Tabletit veden puhdistamiseen

Yleiskatsaus tehokkaita keinoja vedenpuhdistukseen

Epäsuotuisat ympäristöolosuhteet johti siihen, että vuonna retkeilyyn ja ulkoiluun on tullut vaarallista käyttää vettä avoimista lähteistä. Veden laatu avoimissa kaivoista on myös alle epäilystäkään. Jotta se juomakelpoista, erityistä tabletit on kehitetty.

Päätavoitteena näistä varoista - desinfiointiin vettä olemassa se bakteerien ja viruksen kantajia. Tabletit vedenkäsittelyn voidaan jakaa klooria ja jodia sisältävää. Perusvaatimukset, jotka on esitetty niille - täydellinen tuhoaminen haitallisten bakteerien ja turvallisia ihmisille.

On tärkeää, että tabletit liukenevat nopeasti, ei, jolloin saatiin sakka ja ei muuttanut makuominaisuudet nestettä. Korkein Tulokset osoittivat, eli perustuvat valmisteet klooria. Ne toimivat lähes kaikenlaisia ​​bakteereja, on pitkä elinikä.

Se ei ole aina henkilö voi olla suodatin tai muu järjestelmä puhdistukseen. Tässä tapauksessa tulla apuun tablettien desinfioida juomavettä. On olemassa lukuisia tilanteita, joissa näitä välineitä tarvitaan.

Lomalla tai aikana auton matka ei aina pullotettua vettä ja tarkistaa laatu käytettävissä olevista lähteistä on mahdotonta. Tässä tilanteessa on suositeltavaa käyttää erityisiä tabletteja, jotka nopeasti decontaminate vettä ja tehdä juomakelpoista. Tämä menetelmä on erittäin kätevä nousu alkuun, tai matkustaa telttoja, joissa ei ole jousen lähteistä.

Vesi kuopissa on likaa. Sen laatu riippuu elementtejä, jotka liuotetaan maaperään. Ainesosat voivat vaihdella vuosittain. Tästä syystä asiantuntijat suosittelevat analysoida kaivojen sisällöt soveltuvuudesta käytettäväksi vähintään 1 kerran 2-3 vuodessa. Samalla se on tarpeen suorittaa puhdistus.

Solmimisella lähde vaarallisten aineiden

Useimmiten tämä johtuu laskenut kuolleiden lintujen tai pieniä eläimiä. Tällainen tilanne vaatii välitöntä puhdistusta ja desinfiointia juomaveden lähde.

1

Tabletit, veden desinfiointiin, oli korkea hyötysuhde aikana sotaharjoituksen. Niiden avulla armeijan ottamaan juotavaa nestettä ja ruoanlaittoon lähes mistä tahansa lähteestä.

Äskettäin veden desinfiointi tabletteja on aktiivisessa käytössä. Tämä johtuu niiden etuja:

 1. Tabletit on ominaista pieni paino ja kompakti koko. Ne on helppo ottaa vaellus ja muita matkoja.
 2. Tämä menetelmä toimii mahdollisimman pian. Vain 15-20 minuuttia, ja vesi on täysin puhdistettu ja turvallista juoda.
 3. Tabletit ovat omavarainen puhdistus menetelmällä. Ne eivät vaadi lisärahoitusta.
 4. Toiminta tabletteja ei johda vettä tai haitallisia kemiallisia yhdisteitä pahaa hajua. Ainoa mahdollinen hankaluus - sakka, joka kuuluu seurauksena keinot toimintaa.
 5. Tabletit mahdollistavat puhdistettava vesi lähes kaikki laatua ja mistä tahansa lähteestä.

Tällaiset valmisteet ovat helppokäyttöisiä. Ensinnäkin, on suositeltavaa lukea huolellisesti ohjeet. Se osoittaa, kuinka paljon lääkettä on käytetty nestetilavuus. Toinen pääasiallinen parametri - aika toimia. Desinfiointiin tabletin vesiliukoisia ja toimivat viisitoista minuuttia. Ztaem se soveltuu käytettäväksi.

Huolimatta helppokäyttöisyys soveltamisessa tablettien on omat erityispiirteensä:

 1. Asiantuntijat suosittelevat saatua puhdasta vettä suodatetaan kankaalla. Se poistaa suuret roskat. Optimaalinen suodattimen käyttöä, joka perustuu puhtaalla liinalla ja hiekkaa.
 2. Tämän jälkeen astiaan vettä säädetään tabletti. On syytä odottaa aikavälille ohjeiden mukaisesti.
 3. Useimmat lääkkeet toimivat periaatteesta hiukkasen sitovia. Tämä johtaa ulkonäön sakka. Se on poistettava kaatamalla neste toiseen astiaan, tai käyttää suodatinta kangasta.
 4. Tämä menetelmä on kemiallinen desinfiointi. Se vaikuttaa työn ruumiin. Tästä syystä puhdistettu vesi tulee keittää. Myös nämä pillereitä tulisi käyttää vain harvoissa tapauksissa, kun ei ole muita vaihtoehtoja.
 5. Tabletteja desinfioida vesi voi olla negatiivinen vaikutus suoliston mikroflooraan. Siksi, jos niiden soveltaminen on välttämätöntä käyttää lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Tämä on erityisen tärkeää lapsille.

Ottaen noin erityisiä toimia, tabletti liukenee veteen ja reagoi epäpuhtauksien soluja. Tuloksena reaktio on täydellinen hajoaminen ja tuhoutuminen ohi. Sakka oli joskus näkyy sivutuotteena.

Tehokkain huumeita

Nyt markkinoilla löytyy vedenpuhdistustablettien kampanjan eri valmistajilta. Ne on jaettu koostumuksesta klooria ja jodia sisältävää. Hankittaessa on tärkeää tarkistaa niiden aitouden ja viimeinen käyttöpäivä.

 1. Akvabriz. Tuotteen on valmistanut venäläinen yhtiö. Se kuuluu luokkaan klooria sisältäviä tuotteita. Tämä työkalu on saavuttanut suosiota, koska korkea hyötysuhde ja alhaiset kustannukset. Markkinoilla myydään 10 kappaleen pakkauksissa kappaletta arvoltaan jopa 30 ruplaa.
 2. Pantotsid. Keinot venäläisen yrityksen. Desinfiointiin soveltuvan juominen, desinfiointi ja haavojen hoitoon. Se ei vaikuta makuun. Se tulee apteekeissa pakkauksissa 40 kpl. Hintaluokka tarkoittaa suuruusluokaltaan 150 ruplaa. Tärkein vaikuttava ainesosa - galazon.
 3. Aqua-kloori. Lääke on kehittänyt venäläinen yritys. Se kuuluu luokkaan klooria sisältäviä aineita. Apteekit voivat ostaa paketteja 300 kappaletta. Hintahaarukka jopa 400 ruplaa. Lääkeaine vaikuttaa kaikenlaisia ​​bakteereja.
 4. Akvatabs. Kehittämä Irlannin yritys. Tabletteja Akvatabs sopii desinfiointiin vesijohtovettä, hyvin, hyvin, joki, järvi tai lampi. Lääke kuuluu luokkaan klooria. Veden käsittelyn jälkeen keinot eivät koske pitkäaikaiseen varastointiin. Akvatabs tabletteja myydään hintaluokassa 2000 ruplaa.

Lisäksi näitä keinoja löytyy myyntiin, ja muut laatu pillerit, jauheet, ja nestemäiset formulaatiot. Positiivista palautetta ansaitut rahat Ekobriz-oksia, juomakelpoista Aqua ja septuplets-DHC.

Tästä videosta opit perussäännöt vedenkäsittelyssä kampanjan.

Vedenkäsittely kampanjan: tabletit, UV-lamppu, suodatin

Yksi kiireellisimmistä kysymyksistä turisti - saatavuus juomavettä. Hänen matkoja Krimin ja Karpaattien, Georgia ja jopa kalkkunan aiomme jotta kaikki parkkipaikoilla olivat lähellä puhtaan veden lähde. Mutta yleensä, juomaveden vuoristossa, löydät ei aina. Siksi tarjoamme sinulle pienen koulutusohjelmaa vedenpuhdistukseen kampanja - pillereitä tai muilla keinoin.

Tabletit veden desinfiointi

Tämä on melko yksinkertainen ja suhteellisen edullinen tapa tappaa kaikenlaisia ​​bakteerien veden kyseenalainen. Vaikka tietenkin, se on puutteita - lähes kaikki vedenpuhdistustablettien edelleen epämiellyttävä jälkimaku. Ja yleensä se ei ole kaikkein hyödyllisin asia terveyden ...

 • Akvatabs - ei halvin näiden lääkkeiden, mutta on ansainnut hyvän arvion turistien keskuudessa. Miinus tämä tarkoittaa paitsi että kun veden desinfiointiin on vahva kloorin haju, ja käyttää sitä heti ei tarvitse - on ensin keitetään 1-2 minuuttia. Mutta senkin jälkeen, että kyseinen vesi ei saa juoda niille, jotka ovat allergisia klooria.
 • Pantotsid - toinen lääke, joka on suunniteltu erityisesti veden puhdistukseen kampanjan. Kuten edellisessä tapauksessa, sitä ei voida käyttää ihmisille allergisille klooria. Valmistaja lupaa, että veden maku ei muutu käsittelyn jälkeen, mutta itse asiassa kevyt maku edelleen.
 • gidroperit - toisin kuin kahden edellisen välineet, ei ole aivan tabletteja veden desinfiointi, mutta lääke voidaan käyttää sellaisenaan. 6-8 litraa vettä lisätään 4-5 gidroperita tabletit, anna seistä 20 minuuttia, sitten keitetään 30 minuuttia. Tässä prosessissa kiehuva saostuu, jotka on poistettava.

Ei liian suosittu tapa desinfioida vesi kampanjaan, mutta silti hän joskus käytetty. Monet pelottaa suhteellisen korkea hinta näistä valaisimista - keskimäärin $ 70 ja edellä .. Yksi "pass" (stonecrops sykli) UV-valolla desinfioi 1 litraan vettä, tappaa 99% bakteereista. Mallin kuvassa alla lasketaan 8000 jaksoa, se on vaihdettava.

Tällainen laite toimii tavallisen Kynälamppu paristoja tai akkuja. Kuten näette, se voi olla hyödyllistä vain hyvin pientä ryhmää tai puhdasta vettä saada vähän kallis.

Yksi tehokkaimmista tavoista puhdistaa vettä kampanja - kompakti kalvosuodattimia. Ne tietenkään myöskään halpaa, mutta he tekevät on täysin turvallista, jopa vettä tavallisesta, ei vuori, joki. Se on sanottava, vedenpuhdistustablettien tällaista vaikutusta ei voi antaa.

Laji marssivat suodatin tarpeeksi, tässä niistä muutamia: Aquaphor Universal, Katadyn Mini "NEROX", alkuperäinen suodatin pullon LIFESAVERtm. Kaikki ne tarjoavat riittävästi laadukasta vettä, voit valita hinnan ja mukava kantaa.

Lopuksi on syytä lisätä, että Krimin ja Karpaattien, olet todennäköisesti olla hyödyllistä edellä mainituilla tavoilla, vaikka menet oman kampanjan - monia puhdas vuoristo jouset, jossa vettä jo valittuna useampi kuin yksi sukupolvi turisteja. Ohjaajamme Turkista ja Georgiasta myös eivät kanna vedenpuhdistustablettien tai suodattimia, he käyttävät vain niiden, jotka uskovat 100 prosenttia.

Vähän myöhemmin, kerromme siitä suositun menetelmistä vedenpuhdistuksen kampanjan.

Tabletit veden puhdistamiseen

Meneillään pitkä metsästää, kaukana sivistyksestä, jossa ei ratkaisua ei riitä tuoda vesipullo. Ensinnäkin on mahdollista menettää, ja toiseksi, veden se päättyy nopeasti.

Siksi turvaverkon ottamaan enemmän varoja vedenpuhdistukseen. Esimerkiksi, niin sanottu vedenpuhdistustablettien joka desinfioi veden ja jotta se soveltuu juotavaksi.

Jotkut kaikkein kuuluisin valmistajat tablettia - Irlannin yritys "Akvatabs".

Veden puhdistus tapahtuu siten, että toiminta aktiivisen kloorin.

Puhdistaa saastunut järvi, lampi tai joki tarvittavan veden tabletteja "Akvatabs 17 mg". Jos vesi on jo paljon lietettä tai vihreä levät kukinta, on ensin välttämätöntä suodattaa se läpi jonkinlaista kankaalla.

Annostelu tabletteina.

Vesi kaadetaan säiliön poistetaan ja lisätään tabletti. (Yksi tabletti litrassa vettä). Liukenemisen jälkeen tablettien (2-5 minuuttia) säiliön kannesta ja ravistetaan. Jotta "tappaa" mikrobit ja bakteerit kokonaan, sinun täytyy olla hieman irroita kansi veteen liuennut tabletti osuma lanka, sitten kansi tiukasti ruuvattu uudelleen ja anna hautua puolisen tuntia.

Sitten 30 minuutin kuluttua tarkistaa veden - hänen hieman tuoksuu valkaisuainetta. Mutta jos vesi on hyvin kuljettaa klooria, on tarpeen lisätä hieman vettä ja puoli tuntia myöhemmin uudelleen tarkistamaan läsnäolon hajun. Tärkeintä - estää yliannostuksen! Jos on kloorin haju, mutta sillä ei ole merkitystä, vesi melkein ready-to-syödä.

Nyt on suodatettava aktiivihiilellä tai keitetään 1-2 minuuttia.

Nousut maassa, metsästää, missä ei ole lähde puhdasta juomavettä - nämä tabletit ovat hyvin tarpeellisia! Mutta on muistettava, että se ei suositella pitkäaikainen niiden käyttöä valkaisuainetta, jopa pieninä määrinä on kielteinen vaikutus kehoon. Toinen tärkeä edellytys - kontin, jossa voit puhdistaa vettä, on oltava kiinni!

Tässä on yksi tehokkaimmista tavoista puhdistaa vettä juotavaksi, päällä "Venäjän metsästäjä," löydät paljon muuta hyödyllistä tietoa siitä, mitä muita vedenkäsittely menetelmiä on olemassa, sekä muita artikkeleita selviytymistä aihe metsässä (käytä hakua sivuilla - kirjoita sana ja paina enter).

* Ennen vedenpuhdistustablettien Lue ohjeet käyttää huumeita!

1