Taitto-ovet kirja

sisäovet "knizhka9quot,, hinta ja kuvat

Taitto-ovet ovat yhä suositumpia. Siksi swing myöntää niille paikkansa kärjessä. Mutta ovi mallia "kirja" ei sovellu, joten tämä vaihtoehto sopii paremmin sisäkäyttöön.

Sisäovet "kirja" on eräänlainen liukuvan sisätiloissa malleja. Taitto-ovi yksilehtinen tai kaksilehtinen. Tyypillisesti tämä suspensio rakenne.

Ovilevyn voi käsittää kaksi tai useampia osuuksia. Että sisätilojen malli "kirja" ja se koostuu kahdesta osasta. Kun ovi avautuu, osat liikkuvat ylemmän rullan opas.

Tämän seurauksena muotoilu Se kehittyy kirjan kansi. Siksi näitä tuotteita ja niitä kutsutaan - "kirja". Kukin terä osa on varustettu telalla. Haluttaessa voit luoda omavarainen voimaa Door "kirja", joka siirretään erilleen eri suuntiin. Mutta tämä edellyttää ylimääräisiä varaosia ja mekanismit symbolista hintaa.

 1. Suunnittelu koostuu. Tämä edullinen vaihtoehto ovet koskee paitsi hintaan, mutta myös tilaa. Kaikki johtuu siitä, että ne eivät vaadi ylimääräistä tilaa avaamista. Mitä ei voida sanoa saranoitu tuotteesta. Tärkeintä on, että taivutettujen osien pysyvät oviaukon. Out ulottuu vain puolet. Toisin kuin haitari ovi "kirja" minimaalisesti rasittaa itseään avaamista. Kaikki koska "haitari" sisältää useita osia. Ne voidaan asentaa paitsi pienessä asunnossa, mutta vain alas sali.
 2. Sisustustuotteet muodossa kirjoja voi asentaa mihin tahansa oveen. Ja jos sinulla on yksi läppä aukko voi olla eri suuntiin. Esimerkiksi vasemmalle tai oikealle.
 3. ovi täysin turvallisia muille. Tällainen rakenne ei voi vahingossa osui eläimeen tai pieni lapsi. Lisäksi, jos talo on luonnoksia, ovi ei ulvovat taputtamalla.
 4. Mitä tuotteen kestävyys, taitto-ovi ei ole yhtä suuri. Vaikka se on ovelta coupe suunnittelu majoituksen järjestäminen lattiakiskot.
 5. Interior "kirja" malli täysin poistaa käytöstä lattiakiskot. Tämä on ylimääräinen haittaa, varsinkin jos liikkuu ympäri asuntoa.
 6. Jos suunnittelun laatua, vaan myös mekanismi ja säätötöitä tehdään ammattimaisesti, osien liikkeen ei kuultavissa. Ja mikä parasta, mekanismi poistaa notko kankaalla.
 7. Tämän tyyppinen sisustus voi olla tehdä etäohjata. Tämä on erityisen kätevä ja käytännöllinen, edullinen, jos perheessä on vammaisia ​​tai ihmisten liikuntarajoitteisten.
 8. Tyypillisesti oviaukko on luotu vakiokokoisina. Mutta se on aina mahdollista tehdä tuotteita tilauksesta. Hinta on vähän kallis.
 9. Piilotettu liukuva mekanismi tekee design tyylikäs ja orgaaninen, joka sopii mihin tahansa sisätilojen avantgardistinen tai klassiseen tyyliin.

Tällaiset rakenteet eivät ole jokaisessa kodissa osastolla. Hinta saa ajattelemaan. Mutta ne on todellinen kohokohta tahansa huoneeseen ja varmista houkutella silmissä jokainen.

Haitat sisäovet "kirja"

 1. Erilaisia ​​materiaaleja käytetään valmistuksessa ovilevyn. Mutta se ei tarjoa täyttä lämpöeristys ja äänieristys. Alla suunnittelu osien välillä ja pysyvät aukkoja ja rakoja. Näin, melu ja luonnoksia tunkeutua huoneeseen.
 2. Mitä tulee käyttöikä, keinu malli päihittää kirjan.
 3. Jos malli sisältää lasi- tai peili insertit, niin sinun täytyy olla enemmän kuin varovainen tällaisten ovet. Prosessissa aukon ja päällekkäisten läppien lasi tai peili voi vaurioitua.
 4. Sisäovet kirjan pitäisi olla varustettu ovensulkimet, vähitellen lähelle. Sekä linnan, noudattaa kaikkia sääntöjä tiivistämiseen jaksojen liitoskohtaan.
 5. Toinen haittapuoli oven muodossa kirja on hinta. Verrattuna keinuvat vaihtoehto, tämä olisi kalliimpaa. Mutta jos haet hyvin, voit löytää sopivan edullisen mallin.

Eräänlainen sisäovet "kirja"

 • Sileä tuote.
 • Pelkkä suunnittelu.
 • Taiteovi, tekstuuri, joka on samanlainen kuin puu.
 • Malli, jossa 3D.
 • Tuotteet lasi tai peili lisää. Lasi voi olla läpinäkymätön tai läpinäkyvä. Ja myös, kuviointi Puhallusmenetelmämme, sävyttää tai metalliosia.
 • Sisäovet lasimaalauksia.

Siitä, mitä voidaan tehdä "kirjat"

Tuotantoon sisustuksia kirjan versio korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Pääsääntöisesti se on karkaistua lasia tai laminoitu. Mikä tahansa näistä materiaaleista kestämään fyysistä vaikutukset. Ja jos kaikki samaa kangasta on vaurioitunut, se ei vahingoita muita. Karkaistu lasi hajottaa erillisiksi fragmentteja, joilla on tylpät reunat. Laminoitu kalvo edelleen pintaan tarttuneen rainan.

Lisäksi, valmistukseen korkealaatuista puuta voidaan käyttää. Ja molemmat puoliskot pysyvät yhdessä erityistä saranat. Yksi osa on kiinnitetty ylemmän ja alemman saranat. Näin ollen tuote on kestävä. Toinen osa on kiinnitetty vain ylempään rulla. Rautateitse tai kisko kiinnitetään sisäpuolelle oven karmin yläreunassa. Hänen mukaansa siirtää rullan. Seurauksena, ovi suljetaan ja avataan aukkoon. Ja ne eivät vie liikaa tilaa.

Suunnittelu koostuu kolmesta pääosasta:

 1. Sitominen havupuuta.
 2. Kennorakennemateriaalilla täyttöä varten.
 3. Vaipalla käyttäen MDF.

Ja pystyäkseen suunnittelemaan toiminut pitkään, sinun täytyy oikein huolehtia siitä. Esimerkiksi, lian poistamiseen kankaasta käyttämällä erityisiä nesteet huonekaluissa ja muovi. Se ei ole suositeltavaa käyttää varoja, jotka sisältävät liuottimia tai hankausaineita. Hinta niiden käytön - oven nopeasti menettää sen ulkonäköä.

Nykyään jokaisessa asunnossa yrittävät hyödyntää tilan kunnolla. Jokainen mittari laskee. Tämä pätee erityisesti pienessä tilassa, asuntoja. Siksi taitto-ovi "kirja" on todellinen löytö. Kohtuullinen hinta, käytännöllinen ja pitkä.

Miten laittaa Taiteovet (huuliharppu, kirja)

Joskus tavanomainen saranaluukkua laittaa se on mahdotonta: paikka on hyvin pieni ja ne taistelevat seiniä tai huonekaluja. Tällöin voi auttaa taitto-ovet. Niitä kutsutaan myös taitto tai taitto. Ydin pysyy samana: he aikovat yhdelle tai molemmille puolille oviaukon ottaen vain vähän tilaa.

Taitto-ovet kaikenlaisia ​​järjestetään yksinkertaisesti. Ne koostuvat erillisistä liuskoja liikkuvasti toisiinsa. Yksi vanteet - äärimmäisen oikealle tai vasemmalle - on kiinnitetty. Kaikki muut ylä- (ja joskus myös alaosassa) on pieni rullaa, jotka työnnetään opas. Kun voima, rullat liukua pitkin kiskoa, jolloin kansi segmentit. Riippuen siitä, miten ja missä kiinteät telat, taitto-ovet on kahdenlaisia: "haitari" ja "kirja".

Tyypit taiteovet: kirja ja harmonikka - joka on ero

Jos rullat on asennettu keskelle kunkin säleen ovi, saada ovi-harmonikan. Näin kunkin fragmentin pyöritetään akselin, johon on asennettu rulla. Taittuu saatu pieni - noin leveys seinän (hieman suurempi tai pienempi - riippuu mallin parametrien ja seinät). Leveys säleet kääntyvät Tämäntyyppinen ovi on yleisin 8-20 cm -. Leveys 12-15 cm, ja loput ovat harvinaisempia. Korkeus standardi ovet suuruusluokkaa 220-230 mm, leveys - vähintään - 50 cm, suurin -. 600 cm korkeampi mallit - kääntyvät osioita.

Pituus rainan helposti säätää - lisäämällä tai vähentämällä segmenttien lukumäärä, mukaan lukien luominen taitettava osioita. Vain yksi asia: molemmat ohjaimet tarvitaan pitkä ovet / väliseinät - ylhäältä ja alhaalta. Muuten, jos mekanismi on usein jumissa.

Plus taitto taitto-ovet - edulliseen hintaan. Tavallisella oviaukko on joukko ehdotuksia, joiden hinta on 2-3 tuhatta ruplaa. On tietysti kalliimpia. Elinikä - noin 5 vuotta. Yleisin vika - epäonnistuminen rullat. Halvin mallit on valmistettu pehmeästä muovista. Tämän seurauksena oven "meluisa" ja poistetaan nopeasti. Kuten tavallista, on valinta: kallis ja ehkä tehokkaammin, ja edullisesti.

Muistikirja ovet eroavat suuremmat fragmentit. Tavallisella oviaukko niistä ei ole enempää kuin kaksi osaa. Tässä tapauksessa rullat on asennettu yhden yhteisen, ja - rajapinnassa. Tällöin käy ilmi, että ovilevy on taitettu, muistuttaa kirjan sivun. Osa, joka ei ole rullat, työnnetään huoneeseen.

Taiteovet muistikirja: perusyksikkö

Ovi-kirja taitettu, vievät enemmän tilaa kuin "haitari", mutta tällainen laite on etunsa. ovelta haitari fragmentteja ei voi tehdä jo hyvin paksu materiaali: rakenne ei salli itseään. Koska ne ovat usein muovia, MDF. Self-tuotanto voi käyttää vanerin ja muut vastaavat materiaalit. Näin ollen eri sovelluksiin - käytetään usein ovi kodinhoitohuoneeseen - kuten apukeittiöt voidaan asentaa hätävara ovesta suihku. Tässä tapauksessa, muovi - yksi parhaista materiaaleista on tiukka, se ei pelkää kosteutta, hyvin pesty, se on mahdollista - käyttämällä pesuaineita. Kuten sisäovet tai väliseinät, kuten ovet aiheuttavat, kun ne ovat vain rajaamaan tilaa: ominaisuuksia äänieristys on lähes "ei".

Kannettavan ovet voi jopa olla valmistettu massiivipuusta. Ensinnäkin, rullat käytetään vakaampi, ja toiseksi - muotoilu ei aseteta rajoituksia paksuuden. Koska ovi-kirja voidaan valmistaa puun, lasin, metallin ja muovin. Lisäksi käyttämällä erityistä Metallivalmisteet taitto-ovet voidaan käyttää tulo: ne tarjoavat kohtuullisen turvallisuuden. Ne ovat usein laittaa talon kuten terassi tai piha. Haittana Tällaisten järjestelmien: kiinteä hinta. Joukko lisävarusteita yhden oven, kirja metallia on arvoltaan noin $ 550-600. Tavallinen hieman enemmän kuin tavallinen terä. On olemassa vaihtoehtoja, ja 3-4 tuhatta ruplaa. Niitä voidaan käyttää sisäovet, laita kaappeihin.

Teknisten parametrien taiteovet tyyppi "kirja":

 • Pituus - jopa 7 m puisilla järjestelmien (tai ilman lasia) ja jopa 6 m komposiitti järjestelmissä.
 • Korkeus puu - 800 mm 3000 mm; mealloplastikovyh - 640 mm 2400 mm.
 • Leveys yksi läppä puun 440 mm 1200 mm; metalli-muovi - 490 mm: n 940 mm.
 • Määrä esitteitä - 2-7.

On toinenkin tyyppi oven, säästää tilaa - liukuva. Mitä ne ovat ja miten niiden asentamiseen löytyy täältä.

Koska järjestelmä on hieman erilainen, joitakin eroja parhaillaan asennusta, mutta paljon ja jaettu hetkiä:

 • Laita ovi jo koristeltu oviaukko.
 • Tiukat vaatimukset geometriasta oviaukon: pysty- ja vaakasuunnassa, ilman poikkeama.
 • Asennettaessa on tarpeen valvoa tiukasti pystyasennukseen. Pienet poikkeamat johtavat häirintä järjestelmän, sekä nopeampaa kulumista rullien.

Seuraavaksi kuvaamme prosessi asennuksen kunkin Devereaux valokuvallinen ja videomuodossa.

Ovien asennus harmonikan: laittaa kädet

Taitto ovi-haitari standardissa ovat:

 • kaksi pitkää sivukaiteet;
 • yksi lyhyt - alkuun (ehkä pienempi);
 • tarvittava määrä lamelleja (se riippuu parametrien oman oviaukon);
 • kiinnittimet (ruuvit, leikkeet, jne.);
 • pysähtyy;
 • rullat;

Tutkittuaan kaikki sisältö, aloitamme asennuksen. Ensin huolellisesti mitata oviaukosta. Puolella tavoitteena on vähentää korkeutta. Leikata oli sileä, se on parempi käyttää Jiirilaatikot ja saha hienohampaisella - terä metallille, esimerkiksi.

Katkaista pituussuunnassa sivuohjaimet

Yläohjain on hieman lyhyempi kuin aukon leveys: siellä on sivusuunnassa. Koska leveys oviaukon kuluttaa kaksi kertaa leveys sivuohjaimia. Eri valmistajien on eri poikkileikkaus, mutta keskimääräinen ottaa 3-4 cm on tarpeen. Kaikki punnittiin tarkasti ja leikata.

Levy ovilevyn ovat usein kauemmin kuin on tarpeen. Ne voidaan leikata, pääsääntöisesti katkaisi alareunassa. Korkeus säleet lasketaan seuraavasti: korkeus oviaukon vähennetään 0,7-1 cm aukko alaosassa (ei kiinni lankkuja kynnyksen yli), ja jopa ryöstää korkeus rullamekanismi ja ohjaimen. Kussakin tapauksessa on erilainen, yleensä todetaan asennusohjeet, jotka on kiinnitetty oveen. Jos ei, voit korjata yläohjaimeen, auringonlasku hänen videoita, joten mittaa haluttuun korkeuteen. Panee merkille sen lamellit sahaa tarpeettoman osan. Käyttö voi olla yksinkertainen käsisaha, kulmahiomakone tai leikkaus. Kuka on, mitä on saatavilla.

Yksi tärkeä seikka: joissakin tapauksissa - kiinnittimet voidaan asentaa alareunassa säleet - jos lattialista. Ennen kuin aletaan vähentää, ne on kaikki purettava. Ne yleensä vain poistetaan. On vain tarpeen ponnistella.

Leikkaa säleet ja liitoselementit pituiseksi

Sama pituus leikataan kaikki joustavat liittimet. Jos ovi-harmonikan muoviosat on yleensä yhdistetty toisiinsa joustavaa liitintä, joissa paneelit asetetaan yksinkertaisesti. Joskus valmistajat tekevät lisälistoja, jotka on liimattu pohjaan säleet on kaksipuolinen teippi (tulee myös).

Listat ovat joissakin malleissa

Seuraavaksi siirrymme asennusta. Ensin valtaamme lukitustangon. Tämä äärimmäinen kaistale, joka ovi-haitari ei täsmää. Se on perustettu päätyohjain.

Asennusohje liukusäädintä alusta bar

Jokaisen sarjan säleitä pyörivät rullat. Ne voivat olla eri muotoisia. Tässä mallissa - pikkutavaroille. Ne sijoitetaan sovittuun paikkaan ja kiinnitetään yhdellä tai kahdella ruuvilla.

Asentaa rullat lamellin

Nyt voit kerätä ovilevyn. Tässä mallissa säleet on liitetty joustava inserttejä. Nykyisissä reunoilla uran levyn saastuttavat inserttejä.

Operaattorin säleet joustavalla insertit

Lisäämällä kaikki tarvittavat osat, kiinnitä joustavat liittimet. Ne on asennettu ylhäältä ja alhaalta ruuveilla (sisältyvät). Edullinen ensimmäinen kaikki ruuvit sopivat värin käsin, ja kiristä ne ruuvimeisselillä.

Ankkurointi joustavat osat

Taiteovi lehtiä, mittaa sen leveys taitettuna. On tarpeen asettaa lukko.

Mittaa leveys "lyttyyn" taitettuna

Tämä koko on siedetty ylemmän ohjainkiskon. Tässä vaiheessa, porata reikä keskellä asennuksesta tulpan. Se laitetaan paikalleen siten, ruuvi.

taiteovet kokoonpano päättynyt. Se alkaa asennusta oviaukkoon.

Merkitse ensin ulos asennuspaikka yläohjaimeen. Yleensä ne ovat keskellä aukon, mutta voi olla poikkeuksia. Riviväli asetus, varo, että ne ovat jopa.

Tässä mallissa ohjaimet on asennettu leikkeen: pieni muovinen lukot. Tämä järjestelmä on helppo asentaa. Aseta ensin leikkeen, sitten kiristetään ohjaamalla heitä.

Koska tärkein taakka tällaisen järjestelmän on tarpeen yläosassa, sitten leikkeet on asennettu usein. Extreme - etäisyydellä 1 cm: n ja 5 cm erosi heistä - toisen, ja toinen jaolla 16-20 cm puolella luukun kiinnitys etäisyys -. 40 cm. Huomaa, että leikkeet asennettavaksi osa linnan ovat pienempiä, ja maalattu valkoinen. Ne saatetaan etäisyydellä 40 ja 70 cm.

Kun asennus tarkkuus on havaittu jopa millimetrin. Pienikin poikkeama johtaa siihen, että opas "ei istu." Koska se on syytä huomata, ei ainoastaan ​​keskiviivan, n leikkeet ovat kiinnittyneet, mutta ne, jotka ovat tasoitetaan reunat.

Tarvittaessa laita kunkin leikkeen ankkurit. Jos oviaukko noudattaen puukappaleen, ne voidaan asentaa puuruuvien ainakin 80 mm pituudeltaan.

Ennen asentamista diat (rullat) voidellaan mukana seuraavalla rasvalla.

Ne työnnetään yläohjaimella. On helpompaa tehdä se koottuna. Lamellin pakattu, synnyttää rullien urassa, joka on saatavilla oppaassa.

Soveltuu ohjaamaan oven avaamista hissi. Opas on asennettu leikkeen yksinkertaisesti työnsi kätensä mihin tiloihin asennettuna leike.

Asenna taiteovet ovella

Sivukiskojen sijoitetaan aivan yhtä hyvin: tuodaan leikkeet ja helppo puhaltaa kämmen "istutettu" paikoilleen. Huolimatta asennuksen helppous, ne pysyvät hyvin. Voi vetää vuoksi kokeen: vetäytyä kiinnike on nojata ympäri kehoa.

Viimeksi asetettu kynä. Ennen asennusta, se on myös parempi rasvaa. Kahva koostuu kahdesta osasta: edessä ja takana. Ne liittyivät ruuveilla. Tässä tarkalleen kaikki: taitto ovi-haitari varustettu omin käsin.

Ei kaikki taitto-ovet kiinni leikkeen. Useimmat tieltä, on säännöllinen valaisin kohdistustapissa-kynnet. Tässä tapauksessa on olemassa erityisiä asennusta. Se kertoo niistä videomuodossa.

Vaikka olet ostanut valmiin pakin, ilman osa työstä ei voi tehdä. Ensiksi täytyy saada ovenkarmiin. Se on yleensä kytköksissä oven. Tunnettu siitä, jolla on U-muotoinen ura, johon liukukappale. Koska vanha laatikko, vaikka sitä ei voida käyttää hyvässä kunnossa. On, että voit liittää sen profiilin sopivan osassa.

Joten teline avautuu osana ovelta kirja

laatikko on koottu profiilin. Koko prosessi yksityiskohtaisesti on maalattu täällä. Joudut myös asentamaan silmukka. He laittavat siihen osaan, joka avataan. Hyvä uutinen on, että viimeinen syvennyksen alla ne valmiiksi. Jää vain merkki, poraa reiät ja kiristä ruuvit.

Asennettaessa ovi-kirjoja täytyy upottaa silmukka

Nämä kaksi rainaa liitetään yhteen piilossa saranat tai sarana-perhoset.

Piilosaranat oveen-kirja

Jos valita kahdenlaisia ​​silmukoita, on parasta laittaa piilossa. Avoimessa tilassa, ne lähtevät lähes kuilu verkkoja. Lisäksi ne ovat tehokkaampia ja kestää kiinteä taakka. Heidän haitat: monimutkainen asennus ja korkeat kustannukset. Mutta jos ovet MDF tai kiinteän, on syytä laittaa ne. "Butterflies" tulevat valoon ovi- tai jos antaa merkittävän loven alapuolella kehon piilotettu saranat eivät toimi.

Jälkeen kiinnikesilmukoita (parempi piilossa, ne ovat otteen ja näyttävät paremmilta) pitää asettaa liukusäädintä. Hän on sijoitettu yläpäähän verkossa, jonka esiin.

Hihnat on asetettu päälle taitto-ovi puolikkaat

Sitten vasemmalle ripustaa alkupuoliskolla asettaa laatikkoon. Hänen liittää toiseen, jossa toinen osa piilotettu saranat. Vain ensimmäinen puoli toisen käynnistää johtaa uraan ja sitten sovi jo maton puoli. Jäljelle jää asentaa kahvat ja leikata oviaukko kehyksiä.

Askel askeleelta, miten asentaa ovi-kirjoja, katso video.

Jos tällainen työn puolestasi - mitään vaikeuksia voi kerätä ovelta varata itse. On kauppoja laitteisto saranat, liukusäätimiä, rullat, liukusäätimiä ja oppaita. Kerätä kaikki yhteen, saat otsikko: taiteovia muodossa kirjoja. Esimerkkinä esitetty laitteisto - videon alla.

Mutta vaikka tällainen joukko, sinun täytyy tietää, miten koota. Tämä kokoonpano on seuraava. Katso, voidaan toistaa. Ei paha.

Toinen versio ovien kannettavan mekanismin seuraava video. Se on kaksi rainaa on yhdistetty liikkuvasti nivelletty levyyn, joka on asennettu ylhäältä ja alhaalta. Mekanismi on täydennetty rullat, jotka liikkuvat pitkin kiinnitetty yläosassa laatikon oppaan. Miten rakentaa ja asentaa taitto-ovet, teoksen tällainen mekanismi - seuraavan videon.

Kuvat taitto-ovet sisustus

Käytä taitto ovet kaapit - hyvä idea

Ovet kannettavan kaappiin: viihtyisä ja toimiva

Nimetä eri alueilla - loistava valinta, vievät vähän tilaa

Voit tehdä osittainen osio, joka asettaa harjakattoisia kangas. Niin myös vuoden toisella puoliskolla tulee olemaan tarpeeksi valoa

Jos käytävällä on hyvin pieni, voit laittaa sisäovet-haitari

Valitessaan väriä, voit valita vastaamaan seiniin

Muistikirja ovet myös käytetään sisäovet. Kuitenkin tässä tapauksessa, ne vain viittaavat alueelle

Teen tien pihalle siten - se on aivan loistava

Sama mahdollisuus, katsokaa "sisällä"

Parveke koristeltu muovi liukujärjestelmät

Pitkään pyrkinyt jossa täsmällisempi eroista kirjanpitoarvon ja ovelta ovelle-harmonikka. Monissa sivustoissa, näin, kuinka hämmentynyt näitä käsitteitä. Ja tässä, katsomalla kaavio-piirustuksen kaikki kerralla tuli selväksi. Kiitos, että tekijän tehdystä työstä!

Kirja ovi sisustus aukot: palautemekanismi, hinta

Sisäovet muistikirja säästää tilaa ja näyttää vaikuttavampi kuin liukuovi. Hinnat ovat saatavilla, ja arvioidaan kyseisten mallien, ovat myönteisiä.

Monissa tapauksissa, kun asennetaan sisäovet tavoite - säästää mahdollisimman tilaa huoneeseen. Variant liukuovet periaatteessa ole huono, mutta joissakin tapauksissa on muistuttaa vahvasti rautatien osaston.

Kyllä, jos se on - taiteovi-kirja. Paremman tutustuminen se suosiotaan nopeasti osa sisätilojen moderni huoneistohotelli, katsokaa näitä tuotteita tarkasti.

Tyyppi on yleensä tehty kahtena eri versiona: taitto ovet ja ovi-kirjoja. järjestelmän saattamiseksi niiden vaikutus on sama, ja muistuttaa kaihtimet. Sisäovet kannettava sen rakenne on joukko pystysuoria levyjä, joissa on liitetty toisiinsa siten, että se siirtää kaikki osat järjestelmä suorittaa edestakaisin, eli yksi vapausaste. Tarkka liikkeen suunta on varmistettu erityisluettelo-.

Suunnittelu voidaan antaa kuusi tai useampia läppiä, jotka on sidottu toisiinsa swing-venttiilikoneisto, kuten nähdään kuvan. Itse asiassa nämä taitto-ovet - se on pysyvästi sijoitettu näyttö, ja se on yhteinen taitto-ovet tavallista liukuovet. Kuitenkin erityiset toiminnalliset edut ovella, ei harmonikat ja niiden hinta ja asennus kustannukset ovat paljon suuremmat. Kun tähän lisätään yhä kasvaviin niiden toiminnasta (nivelten voiteluun, siivous jne). Vain leveä oviaukot (5-6 m), asennus tällaisten tuotteiden perusteltua.

Aivan eri asia - taiteovi-kirja. Parien maalauksia tällaisten ovien ei ylitä kahta. Mekanismi taitto-ovet ja helposti kirjoja käytännön ja ulkonäkö ei näytä huonompi kuin ovet-hanurit. Se on saatavilla ja hinta heille.

Sisäovet-kirja voidaan valmistaa seuraavat muunnelmat:

Ensimmäisessä tapauksessa, tällainen ovi on muodostettu samalla parin taitto / vahvistetut osat, jolloin osat on usein sama leveys kuin kuva. Toisessa tapauksessa, osien lukumäärä on kaksinkertaistunut, mikä vähentää leveys kunkin osan, yksinkertaistaa ohjailun helppous ja tallentaa tilaa huoneessa, joka voidaan nähdä kuvassa.

Valitsemalla lohkojen lukumäärä määritetään koko oviaukon. Kun olemassa oleva aukko on pienempi kuin 1,5-1,7 m, riittää luomaan Kaksiosainen ovi, muuten se on syytä miettiä neljän jakso - tuotteiden hinnat vastaavasti kasvaa.

Selvästi siirtää osia oven-kirjoja, sinun täytyy olla luotettavan mekanismin oppaan. Heidän määränsä jälleen riippuu aukon leveys:

 • jos sinulla on neljä osaa pitää asentaa oman käden kaksi opasta - ylhäältä ja alhaalta;
 • kaksiovinen-kirja on melko tyytyväinen aikaan pelkästään ylemmän ohjainkiskon.

Hinta laitteisto vähenee. Asennus ohjauskisko alareunassa mahdollisimman periaatteessa ja mekaniikan, vieläkin tarkoituksenmukaista. Mahdollinen siirtymä levityksen aikana voima on pienempi kuin ylempi kisko. Mutta monimutkaisuus järjestelyn kynnyksen ja dramaattisesti operatiivisia ongelmia useimmiten pakko soveltaa mekanismin ylempään suuntaan.

Käytettäväksi modernin asuinrakennuksen sisustus, nämä tuotteet valmistetaan:

 • metallia (terästä tai alumiinia);
 • puu;
 • lasi;
 • muovia.

Kaikki lasi taitto-ovet-kirjoja puolestaan ​​on valmistettu seuraavien lasityyppien:

Puhtaan lasin taitto-ovet-kirjat ovat vähän käyttöä, koska se ei luo tilaa yksinäisyys (vaaditaan joissakin arkipäivän tilanteissa), mutta myös koska se suuri painoarvo, joka luo uusia moottorin kuormituksen. Esimerkiksi lasiovet-kirjoja voidaan asentaa olohuoneessa, mutta ei makuuhuoneessa tai lastentarha. Vaikuttaa myös korkea hinta tietyntyyppisten lasit. Näin ollen, sitä useammin ne on asennettu kehysrakenteeseen. Tällöin sovelletaan useita vaihtoehtoja profiileja:

Alumiiniprofiili.

Koska sen keveys ja lujuus samalla on varsin suosittu ja kysynnän. Kuitenkin, huonosti luoda eristävällä insertit. Siksi taitto-ovet muistikirja alumiiniprofiilia ei poikkea kuumuudelle ja melunheikentävät valmiudet. Profiili Hinta - riittävän korkea.

On kaikkein ympäristöystävällisin, on korkea lämmöneristys, ja sillä on korkein kapasiteetti koskien muodostumiseen kaunis rakenteiden koristi sisätilat. Sen avulla on helppo pintakäsittely (esim lakka, kuten kuvassa). Samalla pelkää vettä, ja sen vuoksi ei voida käyttää, esim., Kylpyhuoneissa.

Kiitos sen moni-variantti voi lopettaa täydellinen "virittää ulos" alla sisustus ja värimaailman tahansa huoneeseen. Hyvällä lämmön ja ääneneristys ominaisuudet vaatii huolellista valintoja, kun se tulee asentamista oven keittiöön kannettavan. Se, että useita lajikkeita muovia, vaikka se ei pala, mutta korkeissa lämpötiloissa voi syntyä vaarallisia ihmisen elimistöön aineita. Hinta tämä vaihtoehto - se on edullinen ja ostaa oven ja jokainen voi.

Koska sen painosta, kuten taitto-ovi vaatii asentaa kaksi ohjauslaitteiden, joka merkittävästi vaikeuttaa sen asennusta ja luovat uusia ongelmia avausmekanismi. Kuitenkin, lisäävät huomattavasti ja kulutuskestävyyttä. Ääni- ja lämpöeristetty tuotteiden teräsrunko ei ole kovin suuri, mutta usein oven avaaminen teloituksesta niiden kilpailijoilla ei ole.

Asennus tällaisten tuotteiden kylpyhuoneissa on täysin mahdollista ja tarkoituksenmukaista, jos ei kiinnitä huomiota niiden puute äänieristys. Luonnollisesti, etusija annetaan muovi-, metalli-ovet tai himmeä tai orgaanista lasia. Materiaalin on oltava myös luotettavasti kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta (mukaan lukien taittomekanismi). Sama koskee asennus tällaisten tuotteiden keittiössä. Paljon saavutti samalla säästää tilaa vakuuttavasti hyväksi asennuksen tämäntyyppisen ovet korostavat monia myönteisiä kuluttajien arviot.

Syötteenä ovet taitto kannettava ei koske, vähäisen jäykkyyden rakenteensa. Poikkeuksen voidaan hyväksyä paitsi poistua pihalle omakotitalon, kuten kuvassa.

Hyvä muotoilu ominaisuudet tarjoavat tällaisia ​​tuotteita, joilla on yhdistetty siivet, kun pohja, joka on varustettu läpinäkymättömästä materiaalista - kuten puuta tai muovia. Samaan aikaan, ylempi läppä voidaan valmistaa värillinen, himmeä lasi tai värjättyä lasia, joka voidaan nähdä videolle. Ostaa tällaisia ​​tuotteita - onnistunut monin tavoin, päätöksen, ja hinta on useimmiten täysin hyväksyttävää.

Luotettavan toiminnan tällaisten tuotteiden on mahdollista vain, jos korkea asennustarvikkeet on taittomekanismi. Tämä vaatimus täyttyy, erityisesti lasiovet-kirjoja. Liittimillä ovat:

 • ohjauskiskot ja rullat;
 • ovi tukea;
 • tiivistyselementit;
 • saranat;
 • kynät;
 • leikkeet ja pihdit.

Valittaessa nämä elementit on tarpeen määrittää luotettavuuden ja laadun valmistus. Ennen kuin ostat laitteiston, suosittelemme lukea asiaa arvosteluja, ja vasta sitten tehdä päätös. Huono liitos johtaa epäonnistumisia toiminnassa jopa laadukkaita tuotteita. On huomattava, että suunnittelu pitää asennuksen oven järjestelmät mahdollistavat myös niitä ja lukot, kuten kuvassa, hinnankorotukset tässä tapauksessa.

Useimmat asentaa vain omiin käsiinsä puiset ovet muistikirja. Tätä tarkoitusta varten erityinen paneeli koosta oviaukon (leveys sellaista paneelia ei saa ylittää 300-350 mm). Kukin paneeli on kiinnitetty viereisen paneelin saranoilla. Viimeinen vasemmalla ja oikealla puolella paneelit on liitetty suoraan ovenpielen.

Yläosa ovenkarmin on tarpeen asentaa terälaippa teräslevystä (kulutuskestävyyden parantamiseksi - kromi tai nikkeli). Sitten profiilipari rullat, jolloin tuote on siirretty. Tarkkaan kiinnittämiseen halutussa asennossa pitää asentaa tulppa.

Kaikki mittaukset asennuksen, sinun täytyy suorittaa erittäin hyvin, sillä vähäisen jäykkyyden tuotesuunnittelun, mahdollisuus muotoa muuttamalla käytön aikana, ja tämä johtaa kasvuun pyrkimyksiä avata / sulkea ovia. Ennen kiinnitysmekanismi tarkastetaan huollettavuutta. Vaiheessa, mikä osoittaa, kuinka koottu taitto-ovi kädet, näet videon.

Kun komplikaatio prosessi sen perustamisesta sekä alhaisempi jäykkyys ja äänieristys, taitto-ovet kannettava tietokone ja on merkittäviä etuja:

 • moderni ilme ja muotoilu,
 • käytännöllisyys,
 • helppouden vuoksi,
 • säästää lattiatilaa,
 • käyttöturvallisuuden,
 • päällekkäin oven avaaminen riittävän suuri leveys.

Useimmissa tapauksissa se on hyväksyttävää ja hinta heille.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 1. voittaja vastaus

Se oli melko harvinaista nähdä tällainen ovi ensimmäistä kertaa.

Uudet asunnot ovat päättäneet laittaa se, kuten käytännöllisempi, ja, kuten kävi ilmi, vaativat paljon vähemmän tilaa auki.

Se on myös merkittävä etu on se, että kissa voi sen itse, jos hän tarvitsi (aiemmin auttaa häntä, tavallinen ovi pamahti).

Olen aina ajatellut, että ovi-kirja on erittäin epämiellyttävä, mutta NAM Käytännössä osoittautui toisinpäin) Avaa ovi ei enää vie paljon paikkoja! Kaikki on erittäin siisti!

Asenna ovi-kirjan yli vuosi sitten, välillä keittiö ja eteinen. Ensimmäinen oli onnellinen, mutta sitten tajusin, että se oli meluisa vaihtoehto. Kaikki minun perheeni kevyttä unta, ja sulki oven kauhea kaatua. Joten ennen kuin tilaat tällaisen oven harkitaan myös tällaisia ​​vivahde.

Aseta pienessä asunnossa sisäovet-kirja, paikka on tullut paljon suurempi ja varmasti enemmän mielenkiintoista tarkastella tavallisia ovelle. Toistaiseksi vain hyötyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin