Taittuvat pöydät opiskelijalle

Miten tehdä taulukon opiskelijalle: ideat, mittapiirustukset, askel askeleelta ohjeet, kuvat ja video

sellaisten opiskelijoiden luokka, pienimmästä jatko tarvitaan paikka harjoitella oppituntia.

Taulukko koulupoika Sen pitäisi olla toimiva, mukava ja kevyt. Valitsevat usein lapsia puu työpöydät.

Tänään, kun ensimmäinen luokan opiskelijat työskentelevät tietokone pöydällä pitäisi olla paikka hänelle.

valmistus pulpetti käsillään - merkittävä säästöt perheen budjetin. Koristele pöytälevyn voi olla kaikkein uskomatonta tavoin, ja sitten teki oman pöydän näyttää kalliiksi suunnittelu asia.

pöytä ensimmäistä luokkalainen Sen pitäisi olla tilava, antaa enemmän tilaa kirjoja ja muistikirjat.

lisää aikuinen Opiskelija voi ostaa tai tehdä monikäyttöinen pöytä vetäytyminen paneeli näppäimistö ja useita hyllyjä tai laatikkoa pinnalla.

On tärkeää, että työpaikka lapsi mahdollisimman mukava, ja kaikki tarvittavat urheilu asiat olivat käsillä.

Koulu pöydät voivat olla melko eri ulkonäkö ja muotoilu - yksinkertaisista kyynärpää ja suora työpöydät ja luova Transformers-taulukoita.

Emme harkitse malli pöydät, jotka olivat kaikki Venäjän huoneistoja 90-luvulla viime vuosisadalla. tällaiset taulukot tylsä suoritettu.

harkita epätavallinen Taulukko A-muotoinen jalat (vuohet) ja koko pitkä työtaso. Kuten vanha työtaso voidaan käyttää ovi kangas on sileä pinta.

Tähän taulukkoon, voit asettaa tietokoneen: monitori pöydälle, ja järjestelmän yksikkö paikka yksi jaloissa.

A-Frame tukee voit ottaa lankku tammea tai mäntyä. leveys levyt, joita käytetään valmistamaan jalat voi olla mikä tahansa (edullisesti 75-125 mm).

Pöydän korkeus on 75 cm. Leveys pöytälevyn tässä tapauksessa - 70 cm, pituus - 180 cm, paksuus - 4 cm. pituus levyt, jotka on liitetty jalat on sama leveys pöytälevyn - 70 cm.

Valmistukseen koulun tarvitsemme seuraavassa taulukossa materiaalit:

välttämätön Instruments:

Vaihe 1. Rascherchivaem ja leikkaus työtaso. Kohdella häntä hiekkapaperilla tai hiomakoneen. Sivuilla voit tehdä erityinen reunus viimeistely reunus, jota myydään tahansa rautakaupasta.

Vaihe 2. Katkaista pituus levyt 8 peräti 75 cm: n (tarvittaessa on reunat on leikattu palapelin), jauhaa niitä.

Vaihe 3. kulma kallistus laudat vuohi on oltava sellainen, että jalkojen korkeutta määrän paksu oli työtaso 75 cm. Voit tehdä tämän, leikata pieni baareja, joka sijoitetaan ylemmän osa tuesta. Välinen leveys alaosan on oltava 22 cm.

Vaihe 4. Kahden levyn 70 cm pora kaksi reikää 9mm (kiinnittämistä varten vuohi). Reikien on oltava yhtäläinen päässä! ylhäältä perääntyä noin 3,5-4 cm, se riippuu laudan leveyden. Yläosa keskellä jalan poraa reiät 9 mm. Huonekalut pultit side jalat ja vahvikerakenteita peltiruuvilla.

Vaihe 5. Alaosassa vuohi ankkurointi kaksi baaria pituinen 19 cm. Korkeus kiinnityskiskojen - vähintään 3 cm lattiasta. päälle baarit asettaa kaksi lautaa, joka toimii hylly, kiinnitä ne ruuveilla.

Vaihe 6. Mittaa etäisyys vuohet, kiinnittyä puupalikat työtaso ei työnnetä.

parhaaksi pysyvyys työtasot suositeltu käyttö shkantami. Tehdä tämän, porata reikiä levyt tukevat syvyys 8 mm, ja työtaso - 22 mm. Vaarna pitäisi kaivaa liima PVA ja ajaa hallituksen, sitten varovasti levittää niiden työtaso. tällaisille massiivinen taulukko tehdä 2-3 Ankkurit per puoli.

Vaihe 7. Kaikki puuosat pöydän pitäisi olla prosessi kyllästys. Lastensänkyyn taulukko on tehty vähintään 3 kerrosta (Niin, että se on läpäisemätön kosteutta). Kukin kerros on oltava täysin kuiva. taulukko maalilla tai lakalla kuivumisen jälkeen viimeisen kerroksen. Se voidaan sekoittaa lakka väriä antavat sille halutun varjossa.

kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto kaksi lasta voi olla kulmikas pöytä. Jokaiselle lapselle, mikäli työpaikalla ja sisäänvedettävä laatikot säilytykseen koulutarvikkeita.

Leveys työtaso - 600 mm, paksuus - 16 mm.

Vaihe 2. Kun kaikki laatikot. Niiden pitäisi olla 6 isoa (3 kpl. Per kaappi taulukko) ja 4 pientä laatikkoa eri asioita huipulla. reiät SCREW poraa porakoneella Fostnera. Jokainen laatikko kynnet naulattu kovalevyn.

Vaihe 3. kulmikas pihdit Kerää kaappi. kiinnitä ruuveilla oppaita rasioihin.

Vaihe 4. Laskemisesta pöydälle. kaappi ja lateraalinen yläseinän kiinnitys lastulevy pieni. Arkki suurempi sulkeminen taka- seinään. Pieniin laatikoihin ja asennusohje julkisivut.

Vaihe 5. Samoin kerätä toinen taulukko, joka on pitempi koska kaksi jalustat.

Vaihe 6. Aseta työtaso lyhyt pöytä. Voit tehdä tämän, kiinnitä se pieni levyt.

Vaihe 8. asentaa julkisivut suurten laatikot, pitävät niitä kyniä. Naulattu kovalevyn.

Ja miten tehdä pöydän parvekkeelle, on tässä artikkelissa.

Vauva olla mukava työskentelemään uuden taulukon, se olisi otettava huomioon seuraavat:

 • leveys taulukko lapsi on 60-80 cm, pituus 120 cm.
 • pojat tarvitsevat suuremmat Työtila kuin tytöillä.
 • työpaikka koululaisia ​​kannustetaan järjestämään ikkunan.
 • Kannattaa ehdottomasti asentaa työpöydälle lampun kirkas valaistus. Oikeakätisille valo olisi kuuluttava vasemmalla, vasen - oikea.
 • Tuoli olisi mukava, se back - vaikea taivuttaa. Hyvä päätös - ortopedinen tuoli.
 • näyttö monitorin pitäisi olla töissä alla silmien tasolla kulmassa 15-30 astetta.

 • väri-spektri työpaikalla tulisi valita toiveiden pohjalta lapsen, mutta älä tee sitä liian värikäs ja Pestryaev myrkyllisiä kukkia. Alyapisty Taulukko voi häiritä lapsi suorittaa kotitöitä. Tarpeeksi poimia kirkas ja huonekalujen.
 • Tarvikkeet pitäisi valita luova lomakkeita, ja lasten pöydän pitäisi olla kohokohta. liiketoiminta minimalismia - ei ole paras vaihtoehto lapselle.
 • Miten tehdä taulukon opiskelijan kätensä, katso video:

  Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

  Desk opiskelijalle

  Desk - tärkein huonekalu opiskelija - onko tulevaisuudessa ensimmäisen tai tutkijakoulu. Loppujen lopuksi se riippuu lapsen terveyttä oikealta huonekaluja.

  Työpöydät tänään perusteellisesti harkittu. Valmistajat otettava huomioon muoto ja kyky muuttaa - lyhyesti sanottuna kaikesta tulla monikäyttöinen pöydän ja palveli tarpeeksi kauan. Lukiolaisille keksi "emerging" malleja, jotka kasvavat hellittämättä isäntä.

  Home Taulukko kirjoittamiseen, voit valita ja muotoilu ja värit, muoto. Tutkimuksessa malleissa on tärkein tavoite - koulutus, joten ne tehdään tiukka muodossa opiskelija ei häiritse, ja auttoi suunnitella hedelmällistä työtä.

  Nykyaikaiset taulukot eivät ole vain opetus huonekalut, mutta myös sisätilojen osa lapsen huoneeseen, jotta lapsi vaalittava paitsi henkistä kapasiteettia, mutta myös makuaistin.

  Lomakkeet ovat yhtä moninaisia ​​kuin niiden mallit:

  • klassinen - suorakulmainen pöytä. Tulossa vähemmän suosittu, koska sen suuren koon mutta ei menetä merkitystä takia avaruutta.
  • kulmikas- positio nurkassa. Kulmaa voidaan säätää ja siirtää tarvittaessa. Näyttää tyylikkäältä, sitä voidaan pidentää yhdellä kädellä ja voidaan suhteuttaa.
  • kierros - pöytä ryhmäistuntoja. Hyvä vaihtoehto ryhmätöitä, mikään ei estä eikä haittaa liikkumista, jolloin jäljelle jää suuri tarkastelu.

  • Iloisilla muotoilu - työpöytä esikoululaisten ja lasten ensimmäisellä luokalla. Se voi olla muodoltaan lelujen tai satu sankari. Lasten huomion heti niitattu tähän mielenkiintoiseen suunnitteluun.

  Työpöydät voivat olla hyvin erilaisia ​​värejä: nuoremmille hallitseva väri vaihtoehtoja, mutta vanhemmat kiddies tarjota tyylitelty monokromaattista värit ja klassiset puuta. Tämän vuoksi, voit valita mallin missään tyyliin ja sisustukseen.

  Ja suuremman kapasiteetin suunnittelijat jakaa niin suuri määrä laatikoita ja hyllyt, jotka molemmat ovat yksinkertaisia ​​ja napsahtaa koodi ja avaimen. Tässä tapauksessa niitä lisää, korkeampi hinta.

  Mutta tämä ei ole tärkein tekijä, on tärkeää muistaa, että on tärkeää, että toiminnan suhteen jakauman pöytätilaa.

  Jakaa seuraavat mallit:

  • Muuntaja. Sitä kutsutaan myös "pöydän ensin luokkalainen." Täällä voit säätää paitsi korkeutta vaan myös kulma pöytälevyn, ja jalkatuki. Yleensä hänellä ei ole hyllyjä.

  • Tyyny. Table "parantava" varten asennon korjaus ja korjaus vääristymiä. Se on erityinen syvennys pöytälevy, jolloin istumaan suorassa ilman huojumista. Tällainen syvennys mahdollistaa lapselle miten pitää käsiä eikä ottaa kantaa, rasittamatta selässä.
  • Säädettävä korkeus - "kasvaa". Taulukko kaikenikäisille. Se on erityinen järjestelmä, joka mahdollistaa sen "doraschivat" suhteellisesti muuttaa lapsen koon mukaan. Näihin kuuluivat ovat samat "kasvava" tuolit. Tämä vaihtoehto on pitkäaikainen ja siksi usein ostaa. Sama mekanismi varustettu pulpetit.
  • Lasten tietokoneen pöydän, jota varten se on mahdollista, ja tehdä läksyjä, ja harjoittaa tietokone, 2 1. Se on hylly järjestelmän yksikön ja näppäimistö, alla oleva syvennys pyörien ja hyllyt.

  Kätevä Monivaikutteisuuden mutta usein lapsi tehtävän voi häiritä tietokoneen.

  • School Corner. Koko mini-maailmaan opiskelija. Tämä ei ole vain pöytä ja se sisältää kaikki tarvittavat komponentit opiskelija - kaapit, hyllyt, keskeytetty kaapit, sisäänrakennettu valot - kaikki, että lapsi tuntee olonsa mukavaksi eikä hajamielinen koulusta.
  • Taitto / taitto. Pöydän sopii pienille ryhmille. Jos lapsi ei ole päällä, pöytälevy voidaan laskea, ja kun tulee aika kotitehtäviä, antaa takaisin.

  Valmistajat yrittävät luoda monikäyttöinen versio. Taulukko voidaan pitää lisähyllyt toisessa kerroksessa, ja kaapit alla.

  Kouluun kulmat perustaa bändin hyllyt, vaatekaappi, kaapit, seinä pöytä. Tietokoneen malleissa on kaapit, hyllyt.

  Muoti trendi - modulaarinen huonekalut, kun yhdistetään useita moduuleja, joka kerta voit luoda uuden ihon.

  On olemassa vaihtoehtoja lasten ergonominen kulmat, jossa pöytä on jatkoa sängyn, vaatekaappi, hyllyt. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen pienille ryhmille tai jos kaksi lasta asuivat yhdessä huoneessa.

  Johtuen toimivuutta taulukkoa voidaan käyttää pitkään, se on hieno lisälaite elementti huoneeseen, helposti korvaa kaapin ja säästää tilaa. Kyllä, ja option hinta voidaan tallentaa kuin ostaa kunkin kohteen erikseen.

  Jos sinulla on lapsia samanikäisiä tai sinun on pakko elää yhdessä puutteessa huoneet on huomattavia eroja taulukoita kahdelle. Hehän joutuvat käsittelemään missä iässä tahansa.

  Tietenkin voit ratkaista ongelman hankkimalla kaksi pöytää, mutta jos huone on ylimitoitettu, on syytä miettiä muita vaihtoehtoja.

  Suunnittelijat tällaisista tapauksista on keksiä muutamia temppuja:

  • Kaksi pöytää pitkin seinää, tai pitkä työtaso runsaalla hyllyt ja kaapit, pöydän alla voit laittaa taulukoita. Näin sinulla on kaksi erillistä työasemaa lapsille.
  • Taulukko + kynnys. Tällöin kynnys on osa työtaso, mikä säästää tilaa. Sivuilla seinien - kapeita kaapit hyllyillä, voit myös tehdä pienen -seinäkaapeille ikkunan yläpuolella.
  • leveä malli (Vähintään 1,6 metriä). Lapset istuvat vastapäätä toisiaan ja tarttuvat. Pöydän alla, voit lisätä kantaa, ja sivulta - yleistä hylly.
  • Kulmamalli. Täällä yksi puolelle pöytää päätetään lapsen ja toinen - alle muiden. Mutta voi olla riidat tilanpuute, joten tämä vaihtoehto on hyväksyttävää, kun työtasot ovat riittävän pitkät.
  • Lastulevy (lastulevy) - klassinen versio, lujasti vakiinnuttanut asemansa markkinoilla, koska kestävyys ja kohtuulliset hinnat. Hän on käytännössä vaaraton, kuten on valmistettu kuumapuristamalla puulastujen luonnon tekniikkaa. Mutta nyt, kun 4-5 vuotta, se alkaa kehittää myrkyllisiä höyryjä, jotka ovat haitallisia lapsen. Hänen veljensä lastulevy huonommin kestävyyden kannalta, koska se koostuu painamalla formaldehydihartsien jotka voivat vahingoittaa jos ja lapsellasi on hengitystieinfektio. Mutta hinta on paljon alhaisempi.
  • MDF (erittäin hieno fraktio) - se on synonyymi muotia kattavuus muotoilijapiireissä nimeltään "viilu". Se on luonnollinen laadukas koostumuksesta ilman synteettisiä ylijäämä. Hän on erittäin kestävä ja vedenpitävä. Johtuen luonnollisuutta ja sen hinta on paljon korkeampi.
  • Massiivipuuta - puusta. Voi olla apajille levyt. Jos sen leveys ei anna luoda taulukon oikean kokoinen, laudat liimataan yhteen tai saumattu. Tämä vaihtoehto on kaikkein korkean teknologian ja luonnon. Hinta Tällaisten taulukoiden on korkea, mutta perusteltu niiden laatu ja kestävyys on vahvistettu.

  Puiset mallit usein tehdyt. Lisäksi täällä voi johtua vähemmän suosittu vaneria.

  pleksilasi - voi olla yksi läpinäkyvä kansi tai kansi puinen pöydälle. Sitä voidaan kutsua eräänlainen suojakalvon vastaan ​​leikkauksia, muste markkereita. Tämä suoritusmuoto on hyvä valon taulukoita. Hintahaarukka on myös melko korkea, mutta kestävyys perustella näitä hintoja.

  Valmistuksessa mutkikkaita hyllyt ja kaapit materiaaleja voidaan yhdistää, lisäämällä metallista alumiinia tai runko.

  Pöytä voidaan sovittaa tahansa sisätilojen värimaailman. Paremman työskentelynäkökulmaan tämän huonekalun pitäisi olla hillitty värejä. Klassinen muunnos - luonnollinen puun rakennetta - vaaleista väreistä "valkoinen tammea", "Maple friisi" tumman "eben", "Wenge".

  Muotisuuntaukset - työtaso kuten marmoria ja muut rodut.

  Väri voi olla yksitoikkoinen. Tiukka musta, valkoinen tiivis, harmaat ja beige, rauhoittava sininen, vihreä latauksen. Tähän koulutukseen sopivimmat värit, se ei paina eikä häiritse lasta. Nuorempia lapsia, voit valita kirkkaita värejä.

  Kaikkiin tiloihin suunnittelu ja tyylillisiä ratkaisuja, voit valita väritys pöytä, tärkeintä - älä unohda sen tärkein tehtävä - olla mukava työskennellä, joten sen ei pitäisi olla teennäinen ja epämukavaa, mutta se ei vaikuta tarkoituksenmukaiselta teitä ja tyylikäs.

  Kun valitset työpöydän lapsesi tarvitse turvautua yleensä ole sen suunnitteluun ja kauneutta ja mukavuutta, laatua, ja näin ollen turvallisuus.

  Taulukosta on vastattava lapsen koon mukaan. Käyttäminen oikeassa asennossa - kun lapsen polvien muodostama kulma on 90 astetta, jalka on täysin lattialle tai erityinen paarit, ja kyynärpäät pöydällä. Työtaso tulisi olla laaja, jotta lapsi voisi helposti järjestää kaikki hänen koulutarvikkeita, ja lähti tilaa luokissa.

  Se tapahtuu niin, että Vanhemmat tekevät virheen ostaessaan table "kasvun" lisäämällä siihen syöttötuoli, tai asettamalla alle tyynyn. Tai päinvastoin, pitkään eivät muuta matala pöytä. Kaikki nämä virheet muodostavat lapsen vääriä asentoja, tulevaisuudessa se voi olla kärsivät selkäkipu ja kaulan, jonka jälkeen voi esiintyä päänsärkyä. Ja käsitellä häntä, hän ei todennäköisesti olisi hedelmällistä, ja se heijastuu hänen markkaa.

  Materiaalien tulee olla ympäristöystävällistä. Jos olet valmis muuttamaan niin usein, voit valita ja lastulevy, mutta on parhaiten massiivipuuta. Ostaessaan voit pyytää myyjältä tarjota laadukkaita todistuksia, saada luotettavaa tietoa.

  Jos et halua muuttaa pöytään kuin lapsi kasvaa, parempi valita universaali "kasvava taulukot". Sitten älä unohda, että työtason tulisi olla laaja, vaikka lapsi on vielä ensimmäisellä luokalla. Todellakin, lisääntyvä tarvitsevat enemmän tilaa sille.

  Ennen ostamista on tärkeää määrittää, kuinka monta hyllyt ja kaapit, mitoiltaan ja asennusmahdollisuuksia. Kiinnikkeiden on oltava kestävä ja laadukas.

  Täydentävät vastaanotossa tarvitaan yksi tärkeä huonekalu - tuoli. Sen on myös täytettävä iän ja lapsen kasvua.

  Helpottaa lastaus tuolin tulisi olla selkänoja. Materiaali voi olla mikä tahansa, mutta lapsille se sopii parhaiten vaihtoehto pehmustettu istuin ja selkänoja.

  Kun ostaa näitä kalusteita kuljettaa lasta hänen paikan päällä voisin kertoa tunteistaan, ja sinun ei tarvitse muuttaa ostoon ja hankintaan pahoillani useita kertoja.

  Seuraavassa videossa suosittu lasten lääkäri Komarovsky neuvoo valintaan kirjoituspöytä ja tuoli hänelle.

  Haluatko valita tuolin pöytään - katso seuraava video.

  Vakiokoko kaavion pöydät viisi luokkaa, vastaavasti lapsen kasvua.

  Korkeus pöytälevyn lattian yläpuolella, katso

  Mitat ovat täysin riippuvaisia ​​iästä ja lapsen koon.

  Pöydän korkeus tulisi vastata lapsen koon mukaan. Hänen pitäisi tuntea olonsa.

  Jalat muotoiluun suorassa kulmassa saisi ylittää etäisyyttä taulukon polvien 10-15 senttimetriä. Kyynärpää ala-asennossa, kädet täytyy olla alempi 2-5 cm kuin työtaso.

  taulukko leveys on oltava vähintään 60-80 cm. Jos se on tietokone, niin tämä etäisyys on lisätty toinen 30 cm. Näin ollen, syvyys taulukon pesualtaan alla pitäisi olla enemmän kuin 60 cm., Kanssa mitat vähintään 50x50 cm lapsen jalkojen rauhallisesti sijoitettu.

  Pituus osan tulisi olla vähintään 1 metri, laimentaa kyynärpäät lapsi turvallisesti mahdu työtaso. Paras vaihtoehto, kun kädet sivuille ja lapsi saa reunasta.

  Suuri työpöytä lapsille tai vanhempi luokissa niille, joilla on kaksi lasta perheessä.

  Pieni työpöytä - pieni ja kompakti, sopii pienille ryhmille, mutta täällä koko pienen työtason olisi korvattava uusilla kaappi ja hyllyt.

  Oikea sovitus pöydän riippuu lapsen terveydelle.

  Pöytälevy tulee sijaita samalla tasolla pallea. Etäisyys rinnassa pöytään on koko lapsen nyrkki. Jos sinulla on tietokoneen työpöytä, sinun pitäisi jättää etäisyydellä 30-40 cm näyttöruutuun.

  Jalat tulisi perustua koko jalka ja on astinlauta. Kyynärpäät - kätevästi niin, että hartiat ovat luonnollisessa asennossa.

  Jotta lapsi ei unohda istuvuus, voit ostaa hänelle pienen julisteen sääntöjen ja ripustaa sen näköpiirissä. Tämän vihje, jopa unohtaen lapsi tulee tahtomattaan vilkaisu kuva ja sit oikein.

  Seuraavassa videon lasten ortopedisen vamman annetaan vinkkejä siitä, miten sinun täytyy istua pöydän ääressä, kehittää oikea asento lapsilla.

  vanhemmat usein saada pöydän ikkunan, se on ihanaa luonnonvaloa. Tilan säästämiseksi pöytälevy työnnetään ikkunalaudalle.

  Jos ikkuna on lämmitysjärjestelmä, on parempi luopua ikkunan liitin, tietenkin, jos akku ei ole erillistä säätöä.

  Vanhemmat usein tulee vaihtoehto "parvisängystä." Sitten pöydän sijaitsee sängyn alle, ja luo vaikutus mini-toimisto lapselle.

  Valitessaan sijainti on tärkeää ottaa huomioon, kumpi puoli putoaa valaistus, jottei taakka lapsen silmissä.

  Kulmamalli voidaan sijoittaa nurkkaan, ja tarvittaessa voidaan käyttää kaavoituksen huoneeseen. Pöydän tulisi sijoittaa niin, ettei se haittaa hänen muihin luokkiin, on se pelejä tai jutella ystävien kanssa.

  • Vaikka lapsi pöytä seisoo ikkunan, älä unohda lisäeläketurvan. Se voi olla taulukon lampun tai lamppujen rakennettu hyllyyn.
  • Valon pitäisi pudota vasemmalla - lapsen oikeakätinen ja oikea - että vasenkätinen.
  • Jos akku on lähellä, siirrä sitten pöydän takana, tarkkaillen sääntöjä maailman.
  • Tuotelinjat on oltava tasainen, jotta lapsi ei loukkaantunut.
  • Pöydän saa olla vieraita hajuja - maalit ja lakat, muovit.

  Oikea vastaanotto on tärkeää opettaa lapselle. Siitä riippuu millä tuulella lapsi on hänen tehdä, hänen terveytensä ja menestystä oppimisen yleensä. Lapsi tarvitsee oman nurkkaan yksinäisyyteen ja luovuutta, ja hyvin järjestäytynyt tila on hänen suojaa ja paikka yksinäisyyteen.

  Siitä, miten valita oikea malli, se kerrotaan ohjelmassa "live terve".

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

  Taulukot talossa opiskelija, selostukset mallit

  Lapselle luodaan parhaat mahdolliset edellytykset opiskelua tai työtä tietokoneella. Vanhempien tulisi kiinnittää erityistä huomiota valittaessa pöydän opiskelijalle talon, koska on olemassa monenlaisia ​​dataobjektista sisustus, tunnettu materiaali luomiseen, ulkonäkö, mitat ja muut parametrit. Opiskelija pöytä on oltava tiettyjä ominaisuuksia työskennellä hyvin ja turvallisesti.

  Tyypit pöytä opiskelija kotiin

  On olemassa useita erilaisia ​​pulpetit, eri tarkoitusta ja rakennetta, nämä ovat seuraavat:

  • desk;
  • paikallaan;
  • tietokone;
  • muuntaja;
  • kulma;
  • rakennettu;
  • taitto;
  • kaksi lasta.

  sisäänrakennettu kirjoituspöytä tietokone taitto kiinteä Kaksi lasta muuntaja kulmikas

  Party - koulu tietorakenteita on varustettu kääntyvä pöydälle. Lisäksi säädetään niiden kallistuskulmaa. Tämä mahdollistaa aihe käyttäen useita eri toimia. Pöytälevy säädellään eri tavoin, valitsemalla asento harjoittavan piirros tai oppinut, ja pelata lautapelejä. Lisäksi Työpöydän korkeutta voidaan muuttaa mukaisesti korkeutta ja muut ominaisuudet lapsi, joka nauttii aihe. Taulukon voidaan käyttää useita vuosia. Taulukko työpöytä on pieni ja vie vähemmän tilaa kuin tavallinen kirjallista tuotetta. vastaanotto muuntaja valitaan usein, ja tärkeimmät parametrit voidaan muuttaa sen mukaisesti lapsen kasvua.

  Paikallaan - Tämä tuote ei voi muuttaa, koska se ei ole varustettu mitään olennaista muutosta. Standardin taulukossa kätevä lapselle. Sille on ominaista korkea luotettavuus ja mukavuutta sovelluksia. On lähes mahdoton murtaa. Useimmin valittu tämän kotiin versio lapsille 7 tai 8 luokassa, kun se lopetti nopeaan ja jyrkkään kasvuun. Useimmiten myydään paikallaan muotoilu laatikoilla tai hyllyillä, jotka ovat sille tallennettuja paljon koehenkilöistä tai pelejä. Tuotteiden, lukuisissa kokoja, värejä ja muita vaihtoehtoja, jotka voit valita vaihtoehto, sopii täydellisesti lastenhuoneeseen ja sopii täydellisesti ohjata käyttäjä.

  Computer Desk - se pidetään paras vaihtoehto siinä tapauksessa, että lapsen vanhemmat ovat ostaneet tietokoneen opiskeluun tai viihdettä. Asenna se vakiomuotoista ei suositella, koska se ei luo optimaaliset olosuhteet työskenneltäessä koneita. Tietokonetuote saadaan tarvittavat etäisyys monitorin lapsen silmissä, on 60 cm. Yleisimmin valittu muotoilu on suunniteltu kirjaimen G. Tämä kokoonpano vähentää haitallisia säteilyä tietokoneesta. On suositeltavaa valita melko suuri tällaisia ​​taulukoita opiskelijoille laitteiden ne eivät vie kaikkia tilaa, sekä tietty osa. Jäljelle jäävä tila käytetään tehokkaasti oppimista.

  Muuntaja - se esitetään tavallisena taulukko valitaan usein laveri, joka on muodoltaan sänky ja pöytä. Tämä muotoilu ei vie paljon tilaa ja niitä voidaan käyttää suorituskykyä useita erilaisia ​​tärkeitä toimia. Rakenteet voidaan säätää perusparametrien tuotteen, esimerkiksi korkeutta muuttamalla taulukon mukaisesti lapsen kasvun, joka luo optimaaliset olosuhteet oppimiseen.

  Nurkassa työpöytä - se pidetään ihanteellinen valinta pieni lastenhuone. Se on sijoitettu nurkkaan, ei yleensä käytetä mihinkään tarkoitukseen ilman merkittävää Keski tilaa. Yleensä, kulmikas muotoilu on varustettu laatikkoa ylä- ja alapuolella. Ne on helppo järjestää eri kirjallisesti välineitä. Kaikki ne sijaitsevat julkisuudessa, joten lainata tarpeeksi valmiina ottamaan haluttuun kohteeseen.

  Sisäänrakennettu desk opiskelija - sen katsotaan olevan erinomainen valinta pieni huone. Hän toimii usein jatkeena tavallista kynnyksen. Sen muoto ja muut parametrit valitaan toiveiden mukaisesti, iän ja lapsen kasvua, on suora olevan tuotteen käyttäjä. Tämä takaa laadun luonnonvaloa päivisin, ja eivät vie paljon tilaa huoneeseen.

  Taittuvat - valitaan yleensä pieni huone, jossa on mahdotonta järjestää kiinteään rakenteeseen. Hän ymmärtää, tarvittaessa ja se sisältyy tavallisesti koottuina. Se voidaan siirtää paikasta toiseen, joka tarjoaa mukavuutta säännöllinen käyttö näille lapsille. Pääsääntöisesti se valitaan ensimmäisen luokkalainen, ja kun vauva kasvaa hieman, se tarvitsee vakaampi ja luotettava rakenne.

  Taulukko kaksi lasta valittiin, jos hän asuu ja on opiskellut samassa huoneessa kerralla 2 lasta.

  Se tarjoaa optimaalisen tilaa säästävä Tämän mallin. Tällöin lapset eivät häiritse toisiaan, ja jokainen heistä on oma tila. Näin ollen on olemassa monenlaisia ​​malleja, joka takaa vanhemmille työntää monimutkaisia ​​ja tarkkoja tavoitteita.

  Työpöydät esitetään monia erilaisia. Vanhemmat valinnassa kiinnittää huomiota tärkeät parametrit:

  • koko;
  • ulkonäkö;
  • mahdollisuus tuotteen valvonta;
  • kustannuksia.

  Kukin parametri on merkittävä. Valintaprosessin olisi kiinnitettävä huomiota kaikki ominaisuudet.

  Pöydät on tarkoitettu lapsille, yleisin on valmistettu materiaaleista:

  • Puu - siitä valmistettujen klassinen muotoilu, istu täydellisesti eri sisätilat, ja ne ovat ympäristöystävällisiä. Näitä tuotteita pidetään kalliina. Vanhemmilla on kohdentaa osto huomattavia varoja;
  • DSP - ovat edullisia, mutta kun luot niitä formaldehydihartsia käytetään. Lapsi hengittää haitallisia aineita, joita pidetään sopimatonta, mikä lapset kalusteiden ei suositella;
  • MDF - tässä ei ole haitallisia ainesosia ja on turvallinen lapsille. Hinta näistä tuotteista on hyväksyttävää kummallekin vanhemmista;
  • lasi - tällaisia ​​rakenteita ei suositella käytettäväksi lastenhuoneessa, sillä vaikka ne luodaan käyttämällä karkaistua lasia, lapset voivat silti murtaa tuotteen, samoin kuin loukkaantunut kappaletta.

  Näin ollen on olemassa monia materiaaleja, joita käytetään tuotannossa pöytiä, ja kuvia monia lajeja on lueteltu alla.

  puu lastulevyn MDF lasi

  Valitsemalla tämän tuotteen opiskelija, on tärkeää muistaa, että se olisi mukava istua jatkuvasti hänen jälkeensä, tekee oppitunteja, soittoa, maalaus tai suorittaa muita toimintoja. Aikana mitoitus tulisi harkita ominaisuuksia:

  • työpinta on oltava syvä, ja tämä parametri ei voi olla pienempi kuin 60 cm;
  • leveys vähintään 100 cm;
  • pöydän alla, muista jättää tilaa, muuten lapsen asento voidaan murtaa, ja sen leveys voi olla alle 50 cm, syvyys on noin 45 cm.

  Erinomainen valinta pidetään korkeussäädettävä pöytä, joka muuttuu mukaisesti itse lapsi. Jos vauva on hieman vanhempi, vanhemmat ei ole tarvetta ostaa uusi tuote.

  Koko pöydän opiskelija pidetään yhtenä tärkeimmistä parametrit oikea valinta.

  Jokaiselle valitulle tuotteen on oltava hylly tai laatikkoa, ja niitä käytetään tallentamaan erilaisia ​​lisävarusteita tai tarvittavia esineitä opintojaan.

  varmasti lisäksi ostettuja tuotteita pöytään:

  • Tuoli optimaalinen koko ja parametrit;
  • valaistus, mikä mahdollistaa antaa ihanteellisen ympäristön oppimiseen;
  • penaali tai hyllyjä, joka sisältää tarpeelliset elementit lapselle, joka tarvitsee koulu;
  • järjestäjät;
  • pleksilasi - sopivat aikataulusta, tai arkkia muuta tärkeää tietoa lapselle hänen jälkeensä.

  Voit ostaa muitakin tärkeitä asioita lapsille, jotka sijaitsevat tuotteen. Tärkeä tekijä on tuoli, ja sen pitäisi olla jäykkä takaisin, ja se on toivottavaa, että se voidaan ohjata. Paras on tuolin pehmeällä käsinojat. On parasta ostaa ortopedinen tuoli, muodostaa täydelliset olosuhteet lapsen takaisin. Ongelmia asento tai selkärangan ei koskaan tapahdu.

  On tärkeää oikein valita muuntajan opiskelijalle sekä oikeuden järjestää sen lastenhuoneessa. Voit tehdä tämän, ottaa huomioon tiettyjä tärkeitä tekijöitä:

  • on tärkeää, että se laski paljon luonnon valaistus, ja on toivottavaa, että se on saanut puolelta;
  • se on parasta asettaa rakenteeseen ikkunan vieressä, ja se on hyvä suhteessa maailmaan, sekä lapsi talvella istuvat akun vieressä, joka takaa lämpimän ja mukavan aikana luennon;
  • jos on pieni huone, se on parasta valita kulmikas sijoitettu tuote tietyn huoneen nurkassa, kun vain vähän tilaa;
  • jos huone on kaksi lasta elämää ja oppii, heille se on parasta valita pöydän kahdelle, asetettu siten, että luodaan mukavuutta jokainen lapsi.

  Smart suunnittelu järjestely riippuu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

  valinta sääntöjä Korkeus kirjoituspöytä ja tuoli

  Hoitotuotteet on täysin riippuvainen siitä, onko ne tehty mistä tahansa materiaalista. Joka tapauksessa on tärkeää poistaa säännöllisesti pöydälle ja hyllyt, pyyhitään ja välttää kosketusta työtaso maalit, savea tai muita elementtejä, joita käytetään tutkimuksessa.

  Lasten on varottava hyödyntää sitä ja puhdista se kiillottaa tai muita erityisiä puhdistusaineita sopiva materiaali, josta rakenne on tehty. Jälkeen oikea ja optimaalinen valinta taulukon lapsen tutkimus tarjoaa laatuedellytyksin sitä.

  Tämä video näyttää, kuinka valita oikea taulukon opiskelijalle.

  Valinta kuvat esitellään vaihtoehtoja opiskelijalle taulukoita.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin