Svoїmi kädet kotiin

Käsityöt talon: ajatus sisustusta materiaalien käsillä omin käsin

Luoda kaunis ja viihtyisä sisustus heidän taloonsa on mahdollista avulla käsityöt omin käsin. Tehdä tällaisia ​​alkuperäinen tavaraa ei ole niin vaikeaa - taidot tähän ei tarvita. Asioita, joita me teemme kädet, ainutlaatuinen, ne antavat sisustus kodin persoonallisuus, tuoda eri tilanteessa.

Vuodesta käsitöitä käsintehtyjä tulee erityinen lämmöstä tulisija. Johtuen epätavallisen luova asia voit muuttaa sisätilojen mielensä mukaan tai vuodenajat (esimerkiksi luoda joulukoristeet). Sisustus talon omin käsin, ja on monipuolinen kohde. Improvisoitua kauniita asioita ja hyödyllinen käsitöitä kotiin voidaan käyttää alkuperäisessä yksityiskohtaisia ​​tietoja tilanteesta, koriste-elementtejä tai laitteita tallentamiseen eri kotitalouksien trifles.

Jotta asioita käsillään, ei välttämättä ostaa kalliita materiaaleja, joita voit käyttää ja materiaaleja käsillä.

Omaperäisistä sisustus on mahdollista ilman suuria ainekustannukset. Useimmat teistä ovat siellä talossa eri toivottuja juttuja, kuten kangas, värillinen paperi, painikkeet - kaikki tämä voidaan käyttää materiaalina käsitöitä.

Tämä "tavaraa" on lähes joka kotiin, jos rikot ruokakomero tai penkomaan ullakolla - mitään, mutta siellä on. Valmistukseen uusia tuotteita ja kotitekoisia kaunis yksityiskohta hyödyllinen myös luonnon materiaaleja, liimaa ja lanka. Mutta ideat hendmeyd sisustus kotona tarvitaan - tietenkin.

Monet uskovat, että puuhastelun ja itsenäisesti luoda mallikas sisustusideoiden voi vain kokeneiden ihmisten - tämä on harhaanjohtavaa. Luovaa mielikuvitusta, yhdistää monipuolinen yhtä materiaalia, älä pelkää kokeilla, ja luot ole vain kaunis, mutta myös alkuperäinen sisustus kotiin.

Vaikka ensimmäinen asia tarpeen korjailla, kukin seuraava koriste esine menee paremmin ja paremmin, ja kun kuluu vähemmän.

veneet ideoita talon omin käsin

Joten, mitä voidaan tehdä omin käsin talon? Harkita muutamia ideoita inspiraatio. Niistä vaihtoehdoista löydät varmasti itselleen jotain mielenkiintoista ja yrittää tehdä suosikkiasiasi kädet.

Yksi hyödyllisiä asioita talon, kuljettaa mukanaan koristeellinen funktio, joka voi tehdä omin käsin, on taloudenhoitaja.

Erikoisuus taloudenhoitaja on, että sen muotoilu jäljittelee tiilestä. Lähtökohtana taloudenhoitaja on paksua pahvia (voit käyttää mitä tahansa ruutuun). Tarvitset myös paksun vessapaperia tai paksu kangas. Tiheä materiaali on tarpeen sen varmistamiseksi, että se ei raspolzsya liimalla rasvalla. Varastoida akryylimaalit, lakka- ja liimaa (tavalliset PVA lähestymistapa).

Taloudenhoitaja takaseinä on valmistettu suorakulmainen pahvia tai vaneria. Pohjaan on kiinnitetty koukuilla. Raivata pieni kartonkia suorakulmainen tiiliä, täytyy olla sama koko ja liimaa ne läpi, jättäen pienen etäisyyden osien välillä. Tiilet liitetään koko pinta ei ole pahvia.

Keskiosassa tarpeesta kiinni levyn koristeltu kirjoitus, ja yläosassa kaunis kuva.

Tämän jälkeen liimaa hyvin promazhte tiiliä, ja ylhäältä prilozhitt siteen (pre rypistynyt) edelleen hieman liima kyllästys. Avulla tikkuja paina kangas tai paperi pieni väliset raot tiilet tehdä kulmat. Anna aikaa kuivua käsintehtyjä artikkeli.

Kuivunut maali paneeli maalata (täytyy poimia punaruskea sävy matkia luonnon tiilet). Sillä prokraski liitokset käyttäen pronssi maalilla.

Kun maali on kuivunut, peitä tiilet samaan sävyyn kuivalla harjalla (harjalla, kasta se maali pronssi väri, ja pyyhi paperille, kunnes se on lähes kuiva, ja vasta sitten obmahnite tiilestä).

Vihje! Aikana prokraski tiilet harja täytyy ajaa, muuttamatta suuntaa.

Antaa taloudenhoitaja tasaisuus, peitä se läpinäkyvällä lakka.

Työ on valmis kiinnittämällä silmukka, jonka jälkeen se voidaan ripustaa seinälle tai luovuttaa jollekin. Alemmassa kuvassa - ready taloudenhoitaja:

Kaikki kauniimpi sukupuoli rakkaus koruja; Lähes jokaisella naisella on koruja, joka on tallennettu jonnekin. Kuvan alkuperäinen varastointi koruja ei teline, teki kuin kuva.

Tehdä ripustin tallentamiseen koruja, tarvitset:

 • Kehystys kehys;
 • vaneri;
 • tahra (kuten korvaavan maalia voidaan käyttää);
 • koukut ja nupit laatikot;
 • kynnet;
 • Ruuvimeisseli ja poranterät;
 • terää.

Leikkaa vaneri mukaisesti kehyksen koosta ja promazhte sen tahra, sitten kuivataan ja liittää runkoon. Merkitse paikat, joissa ne asennetaan koukut ja kierrä ne. Vasemmalle roikkua ripustin koristeet.

Nyt sinulla on paikka säilyttää aarteita nainen - koruja.

Laatikko on valmistettu muovista kangas tallentaa tiedot

Yksinkertainen mutta mallikas laatikko säilytykseen eri asioita voidaan tehdä muovista kankaalle.

Kangas on materiaalina kirjonta. Tarvitset kankaalle muovia, se voi ostaa kaupoista, jossa kaikki myydään askartelua.

Vihje! Kangas yleensä valmistettu muovista muodossa arkkia A4. Rei'itys muovi kankaan kokoa on erilainen. Saatavana kankaalle eri määrä rei'itys, sitä enemmän niitä, joten ne ovat vähemmän.

Lisäksi kankaalle sinun täytyy varastoida seuraavia aineita:

Kirjonta kankaalle muovista ole juuri mitään erilainen kuin tavallinen. kirjonta tekniikat voivat vaihdella, suosituin - risti ja sileä pinta.

Kangas, muovi on joustava, mutta se on erittäin vahva.

Päätä, mikä on kokoa ruutuun. Materiaali on jaettu osiin, että sivut ja pohja. Kaikki pitäisi olla viisi osaa. Tee elementtejä kannen. Tehdä esimuotin, koko 0,5 cm: leveys ja pituus pohjasta. Ulkosivulle kannen tulisi olla hieman pidempi. Se kestää vielä viisi osaa. Ompele yksityiskohtia paksun filamentteja (voit käyttää kuminauhaa, ja jopa nauhat).

Voit kirjoa tahansa kuvio työkappaleisiin. Osa jäljellä Ruostumaton, levittää kangas tai brodeerattu helmiä.

Kun kaikki 10 aihioita, alkaa kokoonpano. Ensimmäisessä vaiheessa olisi ommeltu pohjaan puolelle. Ompele ulkopuolelta kaikkien sivuelinten ja laatikko obsheyte yläreunat. Viimeinen vaihe - kokoamiseen kantta samalla tavalla.

Samoin kerätä rasioiden.

Kaunis laatikko muovi kankaalle valmis.

Punottu matot kudos tekniikka

Yksi vaihtoehdoista antaa sisätilojen mukavuutta, - kudos mattoja. Kutoa mitä et tarvitse erikoistyökaluja. Matto kuvakudos tekniikka voi tehdä romusta materiaaleista: paksu käytettävien säikeiden neulominen (ne voidaan korvata köysillä valmistettu vanhoja vaatteita) ja johdot.

Kuvakudos on matto ilman kasa tehty käsin. Pohja Tapestry mattoja koristaa koristeet, kutomalla säiettä. Saamme aikaan kerronnan koostumusten muodossa, ympyrän viilletty riviä niistä ajaa lanka, joka tarjoaa perustan.

Kaikki työ tehdään avulla kudelankoja. Alle monimutkainen nimi kätkee tavallista köyden ja nauha, josta luo kudonta ja koristeet.

 • halutessasi luoda perusta vankka kierre;
 • puheeksi kierre-ankka tulisi kantaa asetta;
 • tehdä tiivis kudos Bole voidaan painaa kohti keskustaa lanka, tämä tehdään käyttämällä yksinkertaista tulppa.

Vaihe yksi. Rascherchivaem kartonki koko 500 x 500 mm. Suorita firmware kierre, pahvia, valittiin perusta. Voit tehdä tämän, tee viilto piirretään pahville merkkaus ja kulkevat linjan köyden niin, että se kulki keskiosan.

Vaihe kaksi. Aloittaminen kudonta kudos. Sinun täytyy huolellisesti korjata alkuperäisen säiettä. Kutoa alalla kudos on prodergivanii johto taustalla limitetty ääntä lanka ylhäältä ja toinen alhaalta.

Vaihe kolme. Propletya ympyrä pahvi viimeisen kierteen puolestaan ​​on käännyttävä tuloksena maton kääntöpuolella, ja leikkaa johdot pohjan. Kun leikkaus jättää noin 5 cm päissä. Päät punokset vedä nadsechek tehty pahvista (kuvassa vetäessäsi puhtaana se ei ole välttämätöntä), ja sitoa ne pareittain. Näiden solmut liittää pompoms.

Täydellinen koostumus ommella paksu köysi nurjalta puolelta ympyrä - Se peittää solmua ja langan päät.

Neuvoston. Käyttämällä erilaisia ​​kuvioita ja sävyjä kierre voidaan tehdä erilaisia ​​matot ja yhdistää ne yhdeksi. Saat iso koko matto, joka voidaan ripustaa seinälle tai makasi lattialla.

Käsin matto postelennuyu lattialla, jotta se lämpimämpi, ja lisäksi se näyttää hyvältä. Käsin kutoa matto kädet on yksinkertainen: Kokeile ja katso itse.

Tee epätavallinen verho voi olla nauhoista. Band suljin soveltuu sekä ikkunoiden ja ovien. Sen valmistus Veil nauhan vie hieman aikaa, vaikka ompelukone ei tarvita. Lepattava verho nauha hyvin hylkii hyönteisiä; Aiemmin nämä verhot tehtiin leikkaus nauhojen sanomalehdissä.

Jotta verhon nauhat, tarvitsemme seuraavat materiaalit:

 • nauhat tai kangas nauhojen (ei obtropyvayuschimisya reunat);
 • räystään;
 • leikkeitä tai painikkeita.

Nauhat täytyy heittää yli kielekkeelle ja kiinnitetään kiinnikkeet. Kankaan nauhat voidaan koukussa suuria helmiä koristeeksi.

Bändi verho ei ole ainoa käytännöllinen, mutta myös koriste-toiminto. Se etu, että verhot rainojen - helposti. Tämä on erinomainen vaihtoehto puutarha voit ripustaa verho nauha ja asunto.

Kukkaruukut paperipussit

Monissa kodeissa on paperipussit, eikä heittää pois, jotta yksi kukkaruukkuja.

Kukkaruukkujen valmistusmateriaalit:

Ota paperipussit ja merkitse ne kahdeksalla 70 x 300 mm: n nauhalla, leikkaa sitten paperi katkoviivoin.

Puinen vartaja sijoitetaan jonkin kaistaleen kulmaan ja kääri paperipohjalla vinosti. Sinun on tehtävä putki paperista jokaisesta nauhasta. Liimaa paperiputkien kulmat niin, että ne eivät repeä. Tämä tehdään helpoimmin liimapistoolilla.

Ota pakkaus muovista, kiinnitä siihen liimaa ja kääri se paperilla (kaikki samat pakkaukset) niin, että muovi ei ole näkyvissä. Säiliön pohjaan liimaa paperiputket. Leikkaa paperiliuskat kooltaan 70h450 mm (tarvitset suuria pakkauksia) ja tee putket.

Kierrä putket niin, että ne painetaan tiukasti säiliön seiniä vasten. Pitkä putki, joka on liimattu astian pohjaan ja kääri sen ympärille, sinun on punotettava pääputket. Kierrä kaikki pääputket ja muuta sitten kudon suuntaa puuttuvien putkien häivyttämiseksi. Tällöin täytyy koko astia kääriä.

Tee kaksi reikää potin seiniin (ylhäältä).

Suositus: muovipurkissa olevat reiät ovat helpoimmin tehty kuumalla naulalla, joka on lämmitetty keittiön kiukaan.

Reikien läpi venyttää köysi, joka on kummassakin päässä, sinun täytyy sitoa solmu ja korjata se hyvin. Piilota langan päät helpottavat toista sidottua putkea. Kaiuttimet putken yläpuolella kääri se säiliön sisään ja kiinnitä se liimalla.

Epätavallinen kukkaruukku on valmis.

Omalla kädellä tehtyjä kotitekoisia esineitä voi käyttää kodin sisustuksen elementteinä tai esitellä ystäville.

Useimmat käsin tehdyt asiat eivät ole vain kauniita ja alkuperäisiä, vaan myös hyödyllisiä ja tarpeellisia kotitalouksissa. Voit vapaasti aloittaa itsensä tekemistä ja koristella talosi heidän kanssaan.

Video Viisi muuta ideoita käsityönä käsityönä omilla käsillään huoneiden sisustukseen:

Erittäin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja nälkäisen rakastaa ja sitä voidaan lähestyä lahjana

Top 10 ideaa, joita voit tehdä itsellesi kotona

Etusivu »Sisustus» 10 parasta ideointia kodin tekemiseen

Joku valitsee varmasti tämän ideoiden valinnan ja sanoo, että on helpompi ostaa uusia huonekaluja tai sisustusta. Mutta tämä artikkeli ei ole heidän puolestaan, vaan ainoastaan ​​ainutlaatuisen tyyliä ja käsintehtyjä tuotteita varten. Täältä löytyy 10 kauneimmista sisustustuotteista, joita voit tehdä omalla kädelläsi ilman ylimääräistä rahaa.

Paras käsitöitä omalla kädelläsi materiaaleista 2016!

1. Decoupage ja muut huonekalujen ideoita korjata itse

Vanhojen arkkien ja kaappien restaurointi on ehkä yksi aikamme tärkeimmistä suuntauksista. Monet huonekalut huonosti: pöydät ja tuolit löysivät kotelon, pehmeät kalusteet työnnetään ja vaativat uutta "täyttämistä". Mutta rintakehät ja pehmustetut laatikot kestävät monta vuotta, ja ne tuovat sinut vanhentuneeseen ulkonäköön.

Kodittomien käsityöläisten ja mestarit eivät vain löytäneet tapaa päivittää vanhojen huonekalujen muotoilua vaan myös rakentaa muotia vuosikertaisen "grandmother9raquo": n käyttöön; lipasto lipastoissa sisätiloissa. Yksityiskohtaiset ohjeet maalauksesta ja dekoupageista löytyvät artikkelistamme Ideoita Neuvostoliiton huonekalujen palauttamiseen omin käsin.

Seuraavassa on muutamia valokuvia hämmästyttävistä kotihankkeista, jotka innostavat sinua.

Vanhan rinnan kunnostaminen kädensijoiden ja käsinmaalaten vaihtoon: Vanhan kaapin maalaaminen ja viimeistely metallipainikkeilla:Tämän seurauksena kalusteet hankkivat alkuperäisen decor vaikutelman Marokon tyyliin. Aivan kuten kaikki nerokas:

Muuten, tällä tavalla voit luoda ja hienompaa taloa:

Decoupage ja maalaus hämmästyttävän muuttavat vanhoja huonekalujen julkisivuja, mutta kaikilla ei ole tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä tälle ahtaalle yritykselle. Siksi omien käsissään talon parhaita ideoita ovat myös kalusteiden uudelleensuunnittelu käyttäen liimanauhaa marmoria, kultaa ja muita epätavallisia pinnoitteita varten. Vähintään vaivaa - ja tavallisimmista huonekaluista tulee sisustuksesi pääkoriste.

2. Kauniita asioita omalla kädellä taloon: matot

Ehkä kaikkein miellyttävintä asioita talon luomisessa omilla käsillänne on, kun yksi vieraista kysyy: missä olet saanut tällaisen kauneuden? Tyylikäs matto, jossa seepra (tai muu haluamasi motiivi) tulostaa varmasti ansaitsevat tällaisen kohteliaisuuden. Ei kerran.

Seuraavaksi olet yllättynyt siitä, kuinka helppoa se voidaan tehdä omalla kädelläsi.

Kangas voi olla mikä tahansa. Tärkeintä on, että hän ei ollut liian vaativaa: hän ei pelkää kosteutta ja puhdistettiin helposti. Tällöin ohjattu toiminto valitsi vinyylikankaan. Se on tarpeeksi raskas ja voimakas näyttämään todellulta matolta. Lisäksi vinyyli on erittäin vaikuttava näinä päivinä, ja se on saatavana laaja valikoima värejä ja mielenkiintoisia kuvioita.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 • Raskaat paperit;
 • Verhoilukankaat, vinyylistä;
 • sakset;
 • 2 Krylon-kahvaa tai tavallista maalia kangasta.
 1. Luo stensiili paperista. Piirrä ja leikkaa seepra-ihon ääriviivat ja sitten itse kuva. Älä välitä taiteellisesta lahjakkuudesta - seepra-ihosta, eikä sen pitäisi näyttää homogeeniseksi tai symmetriseksi. Äärimmäisissä tapauksissa kuvio voidaan kopioida Internetistä tai jopa leikata.
 2. Kiinnitä stencil on vinyl kangas ja reitti ääriviivat nauhat Krylon kahvat (sovelletaan maali aerosoli tai harja). Tämän jälkeen stensiili voidaan poistaa ja värjätä edelleen ääriviivojen sisällä olevia alueita.
 3. Anna maalin kuivua ja se on valmis! Jotta luotettavuus olisi parempi kuin kuvio, voit "sinetöidä9raquo; matto ruiskuttamalla siihen läpinäkyvä akryylimaali.

Kahvat Krylon luo kankaan pinnalle kullanlehtien valtavan vaikutuksen. Lisäksi niissä oleva maali kuivuu nopeasti ja on erittäin turvallinen. Jos et voi ostaa niitä kaupungeissasi, käytä tavallisia maaleja kankaille tai seinille. Seuraavana artikkelimme sankarina.

Hän otti perustan halvan valkoisen maton ja päätti antaa mielenkiintoisen ulkoasun kädet kanssa chevron kuvio. Hän tarvitsi vain ohutta liimanauhaa, saksia, paksua harjaa ja lateksimaalia kahdesta eri sävystä.

Lopuksi toinen innoittava esimerkki, jossa käytetään improvisoitua leimaa stencilin sijasta. Päälliköllä oli kumikylpy matto, seinien maaleja (saadakseen vintagevaikutuksen, se oli hieman laimennettua vedellä), rulla ja vanha IKEA-villa-matto. Katso kuvaa, jonka hän pystyi kokki näistä ainesosista.

3. epätavallinen "marmori9raquo; käsintehdyt artikkelit (valokuva)

Artikkelissamme Moderni sisustustarvikkeet: trendit 2016 voitte oppia, että marmorin vaikutus on äärimmäisen muodikas. Mutta kuka olisi luullut, että se voitaisiin saavuttaa tavallisella kynsilakkauksella? Käytä paitsi manikyyriin myös luomaan kauniin sisustuksen taloon omilla käsillään.

Mitä tarvitset:

 • Maalaustapa (kaikki astiat, kukkaruukut ja muut kovat, hieman imukykyiset esineet);
 • Vähintään 2 kynsilakkaa, jotka sopivat kaikkiin varjoihin;
 • Läpinäkyvä kynsilakka tai älykäs emali;
 • Kertakäyttöinen muovi tai muu säiliö;
 • Neste nesteen poistamiseksi;
 • Ohut liimanauha;
 • Hammastikkuja.
 1. Liimanauhalla rajoitamme värjättävää aluetta.
 2. Kaada vesi kertakäyttöastialle. Avaamme kaikki kynsilakan kuplat lukuun ottamatta kirkasta ja aloitamme vesipesun harjalla maalaten yhdellä värillä kerrallaan. Jokaisen seuraavan värin kerros on asetettava edellisen päälle.
 3. Ota hammastikku ja piirrä muutamia nauhoja keskeltä reunaan (katso kuva alla). Toimita nopeasti, sillä lakka alkaa kovettua hyvin pian.
 4. Upota keittiötarvikkeiden pohja (rajaamalla nauha) tuloksena olevaan kuvioon veteen. Anna sen kerääntyä esineen kaikista puolista, vedä sitten varovasti ulos ja anna sen kuivua.
 5. Ennen kuin maalat seuraavia esineitä, poista jäljellä oleva lakka hammastikusta ja toista edelliset vaiheet.
 6. Kun uusi sisustus kuivuu kokonaan, kiinnitä marmorikuppi kirkkaalla lakalla. Kun tämä kerros myös kuivuu, irrota teippi ja puhdista satunnaiset lakka- tahrat poistovälillä.

Tässä on muutamia valokuvia, joissa esimerkkejä tällaisen sisustuksen luomisesta sisätiloihin.

Artikkelissamme on seuraavat 3 sijaa käsin tehtyjä kangasta tehtyjä esineitä.

4. Kudotut käsityöt sisätiloihin: tyynyt omilla käsillä

Kirkkaat tyynyt ja ottomaanit - helppo tapa muuttaa sisätilojen tunnelmaa ja päivittää olohuoneen muotoilu. Jos sinulla on ompelukone, niin et voi tehdä niin mielenkiintoista sisustusta talon omilla käsillä. Tässä on esimerkki valokuvasta:

Jos et halua ostaa uuden kankaan tai ei ole ompelukone, voit silti päivittää vanha tyynyt, väritys se uuteen väriä tai luoda kuvioita käyttäen sapluuna (samalla tavalla kuin tämä tapahtuu matot - katso selitys yllä.) .

Annamme sinulle esimerkin erästä erittäin mielenkiintoista menetelmää kangasta värjäämisestä, jolloin se saa muodikkaan ombre-efektin.

Tässä tapauksessa päällikön käytetty RIT väriaineet liinalla, mutta voit käyttää mitä tahansa muuta. Tyynyliinat helposti ja nopeasti imeytymään maali sekoitetaan huolellisesti märkä ne vedellä suositellaan. Vaikutuksen aikaansaamiseksi «Ombre9raquo; säiliön laimealla väriaineen kytkentä tyynyliina noin 2/3 pituuden, ja sitten välittömästi ottaa se nesteestä 5 cm. Tässä varanto noin 5 minuuttia, minkä jälkeen vielä 5 gat cm. Ja niin edelleen loppuun asti tyynyliina täysin sitä ei voida poistaa muotista. Tulos Wizard - kuvassa vasemmalla.

Oikeassa ja sen alapuolella olevassa kuvassa on edelleen esimerkkejä talon omaa näkökulmasta.

5. Sängyn pää, jota voit tehdä itsellesi kotona

On olemassa satoja luovia tapoja koristella makuuhuone näyttävä pääty. Monista heistä voit oppia artikkelissamme 65 ideoita koristeena sängyn päätä omiin käsiisi. Tässä annamme sinulle hyödyllisen kuvan ohjeista tyylikkään sängyn luomiseen. Rei'itetty alus, polyuretaanivaahtomuovi, kangas, kierteet ja napit!

6. Hyödyllisiä ideoita kotiin: roomalaiset verhot omalla kädellä

Kauneus ja toiminnallisuus - kaksi yhdessä! Jos sinulla on vanha ikkunaluukut, voit tehdä niistä esimerkkiä kuvassa alla. Hanki lisää ideoita ja vaihtoehtoja luoda nämä verhot omin käsin, voit meidän artikkeli Laskosverhot sisustus.

7. Luoda kuvista seinä sisustus

Se on paljon parempi kuin vain roikkua kehystetyn kuvia! Henkilökohtaisia ​​valokuvia tai kuvaa haluat Internetistä voi tulla kaunis seinälle mihin tahansa huoneeseen. Tehdä tällaista sisustus omin käsin, voit käyttää jotakin seuraavista tavoista.

 1. Etsi tai ostaa alustalle. Rooli voi tehdä paksusta tai polystyreenivaahtoa (tässä tapauksessa), kartongin ja muut käytettävissä olevat materiaalit.
 2. Tulostaa valokuvia ja muokata sen kokoa niin, että ne olivat noin 5 cm suurempi alustan koossa. Nämä "lishnie9raquo; senttimetriä menee taittuu.
 3. Leikkaa valokuva ja alustan sivussa, jos haluat saada joukko modulaarinen, eikä koko kuva. Muussa tapauksessa siirry tämän kohteen.
 4. Levitä valokuva alustasta ja kääri päät. Kirjailija tämän tuotteen kaksipuolisella teipillä kiinnittämiseen kuvia. Voit asentaa tavanomaista liimaa tai muita keinoja. Samu valokuvia pinnan voidaan myös käsitellä liimalla tai liitä loistaa.

 1. Tulosta kuva ja valmistella kankaalle, johon se siirretään.
 2. Vedä kangas runkoon ja sovelletaan se paksu kerros geelin väliaineen. Nämä geelit ovat yleisiä ja tänään niitä voi ostaa mistä tahansa tallentaa viimeistely materiaaleja.
 3. Määrätä valokuvan kankaalle ja öljytty pin. Jätä se muutaman tunnin, mutta ajoittain ripottele vettä sprinkleri.
 4. Varo, jotkut sormenpäät alkavat pestä takapinnalle kuvan kankaalle. Poista kaikki paperit siten.

Tuloksena on kaunis seinä sisustus scuffed, joka vain antaa sille ripaus vintage tyyliin. Se on vain laittaa se viimeinen kerros geelin väliaineen suojapinnoitteena.

Inspiraatiota, annamme sinulle pari tapaa sisustaa sisustus kuvia.

Levitä vanha ikkuna kehyksessä valokuvakehys. Miten pidät ajatusta?

8. Creative kotitekoinen lampunvarjostin Valaisimien

Kotitekoinen lampunvarjostimet kankaiset, paperi, lanka, ja muita saatavilla olevia työkaluja ei vain sisustaa kotisi, mutta myös tuoda hänen epätavallinen ilmapiirissä joka ilta.

Etsiä parhaat ideat omaan makuun meidän artikkeli Kaunein lampunvarjostimet käsillään. Seuraavassa kuvassa - suosittu luova sävy säiettä.

9. Mehikasvit - asuvat sisustus talon omin käsin

Elävä seinä mehikasveja - tämä on ehkä kaikkein Ihmeellistä kaikista käsitöitä kotiin, joka voidaan tehdä omin käsin. Sopia: näkemättä joku suunnittelussa olohuoneessa tai toiseen huoneeseen, et voi välinpitämättömiä!

Dekorin kertoa miten saada tällainen vaikuttava ja ympäristöystävällinen sisustus:

 1. Tarvitset matala puinen säiliö istutusta ja metalliverkolla.
 2. Korjata ruudukon säiliön avulla hätävara puurunko, joka voidaan tehdä pieniä levyt tai siruja. Asennettu suluissa tai nauloja.
 3. valmistaakseen succulents koostumusta. Ne on helppo juurtua vaikeissa olosuhteissa ja edullisinta katsoa kun yhdistetään eri sävyjä ja muotoja lehtiä. Tavallisia esimerkkejä mehikasveja: aloe, eri kaktukset, nuori tai kivi ruusu (Sempervivum), Sedum (Sedum), gornokolosnik (Orostachys) ja muut.
 4. Täytä säiliöön maaperään, ja istuttaa sen valitsemasi kasveja. Käytössä, kuten valua tahansa seos kaktukset.

Tässä esimerkkejä käsitöitä talon, joka voidaan tehdä käsin edellä esitetyllä menetelmällä.

10. Käsityöt talon omin käsin pois lasiastiaan

Lasipullot ja purkit usein kokoontua parvekkeet ja varastotiloissa. Mitä ne eivät tee tänään vain: lamppuja, kynttilänjalkoja, maljakoita, taulukko koristeet ... On hämmästyttävää, kuinka helposti ne tulevat osaksi tyylikkäissä on tarpeen soveltaa vain vähän kekseliäisyyttä, sekä maalit, kankaat, langat, paperi- ja muita saatavilla olevia työkaluja. Viimeinen osa valokuvan tänään. Lue myös: Decor pullot käsillään - 50 ideoita

Kuten se? Jaa:

Seuraava Vaatekaappi esittelyssä suunnittelu olohuone - oman parhaimmat ruoat ja sisustus

Back in 2016 muotik: värit ja kaavoja sisustus

Laskosverhot lastenhuoneessa - tyylikäs ikkunakoristeita 50 kuvat

Joulun leluja omin käsin - 45 kuvia kauniista ja alkuperäinen koruja

Joulun sylikoira omin käsin - 30 alkuperäinen kuvia pennuista

Artikkeli kovasti, ja halusi pokreativit tehdä kotiisi jotain uutta ja alkuperäistä

Decoupage on viileä, mutta maamme suurin osa huonekaluja. et mielessä - alkaen lastulevy, kamala muotoilu, jääneet Neuvostoliiton.

10 ideoita kotiin fanit tehdä kaiken omin käsin

Artikkeleita ja kuvia ajatukseen kodin olet inspiroi, mutta olet vielä epävarma, tai eivät ole vielä löytäneet sopivaa idea. Sitten saat enemmän inspiraatiota luovuutta, katsoa ympärilleen, katso joukossa vanhoja asioita, jotka ympäröivät sinua.

Koristelu seinät

Haluatko tehdä kodin kaunis ja luoda todellisia taideteoksia, se jää vain nähdä: lamppu vihannes raastin, maljakon kukkia palanut lamput ... Lista on pitkä, katsomaan joitakin kuvia mielenkiintoisia ajatuksia. Ehkä olet kiinnostunut artikkeli käsitöitä otteluissa.

Vanha ikkuna ikkunaluukut sijaan tapetti

Jos olet ostanut talon kylässä, ja sen mukaisesti modernit trendit ovat muuttuneet vanhat ikkunat metalli ja muovi, varmasti tulet ikkunaluukut. Ehkä jopa kaunis puu kaiverruksia. Älä kiirehdi heittää pois. Koristella niitä irrallaan rakennuksen seinään, maalata eri väreillä ja koristeltu alkuperäinen seinä on valmis.

Voit jopa tehdä niiden avaamista ja pokleit tapetit seinälle kuvia näkymät merelle tai vuoristoon. Ja sitten tyhjä seinä asunnossasi, olet "avoin" ikkuna maailmaan.

vanha ikkuna ikkunaluukut sijaan tapetti seinällä

Kun näin, mitä voitaisiin tehdä vanhasta, puisia kuormalavoja, ajatus iski minuun varsin omaperäinen. Ei sanoa, että halusin tehdä samassa sängyssä, mutta kunnioitusta kirjoittajan mielikuvitusta, se oli tarpeen. Tarvitsee vain vartioitu minut. Että sängyn lastenhuoneeseen.

lastenhuoneessa kuormalavan

Ja katsomalla kuvan lapsen, kiillotus puupinnan, en näe iloa hänen kasvonsa.

Älä kiirehdi hävitä vanhat, ruosteinen vihannes raastin, kääntämällä sitä paremmin kattokruunu. Suunnittelija, vieläkin visuaalinen shokki, eivät edes vaivaudu puhdistaa pinnan raastin ruosteesta. Tee reikä kahvan johdot ja työnnä patruunan sisäosan kanssa lamppu, kytke johto ja kaikki on valmiina kattokruunu.

Hollantilainen ystävät tarjoavat ajatus koristelu omin käsin. Tyhjä laatikko tai lastulevyä, päät ohut liitä "Dimes" paksu puun oksat ja etukansi risut. Pöytälevy on paksusta lasista. Sohvapöytä valmis.

Seuraava ajatus Jätteestä, poltettu hehkulamppujen kukkamaljakoista, pidin siitä. Minun konservatiivinen arvio, heitän vuodessa noin 50 - viisi lamput. Nyt sinun täytyy pakottaa itseni ainakin yksi tehdä pieneen kulhoon.

omin käsin. Maljakko peräisin palanut lamput

Lampunvarjostin kuvia omin käsin

Valmistukseen tyylikäs varjoa pöytävalaisin, tarvitset:

 • vanha pöytä lamppu, tai emästä itselleen kasetti lamppuja,
 • jäykän kehyksen lanka,
 • kuvia pienikokoisia.

Jos sinulla on vanha, viallinen kameroita, voit käyttää niitä tyylikäs jalusta.

Pöytävalaisin varjoa valokuvia omin käsin

Osta katto pistorasiat, voidaan käyttää ei kipsi- ja polystyreeniä ja sisustusmaali väri vastaavaan väri sisustukseen.

Koristelu seinät omin käsin

Mitä voidaan tehdä tyhjät tölkit

Uskon, että jokaiseen kotiin, on talletukset tyhjät tölkit. Miten voit käyttää niitä lisäksi säilyttämiseen vihanneksia ja sulkeminen hilloa. Käyttämällä tyhjän purkin ja säädettävät olkaimet, joita voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta helposti, saat hyvä paikka säilytykseen pieniä eriä:

 • henkilökohtaista hygieniaa kylpyhuoneessa,
 • puutarha lamput,
 • varastointi haarukat ja lusikat keittiössä.

Lamppu tölkit omin käsin

Varastointi henkilökohtainen hygienia eriä kylpyhuoneen tyhjien tölkkien omin käsin

Jos nainen ei ole hänen vaimonsa Abramovich, se välttämättä havaittu korut: korvakorut, kaulakoru, osti joko "back-breaking" töitä tai se periytyy. Vaikkei jalometallien millään Fashionista koruja on sakkaa. Ja lähes aina naisella on ongelma säilytyksen koruja. Tämä ajatus tehty omin käsin, on tarkoitus auttaa häntä.

Luominen köyden maljakko, ihanteellinen hanke niille, jotka ovat vähän aikaa ja että voit tehdä yhdessä lastensa kanssa. Joten valmistukseen meidän käsintehtyjä maljakot, olisi:

 • ei köyden suuri halkaisija on pieni maljakot 1 m.
 • ase kuumaliimalla,
 • värillinen säiettä.

Aloita käärimme pohja, unohtamatta liimata jokaisen uuden kierroksen.

Sitten alamme kiekon "ruumiin" maljakoita, unohtamatta lisätä halkaisija kierrosta. Ja varmistaa, että työmme on edelleen kaunis, me koristella köysi värillinen lanka, ja nauttia mestariteos.

Lopuksi haluan toivottaa teille, älä pelkää kokeilla ja luoda suuria asioita talon omin käsin.