Suljet kuilu kylpyamme ja seinän

Lähikuva kuilu kylpyamme ja seinän käsillään

Välinen rako kylpyamme ja seinän, jopa mikroskooppisen väistämätöntä, kuten jäykkä rakenne asettaa erittäin tiiviisti mahdotonta. Jättäen mahdotonta. Kuten sanonta kuuluu, "vesi schelochku löytää" välttämättä putoaa lattian läpi. Laadukas vedeneristys lattia ei täytä pohjakerroksessa. Mutta suuri kosteus kylpyhuoneessa provosoida homeen ja epämiellyttäviä hajuja. Rako on suljettava ja esteettisesti toivottavaa. Soittaminen tälle työlle mahdollisesti asiantuntija. Tiivistä kuilu kylpyamme ja seinä voidaan omiin käsiinsä, vaikka ei ole kokemusta maalaus ja koristelu.

Aukko kylvyssä seinään yhteys näkyy useita rakenteellisia syitä:

 • rikkoo spatiaalinen geometria (kaareva pinta seinät, muut kuin 90 ° kulmassa);
 • Huonosti laid laatat;
 • koko kylpy alle tietty tila sen alle;
 • lattia epätasaisuus;
 • rikkoo järjestystä järjestelyn kylpyhuoneen (munivat seinälaatat kylpyhuoneen asennus).

Jos poistaa syy ei ole enää mahdollista, aukko täytetään tiivisteaineel- ja peitetty koriste-elementti.

Menetelmät tiivistämiseksi etuja ja haittoja kunkin vaihtoehdon

Valintaprosessi kuroa umpeen riippuu sen leveys. Kuilu on muutamia millimetrejä voi peittää.

Käytetyt materiaalit tiivistämiseen:

 • DSP tai laastin Ceresit;
 • silikonitiiviste;
 • vaahto.

ja koristeluun:

 • hillitä nauha;
 • keraamiset laatat;
 • keraamiset rajalle;
 • Sokkelin / PVC räystäs.
 1. Laasti - halvin tapa hermeettisesti kapea rako. Ongelma monimutkaistuu, jos väli on suurempi kuin 1 cm. On ennalta push se on kankaalla, kun taas rako 3 cm soveltaa betonointia muotti.
 2. Silikonitiiviste - paras vaihtoehto. Jälkeen kovettuminen, se muunnetaan elastisen nauhan, joka on vettä, ei ole vaurioitunut lämpötila ja fyysinen muodonmuutoksia sauma. Mutta yksi ainoa tarpeeksi tiiviste halkeamia 1 cm. Jos rako on suurempi puolikiinteä vain epäonnistua kylpy.
 3. Komponentti vaahto voi täyttää aukon ja 5 cm. Se on kevyt, "nappaa" mille tahansa pinnalle, se täyttää koko tilan. Mutta kuinka kauan voi luottaa sen vedeneristys kykyjä. Ajan vaahto ikääntyminen, murskaamiseen, vesi tihkuu läpi huokosiin. Vaahto kattaa silikonitäyteaineella ja koristeellinen raita maski.
 4. Hillitseminen nauha - helpoin tapa suunnitella kauniita pelata. Se on valmistettu joustavasta polymeeristä, se sulkee aukon muutaman senttimetrin, kreppi butyyli itseliimautuva raidat sivuseinään ja viimeistely kylpy. Tässä työssä, vaikka nainen voi hoitaa helposti ja nopeasti.
 5. Mutta mukaan käyttäjien palautetta, teipillä ongelmia. Se palvelee kaksi vuotta, ja aktiivinen käyttö kylvyn - vain vuosi. Aktivoimaan liiman valmistaja suosittelee lämpimän hiustenkuivaaja. "Unohtaen" mainita että kuumavalssattu nauha venytetään ja kun se on jäähtynyt - skukozhivaetsya, katselin alustasta. Näin ollen nauha sovelletaan käyttämällä kylmää ja kosteutta kestävä liima.
 6. Sulkemisesta suuri ero pysyy keraamisten seinälaatat ovat. Tämä raja on johdonmukaista jatkoa yleinen suunnittelu. Ongelmana on, että laatat voidaan käyttää ainoastaan ​​puhdistuma yli 4 cm. Pienempi nauha ei voi katkaista siitä. Ja laajoilla alueilla on välttämätöntä järjestää pohjan alla laatta, täyttämällä betonointi tai asentamalla pala puuta antiseptisella kyllästys.
 7. Keraaminen rajalla kulma-amme, kovera tai kupera, leveys on 20-55 mm. Hän yhdistää keraamiset laatat, on varustettu kulma-osa "tähti". Raja liimattu saman liima ratkaisu, että laatta. Ongelma voi ilmetä, kun etsitään oikea väri materiaalin. Keraaminen raja yhdistettynä keraamiset laatat, on varustettu kulma-osa "tähti"
 8. Muovi jalkalistat puhdistuma lattioiden ja kattojen kattamiseksi rako 5 cm. Vaatia ennen "kasvi" on moistureproof baseboards liima, ja sitten sinetöidä aukkojen reunoilla. Valinta verhotangot myyntiin pieniä: valkoinen ja "puun alla." Muovivalun sulkee aukon 5 cm

Ja vielä yksi asia on otettava huomioon valittaessa materiaaleja. Akryylikylpyammeiden ovat kevyitä ja niillä on taipumus lämpötilan muutos lineaariset mitat, joten tiivistämiseksi halkeamia ympäri kova laasti ei ole sopiva. Sytyttää akryyli kylpy ei "walk" ympäri huonetta, se on kiinnitettävä seinään erikoiskoukkuja.

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Tilanteen arvioimiseksi kylpyhuoneessa, valitse tapa päästä eroon kuilu. Sitten miettiä mitä sinun täytyy ostaa materiaaleja tiivistämiseen ja mitä työkaluja tarvitset.

Useimpien vaihtoehdot edellyttävät silikonilla. Ostaa erityinen tiiviste saniteettipuhdistusaineet "Puhdistus" tai "akvaario". Silikoni on saatavilla putket ja putkien alle ruiskun männän ase. Aseen kanssa työ etenee mukavampaa ja parempaa. Liipaisinta painamalla suoritetaan sujuvasti, tiiviste nauha putoaa raon tasaisesti ja ohuelti.

Putki silikonilla mäntää ruiskun-ase

1

Jos päätät paikataan vaahdolla, ostaa pieni pullo - ei paljon vaahtoa tarvita. Jos sinulla ei ole erityistä ase, etsi sylinteri putki puhaltaa.

Lisäksi tiivisteiden, tarvitset:

 • maalarinteippiä - kaikista eri;
 • lakkabensiiniä, tärpätti, alkoholia, asetonia tai muita liuottimia - rasvanpoisto pinnat kaikki vaihtoehdot;
 • kumi- tai muovi- lastalla - tasoittamiseksi silikonitiiviste;
 • liimaa "neste naula" - liimaukseen ja räystään nauhat;
 • käsisaha kanssa Jiirilaatikot - asennukseen PVC räystäät;
 • Laatta - munivia keraamiset laatat ja kääntyessään;
 • tapetti veitsi - leikkaamiseen liikaa vaahtoa, liima ja tiiviste;
 • kangas - aukon alapuolella laasti;
 • sälepohja - muotti betonoinnin.

Pinnan esikäsittely työhön

Kylpy vanteen ja osa viereisiin seiniin on puhdistettava liasta, pestä ja rasvasta. Poista pinttynyt lika hankausjauhetta. Jos uran aiemmin upotettu, mutta jäi veden, sinun pitää poistaa vanhoja tiiviste ja puhdista pinta. Käsitellyt alueet pyyhitään kuivalla liinalla tai lämmin hiustenkuivaaja.

Ennen täyttämistä reiät tiiviste, vaahto tai liuos, tiiviste maskinauhan ja sivuseinämä etäisyydellä 2-3 mm: n vasteen mukaisesti. Alareunassa kylvyn, vahvistaa sanomalehden, niin sinun ei tarvitse kaapia kiilteen kiinni materiaaliin.

Vaihtoehdot kytkemällä aukon kylpyhuone

Jos kylpy on akryyli, on tarpeen täyttää vesityön. Jos näin ei tehdä, kylpy prosyadet ensimmäistä kertaa käyttää sitä ja muodostaa aukon uudelleen.

Irrota reikä liuoksella

 • Kaada kuiva seos vedellä, sekoitetaan perusteellisesti, kunnes konsistenssi paksu kerma.
 • Lastalla aukko täyttö-, taso ratkaisu.
 • Märkä kangas pyyhi sauman.
 • Jos raon leveys on suurempi kuin 1 cm, aluksi laimennetaan nestemäinen liuos. Liottaa lumput vääntää ne kimpuksi, niputettu korttipaikkaan tasolla juuri reunan alapuolella.
 • Tuntia myöhemmin, kangas kuivuu vähän. Ripottele vedellä, tiivistää sauman tiheä liuos.
 • Tunnin kuluttua, kun liuos on "tarttua", poista varovasti liimanauhaa.

Leveä sauma voidaan sulkea keraaminen laatta, keraamiset rajalla, muovia räystäs.

Polyuretaanivaahto auttaa kattamaan liikaa etäisyyttä

Aukon, käyttää kosteutta kestävää vaahtoa.

Talvella ennen töiden lämmitä pulloa noin 30 minuuttia keskuslämmitys jäähdytin. Sitten vaahto on pehmeämpi ja helpompi läpi pään.

 • Laita pään putki lamppu, käännä ja ravista pulloa useaan kertaan.
 • Yhteenveto suuttimen rakoon painamalla kruunu annostelija. Hitaasti johtava putki pitkin raon, täytä se vaahto. Vaahdon määrää pitäisi olla sellainen, että se ei jää täyttämättä osista, mutta ei liikaa näön alueella sen jälkeen 3-kertainen tilavuuden kasvu.
 • Tuntia myöhemmin, vaahto kuivuu. Tapetointi häntä veitsellä leikata liikaa, poista maalarinteipillä.
 • Viipale takki tiiviste, tasolla se kumilastalla.

Asennus vaahtoa voidaan käyttää sen sijaan, että kangas upottamisen rako ratkaisu. Tässä tapauksessa, se olisi jätettävä 12 tuntia täysin kovettua, leikataan sitten pois ylimääräinen ja peittää liuoksen kanssa.

Leveä sauma peitetään muovisella räystään, keraaminen rajalla.

Video: "Kuinka kaunis tiiviste liitoksen seinän ja kylpyammeessa"

Silikonitiiviste vastaan ​​aukkoja

Jos tiivistettä putkessa:

 1. Poista tulppa. Pitämällä kaula ylöspäin, varovasti purista ilma, kunnes materiaali.
 2. Sovelletaan kaulan raon, sormet painaa putken ja aukon. Yritä pitää painamalla tehoa ja nopeutta liikkeen olivat yhtenäisiä.
 3. Pehmustettu Oio tiiviste kumi lastalla, yrittää tehdä saman sauman leveys. Kostutettu sormi saippuavettä, pinnan kiillottamiseksi.
 4. Irrota varovasti maalarinteipillä.

Jos tiivistettä putkessa:

 1. Työnnä putki pistoolin runkoon. Leikkaa nokka suutin.
 2. Aja hitaasti pitkin suutinraon, tasainen liipaisinta painamalla. Yritä pitää tiivistysaine nauhat litteänä ja ei häiritä.
 3. Tasoittaa tiiviste kumi lastalla, "kiillottaa" sormi kastettiin saippualiuoksella.
 4. Irrota varovasti maalarinteipillä.

Jos leikkaat suutin tehdä vino, tiivistysaine puristuu enemmän harvaan. Terävämpi cut-off-kulma, ohuempi kaistale silikonia. KUIVAUSNOPEUS Saumakerros - 1 mm päivässä.

Myytävänä on ohut profiili Corner

Ohuita PVC kulma-amme

ja listat erityisesti kylpyhuoneisiin.

Myytävänä on kapea sokkeli erityisesti kylpyhuoneisiin

Voit käyttää muovia laatan Leikkaa päät, ja suuria puutteita - sokkeli lattialle.

Voit käyttää muovia laatta Trim päät

Kylpyhuoneeseen sokkeli ei osta itseliimautuvia - liimaa se ei ole vesitiivis, on tarpeen puhdistaa pois.

 • Tehdä tarkkoja mittauksia pituudet aukkoja.
 • Mitre vannesahan leikkaus listat kulmassa 45 °. erityinen osa jalkalista "sisäkulma", voidaan käyttää sen sijaan kulmat.
 • Kiinnitä sokkeli rakoon. Kynämerkintää riviä sen läheisyytensä seinään ja puoli kylpy.
 • Poista sokkelin. Tapaan ulkopuolelta Uratikku maalarinteipillä.
 • Promazhte pinta raossa tasainen kerros kosteutta kestävä liima, paras "neste kynnet".
 • Ulommat päät jalkalistat korkit laittaa jäi liimaa.
 • Kiinnitä sokkeli paikalleen, paina alas ja pidä kädet useita minuutteja, kunnes liima alkaa kovettua.
 • Puhuminen liimaa, pyyhi kostealla liinalla.
 • Kun liima on kuivunut, sokkeli vaste linja sivuseinään ja promazhte ohut tiiviste, "kiillottaa" finger saippualiuoksella.
 • Poista maalarinteipillä.

Jos halkeamat ovat vesiputkien ennalta soveltamalla sokkelin merkitse se kynällä leikkauspiste ja leikata reiät putken. Asennuksen jälkeen sokkeli aukon putken ympärille tiiviste.

Hillitseminen nauha vie tilaa

Myynti on vaatimaton valkoinen nauha ja erilaisia ​​koriste vaihtoehtoja, esimerkiksi valkoinen ja musta hopeapinnoituskoostumus.

Alennuksessa ovat pienoisversioita hillitä nauha, kuten valkoinen ja musta hopeoitu

 • Välinen rako seinän ja kylpyhuoneessa on täytetty silikonilla.
 • Mitata vaadittu pituus nauhan, leikataan nurkkaliitokset kulmassa 45 °.
 • Poistaa takapinnasta irrokepaperin, liima promazhte "nestemäinen naula".
 • Levitä leikata puhdistumaan, linjataan ja työnnä käsiä. Levitä leikata puhdistumaan, linjataan ja työnnä käsiä

Valmistajat, jotka tuottavat korkealaatuisia nauha, mans sen elementit liittymään segmenttien kulmissa.

Vähemmän on liian suuri kuilu on suositeltavaa muuttua plus hyllyt kylpymukavuudet. Se on tehtävä konkreettinen perusta.

 • Hiekka seinää pitkin kielekkeelle betoniin.
 • Mitataan etäisyys seinän ja kotelon ammeen reunaan. Leveyttä ja sivun pituus leikata aluksella.
 • Mittaa alareunasta vanteen lattialle. Mittausten mukaan, leikkaa kaksi baaria.
 • Osa seinämän, joka vieressä betonin ruuvi useita pitkiä ruuveja, jotka toimivat vahvistuksena tulevaisuuden betonin laipan.
 • Aseta lankku tankoihin reunan alta kylvyn. Sulje pala vaneria tai muovista avoimeen päähän aluksella.
 • Sekoita DSP murskattu kevytsoraa tai rikki tiili suhteessa 1: 1.
 • Sekoita liuosta, täytä muotti, annetaan kovettua 7-10 vuorokautta.
 • Poista muotti.
 • Mittaa leveys betonin laipan.
 • Leikkaa laatta keraaminen laatta, liitä se betonilaatalla.
 • Yhden päivän jälkeen täytä saumavalun.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää keraamista friisi kylpyhuoneeseen. Elementtejä, nivelet nurkissa, leikata Vierekkäin alle 45 °, ellei keramichskoy "tähtiä".

Laatoilla voidaan edelleen käytetään kylpyhuone keraaminen rajalla

Kaikille vaihtoehdot: voit käyttää kylpyhuoneen 24 tunnin kuluttua töiden päättymisestä.

Laatu raon tiivistämiseksi on erittäin tärkeä kylpyhuoneessa toiminnassa. Mutta älä unohda estetiikkaa. Valitsemalla materiaali peittää puutteita, yritä tehdä täysin sulautui yleinen suunnittelu. Muuten, leikkaus elementti on silmän päivittäin teidän hermoja.

Välinen rako kylpyamme ja seinän: kaikkein yksinkertainen ja tehokkaita tapoja raon tiivistämiseksi

Pienikin rako seinän ja kylpyhuoneen voi aiheuttaa suuria ongelmia. Pahimmassa tapauksessa joudut maksamaan korjaukset kylpyhuoneessa pohjasta naapuri, ja parhaimmillaan - miten teidän kylpyhuone hometta kasvaa ja on olemassa erilaisia ​​unsympathetic hyönteisiä. Vältä nämä seuraukset voivat olla vielä varhaisessa vaiheessa korjaus, koska tärkein syy kuilu piilee epätasaisilla pinnoilla.

Seinät kylpyhuoneessa on suuntauduttava kulmassa 90 astetta, toisin kuilu on väistämätöntä. Jos korjausprosessin, huomaat että varvas kulma turhan suuri, seinien on oltava vyrovnit.To sama sukupuoli: sen täytyy olla täysin tasainen.

Se tapahtuu niin, että tasainen lattia asennetaan kiero oma sauna. Tässä tapauksessa, tilanne voidaan korjata käyttämällä Korkeudensäätöjalat.

On toinenkin syy kuilu.

Jos kylpy on lyhyempi kuin seinä, jota pitkin se on asennettu, rako ei voida välttää.

Tässä tapauksessa sinun on joko:

 • asentaa lisää vääriä kipsiseiniin;
 • jos ensimmäinen vaihtoehto "syö" liikaa tallennustilaa, proshtrobit seinä ja asettanut pitkän kylvyn.

Kuitenkin, jos korjaus on valmis ja ei haluta purkaa loppuun ja aloittaa alusta, voit yrittää päästä eroon jälkikäteen puhdistumaan. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole ongelma, sinun tarvitsee vain valita sopivin tapa.

Sementtilaasti - se on melkein universaali työkalu, joka pystyy ratkaisemaan monia ongelmia arkielämän. Tämä on yksi luotettava, mutta ei ole kaikkein esteettinen ratkaisu, niin sen jälkeen kaikki työt on tehty, sinun tulee huolehtia, että tehdä sulautettujen lähtö lisää esteettinen ulkonäkö:

 1. Puhdas halkaistaan ​​saastaa ja limaa, poista vanha maalaus tarvittaessa.
 2. Liuoksen valmistamiseksi. Sekoittamalla yrittää saavuttaa johdonmukaisuutta paksua kermaa.
 3. Arvioida koko raon, jos se on riittävän leveä, laastin vuoto lattialle. Tämän välttämiseksi, ensimmäinen liota sekoitus vanhaa lumput ja aseta ne murtaa.

Kun vähän on kuivalla kankaalla, kostuta aukko ja alkaa hitaasti ja varovasti kaadetaan liuos se. Huolehtia siitä, että ulko-osa sauma saatiin mahdollisimman kapea.

sauma peittäminen prosessi olisi valittava perustuu käytettyjen materiaalien seinät. Jos tämän laatan, voit laittaa puolen rajaa sen jäämät jäävät yli korjauksia. Jos tämä muovi paneeli, sitten vain makasi päälle sauman reunan muovia. Jos seinät on maalattu, maali samalla maalilla ja hitsin, pre-tulppa sitä.

Nopeampi, mutta ei yhtä yleistä kuin laasti työkalu - vaahtoa. Sen avulla tiivisteen välisen raon seinän ja kylpyhuone voi olla muutamassa minuutissa. Toisin liuokseen, vaahto ydin voidaan asentaa vain kuivalle pinnalle. Siksi kun puhdas ja rasvasta kuilu, pyyhi se sisältä kuivalla liinalla ja anna kuivua jonkin aikaa.

Se toimii parhaiten käsineet kädessä, koska vaahto on erittäin huono kuoritaan pois iholta. Ja kaikki muut pinnat myös siksi, täyttö viiltää, varmista, että suihke ei kuulu seinillä ja kylpyamme.

Työskennellä kylpyhuoneessa, valitse vedenkestävä vaahtoa ydin, tämä tieto on listattu pakkauksia.

 1. Ravista kasettia muutaman kerran, laita suutin rakoon ja alkaa varovasti kaataa. Muista, että koska kuivaus vaahto laajenee suuresti, joskus kymmeniä kertoja, joten älä yritä aukon reunoja myöten. Polyuretaanivaahto kuivuu noin tunnin.
 2. Lopussa kuivumisaika makaa terävällä veitsellä, leikkaa reunat niin, että saadaan tasaisempi pinta kuin mahdollista.
 3. Disguise se voi olla samoilla menetelmillä kuin edellisessä tapauksessa - laatat, reunukset PVC tai vedenpitävä maali.

Modernit välineet - silikonitiivistettä. Myymälä tarjoaa laajan valikoiman tiivisteiden tarkoitettu eri käyttötarkoituksiin. Joukossa, sinun täytyy löytää tiiviste kylpyhuoneeseen, koska sen koostumus on antibakteerisia aineita, jotka estävät homeen muodostumista. Tiivistysaineet tulevat eri värejä, mutta suosittelemme ostaa läpinäkyvä, koska kaikkein monipuolisin vaihtoehto.

 1. Poista jäännökset rakennusmateriaalien, lika ja liman.
 2. Menetelmä kuilu rasvanpoisto ratkaisu, kuten alkoholia tai asetonia, ja kuivaa.
 3. Avata kärki putki silikonilla ja aukon kanssa sen sisällön käyttäen kiinnitystyökalusta. Riippumatta siitä, mitä kulma leikattiin nenä, se riippuu siitä, kuinka laaja linja saadaan. Terävämpi kulma on, sitä pidempi se on. Varmista, että linja oli sujuvaa ja ei keskeytetä.
 4. Vaikka sauma ei ole kuiva, ja sitten kohdista hänen kostutettu sormi saippualiuoksella.
 5. Suurempaa estetiikka sauma voidaan peittää. Matkalla puhuimme yksityiskohtaisesti edellä.

Muutaman päivän kuluttua upottamalla yhteinen silikonilla kylpy ei voi käyttää, muuten kaikki työ on hyödytön ja sauma nopeasti käyttökelvottomaksi ..

Sokkelit muovia - suosituin kaikista jalkalistat vessaan. Niitä käytetty menestyksekkäästi tiivistämiseen aukkoja seinän ja kylpyamme. Jalkalistat PVC voidaan helposti ja nopeasti perustaa ja yhtä helppo purkaa. Lisäksi, muovi - melko pehmeä ja elastista materiaalia, joten sokkeli voidaan säätää koko kylvyn ilman mitään ongelmia.

Kaupoissa löydät muovivalun kanssa valmiita tarttuvaa taustaa. Emme suosittele käyttämään niitä kylpyhuoneessa, liimana yhdisteen soveltaa niihin, eivät yleensä vedenpitäviä. On parempi käyttää vettä kestävää liima muovia. Sen pitäisi olla valkoinen, tai jopa parempi - väritön. Muista valita nopeasti kuivuva koostumus, koska sinun täytyy painaa jalkalistat kunnes kunnes liima jaossa.

 1. Puhdistaa, rasva ja kuivassa paikassa.
 2. Tee kaikki tarvittavat mittaukset ja leikkaa jalkalistan kulmassa 45 astetta.
 3. Kiinnitä muovinen sokkeli risteykseen seinän kylpy, kunnes ei ole liimaa ja kiinni liimanauhaa osien seinien ja kylpyjä, jotka on yhdistetty hänen kanssaan.
 4. Irrota sokkelin ja voitele liimaa kuilu.
 5. Kiinnitä sokkelin päällä ja piti häntä useita minuutteja.
 6. Kun liima-koostumus on täysin kuiva, voi kuori nauha.
 7. Risteykseen seinään muovi sokkelin välttämättä tiivistetty kylpyhuone.

Toinen edullinen nykyaikaisena, joka ei vaadi paljon vaivaa - on käyttää toe nauhan. Se on valmistettu polypropyleenistä ja on kyllästetty erityinen yhdiste, joka estää homeen muodostumista.

 • Se ei vaadi ylimääräisiä koristeluun;
 • Sille on tunnusomaista suuri vedenkestävyys, joten sitä voidaan turvallisesti käyttää olosuhteissa korkea kosteus.

Ainoa haittapuoli tämä menetelmä on, että jopa parasta hillitä nauha palvelee sinua enintään kaksi vuotta. Mutta aktiivinen käyttö kylpyhuoneen sinun täytyy muuttaa joka vuosi.

Leveys ja paksuus nauha riippuu raon koon. Pre-puhdistettu, rasva ja kuivattiin aukon selkeä silikonilla. Seuraava, leikattu pala teippiä, vastaava koko ja aiheuttaa hänelle neste kynnet. Nyt voit pysyä teippiä kuilu. On syytä odottaa ainakin päivä ennen kuin alat käyttää kylpyhuonetta.

Kaikki edellä mainitut menetelmät päästä eroon välisen raon seinän ja ammeen reunaan soveltuu vain, jos se on pieni aukko, jonka leveys on enintään 3 cm. Jos kyseessä on laaja halkeama, sinun täytyy varastoida viimeistelytarvikkeet ja kellua rakentamisen taitoja.

Sulkemaan aukon, voit käyttää laatat. On parasta käyttää yhtä, joka on jäljellä, kun vastassa seinät. Jos korjaamisen jälkeen mitään jäljellä, vain ostaa valkoinen palkki kooltaan, niin että kesti ainakin leikata. Valkoinen laatat sulautuvat valkoinen kylpyamme, sillä ehdolla, että hän on valkoinen reunus ja siksi on käytännössä näkymätön. Jos suunnittelu seinien laatat käytit koriste raja, ja yhteinen voit tilata saman rajan.

Aloitamme valmistelutyötä:

 1. Jos saat alle kylpy, asettaa suoraan alla kuilu puurunko estää laastin lattialle.
 2. Jos tämä ei ole mahdollista, tiivistää raon kastetulla kankaalla liuoksessa, kuten ensimmäisessä menetelmässä.
 3. Kaada laasti aukkoon ja odota, kunnes se kuivuu hieman.
 4. Sitten antaa laatta säätämällä etäisyyttä fragmenttien erikoismuovia ristejä.
 5. Yhden päivän jälkeen hoitoon sauman sopiva väri.

Yhdistetyt menetelmä vesitiiviit tiivisteet

On olemassa paljon vaihtoehtoja välinen sauma tiivistetään seinän ja kylpyhuone. Edellä on lueteltu vain tavanomaisia ​​ratkaisuja. Mutta ihmisen mielikuvitus on rajaton, joten verkko on jatkuvasti näyttävät kuvaus "suosittu" tapoja päästä eroon tästä ongelmia. Ne tarjoavat sekä täysin uusi ratkaisu, käyttäen alkuperäisiä materiaaleja ja tekniikoita, jotka ovat yhdistelmä niistä, joista meille kerrotaan tässä artikkelissa.

Tässä on yksi niistä yhdistetyn menetelmiä:

 1. Kaada tiiviste rakoon ja anna kuivua kokonaan.
 2. Sitten sinun täytyy varovasti leikata pois ylimääräinen, ja peitellä sauma silikonilla. Tämä tekee pinnasta sileä ja lisäksi nostaa veden vastus rakenteen.
 3. Kuivatuksen jälkeen tiiviste päälle liitetään se fileet teipillä. Siten, yhdistämällä kolmea eri menetelmää, tämä menetelmä olisi kolme kertaa luotettavampi.

Voit keksiä oman tapa ratkaista tämä ongelma. Tärkein vaatimus - se on vedenkestävä, ja esteettinen ulkonäkö.

Miten sulkea putken kylpyhuoneessa - kaikkein yksinkertaisin ja tehokkain tapoja naamioida

Korjaus kylpyhuone "Hruštšov"

Miten tyhjentää vesi pois kattilasta - askel askeleelta opas

Koristelu kylpyhuone - valitsemme paras vaihtoehto

Pistorasiat kylpyhuoneessa - sääntöjen valinta, asennus ja kokoonpano

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten sinetöidä kuilua kylpyamme ja seinän

Asentaminen kylpy on usein pitkä ja työläs prosessi. Päätyttyä tuotteen asennus syntyy yleensä risteykseen välillä amme ja laatta. Parempi sulkea tätä ruma aukko, me tarkastelemme alla. Se näyttää sauma on hyvin sotkuinen ja voi täysin tyhjäksi kehittää suunnittelu huone. Lisäksi kylpyhuone on erittäin tärkeä hyvän tiivistyksen paikoissa mahdollisen kosteuden läpäisyä. Jos näin ei tehdä saattaa johtaa muottiin ja jopa tuhoaminen peitteeksi seinät ja lattiat.

Making houkuttele käyttöliittymä rajalla vuori

Monet omistajat ovat kiinnostuneita miten ja mitä sulkemaan kuilua kylpyamme ja seinän jotta parantaa yleistä estetiikkaa kylpyhuone ja käytännöllisyyttä entisestään toiminnan tiloissa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy harkita joitakin vivahteita.

Ensimmäinen, määrittämään leveys ontelon. Se on tarpeen kiinnittää huomiota huoneen lämpötila tila, muoto ja materiaali kylvyn, ja viimeistely seinäpinnoille. Aikaisemmin puhdistuma rajapinnan käyttämällä vain sementti-hiekka seos, mutta edistys ja tekniikka kehittyy jatkuvasti. Tähän mennessä on useita ratkaisuja tähän ongelmaan. Valintasi määrittää vain etäisyys seinästä vanteen kylpy ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Jos väli ei ylitä kymmentä millimetriä, sopiva liitoksen tiivistämiseksi ammeen ja seinän kautta terveys silikonivaahdosta, tai muovinen saumausta ulkopuolelle.

Optimaalinen ratkaisu on sulkea välinen liitos kylpyamme ja seinä on vesi- ja tiiviste. Tällainen polymeerimateriaali on suunniteltu luomaan pinnoitekerros. Sen jälkeen, kun sovellus ja kuivauksen, tämä materiaali muodostaa tiiviin elastisella pinnoitteella, samanlainen kumipinta.

Se etu, että tällainen tiiviste olisi luotettava, myrkytön ja vastustuskykyinen tiivistekerroksen, kestämään huomattavia lämpötilaeroja ja ultraviolettisäteilyä.

Terveys silikoni on riittävä adheesio, mutta se voidaan helposti vahvistaa jopa kiiltävä laatat ja päällysteen kylpy emali. Huomaa, että aine, happo-pohjainen, johtavat korroosion muodostumiseen, tuotteiden metalli.

Sinetöidä välinen rako seinän ja kylpyhuoneen olisi mukava käyttää vesitiivis rakenne vaahto. Sisällyttää sen koostumus polyuretaani edistävää karkaisu ainetta joutuessaan ilman. Hakiessaan materiaali täyttää epätasaisuudet niin edistää hyvää äänieristystä ja estää lämpöhäviöitä. Edullisia ja korkea vaahto liiman ominaisuudet ovat toinen etu käyttää sitä.

Kuitenkin upotettu aukko siten se ei ole täysin suljettu, koska huokoisen materiaalin rakenne. Lisäksi tällainen pinta vaatii ylimääräistä sisustus kuin näyttää hyvin houkuttelevaa.

Molemmat näistä materiaaleista eivät ole itsenäisiä vedenpitävä pinnoite. Kuitenkin, kun soveltamisen jälkeen silikoni tai vaahto tulee kysymykseen, voit välisen kuilun kylpyamme ja seinän käyttää näitä tuotteita on paras ratkaisu. Pääsääntöisesti, ne tarvitsee vain koristella levittämisen jälkeen kerros tiiviste ruma. On muistettava, että kiinnike leveys on enintään viisitoista millimetriä, joten he koristella aukot yli senttimetriä sopimatonta.

Rako keskikokoinen enintään 30 mm

Jatkaminen välillä kylpyamme ja seinän keskimääräinen koko on yleensä suoritetaan käyttäen erityistä sokkeli laatoitettu friisin tai varvas nauha. On syytä huomata, että nämä materiaalit eivät ole riippumattomia tiivisteiden, joten laadukas eristys, sinun pitäisi huolehtia lisäkauppahinnan silikonista tai vaahtoa.

Nauha tiiviste kylpyhuoneeseen - Tämä kaistale on tehty perusteella polyeteeniä. Sen leveys mahdollistaa peittää aukot keskileveät, joita löytyy useimmiten. Tämä materiaali on tunnettu siitä, että edullisia ja erittäin helppo käyttää. Korkea vedenhylkivyyttä ja siisti ulkonäkö voit käyttää sitä itsenäisenä pinnoite, ei vain koristeena. Monet näistä tuotteista sieniä vastustavaa lisäainetta, joka estää homeen muo- liitoksen.

Toinen ratkaisu on liitoksen tiivistämiseksi seinän ja kylpyhuone on hankinnan muovi sokkeli. Tämä tuote on koristeellinen pinta ja hyvin usein sitä käytetään ainoastaan ​​koristeeksi. On parempi olla hankkimatta malliin teipillä, jonka tarkoituksena on kiinnittää kappaletta. Tämä liima osa ei ole vedenkestävä.

Kiinnitä sokkeli auttaa selvää liimapolymeerejä, ja edelleen tiivistyä tuote, voidaan käyttää silikonia.

Optimaalinen vaihtoehto sokkeli on keraaminen friisi. Asennus laasti laatta takaa erinomaisen tiiviyden ja päällysteen kestävyys. Lisäksi raja, osti yhdessä seinälaatat, täydentävät epätavallinen sisustus.

Kysymys on, miten sulkea sauman yli kolme senttiä, yleensä ole kovin merkityksellisiä. On kuitenkin olemassa tilanteita, jolloin kylpy mitat ovat pienemmät kuin koko seinämien, esimerkiksi, on 7-8 cm. Tässä tapauksessa, jotta raon tiivistämiseksi sivuilla säiliön, ovat käyttökelpoisia perustaidot rakennus taitoa. Tällaisen sauman on mahdollista vain sementtiliete. Tämä menetelmä on jo pitkään tunnettu luotettavin ja kestävä. Lisäksi kustannukset näistä teoksista on varsin alhainen. Huomaa kuitenkin, että ulkonäkö betonipinta itsessään on hieman esteettinen ja myös kellastua ajan mittaan. Myös, pinta sementin edistää ulkonäön pölyn ja voi tulla lähde allergisen sairauden. Kielteisten seurausten välttämiseksi, karkea turkki pitää maalata emali tai akryylimaalilla tai ommella sisustus. Tämä on yleensä käytetty muovi paneelit, laatat ja muut vedenkestävä pintamateriaalit.

Ennen kuin edetään suoraan täyttämällä rako tai muu materiaali, on ensin pinnan valmistelemiseksi. Voit tehdä tämän, huolellisesti jauhaa sitä hiekkapaperilla ja poista rasva liuotinta. Puhtaita ja vailla rasvaa pinnoite elokuva voidaan edetä seuraavaan vaiheeseen.

On tärkeää muistaa, että luotettava tiivistysmateriaalia täytyy mennä seinän tason ja kylpy on vähintään viisi millimetriä. Tämä edistää parempaa kiinnityselementti ja kasvattaa vettä hylkiviä ominaisuuksia.

Pawn positiivinen tulos joka tapauksessa - pätevän valmistelu ja asennus. Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä ja vivahteita. Laadullisesti antaa välys kylpy ja seinän pitäisi kysyä koukerot asennustyöt kunkin tuotteen ja aineita.

Tärkeimmät materiaalit sulkemiseksi ovat polyuretaanivaahto, ja terveys silikoni sementtiä. Kuitenkin sauma tällä tavalla, ei näytä kovin houkutteleva. Parantaa esteettistä liitoksen laatu, pitäisi ostaa enemmän koristeellinen ja suojaava pinnoite pohjalta leveyden ontelon.

Järjestämiseksi sauma silikonilla, sinun ei tarvitse olla mitään erityistä osaamista ja taitoja. Tämä materiaali oli huolellisesti levitetään osaan välyksellä. Sealant reagoi lämmintä ilmaa, se jähmettyy. Huomaa, että huoneen lämpötilan nousu edistää nopeaa kovettumista materiaalia.

Noin 15 minuutin kuluttua silikonin pinnasta levittämisestä, kohdista varovasti syntyvä kerros ja irrota ylimäärä veitsellä. Helppokäyttöistä liimaa seinät ja kylpyhuoneen reunat maaliliuskailla etukäteen, jotta maata ei pääse pinnalle.

On tärkeää muistaa, että ennen seinän ja akryylikylvyn välisen raon poistamista tuote on täytettävä lämpimällä vedellä, ja jatka sitten silikonin käyttöä. Tällainen työ on tehtävä iltaisin, jotta tiiviste kuivuu aamulla.

Saniteettisilikon likimääräinen kovettumisaika on 5-6 tuntia riippuen materiaalin koostumuksesta ja ilman lämpötilasta. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että asiantuntijat suosittelevat kylpyhuoneen käyttöä, kun he ovat suorittaneet tällaisia ​​töitä aikaisintaan 24 tunnissa.

Polyuretaanivaahto-sovelluksen ominaisuudet

Asennusvahvuus on hyvä helppokäyttöisyyden ja nopean jäädyttämisen kannalta. Se täyttää pinnoitteen mikroprekret ja karheuden. Jotta vaahtomuoto ei pääse suojukseen, suojele sen pintaa maaliteipillä ja kuivaa sen jälkeen kaikki ylimäärä veitsellä.

Joissakin tapauksissa on suositeltavaa levittää kerros kerroksen vaahtoa. Tällainen menetelmä auttaa vähentämään materiaalin huokoista rakennetta, mikä hieman kasvattaa sen vedenpitäviä ominaisuuksia.

Toimii sementti-hiekkaseoksen kanssa

Pisin ja työläs menetelmä, mutta myös kestävin - sulkemaan aukko konkreettisella ratkaisulla. Tätä varten sinun on ostettava valmiin seoksen ja laimennettava se vedellä vaaditulla osuudella.

Sovellettaessa sementtiä, yritä olla varovainen, ettei tahraa kylpyä ja seiniä. On parempi käyttää tätä pienempää lastalla.

Betoniliuos kuivuu täysin muutamassa päivässä. Kun pinnoite on täysin kovettunut, voit aloittaa koristeelliset peiteelementit.

Kuten näette, on olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joilla voidaan sulkea kuilu kylvyn ja seinän väliin. Ei ole olemassa yleismaailmallista tapaa. Yleensä omistajat käyttävät useiden vaihtoehtojen yhdistelmiä houkuttelevan liitoksen sulkemiseen henkilökohtaisten mieltymysten perusteella. Muista, että hyvin eristetty kylpy voi estää homeen syntymistä huoneeseen ja välttää sen takana olevien pinnoitteiden tuhoutumisen. Lisäksi tiivistyskerroksen koristeellinen peittopäällyste parantaa kylpyhuoneen yleisiä esteettisiä ominaisuuksia.

1