Stroebe

Stroib tai sakot ja mitä se on?

Sähkölaitteita asennettaessa käytetään usein piilotettua menetelmää. Sen avulla voit piilottaa kaikki johdot seinien tai muiden pintojen huoneeseen. Tämä ei ole vain esteettisesti houkutteleva, mutta takaa myös paloturvallisuuden. Kaapeleiden asennuksessa tehdään erityisiä uria, joihin se sopii. Yleensä heitä kutsutaan hienoksi, mutta on vaihtoehto ja stroba. Joten miten hieno tai stroba on oikea?

Stroib tai sakot - kuinka oikein?

Tämä kysymys herättää paljon kiistoja. Itse asiassa yleistä vastausta ei ole, josta kaikki riidan osapuolet järjestäisivät. Mutta miten, sitten - stroba tai sakot oikein.

Viitaten Ammattikirjallisuusmateriaalin ja erityisesti PES (kuvio 2). Painos 7, osa 7. osa - "johdotus ja kaapeli linjat" kohdassa 7.1.37. sanotaan - "Tilojen sähköjohdot tulee vaihtaa: piilotettu - rakennusten rakenteisiin, valettuihin putkiin; ... "ja" Rakennuksissa, joissa rakenteiden valmistettu palamattomista aineista, sallitaan ei-irrotettava vuori sulatettu monoliittinen ryhmä verkkojen uurteet seinien, väliseinien, kattojen, alle kipsi, joka kerros lattian valmistamiseksi, tai ontelot rakenteiden ...".

Näin ollen sanoja "shtroba" ei tapahdu. Tästä seuraa, että oikein on käyttää sanaa "ahtaus" yleensä.

Mutta ei niin yksinkertaista. Monet vastustavat tätä - sitä, että usein löydät sanan "hieno" erikoiskirjallisuudesta. Erityisesti vanhemmissa versioissa. Useissa uusissa lähteissä on jo olemassa vaihtoehto - "Stroba". Lisäksi arvostetuimmissa selittävissä sanakirjoissa on vain yksi vaihtoehto - "rangaistus", mutta hyvin erilaisessa määritelmässä.

On todennäköisempää päätellä, että rangaistus (strob) - ovat ammattitaitoja, jotka ovat vankasti perustettuja jokapäiväisessä elämässä. Ja niiden käyttö on yhtä lailla sallittua. Vaikka aina on vain yhden vaihtoehdon kannattajia.

Enemmän asennusvaipoista (sakot)

Kuten jo mainittiin, rangaistus suoritetaan pinnan uran muodossa, jossa tehonsyöttöjohto tai muu viestintä asetetaan myöhemmin. Sen luomiseen on useita vaihtoehtoja:

Kuva 3. Shtruborez työssä

  1. Käytä hiomakone - hiomakone. (Kuvio 4)

Kuva 4. bulgariina rakojen rakentamisessa

  1. Pora- tai perforator-sovellukset. (Kuvio 5)

Kuva 5. Rei'itys tai poraus, jossa on stuntilaite

Jokainen vaihtoehdoista on sen etuja ja haittoja. Mutta tärkeintä on muistaa, että tekemästään haaran on oltava riittävän syvä, jotta kaikki langat voidaan asentaa. Ja myös sijoitettava tiettyyn järjestykseen. Paras vaihtoehto olisi suunnitella sähköjohdotus tai muu viestintä. (Kuvio 6)

Kuinka taivuta seinät johdotuksen alla

Yksi ja yhteinen tapa asentaa johdotus - piilotettu. Tällöin johdot ja kaapelit on rakennettu seinään, lattiaan tehtyihin uraseinämiin. Urausmenetelmää kutsutaan shtrobleniemiksi, ja uria kutsutaan "shtroba" tai "shrabaksi". Kuinka kunnolla tehdään seinien höyryttäminen johdotukseen, mitä sääntöjä, mitä työkalua käytetään ja puhumme edelleen.

Putken asentaminen tankoon viittaa suljettuun asennusmenetelmään. Jäljelle jäävä reikä suljetaan sen jälkeen seinään, minkä jälkeen viimeistelyaineita levitetään. Toisin sanoen on vaikea määrittää täsmällisesti, missä johdotus kulkee. Mitä estetiikka, se on hyvä, mutta käytännön kannalta on ilmeisiä haittoja: se on otettava huomioon, että jossain on johdotuksen töissä liittyvät poraus reikiä seiniin. Voit löytää sen käyttämällä erityisiä johdotusilmaisimia, mutta itse tiivisteen on oltava ennustettavissa. Tätä varten on kehitetty useita sääntöjä, joita on noudatettava molemmissa huoneistoissa ja talossa:

  • Shtroby tekee vain pystysuoraan ja vaakasuoraan. Kaltevat linjat ovat mahdollisia vain kädet, joissa on kaltevia seiniä - ullakoissa, asuintalot, portaita. Tällöin ompelit tehdään yhdensuuntaisesti kaltevan pinnan kanssa.

Suojaa seinät johdotuksen alla vain pystysuorassa tai vaakasuorassa

Vain suorassa kulmassa ja millään muulla tavalla

Nämä ovat yleisiä sääntöjä, jotka koskevat seinien vaimennusta johdotuksen alla.

Työkalu shtrobleniyalle ja teknologian toteutus

Isoisän menetelmällä on taltta ja vasara, joka ei vaadi sähköä, mutta vie paljon aikaa ja vaivaa. Tylsillä puhaltaa sen kohta ajetaan seinään, poistamalla osa materiaalista. Sitten prosessi toistetaan monta kertaa. Asennusvoimien nopeus tällä tavalla on hyvin alhainen. Sen enemmän tai vähemmän onnistuneesti voidaan käyttää stukkotuotantoon. Muilla materiaaleilla on suuria ongelmia.

Nopeampi työ käy sähkötyökalulla:

  • Paras vaihtoehto - shtroborez. Tämä on erikoistyökalu, jossa on kaksi sahanterää, jotka paljastavat venttiilien parametrit. Toisin sanoen yhdelle passille saat kaksi rinnakkaista viivaa seinään. Niiden välissä on jonkin verran materiaalia, mutta se on helposti lyöty reikittäjällä erityisellä suuttimella - lapio. Etuna on työskennellä shtoborez - sileä palkki, ei pölyä, koska se on mahdollista yhdistää teollisuuden pölynimuri. Haittapuolena on, että laitteisto on erittäin kallis, joten ei ole sen arvoista ostaa sitä kertaluonteiseen työhön. Lähtö - vuokrata erikoiskaupassa.

Shtroborez - kallis, mutta tehokas laite, joka helpottaa ja nopeuttaa seinien räjäytystä johdotuksen alla

Tee ensin yhdensuuntaiset urat ja irrota keskiosa

Tämä on kaikki menetelmät, joita käytetään seinien kiinnittämiseen betoni- tai tiiliseinien johtoja varten. Tarvittaessa puun tai vaahtobetonin urien tekeminen on tiettyjä eroja.

Periaatteessa voit työskennellä kaikkien yllä kuvattujen työkalujen kanssa, paitsi rei'ittimen kanssa. Tärkein ero on se, että taltat ovat taltat taltan sijaan, mutta työn ydin on edelleen sama. Tee ensin kaksi rinnakkaista leikkausta, ja niiden välinen puu poistetaan taltalla. Mutta näistä työkaluista on muutama tarkempi:

  • Pyörösaha. Tämän työkalun riittävän hallussapidon avulla puisen seinän aita voidaan tehdä vain pyöreällä - kahdella tai kolmella kulkulla, vähitellen leikkaamalla haluttuja mittoja.
  • Frazer. Voit myös tehdä kätevän stitcher käsi tehtaalla. Tätä varten, seinä voidaan kiinnittää litteän kappaleen baari ja kun hänen tehdä syvennys, joka on sitten laajennettu haluttuun kokoon. (Työ käsin reititin voi lukea täältä.) On jopa erityinen leikkurin (kuvassa vasemmalla), mutta se on mahdollista työskennellä ja normaalia muodostumista uran tai sivulle (oikealle, mutta se ei ole kovin kätevää tässä tapauksessa toimi).

Lattianpäällysteet shtrobleniya puupinnoille

Joten on olemassa enemmän mahdollisuuksia kivittää puuta. Tässä tapauksessa, jos on yksi näistä työkaluista, on parasta työskennellä niille - ne on suunniteltu puuhun ja sopivat parhaiten.

Kuinka tehdä uria johdotukseen hiutaloituun betoniin

Kun asennetaan hiutaloitua betonia tai vaahtobetonia, se on vahvistettava. Ankkuri on sijoitettu uritetuille urille - vaimentimet. Tätä varten on erityinen strobaloitua ilmastettua betonia varten. Se on metallinen putki, jossa kahva ja reunus toisessa päässä.

Shtoborez kaasulohkoille

Prosessi on hyvin yksinkertainen - sinun on vedettävä työkalu, painamalla sitä pinnalle. Vaahdolla hiiltynyt betoni voidaan helposti käsitellä, joten ei ole vaikeuksia. Tietenkin on mahdollista käyttää pyöreää tai UWB: tä, mutta siellä on paljon enemmän pölyä, mikä ei ole miellyttävää huoneessa.

Jos kysymys on siitä, että kaapelointi tehdään talossa, jossa viimeistely ei ole vielä suoritettu, yleensä tiilimuodot eivät tee strobia. Seinän päälle kiinnitä litteä kaapeli, jossa on haluttu osa, joka peittää sitten kipsi. Yleensä sen paksuus on vähintään 3 cm, mikä on enemmän kuin tarpeeksi kaapeleita 3 * 2.5 tai 3 * 4. Suuria käytetään yhä harvoin.

Tiilet tiilissä tekevät siitä helpompaa

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tämän vaihtoehdon, tai haluat reitittää kaapelit gofroshlange, shtroblenie seinät alle johdotus tapahtuu yhtä hyvin, ja samoja työkaluja kuin betonin. Ainoa ero on se, että tiili leikataan helpommin ja nopeammin.

Onko mahdollista peittää kantavat seinät

Teoriassa, kun asennat sähköasennuksia asuntoon, sinun täytyy tilata projekti. Kun sitä kehitetään, kantavien seinien läsnäolo ja sijainti otetaan huomioon, ja mahdollisuus sijoittaa niihin on hieno. Tämän tuloksena annetaan suunnitelma, joka ilmaisee selvästi, missä ja mitä asetetaan, minkä leveyden ja syvyyden on oltava jokaisen ura. Jäljellä on vain suorittaa kaikki täsmälleen.

Valmisrakenteisen suunnittelun mukaan on turvallista tehdä kaapeloinnin seinämät

Jos olet huolissasi siitä, että rakennustöiden aikana ei haittaa kantavia seiniä, lähetä rikosprosessilupaa koskeva pyyntö. Heidän täytyy noutaa asiakirjoja ja nähdä, kuinka paljon kotona on turvallisuutta. Todennäköisesti lupa annetaan.

Mutta niin harvat ihmiset tekevät. Periaatteessa piirtää suunnitelma (jos piirretty), se siirretään seinille ja työ alkaa. Jos seinien seinärakenne on tehty tässä järjestyksessä, laakereissa ei saa tehdä syvyyksiä ja leveyksiä yli 20 mm: n uria, ja toivovat vain, ettei mitään vaurioidu.

Shtroblenie seinät johdotukseen: järjestys ja turvallisuus

Koska johdotukset on tehtävä tiettyjen sääntöjen mukaisesti (edellä kuvattu), on ensin tehtävä suunnitelma, jotta voidaan harkita kaikkien lähtöjen ja kytkinten järjestelyä. On toivottavaa laatia suunnitelma asteikolla, voit tehdä sen erityisohjelmissa piirtämissuunnitelmia varten tai voit tehdä sen paperilla. Sitten pisteet siirretään seinille, jossa asennetaan pistorasiat, kytkimet, kattokruunut, sohvat, telineet. Tämän jälkeen ne yhdistyvät yhdellä järjestelmällä viivojärjestelmällä, jonka päällä strobit asetetaan. Sen jälkeen tarkasta, onko johdotusanturilla jo olemassa johtoja olemassa olevista reiteistä jo tehtyjen reittien (jos korjaukset tehdään), tee tarvittaessa säätöjä. Vain tämän jälkeen alkaa itse asiassa seinien kuumeneminen johdotuksen alla.

Ensinnäkin voit käyttää poraa ja erityistä suutinta - sopivaa halkaisijaltaan kruunua - porat reikiä alasegmenttien ja asennuslaatikoiden asentamiseen. Sitten voit käynnistää strobleniu.

Mutta on syytä muistaa, että prodelyvat ura johdotus seinät tiilestä, betoni, puu - se on pölyinen ja äänekäs. Koska on välttämätöntä työskennellä varattu tunnin äänekäs toimintaan - iltapäivällä viikolla, tauko lounaalle - pienet lapset voivat rentoutua.

Stroebe seinien pitäisi olla hengityssuojainta ja suojavaatetusta

Ennen töiden aloittamista asentaa kyseiseen, on toivottavaa pysäyttää tuloon märällä rätillä - on vähemmän lentää pölyä. Meidän täytyy työskennellä hengityssuojainta ja suojalasit, ja parempi - käyttää suojakilven, joka sulkee koko kasvot (mutta älä luovu hengityssuojainta). On myös syytä käyttää tiukkoja vaatteita, jotka kattavat kädet ja jalat - kun aine hiukkaset lentää seinistä, ja pienin on melko ilmeinen lyöty ihoa ja silmiä voi vahingoittaa vakavasti.

Tämä yleisiä turvamääräyksiä shtroblenie seinät alle johdot, mutta älä unohda myös pelisääntöjä työskennellä sähkötyökaluja, varsinkin kuten kulma- ja kannettavat pyörösaha.

Toinen vinkki: kun eronneiden johdotuksen, huolellisesti mitata kaikki etäisyydet ja laittaa ne suunnitelmasta. Hän on kätevä korjauksia tai jos jotain on naulattu / hengailla paikoissa, joissa johdot voi tapahtua.

Miten ja mitä Stroebe seinät ohjaamiseen pölyä?

Suorittaminen korjaukset kotona tai asunnon omistajat yleensä kohtaavat vaiheessa, kun on tarvetta munivia uusia johtoja. On välttämätöntä asentaa uusia markkinoita, koska väitetty paikoissa niiden majoitus yksinkertaisesti ei aina ole valtaa.

Voisi luulla, että tehtävä vain ostaa haarautunut johto on tarpeen, mutta myös asiantuntijoiden avulla. Kuitenkin mestarit palvelut eivät ole ilmaisia ​​tänään, itse asiassa voi olla hyvin kallista, kun Stroebe seinät voit täysin itsenäisesti. Voit tehdä tämän, on tarpeen vain tutkia teknologian ja soveltaa sitä asianmukaisesti käytännössä.

Ominaisuudet shtrobleniya betoniseinä

Jos herättävät kysymyksen siitä, mitä Stroebe seinien alla johdotuksen, niin ensimmäinen askel on käyttää kynää ja paperia. Sinun tehtäväsi - kaavamaisesti osoittaa kulkua linjan johtoja. On tärkeää määrittää tarkat sijainnit myyntipisteistä ja kytkimet. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tutustua säännöt, jotka ohjaavat jakelua sähkölaitteita.

Monet uskovat, että he tietävät shtrobleniya metodologiaa, mutta käytännössä, kohtaavat. Jos ennen oli kysymys siitä, miten Stroebe seinät johdotuksen, sinun pitäisi tietää, että horisontaalinen shtroblenie ei tulisi sijoittaa päällekkäisyyttä levyjen kauempana kuin 150 mm. Pystysuorat raot tulisi välttää, osalta tapauksessa, jossa he voivat siirtää kaasuputkia. Vetäytyä viimeisen oltava vähintään 400 mm.

Ikkunat ja kulmat on poistettava 150 mm tai enemmän. Putken tarvitsee vain pysty- tai vaakasuunnassa. Spare rinteet pitäisi olla. Poikkeuksena toimimaan ainoastaan ​​suunnitteluun parvea, tässä johdotus on sijoitettava seinän suuntaisesti - vinosti.

Kun kotimainen Masters ihmetellä miten Stroebe seinät johdotuksen, he oppivat, että pituus jatkuvan uran saa olla enintään 3 m, kun taas leveys ja syvyys 25 mm. On tärkeää sulkea pois kierrosta. Siirtyminen pistorasiat ja kytkimet tulisi tehdä samaan kulmaan. Poikkeukset ovat nivelet, joilla on vaakasuora pinta. Kielletty prodelyvat Vaot tukiseinämissä, järjestetty vaakasuoraan. Tämä suositus koskee rakennuksia kaikilla alueilla. Kun se tulee paneelitalot tämä sääntö tulee noudattaa.

Ennen työn aloittamista, sinun täytyy ihmetellä, mitä Stroebe seinämään johtoja. Tänään tiedämme lukuisia tapoja manipuloida tietoja. Voidaan käyttää:

Roilokone on lähes ihanteellinen väline, koska se voidaan saada suoria leikkauksia. Kuitenkin sen hinta on korkea. Mutta jos aiot käyttää vasaraa, niin manipulointi voi suorittaa hyvin nopeasti, mutta työ on halvemmalla. Kulmahiomakoneita saadaan suora vako, mutta tuottaa jätettä, jota on vaikea päästä eroon. Kuten tärkeimmistä eduista taltta ja vasara toimii edullisia. Jos kuitenkin haluat saavuttaa korkean laadun, säästöt välineet eivät ole sen arvoinen.

Täällä voidaan kysyä, miten Stroebe seinät johdotuksen rei'itin. Tämä menetelmä on yksi yleisimmistä. Tämä johtuu siitä, että ei tarvitse paljon rahaa ja aikaa menettelyyn. Ensimmäisessä vaiheessa on välttämätöntä valmistaa seinään. Nämä työt eivät erota käyttää muita välineitä.

Ohjattu toiminto tarkistaa vanhoja sähköjohdot. Kun seinät ovat johdot, esiintyä epämiellyttäviä hetkiä. Sinun ei pitäisi vaarantaa terveyttä ja elämää. Sinun täytyy käyttää erityinen laite testata. Seuraavassa vaiheessa päällikkö merkitsee seiniä. Kuitenkin aloittaa markup on tarpeen vain, kun olet varmistanut, että seinät ovat ilman johtoja.

Keskustasta laatikko on tarpeen riviin virtalähteet, niiden joukossa:

On tarpeen varmistaa saatavuuden suojaa pölyltä ja lialta. Ovet ja ikkunat ovat yleensä pysäyttää, koska käyttö aseen säestää pölyn, se leviää koko huoneeseen. Jos kysymys on esitetty edessäsi miten oikein Stroebe seinään vasaran alle johdotuksen, sinun pitäisi lukea alla olevat tiedot. Sen jälkeen, kun valmiste voi edetä pääasiassa.

Tehdä tämän työkalun viilto linjat tarpeen porata reikiä, jotka olisi poistettava toisistaan ​​1,5 cm. Lisäksi se riippuu työkalun. Se voidaan kytkeä päälle shtrobleniya tilassa tämä sinun tulisi käyttää erityistä suutin. Insertti voi yksinkertaisesti porata. Reikiä etukäteen, on kytketty toisiinsa lävistimen. Aloittelijoille pitäisi laiminlyödä koulutusta, koska ruumassa on vaikeaa ilman kokemusta tällaisen työn ja saavuttaa ihanteellinen tulos olisi kokonaan epärealistista.

Jos et ole vielä päättänyt, mitä Stroebe seinät alle johdotus, on mahdollista harkita tekniikkaa, jossa käytetään hiomakoneen. Voit tehdä tämän, käytä timanttihiomalaikalla, koska seinä materiaali on riittävän vahva. In markup osan tulisi tunkeutua kahden kaistan. Raot tulisi olla yhdensuuntaiset. Vaihe niiden välillä on 2 cm.

Seuraavaksi käyttämällä vasaralla tai muuta työkalua poistaa ei-toivotut tähteet viiltojen välillä. Voit käyttää booli vasaralla. Johdotuksen jälkeen on sijoitettu avaaminen ja sulkeminen kipsi. Syvennys materiaali on suorittaa sellaiseen syvyyteen, että viimeinen vaihe, joka on on luotu kipsi. Kun johdot ovat täysin piilossa ja sijaitsevat syvällä jäljellä vapaata tilaa, joka voidaan helposti täyttää koostumus.

Suositukset shtroblenie pöly

Jos ennen oli kysymys siitä, miten Stroebe betoniseinä alla johdotuksen, sinun pitäisi ajatella enemmän miten välttää muodostumista liiallisia määriä pölyä. Sen kerroksen valmistumisen jälkeen työ voi olla mikä siten aiheuttaa, että puhdas huone on vain pystyy teollisuusimurin.

Jos olet kiinnostunut puhtauden jälkeen manipulointi, on tarpeen valita Roilokone. Hän muistuttaa myllyt kuitenkin on sisäänrakennettu timantti piireissä. Läsnäolo kotelon voit säätää kentällä kiekkojen väliin ja valvoa syvyys uurteet. Urajyrsimet etu on, että on olemassa siirtoputken pölynimuria varten. Pöly töissä ei ylitetä koteloon. Kuitenkin kerta-operaatio, tämä menetelmä ei sovellu, koska työkalu voi ostaa kalliilla hinnalla. Mutta jos haluat edelleen saada clean room, voit ottaa laitteen vuokrata.

Vasaralla ja taltalla

Mietitkö mitä Stroebe seinien alla johdotuksen, sinun kannattaa harkita yksi helpoimmista vaihtoehtoja - käytä vasaraa ja talttaa. Pituus, joka on tarkoitettu proshtrobit, on jaettu erillisiin segmentteihin. Käytä taltta mestari esitellään painumia merkki tulisi sijoittaa reunoilla tulevaisuuden Stroebe. Sisennykset tulisi olla sama leveys työkalun kärki. Asettamisen jälkeen se poikittain tulevaisuuden kaapelin, osa seinää on tarpeen irrottaa.

Jatka pois ohut kerros olisi jatkettava. Meidän täytyy liikkua pitkin merkittyjä linjaa, ja lopulta voit syventää Stroebe 25 mm koko pituudeltaan. Jokaisen poistamisen ylemmän kerroksen voidaan syventää Stroebe välittömästi. Näitä välineitä ei voida käyttää, jos seinä on betonia, koska materiaali tyvestä on tarpeeksi vahva, joten työ tulee olemaan vaikeaa.

Joten Stroebe seinät ohjaamiseksi pölytön avulla erikoistyökaluja - Urajyrsimet, jotka voivat olla teidän edessänne. Joskus työkalu löytyy niiden sukulaisten tai tuttavien luokse tai vuokrata sitä varastoon. Kun Stroebe rikottu, ne tulee puhdistaa harjalla tai pölynimurilla. On tärkeää vapauttaa syventäminen pölyn ja pohjamaalattu.

Prosessi tehdyn johdotus ja kiinnittämällä se on useita vivahteita. Sen jälkeen, kun työn sulkemista Stroebe. Tämä voidaan tehdä, kuten edellä on mainittu, avulla kipsi. Vaihtoehtoisia ratkaisuja käytetään kitti ja kipsi.

Miksi ei valita lyönti

Ennen työn aloittamista, voit esittää kysymyksen Stroebe seinän johdotuksen mitä syvyyteen. Vasaralla, on syytä mennä syvemmälle vuoteen 25mm. Terän seuraavassa vaiheessa voit ottaa Stroebe laitteeseen. Tärkein vaatimus tässä tapauksessa ole luoda terän linjan. Tässä tapauksessa sinun irtautumaan ylimääräistä pala kipsistä tai seinään. Tämän seurauksena, Stroebe ei hankkia tarvittavat parametrit leveys ja syvyys, lisäksi, ulkonäkö ei ole kovin houkutteleva. Shtroblenie käyttävät booli avulla saavuttaa tuloksia, mutta itse prosessi ei ole kovin puhdasta ja nopeaa.

Miksi ei käytä kulmahiomakoneiden

Jos olivat myös niiden joukossa, jotka ihmettelivät, mikä on paras Stroebe seinät alle johdotuksen, niin olet todennäköisesti harkita vaihtoehtoja kulmahiomakoneiden. Lisäksi on ostettava timanttihiomatyökalun. Sen avulla voi vain proshtrobit tiili ja betoni, mutta kipsi. Jälkimmäisessä tapauksessa, työ on helppoa.

Koko prosessi on lähes sama kuin edellinen, paitsi vain tulos säädösten, se säädetään muodostumista tasaisempi Stroebe. On tärkeää ottaa huomioon, kun halutaan minimoida vahingot maaliin seinien tai rappaus. Kuitenkin, asiantuntijat eivät suosittele kulmahiomakoneisiin, koska työ sen mukana muodostamalla suuri määrä pölyä, joka lopussa huone on täynnä täysin. Mutta ongelman ratkaisemiseksi pölynimurin voidaan käyttää, se on parempi, jos se on teollinen. Kun shtroblenie tässä tapauksessa olisi saada apua toisen henkilön, joka pitää imuputken lähellä raja istuin.

Nyt osaat Stroebe seiniin ohjaamiseen pölytön - että sinun pitäisi käyttää Roilokone. Se toimii ihanteellinen suoritusmuodon muunnoksen kanssa jauhin. Laite tarjoaa mahdollisuuden asentaa pari timantin leikkuupyöriä. Niiden välissä voit säätää etäisyyttä. Tärkein etu tarkoittaa, että ympyrä suljettu kansi, joka peittää paikka kosketuksessa seinään.

Useimmissa tapauksissa Roilokone on kotelo, joka on varustettu hana imuputken pölynimurin. Tuloksena säädöksen suoran Stroebe, joka onnistuu muodostamaan pölytön. Jälkeen reunojen leikkaamista Stroebe käyttäen punssi täytyy valita ylimääräinen materiaali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin