Suolalamput käyttö

Salt lamppu - etuja ja haittoja. Miten valita lampun suolaa ja käyttöohjeet

Kiistat eduista kynttiläjalka pois suolan on ollut käynnissä jo vuosia, mutta yhä useammat ihmiset ostavat itse tämä asia. Koska sen ainutlaatuisia ominaisuuksia, se ei vain valaisee tilaa, mutta myös puhdistaa ilmaa ympärillä, parantaa hyvinvointia kotitalouksista.

Ainutlaatuinen valaisin on valmistettu vuorisuola alueella tuotetun Himalajan, vuonna Karpaattien ja muissa paikoissa, joissa mineraaleja ylittää ikä 500-700 miljoonan vuoden aikana. Suola lamppu - kulhoon veistetty mineraalinen muodostelma, joka on varustettu kytkimellä seistä ja korkean taajuuden lamppu. Vuorisuola parantajat ovat pitkään käytetty kihdin hoitoon, migreeniin ja ihottumat parantaa koskemattomuutta. Tämä on mahdollista, koska sen ainutlaatuinen koostumus:

 • rautaoksidi;
 • savi;
 • hiilivety (kaasu ja neste);
 • kipsi;
 • hiili;
 • sinkki;
 • bromi;
 • magnesium;
 • kalsiumia;
 • seleeni;
 • rauta;
 • kalium;
 • jodi;
 • kvartsi;
 • anhydriitti.

Toimintaperiaate suolan lampun

Lamppu suola aikana luminesenssin tuottaa negatiivisia ioneja Na, Cl ja J. Nämä partikkelit ovat käyttökelpoisia ihmisen kehon kemiallisella ominaisuuksia. Ne puhdistaa ilmaa, parantaa sisäilmasto, vakauttaa tunnetila ihmisiä. Kidehilan suolaa neutraloi sähkömagneettisen säteilyn teknisiä laitteita.

Toimintaperiaate suolan lampun perustuu yhdistelmä luonnolliset tekijät: suola ja kevyt. Sähkön mineraali lämmittää hydrataation ja prosessi alkaa luonnollisen kosteuden. Tila on täynnä negatiivisia ioneja, niin että ilma puhdistuu. Jos lampun Himalajan suola toimii jatkuvasti, ionisaatio tila jatkuu ilman keskeytystä.

Suurin hyöty kloorivetyhapon lamppu on verrattavissa ilma ionizers - hoitoon ja ehkäisyyn liittyvien sairauksien ionogolodaniem. Näitä ovat aivojen sairauksia, keuhkot, heikko vastustuskyky. Hyötyjä ja haitoista suolalamput ei voi verrata, koska vasta-käyttää luonnon lamppu ei, koska sillä ei ole kielteisiä vaikutuksia elimistössä ja omistajan kotitalouden. Poikkeuksena on yksittäisten intoleranssi, mikä on erittäin harvinaista. Kuinka hyödyllistä ympäristöystävällisiä KRISTALLISUOLA lamppu kiveä:

 • edistää psykologista purkaminen
 • väsymys;
 • lisää taso huoneen ilmankosteus;
 • ehkäisyn tarjoamiseksi astma, ihottuma, diabetes, allergiat, sinuiitti, nivelreuma, vilustuminen;
 • parantaa aineenvaihduntaa;
 • tuhota patogeenisten bakteerien ja sienten;
 • Se poistaa toimistossa tai muussa huoneessa hajuja;
 • parantaa sävy.

Suola lamppu - merkintöjen käyttöä

Lääkärit sanovat, että suola - ainutlaatuisen luonnon antiseptistä, joten se on paras hoito hengitysteiden sairauksia. Suolaa lamppu lastentarha vahvistaa lasten terveyttä. Käyttää sitä kotona vaikutuksista vastaava löydös suolahuone. Tärkeimmät indikaatiot käytön suolan lamppu - säännöksen immunostimulatorisista vaikutuksista ihmisiin. Meri-ilma, joka poimii valoa suolasta kuumentamalla, edistää nuorentaminen soluja ja rauhoittava vaikutus, koska se voi tuottaa positiivista energiaa.

Salt lamppu - Vasta

Asiantuntijoiden mukaan suolaa kynttilänjalka aiheudu haittaa ihmisen elimistöön. Jopa käyttää huoneen lamppu mukana lamppu makuuhuoneessa tai muita huoneessa ei johda glut suolaa. Jotkut lääkärit uskovat, että vasta-suolalamput ovat saatavilla Hypertensiopotilaiden iskemia, ja vakavia rikkomuksia keskushermostoon. Kuitenkin tämä tukematta jätetty väite. Jos olet epävarma, ennen kuin ostat suolaliuosta laitteen, ota yhteyttä lääkäriin.

Salt lamppu - käyttöohjeet

Valitsemalla KRISTALLISUOLA lamppu, erityisesti kuva, hinta sinun täytyy kiinnittää huomiota viimeiseen. Siinä otetaan huomioon luotettavuuden kalusteet, varusteet ja pinnan laadusta kiven. Joskus se sisältää halkeama, mutta se ei ole vika, vaan jäljitelmä luonnon kiven. Käyttöohjeet suola- Lamppu toteaa huoneeseen, jossa ala on 15 neliömetriä. m. Minun täytyy lamppu 2-3 kg. Sitä suurempi on sen paino, sitä suurempi ilmanpuhdistusprosessin haihtumisesta johtuen suolan pitoisuus. Lääkäreiden mukaan on suositeltavaa sijoittaa aiheen lähelle sängyn lähemmäksi päätä.

Allergiatutkijoiden, korva- ja kurkkutaudit ja Lastenlääkärit usein lähettävät potilaita kohdellaan halochamber. Monet kehotetaan ostamaan valaisimet KRISTALLISUOLA mutta varoittaa ei saada kiinni on huonolaatuista tuote, sinun täytyy tietää, miten valita suolaa lamppu. Periaatteessa lääkärit arvosteluja suolalamput positiivista, koska sen terapeuttinen vaikutus fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen on todistettu. Kuitenkin lääkärit muistutetaan, että yhden lampun ei riitä terveydelle. Meidän ei pidä unohtaa muita tavanomaisia ​​toimenpiteitä: oikea ravinto, liikunta ja päivittäinen kävelee.

Ostaa suolaa lamppu voi olla valaistus- kaupoista tai verkkokaupoista. Hinta riippuu väri, koko, paino, muoto, ionisaattori ja markkinointi politiikkaa kaupallinen yritys. Keskimääräiset suolaa valaistuslaitteita Moskovan alueella - 800-1800 ruplaa. Värilliset lamput suuri (8-10 kg) ovat kalliimpia - 3000-4000 ruplaa.

Näyte taulukko hintojen KRISTALLISUOLA lamput:

Suola kori "Bambu"

Salt Lamp "Kirkko"

Video: miten hyödyllistä suolaa lamppu

Kuinka käyttää suolalamput, ehdotti minulle töissä, kun esitetään syntymäpäivälahjaksi. Aluksi en reagoinut skeptisesti sen mainostetaan hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta talven aikana ei ole koskaan sopinut kylmä vaikutuksen alaisena. Aiemmin kylmä kausi, ainakin kolme kertaa meni sairaalaan. Täällä on parantavaa ihme lamppu!

Lääkärin mukaan ostanut vauva ionisoiva suola- yövalo, että hän ei uskalla nukkua ja hengittää meri. Eristetään suola ei tunnu, mutta aamulla lastani alkoi tuntea iloinen, nopeasti nousee sängystä ja on erittäin voimakas. Nyt olen varma, että todella toimii yövalo, ja näyttää todella hyvältä yöllä. Ainoa negatiivinen - ei "rakkaus" kosteus.

Vladimir, 46 vuotias

Vaimo osti suolaa lamppu, jotenkin käsitellä minun tupakointia huoneistossa. Mitä voin sanoa, nolata veljemme. Jos kuitenkin jauhaa sitä, saat kilon suolaa 2-3. Sitä voidaan käyttää myös sijasta käsipainot. Mitä tulee hyödyllisiä ominaisuuksia, parantaa mikroilmaston huoneissa, en tuntenut. Minulle täysin hyödytön asia.

Esitetyt tiedot artikkelissa on luonteeltaan tutkimuksellisia. artikkelitarjoukset älä soita itsensä hoitoon. Vain pätevä lääkäri voi tehdä diagnoosin ja antaa hoitosuositusten pohjalta yksilölliset ominaisuudet kunkin potilaan.

Parannus kloorivety- lamppu: edut ja ominaisuudet laitteen käytön. Sivuvaikutuksia kloorivety- lampun ionisaatio vaurioita

Suola lamppu on valaisin, jossa on tavallinen lamppu, sijoitettu kattoon suolasta.

Kun valo alkaa lämmetä, se lämmittää ja suolaa, mikä helpottaa erottaminen ionien negatiivinen varaus on ympäröivästä tilasta.

Tällaiset ionisaattori tuo monia etuja ja on lähes olematon vikoja.

Suola lamppu: käyttämällä laitteita käyttää kotona

Ilman ionisaatio menetelmä kloorivety- lamppu kykenee kovettumisen, erityisesti, hengityselinten sairaudet ja elinten, lisätä kehon sävy, maksu energiatehokkuutta, toiminnan parantamiseksi aivoissa, lisää luonnollista vastustuskykyä erilaisten infektioiden ja sairauksien.

Käsittely ja ennaltaehkäisevän mahdollisuudet suolalamput ovat paljon. Sitä voidaan käyttää hoitoon:

1. sydän- ja verisuonten, kuten kohonnut verenpaine, angina pectoris, aivojen verenkierron häiriöt, tromboflebiitti. Lamppu on veren hyytymistä estävä vaikutus elimistöön, jossa ionit, joiden negatiivinen varaus on positiivinen vaikutus mikroverenkiertoa verta. Tämän seurauksena - hidastaa muodostumisen kolesterolin taulut ja verenpainetta vakauttamiseen.

2. Reuma - voit päästä eroon jatkuvasti läsnä nivelkivut johtuvat liikkeen ja paineen. Tämä parantaa unen ja ruokahalua.

3. sairaudet hengityselimiä - flunssa, keuhkoputkentulehdus, sinuiitti, akuutit hengitystietulehdukset, tonsilliitti. Suojakerros on stabilointi keuhkorakkuloihin, joka estää turvotuksen, tulehdus, ekstravasaatio. Vital kapasiteetin itse keuhkot myös lisääntynyt. Puolustusmekanismeja huomattavasti, samoin kuin sen sävy, motorisen aktiivisuuden.

4. Sairaudet ruoansulatuskanavan - näihin kuuluvat pohjukaissuolihaava ja vatsaan, gastriitti. Aktivoi erityssolut vatsassa, kouristukset mene pois, happovaivat, kipu. Kiihdyttämällä solun regenerointiprosessi tila paranee ruoansulatuskanavan limakalvolla.

5. allergisia reaktioita, kuten nuha, allerginen, astma, kaikki erilaisia ​​allergia. Kun sisäilman ionisaatio kloorivetyhapon lamppu vähentää pitoisuus allergeenien ja pöly siellä. Myös, lamppu kykenee poistamaan ihottumaa, dermatiitti, urtikaria, hengityksen vinkuminen ja helpottaa poistamaan oireita astmakohtauksia.

6. Naisten sairaudet - ongelmia säännöllisyys kuukautiset, gipolaktatsiya. Parantamisen verenkiertoa lantion elimiä ja Umpieritysrauhaset samanaikaisesti.

7. sairaudet hermoston - stressiä, ahdistusta, neuroosit, unihäiriöt, väsymys, masennus, hermosärky. Lampun runkoon on stressiä vaikutus normalisoimalla ioninvaihdolla kalsiumin organismin soluja.

8. Ihon häiriöt, kuten ihovaurio, trauma, palovammat, tulehdus, murtumia. Tarjoaa anti-bakteeri vaikutus, suola lamppu desinfioi kehon pinnan täydellisesti, poistamalla kipua ja nopeuttaa merkittävästi rehabilitoinnissa etenkin leikkauksen jälkeen.

Läpikuultava suolojen lamppu on kiderakenne niin, että valo kulkee läpi niiden pehmeä ja miellyttävä. Voit valita tietty määrä värejä on hyödyllisesti vaikuttaa hermostoon ja parantaa unen laatua.

Vasta käyttöön suolalamput: vaurioilta ionisaatio menettelyjä

Suola lamppu - väline, joka on tunnettu sen myönteisiä vaikutuksia elimistössä ja lähes ilman sivuvaikutuksia. Niistä mahdolliset haitat voivat vain korostaa kyvyttömyys käyttää koneen Henkilökohtaisessa intoleranssi, mikä on erittäin harvinaista. Useimmissa tapauksissa, kehon reaktio suolan valaisin on enemmän kuin positiivinen.

Mutta ensimmäistä käyttöä on seurattava tarkasti terveyden sekä muutoksiin. Jos he yhtäkkiä muuttui negatiiviseksi, epämiellyttävä, ionisaatioprosessissa pitäisi lopettaa ja ota yhteys lääkäriin.

Muita vasta mukaan vuoden käyttökokemus suolalamput ei ole. Mutta ennen hakemuksen on hyötyä tutkia vastauksia ihmiset ovat yrittäneet tämän hoidon ja ehkäisevien menetelmä kehossa.

Paljon riippuu tuotantopaikka lamppuja. Välineet Pakistan houkuttelee muita säteilyn Artyomovskye lamppu, joka kykenee vapauttamaan kovaa ulos valoa kalkkia.

Lajikkeiden suolalamput: käytön kutakin väriä

Koko valaisimen kykenee lisäämään säteen positiivisen toiminnan, muoto ja lamppu ei vaikuta laatuun sen työn. Mutta valon väri on tärkeä rooli. Kullakin mahdollisella mukanaan tietyn perustoiminto:

• sävy valkoinen kuin tehokkaasti puhdistaa ja desinfioi ilmatila;

• keltainen kansi antaa vaimennettu valo, joka on suotuisia vaikutuksia toimintaan haiman ja parantaa maksan ja sappirakon;

• Oranssi väri lievittää jännitystä, poistaa pelon, kohtelee hermoston häiriöt, parantaa psyykkinen tila;

• kirkkaan punainen sävy paremmin kuin mikään muu teko verenkiertoon parantamalla bioenergia;

• ruskean sävyjä auttaa saavuttamaan sisäisen harmonian.

Valitsemalla ja soveltamalla sääntöjä, kloorivety- lamppu hyödyllisesti

Suolalamput eroavat kooltaan ja muodoltaan. Yleensä suola paloina varten varjostimet manuaalisesti käsitellään. Siksi valita suola lamppu olisi perustuttava joitakin suosituksia:

• Valotuslamppu tavallinen alue on noin 3 metriä. Siksi suurten tilojen tarvitse ostaa mitään määrä valaisimia tai suurikokoisten laitteiden

• Edullisin paikka lampun - pää sängyn tehokkaasti aseta lamppua huoneissa paljon sähkölaitteet;

• lamppujen lamppu on lisäominaisuus, joten sitä voidaan käyttää niillä alueilla, joilla se on tarpeen tehdä turvallisen liikkeen pimeässä aikaa.

Suola lamppu on pehmeä ionisaattori, koska jättäen sen tilaan voidaan kytkeä pysyvästi.

Keskimääräinen kesto laitteen toiminnasta maksimaalisella kuormituksella on 10 vuosi. Sopiva laite asetettavaksi aivan kaikkiin tiloihin, mutta jos kaukainen sijainti lähteistä kosteutta, kuten pesuallasta, keittiö uunit, akvaarion ilmankostutin. Siksi lamppua ei pidä sijoittaa kylpyhuoneeseen.

Erityisen varovainen ei vaadi lamppu - tarpeeksi kuivalla kankaalla tai imuroimalla määräajoin puhdistaa sen pinnalle kertynyt pöly.

Kaikki, jotka pyrkivät säilyttämään terveellistä elämäntapaa, kuten yrityskaupan suolana lampun tulee hyvin merkityksellisiä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Suolalamput - edut ja haitat luonnon lampun

Näiden vuosien ylimääräisen suosio hankkii ainutlaatuinen lamppu, joka on valmistettu pala suolaa. Suola lamppu - moderni keino ennaltaehkäisyyn sekä eri sairauksien hoidossa. Laite on kompakti kansi, joka on leikattu pala luonnon suola, kattoon sisällä tavanomaisella korkean taajuuden lamppu. Helppokäyttöisyys, kun kyseessä on suolalamput ovat kytkin ja muotoiltu kämmen. Nyt suola lamppu hyödyllisiä että haitallisia vaikutuksia, jotka on jo täysin tutkittu, liittyy laitteeseen fysioterapian, mutta on tärkeää muistaa, että sekä muut todennetut hoitava lääke, suola lamppu, ja se voi aiheuttaa vahinkoa ruumiille.

Toimintaperiaate suolan lampun

Muinaisista ajoista, ihmiskunta on käyttänyt parantua eri vaivoihin suola luonnon mineraaleja. Perusteella tämän luonnonmateriaali se tuotti valtavan määrän terveys ja hyvinvointi laitteita. Erityisen suosittuja ovat suolakaivoksissa sekä speleoterapia.

Suolalamput on myös kasvot pala, valmistettu luonnon suolasta materiaalista. Sisällä korkean sijoitettu pala suolaa lampun tai kynttilän vaha. Mukavuussyistä, suolan käyttöä lamppu on päällä kiinteä alusta ja on varustettu laitteella on-off kytkin.

Ensimmäistä kertaa käyttävät epätavallisia laatu suolalamput jopa 19. vuosisadalla. Suosittu parantajat osoitti, että ilma, joka oli kyllästetty natriumkloridilla, on tehokas immunostimuloiva, desinfiointi, vähentää ja desinfioivat. Hieman myöhemmin, kunniaa ainutlaatuisia ominaisuuksia suolaroiskeita alkoi levitä ympäri valtavassa maailmassa, ja 1900-luvulla ne on otettu käyttöön ensimmäistä suolakaivoksissa jossa ihmiset turvallisesti ja tehokkaasti eroon useista eri sairauksista.

Toimintaperiaate on yksinkertainen suolaliuos lamput: lamppu lämmitys, sijoitetaan kloorivety- elin vähitellen lämmittää luonnollinen materiaali ja negatiivisesti varautuneet ionit jaetaan seurauksena mainitun reaktion. Tällaiset kemikaalit on vain positiivinen vaikutus ihmisen elimistölle. On tärkeää huomata, että merkittävä vaikutus negatiivisten ionien, ne reagoivat positiivisesti varautuneita ioneja, joilla on kielteinen vaikutus kehoon ja neutraloi haitallisia vaikutuksia jälkimmäisen. Erotettu suolalamput kemikaalit voivat puhdistaa ympäröivän ilman, joten huone, jossa on tämä ihme laite, se on mukava ja kodikas. Huoneessa, jossa on suola lamppu neutraloi negatiivista energiaa, joka vapautuu työtä nykyaikaisia ​​laitteita, televisiot ja tietokoneet.

Suolalamput, joka hyödyllisiä että haitallisia vaikutuksia täysin todistettu, toimii kaksi luonnollista tapaa: se säteilee valoa ja lämpöä. Sähköinen lämpö alkaa lämmetä suola ja jaetaan varattuja hiukkasia suotuisia vaikutuksia ihmisen psyyken ja toiminta kaikkien sen sisäisten järjestelmien.

Saadaksesi eniten terapeuttista vaikutusta suolalamput, on tarpeen valita laitteet, joihin ei halkeamia ja pieniä vikoja. Kuten hehkulampun sopii normaali, mutta energiansäästölamppuja eivät anna tällaista positiivista ja parantava vaikutus, koska se ei pysty lämmittämään suolan laatua. On joitakin salaisuuksia, jotka auttavat sinua käyttämään suolaa lamppu lääketieteellisiin tarkoituksiin mahdollisimman pitkään. Voit tehdä tämän, ei laittaa laitetta kosteassa, sekä lähellä ilmankostutinta.

Suola voi olla lamppu huoneessa ja puhdistaa ilmaa, ja parantaa kehon, lähes kellon ympäri. Faktat ja tutkimus ei paljastanut kielteisiä vaikutuksia ihmisen luonnollisen väline, joten sen suora soveltaminen on hyvin laaja:

 • Suolalamput suositeltavaa sijoittaa lapsilla sekä makuuhuoneissa;
 • laitteessa on suotuisa vaikutus useisiin ympäristön, jos laitat sen toimistossa tai toimistossa.

Suolalamput, merkintöjen käyttämään tätä ainutlaatuista laitteen ovat seuraavat:

 • vahvistaa immuunijärjestelmää;
 • nostaa yleinen sävy organismin;
 • hengityselinten taudit - nimittäin, keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, Tupakoitsijan keuhkoputkentulehdus, astma;
 • kilpirauhasen;
 • diabetes;
 • toimintahäiriö hermostossa - lisääntynyt ärtyneisyys, passiivisuus, apatia, hermostuneisuus.

Saatu suola lamppu toiminta negatiivisesti varautuneet ionit pystyvät puhdistamaan ilmaa eri sienet, bakteerit ja haitallisten mikro-organismien. Lamppu täysin neutraloi tupakansavu, poistaa kielteisiä vaikutuksia sähkömagneettisten kenttien seurauksena kodinkoneiden, normalisoida emotionaalinen tila henkilön ja edistää aktiivista palauttaminen metabolisia prosesseja elimistössä.

Nykyisin saatavilla useilla valossa sävyjä suolalamput. Riippuen sävy valoa säteilevä laite, joka voi olla yksittäisiä terapeuttiset vaikutukset:

 • valkoinen valo sävy on suuri puhdistamot ympäröivän ilman, se on aktiivisesti desinfioi tiloissa ja positiivisesti auttaa puhdistaa kehon eri haitallisia aineita;
 • vaaleankeltainen sävy on edullinen vaikutus ruoansulatuskanavan, erityisesti parantaa toimivuutta haima, maksa, sappirakko;
 • oranssi sävy on välttämätöntä hermoston häiriöt ja passiivisuus ihmisen elämään, on lääketieteellinen kaiku auttaa normalisoimaan uni, ahdistuneisuuden ja lisääntynyt ärtyneisyys;
 • punai- suolalamput auttaa normalisoimaan sydämen järjestelmän suorituskykyä, ne ovat suuri vaikutus valtion ja kimmoisuutta verisuonia ja lisäävät bioenergian henkilö;
 • vaaleanpunainen sävyjä väline auttaa saavuttamaan harmonian rakastunut, se on hyvin kyllästetty ihmiskehon lempeä tuntemuksia ja himo rakkautta;
 • ruskea sävy suola lamppu auttaa miestä saavuttamaan sisäisen harmonian ja auttaa lievittämään nykyisen nykyisiä sairauksia.

Tällä hetkellä tieteen ja tietenkin, lääketiede ei ole löytänyt kielteisiä vaikutuksia suolalamput työn ihmiskehoon. Ainoa tapaus, jossa laite on häiritsevä käyttää tätä yliherkkyydestä.

Näinä vuosina, voit valita suolaa lamppu eri kokoisia ja muotoisia. Valintoja tehdessään seuraavat tärkeät kohdat on otettava huomioon:

 • Lamput paino on 2-3 kg, niillä on pieni ja kompakti muoto. Nämä suolalamput on suunniteltu puhdistukseen ja desinfiointiin tilojen, joiden pinta-ala on noin 15 neliömetriä. m. Näin ollen, jos alue tarvitaan kattamaan suurempi alue, ja laitteen pitäisi olla suurempi koko ja paino. Enemmän painoa puhdistus suola lamppu tarjoaa suuremman alueen huoneen.
 • Parantavaa vaikutusta lamppu kuljettaa halkaisijaltaan 1 m, ja ehkäisevä vaikutus on säteellä 3 metriä.
 • Oikeiden laite, on tärkeää tutkia laatua eheys. On välttämätöntä, että teline on ollut vahvaa ja vakaata, ja pinnalle lampun ei eri vikoja ja halkeamia.
 • Jos suola lamppu sijaitsee makuuhuoneessa, on suositeltavaa, että se oli kärjessä nukkuvan henkilön. Jos laite on asennettu olohuoneessa tai lastenhuoneessa, se olisi lähellä kodinkoneet neutraloimiseksi lähetetyn sähkömagneettisen säteilyn.
 • Suolalamput palvelee erinomaisesti yövalo, se on täysin valaisee pimeään huoneeseen, luoda terveyttä ja mukava sävy. Jos lamppu on suunniteltu tällaisiin tarkoituksiin, on tarpeen se asennetaan, kun on kätevä ottaa yön ja turvallisesti siirtyä oikealle huoneeseen.

Koska instrumentti on ionisaattori luonnonympäristöön, on suositeltavaa asentaa pois kostuttimet. Älä asenna laitetta akvaario, keittiö kaasuliesi ja sisätiloissa kylpyhuone. Suola lamppu kello voi olla toiminta-asennossa, enintään käytettäväksi tässä tapauksessa on 10 vuosi. Huolta suola lamppu on hyvin yksinkertainen: se on tarpeen säännöllisesti pyyhi laitteen kostealla puhtaalla liinalla tai pölynimurilla käsitellä sitä.

Suolan käyttöä lamppu - lääkärinlausunnon

Näinä vuosina kotona käytetään usein suolaa lamppu, lääkärit arvioita siitä vain positiivisia. Mutta on tärkeää muistaa, että laite on erinomainen ionisaattori, niin se puhdistaa ja desinfioi ympäristölle. Tällainen toiminta auttaa tuhoamaan viruksia ja bakteereja, jotka elävät usein asuinalueella.

Sikäli kuin vapaa-toimintoja, suola lamppu voidaan käyttää ehkäisevänä menetelmä, mutta selviytyä vakavia sairauksia, valitettavasti, he eivät voi.

Esitetty uudenvuoden, toivon auttamaan, aion nukkua hyvin. Lamppu oranssi.

Lapset esitteli uuden vuoden suolan lamppu, tulos kasvot, oli unettomuus ja hermostunut jännitteitä, nyt tuntuu hyvältä? Kiitos lapsille.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin