Studio 18 neliömetriä suunnittelu kuva

Design Studio asuntoja 18 neliömetriä. m.

Jopa 18 neliötä voidaan muuntaa kodikas ja mukava asunto, joka täyttää kaikki vaatimukset kaupungin elämään. Tässä asunnossa jokainen sentti on oltava mukana, ja tähän tehtävään hyvin hoitaa suunnittelijoiden. Mitkä ovat vivahteita kohdataan suunnittelussa studiohuoneistoissa tämän kokoluokan analysoida edelleen.

Flat - studio on pieni olohuone, jossa ei ole sisäisiä seiniä erottaa keittiön ja kylpyhuoneen. Nämä huoneistot kutsutaan myös pienikokoisia, mutta se ei tarkoita, että sen puute on tilanpuute lisäksi voi johtua tässä vaiheessa, edut nykyaikaisen asuntoja.

18-19 m2 mahtuu kaikki tarpeet elämän, se ei loukkaa itseään ilman vapaata tilaa.

 • määrä neliömetriä suorassa suhteessa elinkustannusten alueella, mikä tarkoittaa, että tällaiset kotelo voi sallia lähes kaikille;
 • alempi apuohjelma kustannukset;
 • nopea puhdistus.

Tärkeä rooli on oikea sijoittelu studiossa. Sen tulisi olla mahdollisimman mukava eikä ylikuormittaa jo pieni alue, on noudatettava vaatimuksia modernin elämän, joka on täysin varustettu kaikki tarvittavat esineet.

Valitessaan suunnitelma, pieni asunto, sinun pitäisi paikantaa 4 vyöhykkeellä:

Ensin täytyy selvittää sijainti kylpyhuoneen, ja heti kun vyöhyke on rajattava voit alkaa suunnitella virkistys, ruoanlaitto ryhmät ja tulo-osasta.

Pääsääntö suunnitteluun - ei sallia tukahduttamista tilaa. Kirkkaampi huone, joten se näyttää tilavampi.

WC ottaa vaatimaton 3 m3 on oltava täydellinen tilaa. Kylpyamme ja suihku olisi korvattava kompakti suihku, jossa on läpinäkyvä osio. Lasi materiaalit eivät salli salata arvokasta neliön kuvamateriaalia ja mutkaton geometria antaa liikkumisen vapautta, joka on niin tarvitaan asunnon pieni materiaalia.

Savi ryhmä olisi muotoiltava samaan tyyliin, on pieni kooltaan ja yksinkertaisia ​​muotoja. Suunnittelussa seinät, katto ja lattia, se on toivottavaa käyttää materiaaleja, joilla on kirkas kiiltävä pinta, kuten kiilto pyrkii vastaamaan esineitä, painottaen siten syvyys sisätilojen kylpyhuone.

Makuuhuoneessa, joka on myös paikka levätä ja elävä samalla vaatii erityistä huomiota. On tärkeää ottaa huomioon kaikki vaatimukset ja yhdistää alueelle siten, että kussakin tapauksessa se oli viihtyisä ja tilava. Tehtävä on vaikea, mutta toteutettavissa.

Päde tässä muodossa valon väliseinien matala kaappi tai hyllyt. Saattavat tehdä erottaminen läpinäkyvä tai läpikuultava näyttöjä.

Modulaarinen huonekalut tarvitaan, onko se ulosvedettävä vuodesohva tai vaihtovelkakirjalainan, melko käytännöllinen vaihtoehto katsotaan ripustaa sänkyyn tai parvisängystä.

Pienessä asunnossa yhteinen alue tupakeittiö. Osaavasta suunnittelu tämä tila on käytetty muutamia vinkkejä:

 • Vältä tarpeetonta yksityiskohtia sisustukseen.
 • Jakaa huoneen kahteen alueeseen, visuaalisesti tai fyysisesti.
 • Määrittää tallennuspaikka.
 • Käytä kevyt taitettava huonekaluja.
 • Valitse laitteet mahdollisimman vähän melua.
 • Järjestää riittävä valaistus.
 • Poimia voimakas huppu.
 • Suosia upotettavat kodinkoneet.
 • Paina kynnys, kuten lisäpinta.
 • Muista, että keittiö ja olohuone on sisustettu samanlainen tyyli.

Kun keittiö - erillinen tila, sinun tulisi järjestää sen yksinkertainen ja selkeä värejä. Jopa pieni alue mahtuu kaikki tarvittavat laitteet:

Erillinen sisääntulo voit järjestää seuraavat erät on:

 • vaatekaappi tai vaateripustin;
 • obuvnitsu tai nurkka kenkiä;
 • laatikko tai säilytysastiaan korkki, käsineet, huivit;
 • hylly avaimet ja muut tiedot;
 • pieni pöytä pusseja ja paketteja;
 • penkki tai ottomaanien.

Jos valitset visuaalista eroittimille voit käyttää:

 • Lattiapinnoite mieluiten päättävät olla helposti likaantuneet ja helposti pestävä.
 • Matot matto, joka on välttämätön sohjoinen säällä.

On tärkeää lähestyä Huonekalujen valinta, välttämätön vaihtoehto muuttavat mallia, koska niissä yhdistyvät täyden toiminnallisuuden ja suunnittelu, joka mahdollistaa merkittävästi säästää arvokasta aluetta pienoiskoossa studiohuoneistoja. Modulaarinen huonekalut on useita ominaisuuksia:

 • Se suorittaa useita toimintoja;
 • muuttamalla niiden koot ja muodot tarpeesta riippuen;
 • sijoitettu vähän tilaa;
 • Se on edelleen lähes näkymätön.

Valmis tarkoituksenmukainen joukko kompakti huonekalut on todennäköisesti ostaa - tuollaista tehdään tilauksesta. Näin ollen hinta on hieman korkeampi, mutta se saa juuri sitä mitä haluat pieni asunto. Avulla tämän modernit huonekalut varustaa edes pieni tila ei ole vaikeaa.

Jopa 18 metrin yksiö levittää useita tyylillisiä ratkaisuja, kuten:

Loft - teollisuuden tyyli, joka on tunnettu siitä, että karkean raaka-aineet, avoin viestintä. Muuraus ei kätke putket ja ilmanvaihto - tämä on mitä luonnehtii parvi. Tämä erittäin suosittu, mutta kallis tyyli liittyy minimaalinen joukko sisustus kohteita. Päävärit: harmaa, musta, valkoinen, terrakotta.

High-tech - moderniin tyyliin suoria linjoja ja kiiltävä kylmään metalliin. Se on yksinkertainen ja selkeä. Värimaailma on yleensä kylmää. Läsnä väri kuten vihreä, sininen, punainen, violetti, harmaa, valkoinen.

Provence - helppo rento tyyli, kukallinen tapetti - se on hänestä. Ominaista tyyni ja lämmin sävyjä: beige, laventeli, vihreä, vaaleanpunainen, ruskea.

Minimalismi - nimi puhuu puolestaan. Vähintään huonekalut ja asioita. Enemmän ilmaa ja valoa. Sisustuskyselyn missä tahansa mittakaavassa.

Eco tyyli - ruoho, puu, kivi. Kolme perustavaa keskeisiä tämän tyylin, mutta voit korvata materiaaleja asianmukaiset laskut. Tähän suuntaan, käyttäen kaikkia luonnolliset värit ja niiden yhdistelmät.

Classic - puiset huonekalut, luonnon kallis kankaat voivat stukki koristeluun. Ylellinen ja jalo. Pastellivärit käytetään yksitoikkoinen.

Eklektinen - sekoitus tyylejä. On kuitenkin tärkeää, ettei liioittele, muuten tila näyttävät masentunut ja liian ruuhkainen. Tällainen sisustus - ja melko rohkeita ihmisiä, joilla on omaperäisyys. Värimaailma on ehdottomasti mitään.

Futurismi - tyyliin tulevaisuuden, epätavallinen, mutta ei vähemmän houkuttelevia geometriaa. Kylmä paletti yhdistyvät tyyli ja joitakin älyttömään läsnäoloa. Ei liian yleinen, se valitaan luovia ihmisiä, joilla on erityinen katsoa maailmaa.

Toinen porras - keinona lisätä hyödyllisen

Se on niin, että ei ole riittävästi tilaa työalueella tai haluavat piilottaa sängyn, tässä tapauksessa tuen tulee ajatus toisen rivin. Mitä suurempi katto, sitä enemmän tilaa voit käyttää. On toivottavaa, että järjestely toimii toisessa kerroksessa ammattilaisille, kuten tässä suunnittelussa on monia vivahteita, jonka omistaja ei voida ottaa huomioon.

Tikkaat on parasta valita yksinkertainen, korkea kerrostalo. Pyöreitä ja ruuvi eivät ole sopivia, koska ne vievät paljon tilaa. Lisäkerroksen voi vaihdella väri, jossa painotetaan sen läsnäolo tai olla pääasiallinen sävy suunnittelu.

Älä unohda lisävalaistuksen ja ilmanvaihtojärjestelmän. Kiitos toisen rivin, et vain säästää kunnon neliön materiaalia, mutta myös tilaa ympärilleen, ja se on niin arvokas pienikokoisissa asumiseen.

Mistään huoneiston voit valita suunnittelun moderniin tyyliin, olkoon tämä yksiö on vain 18 neliömetriä. m. leikkaus riippuu mieltymysten omistaja. Suositukset suunnittelijat - suunnittelijat ovat varsin yksinkertainen:

 • Käyttää niin monta peilit, asettamalla ne eteen ikkuna-aukon. Valo kulkee lasin läpi, heijastuu sen peilin pinta, antaa tilaa painottomuus, keveys ja visuaalinen laajennus. Tämä neuvo on välttämätöntä, jos asunto on vain yksi ikkuna.

 • Kun suunnittelu liittyy perusväri valkoinen, beige tai harmaa, korostaa yksilöllisyyttä kirkkaan aksentti. Koko ei ole tärkeää, onko se iso kuva tai keskikoko tyynyt, pienet kupit värikyniä. Tärkeintä ei ole kiinnostunut ja tietää milloin lopettaa.
 • Älä pelkää kokeilla. Missään laittaa pyörä? Ripustaa sen seinälle!

 • Yritä täyttää kaikki hyllyt on täynnä, jolloin osa puoliksi tyhjä. Tällä mutkaton sisätilojen vastaanotto on tarkempia.

 • Poista kaikki tarpeettomat asioita laatikoihin tai kaapit. He - syy sotkua, mutta emme tarvitse.
 • Ja mikä tärkeintä - sinun pitäisi olla mukava asunnossa.

Kokeilla itse tai luottaa ammattilaisten - voit valita. Määrittää suunnan tyylillä, ottaen huomioon niiden tarpeet ja yksilön ominaisuuksista, kääntää todellisuutta suunnittelussa unelmiesi ei ole vaikeaa. Kuten käytäntö osoittaa, suunnittelussa pienasuntojen - studiot, mikään ei ole mahdotonta.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Design Studio ala on 18 neliömetriä. m.

Asunto - studio pienelle alueelle on nykyään suosittu moderni muunnelma asuntojen. Studiot ovat suosittuja opiskelijoiden, vasta lapsettomien avioparien. Lapsiperheet valitut vaihtoehdot ovat tilavampia. Jotkut studiot ovat niin pieniä, että suljetussa tilassa on oltava keittiö, olohuone ja jopa järjestää mukava sänky. Tämä tehtävä saadaan aikaan ei jokainen design-huoneet. Tässä artikkelissa yritämme ymmärtää kaikki koukerot sisätilojen pienten huoneisto esimerkki Design Studio 18 neliömetriä.

Mistä aloittaa varustamiseen pienen asunnon? Ei ole helppo tehtävä. Ensin täytyy kehittää yksityiskohtaisen suunnitelman rekisteröintiä asuntoja, jotka perustuvat sen suunnitelman ja tiukasti sitä.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy nähdä sijainti viestinnän kylpyhuoneen ja keittiön alueet, ovien ja ikkunoiden kehykset, kantavien seinien yrityksen toimittamat rakentaja.

Catching keittiö, sinun täytyy olla tietoinen siitä, että tila, jossa on vettä, ei pitäisi olla yläpuolella olohuoneisiin alimmissa kerroksissa naapureita. Asukkaat ensimmäisessä kerroksessa on oikeus siirtää tiedonantoa alla kukaan elää.

Kuten yksiö ei säädetä osion, tämä antaa asiassa voitaisiin mielikuvituksen omistajan kannalta avaruudessa kaavoitus. Mitä hämmentää mahdollisuus valita?

Studio-ala on 18 neliömetriä ei tee massiivista sokea seiniä, täyttyy arvokasta tilaa. Erinomainen suoritusmuoto on helppo liukuva näytöt, läpinäkyvä peilattu väliseinät, jotka lisäksi tekevät ympäristössä visuaalisesti leveämpi.

Osioksi muotoilu sopii hyvin tyypin baaritiskit, jotka ovat hyvin razgranichat keittiö ja olohuone. Lisäksi mukaan high baaritiski voidaan sijoittaa tuoleja, mikä säästää tilaa ilman vaikeuksia. Väliseinän on varsin sopiva tavanomainen verho kevyttä kangas lurex.

Toisessa suoritusmuodossa väliseinien palvella telineet yhdistelmä avoimen ja suljetun osia. Tämä vaihtoehto myös lisää tallennustilaa, joten tärkeitä pienille asuntoja.

Aita pois alueet osio valmistetaan kipsilevyä, se voidaan suorittaa jatkoa keittiökalusteet, ja olla osa seinää.

Hyvä valinta erottaminen voi tulla sohva tai vaatekaappi, asettaa kohtisuorassa pääasiallisten seinämien. Tietenkin tällainen järjestely rikkoo kaikki lait suunnittelun, mutta se näyttää vaikuttavan ja on varsin moderni tyyli.

Seuraava kysymys, joka herää pääni haltijat pieni asunto - miten järjestää huonekaluja studioon, niin se oli toiminnallinen?

Omistajille neliön muotoinen huone olisi ihanteellinen vaihtoehto sijoittaminen keittiökalusteiden yhtä seinää pitkin, kun taas toisella puolella tulee sijaitsemaan makuuhuone-olohuone.

Jos huoneen asetuksista, suorakulmainen tai mikä tahansa muu pitkänomainen, käytä rajat kaavoitus. Keittiö tässä tapauksessa sijoitetaan pitkin päätyseinän. Se voi olla kirkas kuin tyylikäs design-elementti ja sulautua seinien, olla heidän kanssaan yksi väri.

Siinä tapauksessa, jos studio on huoneistossa on yksi ikkuna, pitkin seinää ja ikkuna on parempi järjestää keitto. Ikkunalaudalle voidaan käyttää pöydässä, seurauksena saat kunnon työpinta ruoanlaittoon ja avoimen ikkunan lisätä luonnonvaloa kotiin.

Tehdessään keittiö, käytä upotettavat kodinkoneet, ulosvedettävä hyllyt ja työtasot, mikäli mahdollista, paikka laitteita konsoleihin. Keittiön voidaan nostaa avulla palkintokorokkeelle lattian yläpuolella, ja vapaata tilaa käytettiin varastona.

Koristella julkisivut keittiö, voit käyttää valokuvien tulostamiseen. Parannettu taustavalo näin epätavallisen suunnitteluratkaisu luo visuaalisen efektin on painoton huonekaluja.

Kun ostaa huonekaluja studio 18 neliötä suosia vain kokoista. Järjestää huonekalut pitkin seiniä, jättäen keskelle huonetta ilmaiseksi.

Kuten sängyn sopii hyvin pienikokoisissa sohva. Päivän aikana hän asettaa vieraita majoitus, yö muuttuu mukava nukkuja sohva.

Kun käytetään kaapin rintamilla ja peililasit elementtejä, jotka luovat illuusion enemmän tilaa. Tallentamiseen kirjat, ruukku kukkia, hajuvesiä ja pienoispatsaat ovat täydellisiä hyllyt seinille. Käytä mezzanine varastointiin kausiluonteista asioita.

Todennäköisesti oman kylpyhuoneen ja WC kehittäjän hanke yhdistetään. Jotta säästää tilaa, koska ei ole ylimääräistä seinien tämä seikka on varsin hyödyllistä meille.

Kaikkea kylpyhuoneeseen on parempi käyttää suihkussa, koska sen mitat ovat pieniä. Faneille kylpy puku kompakteja versioita epäsäännöllinen. Lisäksi alle kylpy, koristeltu näyttö, helppo varastoida talosi tavaraa ja kodin kemikaaleja.

Väriratkaisu sisustus

Ensimmäinen askel on valita lattia. Olkoon se olla yksivärinen kuin mahdollista ilman kirkkaita aksentteja. Parempi valita jalo luonnollinen sävyjä puuta. Ja millaista materiaalia mieluummin - laminaatti, linoleum tai lattialaatat - päättää pohjalta makutottumusten, päävärit sisätilojen ja lompakon valmiuksia.

Antaa hieman syvyyttä huoneeseen, voit valita tumman lattian. Mutta muista laimentaa sitä sävyltään seinät ja huonekalut. Yleensä valkoinen, harmaa, hiekka värit ovat hyvät koristeluun pienistä asunnoista, koska ne heijastelevat täydellisesti valoa, ja huone, koska se näyttää hyvältä.

Katto koriste käytä kiiltävää joustavaa kangasta kevyempi sävy seiniin. Laatimiseen huoneen hyvin porrastettu katot. Voit tehdä tämän, voit käyttää sopiva väri sisustus seiniin pystyraitoja.

Suunnittelusta seinät pieni studio ei ole suositeltavaa maalata niitä kirkkaita räikeä värejä. Täysin asianmukaista painopiste on antaa yksi keskeisistä seinämien avulla Valokuva Taustakuvat, epätavallinen kuvioitu kipsi, kirkkaat värit. Loput seinät on maalattu pastellivärein, tai käyttää luonnollisia lämpimät värit tapetti.

Menestynein värit koristeluun seinien studiossa ala on 18 neliömetriä on vaaleansininen ja vihreä, beige väri lämmintä maitoa, pehmeä vaaleanpunainen, persikka, laventeli, kerma sävyjä.

Suunnitella kylpyhuoneen sinun ei pitäisi valita laatta, jossa on monimutkaisia ​​kuvioita. Parempi antaa etusija yksitoikkoista variantam.Takzhe puku hiljainen hillitty kuva.

Samastua muotoilu

Making yksiö, on tarpeen noudattaa yhden tyylin suunnittelussa. Pienille asunnot pidetään menestyksekkäin minimalistisesta, parvi, korkean teknologian.

Minimalistisesta puhuu puolestaan ​​- se asettaa rajan sille huonekalujen määrä, ei siedä hämmennystä ja sekavuutta. Päävärejä suunnittelussa ovat harmaa, valkoinen. Laajasti sovellettavissa puun ja sen jäljitelmiä.

Moderni tyyli parvi ehdottaa joitakin keskeneräisiä korjaukset muovaamattomien katto, nousee yli putket. Parvi eri tuntumaa elementtejä metalli ja lasi yhdessä puun. Seinän sisustus on laajalti käytetty vaikutusta tiilestä.

Niille, jotka eivät voineet päättää tyyliin parvi suunnittelussa kotinsa ehdotamme varustaa hänen asuntonsa moderni ja ylellinen korkean teknologian tyyliin.

Hi-Tech viittaa menettelyyn geometrisen mittasuhteet, sileät seinät ja katto linjat, sileä ääriviivat huonekaluja. Mieluiten valita luonnon materiaaleja viimeistelyyn sisustus. Keittiö ja kylpyhuone on varustettu viimeisintä teknologiaa on vain nykyaikaisimpia ja laadukkaita huonekaluja.

Kun varustaminen pieni studio huoneistoa asianmukaista huomiota hyvä ja asianmukainen valaistus.

On epätodennäköistä, että suuri kattokruunu antaa harmonian pieni huone, se on parempi käyttää kohdevalaistukseen kattoon. Tällaisilla valaisimilla voidaan järjestää riippuen vyöhykkeiden jakaa työtä, keittiö, sänky.

Jos huone on tarpeeksi tumma, lisää valaistusta auttamaan kaikenlaisia ​​riipus valaisimet, lattiavalaisimet.

Huomiota tulisi kiinnittää sisustus ikkunat. Vältä tiheä tummat verhot. Mieluummin kevyt virtaava kankaat - organza, tylli tällä grafiikalla ikkunan, mistä se tulee paljon auringonvaloa.

Klo järjestely pienten studiot pienikokoinen huonekalut, vaaleat värit, mutta ei myöskään unohda omaan makuun. Vain tasainen, mikä persoonallisuutta sen omistaja, se on mukava elää sinulle.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Studio 18 m²: valokuva, design, sisustus ja taitto

Studio - yksi edullisin ja käytännön vaihtoehtoja oman asunnon, meidän aikanamme. Usein sen mitat ovat enintään 18-20 neliömetriä Komponenttisijoittelu ja vaikuttaa yleiseen suunnittelu huone. On olemassa erilaisia ​​ajatuksia järjestelystä tämän asunnon. Voit tehdä tämän, sinun täytyy jakaa se toiminnallinen vyöhykkeisiin.

Yksiö on erilliset huoneet, puute ovet ja seinät luovat tunteen täydellisen vapauden. Tämä on yksi yksikkö, jossa yhdistyvät oleskelutila, makuuhuone ja keittiö. Kotelo, yleensä kylpyhuone. Kuvassa ulkoasu tilojen ja sopiva tyyli suorituskykyä.

Tietenkin tämä majoitus sopii kaikki eivät, varsinkin kun se tulee pienen asunnon noin 18 neliömetriä studio Lapsiperheitä, eivät todennäköisesti ole mukava elää tällaisissa olosuhteissa. Mutta yksi tai kaksi ihmistä, se on onnellinen.

Luominen sisustus niiden pienen asunnon studio, seuraa niiden maku mieltymyksiä. Ensinnäkin, sinun täytyy visuaalisesti jakaa asunnon tulee 3 vyöhykkeisiin:

Kun olet löytänyt ja eristää paikka kylpyhuoneet, voit edetä sisustukseen. On tärkeää muistaa, että tällainen suunnitelma koteloon on rajattu pieni materiaalia, ei tarkoita massiivinen läsnäolo sotkua ja huonekaluja tai sisustus. Tämä kompakti huone on erittäin tärkeää pitää tilan tuntua ja mukavuutta.

Ei ole väliä, asunnon, tärkeintä, että värit ja valitut huonekalut, näytti harmonisesti toisiinsa, säilyttäen yhtenäisyys ja nykyinen tehdään mitä tyyliä.

Voit lopettaa suositussa tyyliin hi-tech, niin yhdistelmä luovan minimalismi sekä kontrastia väripaletti tulee olemaan ensisijainen huolenaihe. Tähän tyyliin, se lausutaan rakastavat vapautta ja nykyaikaa.

Suosittu ratkaisu on vähintään varsinaista tyyliä parvi. Tällöin huoneiston ostaa alkuperäisen kuvan, jossa esimerkiksi, antiikkihuonekalut yhdistyvät moderni teknologia, jota ympäröivät seinät viileitä värejä, läsnäolo sisustamiseen, on minimoitu.

Ihanteellinen ratkaisu olisi moderni. Klassinen tyyli, joka kannattaa arkkitehtuurin ja taiteen suuntaan, tyylikäs, jossa on ripaus ylellisyyttä. Tähän suuntaan, ei käytännössä ole selkeitä geometriset linjat, kaikki kohteet, pienikin, pysyvät sopusoinnussa keskenään.

Vinkkejä Design Studio huoneistoissa 18-20 neliömetriä

Suunnittelijat erittävät erilaisia ​​suoritusmuotoja koriste. On olemassa tiettyjä sääntöjä, kiinni buyout-, on mahdollista saavuttaa hienostunut ja viihtyisä sisustus.

 • Yritä välttää hallitsevuus tummat värit sisustus, muuten pieni asunto näyttävät enemmän neprostornoy.
 • monitoiminen kalusteet hankinta on viisas päätös, se säästää elintilaa. Tällöin varsinainen huonekalu-muuntaja. Esimerkiksi, tapauksessa, joka vähitellen muuttuu vuode tai rakennettu petiin seinään.
 • Läsnä peilien visuaalisesti lisätä huoneeseen.
 • Vältä sotkua esineitä ja koriste-elementtejä, jotta ei tuntea epämukavuutta liikkuvat ympäri asuntoa.
 • Yritä valita vähemmän tilaa vievä tekstiilejä, esimerkiksi massiivinen verhot voidaan korvata kaihtimet.
 • Värimaailma ja tyyli sisustus, on tullut yksi.

Jos kokonaispinta-ala on enintään 18 m, ja katon korkeus on vähintään 3,5 metriä, on mahdollista, suunnitella kahden tason huoneisto. Tässä tapauksessa täydellinen toisessa kerroksessa ei ole mukava, mutta parvi sängyssä, on realistista järjestää. Ja pieni asunto, olisi pienikokoinen ja kätevä.

Jos kirjoitat hyvä hanke suunnittelussa pieniä yksiö, voit tallentaa nykyaikaa ja toiminnallisuus, säilyttäen sen tilava ja viihtyisä. Kuvaesittelystä osoittaa, miten tyylikäs ja viihtyisä sisustus voi olla studiohuoneistoja 18 neliömetriä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin