Studio 30 neliömetriä suunnittelu kuva

Luovan suunnittelun studiohuoneistoja mittaus 30 neliömetriä. m: onnistunut variantteja muutosta pieni "odnushki"

Studios kutsutaan entisen yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joissa puretaan seinän välissä huonetta, ja kaikissa huoneissa paitsi kylpyhuoneet, ovat yksi välilyönti. Tämä on suosittu variantti muuttamassa pienen asunnon neliön kuvamateriaalia, koska suhteellinen yksinkertaisuus ja edullisuus. Kun oikea lähestymistapa suunnittelussa neliö. Studio 30 m². m eri paino etuja, joista merkittävimmät ovat: kasvu alueella, korkean tason toiminnallisuus, hyvä valaistus ja laaja suunnittelun mahdollisuuksia.

Periaatteet organisaatio ateljeetila ↑

Suosituin vaihtoehto - yhdistetty olohuone ja keittiö. Harvemmin purettiin välinen seinä asuinalueella ja käytävän. Mutta kylpyhuone on aina eristetty.

Suunnittele tyypillinen yhden huoneen asunnon kunnostaminen

Suunnitelma asunnon vaihdon jälkeen studioon

Oikeudelliset näkökohdat kunnostaminen ↑

Ainoa asia tiellä luovan muutosta alkuperäiseen asunnot ovat lain vaatimuksia, yleensä erittäin suopea purkamiseen sisäseinät, paitsi kantajia (eikä ihme, ilman kotona voi kirjaimellisesti hajota). Erityistä huomiota on kiinnitetty väliseinän liesi kaasu / sarake ja asuintiloista - tässä tapauksessa seinään voi sietää. Kuitenkaan ei ole mitään sääntöjä ilman poikkeuksia: jos vaihdat seinän ovet kaikenlaisten, kuten liukuva, kunnostusta ei loukkaa.

Toinen tärkeä seikka: keittiössä on oltava ilmanvaihto ja luonnonvaloa, jonka lähde, lisäksi ikkunat kadulle päin voi olla lasiseinän tai ikkuna, rei'itetty toisessa huoneessa.

Sisustus ikkuna ei ole vain valoa, mutta myös koristaa keittiön

Tärkeää: ennen vallankumousta 30 neliömetriä. metriä, muista kohdista se viranomaisten ja saada lupa saneerata.

Hakemus kunnostaminen

Menetelmät kaavoitetaan ateljeetila ↑

Uusi ulkoasu asunnon studio 30 neliötä. m - sen jälkeen kun purkaminen "extra" seinä - viittaa erottamalla saadut suuri tila erillisiin vyöhykkeisiin:

Keittiö ja olohuone ovat lähellä, mutta eivät häiritse toisiaan

4 tärkeimmät vastaanottava vyöhykejaon:

 1. Väri / kuvioitu vyöhykejaon. Seinät olohuone ja keittiö on maalattu eri sävyjä / värejä, ja / tai niiden suunnittelu on käytetty materiaaleja eri koostumus.

Yksinkertaisin väri kaavoitus

Eristäminen keittiö / olohuone väri ja koostumus seinät

Osion valokuvaa erottaa keittiön lepoalueen

 1. Käyttö kaapit ja näytöt, suuret akvaarioita ja Hyllyt kirjoja - luettelo huonekalut / tarvikkeet kaavoitus alue on erittäin laaja.

Kaavoitus tilaa teline

 1. Erot sukupuolten studiossa. Pieni koroke sängyn - yleisin tapa jakaa asunnon nukkua alueella. On myös mahdollista aluejako erot kattoon.

Suunnittelussa tämä huoneisto samaan tarkoitukseen käytetään eri materiaaleja lattia, katto ja kirjoituspöytä tippaa

 1. Valon leikkiä. Kirkkaasti valaistaan ​​työskentelyalue tai keittiöön ja jättämällä romanttinen hajallaan kevyt nukkuja ja oleskelualue, suunnittelijat voivat helposti jakaa toiminnallisissa osissa tahansa huoneeseen.

Eristäminen ruokailu avulla valaistuksen

Eristäminen olohuone avulla valaistuksen

Huom: kätevä keino testata mukavuutta ja estetiikka uuden ulkoasu asunnon studio 30 m² on sen 3D-malli luodaan asiantuntijoita.

3D-malli studio huoneistoa

Asianmukaisesta järjestämisestä valaistus ↑

Yksi tärkeimmistä eduista sisätilojen tyypillinen studio 30 neliötä. m - runsaasti valoa, joka luo optimistisen ja vilkas ilmapiiri. Tämä runsaus voidaan muodostaa sen jälkeen, kun purkaminen seinien luonnollisella tavalla, ja se voi olla seurausta harkittuja lähestymistapa valintaan valonlähteet. Jos sen jälkeen kunnostaminen on todettu, että valo on haluttua pienempi, voit turvautua johonkin kolme tapaa ratkaista ongelma:

 1. Ranskalainen (lattiasta kattoon) on olohuoneessa ikkunasta.

Ranskalainen ikkuna on asianmukaista ja sisustus on japanilainen tyyli

 1. Täydellinen tai osittainen luopuminen verhot.

Jotkut ikkunat sulkeutuvat verhot yksinkertaisesti syylliseksi

Sijoittaa lisää valonlähteitä on välttämätöntä, jotta sisätilojen studio ei tullut mini-näyttely nykyvalaisimet.

Jos haluat niin paljon kuin mahdollista täyttää sisustus valoa, valitse valo viimeistely seinien

Tärkeää: keittiö ja työalue on katettava on paras, pitää tämä mielessä suunniteltaessa johdotus hanke.

Tietoisen valinnan viimeistely materiaalien ↑

Tyypillistä sisätilojen studiohuoneistoissa - erilaisia ​​materiaaleja, suorittaa lisäksi esteettinen, mutta käytännöllinen toiminto: avulla keittiön luoda visuaalisia rajalla, paikkoja nukkumiseen, olohuone. Valittaessa materiaaleja otettava huomioon:

 • Hinta tekijä (voidaan korvata vähemmän kalliita analogit, kuten parketti - simuloimalla laminaatti).
 • Sisustussuunnittelu neliö. Studio 30 m². m.
 • Kestävyys. Ei niin, että suunnittelussa studiot kielletty käyttämästä Carraran marmoria, petsattu, mutta koska suuri osa sen hurmaa on mahdollisuus nopea muutos, käyttö "ikuinen" materiaaleista ei ole suositeltavaa liikaa.

Koristelu seinät yksinkertaisin materiaalit voivat luoda mielenkiintoinen esteettinen vaikutus

Huom avulla modernin maali ja tapetti voi matkia tahansa - tiili koivutukkiva-.

Taustakuva-jäljitelmä pienen välimatkan lähes mahdoton erottaa muuriin

Kun taas studio-ala on 30 neliömetriä keittiö olohuoneen vain visuaalisesti erottaa, erityinen järjestely tiloissa pidetään kokonaan. Sillä lisätään myös ratkaisun erityiskysymyksiä studio, kuten hajujen ja majoitusta kaikki tarvittavat huonekalut.

Rakenteesta riippumatta studio 30 neliötä, elvyttämiseen olohuoneen pitäisi olla mahdollista kohdistus / muutos vyöhyke. Useimmiten yhdessä avulla vaihtovelkakirjalainan huonekalut tuntumassa

Taittuvat sängyt ja pöydät, tuolit, sängyt, pöydät, muuntajat voi kestää muutaman minuutin paitsi ulkoasua muuttaa yksiö, mutta myös säästää arvokasta tilaa.

Käyttö studio bed-muuntaja

Toinen keskeinen kysymys suunnittelu olohuone 30 neliöt - jaettavia tilaa tallentaa asioita. Turhaa perinteiset kaapit ovat väärässä paikassa, mutta edistettävä voimakkaasti kaappeja, parvet, hyllyt. Suunnittelun stratagems voidaan katsoa ontto sarake ja osastot kiitotiellä.

Koroke paikka nukkua ja osastojen varastointi parvella iso studio

Tärkeää: Jos aiot ottaa vastaan ​​vieraita, varmista, että olohuoneessa kaikilla on tarpeeksi paikkoja.

Keittiön pinta-ala: mitä etsiä ↑

Jopa studiossa ala on 30 neliömetriä. m keittiö - lähde rasva spray, klubeja ja pari voimakasta hajua. Välttämätön osa keittiössä tulla tehokkain liesituuletin jotka sieppaavat epämiellyttävien hajujen ennen kuin ne saavuttavat olohuoneessa tai paikka nukkua. On myös tarpeen säätää:

 • riittävä etäisyys pesuallas, liesi ja huonekalut;
 • tilavia kaappeja tai muita laitteita varten astiat ja keittiökoneet;
 • riittävän suuri työtaso.

Huonekalut keittiössä usein järjestetään ympäri kehä

Vuonna tupakeittiö 30 neliöt tavanomaiset laitteet osoittaa usein taipumus siirtyä, esimerkiksi pesukone voi rinnalla kaapista ja jääkaappi on kiilattu vaatekaappi ja nojatuoli. Tällainen järjestely, jota käytetään tilan säästämiseksi, se on usein erittäin kätevä, varsinkin jos seuraa suurin etäisyys meluisa välineitä.

Jääkaappi erottaa yhden vyöhykkeen toisesta

Huomaa: Jos haluat yhdistää keittiön ja olohuoneen yksinomaan ajaksi aterian, se auttaa ratkaisemaan ongelman kuvaruudulla tai muissa tehdasvalmisteiset osioita.

Valitse tyyliä sisustusta ↑

Että tyyli tekee studio loppuun esteettisenä objektina, orgaanisesti yhdistyvät kaikki elementit. Kun se valitaan yleensä katsoa huoneissa, myös seinämien korkeuden, mahdollisuus päivittää säännöllisesti elementtejä, hinta, ja tietenkin, mukavuutta. Mielenkiintoinen siirto - käytön suunnittelun studiot eri tyylejä yksittäisillä alueilla.

Tärkeää: asunnon 30 neliömetrin ei löytänyt yhtään barokki tai rokokoo tai renessanssi - eli kukaan tyyli, joka vaatii runsaasti sisustus ja hienostunut huonekaluja.

Tyyli pitäisi olla niin tiivis ja käytännöllinen

Triumph valkoista minimalismia ja skandinaaviseen tyyliin ↑

On hyvin lähellä toisiaan, nämä tyylit eroavat peruslähtökohta sisältöön: Scandinavian he varmasti olisi luonnollinen ja minimalismia tässä suhteessa on vähemmän vaativa. Ominaispiirteet:

 • mukavuutta etusijalla;
 • vähintään huonekalujen (suosittu sisäänrakennettu komerot, ullakot, muuntajat);
 • maksimaalisen valon;
 • laajentamiseen tilaa.

Viimeksi mainittu saadaan aikaan visuaalisesti käyttämällä sävyjä valkoinen ja kirkkaat värit ja huonekalut järjestely kehää pitkin.

Kuten näette, suunnittelu studiot 30 neliömetriä. m tai minimalistinen skandinaavinen tyyli - on juhla valkoinen ja täydellisen voiton mukavuuden kaikkien muiden näkökohtien. Koska periaate "mitään muuta" optimaalinen studiot, ne todennäköisesti tehdä näissä tyylejä.

Minimalismi: välttämättömään huonekalut ja valkoiset seinät luoda vaikutus suuri tila

Scandinavian maltillisuutta ja kestävyyttä asunnossa on 30 neliötä. m

Tämä tyyli on vain flaunts sen vilpittömyys, salaamatta mitään seinän materiaalin tai teknisiä elementtejä. On helppo löytää tiiliseinät, korkeat katot ja lentää "raakuutta".

Ei loistetta ja glamouria - tyypillinen parvi

Suosikki tupakeittiö elementti studiossa katsottuna kuvassa - baari.

Tärkeää: Parvi ei sovellu huoneistoja matalat katot.

Poikamies huoneisto 35 m² parvella

Japanista Provence: muutoksenhaku ethnics ↑

Tässä valinta on todella valtava, mutta kämmen muotoilu studiohuoneistoissa omistaa tällaisia ​​tyylejä:

 • Japani (kiitos sen yksinkertaisuus tyyliä, hienostuneisuutta ja toiminnot);
 • iloinen ja edullinen Välimeren vaatii vain runsaasti valoa;
 • Muodikas ja viihtyisä Provencen tyyliin.

On tärkeää, että he tekevät helpoksi halutun tilan kaavoitus.

Esimerkkinä käytetään Japani-tyyliin

Välimeren sisustus: vain hieman ahdas ja erittäin viihtyisä

Laventelin kukkia, puiset katot ja ihana vanhanaikainen yksityiskohdat: tyyli Provence 33 m

Video: Esimerkki minimalistinen muotoilu pieni studio ↑

Yksinkertaisuudesta huolimatta suosituimpia tyylejä niiden toteutus on täynnä ulkonäkö äkillisten vaikeuksien (mukaan lukien sijoittaminen huonekalut), niin luodaan suunnittelu sekä muutoksia asunto, se on parempi jättää ammattilaisille.

Eristää keittiö erillisessä huoneessa tai päinvastoin yhdistää muihin huoneisiin luomaan yhtenäinen ateljeetila?! Tällaisen arkkitehtuurissa.

keittiön suunnittelu yksiö: kuinka hyvä avo

Keittiö on 8 neliömetriä - yhteinen vaihtoehto tyypillinen paneelitalot. Huolimatta suhteellisen pieni koko huone voidaan tehdä.

Miten varustaa keittiö 8 neliömetrin: hyvien ideoiden luomiseksi tyylikäs ja toimiva sisustus

Lumivalkoinen täydellisyyttä ruotsalaiseen tyyliin kiehtoo monia ihmisiä, kuten ammattikäyttöön. En voinut vastustaa viehätysvoima Skandinavian ja ryhmä.

Studio 30 m²: suunnittelun, valokuva

Nykyaikaiset rakennukset tarjoavat usein studiohuoneistoja. Asettelu ja muotoilu tilaa on tärkeä rooli. Tämä määrittää, kuinka paljon on mukava yksiö 30 neliötä, jossa Valokuvan asettelun luo oman suunnitteluohjelman. Sinun täytyy harkita järjestelyä huonekalujen ja valinta viimeistelytarvikkeet.

Miten jakaa vyöhykkeisiin yksiö

Studio muotoilumaailmassa on edustettuna koko huoneen, jossa useat tavanomaiset alueet liitetään keittiöön, istuu ja olohuone. Valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä suuri koko niiden elintilaa, joten studiot 25-30 metriä ovat täydellinen ratkaisu nuorille perheille.

Aluksi, sinun on päätettävä, mitä se näyttää yksiö. Kuten jo mainittiin, tämä huone liittyy kaavoitus. Sisustus studiohuoneistoja etukäteen on jaettu useaan vyöhykkeeseen, eli tehdään suunnitteluun koko tilan.

Siten alueilla, joissa tulee olemaan keittiö, makuuhuone, olohuone, työpaikka, ja muut. Tämä on tärkein periaate erottaa tällaisia ​​palveluja. Tyyppinen ulkoasu huoneistoissa on suora, neliö ja monimutkaisempia muodossa.

Vaikeudet jakamisessa ehdollinen vyöhykkeitä, pääsääntöisesti ei synny. Suunnittelijat käyttävät erityisiä menetelmiä erottamiseen asuntoja, kaikkien saatavilla.

Yksiö 30-35 neliömetriä, keittiö ja olohuone avulla erottavat palkintokorokkeelle. Poimien keittiön seuraavalle tasolle, saat tyylikkään, vaan käy ilmi, missä olohuone ja keittiö, jossa alusta. Usein käytetään erottamaan välilyöntiä laskurit.

Lisäksi edellä mainittuja menetelmiä, jakaa tilan alue on mahdollista käyttämällä eri kokoonpanojen räystään. On myös syytä hyödyntää, ja yksinkertainen menetelmä: Luo rajan läpi erilaisia ​​värejä ja kuvioita, joiden avulla suunnittelun ja materiaaleja. Tämä menetelmä näyttää rohkeasti ja melko alkuperäistä, kunhan tunne toimenpide ei ole jättänyt päällikön inkarnaatio tämän vaihtoehdon.

Toinen klassinen tapa jako tilaa ja tilaa säästävä - kaari, joka erottaa yhden huoneen toisesta.

Väri täyttämällä huone on erilainen, että se on suunniteltu sama väri, mutta laimennetaan useita sävyjä. Luoda sisätilojen niin studiossa sinun täytyy valita väri, joka ei tunne kipua, ja häneltä yhdistää hänen tummat ja vaaleat naapureita.

Väri paistetaan maitoa ja maitosuklaata lomassa okra tehdä asunnon viihtyisä ja täynnä iloa. Sininen ja vihreä, laventeli, niin sanottu kylmä värit visuaalisesti parantaa tilaa alueella.

Huonekalut designstudiot voi suorittaa kaksi tehtävää: toiminto suoraan ja toimii erotin tilaa vyöhykkeisiin. Kääntämällä sohva TV, voit valita olohuoneessa, aseta pöytä ja tuolit seinää vasten - erottaa työalueen. Näissä studioissa on parempi luopua vieviä huonekaluja valitessaan taitettava sohva, nojatuoli. Täydellinen huonekaluja, jotka voivat muuttaa.

Design Studio huoneistot 25-30 neliömetriä

Seinät, lattiat ja katot, yleensä okashivayut vaaleat värit antamaan visuaalisesti enemmän tilaa. Sitä vastoin, kun läsnä on kirkas kuviot ja karkea raidat seinillä on parempi pidättäytyä. Kaukana, jotta monimuotoisuuden sisustus, se on parempi käyttää yhden seinän koristeeksi, toinen - luoda raidallinen tausta.

Verhot tehdä sisätilojen mukava, mutta jos kyseessä on studiohuoneistoissa, ne on parasta välttää tai rajoittaa sovelluksiin, kun yksi ikkuna on peitetty verhoilla, menemättä seinään. Paras ratkaisu - valitse kaihtimet ikkunassa.

Ostaessaan tekstiilejä on tarpeen kiinnittää huomiota mallin ja rakenne. Pohjimmiltaan, on tärkeää muistaa, että tilat on erotettu tavanomaisten rajojen, joten tekstiili elementit voidaan yhdistää yleiseen tuulella.

Sisustus voi tehdä mitään tyyliä: modernista goottilainen tai etnisestä taustasta. Mutta integroi harmonisesti tyyliin minimalismia tai hi-tech. Riippuen mieltymykset ja poimia koristeet. Nämä lisävarusteet voivat toimia ja maalauksia koristeelliset kehykset ja lattia maljakoita, ja alkuperäiset ruokia.

Luo sisätilojen asunto-studio ei ole vaikeaa. Tärkein asia ajatella läpi kaikki yksityiskohdat ja on oikea kaavoitus tiloihin. Tällaiset suunnittelevat kotelo antaa tilan tuntua ja valoa, sillä se tarjoaa luovuutta ja itseilmaisua.

Aluksi ajatus yksiö alkunsa Yhdysvalloissa asuntoina nuorille luovia ihmisiä. Tässä roolissa he ovat löytäneet paikkansa auringon alla ja Euroopassa. Moderni kotimainen suunnittelutrendejä heijastuvat kuvan studiohuoneistossa 30 m² Käytännön materiaalit ja innovatiivisia ideoita ovat tehneet päätöksensä suunnittelussa tällaisten laitosten ja tunnistaa niistä on merkittävästi erilainen rooli.

Valitseminen katto keittiössä: hyviä ja huonoja puolia

1 Comment

Erinomaisen ja yksityiskohtaisen artikkelin. hän on nyt tekemässä korjauksia. hinta rakennusmateriaalien kasvoi myös. Olen juuri yksiö noin 28 ruutua. suunnitelma tehdä, on hyvin vaikeaa. vaikka asun yksin. sisällä iso keittiö. mutta huone on hyvin pieni. enintään 15 ruutua. miten sovittaa kaikki huonekalut mielen aio sietää. huoneisto vanhemmat antoivat. hän ei olisi valinnut tätä.

Suunnittelu yksiö 30 m²

 • Design Studio huoneistoja ala on 30 neliömetriä. m

  Jos etsit hyvä idea sisätilojen asunnon, olet saanut oikeaan paikkaan. Käytössä InteriorForMe sivusto sisältää satoja ammatti-suunnittelu hankkeita, joita voidaan käyttää oman harkintansa mukaan. Työt ovat melko vähän, koska ne voidaan ladata monta kertaa tahansa.

  Jokainen projekti koostuu kolmesta asiakirjoja, joihin sisätilat voidaan rekonstruoida täsmälleen kuten kuvassa:

  • Kuvagalleriassa, jossa huoneessa on esitetty eri kulmiin ja hyvin yksityiskohtainen.
  • Piirustukset tilojen (niitä, mukaan lukien, näyttää sijainnin huonekalut).
  • Erittely (aka - luettelo materiaaleista), joka auttaa sinua ostaa mitä tarvitset toteutumista sisustus. Lasketaan arvioitu korjauskustannukset, ja voit etukäteen suunnitella budjettisi.

  Löytää tällainen projekti, käyttää näistä tavoista huolellisesti tarkastella luettelossa. Hienoja ideoita, joita voidaan soveltaa käytäntöön, on jokaisessa hänen osiossa.

  Esimerkiksi tällä sivulla on kerätty yksinomaan -aiheiset studiohuoneistoja-ala on noin 30 neliömetriä. metriä. Älä rajoittaa itse mittariin: älykäs suunnittelu päätöksiä ja kaunis sisustus yksityiskohdat ovat asunnossa, jossa on enemmän tai vähemmän alueella.

  Kuosi studiohuoneistoja alueen 30 neliömetriä

  30 neliötä on tarpeeksi, jotta kaunis, mukava ja toimiva huoneisto unelmia.

  Esteettisiä kysymyksiä jättää oman harkintansa: voit käsitellä niitä, katsomalla työhakemisto. Muistakaamme joitakin tärkeitä käytännön ohjeita, jotka ovat hyödyllisiä peruskorjaus huoneistot on studio:

  • Olla jakamatta ruoan haju ympäri taloa, tarvitset tehokkaan liesituuletin ja hyvä jääkaappi.
  • Keittiön lattia laatoitettu paremmin: se hahmotella oleskelualue ja liesitaso ruokaa.
  • Jos huoneisto on kipsilevystä, voit käyttää niitä mahdollisimman: rakentaa valaisimia, joka korvaa suuren kattokruunu tai lampun.
  • Mukavat huonekalut - kaappiin-muuntaja lattiasta kattoon. On mahdollista "utopit9raquo; sohva tai piilottaa liukupöytä toimia. Mitä enemmän hän ottaa paikan korkeus, sitä pienempi alue varastaa huoneesta.
  • Toinen vaihtoehto - hätävara toisessa kerroksessa sängyssä. lapsuuden unelma.
  • Sen sijaan, että keittiön pöydälle, voit käyttää saranoitu palkki. Huonekaluja yksiö on varmasti mobiili.

  Tämä on vain pieni osa ajatuksia, jotka tekevät kompaktin asunnon niin kätevä. Jos haluat lisätietoja, tutkimus yksityiskohtaisesti projektihakemistoon. Ne piilottaa paljon ammattilainen temppuja.

  Saada asiakirjat täytäntöönpanoa varten sisustus, sinun täytyy ostaa hankkeeseen. Se edellyttää lyhyttä rekisteröitymistä päällä, ja nopea maksu yksi tusina tapoja.

  Edut ja haitat studiohuoneistoissa

  Studio nimeltään asunnon, jossa ei klassista jako huoneeseen. Keittiö, eteinen, olohuone - kaikki sulautetaan yhteen. Eristi seinät vain sviitti, lisäksi ne yhdistetään usein studiossa.

  Useimmissa huoneistoissa tämäntyyppisen ovat kooltaan pieniä, minkä vuoksi ne on jätetty yhtenä kappaleena, ei ole erotettu seinät. Pientä asunto voi olla vaikea luoda näppärästi aseteltuna, koska ei väliä kuinka laittaa seinään, ne ovat edelleen liian paljon tähän huoneeseen.

  Joissakin tapauksissa paras vaihtoehto - lähteä asunto omistajat jakaa osiin. Sitten vuokralaisten perustuu mieltymyksensä varustaa asunnon niin kuin sen pitäisi, avulla hyvä suunnittelu proekta.V valikoimaamme löydät paljon mielenkiintoisia ideoita studiohuoneistoja 30 neliömetriä Suunnittelu, suunnitellut ammattilainen voi auttaa sinua tekemään tyylikäs ja mukava sisustus, joka ilahduttaa sinua vuosia.

  Kun kirjoitat yksiö, muista, että se ei ole mahdollista sulkea huoneen ja rauhassa. Tämä on tärkein haitta studiot - avoin tila. Siksi perheitä kolmen tai useamman henkilön sellaisessa kotelossa voi olla epämiellyttävä, koska jokainen tarvitsee omaa tilaa, ja parempi katsoa standardin yhden makuuhuoneen huoneistoja.

  Jos asut yksin tai yhdessä, studio voi tulla mieleisekseen. Puutteesta huolimatta suljetuissa tiloissa, nämä huoneistoissa on myös paljon plussia:

  • Sinun ei tarvitse siksak käytävillä, koska ei ole esteitä liikkumisen siellä;
  • On mahdollisuus tehdä epätavallinen moderni design studio;
  • Huoneistossa näyttää enemmän tilava, koska ei ole seinien;
  • Valo ikkunoista tavoittaa joka kolkassa asunnon, se vaalenee, jne

  Tyyliä studio huoneistoa 30 metriä

  Emme voi sanoa, että 30 metriä studio - se ei riitä. Asunnon alueelle mahtuu paljon hyödyllistä tekemistä toimiva ja kaunis sisustus, jos vain lähestyä muotoilu mielen. Suosittelemme, että ostat laatua suunnitteluprojekti studiohuoneistoja 30 neliötä, ovat taatusti saada hyvä tulos.

  Saat suunnittelutoimistot, modernia tyyliä käytetään useammin, koska tilatyyppien liittyy epäsovinnaisia ​​lähestymistapaa. Classic keittiö ei tarkoita mukautumista makuuhuone ja eteinen on tarkoitus vielä tilavia huoneistoja, joissa voit rakentaa täysimittainen asuinalueella erillisissä huoneissa.

  Jos pidät muotoilu vähintään osia, yksinkertainen ja Primitiivinen, voit lähestyä kuten minimalismia tai konstruktivismin. Nämä tyylit on helppo muodostaa, pieni määrä värejä käytetään, ja useita tyhjiä pintoja. Täällä ei näy veistetty puusta tai kristallikruunut kanssa podveskami.Tolko tasainen ovet, huonekalut jalat suorana, neliö pöytätasot ja vastaavat. Huomaa, että nämä sisätilat ovat erittäin hyödyllisiä, kun se tulee puhdistus. Järjestyksen palauttamiseksi tässä asunnossa on paljon helpompaa kuin täynnä pikkuseikat, ja ripustetaan koriste rihkamaa.

  Lisäksi on olemassa joukko kirkkaita ja epätavallinen tyyli, joka sopii myös studio. Esimerkiksi tyyliin parvi sopii ole vain suuria huoneita ilman tarpeettomia esteitä. Loft - se sisätilojen hylätty tehtaan lattian symbolinen koristelu. Siksi asunnoissa sitä vastoin pyrkivät luomaan ilmapiirin kuin asuinrakennusten tiloissa, se vaatii suuren alueen ilman seiniä ja koriste viimeistely teollisuuslaitoksen.

  Luomalla toiminnallisia alueita studiossa

  Suunnittelutoimistot 30 neliömetriä yleensä merkitsee selkeää vyöhykejakoon huoneistossa. Kun kaikki, keittiö, makuuhuoneessa ja eteinen ei voi sekoittaa yhdessä, ja kun ne erotetaan tavanomaisella tavalla, jako suoritetaan muilla keinoin.

  Mieti pääalueella studiot, jotka ovat lähes aina läsnä:

  Se voidaan yhdistää tai erillinen. Huoneistossa-studio Kerran hän erottaa seinät, väliseinät muualla huoneessa ei ole.

  keittoalueelle on missä tahansa tietyssä osassa asunnon veden takia sitova. Keittiön vain siirtää toiseen osaan asuntoa ei ole mahdollista, koska "märkä vyöhyke" kotona on allekkain. Huonekaluista on yleensä yhdessä tai useammassa seinät, ja yksi sen moduulien välinen raja keittiö ja viereinen alue.

  Huonekalut liittyvät makuuhuone - sänky, pöydät, kaapit, peilit, jne., Voi olla suojaisessa paikassa, ja keskellä asunnon.

  Sen asema riippuu mieltymysten ja tiesi rentouttava. Jos sinulla on usein vierailijoita, joiden kanssa olet pelata lautapelejä tai tietokonepelit, on parasta peruuttaa keskiosaan asunto oleskelualue. Jos asut yksin, et pidä vieraita ja rakastavat nukkua, niin voit turvallisesti tehdä suuri makuutila keskellä oman studion.

  Täällä voit nähdä huonekalut, TV, pelikonsoleissa, audiojärjestelmä, jne Tämä paikka käytetään rentoutumiseen töiden jälkeen, ja vastaanottaa vieraita.

  Paikka syödä kaikkialla tarvitset, tässä tapauksessa, se voidaan yhdistää joko keittiö tai olohuone. Jos harvoin käydä, ja aamiainen ja illallinen vielä yksi tai kaksi ihmistä, se riittää pieni pöytä keittiössä. Jos tulet ystävien ja sukulaisten lomien, ja noin vain, on järkevää tehdä ruokasali olohuoneeseen. Hyvässä suunnittelussa studiohuoneistoja 30 neliömetriä on paikka hänelle.

  Osta hyvä suunnitteluprojekti huoneistot

  Valikoimaamme Laadukkuutta suunnitteluprojekteja studio huoneistoa eri materiaalia ja eri tyylejä. Olemme varmoja, että täältä löydät mitä tarvitset. Suositeltavaa valita useita projekteja ja ottaa heiltä kaikki heidän suosikki osat. Meidän budjetin hankkeita, ja jotkut ovat ilmaisia, joten tuloksena suunnittelu on erittäin hyödyllistä sinulle tämä on ainutlaatuinen.

  Optimointi ja verkkosivuilla edistäminen - Real web

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin