Suunnittele keittiö verkossa

Online Keittiö Suunnittelija

Piirrä keittiön verkossa. Itsenäisesti ja ilmaiseksi!

Tässä on nykyaikaisin verkossa keittiö suunnittelija. Tällä suunnittelija voi luoda yksityiskohtaisia ​​3D-suunnittelu keittiön suurella visualisoinnin.

Pidä sosiaalinen verkostoituminen viitaten suunnittelija, ei menetä:

Helppokäyttöiseksi, olemme laatineet 4 valmis hanke, johon voit suunnitella keittiön:

 1. asettaa koko huoneen
 2. kalustaa haluttuun kokoon (kaapit, kaapit, baareja jne)
 3. Valitse värimalli
 4. projektin tallentaminen
 5. tiedä tarkkaa hankkeen kustannuksista keittiö ( "Order laskenta" -painiketta) *

Kysyttävää ajastimella? Kirjoita kommentit alla.

Osoitteemme: Valko-Venäjä, Minsk, st. Nekrasov, 7-410

5 askelta luoda suunnittelu verkossa keittiö suunnittelija

Vain 5 vaiheita voit manuaalisesti valita suunnittelun tulevaisuuden keittiön.

 • Vaihe 1 - muokata koko tiloihin;
 • Vaihe 2 - Valitse väri seinät, katto ja lattia;
 • Vaihe 3 - paikka ovet ja ikkunat;
 • Vaihe 4 - vedä ja pudota keittiö on yksiköitä luettelo;
 • Vaihe 5 - Valitse suosikki varusteet ja lisää tekniikkaa.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, ohjelma käyttää tietokonetta tai kannettava tietokone.

Kitchen - tila on pieni, joten se on kunnollinen suunnittelu - avain sen toimivuutta ja mukavuutta. Ilman apua ammatillinen suunnittelijat tehdä se kova. Mutta asiantuntija joutuu maksamaan, se ei ole aina mahdollista. Siksi auttaa tavallisia kaupunkilaiset tänään tarjoaa erityisiä ohjelmia, kuten keittiön suunnittelija. Se tarvitsee vain ladata tietokoneeseen ja voit alkaa työskennellä.

On huomattava, että vysheoboznachennyh ohjelmassa on kahdenlaisia: ilmaisia ​​ja maksullisia. Tulokkaita voi käyttää toisen suoritusmuodon. Tällainen suunnittelu keittiö ohjelmassa ovat yksinkertaisia. Ymmärrä niitä voi kuka tahansa, koska ne on luotu ihmisille.

Yksinkertainen ohjelmistojen suunnittelu keittiössä on seuraavat vaihtoehdot.

 • Joten ensinnäkin luoda pohjapiirros, mikä teki huoneen koon, viestintäverkot, rakenneosat ja niin edelleen. eli osoitti täydellisen suunnitelman.
 • Seuraavaksi kootusta laatikosta on valmis, jotka on valittu viimeistely materiaaleja, väri ja rakenne.
 • Seuraava askel - on valinta ja säätö tilaa keittiökalusteet. Uskotaan, että tämä on tärkein vaihe projektissa koko keittiön käsite. Meidän on aloitettava vakiomallin keittiökalusteiden, joka on järjestettävä. On tärkeää ja toimivuus, ja mukavuutta sen sijainti. Jos et onnistu, niin voit siirtyä huonekalusuunnittelun. Se tarkoittaa, että on tarpeen valita värin, tarvikkeet ja niin edelleen.
 • Viimeinen vaihe - valikoima koriste komponentteja. Sinä vain on tilaa lisätä lisävarusteita sisustuselementtejä keittiö näyttivät asui-.

Muuten, tänään, kehittäjät tarjoavat paitsi suunnittelija keittiö, mutta myös ohjelmia, joita voit käyttää kerätä mittatilaushuonekaluja. Kätevä yhdistelmä, joka itse asiassa luo. Eli voit ensin luoda projekti perustuu sarja huonekalujen koosta keittiö tilaa, valitse lisälaitteet, viimeistely, ja sitten lisätä se valmisteltuun keittiöön layout.

On yksi asia, josta meidän pitäisi kiinnittää huomiota. Jos kohdata tehtävän toteuttaa keittiön suunnittelu, kun se on mahdollista suunnitella ohjelmaa ei ladata. Koska Internet on niin sanottu verkossa keittiö suunnittelija. Jos aiot ryhtyä hankkeisiin jatkuvasti, se on parempi ladata ohjelman. Näin ollen on välttämätöntä valita kunnolla, koska verkko ja esittää yksinkertainen analogisesti, ja hienostunut - ammattilainen. Katsotaanpa joitakin niistä.

Tämä ohjelma on tarkoitettu aloittelijoille, jota kutsutaan - hanke viisi minuuttia. Se viittaa «3D suunnittelijat ruokaa" kategoriaan, joka perustuu siihen, voit luoda malleja kahden tai kolmen kerroksen tilassa. Yksinkertainen käyttöliittymä venäläistyneet, kätevä ja intuitiivinen. Sen varta huonosti laadittu ihmisiä.

Sama ohjelma on tarkoitettu aloittelijoille, mutta lisäominaisuuksia. Esimerkiksi:

 • Voit luoda varjot valon ikkunasta. On mahdollista ottaa huomioon vuorokaudenajasta ja vuosi.
 • Voit luoda ns dynaamisia objekteja. Esimerkiksi, voit, klikkaamalla saranaovessa kaappiin tai allaskaapin, avaa se ja siten ymmärtää, ja onko tarpeeksi tilaa sen.

Tässä tapauksessa verkko voi ladata maksetaan, ja että vapaa versio. Mutta on huomattava, että ilmainen versio ei juuri poikkea maksettu.

Se takana on tunnettu tuotemerkki, joka harjoittaa kalusteissa. Sen on erityisesti suunniteltu "Dummies", joten tämä ohjelma on keittiö suunnittelija on verkkopalvelu.

Mitä voit sanoa siitä?

 • Se on hyvin laaja valikoima huonekaluprojekteja, jota voidaan käyttää valinnassa ja asennus keittiön projektin.
 • Sama voidaan sanoa huonekalujen varusteet.
 • Ohjelma voi suorittaa valmistelun laskennan osalta käyttöön kuulokkeen kohteita.

Tämä vaihtoehto ja on esitetty alussa artikkelin.

rakentamisen ohjelma ammattilaisille. Se perustuu käsitteeseen rakennusten rakentamiseen virtuaalimaailmassa. Koska se ei ole niin helppo työskennellä, koska ohjelma toteutettiin siten, että ensin rakennetaan itse rakennuksen, jonka jälkeen voit saada tietoja, kuten huoneen osat, tekniset, explication, ja niin edelleen.

Eli tämä versio ei ole vain ohjelma. Tämä on mahdollisuus saada käsiin suuri joukko työkaluja suunnitteluun. Tietenkin, sisätilojen keittiö ei ole täällä tärkein. Todennäköisesti tämä on vain puoli vaihtoehto.

Ranskalainen suunnittelija. On mielenkiintoista, että tämä rakentaja ei voi käyttää verkossa, kunhan et maksaa siitä. Tai paremminkin, kunnes et maksa ajankäyttöä. Hän ei myydä, sitä vuokrataan vain maksamalla tietyn ajan.

Mikä erottaa tämän muista ajastimella.

 • Tämä 3D muotoilu mahdollisuuden katsella layout kolmiulotteisessa avaruudessa.
 • Voit luoda projekteja tulevaisuudessa muodossa animaatioelokuva, jaksossa.
 • On mahdollisuus, joka auttaa toimimaan dokumentaation: arvioiden, aikataulut ja raportit.

Luoja tarjoaa paikallisia ja verkkoversiot.

johtopäätös Related

Sallimalla ajastimella tehdä keittiöön? Ne tarjoavat mahdollisuuden osallistua luomiseen suunnitteluprojekti keittiötilasta. Se tarkoittaa, että ei tarvitse olla asiantuntija omissa käsissä suunnitella omaa tulevaisuuttaan keittiö. Tärkeintä on, ilman mitään tietoa voidaan muuntaa elinikäinen unelma, luovia ideoita ja jopa fantasia. On vain tarpeen ymmärtää tätä ohjelmaa.

3D-suunnittelija keittiö

Yhtiö "Kitchen Vardek" kehittänyt erityisen 3D-suunnittelija luoda yksinkertaistetussa menettelyssä keittiön suunnittelu ja osto astiat tilauksesta. Tämä palvelu on erittäin kätevä ja yksinkertainen, se antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda online suunnitteluprojekteja, huonekalujen varusteet.

Ohjelma 3D järjestely huonekaluja

Mitä ominaisuuksia on 3D Keittiö Suunnittelija Online?

Valmistajat modernit huonekalut ymmärtää, jotka täyttävät kaikki asiakkaiden toiveet on melko vaikeaa, ja kokeilla erilaisia ​​tapoja ratkaista tämä ongelma. Käyttöön verkossa 3D-Designer yksinkertaistaa tehtäväksi valita ihanteellinen vaihtoehto keittiö ja luovat yksilöllisen keittiö hanke. Nyt asiakas voi itsenäisesti laatii luonnoksen joukko tulevaisuuden sisustus.

Myös syytä huomata, että kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa suosikki huonekaluja yksinkertaisesti koska se ei mahdu kokoa. Siksi ehdotamme nyt oppia 3D-suunnittelija keittiö verkossa. Modulaarinen huonekaluissa valita optimaalinen kokoonpano ei ole vaikeaa.

Ohjelma rakentamiseen huonekalujen 3D-muodossa ei vaadi monimutkaisia ​​asennuksia. Työskennellä sen tarvitsee internet-selain, sekä pääsyn World Wide Web. Toiminnallinen design keittiökalusteet luo sisustus, joka tarkasti täyttää kaikki toiveet.

Mitä etuja verkossa suunnittelija ruoka

 • Vapaana eikä vaadi rekisteröitymistä.
 • Se eroaa melko yksinkertainen käyttöliittymä.
 • Sen avulla voit rakentaa huoneen erikokoisia, erimuotoisia, rakenteelliset erityispiirteet, seinät.
 • Se tarjoaa monenlaisia ​​materiaaleja ja esineitä luoda keittiöön.
 • Se on suureksi avuksi korjauksessa.

Kassalle voi olla verkossa heti jätevedet tuloksena hankkeen koriin. Yrityksemme myy tuotteitaan yli 8 Venäjän alueilla. Kosketus henkilökunta, voit soittaa Pietarissa: +7 (812) 309-47-98

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin