Suljettu putki wc

Miten piilottaa wc putket - menetelmät ja suositukset

Wc mukava asuntoja välittävä nousulinjat asennettu jäteveden ja erilaisia ​​vesiputket, hanat ja varustettu erilaisilla laskurit. Useimmiten ilmeinen viestintä kulkee pitkin seiniä kuin pilata näkymä wc. Niitä ei voi poistaa, mutta voit sulkea tai piilottaa.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi omin käsin ja ilman vaivaa, on olemassa monia tapoja, jotka voivat auttaa paitsi piilottaa putken, mutta myös sisätilojen wc enemmän harmoninen.

Materiaalin valinta sulkemiseen putkien

Moderni rakentaminen markkinoilla tarjoaa valikoiman viimeistely materiaaleja. Kuitenkin, etteivät kaikki niistä voidaan piilottaa putken wc.

Se tulisi valita sellaisista materiaaleista, jotka eivät ruostu ja muuttavat muotoaan korkeassa lämpötilassa ja kosteudessa. Lisäksi niiden avulla olisi mahdollista rakentaa kompakti ja kevyt muotoilu.

Viimeistely materiaaleja Näitä ominaisuuksia ovat:

 • kipsilevyä;
 • kosteutta vaneria
 • muovipaneelit;
 • yksinkertainen ja jalostuu MDF;
 • ikkunaluukut;
 • laatta.

Jotta voidaan määrittää, kuinka paljon materiaalia sinun tulee sulkea putkia, on suositeltavaa piirtää wc suunnitelma mittakaavassa, laittaa hänen viestintää sijainnista ja piirtää erilaisia ​​vaihtoehtoja ruutuun paikkaan. Siten on mahdollista ymmärtää, mikä niistä näyttää enemmän orgaanista ja säästää enemmän tilaa huoneeseen.

Lisäksi emme saa unohtaa, että laatikko, joka piilottaa putken, se olisi rakentamisessa kättensä jätä oviaukko vapaa pääsy putkiin. Sen koon tulisi olla sellainen, että se pystyy vapaasti tekemään putkityöt.

On syytä pitää mielessä, että laatikko, jonka avulla sulkee viestintä on tehtävä siten, että onnettomuuden sattuessa tai jos haluat vaihtaa putket, se voidaan helposti purkaa.

Kuinka lähellä putken kanavan kipsilevy

Raised seinän kipsilevy tai Kipsilevy on helpoin ja halvin vaihtoehto piilottaa putken wc. FCL tulee olla vedenkestävä, joilla on eniten arkin paksuuden.

Rakentamiseen laatikko Kipsilevy ensin oltava rakentaa kehys, joka koostuu opas ja teline profiileja. Betonin väliin tai tiili pohja ja runko on tarpeen varmistaa tiiviin liitoksen.

Materiaalit, joita tarvitaan valmistukseen rakenne:

 1. Metalli profiili.
 2. Kipsilevy.
 3. Ruuvit metalli.
 4. Tulpat vahvistamisesta profiilin.
 5. Kitti.
 6. Viimeistelytarvikkeet (keraamiset laatat, tapetit tai maali).

rakentamiseen laatikon käsillään työtä se on suositeltavaa aloittaa lattiasta. Kun rulettia sukupuuttoon pala Profiili, leikata sen pituus ja kiinni tasainen lattia. Vuonna kerroksessa profiilin läpi tehdä porausreiän jossa vasaraan ankkurit.

Ennen kuin kiinnität profiilin sivuseinämää, sen sijainti on määritetään taso. Tämän profiili on sijoitettu reunalla alakappaleen on kiinnittynyt, ja linjassa. Lyijykynä merkitty linjat, joissa se on välttämätöntä vahvistaa profiilin.

Jos laatikko on kiinteä, niin välissä sivuprofiili segmentit asennetaan pituussuunnassa, joka myöhemmin liitetään kipsilevyä.

Kun kaikki profiilit on asetettu niille lisälehdillä. Tämän välttämätön osa mitataan, joka leikataan veitsellä ja kiinnitetään ruuveilla. Vaihe välillä siteet on oltava vähintään 20 senttimetriä.

Liitokset levyjen väliin kipsilevyjen sinetöity täyteainetta ja vahvikeverkon, joka estää halkeilua saumat. Aukko lähti vapaa pääsy putkiin, on mahdollista sulkea etukäteen ostetut erikoisluukku magneettinen lukko.

Päätyttyä asennusrasian voi edetä sen vuori. Halpaa ja nopea yksi viimeistelyä maalaus laatikot väriseksi seinät wc vesipohjaisia ​​tai öljypohjainen maali. Pre pitäisi unohtaa kitti viimeistelty rakenne. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että aika tekee kosmeettisia korjauksia tarvitaan ajoittain päivittämällä maalilla.

Kestävin vaihtoehto antaa vääriä seinä - käytön keraamiset laatat. Se on melko kallista, niin samaan aikaan ja yleisin tapa.

Keraaminen laatta laatikot

Laatoitus tarvitaan:

 • laatta;
 • porata mela-mikseri;
 • rake;
 • lastalla;
 • laattojen liima;
 • Muovi risteytyksiä;
 • keraamisia laattoja.

ensimmäinen valmistettu liimakoostumus, jolla laatat on kiinnitetty rakenteeseen. Tähän kuivaan seokseen lisättiin pieninä annoksina vettä ja sekoitettiin sekoittimessa. Saatu liuos on tarkoitus olla keskisakeuspumppua, eli ei liian paksua tai liian ohutta.

Osaa laattojen alkaa lattiasta. ensimmäinen asetetaan ja tasoitetaan Rake, ja myöhemmin se on liimattu laatat.

Liittää laatta, sen sisäpinnalla lastalla välttämätön liimaa seos ja jakaa se tasaisesti. Sitten laatat ja nojaa hieman painetaan seinää vasten.

Laattojen on tarpeen aseta muovi ristit, jättäen rako 2-4 millimetriä paksu. Myöhemmin se on tarpeen pyyhkiä erityinen sekoitus laattasaumojen.

Miten sulkea putki muovipaneelit

Asennus paneelit muovista - on yksinkertainen ja halpa tapa sulkemalla viestinnän kaappiin. Muovi on joustavaa ja kevyt materiaali, se on helppo käyttää ja on edullinen hinta.

Kiinnitä paneelit runkoon, joka on konstruoitu metallista profiileja tai sälepohja. Runkoon ruuveilla aloitussyvyys Planck F, jotka on asetettu leikatut kappaleet halutun kokoisia paneeli.

Kukin peräkkäinen paneeli jo asennettu tulee kytkeä olemassa reunalla lukkolevyn. Pitkä paneelit keskellä toivottavaa lisäksi kiinnittää ruuveilla.

Piilottaa kulmikas kulmat ja reunat levyt, on suositeltavaa käyttää muita kulmalistoissa, sokkelit tai alkaa nauhat. Nimetty paneeli liitokset, jotka ovat lähellä lähteitä kosteuden lisäksi voidaan käsitellä silikonilla.

Miten sulkea putken kylpyhuoneessa ikkunaluukut

Asentaminen ikkunaluukut on käytännöllisempi tavalla, sillä ne tarjoavat vapaa pääsy putkiin. Ne voidaan asentaa erillistä yksikköä tai seinälle.

Kuitenkin asennus rullaverhot on varsin monimutkainen.

Tarvittavat työkalut ja materiaalit:

Ennen töiden aloittamista Asennus kaihtimet seinään kylpyhuoneessa on mukautettava niin, että niiden välinen etäisyys oli sama.

Asennettu suunnittelu rulla teräsprofiileina, niiden välisen etäisyyden on oltava yhtä suuri kuin leveys kaihtimet.

Asennettaessa rullaverhot ensinnäkin set oppaita. Sitten ylempi laatikko on asennettu rummun akseliin, joka lamellit on kiinnitetty.

Asentamalla uusimmat ohjauslevy suunnittelu on oltava tarkistaa avaamista ja sulkemista varten. Tällöin on huomattava, että säleet pitäisi uriin ohjauskiskojen.

Koska asennus kaihtimet kokemus, se on parasta hakea ammattiapua.

Ongelman ratkaisemiseksi sulkimen putken wc on otettava huomioon se seikka, että toiminnallinen komponentti tulisi olla sopusoinnussa suunnittelu huone. Suunnittelu voi asentaa omia, ja ostaa ja asentaa erityistä koristeltu laatikoissa, tarkoitus piilottaa putket. Valinta riippuu kerrosala ja, että pukuhuone makasi valmisteilla.

Kuinka tehokkaasti sulkea wc putki 5 menetelmän etuja

Putki suljetaan wc voi olla kaunis, täydentää sisätilojen kylpyhuone remontissa huoneissa hygieniaa ja virtsaaminen, monet haluavat suljetaan putki, joka pilata mieltä. Siitä voit lisätä tilaa estetiikka, kauneuden ja houkuttelevuutta. On syytä huomata, että joskus on paljon helpompi suorittaa seinät ja lattia, mitä tehdä ompelemalla takaseinään kanssa trumpetit. On monia tapoja naamioida kylpyhuone ja wc putken, ja jokaisella on omat erityispiirteensä ja heikkoutensa.

Menetelmät: miten sulkea putken kylpyhuoneessa muovipaneelit

Suosituin tapa piilottaa viemäriin - se lyödä lukkoon sen muovipaneelit. Ainoa haittapuoli voidaan kutsua että peittämällä muovipaneelit merkittävästi erottuu muista seinät, mutta voit korjata vika, jos teet kylpyamme viimeistely muovista.

Piilota putki kylpyhuoneessa, voit käyttää muovipaneelit

Tässä suoritusmuodossa on useita etuja:

 • Helppo asentaa;
 • Turvallisuudesta ihmisen terveydelle;
 • On mahdollista päästä putket onnettomuuden tai vain tutkia luotettavuutta ja soveltuvuutta käyttöön;
 • Pitkä käyttöikä;
 • Kyky nopeasti toteuttaa purkamista tarvittaessa.

Puute laatikko edelleen on se, että malli on liian laaja ja hätätilanteessa päästä putkeen ei ole liian helppoa. Periaate, jolle asetetaan laatikkoon sulkemaan viemäriputki on sama, ja älä pelkää tulevan työn ja kääntyä erikoislääkärin paljon rahaa. Jäte on melko mieletön, sillä liikunta voivat olla kaikki omissa käsissä.

Vinkkejä: Miten lyödä lukkoon putki wc

Joka materiaali on parasta käyttää päällystää putkien takaseinällä kädet? On olemassa monia ratkaisuja, mutta sinun täytyy tehdä valintoja, valitsemalla malleja, neliön tilaa, jolle haluat tehdä hienosäädön ja budjetti.

Jos päätät lyödä lukkoon putki wc, sinun pitäisi valita laadukkaat materiaalit korjattavaksi

Ennen sinetöidä kapealla ja piilottaa putket, on välttämätöntä suorittaa useita tärkeitä toimenpiteitä, joita tarvitaan pikaisesti estää vakavia seurauksia:

 • On tarpeen korvata putken uuteen;
 • Vaatii poistaminen vikoja;
 • Muista tarkistaa kaikki tees, kytkimet ja hanat vuotoja.

Haluttaessa koristella kapealla ja merkittävästi säästää rahaa, pitäisi asettaa etusijalle kuten kaihtimia tai kaihtimet muovista kuitenkin halvin vaihtoehto - laatikko kipsilevyä. On toivottavaa valita muoviputkiin. Niillä on pitkä käyttöikä, ja kokemukset ovat osoittaneet, että ne lähes mitään ongelmia, kuten vuotoja ja taukoja.

kokoamisperiaatetta kanavat putkille wc

Miten kaunis piilottaa putken kylpyhuoneessa? Sinun täytyy valita paitsi materiaalista, vaan myös päättää siitä, miten huoneita pidetään. On tärkeää huomata, että tällainen terveyttä sisustus voi tehdä jopa kokenut isäntä, ja rakentamista varten metallin laadittava profiilin, puupalkin ja materiaali sulkea viestintää.

Kun suljet putken avulla laatikko, voit käyttää näitä tauluja kuten:

 • Vedenpitävä vaneri;
 • GCR vedenpitävä levy;
 • Muovi-paneeli.

Jos kansilehti on kipsilevyä, sinun täytyy sisustaa sitä ja voit koristella laatat. Jotta ei häiritä eheys sisätilojen ja suunnittelusta, se on parasta valita luettelon GCR ja laatat. Niin huone on täysin samalla tavalla ja ei pysy paikoissa, jotka erottuvat muusta huoneen.

Pieni laatikko kipsilevyä mahdollistaa nopean ja kompakti piilottaa putken wc

Jos tiiviste vaatii liikaa aikaa ja vaivaa, joka ei yksinkertaisesti ole olemassa, voit aina tilata tuotantoa tällaisen laatikon tai ostaa valmiina. Näiden menetelmien mukaan maksaa paljon kalliimpia, mutta voi olla parempi. Voidaan liittää putken kanavan, jossa on erilainen muoto. Vääriä seinät. Tämä vaihtoehto on sopiva laatikossa kun koristelu huoneen suoritetaan liian pieni koko. Asennettaessa vääriä seinät, monet ihmiset haluavat muuttaa tavallisen lankaverkon wc laitteita keskeytettiin tyyppi asennusta.

Laatikko on neliö tyyppi on täydellinen tehdä sisustuksen putkien sijaitsee yksi osa huoneen. Muista tehdä ikkunan seurantaan tietoja laskurit. Bias vääriä seinä on se, että joukko terävässä kulmassa suhteessa takana tai sivulla seinät. Tällaisen suoritusmuoto voidaan muodostaa hienompi sulkeminen putket ulottuvat pääosasta nousuputken.

Täällä olisi sopimatonta asentaa vieviä ruutuun sekä helppo tehdä pieni viiste.

Laatikko on monikerroksinen lähestymistapa tiloihin, joissa on tarpeen aita pois putken tilaa huoneessa. Toisin sanoen, kun ompelemalla, rakennettu erikoinen pieni seinä, joka voi jakaa kylpy ja wc-alueen, jos ne yhdistetään. Yleisesti, luomassa asennusputki on metalli profiilia, asennus palkin vahvistuksia sekä kapasiteetin, joka ympäröi materiaalia.

Ennen suorittamaan kaikki edellä kuvatut työtä, sinun on luotava projekti tehdä jälkiä seinään, ja vasta sitten käsitellä asennuksen oppaan profiileja. Luoda profiilin käyttäen kiinnitys materiaalin muodossa vaarna-kynnet laakeroitu meistin.

Onko tarpeen, että wc laatikko hyllyt kipsilevy

Viimeistely PVC-putki tai tavanomainen valurautainen wc tehdään, jotta piilottaa ne uteliailta katseilta, merkittävästi parantaa estetiikka huoneen ja saada toinen tasainen pinta, jonka voit koristella hyllyt ja muita lisävarusteita. Helpoin tapa korjaukset putket wc tai kylpyhuone katsotaan asentamista kipsilevyä laatikot.

Asennettaessa laatikot Kipsilevy kylpyhuoneessa lisäksi voit järjestää pieniä hyllyjä

Tässä menetelmässä on useita etuja, joita ei voi jättää huomiotta:

 • Aseta Web ei ole vaikeaa;
 • Tarvittaessa se on helppo purkaa;
 • Rakentamiseen tilat eivät tarvitse käyttää Super taitojen työpajat;
 • Materiaali täysin turvallisia ihmisten terveydelle, jopa äärimmäistä kuumuutta;
 • Web ei tuota myrkyllisiä aineita;
 • Että kangas GCR sopii koristamaan myöhemmin muovipaneeleissa, laatat ja muut materiaalit.

On syytä kiinnittää huomiota siihen, että on olemassa puute kipsilevyn ja se on, että jos haluat poistaa laatikon korjausta tai vaihtoa putkien, se on poistettava kokonaan. Kipsilevyä itsessään on useita etuja, joista vain lisää kysyntää sen asennuksen aikana ruutu kaapissa - pitkä käyttöikä, optimaalinen hinta, saatavuus.

Se on helppo leikata ja se tarvitsee soveltaa standardia tai veitsen paperi.

Jos liota materiaali edelleen maaperään koostumuksesta, se parantaa sen ominaisuuksia. Kankaalle on vankka todiste ominaisuuksia. Jos ostat vedenkestävä pinnoite, on mahdollista olla huolehtimatta koulutuksen ongelmia, kuten hometta, sieni, ja samankaltaisia ​​vaikutuksia. Mitä hyllyt, asenna ne vai ei, riippuu henkilökohtaisten mieltymysten, kuin jos huone on liian kapea, ylimääräinen hyllyt avulla voidaan poistaa huoneesta ylimääräiset kalusteet kuten vaatekaappi, jossa ovi avattaessa vie paljon tilaa, ja täten vapaa neliöimistä.

Sälekaihtimet laatikko ja wc tai korjattujen putkien

Kuten jo todettiin, ommella ylös putken wc voi olla eri tavoin, ja yksi uusimmista ovat kaihtimet. Siten on mahdollista korostaa läsnäolon esteettinen maku omistajat talon ja samalla tehdä wc kauniimpi ja tyylikäs. Kaihtimet - erinomainen vaihtoehto pieni huone, ja myös yksi halvin.

Erinomainen sisustus kylpyhuone näyttää laatikko ja kaihtimet auttaa piilottaa putken

 • Säästä Quadrature;
 • Ottaa nopeasti peittää takaseinästä;
 • Tarkastaa putkia, jos tarpeen;
 • Asettaa kapealla hyllyt ja on jatkuva pääsy niihin.

At kaihtimet on sen haittapuoli, ja se on säilytettävä asianmukainen vähintään aikavälillä. Pääsääntöisesti ne nopeasti kellastua ja tummentaa. Parempi valita blindit, voit helposti korvata ne runkoon tai, toisin sanoen, suljin. Jos ostaa valmiina ruutuun ongelmia ei mitään, ja tarvitsee vain asettaa rakenteen oikealle paikalleen. Ei kuitenkaan jokainen piirre kylpyhuoneen voit asettaa nämä kohteet, joten sinun on ensin perehtyä kokoonpano huoneen ja kaikki mahdollisuudet.

Menetelmät: sulkeminen putki wc (video)

Jos oikea muoto hanke ottaa huomioon vivahteita, ja samalla valita vain laadukkaita materiaaleja, voit tehdä yksinkertainen ja tyylikäs viimeistely wc, joka peittää viemäreihin.

Miten parhaiten piilottaa putken wc

Joskus runsaasti putkia, nukkuville, mittarit ja muut tiedonannot pelkistyy "ei" kaikki vaivaa ja rahaa sijoittaneet korjauksiin. He - jos mykkiä todistajia tappionne, näyttää olevan hyödyllinen, mutta kavala "puhuvat" totuus ja aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita. Rikkain viestinnän tilaan - wc ja kylpyhuone. Puhutaanpa miten piilottaa wc putket niin, että vieraat ihaillut ja naapurit ystävällisesti kadehti mielikuvitus.

Yleensä piilotettu johdotus putket kylpyhuoneessa tai WC tehdään rinnan talon rakentamiseen tai litteä korjausta. Mutta on hetkiä, jolloin rumuuden ärsyttävää, ja erityisiä varoja suuria muutoksia asuntojen siellä. Sitten sinun täytyy tukahduttamatta luovia impulsseja, keksiä tapoja peittää joukon "halpa ja iloinen", joka on tehdä eräänlainen koristelu putkien kylpyhuoneessa. Mutta asiat ensin.

Mitä me käytetään piilottamaan putken wc? Tietenkin paljon riippuu siitä, onko se on kanssa kylpyhuone, joka on varustettu integroidulla kalusteet, mutta yleisesti voidaan olettaa, että kylpyhuoneessa on sellaisia ​​rakenteita:

 • putki liittää wc;
 • Outlet mutka;
 • johdotus pesuallasta, kylpy, bidee ja niin edelleen (ja kylmä ja kuuma vesi).

Tyypillisesti, halkaisija elementtien liittämiseksi kulho on 110 mm, ja muut LVI pistettä - 50 mm. Materiaalirakenteet - joko muovista tai valuraudasta. Jälkimmäinen on usein läsnä kodeissa Neuvostoliiton muodossa ja on hyvät suoritusarvot lisäksi, on erittäin paksut seinät, koska joka menetti tällaisia ​​tärkeitä pieniä asuntoja neliösenttimetriä varjolla tällaisen verkoston. Mutta kun valitset tämän vaihtoehdon täytyy saada pois.

Joten, miten piilottaa viemäriputki wc? On kaksi tapaa viestinnän asennuksen "mozolyaschih silmät:

 1. Suljetaan, kun järjestelmä muuttuu näkymättömäksi takia shtrobirovaniyu tai asentaa erityisiä rakenteita. Suljetussa menetelmä viestintä on täysin piilossa, kylpyhuone tulee kauniimpi, mutta vähemmän.
 2. Ulkona. Järjestelmä elementit on naamioitu, mutta on julkisesti saatavilla. Tämä menetelmä on vähemmän esteettisesti miellyttävä (vaikka se kaikki riippuu mielikuvitus), mutta säästää tilaa. Lisäksi sisustus voidaan muuttaa, mikä antaa uusi tyyli asunnon terveys.

Miten sinetöidä viemäriputki wc tinkimättä järjestelmän suorituskykyyn?

 • Ei aluejakoon täysin, se on osittainen pääsy tarkistaa tilan, ja mahdollisesti korjaus;
 • asennuksen aikana, varo vahingoittamasta putkia, varsinkin jos käytät muovituotteet;
 • ovi tai ikkuna tehdä paremmin lähellä sulkuventtiilin, koska se on puhdistettava säännöllisesti;
 • muistaa kallistuskulma;
 • ennen kylpyhuoneeseen tai WC kattaa putket, tarkistaa niiden tiiviys;
 • Älä unohda pääsyä laskurit, tarvitset tietoa kuukausittain - maksaa kuitti palveluja.

Katsotaan, mitä ja miten voit sulkea viemäriputkien wc.

Yksi tehokkaimmista ja edullisia tapoja piilottaa putken wc - sulkea ikkunaluukut, kaihtimet tai verhot. Sulkea ja pieni kylpyhuone - se on yleensä tallennettu. Kaihtimet eivät syö tilaa, tyylikäs, ne voidaan muuttaa ja asettaa lattiasta kattoon. Ja kapealla yhdessä putket ja metrin voit vapaasti järjestää hyllyt, kaapit jossa voit tallentaa kohtuullisen määrän tölkkejä, kylpyamme ja inventaariota.

Sokeat tai ikkunaluukut on helppo koota ja pudota, voit "play" sävyillä tuotteiden, muuttamalla sisustus. Tämä vaihtoehto on myös suuri korjaus viemäriputket kylpyhuoneessa vuokratun asunnon, kun haluat olla kaunis, mutta ei ole mitään järkeä sijoittaa rahaa korjauksiin. Asennus tällainen rakenne on hyvin yksinkertainen, voit jopa purkaa se ennen kuin siirtyy ulos toisen asunnon, jos haluat.

Video: suunnittelu kylpyhuone kaihtimet tai ikkunaluukut

Itse asiassa, tämä vaihtoehto jonkin verran samanlainen kuin edellinen menetelmä sulkee putkien kylpyhuone ainoa ero on se, että suunnittelussa tämä enemmän perustavaa laatua. Voit ostaa valmiina kaappi puolestaan ​​luonteesta johtuen yksittäisten solmun ja koko se osoittautuu ei kaikkien omistajien asuntoja. Usein omistajat eivät tilaustöitä tuotantoon tällaisen rakenteen. Mutta voit tehdä kaiken ja itse

Joten, miten piilottaa putken wc omin käsin avulla tämän menetelmän?

Aloita puitteet tuotannon - tämän avulla metalli tulpat, kiinnitä sivuseinät puupalikat. Kiinnittää rungon silmukka, ripustaa oven niitä. On parempi ostaa kosteutta kestävästä materiaalista, mutta istuvuus ja muiden puissa. Tärkeintä - kattamaan oven maalilla tai lakalla. Älä unohda liittää kahvaan ja valitse paikkoja, ettei yksikään kotitalous ei loukkaantunut, nousta wc.

Kaappiin olet vapaa tallentaa kasan tapauksen hyödyllisiä työkaluja ja asioita. Avulla tämän menetelmän sulkea putken päälle, kun pohja - lähellä wc voi vielä "tehdä tunteeton" silmät. Tee sitten tai ostaa Alkunäyttöpaneelin tai sama ikkunaluukut. Opetella sulkea putken kylpyhuoneessa muovipaneelit tai arkki DSP / GCR ja et todellakaan ei tarvitse puhua.

Yksinkertaisesti ostaa tai leikattu fragmentti oikean kokoista ja asenna se markkinarako niin, että ylin lepäsi alaosassa kaappiin. Jos käytät DSP / GCR, materiaali on myös maalata (maali olet pysynee jälkeen ovet värjäytyminen).

Toinen tapa suljettua tyyppiä - asennusrasia. Sen mitat ovat erilaisia: voit vain tehdä suunnittelun alareunassa - lähellä wc tai muuten napata fragmentti seinän kattoon.

Joten, kuinka lähellä putki kylpyhuoneessa kipsilevy kätensä? Ensin täytyy tehdä asian. Ja perusteet soveltuvat puuta tai metallia profiili. Varten tarvittavat välineet booli, vasara, taso, merkki nauha. Sinun on myös varastoida naulan kynnet, peltiruuvilla painaa kiekko (kutsui ihmisiä "kirppu kovakuoriaiset") ja liimaa.

Suunnittelun peitetään kipsilevy tai muovista. Jos valitset kipsilevy ruutuun, niin se on välttämätöntä liittää yli laatat - sama kuin seinillä tai vastakkaisista. Älä unohda ikkunan kunto ja ylläpidosta. Laatikko voi olla myös monitasoinen - kaikki riippuu mielikuvitus ja kylpyhuoneet järjestely suunnitelmia.

Miten piilottaa wc viemäriputki jottei menettäisi yhden millimetrin käyttökelpoista tilaa? Käytä shtrobirovanie, merkitsee rikkoo useita syvennyksiä paikkoihin seinälle, jossa se on määrä toteuttaa verkkoon. Yksi parhaista tavoista naamioida putkia, mutta aikaa vievää ja on useita rajoituksia.

Tavata heidät:

 • putken halkaisija ei saa ylittää 50 mm, siten, että WC-tiivisteen ja nousuputkeen siten kätkeä;
 • ura tulisi olla alle 15% seinän paksuudesta;
 • Asennustarkastuksen aukot tarvita.

Video Vinkki: Miten sulkea putken kipsilevy

Voit myös tulla kirjailija oman ideoita sulkea Vesijohdon kaapissa, ja toteuttamaan sitä käytännössä, tärkeintä - että ajatus ei haittaa järjestelmän toimivuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin