Stüva

Lasten huonekalut Ikea: kauneutta, mukavuutta ja turvallisuutta

Monet vanhemmat haluavat varustaa lastenhuone kalusteet, Ikea, koska se on toimiva, käytännöllinen ja turvallinen Ikea - tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa huonekaluja ja muita tarvikkeita. Yli 60 vuotta tahtoo kuluttajille korkealaatuisia tuotteita, saatavilla monenlaisia ​​ihmisiä. Merkittäviä ovat nimet tuotteita, jotka ovat merkityksellisiä vain Skandinaviassa. Esimerkiksi Ikea Lasten huonekalut ja muut tuotteet lapsille on nimet lintujen ja nisäkkäiden ruotsin kielen. Joukossa on myös ruotsalainen adjektiiveja.

Toiminnallinen lasten huonekalut Ikea: luettelo ja hyödyt

Kalusteet Lastenhuoneen suunniteltu avustuksella asiantuntijatiimi, joka yrittää katsoa maailmaa silmin lapsia. Ne testata sängyt, pöydät, kaapit, tuolit, yrittäen tehdä niistä niin mukava ja turvallinen.

Katso valikoima lasten huonekalut Ikeasta voi olla internetissä tai erityisessä hakemistossa

Tärkeimmät edut lasten huonekalut Ikeasta:

 1. Ympäristön puhtautta. Ehdottomasti kaikki sisätilojen tuotteet on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita.
 2. Alhainen paino. Lapsi voi helposti nostaa huonekalujen ja siirtää sitä. Ja jos kuuluvaa esinettä se saa vammoja.
 3. Hyvä vastustuskyky. Taulukot, kaapit ja tuolit on suunniteltu siten, että niitä on vaikea kaataa onnettomuuteen.
 4. Korkea paloturvallisuus. Kaikki kalusteet on käsitelty palonsuoja kyllästys.

Valikoima lasten huonekalut ovat:

 • Sängyt lapsille 0-12 vuotta;
 • Hoitopöydät;
 • Koristeita lasten huoneet (kellot, peilit, korkeus mittari);
 • Pöydät ja tuolit;
 • Huonekaluvarasto (laatikot, hyllyt, kaapit);
 • Sohva ja sohva.

Periaatteessa huonekalut tuottanut suuria kokoelmia tehdä samalla tyylillä. Siksi yhdistämällä erilaisia ​​huonekaluja, on mahdollista luoda ainutlaatuinen sisätilat, jotka ovat kuin sekä lapsen ja vanhempien.

Ikea kalusteiden Stüva: yksinkertaisuus ja monipuolisuus

Sarjassa huonekalujen Stüva sisältää lähinnä kaapit, hyllyt ja laatikot säilytykseen asioita. Niistä voit kerätä erilaisia ​​yhdistelmiä, ja voit ostaa niitä erikseen. Kaikki huonekalut on maalattu valkoinen tai kirkkaita värejä, täydellisesti yhdistettynä toisiinsa.

Ikea huonekaluja Stüva on erittäin suosittu, koska se on monipuolinen ja helppokäyttöinen

voit valita omaperäisimmistä ehdotuksista:

 1. Parvisängystä. Tämä huonekalu on sisäänrakennettu rakentamista työpöydät, sängyt, kaapit ja hyllyt tai laatikot säilytystä. Lapsi voi oppia tästä, uni, toistaa ja tallentaa koulutarvikkeita ja vaatteita.
 2. Hoitopöytä. Se edustaa yläkaappien kanssa muuttuvassa aluksella. Kun lapsi kasvaa, hoitopöytä voidaan muuntaa täysi työpöytä.

Kiitos klassinen muotoilu ja uni värit, huonekalut Stüva helposti sovi sisäosiin mitään lastentarha.

Lastenhuone: Ikea sisustus kaikissa ikäryhmissä

Making sisustus on otettava huomioon kaikki tarpeet ja toiveet lapsen. Lapset vielä sopivaa puhallettava istuin alla yleinen tyyli huoneen vai ei. Tärkeintä on, että lapsi tulee olemaan se mukavasti ja kätevästi istumaan. Kalustettu Ikea ei ole tällaisia ​​ongelmia, koska esineitä eri kokoelmista voidaan täydellisesti yhdistää toisiinsa. Esimerkiksi tapauksissa sarjan Leksvik, sisustettu ruskean, täydellisesti yhdistettynä valkoiset arkkua Brimnes.

Käyttämällä Ikea huonekaluja, voit järjestää tilaa lapsen kaiken ikäisiä

Riippumatta muotoilu, lastenhuoneessa pitäisi jakaa seuraaville aloille:

 • Leikkipaikat;
 • Paikka nukkua ja levätä;
 • Nurkka luovuus.

Paikassa nukkua pitäisi olla mukava sänky. Tämä voi olla kehto, jolla on korkea aita pienimmille; Pellavan sänky kasvavalle lapselle; kompakti parvisängystä teini-ikäinen.

Nurkassa luovuus on kätevä pöytä ja tuoleja, jotta lapsi voisi veistää yhdessä vanhempiensa, liimaa, suunnittelu, ompelu, maalaus. Esimerkiksi Ikea huonekaluja sarjassa Mammoet sopii tähän tarkoitukseen. Portaali bebiblog äiti puhui Ikean pöytiä vain positiivisia, koska ne on helppo puhdistaa, kestää naarmuja ja säilyttää esityksen jälkeen useiden vuosien toiminnan.

Alueella pelit ja lelut saatetaan kaapit tai laatikot säilytystä. Kun lapsi täyttää 11-12 vuosi, tällä alueella voidaan poistaa ja sen tilalle pieni sohva tai tuolit ystävien lapsen.

Mielenkiintoisia ajatuksia Ikeasta: lastenhuone pojalle

Periaatteessa kokoelmissa kaikkien Ikean huonekalut edellyttäen universaali väriä: valkoinen, beige, maitoa. Mutta pojat voivat soittaa sisätilojen moduulien sininen, vihreä, ruskea tai pistaasi. Jos mikään ehdotetuista värikirjo ole tyytyväinen lapsi, voit ostaa valkoiset huonekalut ja liitä yli hänen tarrakalvo tahansa väri tai kuvio.

Lastenhuone pojalle oltava mukava sänky, kirjoituspöytä ja toimiva pöydät Ikea

Jotta eri värejä, voit valita kaappeihin tai laatikot värillisiä ruutuja. Kokenut suunnittelija voi helposti auttaa poimia tarvittavat yhdistelmä.

Tilaa poika on kalusteiden:

 • Sänky (opiskelija voi käyttää universaali parvisängystä);
 • Kirjoituspöytänurkkaus tietokone;
 • vaatekaappi;
 • Hyllyt kirjoja ja leluja.

Tämä on pienin joukko huonekaluja pojasta, joka sopii myös pienessä huoneessa. Suuremmissa tiloissa, voit asettaa taulukon luovuuden, laatikot säilytykseen urheiluvälineet, sohva tai tuoli. Iän myötä tarve remake huoneeseen, ja sitten ylimääräiset sisätilojen esineet vähitellen ulos

Valkoinen ja beige huonekaluja käytetään huoneissa, joissa lapset eri sukupuolta.

Erikoistarjouksia Ikeasta: sisustus tytöille

Tytöille kokoelmissa Ikean löydät huonekaluja, sisustettu vaaleanpunainen, punainen, vihreä, keltainen väri tai käyttää perinteistä valkoista väriä.

Kuulokkeet keittiö Ikeasta erityisesti nauttia tytöt, koska se on uskomattoman kaunis ja tehdään lempeä sävyjä

Erittäin mielenkiintoisia tarjouksia saatavilla Duktig sarjassa huonekaluja tulee lelu keittiö. Alaosa huonekalun merkitystä rinnassa tallentamiseen asioita tai leluja, ja yläosa edustaa liesi ja pesuallas. Ylhäältä voit ripustaa keittiötarvikkeita, tai postitse muut tarvikkeet.

Tärkeimmät edut huonekalut tytöille:

 • Kirkkaat täyteläisiä värejä;
 • Teräviä kulmia;
 • Alkuperäisen suunnittelun;
 • Kyky koota huonekaluja eri kokoelmista.

Akryylipinnoitteeseen huonekaluja helposti poistaa jälkiä pilaantumista, joten tyttö voisi jopa osallistua ruoanlaittoon heidän lelu keittiössä.

Katsaus lasten huonekalut Ikea (video)

Tärkein etu Ikean huonekalut on sen todellinen hinta, joka ei sisällä ylimääräisiä kuluja kokoonpanoon, koska suurin osa huonekaluista ostajan on menossa kotiin itse noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita. Suorittaminen korjaukset lastenhuoneessa, kannattaa kiinnittää huomiota huonekaluja IKEA, mikä herätti sen yksinkertaisuus ja monipuolisuus käyttö. Ja esimerkkejä valmiita sisustus auttaa määrittämään valinnan. Aukioloajat kauppoja eri kaupungeissa voi vaihdella, mutta useimmat ostajat, ne ovat mukavat.

Parvisängystä Ikeasta - oikea lähestymistapa järjestämisestä lapsen

Parvisängystä - tehokas ja helppo tapa järjestää tilaa lastentarha. Tällöin nukkujan ei ole pelkästään alue, mutta myös mahdollisuus järjestää ensimmäinen porras leikkialue, liikunta- ja toimisto pyynnöstä.

Yhtiö Ikea, joka on erikoistunut tuotteita kotiin, tuottaa monenlaisia ​​käyttökelpoisia huonekaluja.

Piirteet parvisängystä Ikeasta

 • Turvallisuus - tärkein etu tahansa lasten huonekaluja Ikeasta. Valmistuksessa varusteet käytetään vain laadullisesti, joka tarjoaa lujuutta ja vakautta koko rakenteen. Toinen plus - korkea laudat paksu peräpeiliin sisältöä.
 • Materiaalit - Ikea tuottaa malleja metallista ja puusta. Teräs on päällystetty pigmentoidun polymeeripinnoite, joka suojaa metallia korroosiolta. Puiset rakenteet käytetään kiinteitä mäntyä, avattu turvallinen akrylaattilakkaa. Myös käyttö sekä pienemmät päästöt kuitulevyä kaiken pukeutuminen lokeroita ja laatikoita.
 • Korkeus - yhtiön asiantuntijat suosittelevat ostamaan parvisängystä lapsille yli 6 vuotta. Tämä suoritusmuoto olettaa järjestämiseen ensimmäinen porras pelialueen tai työskentelyalueella. Tämä tarkoittaa sitä, että etäisyys lattiasta pohjan on oltava riittävä teini voi vapaasti liikkumaan häntä. Näin ollen, korkeus malli on merkittävä - jopa 206 cm vuoksi, joilla on alhainen katot, parvisängystä asennus on ei-toivottu ..
 • Malli lapsille, Currat vuode korkeus toinen kerros 116 cm on suunniteltu erityisesti pienten lasten ja tämä ei ratkaise ongelmaa.
 • Leveys - määräytyy ylävuode. Tuote sarjan Stüva, esimerkiksi, leveys on 99 cm, mutta Tromso on varustettu parivuode päälle. Kun vapaa tila ensimmäisellä tasolla, sängyn runkoon kestää melko laajalla alueella. Sinun pitäisi myös harkita sitä, että solarium viemättä tilaa huoneeseen, vähentää näkyvän alueen katon ja estää normaalissa valaistuksessa.

Ikea vapauttaa eri versioita eri huoneisiin, valinta tulisi kiinnittää huomiota.

 • Asennusta seinään - mallit olettaa lisäkiinnitysvälineitä suuremman stressinsietokykyä. Se ei ole painoa pieniä käyttäjiä, mutta suuria dynaamisia kuormia, että ne luovat.
 • Vaihtoehdot - parvisängystä oltava kaikki tarvittavat laitteet.

Joten varautua ruuvimeisseli ja muut tarvittavat välineet.

Seuraava video osoittaa, miten rakentaa parvisängystä Ikeasta:

Valikoima Ikean mallit ovat paitsi parvisängystä, mutta myös erilaisia ​​vaihtoehtoja täyttämään alemman tason: tallennusjärjestelmät, arkkujen, pöydät, hyllyt lokeroita ja niin edelleen. Lisäksi se tarjoaa kunnon valikoima ortopediset patjat ja liinavaatteet vuodepaikkaa.

Valokuva parvisängystä Ikeasta sisätilojen lapsen

Jokainen pala Ikea - osa koko hankkeen suunnittelun. Valitessaan parvisängystä, voit aina löytää asiaan täydentäviä tekijöitä - pöydän, lipasto, hyllyt ja tarvikkeet vauva.

 • Pinnasänky vauvoille, täällä ja voi nukkua 4 ja jopa 3-vuotias lapsi, jos hän oli tottunut levätä ilman äitiä. Ensinnäkin, korkeus Toinen taso on pieni - 116 cm, ja toiseksi, rakenne voidaan kääntää siten, että sänky oli ensimmäinen porras.
 • Parametrit lounger sopii lapsille ja vanhemmille - 99 * 209 cm rata.

Kun lapsi kasvaa, pelata tässä jo epämiellyttävä - korkeus on liian pieni, niin tason uusittu. Täällä voit sijoittaa pöydän koulussa tai kulmasta täyttää tilaa eri tallennusjärjestelmät.

 • Malli on valmistettu massiivimäntyä, kirkasta akrylaattilakkaa avattu. Monipuolistaa muotoilu on käyttää värillisiä sivupaneelit. Ikea ehdotetaan lisättäväksi kaareva katosvuode ohuesta kankaasta.
 • Sen mukana tulee Sälepohja, patja ja voit poimia - jopa 13 cm: n paksuinen, ja lakanat.
 • Ikea parvisängystä Currat

  Tukeva pysyvän rakenteen Tromssa parvisängystä Ikeasta huoneeseen nuorempien ja keski-ikäisten opiskelija. Valmistettu teräksestä, pinnoite - valko-pohjainen polyesteriä. Vahinko on äärimmäisen vaikeaa, ja se ei ole herkkä kosteudelle.

  • Korkeus lattiasta alareunaan on 164 cm. Opiskelija voi järjestää täysimittainen työasema, koska lapsi voi helposti nousta pöydästä ja liikkua. Kokonaiskorkeus -. 216 cm IKEA suosittelee tämä vaihtoehto, kun riittävä katon korkeus - 2,6-2,7 m.
  • lepotuoli parametrit vastaavat sänkyä - 140 * 200 cm, siten, että sänky on erittäin mukava. Puskurit korkea, crossbar täyte.
  • Iso plus - tikkaat, joiden kaltevuus pikemminkin kuin pystysuora, lisäksi, se voidaan asentaa joko oikealle tai vasemmalle puolelle.

  Loft IKEA Tromssa

  Malli-sänky Stüva Ikeasta on muunnos valmiiseen työalueen opiskelijalle. Rakentaminen korkeus 193 cm lepotuoli mitat vastaavat sänky.

  • Malli on varustettu useilla eri tavoilla. Yksi lopputuote on osa hyllyt ja hyllyt, tai yhdistelmä kaappi lokero. Ensimmäisessä kerroksessa on sijoitettu työpöytä tilava pukeutuja: Tässä valitaan avohyllyt yhdellä tai osastossa 3 ja 4 laatikkoa.
  • Parvisängystä on puhdasta mäntyä ja MDF matalan emissiivisyyden.
  • Perusmalli toteutetaan valkoinen väri, mutta ovet ja etusarjat voidaan maalata eri väreillä. Sarjaan Stüva sisältää huomattavan määrän muita kohteita vastaavassa värejä, joten poimia tilannetta lapsityövoiman yksi tyyli ei ole.
  • Portaikko on suojattu vain oikealla kädellä, se tarjoaa vain sijoittaa pystyasentoon.

  Ikea parvisängystä Stüva

  Metallirakenne niiden "luonnollinen" väri terästä. Tietenkin, tämä ei ole väri metalli, kuten teräs pakollisesti kuuluvat polymeerikoostumus. Hän ja korroosionesto, eikä kylmä kosketus.

  • täytteen korkeus - 145 cm lattiasta pohjaan. Malli on suunniteltu lasten peruskoulun ja lukion ikä, mutta ajan mittaan, saattaa ilmetä ongelmia vapaaseen liikkuvuuteen. Pääsääntöisesti ensimmäinen porras muotoa "istumista" School alueesta, olettaen, ettei liikennettä.
  • Nukkuja vastaa vakioparametreja - 90 * 200 cm.
  • Tikkaat asennettu oikealle tai vasemmalle - kuinka kätevä ja sijaitsee kulmassa.

  On suositeltavaa korjata rakenteen seinään kuten ohjeissa.

  Ikea parvisängystä Sverta

  Toiseksi suurin Ikea malleja. Kokonaiskorkeus on 214 cm ja etäisyyden päässä pohjasta -. 153 cm tilava vuode - 140 * 200 cm, soveltuvat paitsi nuoria, vaan myös aikuisilla.

  • Parvisängystä on puhdasta mäntyä. Petsi käsitellään, hankkia jalo tumma, ja avasi lakka. Mallin näyttää tyylikkäältä, jopa tyylikäs. Se suorittaa myös valkoisena.
  • Portaikko on kiinnitetty ja oikean ja vasemman sijaitsee kulmassa. Sarja sisältää hammastanko pohja.
  • Täydentämään ensimmäinen vaihe sarjan tuotteita voidaan Mikke: materiaalin ja suunnittelun mallissa yhdistyvät erinomainen.

  Ikea parvisängystä Sture

  Yritys valmistaa lasten huonekaluja ei yksittäisinä kappaleina ja kokoelmia, suunniteltava ja toteutettava samalla tyylillä. Tämä mahdollistaa sen, milloin tahansa löytää huonekaluja, yhdistää valittuun sänky ja kaikenikäisille. Ikea on kaikkea - mistä kompakti tallennusjärjestelmiä ylös kirkas lisävarusteita.

  • Vakooja huone - vuode päättyy Currat ommeltu paneeleineen tai peittää varastoinnin järjestelmien sarjassa TROFAST värillisellä säiliöihin. Julkisivu puoli suljettu puinen paneeli, ja toinen osa on tappi osa BESTO. Avaa "ovi", jos painat tietyn alueen hyllylle eikä mitään muuta. Sisälle huoneeseen, voit asentaa vakooja Hyllyt ja lelut.
  • Verhot - voidaan kääntyi toisen rivin taloon luonnossa, asettamalla kaareva katos. Ja voitte kuvitella mitä parvisängystä ja puu: tämä auttaa katos muodossa vihreän lehden Leva Sarja.
  • Sarja Stüva koulun alue koostuu tavanomaisesta työpöytä lipasto. Malli, jolla on suurempi korkeus - yli 145 cm, voidaan varustaa nurkkaan pöytä ja lisäsi hyllyt sarja Mikki ja tuoli opiskelija on säädettävissä Jules. Tämä näyttää kiinnostavalta ja toimivampia.

  Epätavalliset ratkaisuja parvisängystä Ikean

  Arvostelut parvisängystä Ikean

  • Irina, 27 vuotias, Kaluga, "Ostimme metalli parvisängystä Ikeasta luettelo. Poikamme on 6-vuotias, hän oli tyytyväinen nukkua siellä. Ja alas laitamme sohva, teimme niin paljon kätevämpää. Sitten on laittaa sängyn nuorille. Ole kovin kätevää muuttaa sänkyjen on tarpeen päästä ulos toisen rivin, mutta se on pieniä asioita. "
  • Alena, 32 vuotta, Rostov, "Me puinen, Stor, 4 vuotta jo. Se ei ole rikki, ei squeaks. Son unessa yläkerrassa 4 vuotta. Koska pedin korkeutta ja hankalaa muuttaa valon pois. Mutta alareunassa ensimmäinen "talo", hän oli - hän ompeli, ja nyt laittaa pöytä. "
  • Valentin, 33 vuotias, Ufa, "Meidän aneli kamppailee Ikean kerrossänky, joka on katos. Se on melkein menossa ostamaan, sitten alavuode purettu. Mutta kävi ilmi, että on mahdollista ottaa parvi lapselle, vaan päälle katos korjata. Niin he tekivät. "
  • Julia, 28 vuotta, Moskova: "Parvisänky Ikeasta ostettu mukavan hintaan, vaikka se oli yli 3 vuotta. Metalli Sverta, ole korkein, 180 näyttävät. Alareunassa sohva seisoi ensin ja nyt tietokoneen työpöytä. Kun hän lensi alas ullakon vielä, mutta ei unessa, ja iltapäivällä: hyppääminen tarkoituksella. Oli mustelmia. Naapuri poika hyppäsi pois sohvalta ja mursi käsivartensa pahasti. Se olen minä siihen, että lapset löytävät aina jotain tekemistä, ja korkeus sängyn ei ole mitään tekemistä sen kanssa. "

  Stüva Ikeasta vaaleanpunainen ja valkoinen muotoilu

  Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

  Tilaa päivitykset Sähköposti:

  Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

  jättänyt kommenttia

  lasten huonekalut

  suunnistus

  makuuhuone

  olohuone

  verhoillut huonekalut

  kylpyhuone

  yhteystiedot:

  Viimeaikaiset keskustelut

  Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

  Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

  Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

  Lasten huonekalut "Stuva9quot; ikea

  Mitä fotoramochka? Siro ja herkkä, vauva, norsuja.

  Päivitetty huone veruny))

  Sama huolehtia kaapin Stüva IKEA. Väri on erittäin mukava ja iloinen - vihreä, mutta suhteen toiminnot ja epäilystä. Nähdä, että tässäkin kaikki eivät ole tyytyväisiä tämän huonekaluja.

  Me taakoy kaappi (pieni), ja lipasto, käytä noin kuukauden. Ensimmäinen Halusin vihreitä, mutta lopulta osti julkisivun koivun, hyvin viileä tällaisen julkisivu voidaan "linkitetty" mitään väriä. polzovnii vaatekaappi on erittäin mukava, lapsi voi pukea itsensä (kasvua 100 cm) ja lipasto helppokäyttöinen, olemme erittäin tyytyväisiä.

  tuntevat minut tässä huonekalut on vain yksi sekava - siinä, josta se on tehty. lukea verkossa - hunajakenno täyteaine perebotannoy paperia! Tiedän, että talousarviota käytetään tämän teknologian sisäovet, mutta huonekaluissa. En tiedä, en ostaisi poikani, luulisin. Ikeja on täyden valikoiman huonekaluja tai pahimmillaan lastulevy. Voit myös ostaa aikuinen vaatekaappi ja koristella sen alla lapset

  Iltaa! Vera, luuletko että tämän hunajakenno täyteainetta huonekaluja ei kestä kulutusta tai ympäristöystävällisiä? Kiinnostuneita lausunnossa.

  Uskon, että on hauras. mutta tämä lausunto maallikko)

  kiitos vastauksesta)

  Iltaa! voit päätyä kanssa? Otimme kalusteiden? se haisee? kiitos

  no, emme ota lainkaan lykätä osto lasten

  Kyllä, väri on todella kirkas vihreä, rikas ja laatu pidän todella, olen yleisesti ottaen tyytyväinen yhdistelmä pitkä kaapin olla hieman erilainen, täällä

  oh spasibochki valokuville)))))))))

  Olya ja tämän kuvan kaapit vielä tyhjä?

  kyllä, vasta sitten keräsimme ne

  Voinko kysyä ottaa kuvan heistä olivat täynnä? Olin hieman ärsyttävää, näitä aukkoja niiden läpi, koska "pala" sisällön kaapissa, vai?

  kun olin heidän roikkua ripustimet)

  Vain 128 cm se tuntuu liian pieni, niin nämä olisi toivottavaa, vaikka

  Olen samaa ajatuksia))) huolta myös lasten huonekalut))

  Kutsuisin tätä väriä - vihreä ikeevsky))

  me itse tällainen kaappi siellä, mutta löysin joitakin sisustuksen, voi olla hyötyä:

  No kuvista En voi ymmärtää millään tavalla))) hän vielä lähempänä keltainen, mutta matto lattialla todella vihreä)), ja siksi haluaisin kysyä niiltä, ​​jotka ovat kodin huonekaluja tällaisia))

  Ask me huomenna, minä kerron teille)) Aiomme zvtra mennä ostamaan sitä, ei kuitenkaan ole vihreä.

  Loistavaa)) Er, tule "sinä", vai? )) Ja mitä väriä voit ostaa? pliz muista tarkalleen sävyn: vihreä, vaaleanvihreä, oliivi. Kuvassa on aina erilainen vain päästä

  Ok) On välttämätöntä löytää vaaleanvihreä ja ottaa kuvan vieressä oli selvää sävyn. Mikä se voisi olla?

  En tiedä. Mutta minulle aina yarkozeleny pidettiin väri ruohon, lehtien tai kukkien oman avatar, se, joka laimennetaan keltainen muuttuu vihreäksi, ja kun se on aika paljon keltainen - oliivi. Er, joten katso täältä: http://www.babyblog.ru/community/post/housedesign/1694736 siellä tarttuu monimutkainen oliivi väri, mutta eivät pitkät sauvat vihreä, ja tässä: http: //www.babyblog .ru / yhteisö / post / cookingbook / 1700951 vati vihreä väri, mutta luultavasti kaikki osat edelleen näyttää eri sävyt))

  No, ei, näyttö ei voi verrata täysin! Minulla on kannettava tietokone täällä nyt, hän suuresti muddles värejä verrattuna paikallaan kotitietokoneen. Ja niin monia erilaisia ​​näyttöjä! Siksi sanon - on tarpeen löytää valoa. Jotain, joka tiedät varmasti, mitä väriä. I lukuun ottamatta kirjekuoren megafonovskogo mitään tulee mieleen, mutta en tiedä mistä sitä saa.

  oh Irishev, viileä))) Olen niin periaatteessa ja kuvitella tätä väriä. No, mitä olet ostanut? Minkä värinen? onnellinen?

  Ei, en ole ostanut vielä. Se meille vielä, valitettavasti, ei ole paikkaa laittaa ((Mutta ei ostanut ei ole niin. Tässä me olemme, kuten se, mutta pyöristettyjä väri. Aluksi suunnittelin täysin valkoista, ja sitten nautti vihreä ja päätti yhdistää valkoinen ja vihreä, ei ole vielä päätetty, miten. Siellä sivusto on planiovschik voi itsenäisesti suunnitella kaapit ja Coy mitään korjauksia alkuperäiseen suunnitelmaan tulee -. Inland sisältö, haluavat tehdä toisen stulomi jne

  eli vihreä kiva väri, eikö? Minäkin haluaisin yhdistää valkoinen ja vihreä

  No, kyllä, pidimme, vaikka aluksi ei halunnut. Nyt pään yli tauko yhdistelmä.

  Oletko ollut koskaan Ikeja?

  Minulla on paljon huonekaluja Ikeasta, mutta se oli niin laatikon siellä. Ja tällainen on väri

  On itse asiassa kaikki tapahtuu vain vaaleanpunainen, sininen, vihreä ja punainen lapsille.

  Tämä ei ole vihreä oliivi, lime ja ei aivan. - kirkkaan vihreä ja kaikki)

  kirkkaan vihreä kuin ruoho?

  se mitä näen värejä: ruoho, kirkkaan vihreä, tuolit, vihreä, pöytä ja jakkara Olive)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))

  ))))))))))))))) Yleensä ajatus ikeevskoy kaikki yhtä väriä)))))))

  Odota, täällä eilen joku luennointi lapsi ikeevskoy huonekaluja, etsiä juuri nyt.

  ja pöytä ja matto - Ikean - vihreä! - täällä eniten problizhenn väriä tähän)))

  No, kiristä ymmärtää nyt, mitä väri on yksinkertaisesti yarkozeleny kuin ruoho, missä pöytä on hyvä, ja se on luultavasti NEZhNOzeleny))))))))))))))))))))))))) )

  tytöt, jätä kuvia lapsista, jotka ovat esittäneet Stüva Ikeasta. meillä on vähän tilaa kaikille 10 kV. sänky ja haluavat Gulliver järjestelmään Stüva .. Nyt se maksaa 22c penniäkään. tai edes miten tehdään lapsille)))

  Myynnin johdosta siirtymään maasta: ottomaanien männystä, maalaamaton puu 90 klo 200-4000 alueella, vaatekaappi ja lipasto Ikean DSP-2000 R, sänky Ascona (Malli Fiori, Bu3 vuotta ilman patjaa 5000 piiri valokuvablogi) Stüva 2 Ikea kaapin korkeus.

  Myynnin huonekaluja lastenhuoneessa. Hinta: 10 500 hieroa. Valtion "5" (maalausteline "4") - aina ilman häiriöitä ja maalauksia. Koostumus: vaatekaappi (vaatteita rautatie), kaapin (hyllyt / laatikot - koostuu kahdesta osasta: alhaalta - 3 laatikkoa, alkuun -.

  Aion myydä loppuun sentbrya Ikean Gulliver seimi patja ja vanteen (hyvässä kunnossa - osti juuri tänä vuonna tammikuussa). sängyssä - joukko koivu lastulevy EI! valkoinen (akryyli maali) Pituus: 165 smShirina: 76.

  On vauvan 11 kuukautta vanha. Vuoteen Haluan tehdä täydellinen lastentarha. Olen levittää purjelentokone mitä haluan huonekalut ikeevskaya suunnitellut sarja BESTO valkoinen, haluan sen liittää tarroja Winnie Pukhovskaya (taustakuvaksi), sitten kun poika kasvaa, vaihda tarrat.

  Hyvää yötä kaikille! Jälleen Etsin apua asiantuntijoilta ja omistajien IKEA huonekaluja. Vaikka en voi lopullisesti määritellä kaikki huonekaluja taimitarhan. Melko varma, että siellä on valkoisella sohvalla Brimnes, kaikki muu päivittäin kierre.

  Tytöt! Kiitos ideoita ja mitä yrität lähettää lastenhuoneisiin detok.Podskazhite minulle neuvoja ja ideoita lastenhuoneeseen tytölle 6 vuotta vanha. Haluan tehdä tilaa suunnilleen klassiseen tyyliin hiljainen.

  Tytöt auttakaa valintaan huonekaluja lastenhuoneessa. Haluan ostaa huonekaluja tyyliin Provence, ja harkita joukko tehtaan Malvina Centaur 2000. Tässä arvion huonekalutehtaan ei ole kovin hyvä. Monet ihmiset kirjoittavat, että.

  Kun valitset huonekalut tyttäreni oli tärkein kriteeri toiminnallisuutta, klassiseen tyyliin. Hän valitsi lasten huonekaluja sviitti Malvina. En ehtinyt nähdä huonekalut ja epäonnistuneet, matkusti joukko myymälöitä, ostettu toimittajat suurten huonekaluliike.

  Tytöt pitivät tätä huonekaluja. Ehkä joku on tämä, kirjoittaa uudelleen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin