Sydän kuvio leikkaamiseen

Kuvioita leikkaamiseen. sydän

Pieni Sivumallien leikkaamiseen kaikenlaisia ​​paperin sydämet ja sydämiä.

Työskennellä insinöörin kirigami tarvitset matto tai paksu pala linoleumin, terävä veitsi ja sujuvaa värilliselle paperille.

Väritys sydämet malleja leikata ladata ja tulostaa ilmaiseksi

kaksi sydäntä templaatin paperileikkuukoneet

Sydän paperi malleja

sydän nauhalla paperileikkuukoneet

kaksinkertainen sydän leikata paperi malleja

sydän pitsillä paperileikkuukoneet lasten luovuutta

sydän kukilla paperileikkuukoneet

kaksinkertainen sydän pitsi katkaisu paperi

Mallin luominen sydämenmuotoiset katkaisu paperi

Paperin koon tulisi olla sellainen, että se sopii kuvio sydämen, joka on tarkoitus tuottaa. Voit aloittaa.

Ensin täytyy lisätä enintään puoli arkki ja yksi puoli on piirtää puoli sydän, piirustus sen ulkoääriviivan ulkoreunaan prässi keskelle sydämen tapahtui rypisty.

Valmistukseen mallin tulee:

edelleen ottaa sakset ja leikkaa taitettu paperi on piirretty ääriviivat, niin että sen jälkeen kun se on otettu käyttöön, saa symmetrinen luku muotoinen sydän.

Tässä tapauksessa se kytkeytyy pois:

  1. malli (veistetty kuva)
  2. Kaavain (arkki, joka on leikattu sydän)

Malli on käytetty ulkokaarta in sapluuna sisällä. Eli jos haluat leikata toisesta arkki paperia tai muuta materiaalia luku muotoinen sydän, se on tarpeeksi, jotta mukautetun mallin ja leikkaa paperia tai muuta materiaalia sen ääriviivat. Näyte on helppo kiinnittää sydämet erilaista paperia, vain etsivät ympäri sisämuotoa. Myöhemmin ne myös leikataan.

Valmistus tietokoneen ja tulostimen

Kaavaimia erikokoisia

Tämän saavuttamiseksi, sinun täytyy:

  • Avaa selain ja vierailla sivustolla jonkin haluamasi hakukoneita hakupalkkiin kirjoita sana, sydämen tai sydämen ja halutessaan näyttää hakutulokset kuvissa, tai kuvia.
  • Seurauksena haun useiden kuvien sydämet näytetään. Myöhemmin pitää valita kuvan pidit ja lähetä se tulostaa, sitten vasemmalle, kuten ensimmäisessä tapauksessa ilman tietokonetta, leikkaa kuvan ja käyttää sitä mallina. Tämä menetelmä on hyödyllinen, jos kuvio on odotettavissa sitten kiinni leikatun muodon, joten leikkaudu sydämen muotoon kanssa jo Applied rakenne.

Lintu sydämen

Myös tämä vaihtoehto on ihanteellinen, kun haluat tehdä muutoksia malliin.

Esimerkiksi laittaa sitä kirjoitus, tai muuttaa muotoa tai kokoa, tässä tapauksessa, kuva hakutuloksiin haluat tallentaa, tämän voit käyttää työkaluja hakukoneen tai käyttää tavallisilla pikavalikon, kutsutaan hiiren oikealla painikkeella.

Useimmissa tapauksissa tarvittava työkalu on nimeltään "Tallenna kuva nimellä", niin silloin on vain kirjoita tiedostonimi ja hakemisto, johon kuva tallennetaan.

Vaihtaa kuvaa tarpeeksi avata sen kuvankäsittelyohjelmalla, tehdä muutoksia ja tulosta parempana. Ja jo vakiintuneet leikata sormenjälki sydämen muotoon kiinnittämällä se materiaali, josta se on luotu, ja leikkaa ääriviivoja. Koska useimmat nykyaikaiset tulostimet käyttävät paperia A4, määrä mallin pitäisi laskea tulevaisuudessa, ennen tulostusjäljen sitä.

Tuotanto isokokoiset sapluuna

Variantti kun tarvitset sapluuna ylitti parametrit tavallista A4 kuin A3 tulostinta kotona käytetään harvoin, mahdollisuutta hyödyntää yli tulostaa A4, ei yksinkertaisesti.

Tässä tapauksessa, työkappaleen työstämiseksi voidaan liimata osista leikattu A4. Jos haluat tulostaa tavallisella tulostimen A4-kokoista kuvaa, on välttämätöntä lisätä sitä. Voit tehdä tämän, soveltuvat erittäin hyvin ohjelman joukko Microsoft Office Excel.

Tosiasia on, että jos uusi Excel-työkirjan tehdä muutoksia, esimerkiksi laittaa tilaa tahansa solu valikosta "Tulosta" Valitse esikatselun ja välittömästi vetäytyä esikatselu, se näkyy työarkissa sivun rajat.

Nyt riittää tuoda kuvan käyttämällä sopivaa työkalua valikosta ja venytä sitä haluttuun kokoon, keskittyen A4, koska työtila reunustavat solut tietyllä kokoa.

Kun arvo on valittu, on mahdollista tuottaa tulostettava tiedosto, mielenkiintoisin on, että ohjelma tulostaa tulostuskuvaa ei peräkkäin, ja jättää pieni toleranssi, niin että kaikki osat on kätevä liimata yhteen.

Kun liimaus tarpeeksi leikata vain yksi puoli tulostaa sopiva reunan osaa, joka on leikattu pois ei ole välttämätöntä, annostele liima ja kohdista kuvan liimaa, kuten palapelin menee koko kuva.

Liittämisen jälkeen kuivuu, se voidaan liittää esimerkiksi iso pala pahvia sopivaksi tämän vanhan ruutuun, jos sillä on huolellisesti käyttöön. Myöhemmin, ottaa sakset tai paperi veitsen ja varovasti leikata pois muotoon, jolloin saadaan suuri sapluuna katkaisu muodossa sydämen.