Talo voidaan verhoilla ulkopuolelle paitsi sivuraide

Halvempaa Talo ulkoverhouslevyä vanha puinen ja tiili?

Kesä taloja ja mökkejä, yleensä puusta rakennettuja, betonia tai tiiliä, joilla on riittämätön vakautta ympäristövaikutuksia. Tuloksena on, että uusi koti hyvin nopeasti tullut vanha ja hankala. Siksi suojata rakennuksen sateelta, tuulelta ja muilta sääolosuhteet, rakennus on tyypillisesti edelleen leikata muita rakennusmateriaaleja. Ja ensimmäinen kysymys on: mitä on halvempaa päällystää ulkopuolelle talon, mikä säästää eikä laatua maaliin?

Perustiedot rakennusmateriaalit talon verhous

Nykyään on olemassa monia erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, jotka soveltuvat rakennusten päällystämiseen. Ja siellä on jotain uutta joka vuosi. Jokainen materiaali on hyvät ja huonot puolensa, mutta useimmiten ne ovat laadukkaita ja kestävyys. Siksi yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kuluttajalle tuotteen hinta muuttuu ja asia, halvempi talon ulkopuolelta vaippa on ensiarvoisen tärkeää valittaessa materiaalia.

Maksimaalisen neliömetriä kohti ehdollisesti hyväksyä 1000 ruplaa., Mikä on melko kallista useimmille ihmisille maassamme. Tietenkin määritelmä "halpa-dorogo9raquo; jokaisen oma. Edellyttäen kuitenkin, että kustannusrakenne päin kiveä tai tiiltä kustannukset vähintään 3000 ruplaa. 1Q. m (materiaali kustannukset ja kustannukset työtä), hinta 1000 ruplaa. Se näyttää varsin kohtuullinen.

Koristelu talon vuori, block-house, ja muita materiaaleja puusta

Kiitos muodissa luonnon ja luonnollisuuden erityisen suosittu kotiin puutavaran alkoi tänään. Erinomaisia ​​ominaisuuksia Tällaisen rakenteen merkittävästi pilata yksi vakava haittapuoli. Puu on alttiina nopeasti hävitys ympäristövaikutuksista ja vaatii pakollista suojaa. Siksi rakentaa pienen puutalo, on tarpeen edelleen suojella.

On toinenkin puolensa. Ei jokainen omistaja esikaupunkialueelle on varaa rakentaa uuden talon tai mökin sijasta vanhan rakenteen. Joten sinun täytyy laittaa kunnon näkymä rakennuksen, joka on jo saatavilla. Ja kysymys on aiheellinen, mitä päällystää vanhat puutalo ulkoa halpa ja pidentää käyttöikää rakenteen.

Oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, mutta suojella puutalo parempaa puutavaraa, joka on sama puu. Siksi, koska vaippa tällaisia ​​rakennukset ovat täydellisiä materiaaleja kuten lohko-talo (puu sivuraide, jos log), paneelit ja muut. Nämä kortit myös jalostettujen kaikkia tarvittavia keinoja estääkseen rappeutuminen ja hävittäminen puun.

Näin kustannukset ovat materiaali on riittävän demokraattinen, hirsibunkkeri Ukrainan tai Venäjän tuotannon voi ostaa hintaan 350-700 ruplaa. neliömetriä kohti, vuorit ulko - 400-1000 ruplaa. Kustannukset tuodut materiaalit, tietenkin, hieman korkeampi.

Sen pitäisi harkita muita vaihtoehtoja kuin päällystää puutalo on halvempaa ulkopuolella. Sekä muiden rakennusten tiili, betoni lohkot ja muiden rakennusmateriaalien.

Riippuen materiaalin, joka rakennus on rakennettu, sekä vaatimukset lämpö- ja äänieristys, pääsääntöisesti valittu kuin talo ulkoverhouslevyä halpaa (kuvassa alla osoittaa tässä suoritusmuodossa).

Jos puun rakenteen pitää lämpöä hyvin, talo on tehty tiilestä tai betoniseinään on erittäin kylmä. Siksi hänen ihonsa on edullista valita materiaaleja hyvä lämmöneristyskyky. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa ovat thermopanels, joka koostuu polyuretaanista ja keramiikka. Tähän mennessä Venäjällä toimivat tuottajat ovat melko hyvin vakiintunut tuotanto Thermopanels, joten kustannukset tämä materiaali on varsin kohtuullinen. Jos leikata kustannuksia ulkomaisilta yrityksiltä vaihtelee 1600-2500 ruplaa. 1Q. m, paneeli kotimaisen tuotannon voi ostaa 900-1300 ruplaa per neliö.

Sillä kivirakennukset toinen hyvä vaihtoehto kuin päällystää ulkopuolella tiilitalo halpaa, ovat kuitusementtilevyjen. Tämä on suhteellisen uusi materiaali, joka on jo perustettu ja vapauttamaan venäläisiä valmistajia, ja ennustetaan hänen suuri tulevaisuus. Erinomaiset lujuusominaisuudet ja asennuksen helppous tekevät tästä materiaalista erittäin houkutteleva. Kustannukset tuotu materiaali on 1600-2000 ruplaa. 1Q. m, kun taas kotimaan kanssa voi ostaa 700-900 ruplaa., menettämättä laatua.

Kuitusementtilevyjen on suuri kestävyys, luotettavuus ja kestävyys vaihteleva sääolosuhteet. Ainoa haittapuoli on suhteellisen paljon painoa, joten niitä ei käytetä viimeistelyyn tai puisia paneelitalot.

Vinyyli tai metallipaneelijärjestelmät

Valitsemalla yli halvempi päällystää talon ulkopuolelta. Kuten tiili tai betoni rakennus on kätevä ja edullinen loppuun sivuraide. Lisäksi, koska kevyt rakennusmateriaali, jota voidaan käyttää päällystämiseen puurakenne.

Molemmissa lajeissa, sivuraide on etunsa ja haittansa. Metallipaneelijärjestelmät kestää suurempia lämpötilaero, kestävämpiä ja luotettava, mutta paljon poistaa lämpöä seinärakenteen. Vinyyli materiaali, mutta ei lämmin, mutta ei koskaan jäähtyy.

Näin kustannukset erityyppisten eroavat ole paljon: hinta metallisayding- on noin 100-195 ruplaa, vinyylityyppiset - 190-200 hieroa .. metriä kohden. Kuitenkin, kun pinnoitus suurikokoinen rakennus tämä suhteellisen pieni ero voi aiheuttaa huomattavan määrän.

Toinen vaihtoehto, halvempi talon ulkopuolelta vaippa - on profiloitu. Edullisempia materiaali, ehkä voit kuvitella. Kustannukset tämän rakennusmateriaalin vaihtelee 160 ruplaa. 350 ruplaa. juoksumetriä kohden, riippuen alueen ja merkin arkki. On syytä pitää mielessä, että pääsääntöisesti valittu teräslevy pienillä kylkiluut. Niistä puutteet tämän materiaalin - sen huono lämmönjohtavuus, on mahdollista kompensoida lisälämpöeristeenä. Sekä sivuraide, terasseille kiinnitetty runkoon, pinnoitus prosessi on paljon nopeampi, koska suuremman alueen kiinnittymisen rainan. Asennus aaltopahvin ei vaadi erityisiä tietoja ja taitoja, jotta talon vaippa materiaali voi olla itsenäisesti jopa yksin, säästää houkutella ammattirakentajille.

Ja sivuraide, terasseille, ja sitä voidaan käyttää koristeluun taloja puusta tai tukkien sekä paneelitalot.

Tähän mennessä tämä on todennäköisesti yleisin materiaaleja, joita voi ostaa kohtuulliseen hintaan. Mutta koska nopea kehitys teollisuudessa, joka tietää, mitä me tarjoamme rakennusmateriaalien markkinat huomenna?

Vaippa puutalo ulkopuolella?

Puu - kestävä ja kaunis rakennusmateriaali, joka oikein hoidettuna kestää useita vuosikymmeniä. Siten puu on melko kallista tavaraa, varsinkin kun kyse on eri hyvin kuivattua puutavaraa, joten seinämä ohenee, ja vähentää lämpöhäviö lisäeristys ja ulkokuori. Me kertoa vaatimukset materiaalit pinnoitus, sekä vertailla eri materiaaleista päättää kumpi sopii parhaiten puutalossa. Lisäksi suosittelemme, että mille tahansa ihon järjestää ilmanvaihto (tuuletettu julkisivu), koska tämä lähestymistapa pidentää puun ja vähentää materiaalin vaatimukset pinnoitus. Yritämme vastata tärkein kysymys - parempi päällystää puutalo ulkopuolelta, joten se oli halpa ja mukava.

Vaatimukset materiaalit vaipan

Mitä tahansa materiaalia suojakuoren on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • tulenkestävyys
 • vastus saostumisen;
 • kestävyys alhaisessa lämpötilassa;
 • UV-kestävyys;
 • helppo asennus;
 • alhainen hinta.

palonkestävyys - yksi tärkeimmistä parametrit, joka ympäröi materiaalia (kuori). On selvää, että talon vieressä suuri tulipalo, valot tahansa ainetta, mutta polttaa sen tulitikulla ja paperia tai jopa kaataa bensiiniä tulee olemaan erittäin vaikeaa. Lisäksi vuori ei pelkää vettä tai lunta, eli sademäärä ei pitäisi johtaa sen tuhoamista. Toinen ehto - kestävyys alhaisessa lämpötilassa. Jos täyte voimakkaasti absorboi vettä, sitten kun lämpötila laskee negatiivisia arvoja, vesi ulkokerrokset jäätyy ja murtaa materiaali. UV-kestävyys suojaa vuori muutoksesta väriä auringonvalossa - sitä lujempaa materiaalia, sitä vähemmän se häviää ajan myötä. Ei vähemmän tärkeitä parametrejä, kuten asennuksen helppous ja materiaalikustannuksia. Todellakin, komposiittimateriaalien käyttö asennuksessa lisää kokonaiskustannuksia, koska se on tarpeen käyttää erityisiä tekniikoita tai laitteita, joiden käyttö ei ole ollenkaan.

Tässä on lista suosituimmista materiaali verhous puutalojen:

 • Eri Thermopanels;
 • vahvikeverkon ja kipsi;
 • PVC sivuraide;
 • metallipaneelijärjestelmät;
 • Woody selluloosa sivuraide;
 • Kuitusementtilevy sivuraide ja paneeli;
 • teko-kivi;
 • elementtitalo;
 • aluksella;
 • vesitiivis OSB (oriented strand board) ja vaneri.

Thermopanels - yksinkertaisimpia päättyy, koska niissä yhdistyvät tai polystyreenituotteet eristys ja erilaisia ​​ulkovarusteiden. Suosituin paneelin valmiiksi alle tiili. Kuitenkin asentaa niitä täytyy ensin asentaa tangot tuuletettu julkisivu. Kipsi vahvikeverkon voidaan soveltaa mihin tahansa kiinteään pintaan, joten sitä käytetään usein, jos puinen talo on eristetty vaahto tai puristuu voimakkaasti mineraalivillaa. Erittäin suosittu päättyy kuten järjestelmä - mesh + liima + kipsi "kaarnakuoriaisen".

Kaikenlaisia ​​sivuraide on asennettu eristetty ilmanvaihto julkisivu puuta tai metallia profiili. Sivuraide - helpoin tapa leikata ulkoavaruudesta, ainoa ero materiaalikustannukset. Etu sivuraide, joita voidaan käyttää klassisia suorakulmainen paneelille ja paneelia "tukin alle." Kuitusementtilevy käytetään, kun on tarpeen lisätä vastustuskykyä tulen talon, koska tämä materiaali on kymmenen kertaa vaikeampi sytyttää kuin edes käsitelty pirofobnoy kyllästettyä puutavaraa. Valmistuttuaan kuitusementtilujit- levyjä kotona, verhoiluun on maalattava vesitiivis maaleilla. Keinotekoinen kivi viimeistely kokeilla tuuletettu julkisivu. Se on tarpeen ommella annetun julkisivu kiinteän materiaalin, kuten kuitusementin laatta, vaneri- tai OSB. Sitten, tekokivestä on liimattu edessä, käyttäen samaa lujiteverkon kuin kipsi.

elementtitalo, eli lauta, ulompi osa, joka jäljittelee pyöröhirrestä. Kuoren puutalo elementtitalo sallii jossain määrin palauttaa sen ulkomitat, jossa näkyvät kaikki esteettinen maun omistaja ja hänen halunsa asua talossa luonnonmateriaaleista valmistettuja. House, ohjaushytti block-house olisi käsiteltävä säännöllisesti antiseptistä ja kyllästys. Siitä, miten valita antiseptinen ja kyllästys on tässä artikkelissa (mielestäni sitä kutsutaan, kuinka valita kyllästys tai säilöntäaineita, en muista tarkalleen). Se etu, että lohkon talon muita materiaaleja hyvin korkea höyryn läpäisevyys, niin ilmanvaihto vaatimukset ovat paljon pienempi julkisivu. Toinen materiaali, puu - auton aluksella. Se on halvempaa lohko-talon, ja luo enemmän primitiivinen ulkoa talon, mutta se on kaikki suoritusarvot block-house.

OSB ja vaneri käytetyt kolmessa tapauksessa:

 • kun haluat luoda vankka kovalla alustalla soveltamisesta kipsi;
 • Facing hozpostroek;
 • for seinämaalaus.

Vedenpitävä vaneri ja OSB on kaikki edut ja haitat hallituksen ja lohko-talon, mutta ne ovat paljon halvempia. Siksi niitä käytetään koristamaan edullisia taloja ja ulkorakennukset joissa ei ole suuria vaatimuksia ulkopuolelle.

Kustannukset viimeistely materiaalien suojakuori puutalo

Alla olemme keskimäärin hintatietoja julkaistaan ​​verkkosivuilla kaupat myyvät viimeistely materiaaleja:

 1. Thermopanels tuotettu Venäjällä, 60-80 mm: n paksuus, koko paneelien 100h68 cm (pituus ja leveys), kustannus per paneeli 1000-2300 ruplaa, kustannus per m ² 1600-3400 ruplaa.
 2. Vahvistaa mesh kipsi (liima + kipsi "kuori") maksaa 20-50 ruplaa m net. Yhden hinnalla pussin kipsilevyjen (20 kg) on ​​150-300 ruplaa, nopeudella 2-4 kg m. Toisin sanoen yksi laukku kestää 5-10 neliömetriä. Yhden hinnalla pussi kipsi "kuori" (20-25 kg) 150-500 ruplaa, nopeudella 3-6 kg neliömetriä kohden. Eli yksi pussi riittää 3-8 neliömetriä.
 3. PVC sivuraide - hinta neliömetriä kohden, pois lukien kustannukset laatikoita on 100-300 ruplaa.
 4. Metallipaneelijärjestelmät - hinta per m, ilman kustannuksia laatikot on 200-700 ruplaa.
 5. Puumassaa sivuraide - hinta per m, ilman kustannuksia laatikot on 60-200 ruplaa.
 6. Kuitusementin sivuraide ja paneelit - hinta per m² 1-3000 ruplaa.
 7. Keinotekoinen kivi - hinta neliömetriä kohden 600-3000 ruplaa.
 8. Elementtitalo kuivasta levyt - hinta per m² 200-600 ruplaa.
 9. Board (vuori) havu- ja lehtipuun 150-250 ruplaa neliömetriä kohden arvokasta puuta 300-700 ruplaa neliömetriä kohden.
 10. Vedenpitävä vaneri ja OSB paksuus 12-16 mm hinta neliömetriä kohden 150-250 ruplaa.

Oikeilla materiaali viimeistelyyn puutalo voit alhaisin kustannuksin halutun vaikutuksen. Maljauksen se ei ole vain koriste-elementti, mutta myös suojaa eristeen ja seinän ulkoisen vaikutuksen. Valitsemalla yhden tai toisen pinnoite, voit dramaattisesti muuttaa ulkopinnan talon, molemmat korostaen, että se on valmistettu puusta ja harmonisesti sen yhteensovittamisessa muiden rakennusten naapurustossa.

päättelemään, mikä on parhaiten puu talo. Lisäksi suosittelemme, että mille tahansa ihon järjestää

omistajat talot Puu usein Kuinkahan päällystää sivuraide puu talo. Valinta tällaisen vaihtoehdon

Syitä lämpöhäviö puu talo osobennostikonstruktsii voi tulla riittämättömäksi ja seinämän paksuuden. pystytyksen

Kuisti - on käyntikortti tahansa talo, mukaan lukien hirsistä tai puuta. miten

Mitä muuta voi päällystää talon ulkopuolelta paitsi sivuraide

On olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka asiantuntijat ovat kehittäneet, jotta voit päällystää talonsa. On erittäin tärkeää, että tällainen sisäverhoilu tehdä ulkonäkö kotona houkutteleva ja esteettinen, ja tietenkin, suoritetaan useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Suosituin vaihtoehto - sivuraide. Alle sivuraide tarkoittaa yhdistelmän yksittäisiä levyjä, jotka sen jälkeen liitetään yhteen. sivuraide vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia. Hän on metalli, puu, vinyyli, alumiini ja maahan. Mutta aina on ihmisiä kiinnostaa kysymys: mitä voidaan verhoilla talon ulkopuolelta paitsi sivuraiteelle. Tämä ei ole yllättävää, koska on olemassa runsaasti mitenkään huonompi sivuraide vaihtoehtoja, mikä on hyvä muistaa.

Stone on ehkä yksi edullisimmista tavoista, mutta tulos on sen arvoinen. Käyttäen sekä todellinen ja keinotekoinen kivi ulkokäyttöön koristeluun talon. On huomattava, että tekokivestä on paljon halvempaa, joten tämä on taloudellisempi vaihtoehto. Kuitenkin sekä yksi ja toinen tekee ulkonäköä talon rikas ja houkutteleva. Toinen etu kivelle, että se tulee olemaan lisävahvistusta, ja siten, pinnasta tulee vahvempi ja näin ollen, kestää kauemmin.

Facing kivitalo

Taloudelliset tässä asiassa kyseessä - eivät ole ainoita esteitä, jotka sinun täytyy voittaa. Erittäin kova itse tehdyn prosessi, koska se on välttämätöntä kuumentaa kivet liuoksessa, ja tämä vaatii paljon taitoa. Ja huolimatta kaikki esteet, lopulta talosi tulla todellinen taideteos.

Vaahto - yksi tavoista, joiden avulla voi lämmittää kotiisi. Koska tämä materiaali kestää pakkasta, voit säästää lämmityskustannuksissa. Toinen etu - se kestää äärimmäisiä kosteus, joten materiaali ei heikkene tällaisessa tapauksessa, sekä kestävyys pääsystä ja auringonvaloa. Tärkein kysyttävä kysymys tässä tapauksessa: miten päällystää ulkopuolelta vaahto talon. On syytä muistaa, että voi lämmittää siten paitsi seinään ulkopuolella, mutta myös sisältä. Tekniikka itsessään on yksinkertainen, joten jos haluat tehdä sen itse, eivät kuluta paljon aikaa koulutukseen. Seurauksena, voit hakea erilaisia ​​rappaus Tällaisen pinnan ja valita minkä tahansa väri maalin. Hinnat materiaalille ovat maltillisia, mikä on myös tärkeää.

Kaarnakuoriaisten - laastarin muodossa valkoista jauhetta, yhdessä kiviä, helmiä. Riippuen siitä, mitä koko pellettien, se on saanut tietyn kuvion. Ulkopinnat Bark House luo vaikutelman erilaisia ​​hyönteisiä syövät puuta. Tärkeimmät edut kuoren - pitkä käyttöikä, riippumatta sademäärä ja homeen altistusta. Kuten kipsi on paljon helpompaa verrattuna muihin, joten vähentää kuormitusta seiniin. Erityisen suosittuja ympäristöystävällisten materiaalien, jotka sisältävät toukantuhot. Joten tässä suhteessa se on vain positiivinen asia.

Julkisivun kaarnakuoriaisen

On syytä huomata, että tämä materiaali kestää tulta. Myös korkeissa lämpötiloissa, se ei tuota haitallisia komponentteja, mikä on tärkeää varsinkin kuumina kesäpäivinä.

Suurlastulevyä

Valinnoilla: talossa voidaan verhoilla ulkoa sivuraide lisäksi ihmiset joutuvat siitä, että he tietävät tämän tai tuon materiaalin, mutta eivät ohjaa - onko käyttää sitä. Vastaamalla kysymykseen, onko mahdollista päällystää OSB talon ulkopuolella, on tietenkin vastata myöntävästi. OSB - arkki haketta, joka on liimattu yhteen erikoismateriaaleja. Lisäksi se on taloudellinen vaihtoehto, OSB on muita etuja. Ensinnäkin, korkean lujuuden ja kosteuden kestävyys, mikä on tärkeää jyrkästi lämpötilan ja minkä tahansa mekaanisen vaikutuksen.

Valmis OSB kotiin

Huolimatta siitä, että levy on valmistettu puusta, vahinko hyönteisiä ei ole uhattuna. Mitä tulee kysymykseen: miten päällystää OSB talon ulkopuolelta, on syytä todeta, että on aikaa vievää, mutta yksinkertainen prosessi. Kun kaikki nämä levyt ovat erittäin helppo prosessi (vain leikkaus, liimattu). OSB ei ole ainoa arkkimateriaali ulkoseinien talon. On mahdollista käyttää DSP (sementti lastulevy), jotka ovat myös ympäristöystävällisiä, palo ja pakkasta kestävä materiaali. Älä unohda vaneri, joka on kestävä ja sietää erilaisia ​​ilmanalaanaltistamiseksi.

Toinen hyvä tapa - on viimeistely ulkoseinät sisustuslaattoja talon. Se on hyvin suosittu ostajat samanlainen luonnon materiaaleja, jotka ovat paljon kalliimpia. Tärkein etu - se on kestävyys sekä mahdollisuus nopeaan korvaamiseen vahingoittunut aineisto uusia. Ja kylmä-kestävät laatat verrattuna luonnon materiaalit ovat kevyempiä. Yhtä tärkeää on se, että voit valita värin haluat joukossa erilaisia, ja siten ylläpitää yhtenäinen tyyli talon.

Loppuun päin laatta julkisivu

Kuten näette, vastaus kysymykseen siitä, mitä voidaan verhoilla talon ulkoa sivuraide lisäksi, ei ole rajoitettu yhteen menetelmään ja käytetyistä materiaaleista. Niin että jokainen voi valita mitä haluaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin