Taiteellinen puu

Taiteellinen puusta veistämällä: tyypit ja tyylit eri taiteilijoiden valokuvia, piirustuksia ja esimerkkejä teosten

Kunkin veneen näkyisi tietyssä paikassa tarkoituksella. Rannikoilla pohjoisten merien, jossa on mursut, alkunsa taiteen norsunluun veistämällä. Blacksmithing suosittu lähellä malmiesiintymiä. Kivi lähellä suosittua kivi luolissa ja talletukset puolijalokivet. Ihmiset ikimuistoisista ajoista haluavat koristella asioita heidän ympärillään käyttäen saatavilla tämän materiaalin. Venäjällä suurten alueiden metsien peitossa, joten eri puolilla maatamme kehittänyt kalastus taidetta puusta veistämällä.

Eri tekniikoita puu

On olemassa erilaisia ​​tehnikietogo taidetta. Yleisin - geometria, ääriviivat, ploskorelefnye, herkkä tai kaivannon, tilavuus veistämällä. Kunkin langan on omat erityispiirteensä, tarvitaan erilaisia ​​työkaluja ja koulutusta velho. Joten, geometrinen paistiveitsi, te vain voi ploskorelefnye vaatii useita taltat ja tiedostoja, kaivannon suoritetaan tiukasti mukaan luonnos palapelin tai reititin, ja se on suurin menetelmä vaatii suuren joukon työkaluja, sekä käsityksen tilavuuden lukuja ja jotkut taiteellisia kykyjä.

  • Geometrinen kaiverrus leikkuulauta.
  • Esimerkki kierre contour - piirustukset on suunniteltu urat, leikattu baarissa pinnasta.
  • Ploskorelefnye kierre - tausta syventynyt, piirtäminen, puhuu samalla korkeudella.
  • Kaivannon veistos - esimerkki ohjatun.
  • Volumetrinen veistos - mestariteos venäläisen haarukka.

Lisäksi, erittäin kaunis työ ole yhtä tiettyä tekniikkaa, mutta niiden yhdistelmä. Kuvassa esimerkkejä puun käsittely eri tekniikoita.

Tekijänoikeudet ja alueelliset tyylejä puuveistos

Eri alueilla hallitsee eri puulajeja, eri ilmasto- ja elämäntapa. Tästä riippuen on lukuisia alueita taidekäsityön. Lisäksi jotkut taiteilijat, ihmiset tietyistä kouluista ja ovat menestyneet, kehittää oman ainutlaatuisen tyylin veistämällä. Osa niistä on jopa merkitty erikoistuneissa kirjat ja julkaisut työnsä esitelty näyttelyissä ja tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Bogorodskaya veistämällä historia ja erot

Bogorodskoye sijaitsee lähellä kolminaisuuden Sergein luostarin. Veistetty Tapaus tässä kylässä, sillä XV-XVI vuosisatojen. Sitten tämä tehtiin pääosin tavallisia talonpoikia. Nyt kylä menee legenda kuinka yksi Bogorodsk haarukka tehty nukke puusta ja myi sen kauppiaalle. Kauppias laittoi sen liikkeensä koruja, mutta se oli heti osti erittäin hyvän hinnan, ja sitten hän määräsi koko paljon samoja nukke mestarit ovat. Siitä lähtien mukaan tämä tarina, ja syntyi Bogorodskaya koulu puuveistoksia.

Monet venäläiset tuntevat lapsuuden puisia leluja kuten seppien tai kanaa, joka puolestaan ​​pahoinpideltiin vasaroiden alasimen tai nokkia jyviä. Mutta kaikki eivät tiedä, että se on myös työ Bogorodsk haarukka. Masters hallinnoi avulla tämä yksinkertainen materiaali uudestaan ​​kohtauksia arjesta ja arkea tavallisia ihmisiä, ja tehdä ihania lukuja eläimiä. Tiedetään, että näitä leluja pelata, paitsi lapsia talonpoikia, mutta myös ritareita ja prinssit jälkeläisiä.

Alussa viime vuosisadan Bogorodskoye Masters yhdistynyt jengin "Bogorodsky leikkuri", ja myöhemmin tuli tehtaan Bogorodskaya puutyötaidetta, joka on yhä olemassa ja tuottaa valoa suurista mestareista.

Historia ja erottavia piirteitä Abramtsevo-Kudrino puutyötaidetta

Alun perin kylässä Abramtsevo. E.D.Polenova Master järjestää työpaja puu koulun tunnusmerkki, joka oli opettaa maalausta. Myöhemmin yksi alkuasukkaat tämän koulun perustettu kylässä Kudrino oman studion, työstää määräyksestä Abramtsevo työpajan. Näin muodostettiin Abramtsevo-Kudrino tyyli lanka, jonka tunnusomaiset piirteet, jotka oli yhdistelmä tason ja geometriset kaiverrus. Tällainen lanka on edelleen suosittu ja se on helposti tunnistettavissa.

Uudenlainen arkkitehtuurin puu - "Tatyanka9rdquo;

Tyyli "tatyanka9rdquo; on patentoitu kirjoittajan tyyli. Sen kehitti vuonna 1991 Carver Sasykov Shamil, tyyli nimetty hänen vaimonsa. Ainutlaatuisuus "tatyanki9rdquo; on se, että ilme toimii erittäin mukava ja vaikuttava, päälaitteet - ploskorelefnye kierre elementtejä ploskovyemchatoy. Tyyli muistuttaa Abramtsevo-Kudrino, mutta silti on erityinen leikkaus tekniikka, lisäksi, sisältää monipuolisempi ja lukuisista tekijöistä. On sivusto omistettu tämän tyypin lanka, samoin kuin koulu, jossa mestarikursseja ja johtaa täyden koulutuksen.

Joitakin esimerkkejä teosten tyyliin "tatyanka9rdquo,.

Taiteellinen puu

Taiteellinen puu on tunnettu esihistoriallisista ajoista lähtien lähes kaikkien kansojen eri puolilla maapalloa. Kun jatkuva parantaminen välineitä työvoiman siirryttäessä kivityökaluihin metalliin leikkureita käsityöläisten masteroitu uusia teknologioita, kehittyneempiä taiteellisesti erilaista säiettä. Kauan sitten on yksi tärkeimmistä alueista kansantaidetta, veistämällä, ja tänään on merkittävä osa perinteistä taidetta ja käsitöitä.

oli eniten käytetty materiaali antiikin Rus' puu. Johtuen suhteellisen halpuuden ja pienellä vastuksella materiaalista selvinneen vain pieni osa antiikin teoksia taidekäsityön puusta. Perusteella kirjallisten lähteiden ja harvoista elossa monumentteja voidaan nähdä muinaisen kirvesmiehiä ja puuseppiä, jonka hallitseminen sen juuret juontavat taidetta antiikin slaavit ja muiden kansojen elävät alueella nyky-Venäjän, mikä heijastui menetelmien veistämällä ja piirustus eniten arkaainen koristeet.

Pohjois-Venäjällä, Volgan alueella, Uralin ja Siperian säilynyt puutaloja 18-19 vuosisatojen - silmiinpistävin monumenteista arkkitehtonisen veistämällä. Näillä alueilla ennen 30s 20-luvulla se oli vanha venäläinen taiteellinen perinne koristelu koteja ja astiat. Paljon huomiota kiinnitetään arkkitehdit talonpoika talon koristelu. Korkea päätyihin talonpoikaistaloja ohlupni valmis, jonka päät ovat veistetty muistomerkki päät hevosia tai poron. Pricheliny, kapat, pyyhkeet, koristelu julkisivut, peitetty kasvis- tai geometrisia kuvioita. Ulkoiset ahneus kuvallisia keinoja antaa näissä rakennuksissa tunnetta kurinalaisuutta.

Lähi Volgan alueella, koska 18th century on levinnyt niin sanottu barokki veistos, siirtyi Volgan laivan veistetty arkkitehtonisia muotoja. Korsun leijonat, merenneitoja-faraonok, Syyrian kehystävät monimutkainen kukka koristeena viiniköynnösten ja acanthus lehdet peitetty jatkuvan kuvion Ulkoverhouslautojen, leikata, kuisti. Usein tällaiset kaiverruksia maalattiin kirkkaan öljyväreillä.

Kotien sisustus Arkangelissa Aunuksen, Kostroma maakunnissa enemmän niukka. Tässä se on säilynyt vanhan venäläisen tyylin puuarkkitehtuuria, lähes koskemattomana myöhemmin vaikutteita, hallitsee geometrinen kuvio loivilla urilla, joka perustuu arkaainen aurinko symboleja. Kierre on yleensä koristaa katon kehystys, leikata ja kuisti.

Puolivälistä lähtien 19th century suunnittelussa Ylä Volgan alueella asuntojen alueilla Nechernozemie Siperia alkaa paljon käytetyillä propyyli rehevän sisustus kattaa päädyt ja leikata. Laaja koristekasvien harjakattoisia veistos - yksinkertaisista geometrisia muotoja kuvia ihmisistä ja eläimistä - käytetään maaseudulla ja moderni rakentajia.

Tiiviissä yhteydessä puuarkkitehtuuria kehittynyt kulttuuri koristelu utilitaristinen esineitä, jotka säilyttävät teknisiä menetelmiä ja luonne koristeluun talon säiettä. Kutomon, kelkka, puisia, spinning pyörät ja muut esineet anteliaasti peitetty geometrisia kuvioita että tapahtunut aiemmin, jotkut pyhä merkitys. Yksi mielenkiintoisimmista on eri muodoissa ja täydellisyys piirustusten kierre esineet pyörivät pyörät. Kuvio niitä on sovellettu pääasiassa "lopastku", ainakin "pohjapinta levy". Kussakin alueiden vuosisatojen he ovat kehittäneet omaperäisiä menetelmiä koristelu rukit, ainutlaatuinen alue. Esimerkiksi Nizhny Novgorodin alueen on kehittänyt ainutlaatuisen kalastus Gorodets pryalochnyh Donets.

Riippumatonta alan folk veistämällä oli puinen lelu - nukkeja, hahmoja, hevosia, kelkat. Puuleluja valmistettu kaikissa metsiin alueilla Venäjällä, useimmat heistä allekirjoittaa sen. Alkuperäiset paikalliset erityispiirteet eri Sergijev Posad ja Bogorodskaya puinen lelu lähiössä ja Fedoseevskaya Gorodetskaya lelun Nizhny Novgorodin alueella.

Perustuu tutkimukseen tekniikoita ja tyylipiirteiden venäläisen kansanmusiikin veistämällä voimin taiteilijoiden ja keräilijöiden myöhään 19th century se luotiin ns Abramtsevo-Kudrino kierre jatkaa perinnettä tason säiettä.

Nykyään perinne Venäjän taso- ja geometriset veistos laajasti käytössä käsityöläiset ja taiteilijat vanhojen veneet keskuksissa ja uudelleen luotu työpajoissa.

Collegiate Dictionary. 2009.

Katso, mitä "taidetta veistämällä" muissa sanakirjat:

veistos - Tämän artikkelin on lista lähteistä tai ulkoisia linkkejä, mutta yksittäiset lausunnot lähteestä jäädä epäselväksi, koska niillä ei ole alaviitteet ... Wikipedia

Kierre (arvo) - Carving (by "cut"): elementit kierteen kierreliitäntänä Kierre Art on yksi vanhimmista ja yleisimmistä taideteollisuus, muoti taiteellinen työstetään puuta, kiveä, luusta, Gancia, terrakotta, ... ... Wikipedia

Bogorodskaya kierre - Mark Neuvostoliiton, 179 Bogorodskaya lanka, lelu Bogorodskaya venäläinen folk veneet, joka koostuu valmistuksessa lelujen ja veistetty havupuuta veistos (Linden ... Wikipedia

talon sisustus - messuilla käyvän "kodissaan" talon sisustus ulkoa kodin sisustus menetelmä leikkaamalla ulkoisista puuelementeillä eri muotoja ja malleja. Soder ... Wikipedia

Abramtsevo-Kudrino kierre - Abramtzevo Kudrino veistämällä taide veistämällä veneet puu, joka on muodostettu päähän XIX luvun läheisyydessä tilalla lähellä Moskova, Abramtsevo [1]. Syntyminen kalastustuotteiden liittyy läheisesti taiteilijoiden Abramtsevo ympyrä, ja ensimmäinen ... ... Wikipedia

Shemogodskaya kierre - Shemogodskaya thread perinteistä venäläistä kansantaidetta veistämällä veneet tuohi, joka toi mainetta isäntä Shemogodskoy seurakunnan Velikoustyugsky County. Kylissä rannoilla Shemogsy, sivujoki Pohjois ... ... Wikipedia

Abramtsevo-Kudrino kierre - Russian art veneet puu. Johtaa peräisin järjestämään työpajaan 1882 ED Polenova Manor Abramtsevo ja yhdistää paikallisten käsityöläisten kylästä. Kudrino, Romney ym. Esineet ja matkamuistoja (lippaat, astiat) kanssa ... ... Art Encyclopedia

netsuke - Netsuke [1] (.? Nn 根 付 netsuke, netsuke) pienoisveistoksia, Japanin taidetta ja käsitöitä, on pieni veistetty kiinni. Sisältö 1 Kuvaus ... Wikipedia

Kamerun (maa) - Kamerun (Kamerun), United Kamerunin tasavallan (La République Unie du Kamerun). I. Taustaa K. - maa Keski-Afrikassa. Se rajautuu lännessä kanssa Nigerian pohjoisessa ja SV Chad, idässä Keski Afrikkalainen tasavallan, etelässä ... ... Great Neuvostoliiton Encyclopedia

  • Veistämällä puusta, luusta ja sarvesta, AA Abrosimov. Tämä kirja tehdään mukaisesti tilauksesi Technology Print-on-Demand teknologiaan. Kirjassa tutkitaan taiteellisen puun käsittelyyn, luu ja sarvi, tottunut tähän ... PodrobneeKupit varten 1246 ruplaa
  • Veistämällä puusta, luusta ja sarvesta, AA Abrosimov. Kirjassa tutkitaan taiteellisen puun käsittelyyn, luu ja sarvi, käytetään työkaluja ja laitteita, työn organisointi kaivertajan. Toistettu alkuperäisessä ... PodrobneeKupit varten 1156 UAH (Ukraina vain)
  • Veistämällä puuta, luu ja sarvi, AA Abrosimov, N. Kaplan, TB Mitlyanskaya. Kolmannessa painos kirjasta (2 -1984 g) kuvaa tyypit ja tekniikoita taiteellisen työstetään puuta, luu ja sarvi, käytettyjen työkalujen ja laitteiden organizatsiyarabochego paikka leikkuri. ... PodrobneeKupit 333 ruplaa

Muut kirjat demand "taidetta puutyötaidetta" >>

Jaa valitut

Wir verwenden Evästeet für die beste Präsentation unserer sivuston. Wenn Sie diese sivuston weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. kunnossa

Menetelmiä taiteellinen puu

Taiteellinen puu on aina herättänyt huomiota tuntijoiden koriste puunjalostukseen. Luo eri muotoja puusta, veistetty huonekalut ja kuva tahansa kohtauksia ihmisten elämänlaatua aina nauttinut suurta suosiota rezbarey. Erilaisia ​​kierteet ovat käytettävissä paitsi kokenut käsityöläisiä, mutta myös aloittelijat tämän taidemuodon.

Kuva tehty taiteellinen kaiverruksia

Saavuttaa tiettyjä tuloksia tässä tapauksessa on mahdollista paitsi ansiosta lahjakkuutta, mutta myös jatkuva oppiminen. Kannattaako tehdä tällaista taidetta, on tarpeen tutkia erilaisia ​​puusta veistämällä. On monia veistämällä tekniikoita luoda kaiverruksia.

Erityisesti, on olemassa suuri määrä faneja taiteen puu "Tatyanka". Tämä tyyli on saanut alkunsa myöhään vuosisadan. Perustaja oli tätä menetelmää Shamil Sasykov joka on master-tekniikan kierre tällä tavalla ja tunnettuja kaikki yksityiskohdat tähän suuntaan.

Tyyli puu "Tatyanka"

Vuonna 1990 syntynyt seurauksena luovan kokeilun tyyli on tullut koko tekniikan järjestelmässä. Koulutus tämä tyyli on ollut yli 10 tuhatta. Man.

Puiset lautasen tehty Tatyanka kierre

Sen erikoisuus on se, että prosessi tuottaa tuotteita, joilla on erityisiä työkaluja veistämällä voi olla vain 1 kerran. Veistämällä "Tatyanka" tyyli perustuu periaatteeseen yksittäisen hoidon vuoksi tämä tekniikka avulla voit luoda erilaisia ​​koriste-elementtejä käyttämällä erikoistyökaluja.

Jos käytät muita menetelmiä helpotus veistos, suorittamisesta muodoista kestää kauemmin kuin käytön "Tatyanka" style veistoon.

Työkalu mitoitetaan puulajeilla, joka voi olla pehmeä tai kova. Tarvikkeet kierre tulisi terävät. Koska tyyli veistämällä "Tatyanka" on monikerroksinen, sinun täytyy siirtyä yhdestä vaiheesta toiseen. Leikata pois huonosti elementtejä ensimmäisen kerroksen, seuraava tulee olemaan mahdotonta tehdä kauniisti ja oikein.

Keittiö aluksella tehty tyyliin Tatyanka

Optimoida työn vaatii huolellista tutkimista vaiheista taiteellisen puunjalostuksen. Vaiheittainen pelata kukin osa, sekä niiden sijainti laudan pintaan on harkittu. Koska yksi vikatikki oikein palauttaa leikkaus kohdetta ei ole mahdollista.

Art käsittely puunleikkaamista tyyliin "Tatyanka" - on perspektiivikuva kierteen. Masteroitu tällainen tekniikka langan yleismies on aina työtä. Nämä tuotteet ovat suosittuja ostajia.

Muun tyyppisiä langan aloittelijoille: ploskovyemchataya, rajat leikkaus, kaiverrus ja veistoksellinen helpotus veistos. Toisin kuin nämä menetelmät, suosittu lankatyypistä "Tatyanka" vaatii työtä ja vähemmän aikaa kuin muilla menetelmillä. Tämä tekniikka on tunnettu siitä, että monikerroksinen ja vaatii huolellisen tutkimuksen ylemmän ja alemman kerroksen.

Art veistämällä, tekniikasta riippuen sen toteutukseen liittyy käyttämällä sopivia välineitä, jotka on suunniteltu tiettyä menetelmää.

Esimerkiksi, kauttaaltaan kierre, jolla on oltava tilavuustyyppistä käytettyjen taltta, saha tai pistosaha. Tämäntyyppinen lanka kutsutaan myös filigraanityö, sitä käytetään koristella koteihin. Äänenvoimakkuus annetaan tuotteen takia helpotus veistos. Sen tärkein vaatimus johtuu täytäntöönpano grafiikka samalla tasolla tai sen yläpuolella taustan.

Tekniikka kone kaiverrus liittyy pehmuste ja valitun taustamusiikin. Ensimmäisessä tapauksessa kuvio on kuviollinen yhdellä tasolla, toinen menetelmä vaatii sijainnin yläpuolella taustalla.

Luonti puuveistoksia käyttäen moottorisahaa on tullut suosittu tänään. Sculptural kierre voidaan pitää vaikein kaikki tekniikat, mutta myös erittäin mielenkiintoinen. Inkarnaatio oikeat mittasuhteet, että käsittelemättömästä puusta voi tehdä hänestä ihmisen tai eläimen. Tyypillisesti master siirtää mieliala käyttäen kolmiulotteisia osia ja tehden kuvasta elävämmän.

Ennen siirtymistä monimutkaisempia töitä, meidän pitäisi ottaa kouluttaa yksinkertainen luonnos kierre käyttäen kirjoja lanka, jotka osoittavat tavallista järjestelmiä ja luonnoksia yksityiskohtaisesti. Aloita leikattu luvut perustuvat pieneen kokoon pieni yksityiskohta. Smart art veistämällä vaatii jatkuvaa koulutusta, jonka avulla on mahdollista parantaa taitojaan luoda kaiverruksia.

Ploskovyemchataya puun käsittely voi olla seuraavanlaisia:

Tällaisille tyyppisiä laitteita tarvitaan: luonnoksia, veitsi, taltta, puuta. Luominen veistetty geometrinen kuvio liittyy leikkaus pastillien, laput, neliöitä eri näkökulmista. Suorittamisen syvennykset taltta 90 °, ja seuraava terävässä kulmassa käsittää luoda malli useista suluissa työkappaleen puusta.

Luodaan kuvion avulla kolmion tai ympyrän uria on kierteen muodon tekniikkaa. Jos ennen työtasolle on peitetty lakalla tai musta maali, ja sitten alkaa leikata luku, se on erittäin vaikuttava katsoa valmiissa muodossa.

Täyttämistä koskevat langan tyyliin "Tatyanka"

Art puunkäsittely tapahtuu kiintein vaatimusten työpaikkaan. Carver-tyyppisellä "Tatyanka" tarvitse mitään kone puusta, jolla on sileä pinta: penkki, jakkara, pöytä tai ikkunalaudalle. Parhaiten sopiva pöytä tai työpenkkiin, koska niillä on raskas paino ja puinen työtaso.

Sopivia ja kiillotettu taulukko, joka esittää pala vaneria tai ääreen 20 x 20 cm ja enemmän. Tämä mahdollistaa suojaamaan laitetta vaurioilta, jos se vahingossa lipsahtaa ja votknetsya työtaso. Valkotaulu ei ole kiinteä käytön aikana, joka suoritetaan pysähtymättä. Jos työkappaleen lehmus, se on melko pehmeä, joten se voi venyttää jotain kiinteää ainetta. Tämän jälkeen pinnalle voidaan muodostaa kolot.

Piirustus kaiken Työpaikka veistoon

Valaistus pitäisi olla luonnollinen tai laaja, koska prosessi toiminta on työlästä ja vaatii lisääntyneen tarkkuuden. No, jos lamppu pöydän seisoo lähellä ikkunaa. Valo ei paista silmiin linjan. Koska lyijykynäluonnoksia teki häviävät kuin työ ( "fading graafinen"), joka lopulta on pysyttävä puhtaana puu, joka ei ole väriä kontrastia. Epätasaisessa maastossa heittää varjoja, jotka tulevat selvästi näkyvissä.

Kuivumaan oppimisprosessi kartongin tarvitaan ajoittain kosteuttaa, jotta se pysyy toimintakunnossa. Kosteus on noin 12-15%. Hallitus voi kostuttaa etukäteen promachivaya päättyy.

työpaikka kierre

Kukin lankku on tunnusomaista sen oma parametrit, joten tehdä analyysin tulokset kostutus voi vain empiirisesti, joka laskee taajuus kastelua aluksella.

Puunleikkaamista on oltava tasainen ja sileä pinta. Puussa pitäisi olla mitään solmuja tai muita vikoja. Jos oli halu käyttää puuta solmua, mikä tahansa niistä voidaan lyödä prosessissa. Tulevaisuudessa voimme kehittää koostumuksen, jos ohjaa ajatus ja veistämällä tekniikoita.

No, minkä tarkoituksena on luoda mielenkiintoinen kierre tyyliin "Tatyanka" sopii lehmus.

Tällainen materiaali ei ole vain helposti leikata mihin suuntaan tahansa, mutta soveltuu myös aloittelijoille haarukka. Valitessaan hallituksen pitäisi kiinnittää huomiota materiaalin pää, jossa puu valitaan yhtenäinen, tiheä eikä pörröinen.

Jos lauta on lähellä kuoren, joka on reunalla tukin, jossa sijoitus kerrosten pinnan suhteen on lempeä, tiheä puuta voidaan käyttää. Tämä levy voidaan helposti leikata 2 osaan. Tahansa osa puu on tasainen tiheys voidaan tehdä paremmin.

Vaihtoehto sijoittaminen kerrosten kulmassa pintaan levyn muodostamiseksi kososloya ei ole sopivin. Leikkauspinnan tällainen puu voi olla vain kuitujen suuntaan. Haluttaessa puu käsittely vastakkaisessa suunnassa, niin kuidut alas hakkeen taltalla.

Suorittamisen taso kierteen

Tämä johtaa väistämättä epäpuhdasta ja Halkeileva viipaleiksi ja haketus. Läsnä mitään epäpuhtauksia puun aina vaikeuttaa puun käsittely.

Jos tarvitset tauon työn, koulutuksen ei ole suositeltavaa kääri aluksella märkä rätti tai pitää se pussiin. Tämä johtaa kehittää erilaisia ​​bakteereja ja plakin muodostumista ruskistamista se muottiin. Levyt varastoidaan hyvin alueilla, joilla ei ole lämmitystä: kylpyamme irtoa kuisti, parveke tai loggia. Pidä Opetushallitus jääkaapissa, kylpyhuone, kellarissa tai aurinko ei suositella.

Mitä työkalua voidaan käyttää

Järjestämiseksi oppimisprosessia, voit käyttää erityistä työkalua "Tatyanka", joka on parametrit laskettu työstä muovi puutavaraa. Jos käytät kotitekoisia tai tehtaan työkaluja, ne eivät sovellu, koska heillä on epäsuhta koko ja muut parametrit.

Jos parhaillaan opetuksen veisto tyyliin "Tatyanka" muunlaisia ​​puulle, se suuresti vaikeuttaa koulutusta, joka kestää pitkään, ja työn luonne muuttuu. Suorittamaan ensimmäisen yksinkertaisessa koristeet, vaativat säännöllistä opiskelija pakki, joka sisältää:

Talttaa koulutusta vaihe on paras ottaa puoliympyrän (säde) keskimääräisestä halkaisijasta.

Joukko taltat ja muita työkaluja veistämällä

Nämä terät on profiili, joka poikkileikkaus on ympyrän osan. Jos taltta loppuun laittaa aluksella, ja sitten kääntää akselinsa ympäri, terä on leikattava puun läpi, sulkemalla ympyrä.

Uurteet, joita on käytetty, on voitava tehdä syvä leikkaus, on tärkeää, että nämä työkalut olla ohjattava ja hyvin opetella tekniikat työn työkalun. Veitsi-karmi on tärkein väline kaivertajan. Tämä nimi hän sai muodossa terän, joka on kulmaleikkauksessa. Veitsi-karmin "Tatyanka" on kooltaan sopiva keskimääräinen käsin.

Veitsi-ovenpieli kantapäästä kahvan tulisi olla sellainen pituus ja terän kantapää ei voinut valvoa kulma niiden varren 2 cm. A kärjestä kahvaan terän pituudelta määrittää etäisyys kantapää kulmassa 45 °. Terän tulisi olla rainan leveys vastaa 15-25 mm, ja web - noin 1,5 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin