Suodatin käänteisosmoosinlaitteiston joista valita

Miten valita suodatin käänteisosmoosi?

Usein kääntyen meille asiakkaat pyytävät mikä erottaa käänteisosmoosilla järjestelmän, ja miten tehdä oikea valinta laaja valikoima suodattimia sivuillamme.

No, ymmärtää, mitä käänteisosmoosin suodattimia ja miten ne eroavat toisistaan.

Aloitetaan tavanomaisessa järjestelmässä, lamppu base set. Olla esimerkkinä meille käänteisosmoosi järjestelmä

Järjestelmä koostuu viisi vaihetta puhdistus:

1. patruuna mekaaninen käsittely laajennettu polirpopilena huokoisuus 5 mikronia. Kasetti on ensimmäinen askel esikäsittelyyn vettä. Se puhdistaa veden mekaanisen vedessä olevia epäpuhtauksia (hiekka, ruoste, liete, jne.)

2. patruuna tiivistettiin aktiivihiiltä kookospähkinän kuorista. Toinen vaihe esikäsittelyyn vettä. Tämä elementti puhdistaa vettä klooria, esimerkiksi kytkemällä orgnicheskih joka kertyy suuria määriä vettä, kun taas kulkee vesiputket.

3. Kasetin mehaicheskoy ochitski vaahtopolypropeenikerrosta huokoisuus 1 mikroni. Viimeinen vaihe esikäsittelyyn vettä. Suunniteltu hieno veden puhdistus ja käsittely sen läpi käänteisosmoosikalvoa.

4. kalvo käänteisosmoosin - "sydän" suodattimen. Se tuottaa veden käsittely molekyylitasolla. Huokoisuus kalvo on noin 0,0001 mikronia että povolyaet lävitseen vain vesimolekyylejä, kun taas jäljellä olevat epäpuhtaudet pestään pois paineistetussa kuivatus.

"Suodatin kulkee vesimolekyyli (resoluutio 0,3 nm), mutta ei läpäise suurinta osaa kemialliset epäpuhtaudet ja sulkeumat biologista alkuperää, erityisesti mikro-organismien ja virusten (koot 20-500 nm). Esimerkiksi, suodatin voi viivyttää kolera bakteeri tai hepatiittivirusten. "(Ist. Wikipedia).

Sitten vesi virtaa Umpisäiliön jossa se tallennetaan siihen hetkeen saakka, kun otkryvatsya hana pesuallas.

Avaamisen jälkeen vesijohtovettä kulkee viides vaihe veden puhdistus.

5. hiili jälkisuodattimen vakioimiseksi vesi, kohdistus maku ja haju.

Nämä ovat järjestelmän elementit sisältää vakiona. On suositeltavaa käyttää vedenkäsittelyssä jotta valmistaa ruokaa ja juomia.

Jos haluat käyttää vettä paitsi ruoka ja juoma, sinun kannattaa harkita järjestelmää, jossa kuusi puhdistusvaiheita. Esimerkkinä me käänteisosmoosi järjestelmä Leader Standart RO-6.

Viisi vaihetta puhdistus siinä ovat samat kuin edellisessä mallissa, joten ei toistu. Katsotaan, miten ne eroavat toisistaan:

1. Järjestelmä on lisäksi moduuli - mineraaliaineena. Se tuottaa mineralisaatiosta vettä, kyllästää se hyödyllistä ihmiskeholle ja määrä mineraaleja mikrelementov, ja valmistelee sen käytettäväksi raaka muodossa. Sisällä mineraaliaineena ovat prirodnyye mineraaleja - dolomiitti ja kalsiitti, kulkea läpi vesi on tyydyttynyt mineraaleja, ja taso kanava on noin 0,2 mg / l. Toinen toimintoja minealizatora kohdistus on happo-emäs-tasapainon (Ph), saadaan lähemmäksi optimaalista oman veren 7,0-7,5.

2. Crane käänteisosmoosi järjestelmä on kaksi mineraaliaineena lammas, vesi jaetaan veteen mineralisaatiota (elintarvikkeiden ja juomien) ja vedellä mineralisaatio (käytettäväksi raaka muodossa).

Näin voimme sanoa, että jos haluat juoda vettä jälkeen suodatin raaka muodossa, niin kannattaa harkita malli mineraaliaineena.

Toinen valinnainen moduuli käänteisosmoosilla järjestelmissä on biokeraamin kasetti.

Tämä järjestelmä on varustettu moduulin veden rakenteen. Kun avaat vesihanan pesuallas, vesi on mineraaliaineena biokeraamiputken kulkee patruunan.

Se on suunniteltu veden rakenteen ja tuo sen lähemmäs rakenteeltaan sulaa. Biokeraamisen moduuli on täytetty pallot puristettua luonnon materiaalista turmaliini, paistetaan 600 ° C: ssa Seurauksena, että läpi turmaliini helmiä, veden vaikutuksen alaisena infrapunasäteilyn strukturiziruetsya.

Tämän seurauksena saat vettä oikean rakenteen, joka on helpommin imeytyy elimistöön.

Yhteenvetona voimme sanoa seuraavaa:

- Käänteinen osmoosi suodattimet - on parasta keksi ihmiskunnan vedenpuhdistukseen. Tehokkain ja hienovarainen tapa puhdistaa pois nykyisiä.

- Vesi on kuljettaja ihmiskehossa vastaavasti sitä puhtaampaa on vettä juot, sitä enemmän mineraaleja ja mkroelementov se voi liikkua elimistön läpi.

Toimintaperiaate Käänteisosmoosilaitteen järjestelmä - hyvät ja huonot veden käsittelymenetelmä ja asennus kaavio

Veden laatu, joka virtaa ulos putken on huono? Sitten kiinnittää huomiota käänteisosmoosi - tämä järjestelmä auttaa parantamaan vedenkäsittely, joka on lähes täysin vailla epäpuhtauksia. Tämä tekniikka on tällä hetkellä pisimmällä ja laajalle levinnyt. Soveltamaan sitä 70-vuotta viime vuosisadan tuotantoon juomisen ja puhtaan nesteen teollisuuden, lääketieteen ja muihin tarpeisiin.

Osmoosi Veden puhdistus on prosessi, jossa paineistettu liuotin kulkee kalvon läpi (puoliläpäisevä) väkevämpää liuosta vähemmän konsentroitua. Tässä tapauksessa suodatin kalvo on vesitiivis mutta kaipaa joitakin ei-liuenneita aineita. Kreikkalaiset havaittu, että meriveden suolanpoisto suoritetaan, jos kulkea sen läpi astian seinän vahaa.

Koska käänteisosmoosi järjestelmää on parannettu, suodattimet perustuu sitä käytetään paitsi teollisissa sovelluksissa, mutta myös kotitaloudessa. Tämän vuoksi tuhansia tällaisia ​​suodattimen järjestelmiä alettiin perustaa eri puolilla maailmaa. Niiden ominaisuuksien saatu lähtö neste on hyvin lähellä vettä sulan jäätiköt. Veden suodatin käänteisosmoosilla on asennus, joka voi poistaa pieniä molekyylejä, väriaineet, natriumioneja, sulfaattisuolat, jäykkyys ja muut hiukkaskoko +0,001-+0,0001 mikronia.

Jos olet kiinnostunut käänteisosmoosilaitteet, sitten ennen tällaista ostoa, sen suunnittelua. Se on laite, joka koostuu useista membraanin patruunat ja suodattimet, ja säiliö on suunniteltu puhdistetun veden. Kannattaako käyttää tällaista järjestelmää, pitää mielessä, että varastosäiliöön useimmiten on tarkoitettu 8-12 litraa.

Keittiön työtaso tai hanan leikkauksia puhdistettu juomavesi. Erikseen ostaja voi tilata ylimääräisiä patruunoita. Yksi on mineraaliaineena, joka rikastaa vettä magnesium, kalsium ja natrium. Toinen on biokeraamisen kasetti käytetään rekonstruoimiseksi (luonnollisen) vettä.

Lisätakeen puhtauden saatu vesi on post suodatin - on tarpeen varmistaa laadun puhdasta nestemäistä, kun säiliössä alkaa pysähtyvän, esimerkiksi, taukojen aikana sen kulutus. Kaikki luetellut joukko helposti asentaa altaan alta tahansa, vaikka sen koko ei ole liian pieni. Emme saa unohtaa huolehtia tällaisen yksikön. Jos käsitelty vesi on esiintynyt makua tai hajua, se on usein ongelma on kalvo, joka on likainen.

Tämä osittain läpäisevä materiaali on hyvin tärkeä järjestelmän - se voi kulkea vain molekyylin happea ja vettä. Jos pinta kalvosuodattimen likaantuvat, puhdistusnesteen prosessi pysähtyy kokonaan, mutta järjestelmä käyttää ennalta tulevan nesteen suodattamisen, joka koostuu 2-3 vaiheista. Itse kalvon koostuu -pinorakennetta, jossa on kolme suljetut reunat - neljäs samanlainen elementti on kiinnitetty rei'itetyn putken suodoksen vastuuvapauden.

Toiminnalliset ominaisuudet ja kyvyt

Käänteisosmoosi asennus mallin mukaisesti kapasiteetti on 170-250 l / päivä ja resurssin 4000-15000 l. Jos perheeseen kuuluu 4 henkilöä, laitteen resurssin 5000 litraa riittäisi 1,5-2 vuoden toiminnan. Tässä tapauksessa vaaditaan tietyn hoidon, esimerkiksi joka vuosi tarvetta muuttaa jälkisuodattimilla, ja kuuden kuukauden välein - ennalta puhdistuskaseteille. Vesi, joka on saatu lähtö poistetaan sekä kemiallista alkuperää epäpuhtauksia, samoin kuin virusten ja bakteerien, mutta eivät kaikki.

Tällä menetelmällä on sen plussia ja miinuksia, jotka on otettava huomioon. Yksi suurimmista haitoista on se, että asennus poistaa vedestä ovat käyttökelpoisia sulkeumia, joissa kehon tuntee tarvetta, esimerkiksi, kalsium, magnesium, jne. Toisaalta - korkeasta epäpuhtauksien poisto ei ole vähemmän hyödyllistä kehon, sitä enemmän korko, kotimaisen yksiköiden tulee 98%. Kuitenkin mineraalisuoloja nesteeseen on erittäin pieni, joten ei ole mitään erityistä lausuntoa vaaroista tai terveyshyötyjä.

Jotkut lääkärit uskovat, että käyttämällä puhdistettua nestettä voi olla haitallisia vaikutuksia verenkiertoon. Auttaa ratkaisemaan ongelman suolaisuuden asettamalla erityinen kasetti. Huolimatta siitä, että suodatin on kuvattu tekniikka on kalliimpi verrattuna analogiseen virtaus ajan, kustannukset ero on merkityksetön.

Kalvotekniikalla tarjoaa mahdollisuuden puhdistaa vesijohtovettä eri sulkeumat eivät ole ainoastaan ​​tehokas, mutta myös nopea. Suodatetaan siinä olevan nesteen, kun sitä tuotetaan suuressa paineessa, käyttäen erityistä kalvo. Tätä tarkoitusta varten, imujärjestelmän sijaitsee 1-2 esisuodatin tehtävä on viivyttää jäljellä liuennutta klooria, ruoste ja hiekka hiukkasia.

Seuraavassa vaiheessa vesi virtaa varastosäiliöön, josta kulkee viimeistely suodattimen 1-2 ja toimitetaan käyttäjälle. Lisäksi, viimeinen vaihe on mekaaninen suodatin, joka on tehty pohjalta tiivistää aktiivihiiltä. Vettä, jossa on korkea pitoisuus epäpuhtauksia on tyhjennetty, kalvo ei ole tukossa ennenaikaisesti. Tämän järjestelmän avulla voit poistaa nestettä tällaisista kuuluvat:

Kannattaako ostaa veden suodattimen, aloittaa tutustu sen toimintaan. Tämä laite on kytketty vesi, mistä se tulee raaka neste puhdistusta. Aluksi esikäsittely vesi tuotetaan, jonka suodattimien määrä käyttää, jonka tehtävänä on valmistella tulevan nesteen, ennen kuin se kulkee edessä kalvon. Jälkimmäinen on kallis vaihdettava tuote, jonka toiminta aikana, voi riippua erilaisista tekijöistä.

Edelleen, vaikutuksen alaisena paine-ero tulevan veden puhdistetaan suodattamalla huokoisen synteettinen kalvo - yksi tai useampi. Virtaus lopulta erottaa kahteen. Yksi niistä edustaa kristallinkirkas vettä tulossa erityisen säiliöön, toinen - ja tiheäksi neste, lähetetään viemärijärjestelmään. Perusperiaate toiminnan Tällaisen suodattimen koostuu:

 1. Esikäsittelyä.
 2. Kulkee nesteen läpi kalvon.
 3. Saada puhdasta vettä varastoon.
 4. Loppusiivous.
 5. Puhdistettu neste kautta vuoto venttiilin erottaa mikä tahansa säiliö: pullo, purkki, kuppi jne.

Yleensä asennus käänteisosmoosin ei ole vaikea prosessi, mutta jos sinulla ei ole vähintään taidot työskennellä LVI, on parempi antaa tämän työn ammattilaisille. Oikein asennettu järjestelmä antaa sinulle puhdasta vettä ympäri vuoden ja ei ole ongelmia sen laatua sinulla on tässä tapauksessa ei. Se on mahdollista asentaa sekä pysty- että vaaka-asennossa. Jos päätät ostaa tällaisen suodattimen, tarkista lyhyet ohjeet asentamiseen:

 1. Sulkea pois vedestä, jotta kehys, alustava tavalla haavan kaikkien liitäntöjen fum-nauha.
 2. Irrota syöttölinjan kylmävesihanaan, ja sitten kiinnittää ja varmistaa kehys.
 3. Asentaa juomaveden hana altaan kiinnikkeillä ja putken kiinnitysmutterit.
 4. Suorita asennus Purista viemäriputki. Tästä poraa etukäteen putkessa (vastuuvapaus) reikä, jonka ympärille suojaavia ikenet kiinni.
 5. Lopussa pankin, asettaa varastointi ja suorita suodatin.

Ennen kuin ostat yksikkö verkkokaupasta kotiinkuljetus / postin tai erikoistuneet myyntipisteet Moskovassa, Pietarissa ja muissa kaupungeissa eri puolilla maata, jotka on määritelty sen mallista. Alkaa määrittää optimaalisen puhtausaste. Moduulien lukumäärä (vaiheiden) pääsee seitsemän. Yksinkertainen järjestelmä koostuu kolmesta esisuodatin, hiilisuodatin ja kalvon pinta puhdistusta. Kaikkein monimutkainen rakenne on elementti- mineraaliaineena ja biokeraamin aktivaattori.

Lisäksi tilavuuden määrittämiseksi varastosäiliön. Voit tehdä tämän, pitää mielessä paitsi tarpeisiin heidän perheilleen, mutta myös koko tilan altaan alta, tai sen asennus olisi liian vaikeaa tai jopa mahdotonta. Suuri perhe, jossa rakastavat kokata usein, se on parempi valita laitteen, jonka suorituskyky on vähintään 5 litraa / tunti.

Vertailu käänteinen osmoosi suodattimien

Osta vedenpuhdistus järjestelmä tarvitsevat virallisten kaupoista, jotka myi tuotteet tunnettuja yrityksiä - usein siellä tarjota alennusta. ulkopuolella valmistettuja suodattimia ovat kalliimpia, mutta niitä ei ole aina suunniteltu vesijohtovesi Venäjän kaupungeissa. Lisäksi tämä voisi häiritä tuotteiden saatavuutta kuluvien.

Key tuotantolaitoksia, jotka tuottavat suodattimet kotitaloudet ovat Atoll, Barrier, Aquaphor. Näistä kaksi jälkimmäistä yhtiöiden suodattimet voidaan ostaa noin 6-10 tuhatta - se kaikki riippuu valitusta kokoonpanosta. Keskimääräiset kustannukset suodattimien yritykset atolli ulottuu 10-12000 ruplaa, mikä johtuu käyttöön amerikkalaisen komponentteja.

Käänteisosmoosisuodattimen tai virtauksen

Tämä kysymys ei välttämättä laittaa liian tiukalle - kaikki riippuu tilanteesta. Tärkeintä, että valitun suodattimen asiakkaan tarpeita. Se on läpäistävä vettä nopean analysoinnin, jotka voidaan tilata mistä tahansa merkittävä valmistaja suodattimia. Jos huomaat, että sinun täytyy taistella mekaanisilla epäpuhtauksia, on parasta valita läpivirtaus- suodattimella. Jos nestettä havaitaan haitallisia epäpuhtauksia kimpussa, toinen vaihtoehto olisi sopiva.

Tilattaessa suodatin tehdä vesijohtovettä enemmän juomakelpoiseksi tehdä hintavertailuja. Suorita toimintaa nyt kehittymisen ansiosta ja Internetin leviäminen ei ole vaikeaa. Tähän kestää 10-15 minuuttia aikaa, mutta mikä tärkeintä - voit säästää rahaa valitsemalla suodatin mahdollisimman edulliseen hintaan. Vertaa tarjoaa useita verkkokauppoja Moskovassa Filter Aquaphor Morion DVM-101C:

Top 5-järjestelmät (suodattimet) käänteisosmoosi: ranking

Pehmentäviä ja vedenpuhdistuksessa nykyään käyttää pisimmällä käsittelyjärjestelmät. Ja vedenkäsittely käytetään eri elämän alueilla. Hankkiminen juomavesi on erittäin tärkeä henkilö, ja joillakin toimialoilla edellyttävät erityistä ultrasuodatusjärjestelmällä. Ja tässä tapauksessa, ei ole perehtynyt veden puhdistamiseen käänteisosmoosiprosessiin ei toimi.

Viisi parhaista valmistajista käänteisosmoosin suodattimia

Ilman näitä laitteita kuvitella puhdistuslaitteita markkinoilla muodossa käänteisosmoosiyksikköä mahdotonta. Mutta verrata suosittuja laitteita hienosiivilä, sinun täytyy nähdä uusimmat lippulaivoja. Tällä hetkellä viisi huomioon seuraavia laitteita:

Hieno puhdistus - RO

Tässä tapauksessa verrata edustajat käänteisosmoosin suodattimien muunlaisiin pehmennysaineet, ei ole täysin oikea, koska tehtäviä, he päättävät on vielä hieman erilainen. Mutta ioninvaihto- huuhteluaine juomaveden tuotanto ja vertailu on sopiva, mutta kationinen hartsi menettää hieno puhdistus, joka on liian kalliita ylläpitää. Osmosis menettää, koska se antaa liikaa puhdasta vettä, mikä tekee siitä ole kovin hyödyllistä ihmiskehoon. Siksi on tarpeen tutkia top 5 Käänteisosmoosilaitteistot.

Tarkastellaan järjestelmä alkaa (suodatin) käänteisosmoosilla Geiser Prestige, joka sijoitetaan alle tiskiallas. Se kuuluu kaksi rakennusta. Ensimmäinen on esipuhdistusta. Kuten on tunnettua, obratnoosmaticheskie kalvo on hyvin herkkä, ja pilata niitä ei ole vaikeaa. Näin ollen, sellaisissa järjestelmissä pesuveteen resurssien useita koteloita ja nimittäin ensimmäinen mekaaninen puhdistus. Klo Geyser Prestige suodatin, se on myös erityinen. Tämä sisältää, lisäksi polypropeeni mekaaninen suodatin on kaksi vaihetta ja puhdistus kuten kookos puuhiiltä. Ne poistetaan ja klooria, ja kiinteä mekaaninen sedimenteissä.

Käänteisosmoosi suodattaa Geysir Prestige käyttää erityistä suunnittelua Geyser - teistoa yhtiön valmistajan, joka voidaan ostaa suoraan valmistajalta. Seuraava merkittävä etu tämän suodattimen valmistajan - erityinen kalvo, jonka kapasiteetti on 0,0001 mikronia. Se on paljon ohuempi kuin ihmisen hius. Tämä on todellinen ioni puhdistus! On asennettu suojaavan kerroksen, joka estää suodatettiin muta laskeutua yliherkkä kalvo. Jälkeen hieno puhdistus olisi edelleen viimeisen suodatin-kastiketta kookos aktiivihiili, joka tekee veden enemmän ja hyödyllinen. Niistä puutteet suodatukseen kuumanvedenvaraaja Akvachif hinnat voidaan erottaa tämän laitteen ja tarvetta muuttaa, jos vaurioita kallein elementti - kalvo. Mutta yleensä muutoksia näiden osien tapahtuu noin kerran vuodessa ja puoli.

Laite on ohut siivousyritys nimeltään Aquaphor Morion. Valmistaja paikannus hänen keksinnön uutena sana pehmenemis- ja puhdistusjärjestelmä. Morion mikä erottaa erilleen muista obratnoosmaticheskih kalvoja - ainutlaatuinen laitteiden ja erityinen asema. Tämä antoi mahdollisuuden käänteisosmoosisuodattimen Aquaphor MORION pieni koko, IK no air kolmasosaa kertynyt varastosäiliöön, kuten kilpailijamme. Ei ole ylimääräisiä tyhjiä senttimetriä. Näin ei laske Säiliön täytön tehokkuutta puhdistettua vettä. Lisäksi salaojitus purkautuu vähemmän vettä kerääntyy ja se on nopeampi. Tällöin kertyneen veden säiliössä koskaan olla alle 5 litraa. Niistä miinuksia voidaan todeta, että on tarpeen jatkuvasti muuttaa patruunat, ja jos tällaista intensiivistä työtä, he tukkivat nopeammin.

Toimintaperiaate on käänteisosmoosisuodattimen perustuu seuraavan periaatteeseen:

 • Esipuhdistus vettä;
 • Puute reagenssien;
 • Käyttö ultrasuotimissa - kalvo.

Yleensä tärkein puute näiden osmoottisen puhdistuksen sovelluksia ovat takaisin paine on liian korkea laatu vedenkäsittely. Mineraalit ovat tiedossa, ainakin suuria määriä ja ovat haitallisia ihmisen elimistöön, mutta pieninä annoksina, ne eivät ole niin hyödyllisiä, ne ovat välttämättömiä. Koska vesi - se on luonnollinen luonnollinen lähde, jonka avulla on mahdollista saada kalsium, magnesium, ja ilman mitään ongelmia. Lisäksi, laji, joka on helposti sulavaa.

Kalvosuodatuksella vedestä poistetaan käytännöllisesti katsoen kaikki 100%. Eli se kääntyy pois ei vain vettä, ja tislattu, jota käytetään pesuun haavoja. Ihmiskehon, kuten vesi ei ole jotain hyödytöntä ja jopa haitallisia, ja lääkärit ovat usein neuvotaan olemaan käyttämättä sitä joko tai häiritä jäykkä, jotta tasapaino toimintansa. Mikä tahansa suodatin Aquaphor tulee Multihull koska Pesuveden on välttämätöntä valmistaa, ja sitten on rikastuttaa ja kadonneen mineraaleja. Kaikki tämä lisää huomattavasti kustannuksia tällaisten järjestelmien, koska niiden käyttö osmoosi suodattimien, vaikka se on top-5 käänteisosmoosi järjestelmiä, ei massa.

Troika Toinen roolit käänteisosmoosilaitteistot - atolli, uudet vesieste

Suodattimet Atoll ryntäsi markkinoille ei niin kauan sitten, mutta koska nykyään johtajia, ja kaikki kiitos onnistunut yhdistelmä laatua ja kustannuksia laitteiden välille. Mallinumeroiden 590-E takaa riittävän korkea tuottavuus, jopa kymmenen gallonaa tunnissa. Mutta tämä malli on eräs epäkohta. On varsin hankalaa, koska yksin hänen kolme esisuodatin. Kilpailu kustannuksiin tuotujen laitteiden atolli voittoa, mutta kilpailee kotimaan kanssa joskus häviää.

Rajoittaa käänteisosmoosijärjestelmän Atollin käyttöpaineen käyttöä vesiputkessa, sen tulisi vaihdella 3-8 ilmakehässä. Jos paine nousee yhtäkkiä, järjestelmä ei helposti onnistu. Vakuutusta varten on asennettava paineentasausventtiili, mutta tämä on myös miinus, koska tämä on lisäkustannus. Putkiin kohdistuva matala paine johtaa siihen, että järjestelmä toimii puoliksi tyhjäkäynnillä, kertymistä ei ehkä tapahdu lainkaan. Tätä varten kehitimme järjestelmän, jossa on pumppu, mutta tässä tapauksessa laitteen kustannukset indeksoivat uudelleen.

Koska atolli tänään heikoin kolmesta, se on kirjaimellisesti kannoilla uutta vettä sen runsaasti uusia tuotteita, ja noin atolli saattaa menettää asemiaan.

Ei huonolaatuisempi butulirovannoy vedessä lupaa veden sulkusuodin - toinen edustava huippuluokan 5 Käänteisosmoosilaitteistot. Hän ilmoitti puhdistusvaiheiden keskimääräisen määrän - vain neljä. Ensimmäinen puhdistusvaihe on polypropeenikuidut, jotka säilyttävät mekaniikan. Toinen vaihe on orgaanisen aineen eliminointi sorptiosuodattimen avulla. Tässä kookoshiili toimii, kuten monissa analogeissa. Kolmas vaihe on käänteisosmoosi. Tärkein materiaali on yhdistelmä polyamidi, ultrakevyt. Kaikki tällaisella kalvolla olevat epäpuhtaudet poistetaan tyhjenemisen kautta. Ja neljäs vaihe - mineraalien palauttaminen ilmastoinnin muodossa. Lisäksi yksikössä käsitellään aktiivihiiltä hopealla, ylimääräisten hajujen ja makujen poistamiseksi. Täällä kaikki on keskiluokassa, mutta ääneen. Muuta kalvo käänteisosmoosisuodattimen este Osmo 100 on vain yksi ja puoli vuotta, ja mekaniikka kerran vuodessa. Ei ainutlaatuisia täyteaineita ja kalvoja. Sama asia, joka osoittautui yhdellä monimutkaisella markkinoilla.

Käänteisosmoosijärjestelmällä on myös uutta vettä, kuin ylpeillä. Tässä käänteisosmoosisuodatin täydentää mineralisaattoria, ja siinä on myös biokeraamisista valmistettu aktivaattori. Ensimmäiset kaksi vaihetta kokonaan kopioivat Atollin asennuksen. Tämä on polypropeenin mekaaninen suodatin ja sorboituva hiilivaihe jäännöskloorin ja liuenneen orgaanisen aineen poistamiseksi. Seuraava on kalvo hieno puhdistus. Poistaa saman molekyylikoon epäpuhtaudet. Muuten kalvo kykenee poistamaan bakteerit viruksilta, mutta ei kaikki. Mutta sitä käytetään myös veden desinfiointiin.

Mineralisaattori puhdistuksen viidentenä vaiheena tai pikemminkin rikastus auttaa antamaan vettä tarvittaviin hivenaineisiin. Biologinen aktivaattori palkitsee veden biologisella aktiivisuudella, eli se elää.

Uuden veden suodattimia esitellään ja "älykkäitä" muutoksia, ns. Älykkäitä järjestelmiä. Suorituskykyä on parannettu ja parannettu nosturin LED-merkkivalo, jota ei tarvitse kytkeä päälle ja avata. Riittää, että saat kätesi nosturin rungolle. Sama ilmaisin vilkkuu, kun suodattimen resurssi on loppumassa. Lisää täällä voi olla yksinkertainen yhteys, joka selviytyy lapsen kanssa. Mutta kokoonpanossa - tämä on yksi kalleimmista malleista.

Ja lopuksi lopullinen sointu - uusi kehitys - käänteisosmoosin malli "Shungit +". Siinä on jo kuusi puhdistusvaihetta. Silikoni-täyteaine auttaa aktivoimaan vettä. Mitä tahansa sanotaan, shungite on erinomainen puhdistaja. Tämä on yksi parhaista bakterisidisista aineista. Kyllä, ja kolloidinen rauta vedestä, se puhdistaa erittäin laadukkaita. Tällaisella täyteaineella - desinfioinnilla, kun vaihe tulee tarpeettomaksi. Piitä käytetään yleensä lääketieteessä sairauksien ennaltaehkäisyyn ja ylläpitohoitoon.

Yleensä 5 käänteisosmoosijärjestelmästä ei voida erottaa toisistaan. koska jossa suodattimien täyteisyys on korkeampi, mutta ne ovat kalliimpia, toisin sanoen kaikilla ei ole varaa. Mutta voimme sanoa, että kaikki viisi edustajaa ohuita selvityksen markkinoiden yhdistävät sama ongelma, joka on ollut tämän keksinnön - RO liian hyvä puhtaan veden ja luonnon mineraaleja, vettä on palattava väkisin. Mikä myös tekee veden ole niin terveellistä kuin haluaisimme. Ja tietenkin kaikki juomavedenpuhdistusjärjestelmät, siivousrakennusten lukumäärästä riippumatta, yhdistävät korkeat kustannukset. Muissa tapauksissa nämä laitteet hiljaa kilpailevat puhdistamisen ja pehmenemisen markkinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin