Tallentaminen porkkanat kellarissa

Miten säilyttää porkkanat kotona - säännöt ja lämpötila säilyttäminen hiekkaan tai muovipusseissa

Syyskuun lopussa on joskus tärkeää kaikille puutarhurit. Sinun täytyy kerätä vihanneksia omassa vuoteessa, pakkaa ne kunnolla varten hyvässä kunnossa ja mahdollisuus käyttää koko vuoden, kunnes seuraava sato. Porkkana on haastavin talven asunnossa tai vihannes kellarissa, joten on tärkeää tietää, miten säilyttää porkkanat kotona. Ensimmäisessä vaiheessa tämä työ on kerätä porkkanat. Sitä pidetään kypsä, kun alempi lehdet alkavat kellastua lehdet. Sillä mehukkuus vihannes viime viikolla ennen sadonkorjuuta ei tulisi kasteltava.

Tallentaminen porkkanat kotona talveksi

Kyky tallentaa kasvi vasta seuraavana sato riippuu monista tekijöistä, joista seuraavat ovat tärkeitä:

 • lajikkeiden valinta tähän tarkoitukseen. Ei kaikki laadut kosteutta hyvin ja soveltuvat pitkäaikaiseen säilytykseen;
 • ajoissa korjuuseen. Pusseilla siementen osoittavat keskimääräistä kypsymistä vihanneksia. Säilyttäen pussit siemeniä, voit aina laskea paras aika kerätä porkkanat;
 • jalostus ja käsittely sadon porkkanat riippuu valinnoista.

Minkälainen porkkana on parempi pitää

Pitkäaikainen varastointi porkkanat kellarissa tai kellarissa valinnasta riippuen lajissaan. Ja keski-aikaisen erääntyvät erilaisia ​​pieniä pituus huonosti kosteutta, siis ei sovellu pitkäaikaiseen varastointiin. Niiden käyttö on toivottavaa ennen kylmää tai säilykkeinä. . Pitkän aikavälin säilymistä, sinun tulisi valita myöhään erääntyviä lajikkeita, ja on minimipituus 20 cm sopii hyvin tähän tarkoitukseen saman lajikkeen:

 • Fort;
 • Valeria;
 • Longa Vita;
 • Moskova talvi;
 • Berlikum;
 • vivahde;
 • Queen of syksyn;
 • Karlen;
 • Flakkoro;
 • Samson;
 • Shantanu.

Miten leikata porkkanat varastointiin

Sadonkorjuun jälkeen porkkanat kuivataan, puhdistetaan irti maasta, kynitty. Aste leikkaus riippuu valitusta säilytystapa. Poistuessaan vihanneksia talven maahan leikkaus toppeja, vaikuttamatta root. Varastointi porkkanoita talveksi kellarissa tai kodin vaatii leikkaus topit ja juurekset 5-10 mm poistaa pisteen sen kasvua. Jälkeen kaivaminen on ajankohtainen jäähtynyt 1-2 asteeseen pidättämään kasvua ja parempaa juurikasvi turvallisuutta.

Tärkeä parametri on hyvä säilyminen porkkanat säilyttäen optimaalisen sisäilman lämpötila on 2--1 astetta ja kosteus 90-95%. Korkeammissa lämpötiloissa alkavat kuiva porkkana, hedelmiä rot. Lämpötilan nousu luo lisäehtoja itämistä vihannesten ei-toivottuja oireita taudista. Väheneminen lämpötila voi aiheuttaa uudelleenjäädyttämistä ja maku kärsii. Alentamalla kosteus johtaa kiihtyi menetykseen Porkkanat mehukkuus ja kuivaus.

Jos voit luoda optimaaliset säilytyslämpötila edellytykset hyvän säilyvyyden porkkana puku kasvi puisia tai muovisia laatikoita. Se ei ole toivottavaa laittaa ne lattialle autotallin tai varastoinnin. Sen pitäisi olla tähän tarkoitukseen edellyttäen, että hyllyn korkeus lattiasta on 10-20 cm. Varastointimenetelmällä riippuu sijoittaminen vihanneksia talven. Paras vaihtoehto ei jäädy talvella kellareihin tai kellareissa. Vaikeampi pitää porkkana olosuhteissa asunnon.

Erilaisia ​​tapoja tallentaa porkkanoita on sama tavoite - estää tuotteen menettää kosteutta. Esi-isämme osasivat säilyttää porkkanoita. Varastointi menetelmiä ovat molemmat osoittautuneet perinteisiä menetelmiä vuosisatoja, ja modernimpi, jossa uusien materiaalien käyttöä. Antaa hyvän turvallisuuden sovellus:

 • laatikot tuuletettu kellarissa tai kellarissa hyllyillä;
 • polypropyleenitaskut tuhkaa;
 • laatikot savi;
 • laatikot kosteaan hiekkaan, sammalta, neulasia tai kuiva sipulinkuoriväri;
 • säästö puutarhassa - jossa porkkanat itää.

Mekaaninen käsittely sisältää niiden puhdistus juuresten, leikkaus ja kuivaus. Lajittelun jälkeen ja leikkaus vihannesten kuivataan, jolloin muodostuu kuiva kuori on leikattu. porkkana säilyttäminen riippuu varastointi menetelmä:

 • savi ja sahanpurua auttaa pitämään porkkana ennen uuden sadon;
 • märkä grit - 7-9 kuukautta;
 • tavallinen laatikot - 4-7 kuukautta;
 • polypropyleenitaskut - 2-3 kuukautta;
 • muovipusseja jäädyttää tai ruoan elokuva - enintään 6 kuukautta.

Jos sinulla on kellarissa, sinun täytyy kuivata, liitu, desinfioi ja varmistaa hyvän ilmanvaihdon. Menetelmän valinnassa on säästämisen riippuu tasosta huoneen kosteus. Jos se ei riitä parempi käyttää märkää hiekkaa tai savea. Tähän seokseen on valmistetut savea multa (ei joki) kerroksia. Laatikon pohja leviäminen savi kerros 1-2 cm, ja sitten ensimmäinen rivi porkkana. Root ei saa joutua kosketuksiin. Samoin sijoitetaan kaikki myöhemmät rivit porkkanoita. Annetun kosteaan hiekkaan valmistettiin samalla tavalla.

Huoneen lämpötilassa ja kosteudessa, hiekkaa tai savea tulee seurata. Kuiva hiekka vihanneksia nopeasti alkaa menettää kosteutta. Säilyttää kosteutta porkkana lastut nukahtaa tiheä laatikot. Mäntypuru ehkäistään nuutuneissa porkkana. Ennen luodaan juuresten voidaan käsitellä kalkkiliete tai liitu jauhe kerros luoda heikko alkalisessa väliaineessa estää hajoamisen juuret.

Kellarit ovat ihanteellinen paikka säilyttää juuresten - luonnollinen jääkaapissa. Säästö optimaalinen lämpötila ja kosteus tarjoaa mahdollisuuden käyttää mitä tahansa ehdotetut menetelmät tallennustilaa. On tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin suojelemiseksi viljelykasvien jyrsijöiden ja muiden tuholaisten. Vastaamalla kysymykseen siitä, miten parhaiten säilyttää porkkanat kellarissa, asiantuntijat suosittelevat käytöstä sammalta, neulasia tai kuiva sipuli kuori. Hyvä vaikutus saadaan aikaan käyttämällä useita menetelmiä, kuten taso kosteuden vihannes- (mehevyys) riippuu pitkälti sää kesällä.

On vaikea keksiä edes näin monitahoista taloudellista ongelma, miten säilyttää porkkanat asunnossa. Ennen ensimmäistä jäädytys se voidaan pitää parveke, niin se on toivottavaa siirtää laatikot juurekset ruokakomero. Pitkäaikaiseen säilyttämiseen on mahdollista käyttää muovipusseja ruoan pakastamiseen. Sellaisena se on toivottavaa pinota pussit enintään 5-7 juuret. On toivottavaa lisätä piparjuuret ottaa bakterisidinen ominaisuuksia. Mahdollista käyttää syötävä kalvo, joka on kierretty kanssa 2-3 sikiön piparjuuri root, joka estää homeen ja homeen.

Tallentaminen porkkanat talvella kellarissa

porkkanoita todistetusti hyötyä pitkään: se on vitamiinien ja mineraaleja, sekä myönteinen vaikutus suolistossa, ja näköä. Lisäksi tämä kasvi on herkullista, sitä käytetään valmistelemassa monia ruokia. Kesällä ja syksyllä saada tuote ei ole vaikea, mutta jotta juhlia niitä talvella, sinun täytyy tehdä varastoja. Ensi silmäyksellä, helpoin tapa - on tallentaa porkkanoita kellarissa. Mutta meidän täytyy tietää perustiedot, kasvi- ei ole menettänyt maku ja hyödyt.

Parhaan varastointi porkkana pitäisi valita myöhään lajikkeita, joilla on pitkä tiineyden ajan.

Riippumatta varastointi- porkkanoita kellarissa, oikea kokoelma vihanneksia on suuri merkitys. Jos juuret ovat vaurioituneet, varastointi merkittävästi jatkunut lasku johtuu homeelle. Kaivaa porkkanat voi olla jo syyskuussa, mutta se on parempi odottaa ensimmäistä pakkanen. Sitten vihannes pysyy makea ja perustuu paljon kauemmin.

Viikon ennen suunniteltua sato on tarpeen runsaasti kasteltava porkkanat. Silloin on mehukas ja makea. Viisi päivää myöhemmin on tarpeen karsia sängyt ja sadon toppeja, se auttaa säilyttämään kosteutta, mikä on välttämätöntä juuret.

Jotta ei vahingoita juuria, on tarkoituksenmukaisempaa käyttää tylppä sato haarukat. Kaivoi porkkanat on puhdistettava maasta ja hieman kuiva. Kasvien katkaisi lähes kokonaan, niin jättää joitakin senttimetrejä. Vaurioituneet vihanneksia ei tulisi säilyttää, koska ne voivat aiheuttaa muiden juuresten mätänemään. Niitä käytetään parhaiten ruoka heti sadonkorjuun jälkeen.

Säilyvyysaika riippuu kunnosta kellarissa. Ihanteellinen lämpötila-arvot pitäisi olla 1-3 astetta. Äkilliset muutokset lämpötila voi aiheuttaa mätäneminen prosessi.

Ennen kuin tuo sato kellarissa, huone on desinfioitava ja tuuletettu. Tapoja tallentaa porkkanoita kellarissa voi olla erilainen, mutta on yksi yleinen sääntö: vihanneksia ei tulisi koskettaa toisiaan, ne on eristettävä niin paljon kuin mahdollista.

Paljastaa juurekset pilaantunut, on tarpeen pitää ne tilassa, jossa lämpötila lukemat ovat välillä 13-15 astetta, vähintään kaksi viikkoa. Tätä ajanjaksoa kutsutaan karanteeniin. Porkkanat, jotka eivät saa olla parasta laatua, voidaan käsitellä ja käyttää elintarvikkeena.

Tallentaminen porkkanat kellarissa voidaan suorittaa avulla hiekkalaatikot. Hän kaatoi pohjalle, ja sitten sovittaa useita juuria. Sinun täytyy sitten täyttää hiekalla ja vihanneksia antaa seuraavalle riville. Tällaisia ​​toimia on jatkettava niin kauan kuin laatikko ei täytetä. Ylempi kerros hiekkaa, jonka paksuus on noin 1-2 cm. Jos on tarpeen, on mahdollista kostuttaa. Tarkista kosteuden on helppoa: hiekka tulee pakata kädessä. Samalla se ei saa murentua, mutta liiallinen kosteus ei myöskään ole tarpeen. Tallentaminen porkkanat kellarissa hiekkaan - yleisin tapa.

Tämä menetelmä on aikaa vievää, mutta tarjoaa pitkäaikaista säilytystä vihanneksia. Liuoksen saven ja veden pitäisi olla johdonmukaisuuden hapankermaa. Heidän täytyy mustamaalata jokaisen porkkanat ja odota "chehol9raquo; täysin kuiva. Tämän jälkeen juuret voidaan sijoittaa ruuduilla tai erityisiä koreja. On tärkeää varmistaa, että kasvikset eivät suojaamattomia alueita, kun ne alkavat heikentyä.

Tallentaminen porkkanat talvella kellarissa muovipusseihin tarkoittaa, että tapauksessa jälkimmäisen paksuus tulee olla noin 100-150 MD. Jokainen tulee sijaitsemaan noin 25 kiloa vihanneksia. Välttää sisälle tiivistynyt kosteutta polyeteeni alla on tarpeen tehdä muutamia reikiä. Porkkana fit sekoitetaan hiekan, mutta tiukasti kiinnitä pussi ei ole välttämätöntä.

Jos kellarissa on varustettu hyllyjä, voit laittaa yksi kerros porkkanoita, mutta tässä tapauksessa se kuivuu nopeasti. Tämän välttämiseksi on asennettava vesisäiliön, joka tulee ajoittain vaihtaa.

Sato säilytetään pidempään, jos oikein poimia ruutuihin. Niiden kapasiteetti on enintään 20 kg. No, jos laatikot ovat kompakteja, ilman aukkoja ja kannella. Stand, missä ne sijaitsevat, on asennettava siten, että sen etäisyys lattiasta ja seinät oli 15-20 cm. Alareunassa sinun täytyy kaataa mänty sahanpuru, ja laita juuret. Kerrokset vuorottelevat niin kauan kuin laatikko ei ole täysin täytetty. Johtuen siitä, että havupuiden puru sisältää runsaasti eteerisiä öljyjä, vihanneksia ei mätäne ja heikkenevät.

Tallentaminen porkkanat talvella kellarissa voi olla varsin pitkä, jos käytät paperia tai sanomalehden. Mutta tämä menetelmä soveltuu vain, jos huone ei ole kovin kostea. Käytyään läpi juuret, ne on laittaa laatikoihin, jotta ne eivät kosketa, ja siirtää vanhoja sanomalehtiä tai muuta paperia.

Saat kätevästi pieni määrä vihanneksia voidaan tallentaa suoraan jääkaapissa, ei juosta aina silloin kellariin. Porkkanat tarvitse käydä läpi ja tarkista, ettei mitään vahinkoa, ja sitten taitettu polyeteeni. Vihannekset olisi säännöllisesti tarkistettava pikaisesti poistaa pilaantunut tai mätä tuotetta.

Usein pellava pusseja käytetään tähän tarkoitukseen. Tallentaminen porkkanat kellarissa sopivalla tavalla tapaukseen, jos huone ei ole jyrsijöitä, muuten sato saattaa kärsiä. Kokoiset pussit pitäisi olla noin 50 kg. Jälkeen kaataa porkkanat, sinun täytyy laittaa pussiin pystysuoraan ja missään tapauksessa sitoa.

Jos ei ole kellarissa tai pitää porkkanoita, jostakin syystä ei voi, voit tallentaa porkkanat parvekkeella tai parvekkeella. Luonnollisesti ne olisi lasitettu joten ei ollut nolla lämpötiloissa. Jos porkkanat peremerznet, se voidaan heittää pois.

Sopiva varastointiin vaihtoehtona. Lisäämällä porkkanat muovipusseihin, sinun täytyy laittaa niitä pimeässä huoneessa. Älä unohda, että porkkanat pitäisi "dyshat9raquo;.

Varastoinnin porkkanat kellariin tai asunnossa oli pitkä, juuret ei voida pestä tai pyyhkiä kostealla sienellä, niin ne alkavat mädäntyä.

Miten säilyttää porkkanat kellarissa - säännöt ja varoitukset

Tallentaminen porkkanat kellarissa

Miten säilyttää porkkanat talvella kellarissa - kysymys, joka kiinnostaa monia kesäasukkaita, varsinkin sadonkorjuun jälkeen. Tämä prosessi aiheuttaa jonkin verran ongelmia kotona.

Täällä sinun täytyy täydellisesti noudattaa kaikkia varastointi- saada positiivisen tuloksen. Miten säilyttää porkkanoita talveksi kellarissa, ehdotetaan täyttää tässä artikkelissa.

Mitä lajikkeita porkkanoita on varastoitu on paras

Vaikka porkkanat soveltuvat varastointia ja lajike käytön vihannes tuore eroista on vain vähän, mutta on olemassa joitakin lajeja, jotka ovat suosittuja pitkäaikaiseen varastointiin. Yleensä huonompi tallentanut niitä lajikkeita, jotka kypsyvät alkupuoliskolla kesällä.

Hyviä tuloksia saatiin kuten lajikkeet kuten:

 • Talvi Moskova - keski-asteen, korkea tuotto, miellyttävä maku. Pitkäaikaiseen varastointiin on yksi parhaista. Koska se näyttää kuvassa näytetään.

 • Nantes - erääntyvät lajike, jolla on riittävän korkea saanto, hyvin tuoksuva ja mehukas juuri. Syö jo viisikymmentä päivää sen jälkeen syntymistä. Kun luot vaaditut varastointiolosuhteet voivat olla vasta seuraavana satoa.
 • Shantane - keski-asteen, korkea saanto. Lihan maistuu makea, miellyttävä tuoksu, voidaan varastoida jopa 10 kuukautta.

Vihje: porkkanat voidaan kylvetään ennen talvea. Säilytys sitä ei ole tarkoitettu, mutta tuoreet juurekset ovat käytettävissä paljon aikaisemmin kuin keväällä kylvetty.

Miten valmistautua porkkana varastointi

Ennen kuin tallentaa porkkanoita talveksi kellarissa, sinun on ensin kerätä kunnolla. Tämä tapahtuu parhaiten hyvällä säällä, kuivalla maaperä, joka lyhentää kuivaukseen juuresten, ennen niiden kellarissa.

Harvest pitäisi alkaa aikaisintaan 15 päivää syyskuuta, jos sää on hyvä, paino juuresten tänä aikana päivittäin nousee neljä grammaa. Mutta älä odota ja pakkasta - tallennetaan pahasti lyöty kylmässä juuret.

Vihje: Porkkanat kerätään myöhemmin, mutta ennen kuin se on jäätynyt, säilynyt paljon paremmin kuin ennen miten säilyttää porkkanat kellarissa, se on täysin kypsyneitä, se on enemmän vitamiineja ja muita ravintoaineita.

Järjestys sato on seuraava:

 • Heikentämättä maa alla porkkanat. Tämä voidaan tehdä lapiolla, mutta se on parempi käyttää tylppä haarukan että vähemmän haittaa porkkanat.
 • Roots veti ulos maasta.
 • Hyvin kuivaa. Riittää, kun useita tunteja, ilman sateen tai enintään kaksi päivää huonolla säällä levittäytynyt autotallissa tai talon. Raaka juuret täytyy kuivua useita päiviä.
 • Ennen säilytykseen kellarissa porkkanan se puhdistetaan maasta tähteen. Samalla on huolehdittava vahingoittamasta sitä. Edelleen maan, jotka ovat vahvasti kiinni, voi jäädä, he eivät tee paljon vahinkoa.
 • Valinnut vahingoittuneita marjoja. Kellarissa sinun täytyy luoda talletus terve, vahva ja kokonaiset vihannekset. Jos on ihovaurion täältä välittömästi tunkeutua patogeenisten mikrobien, jotka aiheuttavat prosessi rappeutuminen, ja pilalle jopa yksi juuri voi tartuttaa muita.

Jos porkkanat kuiva halkeamia, jotka eivät herättää epäilyksiä, niitä voidaan säilyttää, mutta niitä kannattaa käyttää ensisijaisesti.

 • Porkkanat ovat järjestetty koko: pieni erikseen, mikä oli tapana mennä syömään, niin keskimäärin jälkeen suurin.
 • Ennen kuin tallentaa porkkanat kellarissa, on tarpeen välittömästi oikein poistaa topit:
  1. se on ensin leikata hieman pään yläpuolella;
  2. leikataan yläosassa juuri pään noin 0,5 cm;
  3. kun läsnä on rengasmainen halkeamia tai muita vaurioita voidaan varastoida ennen porkkanat kellarissa, jopa leikata jopa kolme senttimetriä. On parempi käyttää veitset, rakennetyyppi, jossa on ohut terä. Rajaavan yläosassa porkkana juuren kasvua kohtaan hiljentää, joka pysäyttää prosessi itämisen Alkuperäinen tallennettu ominaisuuksia, jotka pysyvät, kunnes jousi.

  Kun leikkaus "pää" kanssa yläosien hauraus juuren voi katkaista osa pään, mikä ei ole toivottavaa.

  • Poistetaan samaan aikaan ja porkkana häntää.

  Vihje: Muista leikata ennen varastointia kellarissa porkkanoita, pohja. Koska se alkaa homehtuneet hedelmät.

  • Root hajallaan levittää maahan kalvo on valmistettu polyeteenistä yhdessä kerroksessa auringossa kolme tuntia viipaleet ennen varastointia kellarissa porkkana peitetty suojaava kuori.
  • Tuotto päivänä muurattiin viileässä.
  • Porkkanoita sijoitettu varastointiin kellarissa.

  Porkkanat ovat yksi trudnosohranyaemyh ja hyvin oikukas vihanneksia.

  Kuinka säilyttää porkkanat talvella kellarissa, ei anna sen mädäntyä, kuivua ja kasvaa, sinun täytyy luoda erityisiä edellytyksiä:

  • Lämpötila -2-2 °;
  • Kosteus 90 - 5%;
  • Ilmanvaihto kellarissa tulisi olla keskimääräinen intensiteetti, ylimäärin ilmaa, väistämättä aloittaa itämisen tuotteen.

  Vihje: Miten tallentaa porkkanoita kellarissa? Ei ole tarpeen porkkanat ja muut juurekset sisältävät samassa huoneessa, missä syödä omenoita. Näitä hedelmiä, erityisesti kypsä, eristetty aktiivinen eteenin, mikä johtaa nopeaan heikkenemiseen vihanneksia. Opetella säilyttäminen omenat kellarissa, lue seuraava artikkeli.

  • Luotava tarvittavat ilmapiiri kellarissa, joka voi olla paras tapa säilyttää porkkanat kellarissa, on tarpeen välittömästi täyttää eristys, vedeneristys, pohjavesien suojelun ja tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän.

  Ennen varastointia porkkanat ja punajuuret kellarissa, on välttämätöntä puhdistaa huoneen oikein, päästä eroon roskia ja jäänteitä edellisestä sadosta. Viime vuoden yksi mätä porkkanat, joka pysyi nurkassa, voi suuresti heikentää uuden sadon.

  Huone ja hyllyjä on desinfioitava kanssa sammutettua kalkkia tai rikkihappoa sapeli (säilä nähdä kellariin :. miksi).

  Vihje: Sinun pidä 1 ennen asennusta vihannekset - 2 viikkoa "karanteenissa". Tämän hajottaa autotallissa tai muita huoneessa, jonka lämpötila on 13-15 astetta, pilaantunut vihannekset tänä aikana heikkenee entisestään, ja ne voidaan helposti havaita ja poistaa.

  Mikä on paras tapa tallentaa porkkanoita

  Jotta ymmärtäisimme miten säilyttää porkkanat kellarissa löytyy menetelmän alla, hinta jokainen niistä vähäinen, ja hyödyt valtavat:

  • Tehty omin käsin, puu- tai pahvilaatikoita, ilman reikiä, suljettu kansi - helpoin tapa. Tällöin porkkanat ne on aseteltu siististi peitettiin kannella ja sijoitettiin kellariin seinästä etäisyydellä 15 senttimetriä, tukien päälle. Sitten kosteutta, joka voi kerääntyä seinät, eivät kuulu ruutuihin.

  Tämä menetelmä, jossa tallennetaan porkkanat kompakti tarpeeksi. Jonka avulla voit sijoittaa useita juureksia pienessä kellarissa. Laatikot tulee pakata enintään 20 kiloa vihanneksia.

 • Miten säilyttää porkkanat kellarissa käyttämällä sipuli kuori? Tätä varten vuoden aikana tulee kuoria paljon sipulia, on isoissa säkeissä ja sijoitetaan täällä porkkanat. Roolia kuori, tässä tapauksessa:
  1. toisaalta - poimia liika kosteus;
  2. toisaalta - suojaa juuria mikro-organismien kasvua ja rappeutuminen.

  Vihje: porkkanat paremmin jokaisella heitolla kuoressa, mutta voit vain kaataa sen tasoa. Laukut ja sidottu alas kellariin.

  • Käyttäen havupuun sahanpurua. Juurekset kaadetaan sahanpuru peräisin havupuusta. Sisältämä neula fenoliset porkkanat voi suojata taudeilta ja lahoa.

  Tässä tapauksessa vihanneksia voidaan lisätä mihin tahansa säiliöön tai yksinkertaisesti ripottele sahanpuru hyllyille kellarissa, ne laittaa juuret ja ripottele toinen kerros sahanpurua, jota ei kaataa lähelle seiniä kellarissa tai lattialle.

  Tallentaminen porkkanat havupuiden puru

  • Ohjeet Käytä hiekkaa varastointiin porkkanoita kellarissa on seuraava:
  1. hyllylle tai lattialle paksu kerros kaadetaan hiekka;
  2. porkkanat noudattaen peräkkäin;
  3. täytetään toisen hiekkakerroksen;
  4. porrastettu sijoitettu toinen rivi juuresten;
  5. jälleen kerros hiekkaa ja sitten kaikki toistetaan.

  Korkeus pyramidin saisi ylittää yhden metrin korkeudelta. Hiekka vie hieman kostea, lähes kuiva.

  Jos se kuivana, on syytä ripotella vettä sprinkleri, joka estää kuivumisen porkkanoita. Näin juuret eivät saa joutua kosketuksiin toistensa kanssa.

  Hiekka paremmin desinfiointi seuloa ja sytytetään:

  • Märkä hiekka ja liitu. Sekoita hieman märkä hiekka ja liitu jauhe, joka on nukahtanut puinen laatikko tiukka. Porkkana sijaitsee hiekalla paksu pää, on ripotellaan päälle. Tässä tapauksessa liitu estää bakteerien kasvua ja voit tallentaa pitkään, herkullinen ja raikas porkkana.
  • liitu ratkaisu. Mel laimennetaan vedellä homogeenisen nestemäisessä tilassa. Tässä ratkaisussa kukin juuri kostutetaan, kuivataan ja taitettu varastointiin.

  Voit kuivajauheen liidun vain ripottele porkkanoita. Jalostettavaksi 10 kg kasvuston tarvitsee noin 200 grammaa kalkkia. Rotu mikrobit eivät salli emäksinen ominaisuudet luonnostaan ​​liitukauden.

 • Käyttää nesteen savea. Vaikka tämä on hyvin likainen tapa tallentaa porkkanoita, mutta myös erittäin tehokas. Hän on seuraava:
  1. laimennettu ämpäri vettä, savea, kunnes yhtenäinen nesteen massa;
  2. Se upotetaan tuloksena oleva liuos kukin porkkana, niin että se on täysin peitetty seos;
  3. kuivattiin;
  4. laskeutuu kellariin ja laajennettu laatikoihin tai muihin säiliöihin. Vaihtoehtoisesti kansi.

  Toinen menetelmä - porkkanat liuos kaadetaan laatikkoon nesteen savea.

  • muovipusseja. Tämä ei ole paras säilytystapa, mutta sitä voidaan käyttää, kun ei ole muuta mahdollisuutta.

  Tällöin tiheä polyeteeni pakattuna porkkana kuiva ja sijoitettu kellariin jalustan tai hyllylle. Varten tippuvan pohjalle pussin täytyy tehdä useita reikiä. Pussi ei pitäisi sitoa.

  Miten säilyttää porkkanat talvella kellarissa näkyy selvästi videon yllä.

  Varastointiajan porkkanoita riippuu valitusta menetelmä:

  • Neste savi, mänty sahanpuru, sipuli nahat ja laatikot hiekkaa sallia varastointi juuresten jopa vuoden.
  • Lomassa hiekkaa ja katettu laatikoihin seistä viisi kahdeksaan kuukauteen.
  • Muovipussien - mistä kaksi neljään kuukauteen.

  Vihje: pidentämiseksi voi olla merkittävästi laipio sato poistaa vaurioitunut juuret ja leikkaa kasvatettiin työtasot.

  Oikea säilytys porkkanoita säilyttää hänen hyväkseen jo pitkään.

  suosikit Versio

  Kommentit

  Hieman vaikea säilyttää lämpötilan talvella kellarissa -2-2. Minun kellari, esimerkiksi kylmä talvi, lämpötilan noin -10, ja kuumenna se ei ole kovin kannattavaa. Joten, pitäisin sitä Hothille porkkana, mutta valitettavasti.

  Teen sen yksinkertaisesti muoviin ja puulaatikoissa tallentaa. Ja käyttämättä samaa runkoa, sitä enemmän se ei yksinkertaisesti ole sellaisia ​​määriä. Periaatteessa, porkkanat ja niin käytännössä ei heikkene vasta loppukeväästä.

  Huono tallennettu juuret jos heidän esi-spray infuusioneula tai sipuli ihoa. 100 g kuori tai neula otetaan litraan vettä ja infuusiona 5 päivä. Tämän uute ei voi vain spray, se voidaan upottaa porkkanoita 10 minuuttia, kuivattiin ja laittaa varastoon.

  Olen monta vuotta porkkanoita on hyvin pidetty kellarissa, laatikkoon hiekalla. Luultavasti koska Teen kaiken kuvatulla artikkelissa. Ja lämpötila ja kosteus vastaava tila.

  Kyllä, myymälä porkkanat yleensä vaikeaa. Vaikka ilmasto on myös erityinen tarve. Niin, että lämpötila ja kosteus on pidettävä suhteellisen vakiona. Vaikka olen vain lämpötila ajoittain tarkistettava ja säädettävä kellarissa. Ja porkkanat täydellisesti säilynyt kevääseen.