taitto kylpy

Taitto kylpy vastasyntyneiden

Hygienia - erittäin tärkeä näkökohta, varsinkin kun se tulee vastasyntyneelle. Monet valmistajat tuottavat erityistä lokerot, jotta turvallinen ja mukava uiminen vauvoja. Se oli vesihoidot lapsi voi rentoutua, sekä kehittää vestibular laitteen. Tilan säästämiseksi kylpyhuoneessa paras ratkaisu on taitettava lokero. Levitetyssä muodossa, se on kaikki tarvittavat parametrit kätevää sijoittelua vauva kylvyssä.

Piirre kääntyvät kylpy on erityinen mekanismi, jonka avulla se taittaa käytön jälkeen. Tämä sauna on hyvin suosittu niille vanhemmille, jotka asuvat pienissä asuntoja. Taitto kylpy on monia hyödyllisiä ominaisuuksia: kahvat helppo kuljettaa erityistä matto luotettavaan kiinnitykseen sekä luumut.

Kylpy uiminen lapsi on aina oltava turvallisia. Lisäksi, jos valitset tässä asiassa pitäisi noudattaa muutamia sääntöjä:

 • Pohjasta altaan pitäisi olla liukumista estävä pinnoite.
 • Tuotteen on oltava helposti puhdistettavia ja täyttää kaikki hygieniavaatimukset.
 • Taitto kylpy oltava luotettava kiinnitys.
 • Kylpyamme on oltava turvallinen, joten teräviä osia on ehdottomasti kielletty.
 • Läsnäolo tyhjennysaukot auttaa helpottamaan prosessia tyhjentämiseksi vedestä.
 • Tray vastasyntynyt pitäisi olla erityisiä urat ja dioja kätevästi lapsi.

Ostaessaan altaan pitäisi perehtyä sen käyttösääntöjä sekä kysyä myyjältä noin takuun.

 • Mukavuutta ja viihtyisyyttä kylvyssä.
 • Tiivistä taitettuna.
 • Jalka voidaan käyttää vastasyntyneelle 4 vuotta.
 • Liukuesteillä lattia loukkaantumisten estämiseksi.
 • Kylpy materiaaleja ei tuota haitallisia aineita.
 • Helppo kuljettaa. Amme voi ottaa mukaasi lomalla tai maahan.
 • Korkea hinta verrattuna muunlaisiin kylpyjä. Mutta jokainen valmistaja käyttää hintapolitiikastaan, joten voit valita vaihtoehdon taitto tarjottimet, riippuen tuloista.
 • Ei kovin mukava uivan lapsen taitto kylpy, sijoitetaan suihkukaappi reunuksilla. Vanhemmat sijaa sisällä dushkabinki.

Turvaohjeet kylpyammeet FlexiBath

 • Kun valuta vesi kylvystä, kun taas sen tyhjennysreikä on välttämättä oltava yli jätevesihuolto reikään.
 • Älä taivuta kylvyn reunuksen uimisen, kylpy olisi heijastusvaikutuksia, aiheuttaa vammoja.
 • Lapsi ei saa estää kylpyhuoneessa, koska voit pudota takia liukas lattia.
 • Se on ehdottomasti kielletty sijoittaa tarjottimen minkään kuuman pinnan.
 • Et voi lämmittää vettä kylvyssä, tämä sinun tulisi käyttää asianmukaisia ​​astiaan.
 • Älä asenna kylpy pöydälle tai telineeseen kylvyssä lapsi.
 • Sinun tulisi välttää suoraa auringonvaloa tarjottimella.
 • Kylmä on kielteinen vaikutus varastointi altaan.
 • On välttämätöntä olla varovainen sulkumekanismi välttämiseksi naarmuja iholla.
 • On suositeltavaa täyttää ammeen vain 2/3, sekä tyhjentää veden valua käyttöön. Jos kaadat vettä läpi vanteen, voit vahingoittaa sitä.
 • Et voi käyttää lukitus nostamiseksi kylvyssä.
 • Tarjottimia voidaan kuljettaa vain taitettuna sekä lisäkustannuksia turvata luotettavuuden valjaisiin tai köysi.
 • Puhdistamiseen pelkästään erikoislaitteet voit käyttää kylpyjä, jota ei voi satuttaa häntä.
 • Et voi muuttaa kylvyn suunnitteluun. On kiellettyä porata, leikata tai kiristä ruuvit.

Lapsi on aina valvonnassa vanhemman saadessaan lokeroon.

Varastoida pitkäksi aikaa tarjottimet taitettu, sen muoto voi muuttua hieman. Mutta vain harvat uimahalli hankkii alkuperäiseen muotoonsa.

Taitto kylpy - se on kätevä vanhemmille ja turvallinen lapselle, jos turvaohjeita. Vuonna video alla näet, miten käyttää amme kylpemiseen vastasyntyneille FlexiBath.

Monet vanhemmat pysähtyä ostamaan taitto tarjottimet vastasyntyneelle. He ovat tyytyväisiä tähän valintaan, sillä lapsen uiminen prosessi on helppoa, ja vauva ovat turvallisia. Momma sanovat, että lapsi voi uida jopa yhdellä kädellä. Kylvyn jälkeen, amme voidaan sijoittaa kylvyn tai pesuallas, koska suljetussa muodossa, se on vain muutaman cm leveä.

Vanhemmat kiinnittää huomiota viemäriin. Joissakin malleissa on tiukka tulppa, joten ensin sinun täytyy sopeutua nopeasti avata ja sulkea.

Joissakin malleissa on puhallettava kokoontaitettava tarjottimia tai ala-asennossa on "mäen". Vanhemmat yrittää ostaa malli eri toimintojen helpottamiseksi uiminen prosessia. Taitto kylpy vaikka ovat kalliita, mutta sen arvoista. Tärkeintä on, että lapset ovat turvallisia ja nauttia uimaan.

Taittotaso usein ostaa matka-, koska se on erittäin helppo tehdä junalla tai autolla. Jopa maan vauva voi nauttia mukavan uimaan.

Babyton

Tämä malli on suunniteltu kylpemiseen lapsen syntymästä yhteen vuoteen. Erityinen muoto vauva voi ottaa mukava asento. Tunnusomaista on kompakti taitettuna. Vain yksi liike ja amme käyttövalmis.

Babyton lokero on tasainen pohja, veden valutus, luotettava pitomekanismiin taitettuna. Se ei voi vain laittaa missä tahansa sopii sinulle, mutta myös ripustaa seinälle haluttaessa. Tämä kylpy on suunniteltu vauva jopa 15 kiloa. Levitetyssä muodossa, se on kooltaan 81h46,6h22,5 cm ja koota - 81h46,6h6,2 ks.

Taitto kylpy Babyton seisoo neljällä jalalla luistamattomista pinnoitteella. Saat kätevästi vanhemmilla on kaksi syvennystä, johon voit laittaa saippuaa tai sienellä. Plug-tyhjennys ja suorittaa lisäksi lämpötilan ilmaisimen toiminta. Joten, jos vesi on turvallista uida, putki on sininen. Jos veden lämpötila ylittää sallitun lämpötilan kylpemiseen, sitten pistoke on valkoinen. Tämä malli voi ostaa 1500 ruplaa.

Tray Saksan valmistajan Vauvan akvaario on kätevä uimiseen vauvojen syntymästä jopa kaksi vuotta. Se soveltuu käytettäväksi myös rajatuissa tilanteissa. Amme painaa vain puoli kiloa, joten se voidaan ottaa mukaan matkalle. Kätevä taittomekanismi voit lisätä nopeasti ammeeseen.

Lisämukavuutta, valmistaja tarjoaa pehmeän puhallettava välilehti, joka on kiinnitetty reunoja pannulla. On myös mahdollista itsenäisesti säätää selkänojan kulmaa. Tämä lokero voi ostaa 3500-4000 ruplaa.

Tämä malli voidaan käyttää uimiseen lapsille syntymästä enintään neljäksi vuodeksi. Se on valmistettu muovista, joka ei sisällä haitallisia aineita. Valmistaja on luonut täydellisen tasapainon koon ja materiaalin kylvyn, joten se on pitkä aika veden lämpötilan säilyttämiseksi. Vedellä täytettynä, siitä tulee vähän enemmän.

Mitat tämän mallin 66,5h38,9h23,8 nähdä.

Uiminen vastasyntyneillä on erityinen dian luotettavasti kaappaa puolelle kylvyn. Tämä malli on paino vain 1,3 kg, joten se voi ottaa mukaasi lomalla. Yhteensä 2500 ruplaa voit antaa lapsellesi mukavuuden uidessaan.

Kiinalainen valmistaja tuotteita lapsille Froebel tarjoaa taitto kylpy pituus 85 cm. Se on suunniteltu erityisesti uimisen vastasyntyneiden ansiosta ihanteellista.

Alaosassa kylpy on liukas. Neljä taittojalkapöytiä vastaavat luotettavan kiinnityksen artikkelin käytön aikana. Kätevä Taittomekanisminsa vauva voi nauttia vettä toimintaa kodin ulkopuolella.

Froebel amme valmistettu myrkytön muovimateriaalista, ja on 3 kg. Keskimääräinen hinta tarjotin 2800 ruplaa.

Epäsymmetrinen kylpy: alkuperäinen ratkaisu mukautetun sisätilat

Valurautaa kylpy - klassinen, aika-testattu

Kaikki kylpytynnyri! Puhua paratiisi loma?

Ruostumaton teräs kylpyammeet kylpyhuoneisiin

Kumpi on parempi: kylvyssä tai suihkussa?

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Kuljetettavista taitettava lokero imeväisille 6 ansioista

Taitto kylpy kun sitä ei käytetä vie paljon vähemmän tilaa kuin tavallisesti hygienia Tämä on erityisen tärkeä näkökohta vastasyntyneille, sillä suoritettava ei vain vettä hoidot ja tarkka ja on erityisen huolellinen toiminta, jotta ei vahingoittaa vauvaa ja antaa todellinen ilo. Kylpyveden pitäisi olla paitsi turvallinen ja kätevä käyttää, mutta myös mahdollisuus käytännöllinen, pienikokoinen ja taittuva toivottavaa. Se on erittäin helppokäyttöinen ja tarvittaessa voidaan poistaa hyllylle tai koukku, joten se ei vie paljon tilaa. Folding lokerot ovat saamassa yhä enemmän suosiota, ja siksi alettiin tarjolla laaja valikoima ja edulliseen hintaan.

Vaatimukset taitto kylpylät

Folding kylpyamme uimiseen - on erinomainen laite, joka voi antaa ilo vauvaa vedenkäsittelyn ja mukavuutta vanhemmille, koska se ei vie liikaa tilaa. Tärkein tunnusmerkki kääntyvät tarjottimet on niiden erityinen mekanismi, jolla se on muodostettu operaation jälkeen ilman mitään ongelmia. Nämä kylvyt ovat suosittuja, etenkin niille, jotka asuvat asunnon pienet mitat. Lisäksi on taitettava tarjottimet on monia hyödyllisiä toiminnallisia ominaisuuksia.

Bath on täysin turvassa kertaiseksi läsnäollessa siinä vettä

 • Kahva jonka avulla on helppo kantaa;
 • Matto, minkä vuoksi se on kiinnitetty pintaan tavallinen kylpy;
 • Tyhjennys helposti valua tietty määrä vettä.

Kylvyt vastasyntyneille on oltava turvallisia, kuin minkä tahansa lapsi, vaikka vähäinen epämukavuus voivat johtaa hänet korostaa. Kun valitset tällä grafiikalla tulisi kiinnittää huomiota useita ominaisuuksia.

Alareunassa kylvyn tulee olla liukumista estävä pinnoite.

Pinnoituskylvyllä täytyy vastustaa helppo puhdistaa, ja on toivottavaa valita muotoilu antibakteerinen päällyste. On taitettava rakenne on oltava läsnä luotettava kiinnitys. Altaan pitäisi olla yhtä turvallinen ilman teräviä kulmia. On toivottavaa tyhjentää veden läsnä ollessa. Liemessä vastasyntyneen tulisi olla painuman ja liukumäki, vauva viihtyvät.

Edut ja haitat taitto Kylpyveden

Kaukalo lapsille taitto tyyppi on omat etunsa ja haittansa, jotka tulee lukea ennen ostamista. On tärkeää huomata, että kunkin laitteen edut ja haitat eri, mutta on olemassa useita samanlaisia ​​ominaisuuksia.

On olemassa useita erilaisia ​​kylpyjä kokoontaittomekanismi

Hyötyjä sisältyä:

 • Mukavuutta ja viihtyisyyttä uidessa;
 • tiiviys;
 • Kyky käyttää mallia 4 vuotta;
 • Luistamaton, joka eliminoi esiintyminen vammojen;
 • Täysi ympäristöä;
 • Laitteita hyväksikäyttöä.

Haitat ovat suhteellisen korkeat kustannukset kaikkein yksinkertainen ja tavanomaisten muovilokeroita mutta se kaikki riippuu valmistajan, ja että epämiellyttävä pitää uiminen vauva kylvyssä kaapin sisälle asennettuihin, koska lapsen tapaamisoikeutta on vähäistä.

Kylpy Babyton ja turvaominaisuuksia toiminnan tällaisten rakenteiden

Kylvyt eivät harvoin mukana lämpömittarilla, ja ne ovat ainutlaatuisia tasapohjaisille olemassaolo poistoveden ja luotettava kiinnitys mekanismien taitettuna. Se voidaan sijoittaa mille tahansa pinnalle, sekä paikka seinään. Voidaan käyttää kylvyssä vauvalle, joka painaa alle 15 kiloa. Aukilevitetyssä tilassa parametrit käsittävät 81h46,6h22,5 cm ja koota - 81h46,6h6,2 ks.

Kylpy asennetaan liukumaton matto

Myyntiin tulevien tuotteiden monenlaisia ​​valmistajille. Esimerkiksi:

Erityisesti kysyntä Bebiton malleja, jotka on valmistettu tuotteita lapsille alle 1 vuosi, koska se poistaa erityisellä lomakkeella, vauva tuntuu erittäin mukava eikä oireilua. Tunnusomaista on kompakti koko, sekä taitetaan ja laskostumattoman muodon. Yhdellä liikkeellä voidaan muuntaa käyttöä varten kylpy.

Bath täysin täytä odotuksia täytyy tutustua säännösten perusteella tällaisten laitteiden toimintaa, joka käyttää niitä pitkään ja ilman haittaa lapsen terveydelle. Kun veden poistamiseksi kylvystä, sinun täytyy laittaa laitteen valua kylpyammeen viemärin oli ohi, koska jos rakenne on asennettu pohjaan suuri kylpyamme, se tukkii valua, ja vesi kertyy sen.

On mahdotonta taivuttaa yli puolella rakenteita ja sen pohjalta, koska se voi kaatua.

On mahdollista, että lapsi oli kylpy, ilman anti-slip matto. Se on ehdottomasti kielletty laittaa kylvyn kuumalla pinnalla. Jos haluat lämmetä ennen uimahalli, niin se on tehtävä erillisessä astiassa. Et voi laittaa kylvyn pöydälle tai telineeseen, kun uiminen. Kylpy on resistenssiä äkillisiä lämpötilan muutoksia. Kun sulkulaitetta, on syytä olla erittäin varovainen, ettei tyhjästä. Ei suositella tankin täyttö yli puoli.

On kerättävä talteen ainoastaan ​​suunniteltu erityisesti tämän reiän. Suunnittelu voidaan kuljettaa taitetussa tilassa, ja edullisesti kiinnitetty. Kun täytyy puhdistaa päällystyskylvystä on toivottavaa olla käyttämättä myrkyllisiä kemikaaleja ja työkalut kuluttavia hiukkasia. Se on ehdottomasti kielletty toimii tuotteen kokoonpanon, kuten sopimattomia muutoksia muodon laitoksen suunnitteluun. Tällainen järjestely on erittäin kätevä vanhemmille ja heidän lapsensa, koska niissä lapsi Luottaa että vaaditut murusia syntymän jälkeen ja nouveau äiti ja isä.

Arvosteluja taitto kylpy uimiseen

Ennen kuin ostat amme kylpemiseen vauva, vanhemmat haluavat kiinnittää huomiota hinnan, ominaisuudet ja arvostelut. Luonnollisesti valinta näiden tavaroiden vastasyntynyt, sinun täytyy olla niin tarkka, niin että myöhemmin ei tule pettymään rahoista, eikä varsinkaan vahingoittaa vauvaa.

Folding tarjottimet on valmistettu turvallisesta muovista ja luotettavasti palvella useita vuosia

Sen mielestä ne, jotka omistaa lasten taitto lokerot voidaan päätellä, että ne:

 • mukava;
 • käytännön;
 • Edulliset hinnat;
 • Maksamalla pois useammin kuin kerran, koska pitkään voi kestää;
 • Mahdollistavat uinti yhdellä kädellä ja ilman lisäapua.

Kätevä taitto kylpy vauvoille (Video)

Liian monet vanhemmat kiinnittävät huomiota pesuallas, tarkemmin sanottuna niin muotonsa pystyä luomaan tiukka korkki ja estää vuotaa vettä säiliöstä. Usein taitto tarjottimet tullut paikka niille, jotka haluavat matkustaa. Kesällä se on mukana monissa näistä pareista. Kohtuullinen kuvitella kuinka monta viihtyvät omissa murualusta puhallettava liukumäki tai riippumatot auringossa, mutta katon alle. Erinomainen tuntuma taata ja molemmat vanhemmat ja lapsi.

Mitä plussia ja miinuksia ovat taitto kylpyamme uimiseen vastasyntyneille?

Kynnyksellä lapsen vanhemmalle haluaa antaa hänelle vain parasta. Asiat välttämättömyys vastasyntynyt - plagiaatti, rattaat ja amme uimiseen.

Vesi - on luonnollinen elinympäristö lapsen ennen syntymää, joten valinta liotuksen on lähestyttävä erittäin vakavasti ja vastuuta.

Amme uimiseen tulisi soveltua kaikilta osin uiminen prosessi oli turvallinen ja mukava vauvalle. Ajattelematta kylpy valintakriteereitä, vanhemmat ovat turvautuneet ostaa kallein kohteita toivossa paremman tuloksen.

Kuitenkin hinta - ei ole ensimmäinen tekijä, että sinun täytyy kiinnittää huomiota. Tässä artikkelissa me vastaamme yleisimpiin kysymyksiin vanhemmat: mikä on kylvyssä, häntä valita, ja onko tarpeen ollenkaan?

Ensinnäkin, lokero on suunniteltu turvallista ja mukavaa kylpy: Muutama päästänyt vastasyntyneen lapsen rypeä kylvyssä aikuisille. Normaalissa uiminen prosessi, lapsi kehittyy tasapainohäiriöitä, rentouttaa ja rauhoittaa. Koska uiminen vauva pitäisi olla mitään esteitä: on tarpeen vastuullisesti valintaan kylvyssä.

Monet lääkärit neuvovat kylpeä vauvan tavallisessa kylpyhuoneessa, mutta emme suosittele tätä useista syistä:

 • Vuokra - henkilökohtainen ympäristö lapsi: ei ole tarpeen pestä huolellisesti ennen jokaista kylpypyyhkeitä ja hakea mukavuutta. Hän aluksi sopivat parametrit vauva
 • Rahanpesun erityinen kylpy kulkea paljon helpompaa kuin tavallinen sauna
 • Kun uiminen on suuri kylpyamme vauva voi luiskahtaa käsistä ja nieltävä veden
 • Kun poistat kuumaa vettä täyttää pieni kylpyhuone on paljon helpompaa
 • Kylpyveden voidaan siirtää häntä ottamaan lomalla
 • Lämpimänä vuodenaikana se voidaan ottaa ulos ja kylpeä vauva siellä

Lopulta lapsi tarvitsee huolellista valvontaa uidessa, riippumatta valinta kylpyjä. Mutta erityinen lasten malli sopii kaikilta osin ja on varustettu syvennykset ja dioja alla perse ja pää olisi paras ratkaisu turvallisuuden kannalta lapsen.

Mikä se on: miten ei eksy myymälässä

Vastaavassa tallentaa löydät valtava valikoima kaikenlaisia ​​lasten kylpyammeet: soikea, anatominen, antibakteerinen, taittuvat, puhallettava; jalustalla, sisäänrakennettu hoitopöytä, suihku ja wc, ja monet muut.

Mietitäänpä kunkin tarkemmin:

 • Klassinen kylpy. Yleisin versio, jota voi ostaa paitsi lasten myymälöissä, mutta myös tavallisen kaupallisen supermarketeissa. Se on muodoltaan pitkänomainen muovinen säiliö ilman moderni "tavallinen" (lasin, diat, lovia, jne.). Tärkein etu - hinta, joka määrittää suosio mallin.
 • taitettava. Lisäksi tavallista uiminen kohde on erityinen taittomekanismi. Se on erinomainen valinta pieni elintilaa, joissa tavallinen mittari amme minnekään "kiinni." Nykyaikaiset taitto malleissa on erityinen luumu, kantokahvat ja tyynyt vakauden ja mukavin uiminen. Näiden etuja muihin malleihin, taitto kylpy hinta on paljon korkeampi. Ennen jokaista uida suosittelemme huolellisesti tarkistaa taittomekanismi!
 • puhallettava. On analoginen kokoontaitettava malli, jonka tarkoituksena on säästää tilaa, mutta hieman halvempia. Puhallettava kylpy vauva viihtyy ansiosta erityisen korvakkeisiin ja pehmeitä seiniä. Sitä voidaan myös käyttää uima-altaalla maaseudulla. Suurin haittapuoli - hauraus ja ikuinen tarve täyttyvät ja tyhjentyvät kylpyhuoneessa.
 • anatominen. Mukavin malli kaikki kiitos erityinen mäki, jossa lapsi on turvallinen ja tuntuu turvalliselta. On syytä huomata, että nämä tarjottimet ovat edullisia pienimmätkin lapset, jotka osaavat kaatuminen ja istua, älä viihtyvät "lukittu" tilaan.
 • antibakteerinen. Paras vaihtoehto lapsille heikko immuniteetti: erityisiä antibakteerinen aine "Microban" luotettavasti suojata vauvaa bakteerien veteen ja pinnalle kylvyssä. Tietenkin, kustannukset tämä malli on varsin suuri.
 • Malli "äidin vatsassa". Epätavallinen suunnittelupäätös joka mahdollistaa vastasyntyneen viihtyvät äitini mahassa. Tämä ämpäri valmistettu pehmeästä materiaalista, vauva uiminen lepoasentoon. Tämä tilanne mahdollistaa lapsen päästä eroon koliikkia ja edistää vastuuvapauden kaasuja.
 • Kiinnikkeen kanssa kylpyhuoneessa. Suurin osa vedestä suihkutetaan kylvyssä, ja jos kyseessä on amme kiinnitys, vesi alkaa virrata iso kylpyhuone eikä lattialla. Suurin haittapuoli - kustannuksia ja monimutkaisuutta valita sopiva malli (moderni kylpyhuone vaihtelevat suuresti parametrit).
 • Sisäänrakennettu muuttuvassa taulukossa. Suunnittelu ei ole aivan helppoa, koska vesi suihkutetaan koko huoneeseen. Toisaalta, kun vauva uinti voi välittömästi swaddle ja laittaa ei zamatyvaya eri pyyhkeet kuljettavia läpi koko talon.
 • Sisäänrakennettu suihku. Täydellinen ratkaisu tilan säästämiseksi. Tällaiset alustat ovat erityisen luumut ja luotettava rakenne. On tärkeää muistaa, että nämä kylpyhuoneet soveltuvat vain vanhemmille lapsille, jotka voivat istua.

Kuinka asentaa pistorasia pesukone kylpyhuoneessa?

Miten lasketaan määrän tiiliä korjattavaksi kylpyhuoneessa? Opi tässä artikkelissa.

Sen jälkeen me katsoimme kaikenlaisia ​​lasten kylpyjä, kysymys ei ole enää varsinainen valinta. Kun ostat on ohjattava ainoastaan ​​tarkoitus ja turvallisuutta lapsille nuorempi sopivaa antibakteerista, anatominen ja sisäänrakennettu hoitopöytä mallissa. Lapsille puolitoista vuotta, voit valita vaihtoehtoja "äidin vatsassa", klassinen ja puhallettava.

Riippumatta lapsen iästä ja koosta kylvyn on ominaisuuksia, joihin haluat valita minkä tahansa lokero:

 • Kylpyhuone ei pitäisi olla liukas
 • Sen on oltava helposti puhdistettavia ja täyttävät hygieniavaatimukset
 • Luotettava kiinnitys taitto malleissa
 • Ei teräviä osia kylvyssä
 • toivottavaa drainer
 • Vaadittava dioja ja syvennykset vauvoille

Lisäksi on hyödyllistä oppia takuuaika ja kokea suorituskykyä kylvyn heti oston.

Meillä pitää puhtaana ja pidentää elämää

 • Jokaisen uima täytyy pestä lämpimässä vesihauteessa ja turvallinen pesuaineet
 • Puhdista pois epätasaisilla pinnoilla, jossa bakteerit kerääntyvät
 • Valita myrkytön pesuaine, joka on sopivaa materiaalia kylpyyn
 • Siinä tapauksessa laskostumismallia, purkaa ja puhdistaa osat erikseen
 • Kuivaa kylpy pesun jälkeen
 • On ehdottomasti kiellettyä käyttää kylpyhuonetta muihin tarkoituksiin
 • On syytä puhdistaa tyhjennysreikä
 • Pidä kylpy puhtaassa, kuivassa ja lämpimässä paikassa
 • Hyvä tapa desinfioida: palovamma kiehuvalla vesihauteella (paitsi puhallettava mallit)
 • Käyttämällä erityistä sisäänrakennettu kylpyamme, huolellisesti tarkistaa liitetiedoston ennen jokaista dip
 • Käytä vain keitettyä vettä kylpemiseen vauvan (ensimmäinen kuukausi)
 • Harkita veden lämpötila kylvyssä - 37 astetta

Vihje vanhemmille: johtavista lasten kylpyammeet

Jotta yksinkertaistettaisiin valinta kylpy, esittelee huomiota suosituin valmistajat kylpyammeet uinti: SeviBaby, HappyBaby, Plantex, BreviBagnotime.

Sevi Vauva- standardin soikea amme drainer, valmistettu turvallisesta muovista. Malli täyttää laatuvaatimukset ja on täysin sertifioitu myyntiin.

happy baby- paras vaihtoehto lapsille. Se on irrotettava anatominen liukumäki, turvallisesti lukitus lapsen pää vedenpinnan yläpuolella, pitää ryhtiä ja estää liukastumisen. Se on valmistettu ei-myrkyllisiä aineita.

valmistaja Plantex Se tarjoaa kuluttajille erillisen kasa uima luuserit, sisäänrakennettu kylvyssä. Pehmeä saumaton polypropeeni - luotettava ja turvallinen materiaali vauvan.

malli Brevi Bagnotime on hoitopöytä sisäänrakennettu kylpyhuone, jotka voidaan poistaa ja asentaa tavallisen kylpyhuone, mikä säästää tilaa talossa. Tärkein haittapuoli mallin - metallinen materiaali, se ei ole sopiva ja turvallinen vastasyntynyt vauva.

Miten valita lapsen pad wc? Hyödyllisiä vinkkejä.

Kuinka nopeasti ja tehokkaasti tuoda muotin nivelet laattoja kylpyhuoneessa? Opi tässä artikkelissa.

Valitsemalla Kylpyveden kylpeä tulisi suhtautua vastuun ja vakavuus. Bath - se ei ole vain varastona uinti; tämä on paikka, jossa lapsi kehittyy motorisia taitoja ja tasapainohäiriöitä laitteet, ja tietenkin asettuminen jälkeen herännyt päivän.

Toivomme, että edellä mainitut suositukset, joiden avulla voit valita sopiva malli lapsellesi. Ehkä olet, lukija, tiedä erityisiä malleja uiminen vauva? Jakaa muiden kommentit!

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

 • Artem - Kylpyhuonelaatat Kerama Marazzin: hyviä ja huonoja puolia suosittuja kokoelmista 1
 • Dmitry - Suihku Serena: edut ja haitat, paras malli 1
 • Alex - Miten valita laadukkaita vedenkestävä ovi kylpyhuoneeseen? 1
 • Nikita - vahakangas vessaan seinälle: onko valita tämän materiaalin? 3

Kopiointi materiaalien on sallittua vain silloin, kun sijoittamalla suora aktiivinen linkki sivustoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin