seinämä alkaa jäädyttää, muodostunut kosteus muuttuu syynä muottien leviämiseen puun alkamisen jälkeen. Tässä tilanteessa seinät ovat vielä kesän aikana kosteat, mikä haittaa tilojen mikroilmastoa. Asiantuntijat suosittelevat, jos ei ole mahdollista käyttää analogisia materiaaleja, käyttää puolikuorittua polyuretaanivaahtoa. Tällöin riittäisi kerros, jonka paksuus oli 30 millimetriä.

Lämpöeristys polyuretaanivaahdolla (PPU)

Energian hinnat ovat nousseet siitä lähtien, ja tehokas kodin eristäminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä, joita asunnon on hoidettava. Yksi viimeisimmistä materiaaleista, jotka ilmestyi markkinoille useita vuosia sitten on polyuretaanivaahto. Tämä pinnoite, jota levitetään jatkuvalla kerroksella mihin tahansa (käytännöllisesti) pintaan. Lämpöeristys polyuretaanivaahdolla on tehokkain.

Talossa eristetty polyuretaanivaahdolla

Suihkutetun polyuretaanivaahdon tyypit ja sovellustekniikka

Polyuretaanivaahtoa saadaan sekoittamalla kahta komponenttia - di-isosyanaattia ja polyolia. Molemmat komponentit ovat myrkyllisiä, joten työ suoritetaan hengityssuojaimilla. Kahden myrkyllisen aineen sekoittaminen muodostaa turvallisen polymeerin - polyuretaanin - täysin neutraali, joka ei reagoi minkään aineen kanssa. Kiinnityksen jälkeen polyuretaanivaahto on ehdottoman vaaraton ja sitä käytetään usein elintarviketeollisuudessa.

Kahden komponentin sekoituksessa tapahtuu aktiivinen kaasun muodostuminen - pääasiassa hiilidioksidia vapautuu. Se on suljettu hienoimpiin polyuretaanikuoreihin, mikä antaa korkeat arvot lämmöneristykselle (hiilidioksidi johtaa lämmön huonosti).

Kahden komponentin sekoittaminen tapahtuu erityisellä pistoolilla korkeassa paineessa. Ihanteellisen vaahdon saamiseksi komponentit on lämmitettävä 45 ° C: seen (on lämmitettyjä syöttöletkuja ja erityisiä lämmittimiä). Paineen alaisena, hyvin hienojakoisen pölyn muodossa, komponentit sekoitetaan pistooliin ja ruiskutetaan pinnalle, jossa ne jäätyvät ja sitten - kiinteytyvät. Tämä on eristys polyuretaanivaahdolla.

Hyvä tartunta kuivalle pinnalle

Materiaalin ilmoitettujen ominaisuuksien saavuttamiseksi di-isosyanaatti ja polyoli on syötettävä samassa suhteessa. Jopa tämän tai mainitun komponentin vähäinen lisääntyminen vaikuttaa negatiivisesti materiaalin ominaisuuksiin. Mikä pahempaa, jos enemmän di-isosyanaattia - tällainen vaahto nopeasti "istuu", sitten romahtaa, menettää lämmöneristysominaisuutensa. Jos et mene liian pitkälle polyolilla, kuva on hieman parempi - vaahto tulee hauraaksi, mutta tekee tehtävänsä, vaikka sillä on korkeampi lämmönjohtavuus kuin ilmoitettiin. Tämä on yksi eristyksen haitoista polyuretaanivaahdolla - lopputulos riippuu paljolti työntekijöiden pätevyydestä ja käytetystä laitteistoluokasta.

Komponenttien sekoittaminen ennalta määrätyissä mittasuhteissa on lähes täysin tarkka korkeapaineyksiköiden kanssa. Siksi kun valitset yrityksen, sinun on kiinnitettävä huomiota saatavilla oleviin laitteisiin - matalapaineisiin asennuksiin, todennäköisesti saat heterogeenisen laskeuman, jolla on heikot lämmöneristysominaisuudet.

Mutta erilaiset laitteet eivät ole kaikki. Soluista ja tiheydestä on edelleen erilaisia ​​polyuretaanivaahtoja:

 • Avaa soluvalo PPU. Ominaisuuksien (lämmönjohtavuus) mukaan on hyvin samanlainen mineraalivilla, jolla on sama suuri haitta - se on hygroskooppinen, mutta se maksaa paljon enemmän kuin mineraalivilla. Eli silloin, kun käytetään kevyttä polyuretaanivaahtoa (tiheys 9-11 kg / m 3), on välttämätöntä tarjota vesihöyry- ja höyryneristys kaikilta puolilta, järjestämään ilmastoitua julkisivua - ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Yläosassa voit tallentaa korkeamman äänieristyksen (verrattuna mineraalivillaan). Ulkoseinien ja kattojen eristykseen käytetään äärimmäisen harvoin, koska se ei yksinkertaisesti kykene selviytymään asetetuista tehtävistä - se kastuu ja häviää lämmöneristysominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan se maksaa enemmän kuin minivoittaa. Mutta sisäisten väliseinien ja kattojen eristämiseen käytetään menestyksekkäästi (yhdessä kaikkien vesihöyry- / höyrysulkukerrosten kanssa), mikä tarjoaa myös hyvän äänieristyksen.
 • Umpisoluinen polyuretaanivaahdon. Riippumatta tiheys, ei-hygroskooppinen, erittäin hyvä "tarttuu" käytännöllisesti katsoen minkä tahansa pinnan paitsi polyeteeniä. Joskus seuraavanlaisia:
  • Medium Density - 28-32 kg / m 3. Standardiliuos käyttämällä suihkutetaan eristys seinät, katot, kattojen hyödyntämättä. Se tarjoaa hyvän lämpöeristyksen lämmönjohtavuus kerroin 0,02-0,028 (0,022 ilmassa, tyhjiössä vain alla). Vesihöyryn läpäisevyys keskiarvo - 0,05 (verrattavissa puuta).
  • Keskimääräinen tiheys onteloiden. Ominaisuudet samanlainen kuin edellä kuvattu, mutta laajenee hitaasti kiinteytyy vasta täydellisen vaahtoamista. Sitä käytetään laitteessa kerroksellinen seinät, katot, jne.
  • suurtiheysvaahdon - 40-80 kg / m 3. Sitä käytetään eristys kattojen toimivat, alle kytkimen, muilla alueilla, joilla on korkea mekaaninen kuormitus. Koska suurempi tiheys on hieman suurempi lämmönjohtavuuskerroin - +0,03-+0,04, vesihöyryn läpäisykyky on sama - 0,05.

Puhuminen hinnat, halvin - kevyt avoinsoluisen polyuretaanivaahtoa. Mutta jos haluat lisätä laitteen Hydro-höyrynsulku, se ei näin alhaisella kokonaiskustannukset eristys. Samaan aikaan, se on edelleen mahdotonta saavuttaa täydellinen eristäminen, ja se voi hyvinkin olla, että tällainen eristys vaahto on kylmä. Joten voit navigoida hinnat ovat noin-hintoja erilaisille vaahto (materiaali + työ):

 • helppo avata solun $ 180 kuutiometriä kohden;
 • MDF umpisoluinen - alkaen $ 650 dollaria kuutiolta.

Lämpeneminen puinen seinät polyuretaanivaahdolla ei aiheuta ongelmia - lämmönjohtavuus on sama

Umpisoluinen polyuretaanivaahdolle kuutiometrissä, paljon kalliimpaa, mutta ei lisäkerroksia, lisäksi viimeistely, se ei vaadi. Vettä eikä höyryä ei pelkää pitkään hoitaa tehtäviään (yli 25 vuotta). Tarkka hinta vaahdotettu polyuretaani eristys riippuu sen tiheydestä ja paksuus, koko suihkutetaan pinnalle. Sitä pidetään erikseen.

Aloitetaan etuja:

 • Tähän mennessä polyuretaanivaahdon eristys - tehokkain. Tämä johtuu siitä, että solurakenne eristys ja suljettu soluissa hiilidioksidia. Ihannetapauksessa tämä järjestelmä antaa lämmönjohtavuus kerroin 0,02, joka on jopa alhaisempi kuin ilman (0,022).
 • Jatkuva, saumaton pinnoite, joka kumoaa olemassaolo kylmäsiltoja, edelleen tehostamiseksi eristys.
 • Mahdollisuus laskeuma pinnalle kaikkien monimutkaisin muotoja.
 • Alhainen veden imeytyminen. Samalla voit parantaa eristystä vedeneristys pinnan ominaisuudet. Tämä ominaisuus on eristeenä käytetty perustusten, kuoppien ja muita vastaavia rakenteita.

Kun polyuretaani vaahto eristys perusta talon samalla ratkaista sen vedeneristys

Kuten näette, kunnon listan etuja, jotka vaikuttavat siihen, että polyuretaanivaahto eristys on yhä suosittu. Mutta on haittoja:

 • Korkea hinta - on 1,5-2 kertaa suurempi kuin mineraalivillaeristys. Mutta jos laskea palvelun vuonna ei muuta.
 • Lopputuloksena on erittäin riippuvainen käytettyjen koneiden ja kokemus pylschika. Hyviä tuloksia voidaan saavuttaa vain noudattaen täysin tekniikkaa.

Lämmöneristys polyuretaanivaahdolla katto ullakolla

Tärkein rajoittava tekijä leviämisen vaahtoja - korkea hinta. Vaikka verrattuna kustannuksiin eristeen pursotetaan styroksit hinta ei tunnu niin iso ja se on tuolloin Ruiskutettava eriste asetetaan paljon nopeammin, antaa paremman tuloksen. Yleensä, jos aiot Tupaantuliaisiin, tämä tekniikka on tutkimisen arvoinen.

Käyttöolosuhteet ja valmistelu pintojen

Vaikka hyvä tarttuvuus, joka on erilainen polyuretaanivaahto eristys, pinnan esikäsittely ei tarpeeton. Ensin täytyy poistaa kaikki on murenemassa - ja ennen kaikkea vanha maali. Pakollisen poisto ja neutralointi sovelletaan myös rasvatahrat. Niiden ei pitäisi olla.

PUF levitetään kuiva, rasvaton pinta

Kaikki tämä ei olisi päällystetty vaahto tulee peittää polyeteeniä kiinni nauhalle. On huolellisesti varmistettu, ilman aukkoja - on vaikea repiä pois vaahto.

Polyuretaani kattojen eristys Kun on olemassa kaksi tapaa soveltamisen eristys. Ensimmäinen - tehdä pysyvä jatkuva laatikon, johon kaadetaan vaahtoa. Toinen - tehdä väliaikainen kehys, joka koostuu yhdensuuntaisista tasoista.

Jos polyuretaanivaahto eristetyt ulkoseinät rakennuksen, oletetaan, että läsnä on viimeistely. Puhdistuksen jälkeen pinnan täytyy varmistaa, että jotain voitaisiin vahvistaa - vaahtoon ei toimi. Tätä tarkoitusta varten, useimmiten seinät täytetyt puusta tai metallista suluissa, joka sitten kiinnitetään ulkopinnat. Tässä valmisteessa on valmis. Mutta soveltaminen polyuretaani on mahdollista vain täysin kuiva pinta, lämpötiloissa yli + 10 ° C: ssa Ei muita ehtoja.

Jos solminut sopimuksen minkä tahansa kampanjan, sovittuun aikaan saapuu minibussilla. Se asennetaan laitteet ruiskuttamalla. Käyttää korkeapaine laitteisto on välttämätön jännite 380 V. Jos käytössä on vain 220 tyypillisesti käynnistää generaattorin, joka tuottaa tarvittavan jännitteen. Linjalla 220 voi toimia laitteen alhainen paine, mutta kuten jäljempänä tarkastellaan, eristyksen laadun on huomattavasti huonompi.

Yleensä talossa tai talon ympärillä vain vetää letkut, jotka tarjoillaan aseen osia vaahdon muodostumista. Se on kätevä. Työntekijät, jotka tuottavat spray eristys, pukeutunut suojavaatteet, he käyttävät hengityssuojainta, suojalasit ja käsineet. Hengitysteiden tärkeää kuin ennen kovettumista vaahdon komponentit ovat myrkyllisiä, ja kaikki muu - suojaamaan ihoa vaahto osuma, joka vedä mahdottomaksi.

Vaahto levitetään alhaalta ylöspäin, pieninä annoksina. Kaada kaikki ilman lupaa, varoen muodostumisen kuoret. Vaahdon laajeneminen katselu, niin että kerroksen paksuus ei ole pienempi kuin mitä vaaditaan. Jähmettymisen jälkeen ylimääräinen vaahto voidaan leikata, ja puute mitään täyttämään.

Parametrit suihkutetaan eristys

Välittömästi on todettava, että, kuten minkä tahansa muun eristys, seinät rakennusten on edullista eristää ulkopuolella. Kun lämmin sisällä, ulkoseinän jäätyy. Miten sulatus / jäätymissyklit se voi selvitä - riippuu materiaalista, mutta harvoin tällainen talossa toimii yli 10 vuotta.

Kun polyuretaanivaahdon eristys ulkopuolella, ulkovarusteiden viimeistely vaaditaan - erittäin houkuttelevaa pinta. Mutta mitään ongelmia jäädyttämistä seinien rakennus palvelee pitkään.

Katolla ei ole ongelmia. Kateaineiden on suunniteltu useita jäädyttämistä, niin että eristys polyuretaanivaahdon katto voidaan tehdä sisäpuolelta sputteroimalla se suoraan "väärälle puolelle" kattomateriaalin tai häkki.

Hakeminen suihkutetaan eristys mahdollista mille tahansa pinnalle ja voi eristää sisältä katon

Talon ulkopuolella lämmin tai ymmärtää sisäpuolelta. Nyt hieman myös kerroksen paksuus. Lämpöeristys polyuretaanivaahdon yleensä paksua. Tämä ei johdu siitä, että pieni ei ole tarpeeksi. Yleensä vain lämpötekniset vaadittavat ominaisuudet eristeen paksuus 2-3 cm, ja ei vähemmän kuin 5 cm. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että kaikki ehdot kastepiste säädetään paksumpi eriste, ei materiaalin seinään. Koska vaahto on ei-hygroskooppinen, se ei voi kastua, yksinkertaisesti ei tapahdu kondensoitumista, ja liiallinen kosteus, koska vesihöyryn läpäisevyys materiaalin tulee luonnollisella tavalla.

Plussat ja miinukset polyuretaanivaahdon eristys talojen

 • edut polyuretaanivaahdon
 • haitat vaahto
 • Syitä kasvuun suosion polyuretaanivaahdon

Kun ulompi eriste taloja pidetään paras materiaali, kosteutta kestävä ja hyvä vesihöyryn läpäisevyys. Näin ollen voidaan pitää auki-solu polyuretaanista (PUF), jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti eristää kotiisi.

Järjestelmä polyuretaanivaahdon eristys perusta.

PPU on sen etuja verrattuna muihin lämmittimet.

Hän on monipuolinen lämpöä, höyryä ja vettä hylkivä, joka ei vaadi muiden materiaalien ja kalusteet, joka on melko helppo tehtävä.

Polyuretaanivaahto levitetään mille tahansa pinnalle sputteroimalla ilman liitosten muodostamiseksi ja täyttämällä onteloiden ja saumoja. Polyuretaanivaahto - hieno ääneneristin. Tämä materiaali on erityisen välttämätöntä korjaus interpanel nivelet ( "kylmäsiltoja"). Keveys ja materiaalin lujuutta voidaan soveltaa minkä tahansa paksuinen kerros. Tämä polymeeri tarttuu hyvin mitä tahansa materiaalia, ja jähmettyy vain muutaman sekunnin (5-40): n kuluttua ruiskutuksesta. PPU on riittävän kestävä alkaleja ja happoja ja ei voida hakea Mikro-organismien toiminnan ja jyrsijät, ja voi kestää suuria mekaanisia kuormituksia ja lämpötilan muutoksia. Polyuretaanivaahto kykenee säilyttämään tällaisia ​​ominaisuuksia 30 vuoden toiminnan.

Siten kiistattomia etuja polyuretaani:

Järjestelmä äänieristysseinämistä polyuretaanivaahto.

 • hyvin alhainen lämmönjohtavuus;
 • polyuretaanivaahdon eristys takaa täydellisen neproduvaemost: ole saumoja, aukkoja, nivelet;
 • puute välisen paneelin nivelet, niin sanottu "kylmäsiltoja";
 • eristys-päällystetty PUF ehkä rakenteisiin tahansa monimutkaisuus;
 • Tuote on ympäristöystävällinen;
 • Se pystyy säilyttämään lämpöä pitkään;
 • vesitiivis;
 • Se eristää hyvin ääntä;
 • ei ole altis toiminnan kemiallisten yhdisteiden
 • jähmettymisen jälkeen riittävän kova;
 • Se on kevyt;
 • polyuretaanivaahdon eristys on kestävä (kestää 30 vuotta tai enemmän).

Ei ole yllättävää, että tämä materiaali houkuttelee kuluttajia. Hän on johtaja sen laatuominaisuuksia. Tällä hetkellä mikään muu materiaali voi paremmin eristää kotiisi.

Mutta hän on ja haittoja: polyuretaanivaahdon altistuu suoralle auringonvalolle. Niiden vaikutuksen alaisena polyuretaanipinnoitetta kellastumista ja hävitetään, niin ulkopuolelta se on tarpeen sulkea joitakin vuori materiaali, kuten sivuraide. Toinen haittapuoli on todennäköisesti merkittävin: polyuretaanivaahto eristää talon ulkopuolelta voi vain ammattilaisia ​​erityisellä asennusta. Jos sinulla on kokemusta tästä liiketoiminnasta, ja pääsy laitteistoa ruiskutus vaahtoa, yritä, suojautua suojavarusteita (maski, erikoinen puku), ja kutsui kokenut avustaja.

Yhteenlaskettu lämpöhäviö järjestelmään.

Itse asiassa lähes kukaan ei voi tehdä käsillään eristys polyuretaanivaahto. Tyypillisesti tällainen työ kehotetaan asiantuntijat korkean teknologian laitteita. Soveltaminen vaahto - monimutkainen prosessi, ja se riippuu komponenttien valinnan, oikea tekniikka, laitteet, jne.

Myös vaahto laatu riippuu raaka-aineiden laatua. Venäjällä, monet sen valmistajat, ja raaka-aineiden laatu on erittäin erilaisia ​​keskenään.

Ja vaahdon muodostuminen, tarvitaan kemiallisen reaktion kahdesta komponentista, jotka ovat hyvin sekoitetaan suhteessa 1: 1. Kun kyseessä ovat näiden ehtojen noudattamista kärsivät laatu polyuretaanivaahto. Ylimäärä yksi aine tekee pehmeä polyuretaanivaahto ja lyhytikäisiä, lämmönjohtavuus on menetetty. Ylimäärä toisen komponentin tekee hauras ja jäykkä. Näin ollen, ehdottomasti noudatettava komponenttien suhteen on erittäin tärkeää.

Sitten nämä komponentit, vaahto generaattorit, sekoitetaan korkeassa paineessa, jolloin saatu seos on hyvin pieni, muistuttaa sumu. Se johtuu korkea verenpaine, saat korkealaatuisen polyuretaanivaahdon. Vaahto generaattori alhainen paine ei saavuta haluttua komponenttien suhdetta ja tasaisuutta seosta.

Kolmas tekijä - se on erityinen laitteet polyuretaanivaahdon ruiskuttamalla. Se on melko monimutkainen ja hienostunut, joka työskentelee suuren paineen yli 140 atm. Kytkeä tällaiset laitteet tarvitsevat kolmivaiheisen metriä. Joten kädet lämpiminä talon polyuretaanivaahdolla on tuskin mahdollista. Ja se on luultavasti hänen suurin haitta.

Syitä kasvuun suosion polyuretaanivaahdon

Järjestelmän paksuuden suhde ja lämmönjohtavuus eri materiaaleista.

Vielä suosio polyuretaani kasvaa, ja se johtuu useita hyviä syitä: nopeus soveltamisen eristys, ympäristöystävällisyys tämä aine ja sen kykyä "hengittää".

Nopeus soveltaminen eristys johtuu siitä, ettei monimutkaista työtä ei tarvitse tehdä puhdistus seinät. Riittää kun puhdista seinä, joka nopeasti sitoutua polyuretaanivaahdolla pohja. Dub ei myöskään ole tarpeen. Puhdistus seinät pidetään ruiskuttamalla polyuretaanivaahtoa, joka vaahtoaa, tilavuus kasvaa ja haluttu paksuus on saavutettu. Kiinnitä sitten armostyazhku ja aloittaa koristelu.

Joskus, jos eriste ei ole liian monimutkainen, voit tehdä ilman verkkoon. Jos talon edessä, sinun tarvitse huolehtia viimeistely. Vain tätä verkkoa ja tarve laadullisesti oblitsevat PPU tarvittavia materiaaleja. Tässä tapauksessa valinta ei ole rajoitettu. Haluatko eriste kansi tavallista maalin tai liittää siihen mitään paneeliin. Voit sivuraiteelle tai kipsilevy.

Vapaa polyuretaanivaahto voi tunkeutua tahansa paikkoihin pääsemiseksi. Ja se on suuri etu, koska lämmöneristyskykyä työn ikkuna- ja oviaukot Myös saisi viedä huomiota. Ilman tätä, mitään eristys menettää merkityksensä. Lämmityksellä ulkopuolella polyuretaanivaahtoa voi säästää paljon aikaa, mikä on mahdotonta millään muulla materiaalilla. Työmäärä että muut lämmittimet et viikolla DTH tehdään yhdessä päivässä.

Virheellisesti uskoi, että polyuretaanivaahto ei ole parempi. PPU on etu: se ei ole tarpeen kiinni seinään ja ohjaamaan tasaisuus pakkaus. Seos yksinkertaisesti ruiskuttamalla, kuten rakennus- vaahtoa, kirjaimellisesti silmiesi edessä lisääntyi määrällisesti, muuttuu lämpenemistä kerrokseen.

Tietenkin, koti eristys käyttäen polyuretaanivaahtoa maksaa hieman kalliimpaa kuin perinteinen tapoja lämpenemistä, mutta tunnet hyödyt ensimmäisten 2-3 vuotta. Polyuretaanivaahdon eristys huolimatta huomattavista alkukustannuksista, maksaa itsensä kahden viime lämmityskausille.

Lämpöeristys polyuretaanivaahdon - lupaava vaihtoehto alalla lämmön taloudessa on ultramoderni lähestymistapa kotiin eristys.

Tässä vaiheessa suosio polyuretaani on kasvussa ja se on yhä alettu käyttää lämmöneristykseen teollisuudessa ja yksityiskodeissa. Yhä useammin kuluttajat tekevät valintansa hyväksi PRP eduksi lämmön ja ajansäästöä.

Suunnittelevat elää pitkään kotona, valitse polyuretaanivaahdon eristys rakennus (PPU). Kerros eristys ei murru ja muotoa ei voida muuttaa tai kutistunut. et välitä eristyksen kotiisi melko pitkään, 30 vuotta tai jopa enemmän. Mikään muu lämmitintä ei anna tällaista takuuta eikä hyödyllistä, koska tätä.

Ruiskutettava eristys - tämän saavutuksen 21. vuosisadalla. Tämä tekniikka houkuttelee kehittäjiä, joka suojaa huoneen miltään lämpöhäviö kosteudelta ja säästää aikaa. Lämmittimellä on kasvava kiinnostus ja rakennusliikkeet, ja omistajat omakotitaloalueella.

1