Suihkulähteitä koteihin

Koristelähteissä koteihin ja huoneistot

Moderni vauhtia elämään luonut ihmiset itse, ja samat renkaat, pakoputket niiden hermosto, jatkuvasti stressiä. Päätoiminen ylijännite johtaa usein ongelmiin nukkua, ja torjunnassa tämä haittaa pieni suihkulähde huone tulee meidän luotettava liittolainen.

Tärkeimmät edut kodin koriste suihkulähteet ovat esteettisesti miellyttävä ja kostutus. Jos on pieni suihkulähde, niin ei ole mitään tarvetta ilmankostutin, samaan "suihkulähde" ​​kostutusmenetelmä ilmakehän näyttää luonnollisemmalta huoneessa. Jos suihkulähde on melko suuri, se ei aiheuta ongelmia kotona mukavampaa ilmapiiri sen asukkaita: ihmisiä, kasveja ja eläimiä.

Valitessaan kodin koriste suihkulähde on otettava huomioon arvon tiloissa. Vuonna tilava huone pieni pöytä suihkulähteen vaihtoehto voi yksinkertaisesti kadota, mutta Outdoor mini suihkulähteet asuntoa kulhoon yli metrin halkaisijaltaan, tulee varmasti yksi keskuksista huomiota koko talo - vain kosteuttavat ja raikastavat ilmaa. Myös vaikuttava sisätilojen asunnon, jos on riittävän laaja tila näyttää keinotekoinen seinä koostumus, edustavat koristeellinen lähde valuu tai lankamaisten. Emme kuitenkaan saa unohtaa, että uudistumiselle seinän suihkulähteiden käytettyjen raskaiden rakennusmateriaalien, kuten valurauta ja kivi joten nämä koristeet voi käsittää ainoastaan ​​vahva ja luotettava seinät.

Riippuen huoneen sisälle olisi valittava ja materiaalin lähde, joka on yleensä edustaa lasi- tai tekokivestä. Huone on sisustettu minimalistisesta tai high-tech, täysin sovi stele, kääritään kalvo falling vesi (niin kutsuttu "märkä seinä"), varsinkin kun otetaan huomioon se, että lasi sisämaassa modernissa huoneistossa Se sijaitsee yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Makuuhuoneessa se on parasta löytää pieni koriste pöytä suihkulähteitä ja vesiputouksia, illalla voi toimia hieno yövalo. Erityisen arvostettuja työpöydän suihkulähteet valaistus - valoja himmentää yhdistettynä hiljainen solinaa vesi olisi paras tausta nukkumaanmenoa (erityisesti lapset). Kuten näette, näissä tapauksissa voidaan puhua terapeuttisia vaikutuksia koristeellinen suihkulähde, ja siksi sen toimivuus on edelleen kasvussa. Ja jos ostat suihkulähde Pietarissa mallissa paitsi valoa, mutta sumu - voit varmistaa makuuhuoneessa on paitsi lisäkoristetta myös elementti, joka luo intiimin tunnelman.

ihanteellinen, kun järjestely talvipuutarhassa kotona Se on veistos kuvaaminen luola, vesiputous tai vesimylly. Yleensä myydään vesiputouksia tällaisiin tiloihin toimitetaan ruukut, joka voidaan laittaa elävät kasvit sekä valaistus ja lisäkostutin. Niche portaiden alla, muuten voi myös olla erittäin hyvä paikka laite on "vuori vesiputous."

Kysymykseen siitä, mistä ostaa suihkulähde kotiin, katso World Wide Web - muutaman osoitteet myymälöissä lähelläsi hakukoneen varmasti antaa tai näyttää, mitkä sivustot voit tilata suihkulähteitä. Mutta samaan aikaan, jos aiot ostaa kotiin suihkulähteiden verkkokaupasta, kysy melutason käynnistää pumpun. yleensä Pumpun teho suoraan vaikuttaa siihen, miten rakenteen melun, niin ei jahdata liian voimakas vaihtoehtoja. Vesi melu on oltava etusija käyntiääni pumpun.

Jopa kaikkein vähäpätöinen suihkulähde voi tehdä magiaa, jos käytämme sitä taustavalon joka voi olla erilainen:

 • Laskevaa vettä kehä lyhdyt.
 • Vedenpitävä lamppujen alla vettä.
 • Kelluva valaistu akkuja.

käytettäessä vedenalainen valaistus siellä valotehosteen vettä. Jos haluat tehdä tämän ulkona suihkulähde talo valaistu kädet siten, että saadaan todellinen juhla fantasia, sinun taustavalo, pyörivä avulla erityisen mekanismin. Hyvin ratkaisevalla hetkellä vedenalainen valaistus on lankojen vedenpitävä linja. Se on varustettu lisää turvallisuutta katkaisija aktivoidaan, kun vuotovirta. Mukaan turvallisuusvaatimukset, vain 12-voltin lamppuja voidaan käyttää vedenalainen valo: halogeeni, LED tai valokaapeli kytketty muuntajan kautta.

1

varten valaistus vedenpinnan parempi valaistus yläpuolella vesi kehä. Korostaa erilliset koostumukset säde elementtiä käytetään suoraa valoa. Kohdevalo voi kiinnittää huomiota yksityiskohtaan.

Erilaisia ​​harvinaisempi Sisäsuihkulähteet

Hyvin epätavallinen ja mielenkiintoista näyttää veden ominaisuuksia, jotka ovat koristeellisia Sisäsuihkulähteet asuntojen muodossa maalauksia. Esimerkiksi maalaus kuvaa maiseman vesiputouksella ja koko maiseman, kuten tavallista, on maalattu, mutta vesi laskee - todellinen. Kun tämä lähde muotoilu on sellainen, että vesi on täysin osu lattiaan ja nielu on loukussa erityinen, sisäänrakennettu kehykseen, josta palaa säiliöön, jolloin kierto sulkeutuu. Ostaa koriste suihkulähde-kuva voi olla melkein missä tahansa lahjakauppa - nykyään ne ovat hyvin paljon kysyntää, joten myyjät ovat innokkaita pysyä muodin ja toimittaa ostajalle kaikki uudet sisustus.

Aqua sisustus, voit luoda paitsi perinteiset työpöydän Sisäsuihkulähteet, mutta myös harvinaisempia keinoja. Yksi näistä tekniikoista on lähde "märkä seinämä»: For-vuorattu keramiikka-, kivi- tai vedenpitävä mosaiikki seinäviemäriin eri nopeuksilla Tipat, purot, ja lopuksi, vesi virtaa. Kostean todiste kerroksessa sijaitsee valuma-laite, josta vesi palautetaan alkuun. Erilaisia ​​veden tilassa, valaistus ja tapetit mahdollistaa vastaanottaa useita siirtymiä ja vaikutuksia. Tämä vesiseinämä on hämmästyttävää, järkyttävä, tekee petrify, mutta älä jätä ketään kylmäksi. Tietenkin hinta lattia sisätiloissa suihkulähteitä ja vesiputouksia voi olla kohtuuttomia ihmisiä kohtalainen keinoja, ja ostaa huoneen suihkulähde samanmallinen ja kokoa on varaa vain varakkaita ihmisiä. Mutta älä masennu - näytämme miten tehdä sisätiloissa suihkulähde omin käsin, ja huomaat, että se ei ole liian vaikeaa, ja tällainen ihme voi tehdä omia käyttäen tavanomaisia ​​materiaaleja.

Ulkosovitus sisäilman suihkulähde voidaan ympäröivät kasvit, joita varten se luo suotuisan mikroilmaston. Jos suihkulähde käyttää erityisiä asetuksia, voit saavuttaa vaikutus sumu.

Yhtä hämmästyttävällä tavalla on lähde verhon, jonka läpi vesi virtaa alas laaja virta. Kuva antaa vaikutelman jatkuva veden seinä, joka kulkee alas lasia. Jos tällainen järjestelmä on otettu ovella, joka tarjoaa liiketunnistimia, saat eräänlainen veden ovi erottaa huoneet. Kun henkilö lähestymistapa estää virtausanturi, ja kanava on vapaa. Huolellisesti suunniteltu valaistus suihkulähde puolestaan ​​asunnon tulee satu palatsi.

On erilaisia ​​koriste kotiin suihkulähteet, jotka edustavat vesipatsas: Special Leskov merkkijonot vesi virtaa alas katosta valo jatkuvan virran, jotka muodostavat ontoksi läpinäkyvä veteen. Tällaisessa sarakkeessa osa voi olla ympyrän tai särmiö. Usein on asennettu pylvään sisällä veistos tai koristepuu. Ostaa sisätilojen suihkulähteet samanmallinen tavallista matkamuisto voit tuskin yhtä vaikuttava kuin koriste-elementit ovat usein tehdään tilauksesta.

Sisäsuihkulähteet omin käsin

Miniature lähde on erittäin elävöittävät tahansa sisustukseen. Se voi jopa rakentaa omin käsin, mutta se on välttämätöntä, tietenkin ymmärtää sen rakenne ja pitävät työsuunnitelman. Osata tehdä koristeellinen suihkulähde huone kädet, säästät rahaa ostaa uutta sisustus, mutta varmistaa itse hyvällä tuulella tulevina vuosina.

Askel askeleelta luomassa sisä- lähteelle

 • Tulevaisuutta varten suihkulähde.
 • Akvaario pumppu.
 • Pituus letku puhdistaa akvaario.
 • Suuri meri kuori.
 • Kevytsora, kuoret, koriste värillinen maahan.
 • Vedenpitävä liima.

Kulho suihkulähde, voit valita minkä tahansa verikosto alus sopii myös kukkaruukkuja. Tärkein vaatimus on se, että alus on luotettava, ja siitä vettä ei virtaa. Pumppu nostamalla ylös ja luoda vesisuihkun, täytyy spray, mutta ilman kärkeä, jossa pienempi määrä lähteelle kulhoon.

Prosessi toimii tuotantoon suihkulähde:

 • Akvaario letku leikataan noin desyatisantimetrovyh pala. Hän välittömästi yritti kärkeen pumpun, varmista, että kaikki reiät ovat täysin auki, joka tarjoaa riittävästi virtaa jet.
 • Pumppu on kiinnitetty kupin pohjaa ja lähde on täytetty kevytsoran jonka pinta tasoitetaan.
 • Kevytsoran peitetty polyeteeni, jossa on aukko letkun.
 • In koristekalvon maakerros on täytetty.
 • Jos sinun on kuori kiven jalustalle, kivet liimataan vedenpitäväksi epoksi.
 • Letku vetäytyy kehto, ja sitten se on otettu käyttöön.
 • Poratun reiän läpi viemäriin sisällä hänen senttimetri asetettu letku.
 • Pinta voidaan koristeltu kivillä ja kauniita kuoria. Tyyli ja suunnittelu kotitekoisia sisäilman suihkulähde riippuvat vain tahtoa ja mielikuvitusta tekijän.

Kun ensimmäisen kerran oppinut tekemään suihkulähde käsillään, niin sinun täytyy ymmärtää, että työ on melko työlästä ja luovan, mutta sen tulos ei ole ainoastaan ​​merkittävästi täydentää sisustusta, mutta myös olla ylpeyden aihe ihailua kävijöitä.

Koriste suihkulähde on kukkaruukku

On paljon työpajoja, osoittaa joka ruokkii asiat voidaan tehdä tavallisesta kukkaruukun. Mutta tänään näytämme, miten tehdä kotiin omin käsin lähde ulos samasta potin kukkia. Jos haluat tehdä enemmän lähteelle, ota suuri kapasiteetti, mutta jos suunnitelmat pieni pöytä suihkulähde - se riittää kukkaruukku 20-25 cm halkaisijaltaan.

Jotta suihkulähde kotona, Tarvitset nämä materiaalit:

 • Flowerpot tarjotin.
 • Vesipumppu.
 • Ääriviivat.
 • Maalit lasi ja keramiikka.
 • Puoliläpinäkyvällä tekokivet tai palloja.
 • Koristekasvit vesikasvit.
 • Kukkaruukku tarvitsevat kulhoon lähteen, se voi olla toivottavaa värjätä erityistä maaleja.
 • Alustan alle haluat asentaa pumppu, joka tarjoaa vesikiertoon ja pohjalle tarvetta tehdä pieni reikä Viemäreiden.
 • Se johdetaan reiän läpi pumpun putken, ja kaadetaan pohjalle koriste kiviä.
 • Koko rakenne on koottu ja täytetty vedellä. Ulkonäkö voi elvyttää vesikasvit.

Tämän lähestymistavan mukaan, jokainen voi rakentaa oman miniatyyri suihkulähde - tarvitsee vain halu ja fantasia.

Me emme anna mitään tilaa allaspumput

Itsenäinen sisustus oman huoneiston tai huvilan mieluummin käsitellä paljon ihmisiä. Ja joskus, antamaan erityistä armoa sisätilojen omistajien miettiä miten tehdä suihkulähde ilman pumppua, koska kaikki "ystävät" sähkölaitteiden ja niiden liitokset. Voitte varmasti tehdä koristeellinen suihkulähde simulaatio, esimerkiksi paperi- tai savea, mutta tässä tapauksessa et kuule rauhoittavaa ääntä veden läsnä. Pieni suihkulähde voidaan tehdä pullon tai sopivasta suunnittelun keksi muoviastioita, mutta on syytä muistaa opetussuunnitelmaa fysiikan.

Jotta mini-suihkulähde käsillään ilman pumppua, Tarvitsemme seuraavat materiaalitKolme konttia, muoviputket, työkaluja, adapterit, tiiviste ja sisustus-tuotteet (voit ajatella koostumuksen kivi ja keinotekoisia väriaineita, ja voit tyytyä johonkin yhteen).

Määrittää koko tulevaisuuden tuote, kun se ei ole välttämätöntä pyrkiä gigantismia. Todellakin, suuri suihkulähde pumppu tarvitaan tietenkin, ja tämä ei ole meidän asiamme. On parempi tehdä alustava luonnos suihkulähde. Jos haluatte summia, mitä voi olla suihkulähde kätensä kuvan tai videon - joten sinun on idea mitä lopullinen versio pyrkimyksessä.

Suunnittelun perustana on parasta laittaa astioiden periaatteen, tuttu jopa koulusta fysiikan. Jos kaksi alusta yhdistetty toisiinsa putkella on sijoitettu eri korkeuksille, yläosassa vesi virtaa alempaan. Mutta tämä yksinkertainen järjestelmä on parempi pieni päivitys: molempien alusten asetettu samalle tasolle yhdistämällä pari putkia. Putket on liitetty "T" - muotoinen adapteri. Jos injektio alusten vedenpinnan yläpuolelle, sitten alkaa lähde.

Teemme kaksi samanlaista alusta

Poimia parin samanlaisia ​​alusten, paras muovi. Sitten se tarvitsee mahdollisimman paljon ohut putki. Tässä tapauksessa, se on ohuempi kuin enää lähde toimii. Putki keittiö suodatin voi aivan väärin. Pohjat alusten tarkasti porattuihin reikiin, jotka ovat hieman pienempiä kuin putkien halkaisija, yhdistettynä. Putki olisi reikiin (tämä tapahtuu joidenkin häiriöitä). Sitten tämä paikka on paras käsitellä kylmä hitsaamalla tai muuta tiivisteainetta välttämiseksi vuotoja.

Seuraavaksi sinun täytyy mennä kolmanteen astiaan, jonka tilavuus on yhtä suuri summa volyymit kaksi muuta alusta, tai jopa enemmän - että vesi, joka johtui niistä sopisi siihen. Täsmälleen pohjan keskellä suuri säiliö asentaa "T" - muotoinen adapteri, ja astian seinämien lähellä pohjaa porattavan reiän. Niiden kautta välitetään kaksi putkea johtaa alusten yläpuolella. Nämä paikat on myös turvallisesti suljettu. Tämä päättää kokoonpano perusrakenne lähde.

Seuraavaksi sinun täytyy asentaa suihkulähde varatussa paikassa häntä. Siten on tarpeen tehdä niin, että ylempi alukset sijaitsivat paitsi yläpuolella suuri, mutta ne olivat samalla tasolla. Kodin olosuhteet säiliön vastaanottimen sisällä lähteen täytyy olla poistettavissa niin, että vesi voidaan kierrättää ylemmän aluksia. Ja tietenkin, suihkulähde sisustaa, sijassa oman mielikuvituksensa.

Riippumatta suihkulähde, saat pian rakkautensa suoratoistolähetyksissä vettä ja rauhoittava vaikutus kaikki asukkaat talon.

Kirjoittaja: Jan Deyneko

Pienet yksityiskohdat voivat tulla tärkein sisustus, koska väärä valinta he voivat vääristää jopa kaikkein hienostunut muotoilu. On erityisen tärkeää ... Lue.

Tehokkaasti korostavat arvokkuutta sisustus ei riitä vain mennä ulos ja ostaa ensimmäinen saatavilla kerroksessa maljakko. On tärkeää ottaa huomioon tyyliin ....

Antaa sisätilojen eksoottinen mauste ja monet haluavat muotoilun Japanin tyyliin. Täällä sisustus - on eräänlainen mekanismi. Kukin ... Lue lisää

Kommentit

 • Katya Miten kirjoittaa tietoisesti ja nopeasti rakastamasta Man
 • GlennVam tallennus asianmukainen käsittely ficus
 • Maria kirjoittaa Kuinka selvitä pettämistä miehensä
 • Pauline kirjoittaa Miten selviytyä kevään allergioita
 • Marina Kuinka kirjoittaa tietoisesti ja nopeasti rakastamasta Man
 • VLADIMIR tallennus kuvitteellisia avioliittoon ja lumeavioliitoksi
 • Maria tallennus Käsittelemme nuha pikkulapsessa
 • Irina kirjoittaa Miten selviytyä kevään allergioita
 • Anton tallennus Olen pettänyt miestään, vaikka hänen rakkautensa!
 • Marianne tallennus Miksi ei tarvitse käyttää rintaliivejä

Joskus saattaa tuntua, että muodin uusia sisustus loppuun asti.

Sileä luisto kala pehmeän vesisuihkuja ja sanatonta viestintää.

Avulla muinaiset kiinalaiset opetuksia Feng Shui, kuka tahansa voi parantaa.

Koristeellinen suihkulähde omin käsin kotona

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Kertoa minulle, mistä voit ostaa pumppua sisätiloissa mini suihkulähde?

Hyvä kurssi. Mutta ajatus ei ole täysin selvä taustavalaistu. Videolla jotenkin vaikuttaa pintaan. Millainen nauha niin tahmea, se voi olla seppele tai on erityisiä lamput? Se näyttää hyvin vaikuttava, mutta en halua tehdä oikein.

Marina, tein Garland, tuli erinomaisesti! Tosin luultavasti ja voit ostaa erityisiä lamppuja.

Totta, en tiedä missä ne voidaan ostaa. Suurkaupungissa ei ole tällaista ongelmaa, luultavasti, mutta asun maaseudulla.

Ja se näyttää todella vaikuttava))

Marina voit ostaa yksittäisiä ledit, johdot ja teippinauha (tämä voi olla teippiä, joka nauha tai jotain muuta) ja tee oma. Vaikka tietenkin ottaa valmis Garland paljon helpompaa ja halvempaa. Noin lukutaito - En usko, että artikkeli on tarkoitettu ammattilaisille, joten älä pelkää kokeilla =)

Koristelähteissä ja vesiputouksia koteihin

Koristelähteissä ja vesiputouksia koteihin Se näyttää monet omistajat esikaupunkien maa toiveuni. Mutta itse asiassa, kukin näistä elementeistä voidaan tehdä viikonloppuna (ainakin kaikkein perusvaihtoehtoa). Tämä edellyttää jonkin verran taitoja rakentamisessa, lista tavaraa ja tietenkin hyvä opas.

Koriste suihkulähteitä ja vesiputouksia talon - miten

Sisällön ohjeita:

Kuinka tehdä suihkulähde pihalla

Puutarha lähde on optimaalinen ratkaisu ilman kosteuden kuumina päivinä. Riippumatta tyyli, joka teki tämän vesirakentamisen kasvi, sen muoto ja koko se koristavat maiseman suunnittelu. Jotta suihkulähde päällä, sinun on ensin toteuttaa useita valmistelevia toimia.

Fountain pihalla

Vaihe yksi. Millainen lähteelle

Mukaan sen toteuttaminen suihkulähteet voivat olla:

kiinteät järjestelmät enemmän kuin veistoksia ja muut arkkitehtonisia elementtejä, jotka usein koristavat puistoissa. Nämä suihkulähteet pidetään todellisia taideteoksia. Ne perustuvat pääsääntöisesti, on luku - eläin, tai esimerkiksi sama Manneken Pis. Suihkulähteet tekokivestä (tämä on yksi nimet polymeeriä), tunnettu siitä, että kestävyys, lujuus ja lämpöshokin.

osalta upotettavat hydrauliset järjestelmät, he tekevät itsensä vesistöissä; Nämä suihkulähteet koostuvat:

 • pumppu;
 • kanava, jonka kautta vesi syötetään;
 • suuttimet, jotka tarjoavat halutun muodon suihkun.

Tällaiset mallit ovat useimmiten ja ovat esikaupunkialueilla, ja sivulta näyttää siltä, ​​että vesi roiskuu lähtöisin maanalaisesta lähteestä.

Vaihe kaksi. Määrittää koko ja muoto

Suosituin vaihtoehto on yksinkertainen jet lähde, jossa vesi on suunnattu ylöspäin, on jaettu pienempiin virtoja. Tällaisen järjestelmän ulkonäkö Garden Pond muuttuu parempaan.

Jos puhumme muoto, se on yleensä symmetrinen, eli. E. Heti geometrinen näkökulmasta. Suihkulähde voi olla neliö, suorakaide, pyöreä, ja niin edelleen, mutta riippumatta siitä, hän ei tarvitse mitään koristekuvio -. Sinun tarvitsee vain tunnistaa rajat lampi (luonnonkiveä tai stukko). Mikä on tärkeämpää - suunnitella mahtuvat yleinen tyyli.

Mitat lähde riippuu koko alueen pinta-: suurempi se on, suuri koko voidaan asetella.

Paikan valinta suihkulähde

Suihkulähteen tulisi sijoittaa paikkaan, joka olisi hyvä katsoa eri kohdista sivuston. Hyvä vaihtoehto voisi olla suunnitella parantaminen veden leikkikentällä, tai vaikkapa virkistysalue. On myös tärkeää, että suihkulähde ei ole estänyt siirtymistä muihin koriste-elementtejä ja ulkorakennuksia. Älä unohda suunniteltaessa ja reliefi-sivuston.

Mutta jos se sijaitsee onttoon rakenteeseen, se antaa seuraavan etuja:

 • ilma kostutetaan, mikä on erityisen tärkeää kuumina kuukausina;
 • se on helpompi säätää pohjaveteen oikeaan suuntaan.

Tärkeää tietoa! Ei-toivottuja suihkulähteet läheisyydessä puun, muutoin vesi tukkia lehdet ja pinnoitekerros (sekä sisäinen rakenne yleensä) voi vahingoittua juuret.

Esimerkki sijainti suihkulähteet

Jos rakenne on pieni, niin on mahdollista käyttää mitä tahansa muoviastiaan, mutta yleinen lähde vaatii ennen rakentamista perusta. Putkilinja on parasta tehdä muovista putket, koska ne eivät ruostu ja yksinkertaisesti yhdistetään (käyttämällä juotin). Kuitenkin tärkein elementti on pumppu, joka on tarkoitettu muodostamaan pään ja poisto vettä suuttimen läpi.

Neljäs vaihe. Valitsemalla pumput

Käyttöikä tahansa lähteestä riippuu laadusta hydraulisten laitteiden ja siksi ei kitsastella tätä elementtiä. Toiminnassa itse pumpun ole mitään monimutkaista: vesi menee putken kautta viemäriin kuppiin, ja sitten virtaa pumpun suutin. Putken luo siten tarvittava paine, jolla vesi ruiskutetaan suuttimen kautta. Kaikki tämä toistuu jatkuvasti, jaksoittain.

pumppaus asennus periaatteiden

Pumpun tarvittava laitteiston kapasiteetti riippuu:

Tärkeää tietoa! Työstään kiertovesipumppu tarvitsevat sähköä, joten yhteys olisi huolehdittava suunnitteluvaiheessa.

Vaikka yksi voi tehdä ilman pumppua, jos teet ns Heron lähde - rakenne, joka koostuu kolmesta astioiden, jotka on sijoitettu toinen toisensa yläpuolelle ja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ylempi astia on suunniteltu kulho, jossa vesi kaadetaan, kun pohja suljetaan. Lisäksi vesi kaadetaan keskellä astiaan, jolloin se on suljettu. Myös suunnittelussa putken, ja nesteen kierto tapahtuu paineen alaisena. Haittana sellainen rakenne, että käytön aikana veden määrä kulhoon lisätään, ja keskimääräinen säiliö - pienenee, jonka vuoksi lähde pian lakkaa toimimasta.

Järjestelmä lähde Heron

Opetella tekemään omin käsin pienoiskoossa kopio Heron suihkulähde, löytyy video alla.

Video - Heronin suihkulähde kotona

Vaihe viisi. Jolloin lähde

Getting päälavalla. Heronin suihkulähde johtuen sen hauraudesta sivuston ei sovi, niin voit turvautua useita vaihtoehtoja odottamassa toistuvasti testattu käytännössä.

Suosituin näistä ovat:

 • Lähde romun;
 • rakenne kiviä.

Ymmärrämme ilmoitettava valmistusta kunkin ruumiillistuma.

Pumppu - sydämen Fountain

Ensimmäinen variantti. Käytämme materiaaleja käsillä

Aloita valmistaa kaikki tarvittavat; työkalut tarvitsemme:

Myös seuraavia aineita:

 • rauta levyt;
 • maa;
 • kiertopumpulla;
 • kivet vaaditut mitat;
 • akryyli kylpyamme;
 • koriste-elementtejä (kasveja, veistoksia ja niin edelleen. d.).

Valmistuksen jälkeen edetä suoraan töihin.

Vaihe yksi. Ensin valitaan kiviä soikea tai pyöreä muoto (esim löytyy lähellä tietä tai lampi).

Kivet valmistukseen lähteelle

Vaihe kaksi. Sitten kaivaa kuopan mukaisesti koon akryylialtaita.

Suositukset kaivaa

Kolmas vaihe. Kylpy on asetettu kuoppaan, ja sitten suljetaan, valutettu.

Kapasiteetti (kylpy)

Neljäs vaihe. Alumiini leikata leveä teriä, joka suojaa virkistysalue tai leikkipaikka lapsille roiskeilta. Valmiina paikoilleen noudattaen, sitten sisustaa omien henkilökohtaisten mieltymysten.

Vaihe viisi. Pohjaan kylpyhuoneen muurattiin pieniä kiviä, aseta taustavalo samassa vaiheessa (jos se määrätään suunnittelu).

Vaihe kuusi. Aseta pumppu, täytä kuppi vedellä. Teemme lopullisen koristelu lähteelle (Tässäkin kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja maku, ei ole mitään rajaa).

Tärkeää tietoa! Luonnonkivet ovat täydellisesti yhdistettynä erilaisiin veistoksia (eläimiä, satuhahmot, ja niin edelleen.). Elementtejä se yhdistää ja keskittyy tarkkailijoita alkuperäinen sisustus.

Myös poimia kirkas kasveja, jotka on sijoitettu maljakko. Lisäksi voimme kaunistaa rakentamista puuelementtejä - mylly terät, pyörät, tavanomainen oksat.

Vaihtoehto. Tee kivi suihkulähde

Kaavio kivi suihkulähde

Aloitamme valmistella tarvittavat laitteet, kuten:

 • leikkuri;
 • asennus ruisku (se täytyy täyttää nivelet);
 • liimanauhaa;
 • vasara;
 • metallileikkureita;
 • jakoavaimen;
 • porakoneen;
 • vannesahan.

Lisäksi valmistamme nämä materiaalit:

 • Telineet levyt (käyttäen niitä vahvistetaan rakenne);
 • sinetöity säiliö kulhoon;
 • litteät kivet;
 • pumppu;
 • kupari putki;
 • kytkin;
 • PVC-putki;
 • hienosilmäkokoista grid "Stainless Steel" (näyttö);
 • sora (käytetään kuivatuksen).

Algoritmi lisätoimia on esitetty alla.

Pöytä. Tee kivi suihkulähde

Tärkeää tietoa! Myöhemmin tarkistaa määräajoin tasolla (erityisesti kesällä), ja lisää vettä pumppuja aina täysin upotettuna.

Jos on jo vesistö, voidaan olettaa, että 50% työstä on tehty paikan päällä.

Tosiasia on, että mikä tahansa koriste vesiputous koostuu kolmesta osasta:

 • kapasiteetti, jossa vesi virtaa;
 • vuoristoalueiden;
 • pun kautta liikkeeseen.

Jos säiliö ei ole päällä, työ on aloitettava sen luomiseen. Myös laatiessaan päättää lampi kasveja ja kaloja.

Kaunis vesiputous - Valokuva

Vesiputous, muuten on optimaalinen ympäristö leville ja kalaa koska seuraavat edut:

 • Hän antaa heille happea;
 • se säilyttää optimaalinen lämpötila, mikä on erittäin tärkeää kuumalla säällä;
 • Lopuksi kala virtaavassa vedessä on parempi kuin pysyvä.

Mutta on välttämätöntä tietää, että jotkut vesikasvit (esim lumpeen) liikkuvat vedessä vastainen - siinä ne kärsivät epämukavuutta. Lisäksi tulee ottaa huomioon valittaessa kasveja.

Joilla määritellään muoto ja koko, alamme työtä.

ensimmäinen vaihe. Tyhjentää valitun osan turvetta, kivet ja roskat. Haluttaessa poistaa kukkulalla - pinnan on oltava tasainen.

vaiheessa kaksi. Merkitä ääriviivat tulevaisuuden säiliö, kalkilla tai köysi tappeja.

vaiheessa kolme. Kaivaa reikä. Maan ei heitä - he ovat käteviä muodostumista vesiputous.

Tärkeää tietoa! TIENRAKENNUS puhdistaa roskat - niin työskennellä sen kanssa on helpompaa.

Wall ajoittain kosteuttaa ja tiivistetään, jotta he eivät ripottele.

Neljäs vaihe. Päästyään vaadittuun syvyyteen, kaivaa kerros oli noin 10 cm ja pieni osa sen nukahtaa joki hiekka. Kaikki huolellisesti törmäsi.

Täyttöä hiekkakerroksen

Tärkeää tietoa! Jos suunniteltu kalankasvatustoiminnan lammen keskellä 20-25 cm syvä kuoppa on kaivaa edelleen pienempi reikä (kuvan mukaan).

Vaihe kaksi. saumauskerroksen

Mikäli alustana valmiiden, niin tämä vaihe voidaan jättää väliin. Jos lampi on kaivettu maasta, se vie laadukkaita vedeneristys.

Se voi tehdä:

Tärkeää tietoa! Halvempi ja helpompi pinota joustavan pinnoitteiden, mutta tässä tapauksessa on ensin suojamateriaali vuode (tiheä pahvi, edullisesti geotekstiilien). Suojan paksuuden tulisi olla jossain 2,5 cm.

Betoni kerros on luotettava, mutta sen järjestelyä on työläs toimenpide, joka koostuu vaiheista, jotka on lueteltu alla.

ensimmäinen vaihe. Soranottopaikalta pohja suojelee "tyyny" ja hydro (tämä voi olla PVC-kalvo, ja polyeteeni).

vaiheessa kaksi. Koska raudoitustangot rakentavat runko (erikseen sivut ja pohja) käyttämällä muoviklipsiä.

vaiheessa kolme. Jolloin muotti, jonka pohja täyttää betoniin, laastiin (sementti tulisi olla vähintään "kolmesataa", ja kivimurska fraktiot mitat - alueella 0,5-2 cm).

Neljäs vaihe. Kun pohja jähmettyy muodostaen seinän (muotti + täyttö). On tärkeää varusteet seinään sitoo teräslanka, ja kiinnittämättä hitsaamalla.

Kuvassa CSS vesiputous

Tyypillisesti korkeus vesiputous puutarha on enintään 1,5 metriä Jos suunnitelma tehdä vierustat, sitten hyödyntäen hiekkakivestä -. Se näyttää luonnollista, ja se on helppo käsitellä.

Munivat alkaa pohjasta. Yritimme tehdä ensimmäinen kerros on erittäin tasainen. Muilta, he voivat tehdä mitä tahansa. Tehdyn kerrosta, kiinnitys kiviä sementti tai rakentamiseen vaahto. Reunoilla varustaa pieni puskurit, että vesi virtasi tiukasti mukaan muodostetun kanavan.

Tärkeää tietoa! Piilottamiseksi ulkonevan reunan yli vaahdon (kun sitä käytetään kiinnitykseen), se välittömästi suihkussa hiekkaa.

Rakentamiseen korkeus 1,5 m tarvitaan sähköinen pumppu jonnekin 70 wattia. Jos korkeus on suurempi, niin pumppu ja näin ollen tehokkaampi.

Osti pumppu asennetaan pohjaan lammen, mutta siten, että se - sekä tulossa hänen johto - ei ollut näkyvissä.

Pumppupesässä pitäisi olla kaksi ikkunaa:

 • veden imu (varanto letku ikkunan alareunassa);
 • poisto vesi (johtava letku alkuun vesiputous).

Kytke pumppu muuntajan huoneessa.

Mikä vesiputous on melkein valmis, kaikki toimii hyvin. Jää vain koristella suunnitteluun, joka voi käyttää kasveja, kiviä, veistos, LED-valaistus. Lähellä voimme laittaa penkki levätä tai ripustaa riippumatossa. Lyhyesti, mielikuvitus on silloin carousing.

Making vesiputouksella

Riittävän yksityiskohtaisesti kerätty materiaali. Kiitos.

Hanki paras e

1