Taiteellinen taonta metalli käsillään Video

Tekniikka kylmä taonta omiin käsiinsä

Ihaillen kauneutta harjakattoisia metallista aidan tai ihailemaan uskomatonta kierretty kuvion kaiteeseen rautaiset tikkaat, harvat ihmiset ajattelemaan, mitä he ovat tehneet kylmämuokkaamalla. Opi ilmentää kauneutta metallikanisteria pienellä vaivalla. Se riitä, että on vähintään taidot työskennellä metallia ja on erikoiskoneita kylmä taonta.

Mikä on kylmä taonta? Mitä hän tarvitsee koneita? Jota voidaan tuottaa näistä koneista? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät meidän artikkeli.

Kylmä taonta on viisasta kutsua - mekaaniset taivutus metallitangon päälle erikoiskoneita, antaa sille muodon sikisi valmistaja. Taivutus tangot kone voi tuottaa sekä manuaalisesti vipujen ja käyttämällä sähkömoottorit. Lisäksi metallinen tanko kylmämuokkaamalla voi taipua putkien pieni läpimitta, kapea ja rauta ankkuri. Käyttäen menetelmää kylmämuokkaamalla suoritetaan:

 • Twisted aita.
 • Koristeet asuinrakennusten.
 • Kuviollinen portit.
 • Kotelot parvekkeiden ja portaiden.
 • Metalli puutarhapenkit.
 • Kunniamerkki karat ja lyhdyt.
 • Suuri määrä ristikoita vaihtoehtoja.

Valmistetut elementit kylmämuokkaamalla

Ottaa oppinut tekniikka kylmä taonta, jotta helposti voi aloittaa liiketoiminnan tuotantoa varten metallituotteet. Samalla, alkuinvestoinnit, tarvitset vain osto koneiden ja jos tuottaa koneita omin käsin, voit kustannustehokkaasti.

Alla annamme sinulle ohjeet koottavien koneet kylmä taonta.

Keitin "etana", on esimerkki itse suunnittelun, mutta antaa neuvoja tarkat mitat kaikkien osien ei ole mitään järkeä. Sinun täytyy ohjata hänen käsitystään koneen toiminnan, kun se taipuu, kuinka monta kierrosta kierukan on tarpeeksi laadukasta työtä, mitä koon vipu ylös. Jos ymmärrät ydin koneen valmistusprosessin, kokoonpano itsessään ei aiheuta suurempia vaikeuksia.

Kone on "etana"

Tuotanto perusyksikkö koneen

Taivutettaessa rautakaiteen, paljastaen kone raskaasti kuormitettu, mutta valmistuksessa ruhon varten "etana" käytetään vain metalli kulma, kanava tai paksuseinämäinen putki. Älä tee runko puiset palkit, tämä taulukko ei kestä pitkäaikaista stressiä ja tuhottu.

Pöytälevy varten "etana", joka on valmistettu metallilevystä leikataan ympyrän muotoon, jonka paksuus on vähintään 4 mm. Samasta levy, toisen leikkauksen työtaso, toistaa ensimmäinen muoto. Toisen pöytälevy sijoitetaan segmentit simpukan ja tehty taivuttamalla. Kylmän taonta, työtaso ottaa vastuun kuorman, joten ei tarvitse tallentaa ja tehdä ohuesta metallilevystä.

Pääakseli ja vipu.

Pääakselin on keskitetty yläosien väliin ja kiinnitetty alustaan, jossa on neljä suorakulmaista kolmiota. Akseli voidaan valmistaa paksuseinäisiin putken halutun halkaisijan.

Vipu on kiinnitetty akseliin renkaan kautta ja pyörii sen ympäri, ylimääräinen rulla vipu, joka on asennettu fleksion tankojen päälle laskuri.

ajo kone

Erotus ja asennuksen sarananivelissä

Riippuen siitä, onko haluat tuottaa vain samantyyppisiä näytteiden tai tarvitset enemmän taidetta tuotteita, on kolme eri versiota laitteesta "etana".

Tämä on helpoin kolmesta vaihtoehdosta, ydin on, että pöydällä on piirretty spiraalirataan.

Piirtäminen "etana" segmentit

Sen ytimessä on kuva tulevaisuuden tuotteita tuotat koneeseen. Levittämisen jälkeen piiri, se riittää leikataan paksu rauta bändejä eri levyisiä, useita segmenttejä, toistaen viivakuvio ja hitsata ne on merkinnän pöydälle. Staattiseen "etana" pystyt tuottamaan yksinkertaisia ​​käyriä.

Toinen vaihtoehto on suosituin keskuudessa kotitekoinen koneet, hän tarkoittaa tuotannon kokoontaitettava irrotettavat osat simpukan. Pitkin merkintä ääriviivat on porattu reikiä, joihin kierteillä. Edelleen, pahvista tai vaneria malleja segmentti-pysähtyy ja niistä on tehty metallilevyistä. Lopulta, vuorausten porattuihin reikiin, jotka pitäisi olla sama kuin lasku pesiä päälle. Korjaa segmentit käytetään pääasiassa pultteja, mutta voit tehdä ja lieriömäinen tulpat. Tämä muotoilu "etana" avulla kone tuottaa yksi kierre esimuottiin erilaisilla säteillä.

"Snail" metallinauhojen

Kolmannessa suoritusmuodossa, sen sijaan, että purettavat-pysähtyy segmentit ovat enemmän irrotettava moduulien eri suoritusmuotojen simpukan, jotka vaihdetaan tarpeen mukaan. Moduuli on tehty raudasta kappaletta hitsataan joka toistetaan segmenttejä kierre.

Moduulit "etana"

 1. Aseta runko paikka, jossa sinulla on vapaa pääsy koneeseen joka puolelta.
 2. Vala kehys jalkojen lattiaan tai kiinnitä runkoon muilla käytettävissä olevilla keinoilla.
 3. Hitsattu runkoon tärkein pöytälevyn.
 4. Asenna pääakselin hitsataan sen pöytälevyn ja vahvistamalla kolmioita.
 5. Laittaa pyöriessä vipu.
 6. Asenna top työtaso, se on hitsattu pääakseliin.
 7. Aseta tiskillä segmenteillä simpukan.

Kokoonpanon jälkeen, suorittaa tutkimus taivutus sauva.

Saat lisätietoja kokoonpanokoneessa kylmä taonta "etana" tarkoittavat videoleikkeen:

Tämä kone on suunniteltu yksiakselisen pitkittäinen vääntösauvat poikkitangon tai neliön muotoinen.

Kone vääntö

Ja emäs vääntö käytettävän koneen kanavan tai I-palkki. Se on kiinnitetty hitsaamalla paksu rauta nauha, joka on kiinnitetty ruuvipuristimen kiinnittämiseksi tangon kiinteän osan. Penkki kiinnitetty neljällä pultilla M16 halkaisija tai enemmän. Lujuuden lisäämiseksi tangon puristin, ruuvipuristin on hitsattu poimulevyjen teräslevystä. Vastakkaisella puolella pohjan asennettu ohjausrullien johon on kiinnitetty kiristys- yksikkö liikkuvan esimuotin osaan. Se on valmistettu teräksestä holkki, joka on tarpeen säätää reiät kiinnityspultit järjestetty 120 asteen kulman. Pultit on oltava tasainen päätypinta ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Molemmat kiinnityslaitteet on sijoitettava koaksiaalisesti, että ne on tarkistettava käyttäen tason vesi- gon ja paksuus.

konetyyppi

Edelleen on tarpeen tehdä kahva kääntää liikkuvan puristin osa. Kätensä pitäisi lyödä niin kauan kuin mahdollista vähentää käytetyn voiman. Kahva itse paremmin tekemistä kumiholkista, jotta vältettäisiin lipsumista kädet käytön aikana.

Kun täydellinen koneen kokoonpanoa, se tarkistetaan luotettavuutta liikkuvia elementtejä ja tarkkuus tuotannon tangon muodonmuutos. Tarkistamisen jälkeen kone kiinnitetty tukikehykseen.

Yksinkertainen malli vääntö koneen

Kuinka tehdä vääntö kone omin käsin, katso video:

Laadullisesti muodostavat kulman tuottamien tuotteiden kylmä taonta, tarvitset kone nimeltään "gnutik". Se koostuu teräslevystä, jossa on liikkuva vaste, jolla on kaksi tukivarren ja vipu.

"Gnutik» Machine

Preformi on sijoitettu kiilan ja kannatinkiskoja. Sitten, vipu kiila siirtymä tapahtuu suuntaan akseleiden, jolloin taipuminen työkappaleen.

Tietokone koneen malli

Koneen tuottamiseksi on melko yksinkertainen, tärkeintä seurata johti piirustus ja käyttää työkaluterästä, koska suuri kuormitus suoritetaan työskennellessään laite.

Kuinka tehdä koneen "gnutik" voit myös nähdä video:

Asianmukaisesti kutsutaan Machine - ajettu aalto. Laitteet kone koostuu parista teräksen levyjen 140 mm., Jotka on kiinnitetty ruuveilla työpöytään alkuun. Ajaa levy on kiinnitetty yleinen kelan pyörimisakselia.

Kone on "aalto"

Ohjaus aalto esiintyy seurauksena etäisyyttä muuttamalla levyjen välillä. Kun obkatyvanii palautuva tangon ympäri vääntiö, on kuvion muodostuminen, sen jälkeen, poistetaan tangon ja johdinkuvion, joka on muodostettu toiselle puolelle.

Näkymä koneen voit työskennellä video:

Muodostavat ulokkeet paina sauvat tarvitaan. Tämä kone toimii periaate vauhtipyörän, alussa kääntämällä tangon painoilla peruutettu hyökkääjä kierrä taaksepäin, kunnes se pysähtyy. Sen jälkeen työnnetään korttipaikkaan ja vaihdettava leima laittaa esimuottiin. Seuraavaksi nopeasti rentoutua baarissa vastakkaiseen suuntaan ja jätä se pyörimään vapaasti. Lopuksi hyökkääjä voimakkaasti osuu booli varsi, kustannuksella kehittää riittävän voiman lävistys.

Rolling uutiset

Mitä Käsijyrsin, se voidaan tehdä itsenäisesti, mutta silti täytyy varata - rullaa ruostumatonta terästä, kun holkit ja akselit, hammaspyörät ja ostaa kaupasta. Valmistaa tällaisessa koneessa voi vain vihjeitä "hanhi jalka" ja "levy".

Elementit on tuotettu kylmämuokkaamalla, on yhdistetty kahdella tavalla:

 • Hitsaus - hitsataan toisiinsa ja hehkuhilse jauhaa "Bulgarian" tai muuta hiomakone.
 • Pihdit - Tällainen yhteys näyttää paljon mukavampaa. Käytettäväksi pihdit leimattu metallinauhan paksuus on 1,5 mm.

Maalaus tuottaa valmiita esineitä takomalla emalit tai lakat metallia akryyli perusteella.

Yhdisteet osat hitsaamalla

Valmistettujen kylmämuokkaamalla

Ehdotamme, että tutustut vaihtoehtoja tuotteita, joita voit tehdä käyttäen julkaisun kylmä taonta:

 • aita elementti on valmistettu kokonaan menetelmän mukaisesti kylmää taonta. Yhteyden käytettyjen osien puristimet. Valmistuksessa käytettävien koneiden, "etana" vääntö "gnutik" ja "taskulamppu".

 • Penkki sooda - valmistettu kylmämuokkaamalla ja vipuelimien derevom.dlya käytetty yhdiste ja hitsaus puristimet. Valmistuksessa käytettävien koneiden - "etana", vääntö, paina.

 • Parvekekaiteet - valmistusmenetelmä - kylmä taonta. Kaide elementit on yhdistetty hitsaamalla ja pihdit. Valmistuksessa käytettävien koneiden - "aalto", "etana", paina.

 • Portaiden kaide - tuotetaan menetelmällä kylmä taonta art. Tiedot liitetään hitsaamalla. Valmistuksessa käytettävien koneiden - vääntö, "taskulamppu", "etana".

 • Grilli - yksinkertainen rakenne valmistetaan menetelmällä kylmä taonta. Kokoonpanoon käytettyjen osien ja hitsaus puristimet. Elementtejä grilli tehdään koneissa - vääntö, "etana".

 • Parivuode - selkänojan käyttämä kylmä taonta. Yhdisteet, hitsaamalla tai puristimilla. Valmistusprosessin aikana käytettyjen koneiden - "etana", "aalto", ja paina.
 • Kuten voidaan nähdä kaikki edellä, menetelmää kylmä taonta ei vaadi suuria taloudellisia kustannuksia ja on kevyt melko oppia, joten jos päätät aloittaa oppimisen blacksmithing juuri tällä menetelmällä, teit oikein.

  Mitä kehyksiä valita: materiaalit, hyvät ja huonot näkymät. Puu, veistetty, muovista tai alumiinista. Miten tehdä kiinteyttää kotona. Vahvistamisesta suolia ikkunat käsillään.

  Valikoima seinäpaneelit PVC kylpyhuone. Verhous muovipaneelit kylpyhuoneessa ja parvekkeella. Sorvaus ja asennus paneelien (oppaan kuvat).

  Mount Technology yhden tason katto kipsilevyä. Miten tehdä ulkoasu, korjaa levyt kattoon tai sulkusaumoista. Ohjeet A: sta Z: kuvien ja videon.

  RemBoo »Kysymyksiä ja vastauksia» kylmä taonta teknologia omin käsin

  Kylmällä taonta kuviointia visiirin ei tee ... jos et tiedä - parempi olla kirjoittaa ....

  kielletty

  Sinulla ei ole lupaa käyttää / v / 8Q67zjEAY6Q-130713 / khudozhestvennaya-kovka-metalla tällä palvelimella.

  Lisäksi 403 Forbidden tapahtui virhe yrittää käyttää ErrorDocument käsitellä pyyntöä.

  Kylmä takominen: Laitteet / varusteet, varusteet, työkalut, teknologia

  . Tarkasteltaessa aidat, portit ja portti, kuten kuvassa, kun taloja ei selvästikään ole eliittiluokka, henkilö, jolla on jonkinlainen käsitys ahjon laitteiden ja työn luonteen on miettiä: mistä he saavat niin paljon rahaa? Enemmän perehtynyt veneet taonta tällaisen kysymyksen syntyisi: nämä kaunottaret sekä metalli koristeluun huonekaluja, kevyt puutarhan rakenteet, keinut, penkit jne tekemät kylmä taonta.

  Näytteet art kylmä taonta

  Taotut kukkatelineet

  Hinnat kylmä taonta taiteellisen saatavilla, koska tuotantokustannukset ja alkuperäiset laitteet ovat alhaiset ja tuottavuus ei ole huono hätävara olosuhteissa. Näin ollen IP-seppä, erikoistunut taiteen kylmä taonta, voi luottaa melko nopeasti saatavaa, ja hyvä kannattavuus. Ehkä yksi omistajat näytteiden kuvion. Tein sen tällä hetkellä oma: kylmä taonta omin käsin toteutettavissa autotallissa tai karistanut jolla ei ole kokemusta, ja taotut osat pienet kalusteet, kaiteet, grillit ja kaikenlaisia ​​erilaisia ​​muita metallisia työvälineitä (katso esim kuva oikealla ...), voit tehdä jopa kotona olosuhteissa.

  Perusteella "kylmä takoa" - kone kylmä taonta. Täydellinen tuotantokaudella pysty tyydyttämään kaikkia mahdollisia mielikuvitusta tai asiakkaan, työstökoneet vaativat 5-7 tyyppejä, 3-5 ydintä, joka voidaan tehdä käsin. Mutta ensin ennen kuin viettää rahaa koneeseen tai materiaalien hänelle, on erittäin toivottavaa oppia alkaa blacksmithing. Siksi jatkossakin pitää joitakin tekniikoita valmistus- taiteellisen taonta osat, ilman konetta ja tarvikkeet, jotka voidaan nopeasti valmistaa romun.

  Joten siinä se on - kylmä taonta? Meistämällä se poikkeaa siinä, että metalli on alttiina toimi kehon melkein ei valu tai virtaa huonosti. Katsomaan kaljatölkistä tai esimerkiksi alumiinia tai tinaa kattilaan. Ne puristetaan ulos yhdellä iskulla meistin taontapuristimen; vedenkeitin, jne artikkeleita monimutkaisia ​​muotoja - yhdistetty liukuva lyönti. Get tarvitaan luomaan tällaisen korkean paineen käyttövoima kotona ei ole mahdollista, yhtä tapausta lukuun ottamatta. Katso tarkemmat.

  Kuuma taonta kylmä erilainen, tietenkin, että työkappale esilämmittämätön. Oikeastaan ​​kylmä taonta, taonta joka on naklopyvanie (työstökarkeneminen) tiedot pitkä sarja säännöllisiä lyöntiä tietty vahvuus. jossa metalli rakenne vaihtelee huomattavasti: kovuus pintakerroksen kasvaa, ja ydin antaa kokonaiskuvan sitkeys ja murtolujuus. Mestarit - toolmakers ja gunsmiths - kirjaimellisesti metsästää puskurit ja pyörän vaipat junavaunut, rautatie kappaletta.

  Koneet ja laitteet kylmä taonta

  Päälaitteet taiteellisen taonta omin käsin on muutamia koneita ja työkaluja käsin taajuusmuuttajatyyppeihin. Toimilaite käytetään harvoin, koska koska niiden suorituskyky voitto ei ole aina sama kuin valmistuksen monimutkaisuutta ja kustannuksia sähköä. Emme kuitenkaan vielä muistaa ajaa kotiin taonta koneita, nyt siirrymme "vasara". Lähes kaikki elementit tuotteiden kuvion. alussa voidaan tehdä koneisiin seuraavanlaisia:

  Konetyyppi kylmä taonta, käsikäyttöiset

  • Solmuun (zakruchivateli) Pos. 1 Kuva - muodostaa tasainen kierre kiharat, jne., Joilla on kapea ydin (ydin) ..
  • Vääntö koneet, Pos. 2 - mahdolliseksi saada helikskierteen tangon ja elementit suurin osa spiraalin, ns .. säikeet: korit, valaisimet, lamput.
  • Inertiaalinen-leimaamalla koneiden Pos. 3 - ne läikkyä tankojen päiden muotoisia korvakkeita (kohta 1 kuviossa alla ..) lävistetään pienet kiinnikkeet liittämiseksi kaavat (avain 2 samassa kuviossa ..), Puristetaan pieni aalto ja helpotusta pitkiä kohdetta.

  Päät tangot ja kiinnittimet taiteellinen taonta

  • Taivutuskoneet ovat painamalla, viipyvä ja yhdistettiin, Pos. 4. Ensimmäinen, sallivat vain aallot ja zigzags; Avennukseen - renkaat, pyörteitä ja kierteelle on suuret ytimet, ja viimeinen, kaikki nämä eri tuotteita.

  Huomaa: teknisessä kirjallisuudessa, erityisesti Englanti, kaikki koneet, jotka ovat osa vääntämällä tai purkaminen, usein kutsutaan pyörremyrsky. Aluksi se solmuun kone coiling keväällä. Mutta suhteessa taiteellisen taonta on viisasta harkita Twister koneiden purkaminen ja kiertämällä - vääntö.

  gnutik Laite kylmä taonta

  Teknisessä kielenkäytössä kutsutaan taivutuskoneet gnutikami. Kuitenkin amatööri ja yksityiset metallityöt nimi "gnutik" perustettiin pöytämikrollakin aaltojen ja zigzags, katso. Kuva. Oikea. Gnutike valssinvaihtojärjestelmä tai kiila, on mahdollista tietyissä rajoissa vaihdella kentälle ja aallon korkeus tai siksak kulma.

  Gnutik sauvat / putkille 12-16 mm on suhteellisen edullista, mutta tehdä se itse kotona on vaikeaa: tarvitsemme tarkkaa erikoisterästen työstö. Yritä tavanomaisiin porakone perinteisen pora, metallia porata tavanomainen kiintoavaimella. Ja gnutike työmäärä on huomattavasti suurempi kuin huulillaan. Näin ollen gnutik parempi ostaa sen, ja lisäksi taonta alalla on käyttökelpoinen valmistettaessa hitsattujen elementit putki taivutin pienten paksuseinäiset putket ja vahva toisissa. Asioissa.

  Se on jo pitkään ollut Paja Willy kiharat kylmä-kuvio-karan johanneksen vipu talteenotto, pos. 1 on esitetty. Menetelmä on tuottamatonta eikä sniveller, mutta voit nopeasti ja helposti tehdä erilaisia ​​karan taipuminen perinteisen teräsnauhojen: pää (työntövoima) vipu sarvi ei anna mallia liikkumaan paineessa työkappaleen. Keskimmäinen (ohitus) äänitorven, on toivottavaa tehdä liukuva lukko: työ on hitaampaa, mutta varsinkin kokematon käsissä, tarkemmin.

  Yksinkertaisin laitteet taiteen taonta

  Toinen yksinkertainen työkalu kädenmuotoisia taivutus - vahva board tukinastoja - välilevyt, pos. 2; koska ne sopivat tavallista M8-M24. Riippuen siitä, kuinka paljon olet hyviä ystäviä kotiin juoksumatto, voit työskennellä kaistanleveys enintään 4-6 mm. Arch-nauhat silmään, työ on hidasta, mutta se on mahdollista päätellä kuvioita kunnes Ilja Muromets ratsain panssarissaan tai Buddha lootuskukka. Jälkimmäinen kenties kokonaan käsin, ihmiset, varsin oppinut Hatha ja Raja jooga, osaavissa käsissä kiemura kuviota teräksen armaturiny.

  Kone-Twister - Snail suosituin rytminen takomalla: kapasiteettiaan verrattuna yksinkertainen rakenne, on käytettävissä valmistukseen omiin käsiinsä, ja mukavuus hämmästyttävä työtä. Oikeastaan, kone on hieman etana-koneelliset ja parannettu jarrukahva, mutta on "vähän" mahdollisti työstää sitä aloittelijoille. Kone-etanat jaetaan puolestaan ​​koneisiin kauluksella ja kääntämällä työvälineitä ja vipu kiinteä malline ja ohjausrullan.

  Laite taivutus etanat vyöruusu on esitetty kaaviossa jäljempänä; ibid kuvattu tekniikka ja toimii koneen.

  Ajo kone-simpukan laitteen kylmä taonta

  Edut taivutuskoneen-solmuun Tämän tyyppiset ovat seuraavat:

  • Työ Simpukan kanssa pyörivän auranterä ja kaulus voi olla unequipped huone: pystysuora työmäärä komponentti on vähäinen, ja sen vaakasuorien komponenttien lähetetään tukiosaan.
  • Due ennen. kohta tukirakenne voi olla melko yksinkertainen ja helppo, tavanomaisten hitsattujen profiileja.
  • Työnkulun realisoitavissa yksin: pyörivä tavoite yhdellä kädellä, kehotetaan tangon tai nauhan Lemek kuvio. Koska taipuminen omien linkkien paikoilleen.
  • Kylmä Simpukan pyörivällä vantaanvarsiin Helix voi kiertää jopa 5 kierrosta.

  kone-etana piirustuksia tekniikan taonta erittelytiedot esitetään kuvassa. Noin kokoa yksikköä (segmentit) taitto vantaan käsitellään myöhemmin, mutta nyt huomaa teräkset: in osuus osuus suuri kuormitus. Jos teet sen tavanomaisesta rakenneteräksen, johtaa kuvio keskellä portin tai aitaosia.

  kone-etana Piirustukset kylmä taonta

  Huomautus: Yksityiskohtaisempi piirustukset koneellisesti etana samanmallinen ja yksityiskohtien kuvauksessa viittaavat linkkiä :. http://dwg.ucoz.net/publ/osnastka/instrument_dlja_kholodnoj_kovki/5. Sieltä löydät piirustukset kotitekoisia gnutika ja tarvikkeet taivutukseen renkaita.

  Materiaali avoauto pyörivä terä, sekä monimutkaisuus izgotovleniya- ole vain heikkoja kohtia kone-etana kaulus. Toinen vakava ongelma nivelen vantaan yksikköä (punaiset nuolet kuviossa. Oikea). Yhteinen vantaan segmentit olisi:

  Rakennuskone muunnettavissa etana-Plowshare kylmä taonta

  Riittävän tarkkoja kestämään muotoon valmistettuja osia;

 • Painettaessa ulkopuolella yhdiste segmentit on tullut kuolokohdan asema, luo vakaan konfiguraatiossa;
 • Poistaminen työmäärä nivelkohta on selfwedging;
 • Suunnittelu ja materiaali nivelet on annettava vantaan toistojaksolla patenttivaatimuksista. 1-3 kohdistuu huomattavia vuorottelevat työmääriä ilman merkittäviä vastareaktion.
 • Täytä kaikkia näitä ehtoja yhdessä on vaikeaa ja hyvin hoidettu ja varustettu teollisuustuotanto, joten resurssit taitto malleja kylmä taonta on yleensä paljon pienempi kuin antaisi heidän materiaalia itse. Huono käyttö materiaalin ominaisuudet - vakava haitta. Lisäksi samasta syystä toinen heikko kohta koneen-etana kaulus - nokkaruuvi yksityiskohtaisesti. Näin ollen, noviisi seppiä Homebrew työ onnistuneesti kotitekoinen koneet etana-art taonta suoritetaan vipu kaavio.

  Vipu etana kylmä taonta järjestetty samalla tavoin kuin kaikki tunnetut taivutuskoneet. Kotitekoinen kone etana-viputyyppinen kiinteä rakenteessa on merkittävästi huonompi suorituskyky simpukka kaulus. Työmäärä siinä täysin lähetetään perusrunkoon niin voimakas tarve erikoisterästä tai teräslevystä paksu tavanomainen, on tukevasti kiinni tukipintaan. Tämän seurauksena tarvittava tila työpajan tai tuotantoa ulkoilmassa alue. Työskennellä sidos etana liikkuu hitaasti, kääntyi vipu häirinnän, on tarpeen siirtää puristustela. Curl vaakasuoralle simpukan mahdollista 3-4 kierrosta. Kuitenkin hyödyt vivun koneellisesti etana kotona työtä ovat välttämättömiä, erityisesti hänen toimiessaan itse:

  • Kaikki kohteet, paitsi puristusrulla voidaan tehdä tavallisesta teräksestä.
  • Kuten puristusrulla voi käyttää standardia rullalaakeri.
  • Käyttämällä materiaalin ominaisuudet komponenttien on lähes täydellinen: kuvio ja runko tavanomaisten teräksestä kestää yli 1000 sykliä.
  • Taivutus mahdollista templaattina (pos. 1 on esitetty. Alla), ja välikkeet, pos. 2 Ibid.

  Kone-etana kylmä taonta

  • Kun taivutus välilevyjen voidaan nopeasti muuttaa osan muotoa lähtöön ja kääntää käyrät, se on käytännössä mahdotonta, kun taivutus Lemek.

  Kiinnitä aihiot koneen kylmä-taonta simpukka

  Saadaan tuotteita ovat samaa laatua vipu etana tarkkuus osien valmistus voi olla suuruusluokkaa alempi kuin simpukan kanssa pyörivän auranterä.

 • Loppuun työkappaleen voidaan kiinnittää yksinkertaisesti asettamalla se uraan malliin, katso. Kuvio. Oikea. Laajentaa kiinnitetty päähän hitsaamalla tai taipuminen kaksinkertainen.
 • Lisäksi vipu kone-etana voidaan käyttää teknistä menetelmää, jota pidetään etuoikeus teollisuuden koneiden, Twisters: malli sivusuunnassa siirtää ja asettaa keskellä välikkeen, pos. 3 kuvassa. Näin saatu hieno nousevan mutka kiemura ydin. Yksityiskohta on yhtä voimakasta, ja myynnin, tuote arvostetaan enemmän.

  Joustava litteä teräsnauha

  Minulla on sidonnaisuus etanat toinen melko zhirnenky plusmerkki: näin kone voi olla vääntynyt tasainen kiharat pieni ydin bändi, litistetään. Snail, jossa on kaulus ja pyörivän auranterä sitten taittuu kokonaan: hankinta menee pystysuora aalto. Leveä renkaat ja kiharat liuska voidaan taivuttaa flatwise taivutuskoneen lävistämisen rullat, joissa työstetty ura, katso. Kuvio. Oikea. Mutta ruokinta nopeus työkappaleeseen ei johdeta, tämä edellyttää merkittävää, jotta kapea ytimet käyristymän ei toimi.

  Koneella vipu simpukka, tämä ongelma on ratkaistu paksuus nauhan puristusrulla asennuskorkeus ja laipan (reuna), kuten rautateiden pyöriä, vain leveämpi. Taivutus tämä menetelmä on aikaa vievä: vipu on jätettävä vähän, toisin sisäreunan aihion ryppyinen; Tämän vanteen voi tallentaa. Mutta saada muulla tavoin käyristymän Litteä kapeaan ydin pienimuotoisen tuotannon mahdottomaksi.

  Yleensä alussa taonta ja taiteellisen toiminnan, tai tehdä taottu aidat, portit, penkit, vaihtelut, huvimaja ja niin edelleen. Garden järjestely itse, vielä parempi käyttää vipu kone-etana kylmä taonta. Varsinkin koska voit tehdä sen pois romun ilman tarkkoja ja yksityiskohtaisia ​​piirustuksia, katso. Esim. seuraava video.

  Video: Kone taiteelliset takeet omiin käsiinsä yksinkertaisesti

  Pienoiskuva kiharat taiteelliset takeet internetin tarpeeksi, mutta kun yrittää sovittaa ne vaadittua kokoa itse on usein tuote näyttävästi menettämässä koska näennäisesti pieni rikkomuksia mittasuhteet. Siksi on myös toivottavaa kyetä rakentamaan taonta scrollwork kuvioita luonnollisesti esteettisiä ominaisuuksia.

  Mallit kylmä taonta taiteellisen kiharat - volutes - perustuvat matemaattiseen kierteelle. Yleisimmin käytetty logaritmisen spiraalin; tämä on yksi yleisimmistä luonnollisia muotoja, jotka ilmentävät perustavanlaatuinen luonnonlait. Logaritminen spiraali on löydetty simpukan, mollusk kuori, ja meidän kuulolaitteen, ja muodossa, joka diskanttiavain nuotinnusnäkymässä; niskaan itse viulu liikaa.

  Rakentaminen muodostamiseksi kaavoja kylmä taonta perustuu kierukoiden

  Periaate rakentaminen olevia logaritmisen spiraalin on se, että kun kääntämällä muodostaen sen säde, tiettyjen alkuperäisestä R0, kiinteällä kulma φ, pituus kerrottuna indeksi s kierre eroja. Sillä volutes p kestää tavallisesti korkeintaan 1,2, koska logaritmisen spiraalin kertoimet (puretun) hyvin nopeasti; on pos. Kuviossa. esimerkiksi, esittää logaritmisen spiraalin p = 1,25. Helpompi rakentaa spiraalin kohtia riittävän tarkasti seppä työtä, ottaa φ = 45 astetta.

  Tapauksessa, jossa enemmän tiheä aritmeettinen kierteen on puolestaan ​​muodostava säde samaan 45 astetta edelliseen säde lisättiin 1/8 kierteen nousun S, Pos. B. Kummassakin tapauksessa, R0 maksu on yhtä suuri tai suurempi esimuottiin leveys d yhtenäinen poikkipinta-näppäintä A. Kun alkupään esimuotin on kartiomainen, R0 voi olla pienempi kuin d, rajaan metallin sitkeyttä.

  On vielä selvitettävä, kuinka antaa visuaalisesti harmoninen heliksin, jossa on ennalta määrätty aukko koko se on. Tämän ongelman ratkaisemiseksi analyyttisesti, eli on kaavat mikä tahansa ennalta tarkkuus, on välttämätöntä ratkaista yhtälöt kuutiometriä ja korkeamman asteen. Tietokoneohjelmia numeerisen laskemisen teknisiä volutes Internetissä jota ei havaita, joten käytä suunnilleen tapa tehdä yhden työn ja mahdollisesti yhden seulonta kuvaajan piirretään. Se perustuu oletukseen, että pieniä määriä p ja R2 + R6 R4 + R8 ei suuresti eroa. Vaiheittainen Kierukan rakentaminen algoritmi taonta mallia, siitä seuraa:

  1. perustuu käytettävissä materiaalin määritellä R0;
  2. kierrosten lukumäärä Kierukan w ottaa sille periaatteelle, että kun Jumala laittaa asukasta kohti vasemman takakäpälän lemmikkikissa;
  3. käyttämällä taulukon tiedot on esitetty., eteenpäin kartiomaiset leveys b siten, että se on hieman pienempi kuin aukon leveys alle sen, s. pos. T;
  4. laskemalla työskentelevät ensimmäinen säde R kaavassa avain. T;
  5. rakentaa kartiomaiset profiilin pistettä mittakaavassa;
  6. tarvittaessa, R muokata täsmälleen sama kaava ja rakentaa työ kuvio profiilin kokonaan.

  Huomautus: Jos lasket väliarvot, älä unohda pöydällä - ne on otettava geometrisia mittasuhteet!

  Vääntösauva kiertämällä konetta ilman

  Twist taiteellisen taonta sauvat ruuvi voi tehdä ilman konetta, katso. Kuvio. Oikea. Työkappaleeseen ei taivutettu radikaali (puristettuna ruuvipuristimeen) pää, niiden pää kauimpana ohjausputken täytyy korvata puukappaletta puuta tai jotain sen V-muotoinen aukko yläosassa; putki paras tarttua tähän tukipidikkeellä ja kiinnitä jalusta penkillä. Putken tulee olla lyhyempi kuin esimuotin ja enintään noin 1,5 kertaa leveämpi kuin sen suurin halkaisija, kuten Esimuotti kutistuu kiertämällä ja jaetaan leveys.

  Vääntö kone kylmä taonta voit lisätä tuottavuutta ja parantaa laatua osia. Käyttövoimaa siinä välitetään tukea laajalti, niin tarvitaan vahva runko, selkärangan kehystä I-palkki on 100 mm: n tai U-profiilit hitsataan paria samankokoisia; proftruba todennäköisesti muuttaa muotoaan. Tukipintaan pedin on tarpeen kiinnittämiseksi käyttäen päihin hitsattu sen tassut on sama profiili, pos. 1 on esitetty.

  Kotitekoinen vääntö koneet kylmä taonta

  Korjuu - neliö bar - säilytetään karan kasetti kanssa rakojen yleinen; ne näkyvät samassa paikassa lähetykseen. 1. Koska baareja vääntö on vähentää pituus, patruunat karan ja takapylkän on luotettavasti korjata ruuviliittimiä. Samasta syystä kärkipylkän tapahtuu siirtymässä. Voi vääntää yksittäisen aihion osat liukuvat rajoitin käytetään myös insertin, jossa on neliön reikä.

  Jos haluat tehdä vain aidan itse tai jotain vähemmän, voit lietsoa rakentaa vääntö koneen romusta ja romun, pos. 2. toisen laitteen ja periaatteessa voidaan valmistaa ja filamenttien suljettu patruunat nipun tankojen 4 puoli koko. Mutta en usko, että hyvä taskulamppu tai kori voit tehdä juuri podpihivaya vipu kärkipylkkä. Saamme jotain upotetussa asennossa. 1 ja 2. Smiths kutsui tällaisia ​​tapauksia sana tunnettu, mutta ei käytetty kirjakielen. Oksat Hehkulangan klo kiertämällä se yksinkertaisesti vääntö konetta voidaan laimentaa käsityökaluja leveys, se on vaikeaa ja ei tarjoa asianmukaista laatua.

  Kaunis filamentteja (pos. 3) on kierretty väännön koneissa kiinnitetty takapylkän karan ja syöttöruuvin, pos. 4. Nyt Palatkaamme hetkeksi kuvioon. kanssa erilaisia ​​työstökoneita alussa, että asennot. 2. sitä. Katso vehje merkitty vihreällä huutomerkki? Tämä vaihdettavissa kara. Joukko 2: sileä kierteinen kierre pitkän akselin työkappaleen ja kierteinen kierre hehkulangan. Tässä suoritusmuodossa runko parin U-profiilit hitsataan pituussuuntainen rako, ja on hitsattu takapylkän kenkä kierrereikä varten lukitusruuvi. Kenkä ainoa tarve 100x100, koska vahvistamisesta Takapylkän tila filamentin kitka ja vain osittain kiilaamalla: lukitusruuvi antaa vain alkuperäisen puristusvoiman.

  Kotitekoinen sähköinen vääntö kone

  Työ vääntö kone manuaalinen käyttökaran väsyttävää. Mutta mikä tärkeintä - tasalaatuisia tuotteita, kuten pos. Kuvio 3. vääntö koneet, vielä vaikeampi saavuttaa. Syy - kädet vaikeaa luoda yhtenäinen ympyränmuotoinen vääntömomentti, sekä mitä tahansa muuta vipua asemaan. Siksi vääntötanko kylmä taonta kone on juuri silloin, kun käyttöön sähköinen perusteltua kaikesta huolimatta. Paras vaihtoehto romun - puoli akseli takaveto auton vaihde parin ero samasta paikasta, ks .. oikea; älä unohda vain vartija! Moottori - 1,5-3 kW ja enintään 900 r / min. On myös muita mahdollisia vaihtoehdot, katso. Esim. video:

  Video: kotitekoinen sähkökoneen kylmä taonta

  Laite käsin lakkauttamista kierteelle

  Joissakin tapauksissa, osana taiteellinen taonta käyttäen tavanomaisia ​​tasainen suoraan ylöspäin kierre. Tee tänä keväänä koneellisesti solmuun kotona on aivan epätodellista. Mutta muista: kierre kuviota taottu keväällä mitään ja voi NAVIT tavallisten muovi- teräs avulla yksinkertaisia ​​välineitä (katso kuva oikealla ..). Vaihe (kiivetä) määritetään kierre sarvi portti (kylvetetään punainen); taivutus takaisin sarvi ylös ja alas, voit saada kierre ja harvoin paksumpia. Neliötangoiksi otettu ympäri kappaleen tai välinpitämättömästi. Voit myös rakentaa kierre kierretty klo vääntösauvasta.

  Nyt siirrymme laitteet ja tarvikkeet taivutusaaltotaajuudet ja zagzagoobraznoy pitkien työkappaleiden. Nämä ensimmäiset gnutik ja viipyvä paine-taivutuskone omin käsin ei ole toistettavissa. Lisäksi, ensimmäinen askel ja mahdollistaa määrittää profiilin suhteellisen pieni alue, ja toinen tie. Kuitenkin volnogibochny monipuolinen laite voi tehdä käsin samaan tapaan mitä vasemmalle kuviossa. Jotta vain sämpylöitä, niiden pitäisi olla kromi-nikkeli terästä tai työkalu; else - yksinkertainen rakenteelliset kiinnikkeeseen ja kaari tarvittavat levy (kaistale) 8 mm. Valokaari asettaa pysähtyy, jonka avulla on mahdollista ylläpitää tarkka profiilin aallon, mutta työntekijät lataa hänet siirretään suurelta osin; Oikeastaan ​​valokaari tarjoaa poikittaisjäykkyyden.

  Liitteet taivutus aaltoja kylmä taonta

  Taivutus vain tasainen, mutta hyvin monipuolinen, aallot voivat olla, lisäämällä kone-etana pyörivä auranterä portti aaltojen oikealle kuviossa. Kahvat käytetty aikaisemmin, koska Ne ruuvataan pistorasiat päähän portti. Root (keskeinen) video on toivottavaa erottaa ja kiinnitetty runkoon pulteilla kanssa upotettu päät. Tässä tapauksessa, asettaminen eri telat (halkaisijat) voivat muodostaa aalto vuorotellen ja epäsymmetrinen profiili. Ja jos hihnapyörän suorittaa nollattavissa (joka häkissään proverlivaetsya sarja reikiä), se voi olla melko laaja valikoima muutoksia ja vaihe aaltoja.

  Liittämisestä elementtejä ja maalaus

  Taotut osat koota yhdeksi koostumukseen. Yksinkertaisin tapa - hitsaus ja sen jälkeen tasoitusta hitsit Puhdistus hiomalaikka, jossa hän leikkaa paksumpi (6,5 mm), ja se kestää taivutusvoimia. Mutta paljon tehokkaampi yhdisteitä näyttävät muotoinen kiinnittimet niitä meistetään kaistale 1,5 mm: n hitaus kuolla; Voit myös nopeasti ja ilman kokemusta Forge kuuma. Katso alla. Putkimaisen aihion kauluksen tehdä U-muotoinen kiinnike karan koko osien ja sen siivet taitetaan paikoilleen takana LVI suuri vasara tai mallet 1,5-2 kg kylmä. Maali valmiin tuotteen, yleensä pyrkiä emali tai akryyli maalit metallia. Emali pigmentti takomojen patina kalliimpia, mutta parempi: kuivattu, ne ovat värit jalo harvoista antiikki, älä kuorintaan, ei haalistu, kulutusta ja kuumuutta kestäviä

  eli kompastuskivi kaikissa edellä: muotoinen vinkkejä oksia; ilman niitä, aita ei ole aita, portti ja veräjä portit ei ole veräjä. Inertia takoa (Pos. 3 on esitetty. Kun näkymät koneet) on kallista, mutta tehokas. Se toimii periaatteella vauhtipyörän: ensimmäinen, hitaasti pyörivä palkki (barbell painoilla), ruuvi on poistettu, iskurin taaksepäin, kunnes se pysähtyy. Sitten pistorasia vkladyvayutt vaihdettavan leima laittaa esimuottia. Muita nopeasti rentoutua palkin vastakkaiseen suuntaan (tämä traumaattinen hetki!) Ja anna sen pyöriä vapaasti - meni aivohalvaus. Lopussa iskurin on huomattavasti varsi on suuttimen; inertian takia lastin kehittää voimaa riittää leimaamalla.

  Kone kylmä taonta tankojen päiden

  Kuormitus, erityisesti rummut, inertia leimauskoneella suuri lasku pienellä alueella, ja sen valmistus tarkkuus osat on korkea, niin tee se omalla on parempi olla kokeilla. Itsenäisesti mahdollista tehdä manuaalinen mylly. Katso kuva. oikeassa, mutta vain osittain: telat erikoisterästä akselit ja laakerinholkit on tilattava, ja vaihde ostaa tai etsiä b / y. Seuraa samoja tällaisessa tehdas voi vain ulokkeet ja hanhi jalka lista (keihäs), jolloin heidän kaulansa heti nähtävissä, että tämä kone työ.

  Samaan aikaan samat, ja jotkut muut, ulokkeiden sauvat voivat solmia kuumamenetelmällä ilman kokenut seppä. Hyvä selvästi käsityönä kärki taottu arkin yksinkertaisesti vasara ja vasara, ja muottialasimen (die) ja jalat on valmistettu tiedoston käyttökelvottomaksi, jolloin hiomakone valitun uran. Forge tähän tarpeeseen? Episodeittain hieno työ ei ole välttämätöntä; mikä tärkeintä - lämmin metallia. Propaani taskulamppu ei ole tarpeen, lämmitys on oltava yhtenäinen kaikista kulmista ilman uupumuksen. Näin voimme päätellä, että kylmä ja kuuma taonta eivät ole toisiaan poissulkevia: että yksinkertaisin koneiden kylmä taonta tai mitään keinoja käsillä saada oikeat tuotteet, ei edes satuttaa häntä, lisäksi pieni Forge romusta materiaaleista.

  Kohdassa "miten rakentaa curl" kaikki hyvin sekava. Onko se on mahdotonta esittävät esimerkkiä siitä, kuinka laskea säde heliksin, esimerkiksi, 2 kääntyy aukon 30 cm, joilla on jokin kertoimen p taulukossa. Mielestäni ei ole peräisin R0 on edettävä päinvastoin suuremmalta säde ja sitten jakaa sen tekijällä kunnes pääsemme R0. Yksinkertaisuuden vuoksi voin allekirjoittaa mallin Excel jakaa. Mutta mukaan yli säde ja "... asennossa D" löydämme.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin